Belépés
lovaszmarika.blog.xfree.hu
Vágyógyj arra, amit a holnap hoz, és örülj annak, ami ma van. Wass Albert "A jó embereknek szép haláluk van" Wass Albert Lovász Lászlóné Marika
1936.09.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Viccek
  2019-09-05 13:16:00, csütörtök
 
   
 





Elmegy a törpe az urológushoz, mert fájnak a heréi.
- Vetkőzzön le és álljon a vizsgáló asztalra. - mondja az orvos. Aláteszi az ujját a jobb heréjének, és mondja: “köhögjön", majd csak annyit mormol, hogy “ühüm". Aláteszi az ujját a bal herének is és kéri, hogy köhögjön megint, majd megint hümmög.
Ekkor kivesz az orvos egy nagy ollót a műszeres szekrényből és nyissz-nyissz a jobb oldalon, a törpe ájuldozik a félelemtől, majd az orvos újból nyissz-nyissz a baloldalon, majd leemeli a törpét az asztalról, és mondja hogy sétáljon fel-alá a szobába, hogy fájnak-e még a heréi. A törpe csodálkozva veszi észre, hogy minden a legnagyobb rendben van, nem érez tovább semmi fájdalmat.
- Doktor úr, ez csodával határos, nem is éreztem semmi fájdalmat, mikor ott vagdosott a lábaim között, de mit csinált tulajdonképpen?
- Levágtam pár centit a gumicsizmája tetejéből. - válaszol az orvos.



Nyáron, nagy melegben mentünk bevásárolni.
Ahogy bekanyarodtunk a Tesco parkolójába, a kormány gömbcsuklója kiugrott. A férjem nagy nehezen azért beparkolt, mondta, hogy amíg bevásárolok megjavítja a kocsit. Ahogy visszafelé toltam a bevásárlókocsit,láttam, hogy az autónk eleje fel van emelve, és alatta fekszik a férjem.
Kilóg a kocsi alól két szőrös lába, és rövidnadrágjából kikandikál a szerszáma. Néhány szájtáti meg ott vigyorgott. Leguggoltam, és egy gyors mozdulattal visszapakoltam a helyére.
Ahogy felálltam, ott láttam állni a férjemet az autó túloldalán.
Hosszúnadrágban!
Rövidnadrágban a szerelő volt. Három öltéssel kellett összevarrni a homlokát, meglepetésében úgy beverte a fejét az alvázba.



Az igazgatót meglátogatja egy barátja, de csak egy szép robot-titkárnő fogadja, aki géphangon közli:
— A fő-nö-köm be-teg-ál-lo-mány-ban van, ha ó-hajt-ja, a-zért ki-szol-gá-lom. Ha a jobb keblemet nyomja meg, ká-vét, ha a balt, akkor teát szolgálok fel.
A barátnak tetszik is a szép robotnő, kíváncsi is, és próbaképpen a szoknyája alá nyúl, de ordítva kapja vissza a kezét.
- A lá-bam kö-zött a ce-ru-za-he-gye-zo van, e-gyéb-ként a fő-nö-köm is e-mi-att van be-teg-ál-lo-mány-ban.



Egy nő elviszi a macskáját az állatorvoshoz, mert úgy veszi észre, hogy az állat rosszul hall. Az orvos megállapítja, hogy a macska fülét benőtte a szőr, ezért nem hall rendesen, ezért azt tanácsolja a nőnek, hogy vegyen a gyógyszertárban szőrtelenítőt, azzal kenje be a macska fülét.
A nő bemegy a gyógyszertárba és kéri a szőrtelenítőt. A gyógyszerész odaadja és közben elmondja a tudnivalókat:
- Ha a hónalján használja, utána két napig ne használjon dezodort!
- Nem a hónaljamra kell - mondja a nő.
- Ha a lábáról szedi le a szőrt, akkor két napig ne hordjon harisnyát! - adja a tanácsait a gyógyszerész.
- Nem a lábamra kell - mondja a nő türelmetlenül. - A cicusomnak viszem.
- Ó... ez esetben két napig ne üljön biciklire...



Haldoklik az öreg Kohn. Mondja a feleségének:
- Asszony, ha meghalok, minden vagyonomat temesd el velem!
Pár nap múlva a temetés után áll a sírnál Kohnné és a barátnője. Azt
mondja a barátnő:
- Ugye, nem voltál olyan hülye, hogy minden vagyonát eladtad, vettél egy nagy gyémántot, és betetted abba a kis dobozba az urad mellé!?
- Ó, barátném, én mindig engedelmeskedtem az uramnak. Eladtam minden vagyonát, betettem a számlámra, és írtam neki egy csekket. Ha beváltja, beváltja, ha nem, nem
 
 
0 komment , kategória:  viccek  
Címkék: rövidnadrágjából, engedelmeskedtem, hosszúnadrágban, gyógyszertárban, bevásárlókocsit, tulajdonképpen, bekanyarodtunk, rövidnadrágban, gyógyszertárba, visszapakoltam, meglepetésében, szőrtelenítőt, állatorvoshoz, türelmetlenül, gömbcsuklója, gumicsizmája, gyógyszerész, meglátogatja, megállapítja, tudnivalókat, szekrényből, bevásárolni, csodálkozva, próbaképpen, feleségének, bevásárolok, leguggoltam, összevarrni, mozdulattal, parkolójába, urológushoz, baloldalon, félelemtől, vigyorgott, vagyonomat, túloldalán, vizsgáló asztalra, jobb heréjének, nagy ollót, műszeres szekrényből, jobb oldalon, törpe ájuldozik, orvos újból, törpe csodálkozva, legnagyobb rendben, lábaim között, gumicsizmája tetejéből, kormány gömbcsuklója, férjem nagy, autónk eleje, kocsi alól, gyors mozdulattal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Reményik Sándor: Pierrot &...  Tanmese  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  IGEN így  A sorsod  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Szép estét  Martin Buber, A haszidim meséi  40 felett  Baranyi Ferenc - N i n c s  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Vidámság  Hamvas Béla  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Minden tavaszból őrizz..  Csend  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  39 ígéret  Horváth Szilvia tollából  Mindent de mindent visszakap  Szabó T. Anna - Pitypang  különleges  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Egy párkányon  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  IGEN így  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Anyák napjára  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Baranyi Ferenc - N i n c s  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Vito Giaquinto gondolata  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Bársony székben  Különleges  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Robert Merle tollából  Egy gondolat  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Otthon  Vannak emberek  Robert Merle tollából  Robin Wight pitypang szobra  A pitypang legendája  Szívek  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  39 ígéret  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Ady Endre - Mindegy átka  Bársony székben  Walter Chrysler mondta  Esterházy Péterre emlékezünk  Tavaszi este  A pitypang legendája  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
vizsgáló asztalra, jobb heréjének, nagy ollót, műszeres szekrényből, jobb oldalon, törpe ájuldozik, orvos újból, törpe csodálkozva, legnagyobb rendben, lábaim között, gumicsizmája tetejéből, kormány gömbcsuklója, férjem nagy, autónk eleje, kocsi alól, gyors mozdulattal, autó túloldalán, szerelő volt, igazgatót meglátogatja, szép robot-titkárnő, jobb keblemet, barátnak tetszik, szép robotnő, lá-bam kö-zött, állat rosszul, orvos megállapítja, macska fülét, gyógyszertárban szőrtelenítőt, gyógyszerész odaadja, hónalján használja, hónaljamra kell, lábáról szedi, lábamra kell, cicusomnak viszem, öreg Kohn, temetés után, sírnál Kohnné, nagy gyémántot, urad mellé, rövidnadrágjából, engedelmeskedtem, hosszúnadrágban, gyógyszertárban, bevásárlókocsit, tulajdonképpen, bekanyarodtunk, rövidnadrágban, gyógyszertárba, visszapakoltam, meglepetésében, szőrtelenítőt, állatorvoshoz, türelmetlenül, gömbcsuklója, gumicsizmája, gyógyszerész, meglátogatja, megállapítja, tudnivalókat, szekrényből, bevásárolni, csodálkozva, próbaképpen, feleségének, bevásárolok, leguggoltam, összevarrni, mozdulattal, parkolójába, urológushoz, baloldalon, félelemtől, vigyorgott, vagyonomat, túloldalán, megjavítja, hónaljamra, tanácsolja, visszafelé, cicusomnak, használjon, kikandikál, legnagyobb, használja, felálltam, vetkőzzön, szolgálok, ájuldozik, barátnője, biciklire, számlámra, haldoklik, gyémántot, asztalról, heréjének, szoknyája, géphangon, fájdalmat, szerszáma, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 70103 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2066
  • e Hét: 7204
  • e Hónap: 13587
  • e Év: 135460
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.