Regisztráció  Belépés
lorte.blog.xfree.hu
Csak XXX, semmiért nem vállalok felelősséget! K J
2007.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mike családja
  2007-11-12 18:32:06, hétfő
 
   
  Mike családjaA nevem Mike és feleségem Maggie. A harmincas éveink közepén járunk és mindketten a helyi iskolában dolgozunk. Maggie szexuális nevelést tanít (ez nagyon is passzol a természetéhez) és a lányok tájfutási csapatát
vezeti. Én a fiuk tájfutási csapatát vezetem.
Három gyönyörű gyermekünk van. Molly az anyja kiköpött mása, 16 éves korához képest nagyon érett. Mikey 14 éves. A múlt nyáron vesztette el kisfiús kinézetét és egyre jobban hasonlít a nagyanyjához. Missy a
legfiatalabb, 11 eves, már majdnem 12.
Mindenki a közösségben egy átlagos amerikai családnak tart bennünket, de persze nem ismernek minket igazából. Tudod, Maggie és én nem vagyunk egy átlagos pár. Mindkettőnk apja hivatásos atléta volt és mindkét szülői pár nyitott házasságban élt.
A családunk tagjai mindig valamiféle szexualitást sugároztak. Húgom, Peg sokszor rajtakaptuk egymást valamilyen szexuális aktuson. Amikor Peg kezdett felnőtt hölggyé válni a szüleink minket is bekapcsoltak szexuális életükbe. Majd mindennap megdugtam vagy a húgomat, vagy anyámat. Néha arra ébredtem, hogy a húgom könyörög apánknak, hogy bassza erősebben. Néha egyszerűen besétáltam a szobájába és leszopattam, míg apa baszta őt. Egyszer résztvettünk egy u.n. családi nyári táborban, ahol rajtunk kívül csak szintén nyitott házasságban élő párok vettek részt. Apám és Maggie apja ismerték egymást, sőt, valamikor egy csapatban játszottak, így aztán a családok többi tagjai is megismerték egymást. Sosem felejtem el az első alkalmat, amikor megpillantottam Maggie-t. Talán 15 éves lehetett, de a teste már egy felnőtt nőé volt. Besétáltunk a kabinjukba és egy pillanat múlva Maggie már négykézláb állt. Apja baszta a seggét, míg ő a bátyját szopta. Maggie mindig nagyon hangos volt szex közben, akárcsak a húgom.
- "Basszál apu, baszd meg a seggem! Nyomd belém a faszodat!' - sikoltotta és ilyenkor egy-egy pillanatra kiengedte szájából a bátyja faszát. Azonnal beleszerettem.
Néhány évvel később összeházasodtunk. Maggie szinte azonnal terhes lett és megszületett Molly. A következő néhány évben még két gyermekünk született. A családjaink segítettek a gyerekekkel és néhány évig velük
éltünk. Aztán bekerültünk dolgozni a helyi iskolába és ott dolgozunk már tíz éve.
Maggie és én semmit sem veszítettünk a szexuális energiáinkból. Hiszen tulajdonképpen csak ennek éltünk. Azt hiszem, nem sok dolog maradt a szexben, amit nem próbáltunk ki. Tíz év alatt egy nagyon kellemes baráti
társaságot építettünk ki, akik résztvettek szexuális életünkben. Maggie 30. születésnapjára például partit szerveztünk, ahol 30 férfi baszta meg őt.
Maggie-nek van néhány perverzitása, például az egyik a pisivel kapcsolatos. Ezért aztán, miután mind a 30-an megbaszták, körülállták és lepisilték, amitől még jobban begerjedt, ez persze hatással volt a férfiakra, akik újra kedvet kaptak a baszáshoz. Sosem láttam még nőt életemben - pedig láttam már néhányat - akit ennyire elborított volna a geci és a pisi. Maggie nagyon élvezte.
Ahogy a gyerekeink nőttek, egyre kíváncsibbá váltak és persze minden gondolatuk a szex körül forgott. Mi úgy tekintettük a szexet, mint egy csodálatos dolgot és ezért minden kérdésükre őszintén válaszoltunk.
Nem egyszer rajtakaptak minket baszás közben, mi nem is bántuk, sőt, bevallom, még izgatott is minket, hogy ők figyelnek. Mivel mi gyakorlatilag szexben nőttünk fel sosem akartuk ezt elrejteni a gyerekek elől. Úgy gondoltuk, hogy ha a gyerekek folytatni akarják a családi hagyományokat, akkor ennek magától kell megtörténnie. És így is lett.
Egy szombat délután történt. Molly edzésen volt a helyi fitnesz klubban,
Mikey fociedzésen volt Missy pedig a velünk egy utcában lakó barátnőjénél volt - egy gyönyörű barna kislánynál. Mikor Maggie hazajött, úgy döntöttünk, hogy kiélvezzük, hogy üres a ház. Éppen a nappaliban néztem a tv-t, amikor Maggie besétált a szobába. Fekete, hálós harisnya volt rajta, harisnyatartóval, és egy melltartóval, melyből kikandikáltak a mellbimbói. Kikapcsolta a TV-t.
- "Térdelj le, Mike. Itt az ideje, hogy gondot viselj a szexéhes feleségedre" - parancsolta.
A farkam szinte azonnal felállt, ahogy lecsúsztam a heverőről és térden álltam. Maggie odajött, fölém állt, nedves pinája csak centiméterekre volt az arcomtól.
- "Dugd a nyelved a pinámba! Gyerünk !" - parancsolt rám.
Imádom, amikor ő a parancsnok. Odahajoltam és nyalni kezdtem a pináját. Éreztem a szex édes izét. Maggie nagyon fel volt izgulva. Lenyúlt, megfogta a fejem és odanyomta az arcomat a nedves pinájához.
- "Nyald a pinám, Mike! Nyald ki a lucskos pinám!" - kiáltotta és a csiklóját az arcomhoz dörgölte. Kidugtam a nyelvem és teljes erőmből nyalni kezdtem. Szinte megfojtott a pinájával. A paradicsomban éreztem magam. Egy-két pillanattal később valósággal folyni kezdett. A lélegzése egyre szaggatottabbá vált. A teste megfeszült és megremegett.
- "Igen, ez az, élvezek, nyald a pinám" - sikoltotta. Nedvei belefolytak a számba és végigfolytak az államon. Az orgazmusa percekig tartott.
Ahogy kezdett lecsillapodni rögtön letérdelte elém, és nyalogatni kezdte a nedveit az arcomról és az államról, néha a számba is dugta a nyelvét. Lenyúlt és újra simogatni kezdte a pináját és néha-néha megszorította keményen álló faszomat.
- "Olyan jól csináltad, Mike. Akarod, hogy leszopjalak? Látom, a nyalás alaposan felizgatott."
- "Igen" - válaszoltam. "Imádom nyalni a pinádat. Isteni íze van."
- "Ezt már szeretem hallani. Na, akkor vetkőzz le és feküdj a kerevetre. Így még sosem szoptak le, ígérem."
Micsoda ajánlat! Ki tudna ennek ellenállni? Úgy tettem, ahogy mondta. Elég szép farkam van, ha szabad ezt mondanom, 23 centi és életemben már jó néhány nő megijedt tőle. De Maggie, az nem. Gyakorlatilag imádja a faszomat. Ahogy lefeküdtem a heverőre Maggie nyalogatni és csókolgatni kezdte az erősen megduzzadt faszomat. A nyelvével körbenyalogatta a fejét, ott, ahol a legérzékenyebb. Aztán olyan mélyen bevette, ahogy csak bírta. Aztán bólogatni kezdett fel-le a farkamon, aztán újra csak a fejét nyalogatta. Aztán hirtelen mindketten nagyon meglepődtünk.
- "Hűha, mami, ezt sosem tanítottad nekünk a szex felvilágosításban"
Molly volt az. A főnöke korábban hazaengedte, és annyira fel voltunk mindketten izgulva, hogy nem hallottuk bejönni. És most ott állt csak pár méterre tőlünk és meredten bámult álló faszomra, amit az anyja éppen szopott.
A szívem hevesebben kezdett dobogni, sokkban voltam. De Maggie teljesen nyugodt maradt.
- "Sok minden van, amit még nem tanítottam nektek" - mondta. "De tanulni sosem késő. Meg akarod tanulni, hogyan kell faszt szopni ?"
- "Hű, apu, a tiéd nagyon nagy" - sétált oda hozzánk.
- "Gyere ide kicsim," - mondta Maggie - "fogd meg, milyen nagy!"
- "Lehet, apu?" - kérdezte Molly. Izgalom érződött a hangjában.
- "Persze, Molly, nyugodtan, én is szeretném"
Molly letérdelt Maggie mellé és megfogta a faszom végét. A levegő után kapkodtam, annyira izgatónak találtam, hogy a saját lányom így ér hozzám. A kezei puhák és melegek voltak. Lassan elkezdte húzogatni a faszomon a bőrt, fel-le.
- "Oh, apu, ez csodálatos" - mondta.
- "Szopjad egy kicsit" - bátorította Maggie.
Ezzel a kislányom előrehajolt és a szájába vette a faszom fejét. Minden akaraterőmre szükségem volt, hogy el ne élvezzek azonnal.
- "Mmmm" - búgta miközben a nyelvével a faszom fejét simogatta, aztán bólogatni kezdett.
- "Ez az, kicsim, szopjad apu faszát" - mondta Maggie és Molly mögé térdelt. Átnyúlt a hóna alatt és megfogta a melleit. A fehér blúz alatt láttam, hogy Molly mellbimbói megkeményednek.
- "Jaj, anyu, ez nagyon finom" - súgta.
- "Vedd le gyorsan a ruháidat" - mondta Maggie és felemelte Molly ingét. Majdnem csuklani kezdtem amikor Maggie kikapcsolta Molly melltartóját és előbukkantak gyönyörű, feszes mellei. Előrehajoltam és gyengéden
becézgetni kezdtem azokat.
- "Oh, igen, apu, ez nagyon jó" - mondta és közben Maggie folytatta a vetkőztetést.
Levette Molly szoknyáját és lehúzta a bugyiját. Kisvártatva meztelenül térdelt előttem és a faszomat szopta egyre szenvedélyesebben. Maggie lenyúlt és Molly seggét kezdte simogatni, majd még lejjebb, míg nedves pinájához ért.
- "Hű, de nedves vagy Molly. Látom szereted szopni apu faszát." - mondta Maggie.
- "És azt is, ahogy a pinámat simogatod" - válaszolta Molly.
- "Szeretnéd, ha nyalnám is? " - kérdezte Maggie.
Molly feltérdelt és széttárta a lábait. Maggie aláfeküdt és Molly lassan anyja szájára engedte a pináját, de közben a szopást sem hagyta abba.
Figyeltem, ahogy Molly az anyja szájára ült, aztán már csak a nyalás és szopás hangjait hallottam, ahogy Maggie nyalta a lányunk pináját.
- "Ez az, anyu, nyaljad, szopjad. Oh, de jó. El sem hiszem, hogy ez megtörténik"
- "Jó neked? " - kérdeztem Mollyt.
- "Igen, apu, nagyon jó, már régóta szerettem volna megfogni a faszodat. Néha meg is lestelek benneteket. Azt kívántam, hogy bár én is azt csinálhatnám a faszoddal, amit anyu."
- "Hát, ez a kívánságod teljesült, édesem. " - mondtam.
- "Na és velem mi lesz? " - egy új hang szólt közbe.
Felnéztem és ott láttam a legfiatalabb lányunkat, Missy-t az ajtóban állva - és a keze a bugyijában volt. Missy éppen a fejlődésnek abban a szakaszában volt, amikor a gyerekből fiatal nő lesz. A mellei már elkezdtek nőni, de még mindig volt benne valami kislányos.
- "Én is szophatom a faszodat, apu?" - kérdezte vidáman.
- "Uh, Missy, izé..." - nyögtem ki.
- "Persze, Missy" - mondta Maggie. "Gyere ide és csatlakozz a nővéredhez. De előbb vetkőzz le"
Nem akartam hinni a szemeimnek. A kicsi egy pillanat alatt ledobálta a ruháit. A mellei éppen hogy bimbózni kezdtek és a pinája bár csupasz volt, de már felsejlett rajta a szőr. A nagyajkai meg voltak duzzadva az izgalomtól. Egy pillanat múlva már ott térdelt Molly mellett és nyalogatta, csókolgatta a faszomat, amit Molly közben a kezével pumpált. Maggie kibújt Molly alól és a szája, álla csillogott Molly nedveitől.
Maggie Molly mellé térdelt, aki érdeklődéssel figyelte, ahogy a húga a faszomat kényeztette.
- "Csókolj meg édes" - mondta Maggie és Mollyhoz hajolt.
Molly hosszan és kéjesen csókolózott az anyjával. Figyeltem, ahogy Maggie bedugja a nyelvét Molly szájába. Molly elfogadta a behatoló nyelvet és élvezettel nyalta le róla saját nedveit. Egy-két percig csókolóztak, aztán Maggie Missy mögé térdelt. Előbb a seggét simogatta, aztán a pináját, ugyanúgy, mint az előbb Mollynak. Aztán lehajolt, kicsit megnyalta Missy seggét, aztán a pináját kezdte nyalogatni.
- "Oh, anyu " - sóhajtotta Molly - "ez nagyon jó, még nyaljál. Nyald ki a pinámat, mint az előbb Molly-ét".
- "Olyan aranyos kis kurvák vagytok" - mondta Maggie kéjesen.
- "Igen, azok vagyunk anyu. Molly és én kurvák vagyunk. Élvezzük, amikor a pinánkat nyalják."
- "Tényleg ? Ki nyalt nektek?"
- "Mikey szokta nyalni a pinánkat, de néha Shelly is"
- "Szexeltetek a bátyátokkal?" - kérdeztem.
- "Persze, apu" - mondta Molly. - "Annyira felizgatott bennünket, amikor titeket láttunk baszni. Mi is ugyanazt akartuk, így aztán baszunk Mikey-vel rendszeresen"
- "Igen" - tette hozzá Missy. - "Mikey-nek jó nagy fasza van, de nem akkora, mint a tied, apu".
- "Oh, istenem, ti tényleg kis ringyók vagytok. Hát, ha úgy viselkedtek, mint a kurvák, akkor úgyis fogunk veletek bánni. Mindketten feküdjetek le a földre"
A lányok azonnal engedelmeskedtek, végignyúltak a földön hanyatt fekve és közben mosolyogtak. Molly istenien nézett ki gyönyörű 16 éves testével. Missy zabálnivaló volt a lapos mellkasával és kis domború pinájával. Maggie átvette a parancsnokságot.
- "Tegyétek szét a lábatokat, kis kurváim." - parancsolta és a lányok engedelmeskedtek. - "Na, most pedig ujjazzátok meg magatokat".
Azonnal engedelmeskedtek és Maggie közben odahúzott magához és a még mindig kőkemény faszomat kezdte verni. Még mindig nem hittem el, hogy ez történik.
- "Jól csináljátok, kis faszra éhes kurvák. Basszátok meg magatokat és közben képzeljétek, hogy apátok fasza bassza a pinátokat."
A lányok egyre szenvedélyesebben ujjazták magukat és közben a faszomat bámulták, nyögtek és sóhajtoztak én pedig egyre jobban felizgultam látva a szenvedélyt a szemükben.
- "Akarjátok, hogy apu megbasszon benneteket?" - kérdezte Maggie.
- "Igen, anyu" - kiáltotta Missy. - "Azt akarom, hogy apu bedugja a faszát a pinámba."
- "Helyes." - visszhangozta Molly - "Apu, kérlek, basszál meg minket. Jaj, mindjárt élvezek. ÉLVEZEK" - sikoltotta, ahogy a testét végigrázta az orgazmus.
- "Ez az, Molly. Élveztesd el magad és közben gondolj arra, hogy ez a fasz a kezemben forró gecit lövell a pinádba." - mondta Maggie. "Missy, gyerünk nyald a nővéred pináját, és idd ki a nedvet a pinájából."
"Missy azonnal 69-es pozíciót vett fel, ráhajolt a nővére pinájára, Molly pedig megfogta Missy seggét és a szájához húzta a pináját.
Maggie és én megbabonázva figyeltük, ahogy a két lány a nyelvével élvezteti egymást még kétszer. Ekkor már nem bírtam tovább, meg akartam baszni a lányokat és úgy látszik Maggie olvasott a gondolataimban.
- "Lányok, forduljatok meg és dörzsöljétek össze a pinátokat." - mondta Maggie. Missy megfordult és lenézett a nővérére. Mindkettőjük arca csillogott a másik nedveitől. Missy lehajolt és nyelves puszit adott a nővérének így osztozva meg a pinájuk nedvein.
Letérdeltem és a faszom fejét Missy kis vágásába igazítottam. Egy kis erőlködés árán benyomtam a faszom a nagyajkai közé.
- "Oh, Istenem, Molly, apu fasza a pinámban van! Apu bassza a pinámat!"
Egy hirtelen mozdulattal belöktem a faszom Mollyba. Soha sem éreztem még hasonlót. Missy felnyögött meglepetésében és a csípőjével visszalökött, hogy a faszom még mélyebbre hatoljon be.
- "Basszál meg apu! Nyomd belém tövig! Basszál, basszál!"
Egy-két percig basztam őt, aztán kihúztam a faszomat. Missy pinájától csúszós faszomat beigazítottam Molly pinájába. Egy kicsit tágabb volt, de nem sokkal. Micsoda forró pinája volt. Egyetlen lökéssel tövig belényomtam a faszomat.
- "Ohhhhh" - nyögött fel Molly. - "Most engem bassz, Missy. Hű, de kibaszott nagy. Oh, igen, apu, basszál meg."
Maggie ott állt és figyelt.
- " Missy, te egy rossz kis kurva, vagy egy jó kis kurva vagy?"
- "Egy rossz kurva vagyok, anyu. És imádom, hogy egy rossz kis kurva vagyok."
- "Akkor gyere vissza ide hozzám" - mondta Maggie. Missy leszállt Mollyról és így még jobban hozzáférhettem Molly gyönyörű pinájához.
Előrehajoltam és az egyik cicijét a számba vettem, de nem hagytam abba a baszást.
- "Szopjad, apu. Szopjad a mellemet. Baszd meg a pinámat. Oh, istenem, mindjárt újra elélvezek."
Maggie mögém térdeltette Mollyt és széthúzta a seggemet.
- "Tessék, rossz kis kurvák szeretnek segget is nyalni. Nyald ki apád seggét!"
Egy kis, meleg nyelvet éreztem a seggem lyukán.
- "Mmm, ez finom. Apu segge ízlik. Akkor most én egy rossz kis kurva vagyok?"
- "Az vagy Missy." - mondta Maggie. "Akarod, hogy anyád a kinyalja közben a te seggedet?"
- "Igen, anyu, nyald ki a seggem, míg én apuét nyalom ki."
Nem láthattam, hogy mi történik de éreztem ahogy Missy befúrja nyelvég a seggem lyukába. Közben Molly már talán a harmadik, vagy negyedik élvezésén is túl volt. Tovább már nem bírtam tartani.
- "Élvezek!" - kiáltottam. Maggie abban a pillanatban ismét átvette a parancsnokságot.
- "Missy, Molly, térdre, ahogy a jó kis kurvákhoz illik. Itt az ideje, hogy megigyátok apátok gecijét."
A lányok engedelmeskedtek. Missy abbahagyta a seggem nyalását és gyorsan elém térdelt. Kihúztam a faszomat Molly pinájából. A lányok előttem térdeltek. A faszomat az arcuk fölé tartottam és verni kezdtem.
Családunk minden férfitagja hatalmas mennyiségű gecit képes élvezni. Lehet, hogy ez a génjeinkben van, de mindannyian kétszer-háromszor annyi gecit tudunk kispriccelni, mint egy átlagos férfi. Ezért egy hatalmas, sűrű gecispricc landol Missy arcán.
A következő adag Mollyt érte, részben az arcára, részben kitátott szájába. Csak élveztem és élveztem, a gecim beborította az arcukat.
Aztán ösztönösen nyalogatni kezdték a faszomat, aztán egymás arcáról is lenyalták a gecit, majd csókolóztak és megosztoztak a gecimen.
- "Anyu? Apu?" - a hang mögülünk jött. Mikey volt az. Maggie megfordult és rábámult a fiára.
- "Fiatalember, azonnal gyere ide és vetkőzz le!"
- "De anyu..."
- "Most azonnal ! Gyerünk, vetkőzni!"
Mikey lassan vetkőzni kezdett és láttam rajta, hogy próbálja megérteni a látványt, ami a szeme elé tárult. A testvéreit, ahogy ott térdeltek előttem és arcukat az apjuk gecije borította. Az anyja melltartóban, bugyiban és harisnyakötőben. Mikey fasza olyan kemény volt, mint a kő.
- "Te baszogatod a testvéreidet, és anyádnak nem adsz a faszodból? " - kérdezte Maggie.
- "Ez most meg fog változni" - Maggie a heverőre ült. - "Térdelj le Mikey és kezd el nyalni anyád pináját".
Mikey letérdelt az anyja elé és lassan odahajtotta a fejét Maggie pinájához. Maggie megragadta őt a tarkójánál fogva és odanyomta a fejét a pinájához.
- "Azt mondtam, hogy nyald ki a pinám, most azonnal!"
Mikey engedelmesen nyalni kezdte a forró, nedves pinát. Maggie teljesen magánkívül volt.
- "Ez az, Mikey, jaj de jó. Nyald ki anyád pináját. Igen, nyaljál!" - sikoltotta, ahogy elélvezett. Mikey tovább
nyalta a pinát, szenvedélyesen. Bedugta a nyelvét, aztán az anyja csiklóját kezdte szopogatni. Maggie újból elélvezett. Alighogy elcsitult az egész testét megrázó orgazmus, talpra rántotta Mikey-t és megragadta a seggét. - "Basszál meg, Mikey. Nyomd belém a faszodat!"
Mikey a két karjára támaszkodott és a faszát anyja pinájának a bejáratához tette. Egyetlen erős mozdulattal benyomta a faszát oda, ahol ő is volt 14 évvel ezelőtt.
- "Oh, igen" - nyögte Maggie, ahogy a kemény fasz tövig beléhatolt. - "Baszd meg anyut, igen, keményebben!"
Mikey előrehajolt és anyja egyik mellét a szájába vette.
- "Igen, Mikey, szopjad a mellemet, ugyanúgy, mint amikor még csecsemő voltál. Mindig felizgatott, amikor szoptál"
Mikey úgy baszta az anyját, mint egy gőzkalapács, de annyira felizgult, hogy nem bírta tovább tartani. - "Élvezek, anyu." - kiáltotta.
- "Az arcomra, kicsim, gyere élvezz anyu arcára"
Mikey kihúzta a faszát és Maggie mellkasára ült, a faszát pedig az ajkára tette. Ebben a pillanatban hatalmas mennyiségű geci tört elő a faszából, és egyre csak jött belőle. Hát igen, neki is ugyanazok a génjei voltak, mint nekem. Maggie arcát teljesen beborította a friss, forró geci, végigfolyt az állán és lecsöpögött a mellére. Amennyit tudott, lenyalt magáról, az egyik mellét felhúzta a szájához, hogy onnan is lenyalhassa a rácsöpögött gecit.
Missy és Molly is odamentek és segítettek anyjuknak lenyalni róla a gecit.
- "Akarjátok látni, hogy milyen egy igazi rossz kurva ? " - kérdezte Maggie a lányokat.
- "Igen, anyu" - kiáltották szenvedélyesen.
- "Gyertek utánam" - mondta és ezzel felállt és kisétált a szobából, egyenesen a fürdőszobába.
A kölykök követték és végül én zártam be a sort. Tudtam, mi fog következni.
Maggie belefeküdt a fürdőkádba.
- "Apu, tudod, mit kell tenned" - mondta nekem, ahogy megálltam a fürdőkád mellett. Maggie a melleivel és a pinájával játszott, én megragadtam a faszomat és ráirányítottam. A következő pillanatban forró sugárban tört elő belőlem a pisi egyenesen Maggie melleire. Úgy irányítottam a sugarat, hogy az állára, majd kitátott szájába menjen. A pisim megtöltötte a száját és kifolyt az állára.
Maggie nagyokat nyelt és közben a csiklóját dörgölte. Felnézett az ott bámuló három gyerekre.
Ez volt az exhibicionizmus teteje - a gyerekei figyelték, ahogy az apjuk lepisili az anyjukat. Ahogy a pisi sugara lassan elfogyott, Maggie elélvezett ismét.
- "Huh, ez fantasztikus volt" - mondta Missy. - "Én is kaphatok a pisiből?"
- "Majd én" - mondta Mikey - "úgyis pisilnem kell."
- "Pisilj le mindkettőnket" - mondta Molly. A két lány a fürdőkádba térdelt és Maggie melléjük. Mikey pisilni kezdett. Először a melleikre aztán az arcukba. Kinyitották a szájukat és mohón itták Mikey pisijét.
Mikey és én néztük, ahogy lezuhanyoztak és megtörölgették egymást. Ez volt a mi családi szexünk első napja.

Mike már megírta néhány kalandunkat az első fejezetben.
Úgy gondoltam, hogy követem Mike példáját és én is megosztom néhány kalandunkat az olvasóval.
Nos, amiről beszélek az egy hosszú szünidei hétvége volt. Mike és a gyerekek kirándultak míg én otthon rendezgettem a lakást. Egyszer csak megszólalt a csengő, ami meglepett, mert nem vártam látogatót. Ahogy a kis lukon kinéztem láttam Betty Criswellt a szomszédból. Bettyvel néha beszélgettünk és néha együtt kávéztunk. Nagyon csinos barna nő, nagy mellekkel és olyan arccal, amit egy modell is megirigyelhetett volna.
Jó párszor gondoltam, hogy jó lenne Bettyvel ágyba bújni, de ő egyszerűen nem az a típus volt. Betty egyedül neveli a lányát, Shelly-t, aki 11 éves, mint a mi Missynk. Van még egy 10 éves fia, Tommy. Tommy jóvágású, csinos kis fiú. Néhányszor mi is vigyáztunk a gyerekeire, ha Betty megkért minket.
Kinyitottam az ajtót és akkor vettem észre, hogy Tommy is Bettyvel van. Üdvözöltük egymást és behívtam őket.
- "Beszélnem kell veled, hivatalosan." - mondta Betty komoly arccal, ezzel átküldte Tommy a nappaliba, hogy játsszon videó játékokat, míg mi beszélünk.
- "Hivatalosan?" - kérdeztem meglepődve. Hellyel kínáltam a kanapén és én is mellé ültem.
- "Te vezeted a szexuális felvilágosítás programot az iskolában, nem igaz?" - mondta.
- "Igen".
- "Nos, ezzel kapcsolatban szeretnék tőled tanácsot kérni, Tommyról van szó."
- "Természetesen." - válaszoltam. Hogy ellazítsam gyengéden a combjára helyeztem a kezem.
- "Kérlek Betty, nyugodtan kérdezz bármit. Boldogan segítek."
Betty nagyot sóhajtott és rámosolygott. Istenem, de kívántam őt. Amikor rátette a kezét a kezemre és megszorította éreztem, hogy nedvesedik a pinám.
- "Szóval, valamelyik nap bementem Tommy szobájába, hogy összeszedjem a szennyest. Ott találtam Tommyt, az én Victoria's Secret katalógusom kiterítve az ágyára és felette verte a farkát. Ez még rendben is lett volna, minden gyerek csinálja."
- "De hát akkor mi a probléma?" - kérdeztem.
Betty felém fordult és eközben a blúza kinyílt megmutatva a völgyet szép mellei között és egy darabot a szexik fehér melltartójából. Melegséget éreztem a lábam között, de elhessegettem a szexuális vágyat magamtól, hogy figyelni tudjak arra, amit mond.
- "Elhatároztam, hogy beszélek Tommyval a szexről. El is kezdtünk beszélgetni, remekül ment, de akkor hirtelen arra kért, hogy mutassam meg."
- "Azt akarta, hogy feküdj le vele?"
- "Hát, igen. Kérte, hogy mutassam meg, hogy megy ez a gyakorlatban. Persze, mondtam neki, hogy ez nem lehetséges, felejtse el, de erre könyörögni kezdett. Később gondolkodni kezdtem azon, hogy vajon létezik-e egy helyes módszer arra, hogy fizikailag demonstráljuk a szexet gyerekeknek."
Bettyre mosolyogtam és ismét a kezére tettem a kezem. "Betty, először is, a te kérdésed és Tommy vágyai teljesen természetesek, annak ellenére, hogy erről nem nagyon szoktunk beszélni.
- "Hadd kérdezzek tőled néhány kérdést. Tommy kezdeményezte ezt a dolgot, nem te, ugye?"
- "Igen, ő hozta fel."
- "Mit éreztél, amikor láttad, hogy veri a farkát?"
Betty zavartan válaszolt:
- "Hát, zavarban voltam".
- "És mi volt mélyen ez alatt a zavart érzés alatt?"
- "Hogy érted?"
- "Meztelen volt?"
- "Igen"
- "Láttad is a farkát?"
Betty egy kis szünet utána egyenesen a szemembe nézett és azt mondta:
- "Igen, láttam".
- "És mit éreztél ? Milyen érzés volt látni a kis Tommy álló farkát?"
- "Nem szívesen vallom be, de felizgatott a látvány. "
- "És mit csináltál aznap éjjel?"
- "Megujjaztam magam, míg egy óriásit nem élveztem." - vallotta be Betty nevetve.
- "És mire gondoltál közben?"
- "Tommy farkára."
Egy pár pillanat gondolkodás után azt mondtam:
- "Nézd, az egy jó dolog, hogy bevallod, hogy mit érzel. Van egy nagyon jóképű fiad, aki szeretné, ha az a személy, akit a legjobban szeret a világon megtanítaná őt a legtermészetesebb dologra. Te is szereted őt és szeretnéd ha jó lenne neki és persze magadnak is."
- "Szóval úgy gondolod, hogy ez így rendben van?"
- "Ha mindketten akarjátok, akkor igen. Gyerünk Betty, élvezzétek egymást."
- "Egy kicsit ideges vagyok emiatt." - mondta Betty.
Úgy éreztem, hogy eljött az én pillanatom. Mindig is vágytam Bettyre.
- "Nézd Betty, egyedül vagyunk, és Tommy is itt van. Miért nem hagyod, hogy segítsek nektek? Szívesen segítenék nektek megtenni az első néhány lépést."
- "Nem találnád cikinek a dolgot " - kérdezte Betty.
- "Egyáltalán nem, hidd el, nekem semmiféle gátlásom sincs a szex-szel kapcsolatban."
Betty mélyen a szemembe nézett, éreztem, hogy szinte levetkőztet a szemével. Pajkosan rávigyorogtam és mondtam neki, hogy hívja be Tommy-t.
Tommy bejött, ahogy mondtam már, nagyon jóképű kisfiú volt, sötétbarna hajjal.
- "Igen, anyu?" Betty intett, hogy üljön mellé a kanapéra.
- "Tommy, tudod, hogy mi Mrs. Nelson foglalkozása?"
- "Persze, szexet tanít."
- "Igen, azt csinálja. Emlékszel, mi beszélgettünk a szexről néhány napja és azt akartad, hogy mutassam meg neked, hogy kell csinálni?"
- "I-igen " - válaszolt Tommy idegesen.
- "Nos, beszéltem erről Mr.Nelson-nak és ő azt mondta, hogy nem talál ebben semmi kivetnivalót, és mivel ő szexet tanít, segíteni fog nekünk tanulni. Érted?"
- "Persze, mami, értem."
- "Láttál már meztelen nőt Tommy?" - kérdeztem.
- "Igen, képeken."
- "Szeretnéd látni anyut meztelenül?"
- "Igen."
Bólintottam Bettynek, aki elkezdte kigombolni a blúzát, megmutatva a szexi melltartóba rejtett csodálatos melleit. Felállt, lehúzza a szoknyáját és a bugyiját és ott állt félig meztelenül. Éreztem a pinájának az illatát, ahogy odahajolt, hogy mellém tegye a levett bugyiját. Aztán felnyúlt és kikapcsolta a melltartóját. Tommy is, meg én is lélegzetvisszafojtva néztük a csodálatos, himbálózó melleket.
- "Nos, Tommy, most rajtad a sor, szeretnénk meztelenül látni téged." - mondta Betty és leült a padlóra széttárt lábakkal. Miközben Tommy vetkőzött, Betty a pináját simogatta. Tommy egy pillanat alatt meztelen volt, farka keményen ágaskodott. Meglepődve néztem, mert kisfiús külsejéhez képest igen nagy fasza volt, legalább 15-17 centi. Úgy látszott, hogy ha felnő, talán még Mike-énál is nagyobb fasza lesz.
- "Oh, micsoda gyönyörű fasz." - mondtam. "Nagyon szép faszod van. És nagyon nagy a korodhoz képest. Nem igaz Betty?"
Betty le sem tudta venni a szemét az előtte meredező fiatal faszról. Kéj homályosította el a szemeit.
- "Oh, Tommy, ez csodálatos. Anyu imádja a szép faszodat." - közben az ujjaival tovább dörzsölgette megduzzadt csiklóját.
- "Fogadjunk, hogy szeretnéd megfogni anyu melleit és pináját, igaz Tommy ?"
- "Megfoghatom, anyu?" - kérdezte izgatottan a gyerek.
- "Gyere ide kicsim." - kitárta az egyik karját Tommy felé. Magához ölelte a fiú meztelen testét aztán megfogta a mellét és felkínálta Tommynak.
- "Tessék, Tommy, nyugodtan megfoghatod."
Tommy mindkét kezével megragadta a csodálatos, kemény mellet és végigsimított a selymes bőrön. Betty lehunyta a szemét és felnyögött a kéjtől.
- "Mmm, ez jólesik." - dorombolt Betty.
- "Amikor még kicsi voltál, szoptad a melleimet. Nagyon jólesett nekem, nagyon szerettem. Nem akarod most is szopni őket?"
Tommy előrehajolt és a száját Betty mellbimbójára tapasztorta. Gyengéden szopogatni kezdte. Betty behunyta a szemét:
- "Ez az kicsim, szopjad anyu mellét. Oh, ez csodálatos érzés."
Tommy most a másik mellbimbót vette a szájába. Gyengéden szopogatta míg a kezével Betty másik mellét simogatta. Betty teljesen extázisban volt. Figyelte, ahogy a kisfia szopja a mellét és közben egyfolytában a pináját simogatta.
Éreztem nedves pinájának illatát.
- "Mit csinálsz ott a lábad között, anyu?" - kérdezte Tommy.
Nem akartam kimaradni az izgató eseményekből, ezért újból felvettem a szex tanár szerepét és melléjük ültem a földre.
- "Nézd csak Tommy" - mondtam. Ránéztem Bettyre, hogy biztos legyek a dolgomban. Betty arcán kéj ült, rám nézett és fülig elmosolyodott. odanyúltam a lába közé, ő azonnal széjjelebb tárta őket, megmutatva borotvált pináját és a duzzadt szeméremajkakat. Széthúztam a szeméremajkait, hogy a megduzzadt csikló előbukkanjon.
- "Ez itt anyu pinája, Tommy. Ez a luk itt lenn azért van, hogy ide dugd be a kemény faszodat, amikor basztok. Ez nagyon forró és nedves tud lenni, így könnyedén bele tudod csúsztatni a faszodat. És ez a kis dolog itt a csikló. Az egy nagyon jó érzés, amikor a csiklót dörzsölgetik, vagy nyalják.
- Ugyanolyan jó, mint neked, amikor vered a farkadat. Hadd mutassam meg neked"
Előrehajoltam és végignyaltam Betty megkeményedett csiklóját. Aztán a nyelvemmel behatoltam a pinájába. Forró volt és nedves. Betty felnyögött és megragadta a tarkómat, hogy jobban rászorítsa a számat a pinájára. Még nyaltam egy pár percig, aztán Tommyhoz fordultam.
- "Megpróbálod te is?"
- "Milyen íze van? " - kérdezte.
Odahajoltam és szájon csókoltam a fiút. Kinyitottam a szám és a nyelvem a szájába dugtam. Először kicsit visszahőkölt, de aztán elengedte magát és a nyelvemmel kezdett játszani, érezve rajta anyja pinájának az izét.
- "Na, érezted?" - kérdeztem.
- "Igen, finom".
- "Anyu szeretné, ha nyalnád egy kicsit a pináját, ugye Betty?"
- "Igen, igen, Tommy, gyerek nyald anyu pináját, nagyon jól fog esni."
Tommy a hasára feküdt és a száját anyja pinájára tapasztotta. Betty lenyúlt és széthúzta a szeméremajkait. A fiú lelkesen nyalni kezdte a nedves pinát.
Szinte azonnal látszott Bettyn a hatás:
- "Oh, bébi, ez az, jól csinálod, nagyon finom, igen, nyaljad a pinámat, igen, szopogassad".
Nagyon élveztem a jelenetet. Betty mögé húzódtam és hagytam, hogy rám dőljön, ahogy érezte, hogy közeledik az orgazmus. Átnyúltam a hóna alatt és megragadtam csodálatos melleit. A számat a fülére tapasztottam és beledugtam a nyelvem. Belesuttogtam a fülébe:
- "Annyira szexi vagy Betty, szeretném kinyalni én is a forró pinádat, úgy, ahogy most a fiad csinálja. Meg akarom inni a nedveidet és a seggedbe akarom dugni a nyelvemet. Akarlak Betty. Fel akarok csatolni egy műfaszt és meg akarlak baszni vele, míg el nem élvezel."
Az, hogy a fia nyalta a pináját én meg izgató dolgokat suttogtam a fülébe, megtette a hatását.
- "Ohhh, élvezek, Tommy, nyald a pinám erősebben, ne hagyd abba, ahh, mindjárt élvezek, idd meg a pinám levét Tommy, folytasd, csináld, ooooh, igeeeeeen"
Betty ide-oda dobálta a csípőjét és igyekezett a pináját minél jobban Tommy nyelvére nyomni. Tommy most a megkeményedett csiklóját szopogatta. Én meg közben Betty mellbimbóit sodorgattam a mutató és hüvelyk ujjaim között.
- "Igen, édesem, oh, oh, nyald a pinám." - sikoltotta Betty, ahogy egész testét megrázta az orgazmus.
Tommy felnézett az anyja lábai közül. Az arca és az álla csillogott Betty nedveitől.
- "Jó volt, anyu?"
Betty lihegett és válaszolni sem bírt.
- "Nagyon jól csináltad Tommy. Tudod milyen, amikor meztelen nők képeit nézed és közben a farkadat simogatod? Az az érdekes, csiklandó érzés."
- "Igen."
- "Ugyanezt az érzést okoztad most anyádnak."
- "Tényleg? Ez klassz" - mondta kisfiús büszkeséggel. Biztatóan mosolyogtam rá.
- "És a te farkad hogy van, Tommy " - kérdeztem. "Fogadok, hogy kőkemény".
- "Igen, az. Szeretnék elélvezni."
- "Szeretnéd, ha anyu leszopná a faszod?"
- "Hű, megtennéd, anyu?"
Betty már magához tért az élvezésből és némán bólintott a fiának, aki még mindig a lábai között térdelt.
- "Igen, Tommy, ez csodálatos volt. Igazán nagy örömet szereztél anyunak."
- "Nagyon finom volt a pinád, anyu" - mondta Tommy és felugrott és megcsókolta az anyját ugyanúgy, ahogy az imént én csókoltam meg őt. Betty meglepődött egy pillanatig, de aztán viszonozta a csókot és érezte a saját pinájának az izét a fia nyelvén. Mélyen és szenvedélyesen csókolóztak, aztán Betty lenyúlt és megragadta Tommy kőkemény, szőrtelen faszát.
- "Mmm, anyu, ez nagyon jó." - mondta Tommy. "Amikor a múltkor bejöttél a szobámba, annyira kívántam, hogy megfogd a faszomat."
Betty teljes odaadással dédelgette Tommy faszát. A bőrt fel-le húzogat rajta.
- "Olyan finom selymes a bőre." - mondta.
- "Beveszed a szádba, ahogy Mrs. Nelson mondta?" - kérdezte Tommy.
Betty lefektette a fiát a földre és mellé térdelt. Lehajtotta a fejét és nyalogatni kezdte Tommy zacskóját. Tommy nyögött egyet, majd felnevetett".
- "Olyan furcsa érzés, anyu."
- "Jólesik?" - kérdezte Betty a fiát.
- "Oh, igen. Szopjad a faszomat, anyu." - kérte.
- "Igen, igen, szopom." - mondta Betty és teljes hosszában végignyalta Tommy faszát. Egész idő alatt a fia arcán elömlő kéjt figyelte. Tommy fellökte a csípőjét és baszó mozgásokat végzett a levegőben.
Végül Betty abbahagyta a cukkolást és bevette Tommy faszát a szájába. Körülnyaldosta a nyelvével a fejét, majd az érzékeny részt a feje alatt.
- "Oh, anyu, de jó." - nyögött fel Tommy.
Betty a teljes faszt bevette tövig a szájába egyetlen mozdulattal. Erőteljesen szopni kezdte közben a nyelvével a feje alatti részt nyalogatta. Aztán lassan kiengedte a szájából csak a fasz fejét tartva benn. Aztán hirtelen bevette az egészet. Csodáltam a technikáját. Sok faszt szoptam már, és még több szopást láttam, de ez a nő, ez tudott szopni.
De ez már túl sok volt a fiatal gyereknek.
Ez volt életében az első, hogy egy nő megérintette a faszát és most érezhette és nézhette ahogy az anyja szopja szűz faszát.
- "Nem tudom visszatartani, jaj anyu, élvezek." - kiáltotta Tommy.
- "Ez ok, Tommy, csak engedd el magad és élvezd ezt a csodálatos érzést."
- "Ez az Betty" - suttogtam " szopjad a faszát, idd meg a gecit".
Tommy felfelé lökött a csípőjével, izmai megfeszültek és telespriccelte anyja száját fiatal gecijével. Aztán lassan ellazult.
- "Ohhhhh" - nyögte.
Betty a fiára mosolygott.
- "Milyen volt, kicsim?"
- "Nagyon jó volt, anyu. Te lenyelted az összeset, ami kiszokott jönni belőlem, amikor magamnak csinálom".
- "Ezt gecinek hívják édesem, és igen, mind lenyeltem. Nagyon finom volt."
- "Milyen íze van?"
- "Egy kicsit sós, figyelj." - ezzel Betty ráhajolt a fiára, meztelen mellkasuk összeért. Kinyújtotta a nyelvét, amit még geci borított. Tommy is kinyújtotta kis rózsaszín nyelvét. Összeérintették a nyelvüket és játékosan nyalogatták egymásét. Aztán hosszan megcsókolták egymást.
- "Na, érezted az izét?"
- "Aha, érdekes volt. Szeretem, amikor megcsókolsz anyu. Meg amikor szopsz. De van egy baj.."
- "És mi az? " - kérdezte Betty.
- "Háát, most nem tudom betenni a faszomat a pinádba, úgy, ahogy Mrs.Nelson mondta."
Gyorsan közbeavatkoztam.
- "Hát tudod Tommy, te fiatal és erős vagy. A farkad újra kemény lesz pár perc múlva. Csak egy kis időre és bátorításra van szükséged"
- "Hogyhogy?" - kérdezte Tommy.
Betty ott folytatta, ahol én abbahagytam.
- "Inkább segíts anyunak, hogy Mrs.Nelson is jól érezze magát".
- "Láthatlak teljesen meztelenül?" - kérdezte Tommy.
- "Igen, persze, és azt csinálhatsz velem, amit csak akarsz." - mondtam, és már vettem is le a ruhámat. Egy pillanat múlva már a földön feküdtem meztelenül.
- "Hát nem gyönyörű mellei vannak, Tommy?" - kérdezte Betty.
- "De, szeretném szopni."- válaszolta.
- "Én is, kicsim. Szopjuk együtt".
- "Gyerünk, szopjátok a melleimet. A bimbók már olyan kemények, igénylik a szopást." - mondtam.
Ezzel egy régi vágyam kezdett megvalósulni. Sokat fantáziáltam Bettyről és most érzem meleg száját a mellbimbómon. De sosem mertem még gondolni sem, hogy majd a másik mellemet ugyanakkor egy ilyen édes fiatal fiúcska fogja szopni. A pinám szinte meggyulladt. Lenyúltam és megsimogattam. Huhh, nagyon nedves volt. Elkezdtem a csiklómat simogatni és az anya meg a fia egyszerre nyalogatták érzékeny melleimet.
- "Tommy" - szólt Betty - "segítenél nekem Mrs.Nelson pináját nyalni, ahogy neki segítettél, amikor ő nyalta az enyémet?"
- "Persze." - mondta Tommy olyan izgalommal, mint amikor egy kisgyerek belép a Vidám Parkba.
Mindketten lekúsztak a lábam közé és a következő pillanatban két nyelvet éreztem a pinámon. Széthúztam a szeméremajkaimat, hogy jobban hozzáférhessenek a csiklómhoz. Tommy kis nyelvecskéje köröket irt le a csiklómon.
- "Oh istenem, Tommy, ez nagyon jó. Nyald ki a pinámat, ahogy anyuét kinyaltad. Oh, de jó, isteni pinanyaló vagy!"
A bátorítás hatására Tommy még hevesebben kezdett el nyalni. Anyja hamarosan csatlakozott hozzá és felváltva nyalták a pinámat. Tommy felcsúszott a melleimig és azokat kezdte szopni. Az egyik kezemet a fejére tettem és erősen a mellemre szorítottam, míg a másik kezemmel Betty fejét nyomtam erősebben a pinámhoz. Betty az egyik ujját bedugta a pinámba és a felső falát kezdte masszírozni, ezzel hatalmas orgazmust okozva nekem.
- "Oh, Igen, élvezek!" - kiáltottam. "Szopjad a melleimet, nyald a pinámat, igen, ez az"
Felemeltem a csípőmet és Betty arcához dörzsöltem a pinámat. Az egyik orgazmus követte a másikat ahogy anya és fia egyszerre szoptak és nyaltak.
Ahogy az élvezés hullámai elcsitultak, Tommy és Betty egyre jobban beindultak. Betty felnézett Tommy újra megmerevedő faszára. Hanyattfeküdt a szőnyegen és széttárta a lábait.
- "Gyere ide azzal a gyönyörű faszoddal fiatalember! Most meg fogod baszni anyádat!"
Tommy felugrott és az anyjára feküdt. Betty széthúzta a pináját és a fia faszát a bejárathoz igazította.
- "Ez az, kicsim. Na most nyomd be széped a faszodat anyu pinájába, és húzogasd ki-be"
Hátulról figyeltem őket.
- "Ohhhh" - sóhajtott fel kéjesen Betty.
- "Anyu, ez nagyon jó!"
- "Jól van kicsim. baszd meg jól anyádat. Nyomd belém a faszodat"
Tommy fasza már tövig benn volt és Betty szinte azonnal élvezni kezdett. Hátulról láttam a fiú csinos kis segglyukát ahogy az anyja széthúzta a seggét. Odakúsztam és nyalogatni kezdtem a kis barna lukat. Próbáltam belenyomni a nyelvemet.
Ezt már Tommy sem bírta tovább, éreztem, hogy seggének izmai megfeszülnek és kezdte gecijét az anyja pinájába spriccelni.
- "Anyu, Mrs.Nelson nyalja a ... oh, anyu! " - kiáltotta.
- "Élveztesd el anyádat, gyerünk, élvezz te is, basszál, basszál szét." - kiáltotta az anyja.
Tommy is kezdett ellazulni az élvezés után, de Betty továbbra is dörzsölgette pináját a fia lágyékához. Aztán észrevettem, hogy Tommy izegni-mozogni kezd, ahogy tovább nyaltam a seggét.
- "Anyu, pisilnem kell!
- "Gyerünk, " - mondtam - "pisilj bele anyád pinájába".
Betty kinyitotta a szemét és hitetlenkedve bámult rám.
- "Ez mehet, csak nyugodtan, pisilj bele."
Betty szemei tágra nyíltak:
- "Oh, Tommy, basszál, basszál, pisilj a pinámba, oh, de jó ".
Az ujjaival megtámadta a csiklóját és hevesen dörzsölgetni kezdte, egy pillanat múlva már újabb orgazmus rázta meg az egész testét. Tommy fasza már teljesen megpuhult és halk cuppanással kicsúszott az anyja pinájából. Leült és én foglaltam el a helyét és nyalni kezdtem Betty pináját, kiszívva belőle a pisit és a gecit. Az ízek kombinációja fantasztikus volt. Boldogan szürcsöltem és közben Betty újból elélvezett.
Egy idő múlva Betty és én már felöltöztünk, Tommy a fürdőszobában tisztogatta magát.
- "Nagyon köszönöm." - mondta Betty. "Hogy hálálhatom meg?"
- "Nagyon szívesen," - válaszoltam - "nagyon élveztem én is. Szó szerint. Gyertek máskor is, bármikor szívesen látlak benneteket. Még van tanulnivalótok a szex terén."
Betty hozzám hajolt és forrón szájon csókolt.
- "Tetszett nekem, amit a fülembe sugdostál a felcsatolható műfaszról. Tényleg van ilyened?"
- "Egy egész gyűjteményem van belőlük." - válaszoltam nevetve.
- "Még egy dolog, Maggie. Aggódom Shelly miatt. Tudod, ő egykorú a te Missyddel és nem tudom hogy bánjak vele."
- "Hát, Betty, Missy mondta nekem néhány hete, hogy a te lányod és ő már hónapok óta rendszeresen nyalják egymás pináját. És nagyon élvezik."
- "Komolyan mondod." - kérdezte Betty hitetlenkedve.
- "Teljesen komolyan. Azt hiszem Missy a legszexuálisabban fűtött tagja a családunknak. Mindenesetre azt tanácsolom, hogy vedd Tommyt és Shellyt ma éjszakára az ágyadba és figyeld mi történik. Csak arra kérlek, hogy utána mindent mesélj el nekem."
Később Mike is hazaért a golfozásból.
- "Mi újság Maggie? " - kérdezte és átnyúlva a hónom alatt megragadta a melleimet. Éreztem, hogy a hatalmas fasza a seggemhez simul.
- "Szex leckéket adtam" - válaszoltam.
- "Mi?"
Elmeséltem neki az egészet. Mire befejeztem mindketten annyira beindultunk, hogy nagyot basztunk mindjárt ott a konyhában. Megállapodtunk, hogy meg fogjuk hívni Bettyt és családját, hadd barátkozzon össze a két család.


 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hozzáférhessenek, engedelmeskedtek, összeházasodtunk, megirigyelhetett, harisnyatartóval, szeméremajkaimat, közbeavatkoztam, megpillantottam, szeméremajkakat, exhibicionizmus, születésnapjára, körbenyalogatta, parancsnokságot, harisnyakötőben, összeérintették, körülnyaldosta, szeméremajkait, centiméterekre, felvilágosítás, megtörölgették, hozzáférhettem, szenvedélyesen, meglepetésében, megkeményedett, tulajdonképpen, szaggatottabbá, tanulnivalótok, ráirányítottam, gondolataimban, legérzékenyebb, melltartójából, megkeményednek, homályosította, megállapodtunk, telespriccelte, beszélgettünk, nevem Mike, harmincas éveink, helyi iskolában, lányok tájfutási, fiuk tájfutási, anyja kiköpött, múlt nyáron, átlagos amerikai, családunk tagjai, szüleink minket, húgom könyörög, csapatban játszottak, családok többi, első alkalmat, pillanat múlva, bátyját szopta, Amikor Peg, Mikor Maggie, Levette Molly, Maggie Molly, Maggie Missy, Közben Molly, Betty Criswellt, Kérlek Betty, Gyerünk Betty, Nézd Betty, Bólintottam Bettynek, Miközben Tommy, Ránéztem Bettyre, Akarlak Betty, Végül Betty, Vidám Parkba, Aggódom Shelly, Később Mike,
Peter Kovacs (#1)   2015-04-17 16:03:09
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
05.21. 21:43 Férfi kosárlabda NB I - A Szolnok is elődöntőbe jutott
05.21. 21:23 Megszűnt a torlódás az autópályákon
05.21. 21:23 Az amerikai elnök újabb szankciókról döntött Venezuela ellen
05.21. 21:13 Putyin az orosz-indiai katonai együttműködést méltatta Modinak
05.21. 20:22 Jeruzsálem státusza - Berendelték az izraeli külügyminisztériumba Szlovénia...
05.21. 20:06 Puskás Suzuki Kupa - Ezüstérmes a házigazda Puskás Akadémia
05.21. 19:56 Férfi kosárlabda NB I - A címvédő Alba az első elődöntős
05.21. 19:55 Hercegi esküvő - Nyilvánosságra hozták a hivatalos esküvői fotókat
05.21. 19:55 Hat év szabadságvesztésre ítélték Ukrajnában a 2016-os futball Eb-re tervez...
05.21. 19:55 Kigyulladt egy autóbusz az M0-son, teljes lezárás
Tudjátok ?
Hifi tévé telefon fejhallgató kimenetre kötöm rá a házimozit nem baj?
Hová lettek a korábban feltett képeim?
Szerintetek igaz a hír?
Miért van az, hogy ahogy öregszik az ember egyre gyorsabban múlnak a napok?
Ajkán beszántották a focipályát! - Végül is, a rengeteg stadiont így is lehet hasznosítani,...
még több kérdés
Blog Címkék
J. Draskóczy Ilma: Meddő nyár.  Marcsitól ...  Pünkösd  Keresztény vers- Szélcsendben  Őszibarackok  Harley-Davidson Blue Edition  Tànc a tengerparton  Szép napot,kellemes szombatot!  Irinyi János  MontezumaSnowGeese  Hófehėrke ės a h...  Szép délutánt  Csinos öltözékben a kinai hölg...  Pünkösdi rózsa  Görög saláta  Kellemes Ünnepeket  Keresztény vers- Pünkösdi Szél  Pünkösdi rózsa  Nő virágokkal  Tavaszi kép  Minden napra  Saját történetünket..  Novák László: ISTEN LELKE  Nyíló pünkösdi rózsa  Csodálatos festmények kávéval  Otthon lehetünk...  Nagy bátorság kell ahhoz...  Amire a legtöbb gyereknek...  Kislány virágon  Budai lőporrobbanás  Viràgok vàzàban  Csodálatos festmények kávéval  Pünkösdre készül a keresztény ...  Png nő  Erő  A házasságkötés..  Pünkösdi rózsa  Titokzatos emberszobrok a törö...  SilhouetteOfLily  Pünkösdi rózsa  Tallóztam  Görög saláta  Kellemes délutánt  Ragyogóan szép pünkösdi hétvég...  Harley-Davidson Blue Edition  Mit kockáztatsz az Úr népéért?  Pünkösd  A szerelem élménye..  SpringtimeinGiverny  Görög saláta  A Mont Pelée kitörése  EMBER maradj Fiam  A házasságkötés..  Napi áhítat- A Szentlélek a me...  Programokkal teli szép pünkösd...  Kellemes délutáni kávézást  Az életben...  Nő virágokkal  Kellemes pünkösdi hétvégét  Csinos öltözékben a kinai hölg...  Amikor újra felvirrad a napod ...  Keresztény vers- Ünnepvárás  Szombat  Lesznek percek az életben,  Pünkösdi rózsa tölcsérben  Szép szombati napot  Tallóztam  Áldott Űnnepeket  A Sátán és a haláltól való fél...  Pethes Mária: magányzóna - Kőh...  Semmi sem árthat  Viràgok vàzàban  Indiàn nő viràggal  Nyíló pünkösdi rózsa  Szeretlek kutyus  Harley-Davidson Blue Edition  Gyóni Géza  Szép hétvégét Mindenkinek!  húsvét 7. hét szombat 05.19  Pünkösdi rózsa  Hegedű virágokkal  Mégis hinni kell, akarni a jót  Nő virágokkal  9 vendégváró saláta recept!  Lesznek percek az életben,  HÉT VÉGI MENÜAJÁNLAT - Május 1...  FalcoPeregrinus  Viràgok vàzàban  Pünkösd  Medve-szurdok  Áldott Pünkösdi Ünnepeket!  Dorosné Éva!  Vannak csillagok, melyeknek fé...  Szabadok lesztek  Meghan Markle rangot kapott Er...  Pünkösdi rózsa  Pünkösdi rózsa  Szeretlek kutyus  Novák László: ISTEN LELKE  Otthon lehetünk... 
Bejegyzés Címkék
nevem Mike, harmincas éveink, helyi iskolában, lányok tájfutási, fiuk tájfutási, anyja kiköpött, múlt nyáron, átlagos amerikai, családunk tagjai, szüleink minket, húgom könyörög, csapatban játszottak, családok többi, első alkalmat, pillanat múlva, bátyját szopta, bátyja faszát, következő néhány, családjaink segítettek, helyi iskolába, szexuális energiáinkból, nagyon kellemes, pisivel kapcsolatos, 30-an megbaszták, gyerekeink nőttek, szex körül, csodálatos dolgot, gyerekek elől, gyerekek folytatni, családi hagyományokat, szombat délután, helyi fitnesz, utcában lakó, gyönyörű barna, nappaliban néztem, szexéhes feleségedre, farkam szinte, szex édes, nedves pinájához, lucskos pinám, arcomhoz dörgölte, paradicsomban éreztem, lélegzése egyre, teste megfeszült, orgazmusa percekig, nyalás alaposan, heverőre Maggie, erősen megduzzadt, nyelvével körbenyalogatta, fejét nyalogatta, szex felvilágosításban, főnöke korábban, anyja éppen, szívem hevesebben, tiéd nagyon, faszom végét, levegő után, saját lányom, kezei puhák, kislányom előrehajolt, szájába vette, faszom fejét, hóna alatt, fehér blúz, faszomat szopta, pinámat simogatod, anyja szájára, lányunk pináját, kívánságod teljesült, legfiatalabb lányunkat, ajtóban állva, bugyijában volt, fejlődésnek abban, szakaszában volt, gyerekből fiatal, pillanat alatt, mellei éppen, kezével pumpált, faszomat kényeztette, nyelvét Molly, behatoló nyelvet, seggét simogatta, előbb Mollynak, pináját kezdte, előbb Molly-ét, pinánkat nyalják, lányok azonnal, földön hanyatt, lapos mellkasával, lányok engedelmeskedtek, lányok egyre, faszomat bámulták, testét végigrázta, kezemben forró, nővéred pináját, nővére pinájára, szájához húzta, nyelvével élvezteti, másik nedveitől, pinájuk nedvein, nagyajkai közé, , ,
2018.04 2018. Május 2018.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 347 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 85
  • e Hét: 811
  • e Hónap: 8462
  • e Év: 55406
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.