Belépés
lovaszmarika.blog.xfree.hu
Vágyógyj arra, amit a holnap hoz, és örülj annak, ami ma van. Wass Albert "A jó embereknek szép haláluk van" Wass Albert Lovász Lászlóné Marika
1936.09.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A testi fájdalom oka
  2016-06-23 11:25:30, csütörtök
 
   
  Tudja meg minden testi fájdalom közös nevezőjét

A fájdalom a vízre való szomjazást jelzi - tudományos információ a dehidratációról


Egy átütő erejű gyógyászati felfedezés történt, amiről tudnod kell. Már megrázta a fővonalú orvoslás alapjait. Egyszerűen fogalmazva ez egy ?új tudományos megértés? arról, hogy a krónikus és nem szándékos dehidratáció olyan sok formában tud megmutatkozni, mint ahányféle betegséget találtunk fel az orvoslásban.

Úgy becsülhető, hogy Amerikában több mint 110 millió ember van kitéve a fájdalom általi szenvedésnek, néhány esetben bénító erejű fájdalomnak. ?A dehidratáció okozta fájdalom? rengeteg különböző formában kínozza az amerikaiakat, amelyeket általában nem kötiek össze a dehidratációval. Ezek a következők:

Ízületi gyulladás: a társadalmon legnagyobb részénél a krónikus és nem szándékos dehidratáció ízületi gyulladás formájában mutatkozik meg.

Gyomorégés: a gyomorégés dehidratációra utal, milliók éjszakáit és nappalait teszi tönkre.

Hátfájás: gyötrő fájdalom, amitől évente több mint 30 millió ember szenved időközönként.

Migrén: ez a legyengítő fájdalom fiatalok és öregek életét egyaránt teszi tönkre.

Vastagbélgyulladás: fájdalom, ami a székrekedéssel köthető össze. Mindennapi kísérője és problémája a társadalom nagy részének.

Izomrostfájdalom (fibromyalgia): fájdalom az izmokban és az ízületekben, bénító probléma és milliók szenvednek tőle.

Szívtáji fájdalom: mivel ez egy közelgő szívrohamnak és lehetséges halálnak az ominózus jele, ezért ez az, amitől legjobban tartanak a fájdalmak közül.

Azért hogy megszabaduljunk ezektől a gyötrő fájdalmaktól, különböző fájdalomcsillapító orvosságokat állítottak elő és írtak fel az orvosok, akik soha nem voltak tisztában annak a fiziológiai jelentőségével, hogy miért van a testnek egy fájdalom vészjelző rendszere egyáltalán és mi az a közös tényező, ami ezeknek a fájdalmaknak a mechanikáját kiváltja. Ezeket a fájdalmakat, a test különböző pontjain érezni, tehát nyilvánvalóan különböző betegségeket jelentenek, vagyis úgy tűnhetett. Mivel a fájdalom kutatása eddig csupán a fájdalom összetételére fókuszált, ezért a közös tényező, a test belsejének vízhiánya, rejtve maradt.

fájdalom okai

1987 óta egy új tudományos értelmezés vette kezdetét, miszerint a helyi vagy területi dehidratáció az elsődleges közös tényező és fájdalmat teremtő ok az emberi testben. Akkor kezdődik, amikor egy hosszan tartó területi vízhiány lép fel, beleértve a testben a belső fájdalmat érzékelő idegsejteket is. Ez minden testi fájdalom közös tényezője.

A test aszályprogramja szerint, amikor nincs elegendő friss víz, hogy bejárja a testet és kimossa az anyagcsere mérgező melléktermékeit, azokról a területekről, amelyek folyamatos munkában vannak; az idegvégződések ezeken a területeken a mérgek megemelkedett szintjét érzékelik, beindul a fájdalom vészjelzés, azért, hogy rávegye a személyt, hogy abbahagyja a mérgező melléktermékek termelését ? ennélfogva a fájdalmas terület működésének veszteségét.

Például, ha maga a szívizom nem rendelkezik elegendő mennyiségű friss vízzel és mégis gyorsabban kell vernie, mert meg kell birkóznia egy fizikai megerőltetéssel, fájdalom keletkezik. Ebben az esetben a fájdalom a friss vízre való szomjazást jelzi, annak ellenére, hogy azt hiszik, hogy a vérerek beszűkülése miatt a vér folyása csökken a szívizmokba. Érdekes módon a dehidratáció okozza a koleszterin lerakódásokat is a szív-artériákban.

A test krónikus fájdalmainak kezelésében, az egyszerű víznek sokkal magasabb természetes gyógyító ereje van, mint bármilyen fájdalomcsillapítónak. A fájdalomcsillapítók elhalkítják a test vízért való kríziskiáltásait, de nem teszik helyre a friss víz hiányát a test belsejében. Tehát a víz bevitele kezeli a fájdalmat termelő aszályt és elhárítja a testben a további veszélyeket.

Forrás Dr. Batmanghelidj saját weboldala: www.watercure.com


 
 
0 komment , kategória:  Család  
Címkék: kríziskiáltásait, izomrostfájdalom, aszályprogramja, melléktermékeit, megszabaduljunk, dehidratációval, dehidratációról, megerőltetéssel, jelentőségével, dehidratációra, melléktermékek, idegvégződések, székrekedéssel, batmanghelidj, nyilvánvalóan, összetételére, megemelkedett, megmutatkozni, lerakódásokat, fájdalmainak, idegsejteket, orvosságokat, mechanikáját, szívrohamnak, dehidratáció, időközönként, betegségeket, fájdalmaktól, szenvedésnek, fibromyalgia, amerikaiakat, területekről, fájdalmaknak, szívizmokba, természetes, fájdalomnak, vízre való, átütő erejű, fővonalú orvoslás, fájdalom általi, dehidratáció okozta, társadalmon legnagyobb, gyomorégés dehidratációra, legyengítő fájdalom, székrekedéssel köthető, társadalom nagy, közelgő szívrohamnak, ominózus jele, fájdalmak közül, gyötrő fájdalmaktól, fiziológiai jelentőségével, fájdalom vészjelző, Forrás Dr,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Akarat  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Kellemes délutánt kívánok  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Rátalálsz  Őrizkednünk kell...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Boldog születésnapot a ma ünne...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Tavaszi kép  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  s immár én is felragyogva, ért...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Kerüld el az evangélium örömén...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Kellemes délutánt kívánok  Sokan azt tartják  Albert Einstein gondolata  A sors  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Nagyon különös  Szép estét kedves látogatóimna...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Alázat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kövesd a cowboyt!  képre írva  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Hiányzik  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Png csokor  Szép estét  Erdőn  Nevem  A Megváltó szolgálatában  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png férfi  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Adakozás  Fekete-erdő desszert  Makszim Gorkij gondolata  Szép álmokat!  Kellemes délutánt kívánok  Alázat  Éretlen vers  Szabolcska Mihály – Ákác...  Alázat  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Albert Einstein gondolata  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Őrizkednünk kell...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Lóhere  Kerüld el az evangélium örömén...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
vízre való, átütő erejű, fővonalú orvoslás, fájdalom általi, dehidratáció okozta, társadalmon legnagyobb, gyomorégés dehidratációra, legyengítő fájdalom, székrekedéssel köthető, társadalom nagy, közelgő szívrohamnak, ominózus jele, fájdalmak közül, gyötrő fájdalmaktól, fiziológiai jelentőségével, fájdalom vészjelző, mechanikáját kiváltja, test különböző, fájdalom kutatása, fájdalom összetételére, közös tényező, test belsejének, helyi vagy, elsődleges közös, emberi testben, hosszan tartó, belső fájdalmat, test aszályprogramja, anyagcsere mérgező, idegvégződések ezeken, mérgek megemelkedett, fájdalom vészjelzés, mérgező melléktermékek, fájdalmas terület, fizikai megerőltetéssel, friss vízre, vérerek beszűkülése, dehidratáció okozza, koleszterin lerakódásokat, test krónikus, egyszerű víznek, test vízért, test belsejében, fájdalmat termelő, további veszélyeket, kríziskiáltásait, izomrostfájdalom, aszályprogramja, melléktermékeit, megszabaduljunk, dehidratációval, dehidratációról, megerőltetéssel, jelentőségével, dehidratációra, melléktermékek, idegvégződések, székrekedéssel, batmanghelidj, nyilvánvalóan, összetételére, megemelkedett, megmutatkozni, lerakódásokat, fájdalmainak, idegsejteket, orvosságokat, mechanikáját, szívrohamnak, dehidratáció, időközönként, betegségeket, fájdalmaktól, szenvedésnek, fibromyalgia, amerikaiakat, területekről, fájdalmaknak, szívizmokba, természetes, fájdalomnak, területeken, fájdalmakat, kezelésében, koleszterin, fiziológiai, társadalmon, artériákban, beszűkülése, orvoslásban, veszélyeket, elhalkítják, veszteségét, rendelkezik, gyógyászati, működésének, ízületekben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 70103 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 337
  • e Hét: 7058
  • e Hónap: 23458
  • e Év: 145331
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.