Regisztráció  Belépés
lorte.blog.xfree.hu
Csak XXX, semmiért nem vállalok felelősséget! K J
2007.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Éva, Pali és Ica
  2007-11-12 18:13:27, hétfő
 
   
  Éva, Pali és IcaÉva már hónapok óta nem volt férfival, és ez egyre elviselhetetlenebbé vált számára. Az utóbbi idoben egyre gyakrabban voltak vadabbnál vadabb erotikus álmai, és sokszor arra ébred, hogy csurom víz körülötte az ágynemu, és vadul szorongatja a lábai között a takaróját. Már teljesen rendszeressé váltak a maszturbálásai, olyankor sikerül is kielégítenie magát, de ez csak átmeneti megnyugvást jelentett számára, és tudta, hogy csak egy férfival tudna igazán nagyot élvezni.
Amióta a férje elment, nem tudott újabb kapcsolatot teremteni. Ennek persze az az elsodleges oka - amit magának sem vallott be igazán -, hogy igenis nagyon megviselte a dolog. Ezért vállalt egyre több és több munkát, míg aztán úgy elhatalmasodtak a feje fölött a teendok, hogy már szinte csak aludni jár haza. Aztán egyszer, mikor épp ebédidejét töltötte egy, az irodájához közeli étteremben, valaki ráköszönt. Pali volt az, egy gyermekkori ismerose, valaha szomszédok voltak, még iskoláskorukban. Már évek óta nem találkoztak. Meghívta az asztalához, és ebéd közben elbeszélgettek. Kiderült, hogy Pali még mindig ott lakik abban a gyermekkori házban, mert a szülei nemrég meghaltak, így rá maradt a lakás. Pali üzletember lett, és még notlen. Mint mondta, annyit utazik, hogy egyszeruen nincs ideje ismerkedni sem, nemhogy megnosülni. Éva is elmondta, hogy mi történt vele az utóbbi idoben, és miután rájöttek, hogy mennyire egyforma az életük, megbeszélték, hogy hétvégén találkoznak, és sétálnak, beszélgetnek egyett. Mindkettejükre ráfér egy kis kikapcsolódás.
De a találkozásuk hamarabb történt meg, mint gondolták volna, és egész másképpen zajlott le, mint ahogy eltervezték. Már órák óta üres volt az iroda, csak egy asztalnál égett a lámpa. Éva - szokásához híven - ismét sokáig dolgozott. Nyolc óra felé járt az ido, amikor végre úgy döntött, hogy most már hazamegy. Kiérve az épületbol, megcsapta a friss, kellemesen langyos tavaszi levego, és úgy döntött, hogy még nem megy haza, inkább sétál egyet, kiszellozteti a fejét. Sokáig bolyongott az utcákon gondolataiba merülve, észre sem vette, hogy merre viszi a lába. Egyszer csak megtorpant. A túloldalon felfigyelt egy házra. Az volt az a ház, ahol együtt gyerekeskedtek Palival. Ekkor eszébe jutott a férfival való találkozása, és arra gondolt, ha már itt van, felugrik és megnézi, hátha épp itthon van.
Pali fáradtan ért haza egy vidéki útjáról. Beesett a lakásba, lerúgta magáról a ruhákat, felbontott egy sört, és vizet engedett a kádba. Ösztönös mozdulatta kapcsolta be a tv-t, nem is igen figyelt oda arra, hogy éppen mit adnak. Lehajtotta a sörét, aztán beült a fürdovizébe. Az illatos, meleg víz szinte elbódította, talán kicsit el is szenderült. Mikor kissé magához tért, ösztönös mozdulattal nyúlt a fürdoszivacs után és kezde dörgölni a testét. A puha szivacs jólesoen borzongatta a borét, egyszer csak azon kapta magát,hogy a nemi szervét simogatja vele,és ez a dolog kifejezetten jólesett neki. Mire észbekapott, szerszáma már jókorára nott. Ekkor bedobta a szivacsot a csapba, felállt, és törölközni kezdett. Erekciója azonban csak nem akart szunni. Az utóbbi idoben annyira el volt foglalva, hogy már nagyon elhatalmasodott rajta a noéhség. Úgy döntött, most nem fog ellenállni a kísértésnek, és - jobb híján - magához nyúl. Meztelenül ment be a nappaliba, berakott egy pornó-kazettát a videoba és elindította. Nem volt állandó szokása a maszturbálás, általában csak akkor fordult ehhez a megoldáshoz, ha már nem bírta tovább.Most azonban már attól a gondolattól is, hogy mit fog most csinálni, egyre merevebben szökkent elore a dákója. A filmen épp egy no lehelt - szó szerint - életet egy fekete férfi nemi szervébe. Pali mindig is rajongott a franciás szexért, ez a látvány most is rendesen felizgatta. Leült egy fotelbe a tévé elé, és elmerült a látványban. Észre sem vette, hogy mikor kezdte simogatni a dákóját, a filmre koncentrált.
Éva odaért Pali lakásának ajtajához, és bátortalanul nyomta meg a csengot. De nem muködött. Ekkor halkan kopogni kezdett. Mivel nem jött válasz, megpróbált bekukucskálni a kulcslyukon, és látta, hogy az egyik szobából fény szivárog ki. Valami hangokat is hallani vélt, biztosan a tévé szól, gondolta. Még egyszer kopogott - ezúttal erosebben -, majd reflexszeruen lenyomta a kilicset - az ajtó nyitva volt. Bátortalanul lépett beljebb, halkan szólítva a férfit. Ekkor már tisztábban hallotta a hangokat, és ebben a pillanatban fel is fogta, hogy milyen hangok ezek. Már fordult is volna vissza, hogy elmegy, amikor a félig nyitott szobaajtóra esett a tekintete. A látványtól, ami elétárult, egy pillanatra földbe gyökerezett a lába. Pali a fotelben ült, vagy inkább félig feküdt, és elmélyülten maszturbált. Éva tisztán látta, ahogy a férfi jobb keze lassú, de eroteljes mozdulatokkal maszírozza a mereven álló dákót, bal kézzel pedig a herezacskóját simogatja. Éva a látványtól szinte öntudatlanul közelebb lépett, és akkor látta meg a tévét is, ahol egy néger nagy lendülettel dugott épp hátulról egy dúskeblu szokét, aki minden lökésnél nagyokat visongott. Évának kicsúszott a táska a kezébol, egy darabig dermedten meredt a tévére, majd tekintete visszasiklott Palira, illetve inkább a férfi kezére, nemi szervére. Éva már olyan régen ábrándozott egy igazi hús-vér faszról, hogy most, amikor meglátta, elöntötte a forróság.Talán nem is tudta, hogy mit csinál, keze már a bugyi alatt matatott, simogatva az egyre nedvesedo csiklóit. Közben a filmen ismét változott a kép, a szoke visítva elélvezett, a néger kihúzta meredo faszát a lány pinájából. A szoke hanyatt feküdt, a néger behelyezte dákóját a lány jókora mellei közé, és mozgatni kezdte. A néger egyre erosödo hörgése jelezte, hogy o sem fog sokkal lemaradni a lánytól. Úgy is lett. Kisvártatva megindult az ondóáradat, a szoke tátott szájjal várta a fanyarízu csodörtejet, igyekezve minél közelebb hajolni, hogy ne sok menjen kárba. Mikor a néger fasza egy utolsót rándult, a lány vöröslo ajkaival becuppantotta a kiürült dákót, hogy az utolsó cseppet is kiszívja. Palit is rendesen felhergelte a látvány, így Éva azt vette észre, hogy a férfi kezének mozgása egyre gyorsul, és abban a pillanatban ahogy a lány beszívta a képernyon a fekete férfi dákóját, a fotelben ülo-fekvo Palinak is elsült a farka, ondóesot permetezve a férfi hasára, mellkasára. Ekkor már Éva is alig bírt magával, lerúgta-szaggatta magáról lucskos bugyiját, jobb kezének négy ujjával már tövig bent matatott puncijában. Úgy érezte, hogy nem bírja már sokáig,mindjárt elüvölti magát. Közben Pali felállt a fotelból és megfordult, hogy kimenjen lemosni magáról az ondóját. Éva ezt látván, iszonyú önuralommal húzta ki magából a kezét és belépett a szobába. Pali meghökkenve nézett rá.
- Hát te hogy kerülsz ide ?
- Nyitva volt az ajtó, ne haragudj. Az az igazság, hogy nem bírtam tovább, le akarok feküdni veled - hebegte a lány.
- Jöhettél volna kicsit hamarabb, én épp most elégültem ki - mondta zavartan a férfi.
- Igen, tudom - válaszolta halkan Éva, de közben már guggolt le a férfi elé, és eloször a kezével, ujjaival, aztán az ajkával, nyelvével kezdte elkenni a férfi hasán az ondót.
Pali az elso meglepetésében hirtelen azt sem tudta, mit csináljon, de ráébredt, hogy egyáltalán nincs ellenére ez a szituáció. Sot, kifejezetten tetszett neki. Éva közben szomjasan nyalogatta a számára oly édes nedveket, és megborzongott a gondolatra, hogy végre újra egy igazi férfit ölelhet. De neki persze nem volt elég ennyi, o is szeretett volna már kielégülni. Pali ezt pontosan érezte, ezért szelíden megfogta a lány vállait,és magához emelte. Átölelték egymást, forró, érzéki öleléssel, aztán a férfi szája rátapadt Éva ondó-tajtékos ajkaira, és egyre vadabbul csókolóztak. Aztán a férfi a fotel felé kormányozta a lányt, és leültette. O maga eléjetérdelt a földre, feltolta Éva szoknyáját. Pillanatra meglepodött, hogy a lányon nincs bugyi, de aztán tovább munkálkodott. Eloször Éva telt, hosszú combjait csókolgatta, aztán a lány combja belso felét cirógatta nyelvével, szép lassan haladva a lucskos punci felé. Finoman birizgálni kezdte a puncit körbe-körbe, majd harapgálta, beszívta a lány csiklóját. Éva fejét hátravetve, lehúnyt szemekkel sóhajtozott, ujjaival a férfi haját borzolgatta. Eláradt testében a gyönyör, érezte, hogy már nem sok kell a beteljesüléshez. Kezeivel egyre erosebben nyomta pinájára a férfi fejét. Pali nyelvét tövig a punciba fúrva, ajkával a csiklót dörzsölve kitartóan munkálkodott tovább. Éva ekkor a kezével is besegített egy kicsit, hánykolódva-hörögve adta át magát a kéjnek, és kisvártatva sikoltozva elélvezett.
Pali egész addig nem hagyta abba a nyalást, míg a lány teste végleg elernyedt. Ekkor kezével felnyúlva feltolta a lány blúzát, föléhajolva a hegyesen felmeredo bimbókat csókolgatta. Kisvártatva a lány felkászálódott a fotelból.
- Ez nagyon jó volt - mosolygott -, de ez csak elojáték. A faszodat akarom érezni. És hogy semmilyen félreértés ne lehessen, a férfit ültette a fotelbe, és ezúttal o térdelt elé. Kezével kezdte simogatni Pali még ernyedten kókadozó szerszámát, közben a zacskóját harapdálta finoman. Pali a kezdodo vágy izgalmával a tekintetében nézte.
Aztán Éva hátradobta suru fekete hajkoronáját, és tátott szájával lassan beszívta az oly régen áhított faszt. Egész a tövéig magába szívta, közben kezével cirógatta, maszírozta a férfi golyóit. Mindkettojüket gyönyörrel töltötte el az érzés, ahogy a Pali dákója a lány szájában lassan, de biztosan kezdett merevedni. Éva ekkor kihúzta szájából a férfi farkát, majd újra lassan beszívta,ameddig csak bírta. Percekig játszott így az imádott fasszal, egész addíg, míg már kelloen harcrakésznek látszott. A lány felállt, a férfi kezét a farkára helyezve jelezte, folytassa tovább magának. Éva közben lassan, erotikus mozdulatokkal kihámozta magát a ruháiból, közben nézte, hogy munkálkodik a férfi. Palinak sem esett nehezére a dolog, izgatottan nézte, ahogy a lány már meztelenül símogatja magát. Ez a játék persze nem tartott sokáig, Éva odalépett a férfihoz, marokrafogta a keményen álló faszát, föléguggolt, és szép lassan beleült. Ahogy a férfiszerszám tövig besiklott a lány puncijába, néhány másodpercre mindketten mozdulatlanná váltak a gyönyörtol, amelyben már oly régen volt részük.
A lány eloször lassú, majd mind gyorsabb lovagló mozdulatokkal siklatta ki-be pinájába a meredt dákót. Pali közben Éva gömbölyu melleit simogatta, majd szájával a bimbókra tapadva rágta-szívta-szopta oket felváltva. A lány sikongva élvezett. Pali szándékosan tartotta vissza magát az élvezéstol, szerette volna, ha Éva többször is elélvez. Éva annyira el volt már szokva attól, hogy egy kemény fasz járkál ki-be a pinájában, hogy nem kellett neki sok az orgazmushoz. Körmeivel a férfi hátát kapargatva élvezett el - ma már másodszor. De o is tudta, érezte, hogy ezzel még nincs vége. Kikászálódott a fotelból, a szonyegen négykézlábra állva várta Palit. Noha nem sok férfival volt még dolga, tudta, hogy a legtöbb férfi szereti ezt a pózt. Pali nem is váratott magára sokáig. A lány mögé térdelt, faszát ügyes mozdulattal a forró, lucskos punciba csusztatta. Lassan mozgatta ki-be, szerette volna alaposan kiélvezni az aktust. Éva fejét a szonyegre hajtva érezte, hogy újra egyre jobban izgul. Pali picit gyorsított az iramon, egyik kezével a lány fenekét markolászta, másik kezének egyik ujjával a segge lyukát kezdte simogatni. Aztán az ujját lassan benyomta a lukba, Éva hálás sóhajjal nyugtázta a férfi munkálkodását. Pali egyre mélyebben nyomta ujját a lány fenekébe, közben körkörösen mozgatva tágította a nyílást. Aztán kihúzta farkát a lány pinájából, és lassan, óvatosan a seggébe dugta. Éva felhördült az élvezettol. Teste megrázkódott, körmével a szonyeget kaparta. Pali egyre nagyobb lendülettel baszta a lány seggét, ujjait közben a pinájába nyomta. Éva is besegített a dologba, egyik kezével csiklójat birizgálta.
- Ne élvezz még el, kérlek - hörögte a lány. Pali igyekezett visszafogni magát, amennyire csak lehetett. Nem tudta ugyan, hogy mit akar a lány,de biztos nem ok nélkül mondta. Éva közben egész testében megrázkódva, sikítva elélvezett. Mintha áramütések rázták volna a testét, rángatózva, libaborösen nyúlt el a szonyegen. Pali kihúzta a lányból a már kishíján elsült farkát, épp azon volt, hogy ráránt egyet-kettot és elélvez, amikor a lány hanyatt feküdt, magára húzta, és azt mondta:
- Úgy akarom, mint a filmen... - és a férfi faszát a mellei közé húzta, kezével a melleket leszorítva, mintegy barlangot vont a fasz köré. A férfi hörgései jelezték, hogy mindjárt elélvez. Éva nem várta ki, kirántva a faszt a mellei közül, mohón szopni kezdte. Néhány másodperc múlva a férfi farka még nott egy picit, majd rándult egyet, és a lány érezte, ahogy a száját elönti a fanyarízu, forró ondó. Nyelt egy nagyot, aztán buzgón folytatta a szopást, várva az újabb adagokat, amelyek nem is várattak magukra. Pali nagyokat nyögött az orjíto érzéstol, ahogy a farka mozgott a lány forró szájüregében, amelyet betöltött a kemény fasz, és a belole spriccelo ondó. A férfi dákója egy utolsót rándult, Pali úgy érezte, hogy Éva csontig kiszívott belole mindent. Lassan kihúzta a lány szájából a farkát, egy pillanatig gyönyörködött a számára oly izgató látványban, ahogy Éva szája szélén vékony patakokban folyik ki az ondó.
- Istenien finom volt - mondta halkan, mosolyogva a lány. - Imádom a gecidet. - Pali Éva fölé hajolt, lenyalta a lány ajkáról, álláról a kicsurgott gecit, majd ondós nyelvét a lány szájába dugta. Zsigereikben a gyönyör utózöngéivel csókolózni kezdtek. Lassan, hosszasan csókolóztak, úgy, mintha sohasem akarnák abbahagyni. Percekig smároltak így, mozdulatlanul, aztán anélkül, hogy abbahagyták volna, Éva lenyúlt, megfogta a férfi ernyedt farkát, és a még mindig nedves puncijába dugta. Közben Pali ujjai a lány hajába túrtak, másik kezével a meztelen testét símogatta. Éva körmei a férfi fenekét, hátát karcolászták finoman, érzékien. A hatalmas élvezés után mindketten meglepetten tapasztalták, hogy Pali farka az édes odúban, az érzéki cirógatás, csókolózás hatására kezd ismát életre kelni. Ezt érezve, miközben folytatták a smárolást, csípojükkel lassan körözni kezdtek, így próbálva fokozni az izgulásukat. Nem sokkal késobb abbahagyták a csókolózást, Palinak újra harcrakészen meredt a farka, és nagy lendülettel baszta a lányt. A férfi feltámaszkodott, fejét lehajtva nézte ahogy a fasza csuszkál a lány pinájában.
- Orjítoen isteni a pinád - mondta. - Ha tehetném, éjjel-nappal csak basználak. - Bár lehetne - válaszolta a lány, majd Pali mellét kezdte csókolgatni, aztán a férfi bimbóját harapdálta. A férfi ettol még jobban kezdett begerjedni. Kisvártatva aztán helyzetet változtattak, Pali átölelte a lányt, és anélkül, hogy abbahagyták volna a kefélést, átfordultak, a lány került felülre. Éva csípojét mozgatva nyomta beljebb magába a mind keményebb faszt, Pali közben a lány seggét markolászta. Éva nagyon szerette ezt a pozíciót, tudta, hogy nemsokára el fog élvezni ismét - immár negyedszer. De nem akarta elsietni,és szerette volna, ha most egyszerre élveznek el. Aztán eszébe jutott valami. Kihúzta a férfi farkát a pinájából és felállt. Intett Palinak, hogy maradjon fekve, kisietett az eloszobába, leakasztotta a falról a tükröt, bevitte a szobába és a földön fekvo férfi mellé a fotelnek támasztotta úgy, hogy lássák benne magukat. - Látni akarom, ahogy belémlövöd a gecidet - mondta Éva, aztán Palinak hátatfordítva beleült a férfi faszába. Ahogy a jókora vesszo tövig hatolt a puncijába, Éva felnyögött, ismét átjárta testét a gyönyör. Lassú, kimért mozdulatokkal lovagolt a férfin, érezte, hogy közeleg az orgazmusa. Egyik kezével Pali zacskóját, a másikkal a csiklóját kezdte maszírozni, közben hogy elorehajolt, hátulról látta a fenekét, ahogy ki-be csuszkál a férfi fasza a pinájában. Pali közben egyik ujját Éva seggébe dugta, másik kezével a lány hátát simogatta.
- Mindjárt élvezek - nyögte Pali. Éva keze mind intenzívebb mozgásba lendült, ezúttal valóban egyszerre értek a csúcsra. Ahogy a lány érezte, amint a férfi fasza még jobban megduzzad, kicsit kijjebb húzta magából,és kezével maszírozta. A kielégülésük izgalmát még jobban fokozta a látvány, ahogy a lány pinájából lassan csurog ki a geci. Éva megdöbbenve tapasztalta, hogy még a harmadik élvezésre is milyen mennyiségu ondót lövellt magából a férfi. Ekkor Éva fenekét felemelte, majd a férfi szája elé tartva jelezte, hogy mit szeretne. Pali nem kérette magát, kívül-belül megjáratta nyelvét a lány pináján. Közben Éva ajkai a férfi farkára tapadtak, mint aki nem tud betelni valami finomsággal.
Néhány percig még így nyalakodtak, aztán feltápászkodtak a szonyegrol.
Teljesen kiürültem - sóhajtott a férfi.
- Én meg teljesen beteltem - mosolygott a lány.
- Helyes - mondta Pali -, akkor pihenésképpen irány a fürdoszoba.
Teleengedték a kádat vízzel, aztán beleültek egymással szemben. Nagyon jól érezték magukat, hosszú ido után mindkettojüknek sikerült alaposan kifáradniuk és kielégülniük.
- Te egy igazi csodör vagy - mondta a lány, és Pali töpörödött kis fütyijét simogatta.
- Azt hiszem téged tenyészteni kellene. Szerintem a nok sorbaállnának, hogy megbaszd oket.
- Azért olyan sokat talán én se bírnék - mosolygott Pali -, de nem mondom, szívesen kipróbálnám.
- Azt elhiszem - nevetett Éva.
- Tudod,eszembe jutott valami. Sajnos én aztán tudom, hogy milyen érzés egy nonek hosszú ideig férfi nélkül. Lehet, hogy a mai este után azt gondolod, hogy agy perverz kis nostény vagyok, de ezt csak a nélkülözés hozta ki belolem.
- Szerencsére... - vágott közbe mosolyogva a férfi.
- De ez az este döbbentett rá - folytatta a lány -, hogy milyen orjítoen jó dolog a szex. És szeretnék még több mindent kipróbálni.
- Mire gondolsz ?
- Kérlek, ne gondolj rólam semmi rosszat, de azt hiszem nem tett jót nekem a hosszú férfihiány. Tudod, sokáig csak magammal tudtam játszani és ilyenkor mindenfélét képzel az ember. Pornóújságok mellett maszturbáltam, mindenféle perverz helyzeteket képzeltem el, és úgy próbáltam kielégülni. És azt hiszem ez hatott rám valahogyan. Vannak dolgok, amiket azelott undorítónak tartottam, és most, hiába szégyellem magam, úgy érzem, szívesen kipróbálnám.
- Ha ez vigasztal, akkor elmondom, hogy én is így vagyok ezzel - mosolygott a férfi. - Bár nem tudom, hogy konkrétan mire gondolsz.
- Régebben nagyon idegen volt nekem még a franciázás is, nem hogy én még ki is szopjak valakit. És el kell mondanom, hogy most nagyon jólesett. Én is élveztem, és tudom, hogy neked is nagyon jó volt. Aztán eddig például undorítónak tartottam, ha két azonos nemu egymással játszik, most meg ... - Éva szégyenlosen elakadt, aztán lesütött szemmel folytatta - azt hiszem én is kipróbálnám, hogy milyen egy másik novel.
- Örömmel venném, ha bevennétek harmadiknak - szólalt meg Pali. - Én mindig szerettem az ilyesmit nézni, de sajnos még sosem volt alkalmam kipróbálni.
- Azt hiszem, van egy ötletem - mondta kis szünet után Éva. -Tudod, van egy kolléganom, tudom róla, hogy biszex. Elmúlt harminc éves, de még nincs férjnél, állítólag a férfiak nem szeretnek biszex not feleségnek, o pedig legalább annyira szereti a noket, mint a férfiakat. Egyszer egy bulin - már nem voltunk egészen józanok - elmondta nekem a problémáját. Azt mondta, hogy o szeret ugyan baszni, de igazán csak egy másik novel tud elélvezni. Élvezi o a faszt is, de szerinte az nem az igazi. Azt mondta, olyan ez,mint egy normális nonél a maszturbálás, el lehet élvezni, de a fasz jobb. Akkor nálam is megpróbálkozott.
- És mi történt ? - kérdezte érdeklodve Pali. - Nem akartam megbántani, úgyhogy valami olyasmit mondtam, hogy sietnem kell haza,talán majd máskor. - És úgy gondolod, hogy most szeretnéd ... ?
- Azt hiszem ... igen ...
Több, mint két hét telt el azóta a fergeteges este óta, amelyet azóta újabbak követtek. Éva ma estére várta a lakásán Icát, aki nagyon megörült Éva igencsak burkolt ajánlatának. Éva - noha azóta már többször is beszéltek róla Palival - kicsit szorongott a várható események miatt. Ezt azzal igyekezett elmúlasztani, hogy egész este, amíg Icát várta, pornó filmeket nézett, próbált ráhangolódni a dologra. Talán jobb lett volna, ha valahogy spontán jön ez az egész. Mindamellet izgatta is a dolog, ezért várta már, hogy megtörténjen. Szorongását megpróbálta elrejteni, ezért kibontott egy üveg bort is. Mire észbekapott, már majdnem egy fél üveggel megivott belole, ettol viszont vidámabbnak, felszabadultabbnak érezte magát. Kisvártatva csengettek, Ica megérkezett. Szépen becsomagolt üveget hozott magával, Éva kíváncsian felbontotta: egy üveg francia pezsgo lapult benne. Zavarában két puszival köszönte meg. Bementek a nappaliba, kényelembe helyezték magukat a kanapén, Éva borral kínálta vendégét. Ica aprókat kortyolt a borospohárból, aztán letette az asztalra. Ekkor figyelt fel a tévére, ahol még mindig a pornó ment. A filmen három férfi foglalkozott egy novel. Az egyik férfi hanyatt feküdt, a farka a rajta fekvo no pinájában mozgott lassan, egy másik férfi a no mögött térdelve a seggét dugta, miközben a no a harmadik férfit szopta. Ica egy darabig szótlanul nézte a filmet, majd megjegyezte, hogy az a no piszkosul érti a dolgát. Aztán azt mondta, hogy o még sohasem volt ugyan három férfivel egyszerre, de az a no biztosan nagyot fog élvezni. A film négy szereploje közben aktívan munkálkodott tovább, nyögéseiket, lihegésüket ezúttal Éva hangja törte meg, megjegyezve, hogy még sosem látott ekkora szájat, amelyik így be tud szívni tövig egy ekkora faszt. Valahol tudat alatt mindketten érezték, hogy - részben - a film hatására, kezdenek erotikusan egymásra hangolódni. A filmen a no egyre obban élvezett, és ha nem tömné be a száját egy jókora dákó, talán már üvöltene a gyönyörtol. Ahogy a három fasz ki-be járt a noben, az csak vonaglott, és elélvezett. Ekkor a férfiak abbahagyták a munkálkodást, hanyatt fektették a not, és fölé térdelve mindhárman maszturbálni kezdtek. A helyzet izgalmát fokozva közben a no is magához nyúlt, kezeivel a pináját, melleit kezdte maszírozni. A három férfi farka szinte egyszerre sült el,ondó-záporral terítve be a no testét. A lány lelkesen vonaglott, kezeivel megpróbált mindhármójuknak besegíteni, aztán elkente egész testén a gecit, amelybol jutott is szinte mindenhova. Végül mind a három faszt végignyalogatta, kiszíva belolük az utolsó cseppet is. Ica közben kicsit megnyalogatta kiszáradt ajkait, kezével Éva combját símogatta. Éva, akinek már kicsit fejébe szállt a bor, vette a lapot, feljebb húzta a szoknyáját, lábait szétnyitva Ica kezét finoman a bugyijára vonta. Ica elértette a célzást, ujjaival finoman birizgálni kezdte a bugyin keresztül Éva csiklóját. Évának még kicsit idegen volt ez az érzés, ahogy egy másik no simogatja, ezért továbbra is a videora koncentrált. Ica eközben szorgalmasan munkálkodott immár mind a két kezével, az egyikkel Éva bugyijában, a másikkal a sajátjában. Éva is mindinkább felizgult, egyre jobban megfeledkezett kezdeti szorongásáról. Saját kezét a bugyijára helyezve kifejezetten izgató érzés volt, ahogy a bugyi alatt Ica kezét érezte mozogni. Mivel o sem akart adós maradni, másik kezét Ica keze alá csúsztatva kezelésbe vette a csiklóját. Ica halk sóhajjal hálálta meg Éva tettét. Miközben egymáson munkálkodtak, mindketten tovább nézték a filmet, igaz, egyre kevésbé fogták fel, hogy mit látnak. Ica közben magára hagyta a bugyijában munkálkodó Éva kezét, kigombolta a blúzát. Aztán felállt, Éva ölébe ült, és miközben tovább játszott a lány punciával, mellbimbóját Éva szájába adta. Évának még ismeretlen, de korántsem kellemetlen érzés volt egy másik no mellét szopni. És azt is tudta, érezte, hogy lesz még hasonló ismeretlen érzésben része ezen az estén. Ica kisvártatva felállt ismét és vetkozni kezdett, Éva követte példáját. Nemsokára ott álltak mind a ketten teljesen meztelenül egymással szemben. Ica Évához lépett, ujjaival lágyan végigcirógatta a lány arcát, majd a mellét simogatva szájon csókolta. Éva egy nagyon rövid pillanatra meglepodött, de magában el kellett ismernie, hogy jólesett neki Ica puha ajkainak érintése, és rögtön viszonozta a csókot.
Aztán érezte, ahogy Ica nyelve lágyan és nedvesen megérinti az ajkát, amely rögtön szétnyílt az érintésre. A két no nyelve lassan összetalálkozott, és az ajkak érintése nélkül simogatták egymást. Ica ujja közben óvatosan behatolt Éva egyre nedvesedo puncijába, a lány érezte, hogy most már semminek sem tudna ellenállni, bármire hajlandó lenne. És úgy döntött, nem lesz passzív részese a dolognak. Elhúzódot Icától, majd kézenfogva a hálószobába vezette, és leültette a lányt a franciaágyra. O maga letérdelt elé a földre, szétnyitotta Ica lábait, és fejét közéjük fúrva ajka, nyelve felfedezo útra indult Ica szorzetének ápolt dzsungelében. Noha életében eloször nyalt nonek, valahogy minden gátlás és ellenérzés lefoszlott róla, és úgy érezte, mintha már egyáltalán nem lenne ismeretlen számára a dolog. Ica közben hanyatt feküdt az ágyon, lábait felhúzta, hogy Éva könnyebben hozzáférjen. A lány szorgalmasan dolgozott a nyelvével, maga is no lévén ösztönösen érezte, hogy mi a jó a másiknak. Ica apró nyögésekkel nyugtázta Éva ténykedését. Éva a nyelvével a lány csiklóját nyalogatta, közben ujját a lucskos punciba nyomta. Ica ezalatt ujjaival saját mellbimbóit pöndörgette és egyre erosödo lihegéssel jelezte, hogy közeleg az elso orgazmushoz. De mivel nem akart önzo lenni, felült, Évát fektette hanyatt az ágyra, és úgy tartotta oda pináját a lány szájához, hogy közben o is nyalhassa Évát. Éva nyelve újra munkába lendült, de most már Ica is hasonlóan viszonozta. Miközben Ica érezte, hogy nemsokára elélvez, aktívan kezelésbe vette Évát is, nehogy lemaradjon. Fogaival Éva csiklóját harapdálta, négy ujját a lány puncijába, hüvelykujját pedig a seggébe nyomta. Érezte, ahogy Éva csípoje is egyre követelozobben mozog. Egyikük sem hallotta meg, amikor nyílt, majd csukódott a bejárati ajtó. Pali halkan besomfordált, és az ajtóból kukucskálva meglátta a két not,ahogy egymáson munkálkodnak, és meglehetosen felizgatta a látvány. Halkan visszament az eloszobába és levetkozött. Meztelenül lopakodott vissza a hálószobához, és nézte tovább a noket. Nem kellett sokáig nézelodnie, míg érezte, hogy dákója egyre harciasabban mered elore, de még nem akarta megzavarni a lányokat.
Éva egyre jobban befúrta magát Ica lába közé, nyelvét tövig nyomta a lány puncijába, két ujjával a seggét döfködte, és érezte, hogy Ica egyik keze teljesen betölti pináját, a lány nyelve pedig a segglukát tömködi. Ekkor Éva néhány pillanatra kihúzta nyelvét Ica puncijából, hogy felszabadult nyögések kiséretében elélvezzen, majd nem sokkal ezután Ica is kielégült. Lihegve csókolgatták egymás puciját még egy darabig, Pali ezt az idot használta fel,és belépett a hálószobába. Éva pillantotta meg eloször. Anélkül, hogy megmozdultak volna, zavartan mutatta be oket egymásnak. Ica nem volt zavarban, inkább csak meglepodött.
- Nem tudtam, hogy más vendéget is vársz - nézett mosolyogva Pali eloremeredo dákójára.
- Éva sem tudhatta - füllentett Pali - bejelentés nélkül érkeztem. De remélem, nem zavarok. Az az igazság, hogy egy ideje már figyelem ténykedéseteket, és igazán gyönyörrel töltene el, ha betársulhatnék a játékba.
- Engem nem zavar - mondta gyorsan Éva.
- Tulajdonképpen engem sem - mondta Ica -, bár most inkább Évára vagyok hangolódva.
- Semmi probléma - vigyorgott Pali, miközben az ágyhoz lépett. - Javaslom, cseréljetek helyet, és folytassátok, amit eddig csináltatok, én majd bekapcsolódom.
A két lány helyet cserélt, így Ica került alulra, Éva újra kezelésbe vette szájával a lány punciját. Ica lehúnyt szemmel adta át magát újra az élvezeteknek. Pali Éva mögé térdelt az ágyra, és ujjaival kezde birizgálni a punciját, közben másik kezével magát izgatta. Ettol Éva is megint izgulni kezdett, majd a férfi a popsilukát ujjazta, a lány punciját pedig Ica nyelve dolgozta meg újból. Palinak nem sok kellett, és teljesen harcrakész állapotba lendült dákója, ezért úgy döntött, hogy munkának lát. Dákóját finoman de határozottan Éva puncijába nyomta, és lassan döfködni kezdte. Éva gyönyörteli nyögései Ica lucskos puncijába vesztek, a lány élvezettel nyugtázta, hogy számára nincs jobb dolog egy jó nagy fasznál. Éva szájának, nyelvének munkálkodásától Ica is egyre jobban felizgult, kezeivel a lány combját, csípojét fogdosta, míg nyelvével hol Éva csiklóját, hol pedig a szája fölött ki-be járó faszt nyalogatta. Pali közben Éva segglukát ujjazta. Éva érezte, hogy ettol a fokozott igénybevételtol rövidesen elélvez ismét. Orjítoen izgató volt számára, ahogy szája elott Ica lucskos pamacsa vonaglik, közben pedig a csiklóját, pináját és seggét egyszerre dolgozzák. Egy idore abbahagyta Ica puncijának nyalását, és visítva, hörögve élvezett el. Úgy érezte, olyan gyönyörben volt része, mint még soha életében. Palit is felettébb izgatta, hogy fasza ki-be csúszkált Éva forró pinájában, és Ica is szorgalmasan nyalakodott a férfi sikamlós dákóján és a zacskóján. De vigyázott, hogy még ne élvezzen el, Icát is meg akarta dugni. Miután Éva elélvezett, lefordult Icáról, kimerülten, eltelve az átélt gyönyörtol feküdt nyúlt el az ágyon. Pali a hanyatt fekvo Icához fordult, dákóját keményen a lány nedveitol és Éva nyálától nedves punciba nyomta. Ica felhördült a hirtelen jött nyomástól, testén a gyönyör borzongása futott végig, Pali lassú, nagy mozdulatokkal kezdte dugni. Éva mellettük fekve pihegve nézte oket, gyönyörködve a live show-ban. Oldalára fordult, egyik kezével Ica mellét simogatta. Ica széttárt lábait felhúzva, hörögve szólalt meg:
- Baszd a seggem, kérlek ... ! - Pali nem kérette magát sokáig, kihúzta faszát a lány puncijából, finoman a popsilukához nyomta, aztán lassú mozdulattal behatolt. Ica felsikított, csípoje nyomásával mélyebb hatolásra késztette a férfit.
- Basszál, basszál, basszál - nyögte Ica miközben nyakát hátrafeszítve aprókat sikított. Éva is besegített, ujjaival mélyen Ica pinájába hatolt, közben a lány mellét szopta. Ica szemmel láthatóan közel járt az extázishoz
- Csókolj, kérlek, mert üvöltenem kell - hörögte Évának, mire a lány ajkai Ica szájára tapadtak, Ica kezével szorosan magához húzva Éva fejét, vadul csókolóztak. Ica fergeteges orgazmusának sikítása halk nyögéssé szelídült Éva ajkának szorítása alatt. Ekkor már Pali sem bírta, a lendületes baszás, és az izgató szituáció, ahogy Éva keze eltunik a másik no puncijában, no meg a két lány vad smárolásának látványa nagyon felizgatta. Érezte, hogy minden igyekezete ellenére rövidesen ejakuál. Így aztán épp hogy Ica elélvezett, Pali torkáról is felszakadt a hörgés:
- Jön ! Jön ! Mindjárt elmegyek ! - Kirántotta farkát Ica seggébol, kezével egyet-kettot még rántott rajta, aztán már meg is indult a szökokút, boséges ondó-záporral permetezve be Ica hasát, punciját, egy sugár még a telt mellekre is elspriccelt. Éva keze lassú mozdulatokkal kente el Ica testén a meleg ondót, Ica csípojének apró mozdulatai jelezték,hogy benne van még az élvezetes dugás emléke. Pali lassú maszírozó mozdulatokkal préselte ki az utolsó cseppeket is lankadni kezdo dákójából. Kisvártatva aléltan feküdtek egymás mellett az ágyon mind a hárman. Késobb Ica felállt, mondván, hogy neki pisilnie kell, de azonnal visszajön.
- Ez igazán jólesett - mondta Éva, amikor Ica kiment. - Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz.
- Örülük, hogy tetszett - mosolygott Pali -, és az az igazság, hogy én is régen élveztem már ilyen jót. De remélem, hogy ezzel még nincs vége. - Igaz is - nevetett a lány, - te eggyel le vagy maradva, mi már másodszor élveztünk. Be kellene pótolnod.
- Szerintem is - mondta kajánul a férfi. - Te hogy gondolod ? - Majd csak kitalálunk valamit - válaszolta rejtélyesen Éva.
Közben Ica visszaérkezett, a pezsgovel és poharakkal a kezében. - Gondoltam, igyunk egyett - mondta. Pali felbontotta a pezsgot, és töltött mindenkinek. - Az orgazmusra - emelte koccintásra poharát Ica. - Az orgazmusra - mondta szinte egyszerre Éva és Pali, és koccintottak. Mindannyian kortyoltak a finom pezsgobol, aztán Ica az ágy szélén ülo Palihoz fordult. - Kicsit ízesíteni kellene ezt a pezsgot - mondta mosolyogva, aztán poharát a férfi lába közé tartva, az ernyedt vesszot beledugta az italba. Kicsit megmozgatta a dákót, megvárta amíg oldódik a pezsgoben a már kicsit rászáradt ondó, aztán jóízut kortyolt ismét a poharából. Ezután Éva letérdelt a szonyegre Pali lábai közé.
- Még sohasem szopogattam pezsgoízu faszt - mondta megnyalva ajkát, mint aki már elore készül valami finomságra, aztán nyelvével munkába vette a lankadt péniszt. Eloször a tövétol kezdve a hegyéig simította végig, mintha fagylaltot nyalogatna, lassan, alaposan, minden négyzetmillimétert kihasználva. Ica - és persze foleg Pali - érdeklodve figyelte Éva ténykedését, melynek hatására a férfi érezte, hogy kezd újra megindulni a vérkeringése. A lány folytatta a nyalakodást, majd miután úgy vélte, hogy már nyoma sincs Pali dákóján sem pezsgonek, sem másnak, tátott szájjal fogadta magába a gyönyört adó szerszámot. Lassan, módszeresen szopott a férfinak, egész a tövéig beszívva a faszt, majd teljesen kihúzta a szájából, ajkaival, nyelvével körbesimogatva-nyalva a makkot. Pali addig ernyedten kókadozó vesszoje szemmel láthatóan kezdett életre kelni. Ezt látván Ica sem tétlenkedett tovább, leült a földre Éva mellé, majd két ujját a pezsgospoharában megnedvesítve Éva punciját vette kezelésbe. A lány fenekének mozgatásával jelezte a kedvezo fogadtatást. Nemsokára Pali farka úgy megemberesedett, hogy teljesen betöltötte a lelkesen nyalakodó Éva száját, miközben a lány puncija sem csak a pezsgotol volt nedves. Ica ekkor hanyatt feküdt, és a férfi elott térdelo Éva lába közé fúrva magát, nyalni kezdett a lánynak, közben magát sem hanyagolta el, ujjaival punciját, popsilukát izgatta. Pali egy ido után elérkezettnek látta az idot arra, hogy komolyabb ténykedéshez lássanak. Hanyatt feküdt az ágyon és a már kelloen felizgult Évát magára ültette, a lány lucskos puncija mohón fogadta magába a férfi ágaskodó faszát. Ica is az ágyra telepedett, Pali feje fölé térdelve jelezte szándékát, a férfi rögtön kezelésbe is vette szájával, nyelvével Ica türelmetlen punciját.
Éva tövig magába fogadva a dákót,csípojével körözve igyekezett minnél mélyebre hatolni a gyönyörben. Pali szájmunkájának hatására Ica is egyre jobban belelendült, Éva melleit simogatta, másik kezével a sajátját maszírozta. Éva közben a férfinak besegítve Ica csiklóját birizgálta. Éva egyre nagyobb lendülettel lovagolt a férfin, mind szaporább nyögései jelezték, hogy nincs már messze az orgazmustól. Ica erre szopni-harapni kezdte a lány hegyes bimbóit. Az eredmény nem is váratott magára sokáig, Éva vad rángásokkal élvezett el, majd lassabb tempóban ugyan, de tovább lovagolt a férfin. Mikor Éva egy kicsit megnyugodott, o vette kezelésbe Ica melleit, majd a lány száját kezdte csókolni, nyelvük táncra perdült, Ica élvezete folyamatosan nott. Éva lekászálódott a férfiról, Pali feltérdelt, és a közben négykézlábra állt Ica mögé kászálódva beakasztotta szerszámát a lány pinájába. Éva alájuk feküdt,és miközben kezével Ica csiklóját simogatta, a lány melleit kezdte harapdálni. Pali nagy lendülettel baszta Icát hátulról, élvezettel nézve Éva munkálkodását. Ica is lehajtotta fejét, és hatalmas nyögések közepette gyönyörködve nézte Évát. A lány kezének és szájának hatására - és persze a lendületesen döfködo fasz hatására - egyre jobban közeledett a csúcshoz, aztán hörögve, hosszú, elnyújtott lihegésekkel kísérve hatalmasat élvezett. Egy darabig még nyomta melleit Éva szorgalmasan munkálkodó szájába, aztán remego kezekkel-lábakkal elnyúlt az ágyon. Pali ekkor kihúzta farkát Ica elsült pinájából és a lány fenekének vájatába nyomva húzgálta ide-oda. Éva a kezével besegített a férfinak, így o is rövidesen elérkezett az orgazmushoz, ondójával telespriccelve Ica hátát, amelyet aztán Éva kéjesen szürcsölt fel. Nemsokára aztán mindhárman a fürdoszobába vonultak lemosni magukról a gyönyör különféle nedveit. Már jóval elmúlt éjfél amikor Ica és Pali szedelodzködni kezdtek.
Ideje hazaindulni, holnap is helyt kell állni valahogy - mondta Pali, és felállt. - Megyek már én is - csatlakozott Ica is - és köszönöm szépen a vendéglátást, igazán remekül éreztem magam. - Azt hiszem, ezt mindannyian elmondhatjuk magunkról - vigyorgott a férfi. - Na, induljunk, majd fogunk valahol egy taxit. Elbúcsáztak Évától, Ica még megjegyezte, reméli, máskor is meghívja még ilyen jó kis partikra. Éva nevetve igent mondott,és mindkettojüktol csókkal búcsúzott. Ica és Pali együtt indultak a késo éjszakában taxit keresni. Nemsokára arra jött egy, Pali leintette. Míg az autó odakanyarodott, megkérdezte Icát, hogy merre lakik. Kiderült, hogy Ica a város túlsó végére megy, Pali felajánlotta, hogy akkor eloször a lányt vigyék haza, aztán o majd a kocsival visszakanyarodik. Mindketten a hátsó ülésre ültek. Egy darabig szótlanul figyelték az éjszakai város fényeit, aztán Ica a pali combjára tette a kezét, és halkan megszólalt. - Tudod, én sokkal jobban szeretem a noket, és elég ritkán is megyek el férfival, de ma este nagyon jó volt. Még novel is rég élveztem akkorát, mint amikor seggbe basztál. Szeretném, ha tudnád, igazán hálás vagyok neked ezért - suttogta a lány, és közben egészen közel hajolt a férfihoz.
- Igazán nem tesz semmit - súgta vissza Pali -, örülök, hogy örömet szerezhettem. Meg aztán - vigyorodott el - nekem sem volt éppen kellemetlen. - Azt észrevettem - mosolygott vissza Ica. - De remélem, nem ez volt az utolsó közös kellemes emlékünk. - Aztán még közelebb hajolt a férfihoz és szájon csókolta. Pali válaszul szétnyíló ajkakkal csókolta vissza a lányt, nyelvük felfedezo útra indult egymás szájában, lassan, érzékien smároltak egy jó ideig. Ica keze közben sem nyugodott, eloször a férfi inge alatt a mellét simogatta, aztán tenyerének kelyhével Pali lába között kezdte simogatni a férfi heréit. Pali tenyerével a blúzon keresztül is érezte a lány hegyesedo, kemény kis bimbóit. Ennél tovább azonban nem jutottak, érezték, hogy a kocsi lassít, megérkeztek Ica háza elé. - Nem kérem,hogy gyere fel egy italra, de legalább az ajtómig kísérj el, mindig féltem a sötét kapualjaktól - mondta a lány.
Pali szólt a sofornek, hogy várjon egy kicsit, és kiszálltak. A valóban sötét kapualjba érve Ica magához rántotta a férfit. - Nem akartam a sofor elott mondani, de a sötét kapualjtól nem hogy félek, de direkt szeretem - súgta. - És csak azért hívtalak, mert mint mondtam, hálás vagyok neked, és ezt szeretném is kimutatni - és miközben ezt elmondta, közben már gombolta is ki a férfi nadrágját, aztán ahogy befejezte, legugolt a férfi elé, és szájával, nyelvével és mindkét kezével kezelésbe vette Pali farkát. A férfinek már a száján volt a tiltakozás, de mire kimondta volna, érezte, hogy vesszoje kezd újból vérrel telni, és inkább nem szólt semmit. Ica nagyon ügyesen bánt a dákóval, egyik tenyere kelyhével a férfi heréit símogatta, másik kezével a vesszot tövénél megragadva maszírozta, közben szájával teljes odaadással szívta magába. Palit elég rendesen izgatta Ica munkálkodása, és a sötét kapualj nem mindennapi erotikája, így nem sok kellett ahhoz, hogy keményen meredo fasza betöltse a lány lelkesen szopó szájüregét. Pali az este kemény igénybevétele ellenére is érezte, hogy rövidesen hatalmas ejakulációval koronázza meg ezt a napot. Mindkét kezével megragadva Iva haját, egyre eroteljesebb szopásra ösztökélte a lányt, csípojét lendületesen mozgatva már szinte baszta a száját. Aztán hirtelen abbahagyta a mozgást, Ica megértette, hogy ez azt jelenti, rögtön spriccelni fog. Ezért szájának-kezének mozgását lassította, de továbbra is eroteljesen maszírozta a kokemény faszt. Abban a pillanatban érezte, ahogy Pali farka egy picit még duzzad, majd megrándul, és a lány szájürege megtelt a férfi a nehéz nap után már meglehetosen híg ondójával. Ica tövig beszopva, majd a farka hegyéig kihúzva járatta szájában a dákót, ajkaival, nyelvével szorosan rátapadt, így szívta ki belole az összes gecit, ami csak bennmaradt. Pali a lány haját borzolva felakadt szemekkel, hörögve élvezett. Ica kitartó lendülettel szopta a férfit, egész addíg, míg érezte, hogy az imént még kokeményen meredo fasz lankadt, töpörödött kis pucukává szelídül a szájában. Ekkor abbahagyta, felállt, majd minden szó, vagy köszönés nélkül felszaladt a lépcson. A férfi ott állt a kapualjban, sliccébol kilógó, csontig kiszívott kókadozó farkával és nézett a lány után. Aztán észbekapott, lankadt szerszámát a helyére tette, és rendbeszedte öltözékét. Agyában és zsigereiben még az elobbi események kavarogtak, így nem vette észre, hogy valaki kisurran a sötét kapualjból. A taxisofor a kapu árnyékában elbújva ugyanis végignézte a nem mindennapi látványosságot. Pali rendbehozva ruházatát kiment a taxihoz, és hazavitette magát.


Top of Form 1

Bottom of Form 1

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: visszakanyarodik, pezsgospoharában, összetalálkozott, feltámaszkodott, megpróbálkozott, igénybevételtol, ténykedéseteket, iskoláskorukban, megemberesedett, végignyalogatta, elhatalmasodott, feltápászkodtak, mindhármójuknak, munkálkodásától, mindkettojüknek, beteljesüléshez, mindkettojüktol, elhatalmasodtak, elbeszélgettek, megfeledkezett, maszturbálásai, meglepetésében, mindkettejükre, szájmunkájának, mindkettojüket, szedelodzködni, körbesimogatva, gyerekeskedtek, betársulhatnék, felkászálódott, végigcirógatta, látványosságot, telespriccelve, követelozobben, odakanyarodott, visszaérkezett, utóbbi idoben, lábai között, férfival tudna, férje elment, feje fölött, irodájához közeli, gyermekkori ismerose, gyermekkori házban, szülei nemrég, találkozásuk hamarabb, asztalnál égett, utcákon gondolataiba, túloldalon felfigyelt, férfival való, vidéki útjáról, fürdoszivacs után, Közben Pali, Eloször Éva, Aztán Éva, Pali Éva, Intett Palinak, Ekkor Éva, Közben Éva, Elhúzódot Icától, Miközben Ica, Fogaival Éva, Ettol Éva, Miután Éva, Késobb Ica, Közben Ica, Ezután Éva, Nemsokára Pali, Mikor Éva, Elbúcsáztak Évától,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
05.21. 21:43 Férfi kosárlabda NB I - A Szolnok is elődöntőbe jutott
05.21. 21:23 Megszűnt a torlódás az autópályákon
05.21. 21:23 Az amerikai elnök újabb szankciókról döntött Venezuela ellen
05.21. 21:13 Putyin az orosz-indiai katonai együttműködést méltatta Modinak
05.21. 20:22 Jeruzsálem státusza - Berendelték az izraeli külügyminisztériumba Szlovénia...
05.21. 20:06 Puskás Suzuki Kupa - Ezüstérmes a házigazda Puskás Akadémia
05.21. 19:56 Férfi kosárlabda NB I - A címvédő Alba az első elődöntős
05.21. 19:55 Hercegi esküvő - Nyilvánosságra hozták a hivatalos esküvői fotókat
05.21. 19:55 Hat év szabadságvesztésre ítélték Ukrajnában a 2016-os futball Eb-re tervez...
05.21. 19:55 Kigyulladt egy autóbusz az M0-son, teljes lezárás
Tudjátok ?
Te meddig élvezed ezt?
Miért fehér a madarak széklete?
Hamarosan vége lesz a videómegosztóknak fájlmegosztóknak torrentoldalaknak?
Hifi tévé telefon fejhallgató kimenetre kötöm rá a házimozit nem baj?
Hová lettek a korábban feltett képeim?
még több kérdés
Blog Címkék
Bizony te vagy Uram, az én szö...  Az Istennő üzenete: transzform...  Piros pünkösd napján az Úr ker...  Simi simi  ***Csodálatos Pünkösdi Rózsák*...  Kósa Ede: Pünkösdben.  Bizony te vagy Uram, az én szö...  Virágok biciglin  Árvai Attila  Virágok biciglin  Pünkösdi képeslap  Pünkösd a Szentlélek eljövete...  Kellemes következő hetet  2018.05.20. Pünkösd Az egyház ...  Repülőgépek  Mai harmónia kártyám  Png virág  Pünkösdhétfő  Egy morzsányi kenyér  Árvai Attila  Májusi kert  Áldott Pünkösdi Ünnepet !  Kellemes kikapcsolódást  Béka cica  Azon tanakodtok, hogy azt mond...  Egy morzsányi kenyér  Áldott Pünkösdi Ünnepet !  Testvéreim, tartsátok nagy örö...  Png virág  Gősi Vali: Menekülő szavak  Ejnye ejnye  ***Csodálatos Pünkösdi rózsa**...  vegyes...  Fogd a kezét  Fogd a kezét  Piros pünkösd napján az Úr ker...  Örökre megőrzöm irgalmamat irá...  Minthogy azonban most még test...  Wass Albert : A zászlótartó  Lithvay Viktória: Sóhaj.  Pünkösdi vers- Tavaszi Zsoltár  Reviczky Gyula : .Pünkösd ünne...  Áldott Pünkösdi Ünnepeket kívá...  Kósa Ede: Pünkösdben.  Soha, soha, soha ne add fel  Pörög forog  Búcsúbeszédében Jézus így szól...  Dorkó László  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Pityuka  Virágos  Pünkösdi vers- Pünkösd után  Pünkösdi képeslap  Amikor elérkezett pünkösd napj...  Pityuka  Kajtorné Gitka  Azon tanakodtok, hogy azt mond...  Áldott ünnepet kívánok!  Soha, soha, soha ne add fel  Borivóknak való vers  2018. május 21., 7. évközi hé...  Fábri Péter  Kimondhatatlant kimondani!  Búcsúbeszédében Jézus így szól...  Vígh Lilla: Legyen áldott a na...  Kellemes szép napot kívánok PÜ...  Pityuka  Vígh Lilla: Angyali tisztás  Szűz Máriához  Ezt mondja az írás...  Csodálatos Pünkösd  Ezt már szeretem... Ezt is...  Pünkösd hétfő  Nem oldhatjuk meg  Tallóztam  David Icke – Testünk és ...  Pünkösdi rózsás csendélet  Csokor vàzàban  Imádság  Jó reggelt! Minden nap tiszta ...  Pünkösdi vers- Hiszek ...  Kelvin Kiss: Pünkösdi rózsa  Simi simi  Pünkösdi himnusz  Urunk, Jézus Krisztus  Szent ígéret  Bizony te vagy Uram, az én szö...  Kósa Ede: Pünkösdben.  Pünkösdi vers- Pünkösdi éltető...  Áldott Pünkösdi Ünnepeket kívá...  Csodálatos Pünkösd  Áldott Pünkösd Hétfőt,kellemes...  Szent ígéret  Pünkösd  Kellemes következő hetet  vegyes...  Áldott ünnepet kívánok!  vegyes...  Behúnyt suemekkel  Kormos Attila 
Bejegyzés Címkék
utóbbi idoben, lábai között, férfival tudna, férje elment, feje fölött, irodájához közeli, gyermekkori ismerose, gyermekkori házban, szülei nemrég, találkozásuk hamarabb, asztalnál égett, utcákon gondolataiba, túloldalon felfigyelt, férfival való, vidéki útjáról, fürdoszivacs után, puha szivacs, nemi szervét, dolog kifejezetten, fekete férfi, franciás szexért, látvány most, filmre koncentrált, egyik szobából, tévé szól, ajtó nyitva, félig nyitott, pillanatra földbe, férfi jobb, mereven álló, herezacskóját simogatja, látványtól szinte, néger nagy, dúskeblu szokét, darabig dermedten, férfi kezére, igazi hús-vér, bugyi alatt, egyre nedvesedo, filmen ismét, szoke visítva, néger kihúzta, lány pinájából, szoke hanyatt, néger behelyezte, lány jókora, néger egyre, szoke tátott, fanyarízu csodörtejet, néger fasza, utolsót rándult, lány vöröslo, kiürült dákót, utolsó cseppet, férfi kezének, pillanatban ahogy, lány beszívta, fotelben ülo-fekvo, férfi hasára, férfi hasán, elso meglepetésében, igazi férfit, lány vállait, férfi szája, fotel felé, lányon nincs, lány combja, lucskos punci, puncit körbe-körbe, lány csiklóját, férfi haját, férfi fejét, punciba fúrva, csiklót dörzsölve, lány teste, lány blúzát, hegyesen felmeredo, lány felkászálódott, faszodat akarom, férfit ültette, zacskóját harapdálta, kezdodo vágy, tekintetében nézte, tövéig magába, férfi golyóit, lány szájában, férfi farkát, imádott fasszal, lány felállt, férfi kezét, farkára helyezve, játék persze, keményen álló, férfiszerszám tövig, lány puncijába, lány eloször, meredt dákót, bimbókra tapadva, lány sikongva, kemény fasz, férfi hátát, , ,
2018.04 2018. Május 2018.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 347 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 327
  • e Hét: 1657
  • e Hónap: 9308
  • e Év: 56252
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.