Belépés
lovaszmarika.blog.xfree.hu
Vágyógyj arra, amit a holnap hoz, és örülj annak, ami ma van. Wass Albert "A jó embereknek szép haláluk van" Wass Albert Lovász Lászlóné Marika
1936.09.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Amerikai h umor
  2017-08-18 14:00:26, péntek
 
   
  Fred és Edna a felesége, minden évben elmentek az őszi vásárra, ahol 10 dollárért lehetőség volt egy próbarepülésre. Fred ki szerette volna próbálni, de Edna közölte vele, hogy szó sem lehet róla, mert 10 dollár az tíz dollár.

A jelenet egy évvel később megismétlődött, majd újra és újra, mígnem Fred 70 éves lett, amikor is kérte Ednát, hogy hadd szálljon fel, mert korára való tekintettel valószínűleg jövőre már nem menne. Edna azonban nem egyezett bele, mert szerinte 10 dollár az tíz dollár.

A beszélgetésüket meghallotta a pilóta és így szólt. Én felszállok magukkal ingyen is azzal a feltétellel, hogy egy mukkot se szólnak egész idő alatt, ha csak egyetlen hang elhagyja a torkukat, akkor meg kell fizetni a 10 dollárt.

Fred és Edna természetesen boldogan beleegyeztek. A pilóta a legmerészebb bravúrokat hajtotta végre, dugóhúzó, csavar, szaltó, stb., de a két öreg egyetlen hangot se hallatott.

Leszállás után a pilóta meg is kérdezte Fredet, hogy volt képes megállni, hogy egy szót se szólt.

Hát az igazat megvallva ? kezdte Fred ? amikor Edna biztonsági öve szétesett, egy perccel kizuhanása előtt, én akartam szólni, de tíz dollár, az tíz dollár.

2) Az önkormányzati lakóülésen a polgármester hosszasan felsorolta mi mindent tett az elmúlt évben a városért. Az első sorban egy idősebb férfi a bajusza alatt állandóan megjegyzéseket fűzött a dicsekvéshez. Egy idő után a polgármester már nem bírta tovább cérnával, ezért rászólt:
Tisztelt uram, itt az első sorban fel tudna hozni egyetlen dolgot is, amit ön tett a közösségért. Boldogan ? felelt a megszólított lakó ? az őszi önkormányzati választások alkalmával én a kihívójára szavaztam.

3) Egy negyvenes férfi vett egy BMW-t, és menten ki is vitte a sztrádára kipróbálás végett.
Néhány perc után belepöccintett a gázpedálba, amire a járgány felugrott 160 km/ó sebességre.
Ekkor azonban a visszapillantóban meglátott egy vörösen villogó gépkocsit, ami veszettül szirénázni kezdett.
A francokat ? gondolta a férfi ? egy BMW-t soha a büdös életben nem éri utol, és ezzel beletaposott a gázpedálba.
A kocsi másodperceken belül elérte a 240-et. Ekkor eszébe jutott, hogy rádión leadhatják a jelzést és hamarosan el fogják zárni előtte az utat, az egésznek nincs semmi értelme.
Ezért aztán belenyugodott a sorsába, és a legközelebbi parkolóba beállt.
Csakhamar beért a rendőrautó is.
A francba ? kezdte a járőr ? péntek van, tizenharmadika, most megyek haza dupla műszak után, semmi kedvem papírmunkákat csinálni, ha meg tudja indokolni a sebesség túllépését úgy, ahogy azt még az életben nem hallottam, akkor nem jelentem fel.
A pasi gondolkodott egy kicsit, majd megszólalt.
A múlt héten a feleségem lelépett egy rendőrrel. Amikor utánam eredt, azt hittem, hogy megpróbálják visszahozni a feleségem. ?
Minden jót uram ? válaszolt a járőr ? legyen egy kellemes hétvégéje.

4) Egy idős házaspár autóbalesetben lelte halálát.
Hamarosan fenn találták magukat Szent Péter színe előtt, aki körbevezette őket.
Na, ez a tengerparti nyaraló lesz az otthonuk.
Itt mögötte van egy teniszpálya, jobbról pedig egy golfpálya, ha megszomjaznának, a következő sarkon található a bár, és ezzel Szent Péter magukra hagyta őket.
Elsőnek a férfi szólalt meg.
A francba Gloria, már legalább tíz éve itt lehetnénk, ha nem erőlteted azt az ehetetlen zabpelyhet, a zsírmentes diétát, meg azt a rengeteg rostanyagot a 16 féle vitaminnal.

 
 
0 komment , kategória:  humor  
Címkék: megszomjaznának, beszélgetésüket, megjegyzéseket, megismétlődött, belepöccintett, tizenharmadika, próbarepülésre, autóbalesetben, belenyugodott, önkormányzati, papírmunkákat, másodperceken, természetesen, polgármester, legmerészebb, legközelebbi, beletaposott, körbevezette, megszólított, beleegyeztek, gondolkodott, valószínűleg, dicsekvéshez, megpróbálják, feltétellel, meghallotta, választások, rostanyagot, közösségért, teniszpálya, visszahozni, tekintettel, tengerparti, felszállok, megszólalt, gázpedálba, őszi vásárra, évvel később, beszélgetésüket meghallotta, legmerészebb bravúrokat, igazat megvallva, perccel kizuhanása, önkormányzati lakóülésen, polgármester hosszasan, elmúlt évben, első sorban, idősebb férfi, bajusza alatt, megszólított lakó, őszi önkormányzati, kihívójára szavaztam, negyvenes férfi, Szent Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Lóhere  Kellemes délutánt kívánok  Reggel van  Mi lenne ha  s immár én is felragyogva, ért...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Kellemes délutánt kívánok  Paul David Tripp Április 19  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png csokor  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Reménység és erő Krisztustól e...  Soha ne kedvezz...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Alázat  Albert Einstein gondolata  Nem számIt  Szép álmokat!  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Gonosz démon-álarc  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reggel van  Akarat  Alázat  Jó éjszakát  Adakozás  Alvó cicák  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Hogy lehet megtartani  képre írva  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png férfi  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Akarat  Egy hatékony szolga  Csak a fogyatkozás látható  Png virág  Png csokor  Jó éjszakát  A Megváltó szolgálatában  Julian Brass gondolata  Png nő  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Alázat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Lóhere  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Radikális szeretet  Adakozás  Facebookon kaptam  Alázat  Ami embereknek lehetetlen, az...  képre írva  Mai harmónia kártyám  Hiányzik  Jónás Tamás – Végtelen b...  Jó éjszakát  Hazára minden embernek szükség...  Alázat  Png csokor  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Akarat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  A boldog családok mind hasonló...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  képre írva  Örülök, hogy látlak!  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Nagyon különös  Popper Péter szavai  Szívem tiéd 
Bejegyzés Címkék
őszi vásárra, évvel később, beszélgetésüket meghallotta, legmerészebb bravúrokat, igazat megvallva, perccel kizuhanása, önkormányzati lakóülésen, polgármester hosszasan, elmúlt évben, első sorban, idősebb férfi, bajusza alatt, megszólított lakó, őszi önkormányzati, kihívójára szavaztam, negyvenes férfi, sztrádára kipróbálás, járgány felugrott, visszapillantóban meglátott, vörösen villogó, büdös életben, kocsi másodperceken, egésznek nincs, legközelebbi parkolóba, sebesség túllépését, pasi gondolkodott, múlt héten, feleségem lelépett, kellemes hétvégéje, idős házaspár, tengerparti nyaraló, következő sarkon, férfi szólalt, francba Gloria, ehetetlen zabpelyhet, zsírmentes diétát, rengeteg rostanyagot, megszomjaznának, beszélgetésüket, megjegyzéseket, megismétlődött, belepöccintett, tizenharmadika, próbarepülésre, autóbalesetben, belenyugodott, önkormányzati, papírmunkákat, másodperceken, természetesen, polgármester, legmerészebb, legközelebbi, beletaposott, körbevezette, megszólított, beleegyeztek, gondolkodott, valószínűleg, dicsekvéshez, megpróbálják, feltétellel, meghallotta, választások, rostanyagot, közösségért, teniszpálya, visszahozni, tekintettel, tengerparti, felszállok, megszólalt, gázpedálba, túllépését, zabpelyhet, lakóülésen, felsorolta, sebességre, szirénázni, rendőrautó, biztonsági, leadhatják, kihívójára, vitaminnal, kizuhanása, zsírmentes, kipróbálás, bravúrokat, alkalmával, csakhamar, hallottam, meglátott, lehetnénk, feleségem, hosszasan, gépkocsit, ehetetlen, veszettül, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 70103 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1790
  • e Hét: 13002
  • e Hónap: 29402
  • e Év: 151275
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.