Regisztráció  Belépés
lorte.blog.xfree.hu
Csak XXX, semmiért nem vállalok felelősséget! K J
2007.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szex club
  2007-11-12 18:39:47, hétfő
 
   
  Szex clubÉn egy 40-es éveiben járó, 198 cm magas, szoke hajú, zöldszemu, kissé molett férfi vagyok, aki egész életében imádta és ma is imádja a noket, a meztelenséget és a szexet, a hosszú, tartalmas szeretkezéseket, a vele járó gyöngédséggel együtt. Amikor elkezdtem a szexuális életet, (igaz késön, 23 évesen), kissé szégyenlos voltam a péniszem méretei miatt, mivel a sors nem áldott meg nagy méretekkel, hanem csak kicsi és vékonnyal. A mérete nem titok, merev állapotában 15cm hosszú és 4 cm átméroju. Ugye milyen nevetségesen kicsinek hat? De a sors mást igazolt. A nok nagyon is szerették és szeretik mai is ezt a kedves és állandóan felálló falloszomat, a nagy herezacskóimmal együtt. Hogy mekkora nyugalmi állapotában? Hát az idojárástól függoen 2 és 5 cm között. Izgatásra gyorsan a méretére megno.
Nehezen küzdöttem le a gátlásomat a méreteim miatt, mert mindig azt láttam, hogy másnak milyen nagy és vastag van. Sóvárogtam utána, hogy nekem is olyan nagy és vastag kell, de a nagyobbításra nem adatott megoldás. A falloszom tövében lévo szort borotváltam le rendszeresen, hogy nagyobbnak hasson. Ugye milyen hiu és bolondos vagyok? De én már csak ilyen voltam és maradok is. Amikor lehetoség nyílt a nudizmusra, elsoként mentem ki Délegyházára, ahol már nem szégyelltem a méreteimet. Sot büszkén sétáltam meztelenül, a két lábam között ideoda lifego kis fütykösömmel, mely néha alig látszott ki a szorök közül, mert alig volt kéthárom centiméteres lógó állapotában. De már nem voltam szégyenlos, minden gátlásom megszunt. Már nem zavartak a nagyobb méretek. Hogy ezt bizonyítsam is, a könyvben leközlök pár meztelen fotót magamról és az aktusokról, melyekben részt vettem, a könyvem végén. [Ugye láthatjuk mi is ezeket a képeket???] Elkezdtem a noket habzsolni, melyhez a szakmám is nagyban segítséget nyújtott, mivel fotós vagyok és az akt fotózásnak kezdtem élni. Ha lehetoségem adódott, és az surun adódott, megdugtam a modelleimet. Eloször nagyon izgatott a meztelen noi test látványa, mindig álló fallosszal fotóztam, majd késobb már csak a lengén felöltözött noi test izgatott csak fel. Most már több száz novel szeretkeztem, igaz sohasem a strigulázás vezérelt. Mindig az új, a másik szép no testének, szeretkezésének a megismerése inspirált, újabb és újabb kalandok, újabb és újabb nok felé.
De térjünk a lényegre, mert a testem és a lelkem már eléggé megismertétek. A kiindulás, a meztelenség, a szeretkezés, a szex és a nok szeretete volt. Nem találtam sehol Magyarországon egy clubot vagy szórakozóhelyet, ahol a szeretkezés és a meztelenség imádóit egy helyen meg lehetett volna találni, ahol én is kiélhettem volna minden vágyamat.
Erre jött az ötletem, hogy a meztelenséget és a szexet imádok klubját létre kellene hozni. Ezen gondolatot gyors tett követte. Kerestem egy összejöveteli helyet, berendeztem, szaunát alakítottam ki, kidolgoztam a club foglalkozás tervét. (Szex videófilm vetítés, erotikus játékok, erotikus massage egymásnak, szaunázás). Majd feladtam a hirdetést. Ledöbbentett a nagyszámú jelentkezés. Sok egyedülálló férfi és no, és rengeteg pár jelentkezett. Örült nagyon a szívem, hogy milyen jó az ötletem és nem csak én vagyok ilyen meztelenség és szex párti. Eloször pénteki napra, öt órára hívtam össze a találkozót, vigyázva arra, hogy a két nem egyenlo arányban legyen jelen.

Elso, nyitó nap:

Egész nap a testem ápolásának szenteltem. Jól lefürödtem, megborotválkoztam, beillatosítottam magam a legjobb parfümmel. Öt órakor meztelenül, csak a köntös volt rajtam, szorongva nyitottam ki az ajtót. Már minden meghívott ott állt csendben, sorban a kapu elott. Nagy meglepetés volt számomra. Gyorsan beinvitáltam oket. Mindenki az öltözobe ment és meztelenre vetkozött. Volt közöttük üzletember, virágboltos, táncosno, fotómodell, fontos állami ember. De itt meztelenül mindenki egyforma volt. Nem volt különbség, csak a nemek között. Mindenki felszabadult, vidám volt, és szexre éhes. A bárban leültek az asztalok köré, vegyesen férfiak és nok. Pár lány a bárpulthoz ült, ahol én szolgáltam ki. Az egyik lány, aki úgy húsz év körüli volt, szakmája fotómodell, benyúlt a pult mögé és megfogta lankadt péniszemet, amire az rögvest teljes méretére megduzzadt, kitöltve a lány markát. A lány ránézett huncutul, közben megsimogatta makkomat és a herezacskómat. Nagyon jó érzés volt, legszívesebben ott hagytam volna a pultot és szeretkeztem volna vele. De nem lehetett, mert a vendégeket kellett kiszolgálnom. Sorra jöttek a rendelések, én pedig álló fütykössel hordtam ki az italokat, mire egy-két vendég hölgy a farkam simogatásával reagált. Mire mindenkinek kihordtam az italát a farkam majdnem el is sült a vendégek között a sok lágy és kedves-izgató simogatástól. A pultba visszatérve a modell lány ott guggolt a pult mögött és mikor én beléptem, a farkamat elkapta a kezével és a szájába tette. Nagyot szívott rajta, nyelvével nagyon lágyan körbe nyalogatta, mire az azonnal egy tengernyi gecit lövellt édes szájába. A lány szívta és egyre csak szívta, míg az utolsó csepp el fogyott, majd teljesen lenyalta a makkomat és az egész farkamat a tetejétol a tövéig, nem hagyott ki egy milliméter helyet sem. Ezen izgató nyaldosására a farkam nem hogy lekonyult volna az elélvezés után, hanem mégjobban felágaskodott, már szinte a bort szétfeszítve. A makkom vörösen és nagyon fényesen izzott. O ezt látva, tovább nyalogatta, csókolgatta és szívogatta. Egyszercsak felállt, rátámaszkodott a pultra és hátranyúlva a farkam megfogta és behelyezte forró kelyhébe. Közben én remego kezekkel töltögettem a poharakba a rendelt italokat.
A pultnál ülo lányok a pult tetejére könyököltek és lesték ezen aktusunkat, közben simogatták arcomat és szorös mellemet. Az önkívülettol majdnem elájultam. Fantasztikus érzés volt. Ilyet még soha életemben nem éltem át. A mámor csúcsa volt, legalábbis azt hittem akkor, nem is gondoltam volna, hogy rövidesen még ezt is túl szárnyalja egy újabb szexuális kaland.
A vendégek mindezbol nem vettek észre semmit, mert az italokkal és egymás megismerésével voltak elfoglalva. Voltak akik már a mellette ülot simogatták, csókolgatták. A férjek a mellettük ülo másik pár hölgytagját, míg a feleség a másik férfitagját simogatta, csókolgatta. Hamar a vendégsereg a club életét kezdte élni. Én az italokat hordtam ki egyfolytában, majd a videóra feltettem egy kellemes szex filmet. Mindenki félszemmel a filmet kezdte el nézni, de a kezük a mellettük ülot közben simogatta tovább. Ahogy láttam, hol a farkakra, hol a puncikra siklott ujjuk. Már a férfi vendégek többségének állt a farka. Volt köztük egy, akinek legalább harminc centis volt, mely már szinte ilyesztö látványnak is, nem hogy a nobe berakja. A noknek ettol a mérettol már szét is szakadna teljesen a puncija. Kíváncsi leszek, hogy lesz-e olyan no, aki ezt a méretet igényelni fogja és szeretkezik ezzel a férfival. A mellette ülo no simogatta ugyan, de ahogy láttam, marokra nem tudta fogni, mert az átméroje is ijeszto volt, legalább nyolc centis. A no már két kézzel simogatta a hatalmas falloszt.
Ahogy körbe néztem, láttam, hogy egy magas középkorú no egyedül ül és látszott rajta, hogy zavarban van. Odamentem hozzá és megkérdeztem, hogy mi baja van, talán nem érzi jól magát. Erre o azt válaszolta, hogy még nem volt ilyen helyen és még csak két férfival volt dolga és nagyon zavarba érzi magát. Kértem, hogy bízza rám magát és bevezettem a massage helységbe. Lefektettem hanyatt a massage asztalra, bekentem olajjal, majd elkezdtem masszírozni. Eloször a melleit, a mellbimbóit, a hasát, a csupasz punciját, ugyanis le volt borotválva a szorzete, majd a nagyajkait, kisajkait és végül a csiklóját. Közben o egyre hevesebben rángatózott, vonaglott. Láttam, hogy páran bejöttem mellénk, és ok is elkezdték öt simogatni, férfiak, nok vegyesen. Két no hátulról alám nyúlt, az egyik a fenekemet, a másik a zacskómat kezdte el simogatni, mire a farkam teljesen megmerevedve felállt. A not az asztal szélére húztam és behelyeztem a farkam a szuk puncijába, mire felüvöltött az élvezettol. Az a no aki a zacskómat simogatta, most a punciba való mozgást segítette, közben a farkam tövét masszírozta, míg a másik a fenekem likába nyúlt és az ujját a lukamba ki-be mozgatta, mely nekem fantasztikusan jó érzést adott. A fekvo no két oldalán lévo férfiak egyszerre tették be a szájába a farkukat, így egyszerre két farkat kellett neki szívnia, melyet láthatóan szívesen elégített ki, mert a nyelve mindkettot egyszerre nyaldosta. A jobb kezét egy no fogta meg és tette a puncijához, mire az ujja azonnal a csiklót kezdte el simogatni, míg a másik oldalon egy férfi tette a farkát a no kezébe és azt fogta marokra. Elkezdte le-fel húzogatni a férfi makkján a bort.
Mindenki lihegett, nyögött, amikor is éreztem, hogy most élvezek el, melyet a farkam tövét simogató no is érzett. Alám guggolt, kihúzta a nobol a farkam, szájába vette és szívta teljes erobol, mire a farkam hatalmasat lövellt a nyelvére. Kiszívta és lenyalta az utolsó cseppig. Mikor kihúzta a farkam a nobol, azonnal egy másik férfi rakta be szerszámát és folytatta a no kielégítését, ott ahol én abbahagytam. A no közben felnézett, rámkacsintott és szinte érezni lehetett a nézésébol, hogy hálás, hogy nem hagytam ott egyedül ülni és belevittem öt ebbe a csodálatos szexuális varázsba. A másik no, aki a seggembe ujjalt egyre hevesebben csinálta, mire újra felállt a farkam, megfordultam, átöleltem a derekát, felvettem az ölembe és behelyeztem a pinájába a dárdámat, mire o szorosan átölelte a nyakamat, csókolgatta, szívta a borömet, miközben ki-be járt puncijában a farkam. Egy másik férfi hátulról a feneke likába dugta a szerszámát, mire a no egy hatalmasat sikított. Ki akart ugrani a farkamból, mert akkor élvezett el egy hatalmasat, de én nem engedtem, folytattam a szeretkezést, a másik férfi pedig a seggbe dugást. A no teljesen elájult az élvezettol. Háromszor-négyszer élvezhetett el, mire én és a seggét dugó férfi is elélvezett. lettem finoman a földre. A puncijából és a seggébol ömlött egyszerre kifelé a rengeteg geci. O mindkét nyílásához odatette a kezét és az összes gecit a testére kente, majd elment tusolni. Mi is elmentünk tusolni egyet. A massage asztalon lévo not még mindig többen elégítették ki, de már a mellette álló nokben is volt egy-egy fasz, miközben ok csókolóztak a fekvo növel, vagy nyalogatták melleit, csiklóját. A testét vastagon geci borította, melyet a körben lévo nok nyaldostak le róla, vagy masszírozták a borébe. A termet a puncik és a gecik szaga töltötte be.
Tusolás után a pultba mentem az italokat készíteni. A farkam most ki sem látszott a szor közül, annyira összement, lehetett vagy fél centis, annyira ki volt elégítve. A pultnál két lány ült, akik azonnal átnyúltak és megfogták a kukacomat, a szorök közül kihámozva. Hiába simogatták nem állt fel, nagyon fáradt volt szegény. De ok nem adták fel, egyre csak simogatták, masszírozták. Közben én töltögettem az italokat. A vendégek közül, volt olyan, aki a mellette ülo férfi ölébe ülve lovagolt, a kemény farkán. Egyedül a nagyfarkú férfi nem dugott, egyedül ült és saját farkát elégítette, mire rászóltam, hogy ez itt nem szokás. Inkább öltözzön fel és menjen haza. Nehezen, de engedelmesen felöltözött és hazament. Nagyon sajnáltam öt. Többé nem is láttuk. [Ez nem volt szép toled... vagy ez a nagy fallosz szimbolikus bukása?]
A club így elso nap természetes szexuális élményekkel gazdagította a vendégeit. Nagy örömmel töltött el, hogy ilyen sikert ért el az ötletem, már az elso nap. Az italokat vidáman hordtam ki. Közben a szeretkezo párok hölgytagjai nyelvükkel vagy a szájukkal minden alkalommal, amikor melléjük értem, megérintettét a farkam végét, vagy a zacskómat. [Szeretnék én is egy ilyen nocsapatot magam köré :)] Az egész terem egy nagy kéj mámorban úszott. Bementem a massage helységbe, ahol már másik no feküdt az asztalon, ahogy kivettem, a virágárusno volt. Férje a sarokból szemlélte az eseményeket, mert mint utólag megtudtam, már szegény impotens és a feleségének nem akar rosszat.
Azért hozta el a clubba, hogy a feleségének örömet szerezzen, ami láthatólag síkerült is neki. Öt nem zavarja, hogy mások megdugják, csak a felesége maradjon mellette, mert ami a feleségének jó, az neki is jó. A feleségét legalább hat férfi vette körül, két fasz volt a szájában, egy-egy a két kezében, egy a segge likában, egy a puncijában. Két no nyalogatta a mellbimbóit, egy pedig a csiklóját és a benne járó faszt. A látványra felállt a farkam, a csiklóját nyalogató nobe tettem a farkam, két húzásig, majd átdugtam a mellbimbót nyalogató nobe két húzásig, majd vissza az elozobe, és így ment elélvezésig. Végül jól megdugtam mindkettot. Már szinte fájt a makkom, a sok dugástól, de éreztem, hogy ma még jó pár élményben, dugásban lesz része. Most éreztem igazán, hogy nem is olyan kicsi és vékony a farkam, mert eddig minden not kielégítésig sikerült megdugnom. Egyre nagyobb lett az önbizalmam és egyre több not akartam ezen a napon kielégíteni. A fekvo virágárusno már teljesen önkívületi állapotban volt. Látszott, hogy megszámlálhatatlanszor elégítették ki, élveztették el. A csiklója vörösen izzott, és vagy két centire ágaskodott ki a szeméremajkai közül. A mellérol és a hasáról egy nagy gecifolyam csordogált lefelé, ami a szép számú élvezéseket jelezte. Két órát dughatták egyfolytában, mire mindenki kielégült és elmentek tusolni. Igaz a virágárusnot úgy vitték a tus alá, mert teljesen el volt ájulva. A víztol tért csak magához, azonnal a férjére nézett nagyon hálás tekintettel.
A társaság zöme a szaunába vonult feltöltodni és pihenni egyet. A maradék a bárban volt és még szeretkezett. Lefeküdtem egy kicsit a massage asztalra, mert én is el voltam fáradva. Ezt látva, a pultnál ülo két lány odajött, két oldalra álltak és együttesen el kezdték szopni a farkam, mely csodák csodájára azonnal felállt. Én a két pinába dugtam az ujjamat, mire mindkét no azonnal vonaglani kezdett. Éreztem, hogy mindkettonek nagyon nedves a puncija. Nagyon kívánták a faszt, a szeretkezést. Nem hagytam, hogy teljesen leszívjanak. Felálltam. Az egyik not hanyatt fektettem, rá a másikat szintén hanyatt és hol az egyik likba, hol a másikba dugtam a farkam. Egyszerre szeretkeztem a két novel. Az alsó borotvált húsos puncijú elébb élvezett el, majd a másik, egyszerre velem. A kiömlo gecimet a két puncira csurgattam, mire ok a kezükkel letörölték, és a szájukba téve, lenyalták. Felállva, a farkamat is teljesen lenyalták az utolsó cseppig. Együtt tusoltunk egy nagyot, egymást szappanozva, simogatva, csókolózva hármasban.
A farkam nem konyult le egy percre sem, úgy állt, mintha soha többé nem akarna lekonyulni. Már fájt egy kicsit, de nem érdekelt. Tudtam, ha most szeretkezni fogok, akkor geci már nem fog jönni, mert teljesen kiürítettek. Kell majd most legalább két-három óra, hogy újra termelodjön egy újabb nagy adag. Visszamentem a bárpultba. Csodálva néztem a szeretkezo párokat, csoportokat, franciázó noket. Csodálatos látvány volt. A farkam még mindig állt teljes terjedelmében. A levego a szeretkezés mámorító illatát ontotta, mely szinte részegítette az embert. Közben a zenét, a farkak és a puncik cuppogó ritmusai, hangjai szolgáltatták. Mellek ütmesen ringtak, ugráltak, testek vonaglottak, nok és férfiak hörögtek, élveztek.
Aki az elso club napon részt vett, amíg él, nem felejti el, de azt hiszem, én sem. Az ido egyre gyorsabban rohant elore. Az órára pillantottam és nem akartam hinni a szememnek, hogy már hajnali két óra van. Éjfélkor akartam zárni, mely már jelentosen elmúlt. Fájón, de búcsúra kértem fel mindenkit. Alig akartak felöltözködni, még mindenki maradni akart. A többség együttes kérésére még egy órát engedtem, hogy együtt legyen a csapat. Erre az összes jelenlévo hölgy odarohant hozzám, a számat és a péniszemet összevissza csókolgatták, melyre természetesen azonnali felállással reagált, a nok nagy nevetése közepette. Ott álltam a hölgykoszorúban a terem közepén, álló farokkal. Erre azt javasolták, hogy maradjak a terem közepén, mindenki körbe ül és két hölgy élveztessen el engem, ott mindenki elott. Nem tiltakoztam, mert nekem is tetszett a dolog. Sorsolással választották ki a két hölgyet. Az egyik egy nagymellu, vastagszájú, borotvált puncijú, a másik szép kerek mellu, suru fekete szorzetu puncijú hölgy volt. Rögvest elém térdeltek és két oldalról el kezdték nyelvükkel körbe nyalogatni a farkamat, mely magasan ágaskodott, a vége majdnem tükörfényesen csillogott, élvezve a két szuper hölgyemény nyelves játékát. Közben a körben álló férfiak, a mellettük lévo hölgyeket eléjük tolták, úgy hogy a hölgy és ok is lássanak minket, a hölgyeket lehajoltatták és hátulról a puncijukba tették a farkukat. Körben mindenki lihegett, a farkak és a puncik zenejátéka kísérte a farkam szopását, melyet egyre hevesebb ütemben végezetek rajtam a lányok. Az egyik a zacskómat szívta és harapdálta, míg a másik a makkomat szívta és nyalogatta teljes intenzitással. Már alig bírtam magammal, mire az egyiket, a borotvált puncijút felkaptam az ölembe és belevágtam borotvált puncijába a kemény kis dárdámat. A másik azonnal alánk guggolt és a punciba ki-be járó farkamat és a lány csiklóját felváltva nyalta. Nem bírtam sokáig, pár perc múlva hatalmasat élveztem, a forró punciba. Még addig folytattam a dugást, ugyanis nem lankadt le a farkincám, amíg a lány is elélvezett. Közben a geci csöpögött kifelé, melyet az alattunk fekvo hölgy intenzíven nyalogatott le a farkomról és a punciról, majd mikor látta, hogy a hölgy elélvezett, azonnal kivette a még álló farkam és szopta, szívta belole a még esetleg bennlévo gecimaradékot, majd kérte, hogy feküdjek a földre és beleült. Fantasztikus gyorsan járt, szinte ugrált a farkamon, annyira megvadította, felingerelte öt a másik növel való dugásom. Jó fél órát szeretkezhettünk így, de csak nem akartam elélvezni, pedig nagyon jól csinálta ez a fekete szorzetu ördögi punci. A borotvált hölgy ráült a számra és kérte, hogy nyaljam a csiklóját, melyet örömmel teljesítettem. A farkam és a szám is az élvezetnek hódolt. Körülbelül egy óra elteltével élveztem el, mialatt a két hölgyemény legalább négyszer ötször élvezett el. Bódultan nyúltunk el a földön egymás mellett, mire a körülöttünk lévok megtapsoltak minket. A hölgyeknek a puncijából geci csordogált a combjukra, láttatva, hogy mindenki egy nagy dugáson van túl. Így ért véget hideg vizes tusolással az elso sex clubnap, a meztelenséget szeretok clubjában.
Mindenki úgy búcsúzott, hogy alig várják a következo pénteket, hogy újra eljöhessenek, és remélik, hogy ok is a kiválasztottak között lehetnek. Nem ígértem senkinek semmit, mert nagyon nagy volt a túljelentkezés, és mivel az elso napra ok voltak a szerencsések. A többi jelentkezovel sem tehettem meg, hogy nem adok lehetoséget a részvételre és ezt mindenki megértette. remélték, hogy rövidesen kialakul a törzsgárda és ok is közöttük lehetnek majd. Erre mindenki egyenlo eséllyel pályázott. Arra ellenben ígéretet tettem, ha folyamatosan nagy a jelentkezés, akkor újabb clubnapot indítok be. Igaz a veszteség elég nagy lenne, mivel csak ötven Forint belépojegyet szedek, a noknek még azt sem kell megfizetnie, így a rezsi és a hirdetés elviszi a bevételt és még nekem kell ráfizetnem. De valahogy nem érdekelt, mert én is imádom a szexet és így a szexualitás magasfoku élvezetének lehetek a részese.
Az egész hetet én is várakozással és a napok számolgatásával töltöttem. A jelentkezok közül újabbakat hívtam meg, két régi párral és három pultnál ülo lánnyal együtt, hogy az újakat belevigyék az elso napi buli rejtelmeibe. Nehezen jött el a következo péntek. Megint alapos fürdés elozte meg a nyitást, most is alaposabban a fütyimet mostam meg és jó illatú parfüm olajjal kentem be a zacskómat, szorömet, ágyékomat, mellemet és a farkamat.

Második clubnap:

Öt órakor most is meztelenül, csak köntösben nyitottam ki az ajtót. Most is már ott állt mindenki, bebocsátásra várva. Beinvitáltam oket, megmutattam hova tehetik le a ruháikat. Most két pár nem akart azonnal levetkozni, hiába agitálták oket a "régi" tagok is. Nem eroltettem a levetkozésüket, majd maguktól le fognak vetkozni. Igaz engem zavart, hogy meztelenül szolgálok ki felöltözött embereket, de túltettem magam. A videóra most azonnal feltettem pornófilmet, hogy lázba hozzak és feloldjak mindenkit. A három lány most is a pulthoz ült és megint azonnal átnyúltak és simogatták a fütyimet, mely azonnal természetesen megint felállt. Így vittem ki az elso italokat. A felöltözöttek csodálkozva néztek a farkamra, hogy már áll és úgy szolgálok ki. Én úgy tettem, mint aki észre sem veszi. A meztelenül lévo hölgyek közül volt aki megsimogatta és csókot nyomott a makkomra. A pulthoz visszamenve, a pult mögött a múltkori lány megint be volt bújva és azonnal megint bevette a farkam, eros szívással kezdve szopását. Alig tudtam megint a poharakat megtölteni, remegett a testem, karom. Két perc alatt elélveztem, vagy fél liter gecivel megtöltve édes száját, melyet o azonnal lenyelt és a farkam is teljesen lenyalta, egy csepp gecit sem hagyva rajta. Ezután sem hagyta békén, a zacskómat harapdálva, csókolgatta szorömet, combomat, hasamat, a farkam tövét és nyalogatta a makkomat. Természetesen az ernyedoben lévo farkam újra megmerevedett. De megint ki kellett vinnem az italokat és megint álló fasszal. Most már érdeklodve nézett mindenki, hogy miért áll mindig.
Bekukkantottak a pult mögé és hangos nevetéssel konstatálták a farokmerevitomet. Erre a lány visszaült a helyére, kissé szégyenlosen. A club élete most nem indult olyan hevességgel, mint az elozo pénteken, pedig a két legvérmesebb párt, többek között a virágárusékat is meghívtam. Javasoltam, hogy az élet beinduljon, játszunk egyet. Ezt mindenki nagy örömmel fogadta, még a most is felöltözve ülo két pár is. A futést feljebb vettem, melynek hatására nagy nehezen a két pár is levetkozött végre meztelenre. A játékhoz nem kellett semmi különösebb. Egy lánynak bekötöttük a szemét, kiküldtük a helységbol. Én és egy hölgytag egymásba gabalyodtunk. Egy lányt megkértem, hogy indítsa el a magnót és mikor vége a számnak állítsa le. Behozták a bekötött szemu lányt és elmagyaráztuk neki, hogy le kell tapogatnia az elotte lévo szoborrá merevedett párt és amikor vége a zeneszámnak, levesszük a szemérol a kendot és emlékezetbol a párt ugyanazon szobor pózba kell rendeznie. ha nem sikerül zálogot kell adnia. Elindult a zene. Természetesen azonnal megtalálta a zacskómat, amire a farkam azonnal felállt, mire o a makkomat kezdte simogatni teljes alapossággal, mire a társaságból kitört a nevetés. Többen beszóltak, hogy a farkam, már biztosan jól fogja visszarendezni. Erre o tovább tapogatózott, elérte a lány punciját, mire az megremegett. Láttam, ahogy a tapogató lány ujja a szobor lány puncijába csusszan, lágyan érintve a csiklót. Erre a lány beleharapott a vállamba. Ezután tovább tapogatott minket. Mikor a fenekemhez ért, azt alaposan végig simította, majd a fenekem likába dugta mutató ujját, melyre a farkam még jobban megduzzadt, szinte majdnem elsült. Eszméletlenül lágy és érzéki ez a lány. Feltétlenül ma szeretkeznem kell vele. Vége lett a számnak. Mi felálltunk, a lány szemérol levettük a kendot, és kértük, hogy állítson minket vissza a pózba. Azonnal a farkamhoz nyúlt és felállította, mert idoközben lelankadt. mire a társaság megint nevetésbe tört ki. Éreztem, hogy a hangulat egyre jobb lesz, egyre forrósodik a légkör. Természetesen a zeneszám alatt nem tudott minket eredeti pózba visszaállítani, vagy nem is akart, hogy zálogot adhasson. Következett a második, harmadik és így tovább. Egészen egy órán keresztül játszottunk, majd következett a zálogkiváltás. Én is adtam be zálogot, mert mikor én voltam soron én sem tudtam, akarattal, beállítani a pózt. A zálogkiváltásnál a vétkes teendoit a sorban elsoként ülo kezdte megmondani, és a mellette ülo folytatta. Az elso kihúzott zálog az én bugyim volt és a második az engem tapogató lány bugyija. A mi feladatunk az volt, hogy a most vetítendo filmnél a Tv-ét le kell kapcsolni, a filmbe bele kell pörgetni és amikor megállítják és a TV-ét visszakapcsolják, ami akkor megy a képernyon, azt kell nekünk is csinálnunk. Én ennek nagyon örültem, de ahogy láttam a lány is élvezte. Szerencsés póznál állították meg. A filmen a férfi hanyatt feküdt és a lány a lábai felé guggolva lovagolt a szerszámán. A lány azonnal hanyatt fektetett, lágyan megsimogatta a farkam, mire az teljesen mereven ágaskodott felfelé. O azonnal ráguggolt és teljesen beleült, a farkam azonnal eltunt a forró puncijában. Boldog voltam, hogy a kívánságom ilyen gyorsan teljesült.
Természetesen mindenki körénk ült, hogy jól lássanak mindent. Volt olyan no aki a széknek támaszkodva guggolt és ahogy odanéztem egy nagy vastag, húsos, szétnyílt aranyos puncit láttam. Odanyúltam és megsimogattam a csiklóját, mire felvette a kezemet és érzékien az ujjaimat megnyalta, majd visszatette a csíklójához a kezemet. Közben a lány lassan élvezettel járt le-fel a farkamon. Nem volt tág, éppen tökéletes volt az én farkamhoz. Nagyon élveztem és ahogy éreztem, o is élvezte, mert közben remegett az egész teste. A két kezével markolászta, simogatta a zacskómat. Csodálatos érzés volt. A szabadon lévo kezemmel, ugyanis az egyik kezem még mindig a másik no csiklóját simogatta, így a másik kezemmel a farkamon lovagló kedves fenéklikába dugtam a mutató ujjam, mire az teljesen megremegett és felsikított. Ebben a pillanatban élvezett el, felállt, letérdelt a farkamhoz és fantasztikus érzékiséggel elkezdte azt szívni, nyalogatni. Nem sokáig bírtam, a szájába lövellte, mire szívta és egyre csak szívta tovább, míg érezte, hogy van benne egy csepp geci is. Ezt követoen a zacskómat, a hasamat, melleimet, combomat végigcsókolta és a számra egy nagyon hosszú nyelves csókot adott. Ezt már a körülöttünk lévok sem bírták és elkezdodött a vad orgia, észveszto szeretkezés. Összegabalyodtak, a lányok egymással és a férfiakkal, csókolóztak, dugtak, szoptak, nyaltak. Ez orgia volt a javából. Mindenki dugott mindenkit, akit csak ért. Egymással cserélgették közben a párjaikat, élvezték a szexualitás magasfoku gyönyörét, közben szolt a halk, andalító zene. Én a bárpult elott ültem egy széken és néztem, egyre csak néztem oket és gyönyörködtem a puncikban, a szeretkezo párokban. Csodás élményben volt részem.
Oly gyorsan ment el az ido, hogy észre se vettem. Már hajnali négy óra volt, mire mindenki kielégülten hevert széttett lábakkal, fáradt puncikkal és ernyedt farkakkal a székeken. Mindenkit a fürdobe parancsoltam, majd zárórát fújtam, mire nagy zendülés tört ki, hogy ilyen korán rúgom ki oket. De most hajthatatlan voltam és zárórát csináltam. Mikor elment mindenki, nekiálltam rendet tenni, takaritani. Két noi tanga bugyit találtam, melyek még illatoztak a kellemes noi párfumtol.
Újabb hét következett, mely eloször üresnek tunt és a várakozás unalmát jelezte, de hála istennek nem így lett. Már hétfon, a bárpultbeli egyik lány ajánlatára megkeresett két lány, hogy szeretné, ha erotikus képeket készítenék róluk. Azonnal elvállaltam. Nagyon szépek voltak mindketten. Az egyik vékony, magas, karcsú, szoke, kék szemu, nagy mellu volt, a másik pedig magas, fekete hajú, fekete szemu körtemellu, formás combú szépség volt. Kértem, hogy vetkozzenek le. Ok szép, lassú, erotikus mozdulatokkal, együtt el kezdtek nekem egy vetkozést bemutatni. Természetesen a farkam azonnal megvadult és a nadrágomat a zipzárnál kitolta, jelezve, hogy felingerelték és keményen áll. Ezt a lányok látván, odajöttek, lehúzták a zipzáromat és kivették az álló farkamat a nadrágomból.
A makkomról a bor lecsúszott és a dárdám vége fényesen villogva a lányok felé kandikált. Nem tétlenkedtek, a farkam simogatták, csókolgatták, szopogatták. Nagyon meglepett ismeretlenül történo szexuális lerohanásuk. Nagyon jól csinálták, nekem nagyon tetszett és élveztem. A szoke lánynak csupaszra volt borotválva puncija, nagyon vastag, kilógó kis és nagy ajkai voltak, nagy csiklóval, a másiknak dús fekete szorzet borította a punciját, de annak is vastag és húsos kisajkai voltak, szintén nagy csiklóval. Ahogy láttam a két szétnyílt puncit, az egyik kezem a csupasz csiklóra, míg a másik a bozontos, fekete szorök közé nyúlt és az aranyos puncijának a likába tévedt, mely máris nedves volt az izgalomtól. Elengedtem a puncikat és a fényképezogépért nyúltam és gyorsan csináltam pár felvételt, ahogy a farkamat szopják. A szétnyílt puncijukról is készítettem pár felvételt. [Meg kell mutatnod, meg kell mutatnod!] Ekkor a lányok felálltak és a szoke ráült a farkamra, melyet szintén gyorsan megörökítettem, míg a másik mellém feküdt és hosszú nyelves csokolodzásba kezdtünk, az ujjam természetesen a nedves puncijának a likába csúszott azonnal, fel egészen a méhéig. Teste édes remegéssel reagált, éreztem az ujjamon, ahogy a hüvelyét megszorította, hogy jobban érezze az ujjam játékát. A rajtam lovagló lány, dugás közben a két kezével a hasamat, a szorömet és a farkam tövét masszírozta lágyan, mely még nagyobb élvezetet adott. Közben a másik lánnyal továbbra is vadul csókolóztunk, míg az ujjam a punciját elégítette ki. A két lány remegett az izgalomtól, a szexuális aktustól. Éreztem, ahogy a rajtam lovagló lány és a másik egyszerre élvezett el, de én még nem értem el a csúcspontig. Folytattuk tovább, de most a két lány helyet cserélt, most a másik ült a farkamra, és a lovaglóval smároltunk. Oly gyorsan járt a farkamon a kedves, hogy gyorsan elmentem, igaz o is gyorsan ment el velem együtt. Kikapták a farkamat és lenyalták róla a gecit, és a kiszívták a még benne lévo pár cseppet is. Élvezés után, elnyúltunk egymás mellett. Egy kis ido múlva felálltam, a fényképezogépet az állványra tettem és önkioldóval csináltam hármunkról meztelen képeket. Meg kell örökítenem ezeket a csodás noi testeket, ahogy velem vannak. Igaz ok is ezért jöttek, mert erotikus képeket akartak magukról. A fotók elkészítése után letusoltunk. A lányok a telefonszámukat megadták, ha kedvem van, ok bármikor eljönnek szívesen, majd elmentek. Hívni is fogom oket.
Kedd, szerda üresen telt el, de csütörtökön felkeresett a virágárusno, a férjével, hogy a férje szeretné, ha elotte megdugnám öt és o azt végig nézhetné. Esetleg végig fotózná. Szívesen álltam rá ezen kérésre, mert az asszonyka fiatal, nagyon csinos, álló, kemény mellu és vastag, húsos puncijú no volt. A fotózás meg engem nem zavart. Bementünk a massage asztalhoz. levetkoztünk meztelenre, közben a férje elokészítette a fényképezogépét.
Letussoltunk, egymást szappanozva, szexuális elojátékkal fuszerezve. A férje már ezt is fotózta, különös tekintettel, amikor a no a péniszemet, és én pedig a no punciját szappanoztam és masszíroztam. A férje vizes lett, mert alánk feküdt, hogy jobban látszódjon a punci.
Jól letöröltük egymást, de már a no csiklója vörösen izzott, a farkam pedig teljes méretében ágaskodott. Ölembe kaptam a virágárusnot és úgy vittem a massage asztalhoz. Lefektettem hanyatt, én pedig ellentétesen négykézláb, fölötte helyez-kedtem el, hogy o könnyedén tudja a farkam szopni, én pedig a punciját nyalni. A férjének is ez egy jó póz volt, mert mindent részletesen és tökéletesen tudott fotózni. A férje sürün kattogtatta is a gépét, a vaku állandóan villogott.. Élveztem, hogy egy pornofotozás aktív szereploje vagyok. Nyalás közben vigyáztam, hogy ne nagyon takarjak és a fényképek jók legyenek. Így élveztem el eloször, bele a felesége szájába félig, közben kivettem a farkam és a többi gecit a mellére spricceltem, melyet szintén a férje megörökített. A nyalást addig folytattam, amíg a no rángások és hangos sikítások közepette el nem élvezett. A farkam o közben újra a szájába vette és nyalogatta tovább, mire az nem konyult le. Amikor a no elélvezett, mellé feküdtem, felemeltem az egyik lábát és így dugtam be neki a péniszemet oldalról. Ez a férjének teljesen jól látható póz volt. Nagyon vadul és gyors ütemben szeretkeztünk, mivel pár perccel elotte voltunk túl egy elélvezésen. A gyors ütem ellenére jó ötven percig szeretkeztünk, miközben a no háromszor is elélvezett és már ki akart ugrani a farkamból, de én nem engedtem. Mire én is elélveztem a no elájult. Csókokkal élesztettem fel, mire azonnal a gecis far-kam elkapta és a szájához vonta, majd lenyalta és kiszívta a maradék nedut is belole. Boldog mosollyal köszönte meg ezt a kellemes szeretkezést, melyet neki nyújtottam. A férje is megköszönte, hogy a feleségének ilyen jó napot okoztam és, hogy o ezt megörökíthette, Megígérte, hogy a club napra elhozza a képeket, mely másnap következett. Elmentek, de én még órákig a szeretkezése hatása alatt voltam. Milyen csodás pinája van, milyen tökéletes no.

Harmadik clubnap:

Most már fél ötkor kinyitottam a clubbot, és megdöbbenésemre minden meghívott már ott állt a kapuban. Bejöttek, mit bejöttek, berohantak, levetkoztek és meztelenül elfoglalták helyüket az asztaloknál. A virágárusék azonnal odaadták a képeket, melyek tökéletesek voltak, huen tükrözték a szeretkezésünket. A képeket kézrol kézre adták. Kórusban mondták, hogy ok is akarnak ilyen képeket magukról. Elokerült két fényképezogép is és megbeszélték, hogy a virágárus a mai clubnap összes eseményét megörökíti, egy csoportképpel együtt. Feltettem egy pornófilmet, bekapcsoltam halkra a zenét. A pultba mentem a rendelt italokat elkészíteni. A pultnál ma is ott ült a három lány, akik egyszerre jöttek most be a pult mögé és felváltva kezdték el a farkamat szopni. Kértem oket, hogy hagyják abba, mert így nem tudom az italokat kitölteni és kiszolgálni.
Ok hajthatatlanok voltak és szoptak tovább. Úgy remegett a testem, hogy nem tudtam kitölteni az italokat. Bejött a virágárusno és o töltette ki, mikor látta, hogy mennyire élvez a testem. Közben leste a lányokat és a élvezte a látványt. Megsimogatta a lányok melleit és punciját, az egyikkel egy nagyot smárolt is.
A vendégek kórusban követelték, hogy menjünk ki a terem közepére és ott csi-náljuk tovább, mert oket sem hagyhagyjuk ki a látványból. Kimentünk mindany-nyian a terem közepére és ott folytatták a lányok tovább a farkam szopását. Az egyik a farkamat szopta, a másik a zacskómat harapdálta, a harmadik pedig a fenekemet húzta szét és a seggem likát nyaldosta. Hörögtem az élvezettol.
A virágárusno is odajött és nyelves smárolásba kezdett velem. Így már négy no foglakozott velem. Az egyik kezemmel a mellét masszíroztam, míg a másikkal a csiklójához nyúltam le és azt simogattam. Egyszer csak elélveztem, melyet a lányok elore éreztek, mert megrándult a farkam. Mindhárman fogták és egymásra engedték a spriccelo spermámat, majd lenyaldosták és kiszívták a farkamat. Érdekes, hogy most se konyult le, állva maradt a fütyim, úgy mentem az italokért és úgy szolgáltam ki, a nok nagy örömére. Természetesen az elobbi jelenet minden részét lefotózták. Lassan pornó fotózás foszereploje leszek állandóan. [Képek-képek!]
A többi résztvevo elkezdett smárolni, a nok a férfiak farkát, a férfiak a puncikat simogatni. Néztem oket és közben a farkam egyre csak állt. Kimentem közéjük, leültem eléjük és közelrol néztem a széttett lábakkal ülo noket, a szép húsos puncikat, melyek kinyílva voltak elottem. Imádom látni a pirosló csiklókat, melyeket most a férfiak ujjai masziroztak az élvezetek felé. Én csak néztem és néztem. A nok is elég aktívan smárolták a farkakat, melyek között most is volt normál méretu és huszonöt centis is. Vastag is és vékony is. Egyes nok leguggoltak az ülo férfiak elé és szopni kezdtek. Eloször a farkak tövét nyaldosták, majd a farkat végig, a makkal együtt és azután a szájukban eltuntek teljesen a méretes fütyik. Az elottem lévo no négykézláb szopta a férfit, a feneke felém volt, kinyílt puncival. Az édes lika felingerelt és dugásra hívogatott. Odatérdeltem és behelyeztem a forró és már nedves kelyhébe a farkam, melyre összeszorította a hüvelyét, nehogy kihúzzam. Elkezdtem dugni, eloször lassú ütemben, megmegállva. Csodás pina volt, a farkam nagyon élvezte. Lüktetett az egész pinája dugás közben. Fogtam a fenekét és dugtam egyre csak dugtam, most már egyre hevesebb ütemben. O a férfi farkát szopta a dugás hevessége ütemében. Az egyik férfi szopás közben elkezdte a hármasunkat fotózni. Mi csak élveztük, egyre hevesebben, a szexualitás mámorát. Közben a no alá nyúltam és dugás közben a kemény csiklóját simogattam, mire a teste elkezdett remegni. Éreztem, hogy rövidesen elélvez. Láttam, hogy a férfi telelövellte a no arcát egy jó adag gecival, mire a no is sikítások közepette elélvezett. Egy perc múlva én is elélveztem, bele a puncijába, kitöltve a teljes forró kelyhet. Felálltunk és együtt egy nagyot tusoltunk. A többiek közben már dugtak, párokat cseréltek. Megint az egész terem hörgésektol és cuppogó puncik hangjától volt hangos, elnyomva minden más zajt, zenét. Csodás volt látni a dugásokat, a puncikba járó faszokat, az ágaskodó csiklókat, a pirosló élvezo arcokat, a közben ringó, formás melleket. A farkam most kicsi volt, elbújva a szor között, már kétszer elélvezett és most kicsit pihent, felkészülve a következo csodás élvezetekre. Ittam egy korty italt.
Megvártam, míg mindenki elélvez és a tusolások után játékot javasoltam, melyet mindenki örömmel fogadott. Azt hitték, hogy közben a puncik és a farkak pihenhetnek, de ebben nagyot tévedtek.
A játék lényege az volt, hogy a nok szemét bekötöttük és a szájukba adott faszról, nyelvel meg kellett állapítani, hogy kihez tartozik. Majd ugyanez fordítva, a férfiak szemét kötöttük be és a szájukhoz tett pinákat kellett nyelvel megállapitani, hogy melyik nohöz tartozik. Mindenki nagy igyekezettel és nagy odaadással vett részt ebben a játékban. Aki nem találta el az zálogot adott.
Mondani sem kell egyre gyultek a zálogok, mert senki sem akart kimaradni a zálogkiváltás szex adta örömeibol. És jött a zálogkiváltás...... ........... ........., de ezeket már ismeritek az elozo klubnapnál leírtak alapján.
Hát így teltek és telnek mai a napjaim a magán életemben és a klubomban egyaránt. Nokkel, szeretkezésekkel, nyalásokkal, szopásokkal, dugásokkal, hörgésekkel, elélvezések garmadájával, nap mint nap. Én egy boldog és kiegyensúlyozott ember vagyok ezért és amíg élek, ezt a sexmámorban lévo életet fogom élni. Ha hiányod van vagy Te is közénk akarsz tartozni, nyugodtan írj nekem, azonnal megkereslek. Te is garantáltan ilyen kiegyensúlyozott és boldog ember leszel. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: fényképezogépért, szeretkezésekkel, szeretkezésünket, beillatosítottam, szeretkezhettünk, összegabalyodtak, farokmerevitomet, visszakapcsolják, kiegyensúlyozott, zálogkiváltásnál, herezacskóimmal, szeretkezésének, szórakozóhelyet, fényképezogépet, hölgykoszorúban, számolgatásával, szeretkezéseket, telefonszámukat, megdöbbenésemre, összeszorította, fényképezogépét, túljelentkezés, magyarországon, kiválasztottak, rátámaszkodott, fantasztikusan, hajthatatlanok, bekukkantottak, legszívesebben, visszaállítani, megörökítettem, megörökíthette, megismerésével, visszarendezni, levetkozésüket, zálogkiváltás, 40-es éveiben, vele járó, szexuális életet, péniszem méretei, sors mást, nagy herezacskóimmal, idojárástól függoen, méretére megno, méreteim miatt, falloszom tövében, szorök közül, nagyobb méretek, könyvben leközlök, könyvem végén, noket habzsolni, surun adódott,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
06.22. 22:13 Vb-2018 - Hajrágóllal fordított Svájc a szerbek ellen
06.22. 21:43 Külföldi sajtó Magyarországról - Német hírportál a magyar-német kapcsolatok...
06.22. 21:33 A tudományos élet függetlenségéért tüntetett a Momentum Mozgalom az MTA elő...
06.22. 21:33 Illegális bevándorlás - Bakondi: az európai parlamenti választások fő kérdé...
06.22. 21:32 Múzeumok éjszakája - Vikingek és szarmaták a debreceni Déri Múzeum különleg...
06.22. 21:23 Több milliárd forintos többletforrás terrorellenes intézkedésekre
06.22. 21:13 Menczer Tamás: folyamatosan jelentős támadás alatt állunk
06.22. 21:13 Férfi vízilabda világliga - Montenegró válogatottjával döntőzhet a magyar c...
06.22. 21:13 ÁEEK: ismét megkapta a legmagasabb minősítést az Országos Onkológiai Intéze...
06.22. 21:03 Atlétikai ob - Címvédések az első napon
Tudjátok ?
Miért fontos az 1 b előjegyzés?
Anyám miért csinálja ezt?
Mit jelenthet egy kilátón az, hogy MR.F?
Találd ki a hiányzó 3 szót?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
még több kérdés
Blog Címkék
Köszönöm a csodát...Dáma Lovag...  Három pad  Erős hidegfront rontja el a st...  Napraforgók vázában  Én már csak úgy vagyok, poénbó...  Keresztény vers- Megérted ezt?  Nagy Durranás - A Második Pukk  Leállni motor, mi jönni át...  ***Csodálatos kép***  Jó reggelt kívánok!  Vígh Lilla: Vágyak  Szépség és az oroszlányok  Png virág  11. évközi hét szerda 06.20  Virágcsokor  "Én hiszem, hogy egy új napban...  11. évközi hét szerda 06.20  Enneagram - Ötös Archetípus Sz...  Szépség és az oroszlányok  Enneagram - Hetes Archetípus S...  Spurgeon: A feddhetetlen szív  Kun Magdolna - Szívből szeretn...  Hurrá! Suli szünet!  Hogy hitre juttasson és megtar...  Még...  Látogatóim  Facebookon kaptam  Enneagram - Egyes Archetípus S...  Szép reggelt, Gyönyörű napot k...  Nikodémus  Túrmezei Erzsébet: Bizalom  Egyed Emese  Tigris  Mindig igaz volt  Pecázó gyerekek  Reggeli gondolat  Szerda  Tallóztam  Kovács István: Tüdőbajos lány  Halkulj szép zenévé  Bognár Barnabás  De most ne beszéljünk még errő...  Leállni motor, mi jönni át...  Bognár Barnabás  Kiss József: Vallomások  Csodálatos vízesés Asztúria ta...  Szépség és az oroszlányok  Június 20. Jó reggelt!  Csanády György: Nyugat felé.  Png nő  Június 20.  A szeretet mindent kibír  Amikor minden lélek a legesleg...  Kellemes délutánt kívánok!  Kiss József: Vallomások  "Én hiszem, hogy egy új napban...  Hogy hitre juttasson és megtar...  Hurrá! Suli szünet!  Egy tekintet tisztasága sok mi...  Facebookon kaptam  Nyári kép  Tallóztam  ***Csodálatos kép***  Legyező  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Kányádi Sándor: Fehér sirálypá...  Szerda  Jó nyarat, nyaralást!  Köszönöm a csodát...Dáma Lovag...  Margaretták  Szőke angyal  Június 20. Jó reggelt!  Hurrá! Suli szünet!  Áron  Petőfi Sándor – Elégia e...  Petőfi Sándor – Kolmár J...  Spurgeon: A feddhetetlen szív  Ady Endre  Enneagram - Hetes Archetípus S...  Enneagram - Hármas Archetípus ...  Kellemes nyugodt napot  Keresztény történet- Szabadulá...  Csodálatos vízesés Asztúria ta...  Kék ruhában  Kellemes kávézást  Kedvező végkifejlet  Szabadítsd fel!  Napi áhítat- Szeretetteljes fe...  Szabadítsd fel!  Petőfi Sándor – Elégia e...  Pecázó gyerekek  Lelki olimpia 2020-ban: Euchar...  Spurgeon: A feddhetetlen szív  Dáma Lovag Erdős Anna: Köszönö...  Nyári kép  De most ne beszéljünk még errő...  Áldott szép nyári napot kíváno...  Ady Endre  Csanády György: Nyugat felé.  Petőfi Sándor – Dal forr... 
Bejegyzés Címkék
40-es éveiben, vele járó, szexuális életet, péniszem méretei, sors mást, nagy herezacskóimmal, idojárástól függoen, méretére megno, méreteim miatt, falloszom tövében, szorök közül, nagyobb méretek, könyvben leközlök, könyvem végén, noket habzsolni, surun adódott, lengén felöltözött, strigulázás vezérelt, másik szép, megismerése inspirált, clubot vagy, meztelenség imádóit, szexet imádok, összejöveteli helyet, club foglalkozás, nagyszámú jelentkezés, testem ápolásának, legjobb parfümmel, köntös volt, kapu elott, öltözobe ment, nemek között, bárban leültek, asztalok köré, egyik lány, pult mögé, rögvest teljes, lány markát, lány ránézett, vendégeket kellett, farkam simogatásával, farkam majdnem, vendégek között, pultba visszatérve, modell lány, pult mögött, farkamat elkapta, szájába tette, tengernyi gecit, lány szívta, utolsó csepp, egész farkamat, milliméter helyet, elélvezés után, bort szétfeszítve, makkom vörösen, farkam megfogta, rendelt italokat, pult tetejére, önkívülettol majdnem, mámor csúcsa, újabb szexuális, vendégek mindezbol, mellette ülot, másik férfitagját, club életét, italokat hordtam, videóra feltettem, kellemes szex, filmet kezdte, mellettük ülot, puncikra siklott, férfi vendégek, nobe berakja, noknek ettol, méretet igényelni, hatalmas falloszt, magas középkorú, massage helységbe, massage asztalra, csupasz punciját, zacskómat kezdte, farkam teljesen, asztal szélére, szuk puncijába, zacskómat simogatta, punciba való, farkam tövét, fenekem likába, lukamba ki-be, nyelve mindkettot, jobb kezét, ujja azonnal, csiklót kezdte, másik oldalon, férfi tette, férfi makkján, farkam hatalmasat, utolsó cseppig, másik férfi, csodálatos szexuális, , ,
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 347 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 183
  • e Hét: 1259
  • e Hónap: 5646
  • e Év: 64241
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.