Regisztráció  Belépés
lullu.blog.xfree.hu
Feel the fear and do it anyway. Lullu ^__^
1988.05.02
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
szolgáltatás 5.
  2008-03-14 17:31:48, péntek
 
   
  Este Karinnak nem volt lehetősége Johnnal beszélni, miután rögtön vacsora után fia Kellyvel moziba indult. Karinnak vegyes érzései voltak a reggel történtekkel kapcsolatban, és nem csak Tom miatt; ugyanakkor izgalommal is eltöltötte az emlék, s úgy érezte, nem zavarná, ha meg kellene ismételnie a dolgot. Inkább kiverte fejéből ezeket a gondolatokat, s Jasonnal hamar ágyba bújva egy jóízűt keféltek. Miközben álomba merült a kimerítő akció után, fia kemény faszára gondolt.
John és Kelly óriási izgalommal érkezett meg Tom irodájába. Annyira fel voltak dobódva, hogy majd szétvetette őket a jókedv. Tom már várt rájuk, s Johnnal kezet fogva csendben átnyújtott neki 1000 dollárt.

- Jó újra látni téged - mosolygott Tom Kellyre.
- Nekem is - szólt Kelly. - Állandóan a farkára gondoltam - tette hozzá, majd előre lépve megragadta a péniszt a férfi nadrágján keresztül. - Meg arra, hogy milyen nagy...
- Szeretnéd, ha John ezúttal máshol várna? - kérdezte a férfi.
- Ó, nem, szeretem, ha John néz közben - válaszolta a lány, a férfi dákóját dörzsölgetve. - Még jobban felizgat.
- Rendben, akkor miért nem szopogatod meg egy kicsit? - javasolta Tom. - Leülök, jó? -mondta, majd egyet hátra lépve gyorsan ledobta a nadrágját, s feltárta a merev szerszámot.
- Megfelel így? - kérdezte egy kényelmesnek tűnő széken elhelyezkedve.
- Persze - mosolygott Kelly megragadva az ágaskodó faszt, miközben térdre ereszkedett a férfi előtt.
- Miért nem vetkőzöl le előbb?
- Öm, jó ötlet - ment bele Kelly, majd felpattant és gyorsan ledobálta a ruháit. - Már annyira lucskos vagyok! - sóhajtotta, miközben ujjait a puncijába fúrta. Mikor kihúzta őket, nedvesség csillogott rajtuk. - Nézd! - mutatta oda Tomnak, majd kéjesen lenyalta saját nedvét. - Úú, ma milyen finom vagyok - incselkedett a férfival, majd visszatérdelt elé, és előre hajolva szájába vette a merev hímtagot.
- Hú, de finom - sóhajtott Tom, ahogy Kellyt nézte, amint az a farkát tömi a szájába.
- Nagyon fincsi - szólt a lány. - Kicsit olyan, mint a punci.
- Sose tudhatod - somolygott a férfi, mikor rájött, hogy még nem fürdött azóta, hogy reggel megkúrta Karint, s így Kelly gyakorlatilag az anyja puncinedveit cumizza a faszáról. Csak annál jobb, gondolta. A család nő tagjai hihetetlenül tüzesek, ha szexről van szó, ahogy azt Kelly is éppen bizonyítja a csodás szopási képességével.

A lány már teljesen benne volt a faszszopásban, imádva a szája által tapasztalt ízt és érzést.
Közben érezte, mennyire lucskos már a pinája, s alig várta hogy jól kinyalják és szétkeféljék.
És Becky is mindjárt ideér, gondolta, ahogy tövig tömte a dákót a szájába. A szeme sarkából észrevette, ahogy John kicsit arrébb oson a széktől, ahol Tom ült, majd mintha gyorsan nyílt és csukódott volna az ajtó, s bátyja ismét ott volt, és bámulta, ahogy a férfit szopja. Ekkor úgy érezte, hogy Tom szerszáma megduzzad, s tudta, mindjárt kap egy jó nagy adag gecit, majd ahogy erre gondolt, így is történt. A férfi hatalmasakat nyögött, mialatt Kelly szárazra szívta a dákóját, mohón élvezve minden egyes cseppjét.

- Mmm, ez fincsi volt - mondta Kelly fejét felemelve, a faszt még mindig a kezében tartva.
- Ez isteni volt, Kelly - sóhajtotta Tom. - Fergeteges szád van!
- És most kinyalja nekem a nunimat? - kérdezte a lány felállva. Széttette a lábait a férfi orra előtt, ujjaival szétfeszítette szeméremajkait, feltárva ezzel a kemény, meredező csiklót. - Már annyira nedves vagyok!
- Nagyon szívesen kinyallak - szólt Tom. Kicsit felült, majd kezét a lány lábai közé vezetve becsúsztatta pár ujjait a kis nyílásba, megérezve a punci forró lucskát.
- Feküdjön ide - mondta Kelly, majd hátra lépett, és a szőnyegre mutatott.

Tom lenyalta az ujjait, s boldogan lecsusszant a székből a földre, hanyattfekvésben elhelyezkedve. Kelly terpeszben pont fölé állt, majd szép lassan térdre ereszkedett, míg puncija a férfi orra elé nem került. Ahogy a férfi beléfúrta a nyelvét, már Tom száján kellett megtámaszkodnia. A lány a melleit masszírozva, s a bimbóit csipkedve kéjes vonaglások közepette nagyokat sóhajtott, ahogy Tom szakértően nyalni-falni kezdte. Aztán Becky arca bukkant fel egy asztal mögül. Kerek szemekkel bámulta Kellyt, ahogy az ő apja arcán lovagol, amíg az a nyelvével lefetyeli a pinájából csorgó nedveket. Kelly Beckyre mosolygott: tudta, milyen jó kis műsorban lesz része ma este. Ettől annyira felizgult, hogy lassan, hullámokban élvezni kezdett, majd hangosan felkiáltva erőteljesen Tom arcába fúrta cunciját, mialatt a férfi továbbra is rendületlenül szürcsölte a kiömlő édes puncilucskot.

- Istenem, most már egy fasz kell - lihegte Kelly, majd lassan a férfi öléhez ereszkedett.
Kezébe fogta a kőkemény, előnedvektől csillogó dákót, s a szeméremajkai közé illesztette.
- Óóó, igen - sziszegte, ahogy szép óvatosan rácsusszant a dorongra, érezve, hogy az teljesen kitölti belül, miután lábait előretolta a férfi hónalja alá, két kezével két oldalt támaszkodva. Ezáltal a lehető legmélyebbre tudott hatolni az óriásira duzzadt makk, ugyanakkor nem utolsó látványban részesítette Tomot, aki megbűvölve nézte a faszán fel-leszánkázó pinát. Becky is a lehető legjobb kilátást élvezhette, egyenesen oda látott, ahol apja dákója újra meg újra Kellybe fúródott.

Tom lassan kúrta Kellyt, kiélvezve az érzést, ami minden egyes alkalommal eltöltötte, mikor újra meg újra behatolt a fiatal pinába. Már olyan rég volt, legalább egy napja. Becky jelenléte kicsit eltérítette Kelly figyelmét, ám így is teljesen be volt indulva. Csak lovagolt és lovagolt, a fáradhatatlan kőkemény fasz újra meg újra belévágódott. Kelly közben olyan sokszor elélvezett, hogy már számolni sem tudta, miután Tom a lábai közé nyúlva a csiklóját is dörzsölgette a kitartó kúrás közben.
Egy idő után már érzékennyé vált Kelly puncija, és akkor támadt egy ötlete. Óvatosan lecuppant a dákóról, a kezébe fogta, majd a makkját a pinája környékéhez dörzsölte, ami már tiszta lucsok volt a kifolyt nedvektől. Eztán a hímtagot ügyesen a seggéhez irányította, majd a lehető legjobban ellazulva lefelé próbálta nyomni magát, hogy ráereszkedjen az ágaskodó szerszámra.
Tom élvezettel nézte a lányt, majd a fiatal lábak közé nyúlva ujjával bebújt a forró, lucskos kéjbarlangba, s ezzel egy időben dákójával Kelly seggébe kezdett befurakodni. Kelly hangosat nyögött, amint magába fogadta a faszt, ami immár tövig fúródott belé, és teljesen kitöltötte a seggét.
Kelly felnézett, és Becky csodálkozó tekintetét látta meg: még a szája is tátva maradt.
Rámosolygott, majd lassan felemelkedett altestével Tom dákójáról, s pár pillanat múlva ugyanolyan óvatosan visszacsusszant rá, először lovagolva meg egy faszt a seggével. Ezt majd' 15 percig bírta, mielőtt elfáradt volna. Ekkor Tom megfordította, hogy Kelly négykézláb támaszkodjon, közben persze ki nem jött volna farkával a forró segglyukból. Így hátulról még legalább fél órán át kefélte a lány seggét, míg végül beleélvezett mélyen Kelly beleibe. A lány érezte seggében a fasz lüktetését és a kilövellést is, majd összerogyott a fáradtságtól Tom szerszámával még mindig a végbelében.

- Hihetetlen vagy... - motyogta Tom levegő után kapkodva.
- Örökké tartott, míg végre elélvezett - sóhajtotta Kelly. - Rojtosra kúrta a puncim és a seggem. Még sosem basztak széjjel ennyire...
- Mit tehetnénk ellene? - érdeklődött Tom lassan kihúzva dákóját Kellyből.
- Talán elhozhatnám egy barátnőmet - javasolta Kelly. - Ketten talán elbírnánk Önnel.
- És ki lenne az? - csillant fel Tom szeme.
- Ó, azt nem mondhatom meg - mondta Kelly, magában nevetve, hogy Beckyre gondolt. - Amúgy meg valószínűleg be kellene kötnünk a szemét. Biztos vagyok benne, túl szégyenlős, hogy megtudhassa, ki is ő. Nem olyan, mint én ám.
- Hmm, bekötnétek a szemem? - mélázott el Tom somolyogva. - Legyen így, és dupla pénzt kaptok. - mondta végül Kellyre mosolyogva, aki már a szőnyegen feküdt erőtlenül.
- Oké - egyezett bele a lány. - De csak akkor, ha megint ennyire megkefél. Imádom a faszát!
- Megígérem - nevetett Tom.
- Jobban szeret engem dugni, mint az anyámat? - kérdezte hirtelen Kelly.
- Micsoda?! - lepődött meg Tom.
- Ó, John mesélt a tegnapról - mondta a lány. - Vagyok olyan jó, mint az anyám?
- Mindketten egyedülállóan őrjítőek vagytok - válaszolta Tom rögtön. - De mindketten imádjátok a faszt, ez közös bennetek.
- És ő is úgy szereti a seggébe, mint én, ugye?
- Igen-igen, nagyon szereti a seggébe - nevetett a férfi. - De mi ez a sok kérdés?
- Csak arra gondoltam, hogy jó buli lenne, ha mindannyian együtt csinálnánk.
- Ha megszervezed, én szívesen benne vagyok - nevetett Tom, majd felsegítette Kellyt.
- Meg fogom - egyezett bele Kelly öltözködés közben. - De most már mennünk kell haza, mert bajban leszünk. Üdvözöljük Beckyt!
- Átadom. És akkor jövő héten ugyanígy, oké?
- Oké. Majd meglátjuk, hogy el tudom-e hozni a barátnőmet. De olyan szégyenlős, nem is tudom.
- Kösz még egyszer a segítséget, John - mondta Tom kezet rázva a fiúval, mikor elindultak.
- Később találkozunk!

Amint Tom elfordult, kinyitották az ajtót, s Becky gyorsan ki tudott surranni, majd elbújt az árnyékban, míg be nem hajtották maguk mögött az ajtót, s el nem indultak lefelé a lépcsőn.

- El se hiszem, hogy tényleg szexeltél az apámmal - mondta Becky a fejét rázva. - És még a fenekedbe is bedugta!
- Csodálatos volt - sóhajtotta Kelly. - Faterodnak csodálatos farka van.
- És kit hozol magaddal a jövő héten? - kérdezte Becky. - El se hittem, mikor ezt mondtad.
- Téged - mondta Kelly röviden.
- Engem?! Megőrültél? Azt akarod, hogy az apámmal szexeljek? Még szűz vagyok!
- Nem, holnap este már nem leszel az - nevetett Kelly, miközben kiléptek az épületből. - Holnap este John meg fog kefélni, és lefogadom, annyira élvezni fogod, hogy minden alkalmat ki akarsz majd használni, hogy vele dughass. Gyere el jövő héten, és kihasználhatod az alkalmat, hogy megdugjon az apád. Főleg úgy, hogy be lesz kötve a szeme, és nem is fog látni. Na szia!

Becky csak bámult Kellyék után, ahogy elsuhantak a biciklikkel, majd ő is beletaposott a pedálokba, hogy még az apja előtt hazaérjen. Micsoda hihetetlen napja volt! Annyi minden történt. És tudta, hogy Kellynek igaza van. Már alig várta, hogy holnap este végre keféljen Johnnal, ugyanakkor szégyellte is magát emiatt. Úgy tanították, hogy nem helyes ilyeneket érezni. De hát látta, hogy apja Kelly anyját és Kellyt is megdugta. Amúgy tényleg jó fasza van az öregnek, Kellynek ebben is igaza volt.

Másnap Becky már az első órán találkozott Kellyvel. Kicsit ideges volt, úgy érezte, mintha ezernyi lepke verdesne a hasában, de Kelly bátorító mosolya melegséggel töltötte el.

- Szia - köszönt a lány Beckynek, mikor végre tudtak beszélni. - John már nagyon izgul a ma este miatt. A szüleid beleegyeztek, hogy ma nálam aludj?
- Igen, persze. Apát akkor kérdeztem meg, mikor tegnap este hazaért. Szerintem akkor bármibe beleegyezett volna.
- Hihetetlen, hogy milyen engedékeny tud lenni egy férfi egy alapos dugás után - nevetett
Kelly. - És az apád aztán tud dugni. Még mindig érzem picit a puncimat. Ja igen, reggel cumiztam egy kicsit John dákóját, de nem hagytam, hogy elmenjen. Azt meghagytam neked.
- Ó! - lepődött meg Becky, hogy Kelly ilyen tárgyilagosan tud beszélni ezekről.
- Nem vagy izgatott? - érdeklődött Kelly.
- Már teljesen át vagyok ázva - vallotta be Becky vihogva. - Kicsit zavaró. A puncikám még sosem volt ennyire nedves.
- Akkor később találkozunk - búcsúzott el tőle Kelly, ahogy a következő órájára indult.

Délután John nővére előtt ért haza az iskolából; a lánynak még el kellett valamit intéznie.
Mikor belépett a házba, anyját a mosogató előtt találta egy sima házi köntösben.

- Szia anya! - köszönt John, kinyitva a hűtőt.
- Szia John, örülök, hogy hazaértél. Beszélnünk kell.
- Persze. Miről van szó?
- Nos, biztos vagyok benne, tudod, hogy miről van szó - mondta Karin a fia felé fordulva. Érezte, hogy lassan elpirul.
- Ma reggel is kúrtatok Tommal? - kérdezte John. - Ezért vagy még mindig köntösben?
- Hogy mersz velem így beszélni?! - méltatlankodott Karin.
- Ugyan már, anya - válaszolta John közelebb lépve anyjához. - Minden reggel azt csinálod vele, nem is tudom, már mióta, miért kéne azt gondolnom, hogy pont ma nem tettétek. Főleg miután csak ez a köntös van rajtad, alatta meg semmi - tette hozzá a fiú, majd bátran kinyúlt és feltárta anyja köntösét. És valóban, tényleg meztelen volt az anyja alatta.
- Még mindig tele van gecivel a pinád? - kérdezte, majd anyja lába közé nyúlva, pár ujját belefúrta a puncijába, s rögtön megérezte a forró lucskot. - Hát igen - mosolygott az ujjait lenyalva.
- Azonnal fejezd be - kiáltotta Karin, még jobban elpirulva, ám ezúttal az izgalomtól, ahogy fia az ő nedveit nyalja le az ujjairól.
- Asszem én is megduglak - jelentette ki John, majd lenyúlt, s kicipzárazta a nadrágját, kiszabadítva a már kőkemény, ágaskodó faszát. - Aztán megint kinyallak.
- John... - kezdte Karin, ám fia hatalmas, merev dákója elvonta a figyelmét, egyre csak azt bámulta.
- Gyerünk, anya, feküdj az asztalra, ahogy Tomnál szoktad - követelte, lágyan az asztal felé fordítva anyját. - Kelly mindjárt hazaér, így nem ártana sietnünk - mondta a fiú, s már nyomta is le anyja vállait, hogy arccal az asztalra feküdjön.

Elkapva a köntöse alját, John feldobta azt anyja hátára, feltárva magának a segglukat és a lucskos pinát. Előrelépett, anyja szeméremajkai közé dörzsölve dákóját, jól benedvesítve a makkját, majd előre hajolva mélyen anyjába fúrta faszát. Érezte, ahogy a kéjbarlang izmai szinte megmarkolják a szerszámát, ahogy tömni kezdte a lukat.

- Istenem - nyögte Karin, imádva az érzést, hogy a fia dorongja tölti ki az éhes pináját.
- Tényleg varázslatos a pinád, anya - hörögte John a kúrás hevében.
- Ó, csak basszál, John, basszál! - sóhajtotta Karin, miközben felfelé próbálta feszíteni a picsáját, hogy John még mélyebbre fúrhassa belé méretes szerszámát.
- A segged is olyan jó, mint a puncid? - kérdezte John szorgalmasan pumpálva anyja muffját. - Emlékszem, mennyire élvezted, mikor Tom kúrt seggbe.
- Aah, kefélj, kefélj! - könyörgött Karin.
- Seggbe foglak kúrni, anya - közölte John, ki-be vágva faszát anyja puncijába.
- Ó igen, dugj, dugj seggbe! - sziszegte Karin, egyre hevesebben élvezve fia döfködő dákóját, ami megállíthatatlanul tömte őt.

John ekkor kihúzta immár eléggé lucskos szerszámát az anyja pinájából, s makkját a felkínálkozó segglyukhoz illesztette, ahol meglepődve tapasztalta, hogy milyen könnyen be tud siklani anyjába. Karin irányíthatatlanul sodródott egyik orgazmusból a másikba, s most, hogy John szerszáma már a végbelét töltötte ki, csak hangosan nyögdécselve feküdt az asztalon. A fiú szorgalmasan pumpálta anyját, élvezve a segg szorítását, amint ki-be csusszant a belekbe. John érezte, hogy heréi összehúzódnak, s tudta, már nincs messze az ejakulációja.
Pont mikor farka elkezdett pulzálni, nyílt az ajtó, és Kelly sétált be Beckyvel. A két lány szinte halálra váltan torpant meg, mikor meglátták John Karin seggébe tömött kemény dákóját.

- Istenem - kiáltotta Karin, mikor hátrafordulva meglátta lányát és barátnőjét az ajtóban állni. Mindkettőnek szinte teljesen tátva maradt a szája, ahogy nézték, John hogyan kúrja seggbe a saját anyját. Aztán a nő megérezte, hogy John szerszáma megduzzad, majd ontani kezdi magából a gecit, mélyen a beleibe spriccelve, aminek hatására ő is ismét őrülten élvezni kezdett. Fia kihúzta belőle farkát, amiből még mindig lövellt az ondó, s beterítette majdnem az egész fenekét. Karin csak tehetetlenül feküdt az asztalon, a két lány tekintetének kereszttüzében.
- Hű, anya - szólt Kelly, - nem vagy semmi.

Eztán elkapta Becky kezét és kivonszolta őt a szobából, annak ellenére, hogy ő maga is szívesen maradt volna még egy kicsit.
Mikor a két lány kiment, John visszacsusszantotta dákóját anyja seggébe, majd jóleső érzéssel nyugtázta, hogy a záróizmok újra a faszára fonódtak.

- Ó, John, ez a testvéred volt - sikította Karin.
- Nagyon jó kis dugás volt, anya - mondta John, lassú csípőmozdulatokkal körözve anyja seggében a gyorsan zsugorodó pöcsével. - Később még kinyallak, ígérem - tette hozzá, majd hagyta, hogy farka kicsússzon anyjából. - Tele vagy gecivel! - nevetett aztán John, elnézve anyja testét.
- Ó, John - sóhajtotta Karin, miközben felállt. - Most aztán tényleg bajban vagyunk, nem mintha eddig nem lettünk volna...
- Ne törődj Kellyvel, anya - nyugtatta Karint John. - Vagány csaj, és majd beszélek vele. Beckyel is - tette hozzá arra gondolva, hogy este meg fogja dugni Beckyt. - Kicsit megtisztálkodom - mondta aztán az előtte lógó lucskos faszára nézve.
- Igen, azt jól teszed, nekem is azt kellene - értett egyet Karin, miközben a fejét rázta hitetlenekdve, hogy mit is tett fiával.
- Alig várom, hogy megint kinyalhassam a puncid - mosolygott John a konyha felé indulva.
- Tűnj el! - nevetett Karin az egész helyzet abszurditásán.

Úristen, de be vagyok izgulva, gondolta Karin, miközben lecsusszant az asztalról, hogy lábra álljon. Pedig most lettem hülyére kúrva, morfondírozott tovább. Biztos nem stimmel velem valami, gondolta visszaemlékezve az elmúlt fél évre, amialatt annyit kefélt, amennyit csak bírt. Nem Tom Henderson volt az egyetlen, de az biztos, hogy ő nagyon jó volt. És most a saját fia! De ő aztán tudja, hogyan használja azt a csodálatos faszát, mosolygott magában Karin kicsit bánatosan, ahogy belépett a zuhany alá. Már alig várta, hogy kinyalja újra a punciját, hiába mondta vagy tette az ellenkezőjét.

Időközben John is letusolt, majd lefeküdt egy kicsit szúnyókálni vacsora előtt, mikor hirtelen arra riadt fel, hogy Kelly és Becky ugrik az ágyára.

- Na, megint anyával keféltél, mi? - kérdezte Kelly elkapva John farkát a takarón keresztül.
- Sőt, még a seggében is jártál, mi? - incselkedett tovább, lágyan markolászva a gyorsan duzzadó dákót. - Remélem, maradt valami Beckynek is. Annyira fel van izgulva, hogy szinte már csucsogó hangokat ad ki a bugyija a sok nedvétől.
- Kelly! - döbbent meg Becky.
- Miért? Tök nedves vagy, nem?
- Hát...
- Gyerünk, dobd le a bugyidat és lássuk! - bíztatta őt Kelly. - Úgy sem lesz már rá szükséged. Én is leveszem, és mindketten bugyi nélkül leszünk az este hátralevő részében - vigyorgott Kelly, majd hátradőlt s lehúzta magáról a kis ruhadarabot. Mikor a lábfejéhez ért, egy rúgással messze repítette a bugyit, közben észrevette, hogy John a punciját lesi. - Ó, még mindig tetszik a puncim az után, hogy mostanában anyut dugod? - kérdezte bátyjától egy csintalan vigyor kíséretében.
- Olyan finomnak néz ki, mint mindig - mosolygott John megnyalva az ajkát.
- Gyerünk, Becky! - nógatta Kelly a lányt, lenyomva őt a hátára, miközben átvetve a lábát gyorsan ráült a mellkasára. - Vedd le a bugyiját, John! - kiáltotta, majd előre hajolva az ágynak szorította Becky két karját.

Becky nem állt ellen, amikor John a szoknyája alá nyúlt, beakasztotta ujjait a bugyijába, és lassan lehúzta azt róla. Mikor a földig rántotta az alsóneműt, Becky nem tett semmit, hogy eltakarja magát: térdei széttárva, puncija kinyílva tárulkozott John elé.

- Neked is fincsi a puncid! - mondta John Beckynek, majd közelebb hajolva a lányba csúsztatta a nyelve hegyét. - És milyen fergeteges az íze - mormogta újra a lukba fúrva a nyelvét, ezúttal a szájával is rátapadva a kéjbarlangra, ahogy szopogatni kezdte ajkaival a csiklót.

- Húú... - nyögdécselte Becky, hátát annyira ívbe hajlítva, amennyire csak bírta, hisz Kelly még rajta terpeszkedett.
- Jó, mi, Becky? - kérdezte Kelly. Kezei a lány karján lejjebb csúsztak, majd markolászni kezdte a csöcseit, s közben a bimbókat csavargatta.
- Úúú... igen - lihegte Becky, mikor John nyelvcsapásai hatására megduzzadt a csiklója.
- Hohó, ez jól hangzik - szólt Kelly hallgatva a hangokat, amiket John keltett Becky cuncijával. - Én is akarok belőle! - mondta hirtelen Kelly, majd a súlyát előrébb helyezve, addig ügyeskedett, míg pinája Becky szájához nem került. - Nyald a puncim, Becky! - követelte a lánytól. - Segíts rajtam, hogy elélvezzek, ahogy John is segít neked.

Pár perc múlva a csöndet csak a puncilefetyelés cuppogó, csucsogó hangjai törték meg. A szex hangja és illata töltötte be a szobát, ahogy a két lány újra meg újra elélvezett. Aztán John felkelt, és Becky combjai közé térdelt úgy, hogy farka pont a lány luka felé mutasson.

- Azt hiszem, itt az idő - mosolygott, majd gyengéden addig csúszott előre, míg makkja a szűz luknak nem feszült a két kisajak között.

Mikor Kelly meghallotta ezt, lemászott Becky arcáról, és megfordult, hogy végignézze, ahogy John elveszi Becky szüzességét. Becky is felemelkedett a könyökére, hogy a hasa felé nézhessen, ahol John dákója a szeméremajkai között meredezett.

- Akkor gyerünk! - adta ki John az utasítást, majd gyengéden előrenyomakodott. Elsőre egy kis ellenállást érzett, majd hirtelen jó pár centit becsusszant Becky szűz barlangjába. A lánynak elállt a lélegzete, s szemeit nagyra nyitotta, mikor megérezte magában a faszt. Sokkal nagyobbnak érezte a hímtagot, mint amilyennek látta. Lábai közt forróságot érzett, ahogy John a puncijába fúrta a duzzadt makkját.
- Már nem sok - szólt John ismét egy kicsit előrébb hajolva, ezáltal még pár centit beljebb furakodva a dorongjával Becky pinájába, míg a lány szűzhártyájának nem feszült.
- Istenem, de nagy! - nyögte Becky, miközben a lába közé pillantott, ahol belé hatolt a méretes pénisz.
- Már csak egy nagyon kicsi - mondta John felkészülve a végső lökésre. - Készen állsz?
- Igen, tedd meg! - nyögte Becky elszánva magát arra, hogy túlessen rajta, és végre igazi nő legyen.
- Mit tegyek meg? - kérdezte John mosolyogva. - Mondd meg, mit akarsz!
- Kérlek, John, az egész farkadat a puncimban akarom érezni - könyörgött Becky megpróbálva előrébb csúszni és ráhúzni magát a hímtagra. - Kérlek, dugj meg!
- Oké. Gyerünk! - mondta a fiú, majd hirtelen előredöfött a csípőjével, átszakítva a vékony hártyát s ezáltal megfosztva Beckyt szüzessége virágától.

Beckynek megakadt a lélegzete és majdnem sírt is, mikor megérezte, hogy John átszakítja a szűzhártyáját és tövig fúrja belé vaskos szerszámát. Érezte magában a fasz lüktetését, majd eztán szinte azonnal csillapodott is a fájdalma. Már csak teljesen kitöltve és felizgultnak érezte magát, mikor lenézett a lába közé, és meglátta kettejük összegabalyodott fanszőrzetét.

- Ó, istenem, ez nem igaz - lihegte Becky élvezve magában John farkának pulzálását.
- Kúrd meg, John kúrd meg! - sürgette Kelly a bátyját, majd kezével kinyúlva ujjai közé csippentette Becky érzékeny, ám annál keményebb mellbimbóit.

Becky azt hitte, azonnal belehal, mikor John lassan ki-be kezdte húzogatni dákóját. Elsőre egy kicsit furcsa érzés volt, de aztán egyre kellemesebbé kezdett válni. Imádta nézni, ahogy a fasz eltűnt a lábai közt a puncijában, majd újra előbukkan az ő lucskától nedvesen, csillogóan. Tátott szájjal kapkodta a levegőt, miközben egyfolytában John szerszámát bámulta, ami fáradhatatlanul járt ki és be.

Aztán hirtelen Kelly Becky lábai közé nyúlt, és dörzsölgetni kezdte a csiklóját, míg bátyja továbbra is nagy hévvel tömte a lány pináját. Becky azonnal élvezni kezdett, s egész teste remegett és rázkódott, ám John csak kúrta őt tovább könyörtelenül, s Kelly is folytatta a csiklója kényeztetését, ugyanakkor néha elkalandozva a puncijával is játszadozott. Kelly egyszer csak lenyomta a lányt az ágyra, majd átvetve rajta a lábát ráült. Becky hangosan felnyögött a kéjtől, mikor Kelly előre hajolt és a punciját és a csiklóját kezdte nyalogatni, s egyúttal bátyja kefélő farkát is kényeztette. Becky elkapta Kelly csípőjét, és magához húzta, hogy ő is nyalni tudja az ő pináját.

- Úristen, asszem jövök - hörögte John kéjtől eltorzult arccal.
- Ne bennem! - lihegte Becky Kelly combjai közül. - Nem szedek gyógyszert, se semmit!
- Majd én gondoskodok róla! - szólt ekkor Kelly lemászva Becky arcáról. A lány mellé térdelt, arcával csak pár centire John pumpáló farkától. Becky ismét feltámaszkodott a könyökére, hogy nézhesse John szerszámát, amint ki-be siklik a kéjbarlangjába.
- Ó, istenem, itt van! - kiáltotta John kihúzva faszát Becky pinájából.

Kelly rögvest lecsapott bátyja lucskos, ragadós dákójára, s a szájába kapta, mire az rögtön el is durrant, beterítve a torkát a forró gecivel. Kelly hatalmas élvezettel szívta szárazra John dákóját, megízlelve rajta Becky puncijának ízét. Aztán Kelly John spermájával teli szájával odamászott Beckyhez, majd szájon csókolta a meglepett lányt, s nyelvét mélyen a szájába dugva megosztotta vele John forró gecijét. Utána még percekig csókolóztak és egymás nyelvét szopogatták óriási cuppogásokkal, míg ki nem fogytak a levegőből. Ekkor Kelly letérdelt a földre Becky lábai közé, s nyalni-falni kezdte a frissen megdugott pináját. Olyan mélyen fúrta belé a nyelvét, amennyire csak tudta, igyekezve az összes puncinedvet kilefetyelni belőle. Közben Becky újra és újra elélvezett, annyire ügyesen végezte Kelly a munkáját. Mikor Kelly kicsit felemelte a fejét Becky pinájától, John szerszáma ismét kőkemény lett, s dölyfösen állt ki a fiú lábai közül.

- Na, te kis szerencsés - nevetett Kelly kezébe fogva bátyja dákóját, megnyalva kicsit a makkot. - John farka újra szép kemény és úgy néz ki, készen áll arra, hogy megint megdugjon. Ezúttal esetleg a popsidba.
- Ó, istenem dehogy! - tiltakozott Beck. - Túl nagy!
- Ugyan, dehogy - mosolygott Kelly. - Láttad, ahogy az anyánkat kúrta seggbe, és láttad, ahogy faterod meg engem. Imádni fogod!
- Istenem, ne, túl nagy - pánikolt a lány.
- Nos, ha nem hagyod, hogy seggbe kúrjon, akkor majd én hagyom - mondta Kelly szájába véve John faszát, s élvezettel szopogatni kezdte.
- De hát a bátyád! - csodálkozott Becky.
- Igen, és szép, nagy, kőkemény farka van, amit NEM hagyunk kárba veszni - válaszolt Kelly. - Szóval mi lesz? Feláldozod a segged szüzességét, vagy én leszek a szerencsés, és én élvezhetem ezt a csodás faszt egyedül?
- Képtelen vagyok... - nyöszörögte Becky. - Legalábbis ma este.
- Jó, rendben - egyezett bele Kelly.

Becky elképedve bámulta, ahogy Kelly elkapja John dorongját, s a puncibejáratához illeszti, majd szép lassan a tövéig beleül. A lány hangos nyögdécselésbe kezdett, ahogy előre-hátra hintázott bátyja termetes faszán. Becky néma csodálkozással nézte, ahogy Kelly szétkúratja magát bátyjával.

- El sem tudom hinni, hogy a testvéreddel kefélsz - hadarta végül.
- Neked is megvolt a lehetőséged - lihegte Kelly gyorsítva az iramon. - És annyira fincsi fasza van, nem igaz?
- Ezt csináltátok már korábban is? - kérdezte Becky John dákóját bámulva, ahogy az Kelly nedveitől csillogva ki-be csúszkált a lány puncijában.
- Már legalább egy hónapja dugunk - vallotta be Kelly. - Olyan kényelmes.
- És még az apámmal is dugtál - tette hozzá Becky. - Még valaki?
- Sara apjával is - nyögte Kelly, ahogy John ágyékához csapódott pinájával.
- Tényleg? És Sara tud róla?
- Nem hiszem. Nem volt ott.
- Hú! És milyen volt?
- Hát, Bob Adams aztán tud kefélni. Ő volt az első, aki seggbe dugott. De az is finom volt, ahogy Kathy, a felsége kinyalta a puncimat, miután a férje megkefélt. És persze miután Johnnal is kúrtak.
- Ott volt John?
- Ó, hát sosem kefélek John nélkül - nevetett Kelly. - Attól lesz csak igazán izgi! - mondta, majd hirtelen leugrott John rúdjáról, s a szájába kapta a faszt, pont mikor eldurrant, s lövellni kezdte az ondót. Gyorsan megtöltötte Kelly száját, aki nem volt rest, s mohón szívta és nyelte a forró spermát. - És imádom nyelni a gecijét. A legjobb! - mormolta az ajkairól lenyalva a maradék ondót. - Most megyek aludni. Becky, te itt maradsz. Így egész éjjel kefélhettek. Hidd el, ez jó módszer a szüzességed elvesztésére. Reggel találkozunk!

Becky csak meglepődve és némán bámulta, ahogy Kelly kinyitja az ajtót, gyorsan kisurran, majd be is hajtja maga mögött az ajtó, egyedül hagyva őt Johnnal. Hirtelen nem volt biztos magában, s kissé idegesnek és szégyenlősnek kezdte magát érezni, ahogy meztelenül ült John mellett az ágyon.

- Asszem egy kicsit nyalogatom még azt az édes kis pinádat - szólt John, majd lágyan a hátára fektette Beckyt. Széttárta a lány lábait, majd a vállára helyezte őket, amint arcát ismét a lucskos puncihoz fúrta.
- Úristen - nyögte Becky, mikor megérezte, hogy a fiú mélyen a kéjbarlangjába döfi a nyelvét, s lefetyelni kezdi a bőségesen csordogáló nedveit. Kezeivel lenyúlt, s megfogva John fejét, szorosan az öléhez szorította.

Nem emlékezett arra, hogy aludt, mikor Kelly hirtelen megjelent az ágy mellett a következő reggel. Annyi emléke volt csak, hogy megállás nélkül dugták, nyalták és falták egymást.

- Hogy van a puncid ma reggel? - kérdezte Kelly Becky lábai közé furakodva, míg nyelvével meg nem tudta nyalintani a puncilukát. - Mmm, olyan íze van, mintha John járt volna itt - nevetett, miközben a Becky kéjbarlangját kitöltő geci-koktélt szürcsölgette. - Hogy érzed magad?
- Hihetetlenül! - sóhajtotta Becky kinyitva a száját, s John már tette is bele a faszát egy kis reggeli cumizásra.

Hosszú percekig folytatták: Kelly Becky pináját falta, míg ő meg Johnt szopta. Aztán Kelly felkelt a földről, felmászott az ágyra és úgy helyezkedett el, hogy arca még Becky combjai közt maradjon, ám hátsó felét ügyesen a lány fejéhez pozícionálta. Cuncija pont Becky szájánál volt, amit hogy, hogy nem, még John dákója töltött ki.

- Kúrj meg, John - kérlelte Kelly a fiút a válla fölött hátranézve. - Szükségem van a faszodra!

John sajnálkozva kihúzta szerszámát Becky szájából, majd könnyedén becsusszant Kelly pár centivel arrébb tátongó pinájába. Becky megigézve bámulta, ahogy John fasza megkezdi útját Kelly puncijába: először be, aztán ki, majd megint be. Mikor kinn volt a hímtag, megcsillant rajta a puncilucsok, s aztán már el is tűnt a kéjbarlang hívogató mélységében. Egyszer csak Becky megérezte, hogy Kelly nyelve ismét munkába lendül a lábai közt. Nem tudott ellenállni, felemelte a fejét, majd szopogatni és nyalogatni kezdte Kelly csiklóját, s mikor tudta, John sebesen járó dákóját is kényeztette a nyelvével. Néhány lökés között John átcsusszantotta faszát Becky szájába egy kis cumizásra, majd visszabújt Kellybe. Becky imádta a fiú farkának az ízét, főleg azután, hogy az Kelly pinájában járt előtte.

Aztán Becky legnagyobb meglepetésére John a kihúzott szerszámát egyszer csak Kelly segglukához illesztette. Teljesen sokkolta, mikor észrevette, hogy Kelly hátratolja magát, s szinte felhúzza magát a dagadó faszra, ami könnyen ment a bőséges puncilucsoknak köszönhetően. Lassan, centiről centire haladt a kőkemény farok, míg teljesen el nem merült a seggben, s John hasa Kelly farpofáinak nem feszült.

- Ó, istenem, John, imádom, ahogy a faszod kitölti a seggemet - lihegte Kelly farát a fiúnak dörgölve. - És most kefélj, kefélj meg jó alaposan - kérlelte aztán.

Becky pár centiről nézte, amint John kúrni kezdi Kelly seggét. Élvezettel bámulta a szétnyíló puncit, amiből a kúrás ütemére csorgott ki a nedű.

- Ó, nyald ki a puncim, Becky - kérlelte Kelly. - Nyalj ki, míg John seggbe kúr!

Magához térve a transzból, Becky mohón a lány pinájába vájta a nyelvét, s nyalni kezdte, miközben John dákója ki-be járt a csatakos seggből. A hímtag és a herezacskó végig Becky orrához és arcához dörzsölődött, míg a lány azon fáradozott, hogy minél mélyebbre jusson nyelvével a kéjbarlangba. Kelly hangosan nyögött, miután John már vadul pumpálta belé a dákóját, s ezzel egy időben Becky is rákapcsolt a pinamajszolásra és csiklószopásra.

- Úristen, úristen, mindjárt jövök - kiáltotta Kelly, mikor megérezte, hogy az orgazmus szinte végighasít a testén.
- Én is! - hörögte John.

Becky csak szürcsölte és itta a nedveket, amik Kelly puncijából csordogáltak. Aztán John kihúzta a faszát Kellyből, s abban a pillanatban hatalmas sugárban robbant ki belőle a geci, telelövellve a lány seggét, sőt még a punciját is, ahol Becky mohón felnyalogatta minden egyes cseppjét. Végül aztán mind a hárman hullafáradtan elterültek az ágyon.

- Istenem, ez valami hihetetlen jó volt - mondta egyszer csak Kelly. - Alig hiszem el.
- Csodálatos volt, Kelly - liheget John.
- Ti aztán bámulatosak vagytok - kuncogta Becky. - Tiszta perverzek!
- És nem nagyszerű?! - kérdezte Kelly, mosolyogva Beckyhez fordulva.
- De, az - nevetett Becky. - És most már azt akarom, hogy engem is seggbe dugjál - mondta aztán Johnra nézve.
- Hát, adnod kell egy pár percet, amíg levegőhöz jutok - sóhajtotta John, - de alig várom már, hogy bejussak a popsidba.
- Jobb, ha inkább a suliba készülődünk - javasolta Kelly felállva. - Este seggbe dughatod, ha megengedik neki, hogy ma is itt maradjon.
- Hú, Kelly, nem emlékszel, ma Adamséket látogatjuk meg? - kérdezte John.
- Basszus, teljesen elfelejtettem - kiáltott fel Kelly, kezét arcához kapva, ahogy elpirult.
- Micsoda, Saraékhoz?! - értetlenkedett Becky.
- Naja, csak Sara pont nem lesz ott - vihogta Kelly.
- Akkor minek mentek oda? - tudakolta Becky.
- Elmondjuk neki? - kérdezte Kelly Johnt.
- Tőled függ - vonta meg a vállát a fiú.
- Miről van szó? - állt fel hirtelen Becky, kezét a csípőjére téve.
- Ha elmondom, akkor örökre a szexrabszolgánk leszel? - kérdezte Kelly.
- Miii? Megőrültél?
- Hát nem akarsz a szexrabszolgánk lenni? - nevetett Kelly. - Gondolja arra a rengeteg élvezetre, amiben részed lehet!
- Mondjátok el, légyszi! - kérlelte őket Becky.
- Először bele kell egyezned - mondta Kelly.
- Beleegyezem, beleegyezem - hadarta Becky. - Most már elmondjátok?
- Oké. Meglátogatjuk Sara szüleit - magyarázta Kelly.
- Ennyi? Mi ebben a nagy dolog?
- Ma este meglátod - mosolygott Kelly. - Bemutatkozhatsz, mint az új szexrabszolgánk.
- Micsoda?!
- Átmegyünk hozzájuk kefélni - mondta ki végül John. - Ahogy Kelly az apáddal.
- Vicceltek... - bámult rájuk Becky. - Szexeltek Sara szüleivel?!
- Hát, igazság szerint ők szexelnek velünk - nevetett Kelly. - És hihetetlen nagy buli. Imádnák, ha magunkkal vinnénk téged. Bob Adams volt az, aki először kúrt seggbe, és neked is ő lehet az első.
- Nem fogok semmi ilyesmit se tenni - jelentette ki Becky.
- Dehogynem - nevetett Kelly. - Emlékezz csak, már a szexrabszolgánk vagy, és azt teszed, amit mondunk. És azt mondjuk, hogy ma este átmegyünk Adamsékhez kefélni. Ígérem, hogy minden egyes percét imádni fogod - mondta Kelly, majd kinyitva az ajtót elindult a szobájába, hogy átöltözzön az iskolához. - Jössz?

- Szerinted eljön? - kérdezte John Kellytől, mikor aznap este Adamsék házához bicikliztek.
- Hát remélem - válaszolta Kelly. - Tuti nagy mulatság lenne.
- Nézd, itt van - szólt a fiú, mikor meglátta Becky a sarkon, Adamsék háza mellett.
- Örülök, hogy eljöttél - mondta Kelly, amint a lányhoz tekertek.
- Én is - tette hozzá John mosolyogva.
- Nem is hiszem el, hogy ezt teszem - suttogta Becky, mikor együtt az ajtóhoz léptek.
- Már attól tök nedves a cunid, hogy csak rágondolsz? - nevetett Kelly. - Mert az enyém igen.
- Inkább ideges vagyok - aggodalmaskodott Becky.
- Rendben lesz minden, meglátod - bíztatta őt Kelly, majd bekopogott az ajtón.
- Nahát, szia Kelly, szia John - köszöntötte őket Kathy Adams, ahogy kinyitotta az ajtó. - És ő kicsoda?
- Helló, Mrs. Adams. Ő a barátunk, Becky Henderson. Remélem, nem zavarja, hogy őt is magunkkal hoztuk.
- Ugyan, dehogy. Bármely barátotokat szívesen látjuk. Menjünk be, és csatlakozzunk Bobhoz! - javasolt Kathy, majd megfordult, hogy vezesse őket.
- Bob! Ő John és Kelly barátja, Becky Henderson. Meghívták őt is, hogy csatlakozzon hozzánk ma este.
- Nos, ez nagyon kedves tőlük - mondta Bob Adams, kezet nyújtva Beckynek. - Innál valamit?
- Egy kóla, vagy valami jól esne... - motyogta Becky.
- Kicsit ideges - mosolygott Kelly, még jobban zavarba hozva ezzel Beckyt.
- Ugyan, ugyan, semmi ok az idegességre - bíztatta a lányt Bob Adams, majd egy pohár kólát nyomott a kezébe, - ugye, Kelly?
- Nem hiszem - válaszolta Kelly, majd a férfi mellé állt, s testét az oldalához nyomta, miközben kezével előre nyúlt, s megmarkolta Bob farkát a ruháján keresztül. - Csak kicsit szégyenlősebb nálam.
- Miért nem ülünk oda a kanapéra, míg Kelly és Bob hozzálátnak? - javasolta Kathy, majd megfogta John és Becky karját, s gyengéden a kanapéhoz vezette őket.

Mikor leültek, Becky meglátta, hogy Kathy keze John lábai közt maradt, s lágyan masszírozni kezdte a fiú dákóját a nadrágon keresztül. Közben látta, hogy Kelly térdre veti magát, magával rántva Bob nadrágját, s ahogy kiszabadította már ágaskodó péniszét, már gyorsan a szájába is kapta.

- Aaah, Kelly, annyira ügyes a szád - sóhajtotta Bob, mialatt a lány tovább szopta a faszt.
- Nem szeretnél segíteni neki, Becky? - kérdezte Kathy, aki közben már John farka köré fonta a kezét, amit a fiú gatyájából varázsolt elő.
- Gyerünk, Becky, olyan nagy, fincsi fasza van Bobnak - kérlelte a lányt Kelly, megszakítva ténykedését.
- Nyugodtan, kedvesem, semmi baj - biztosította Beckyt Kathy, kicsit meglökve őt, mikor vonakodva felállt a kanapéról.
- Csak szopd úgy, ahogy engem szoptál - mondta neki John, - akkor tökéletes lesz.

Becky lassan odament Kellyhez, és mellé térdelt. Kelly rámosolygott, majd abbahagyta Bob óriási faszának a cumizását, amit a kezében tartva felkínált Beckynek.

- Gyerünk, szopjad! - bátorította a lányt Kelly, mire Becky kicsit habozva előrehajolt és Bob dorongjára tapasztotta az ajkait.
- Ó, igen, így jó - lihegte Bob, mikor megérezte, hogy a lány nyelve cirógatni kezdi a makkját.

Kelly közben lehajolt, és szájába kapta Bob egyik heréjét, míg Becky egészen belelendült a cumizásba. Kathy ez alatt egy pillanatra sem engedte ki keze közül John szerszámát, csak lassan húzogatta, ahogy nézte a két lányt, amint a férje faszát szopják.

- Állj ide, John! - szólt Kathy. - Szopni akarlak, amíg őket nézem.

Kathy keze végig a dákót fogta, míg a fiú felállt a nő mellé, és úgy helyezkedett el, hogy Kathy hozzáférjen a farkához, ugyanakkor láthassa, ahogy Kelly és Becky szopják Bob dorongját. A fiú nagyot sóhajtott, mikor fasza belecsusszant Kathy szájába, aki tövig elnyelte a hímtagot, egészen a torkáig.

A szoba a faszszopás cuppogó hangjaitól volt hangos. John nővérére és Beckyre nézett: Becky tényleg Bobot cumizta, a férfi közben pedig erőteljesen pumpálta a lány szájába méretes szerszámát. John lenézett Kathy Adamsra, hogy hogyan kényezteti a faszát, és észrevette, hogy a nő is a férje dorongját, és az azzal foglalkozó Beckyt bámulja.

- Istenem, mindjárt jövök - nyögte Bob Adams, míg bőszen továbbszopatta Beckyt.
- John, te is menj el nekem - kérte Johnt Kathy Adams, kezében tartva és megszorongatva John zacskóját, majd tovább cumizta. - Töltsd meg a számat, ahogy Bob fogja megtölteni Beckyét.

John szorosan becsukta a szemét, mikor megérezte, hogy Kathy Adams erőteljesebben kezdi szopni a dorongját, hogy minél előbb elmenjen. Hallotta, hogy Bob felnyög, ezért kinyitotta a szemét, hogy megnézze, mi történt. A férfi Becky tarkóját fogta, és úgy verte bele hatalmas lőcsét a lány szájába, aminek két oldalán kis patakokban geci csordogált, ahogy Becky azzal küszködött, hogy lenyelje a száját kitöltő irdatlan adag ondót. Mikor Kelly odamászott, és elkezdte lenyalni a kifolyó gecit Becky arcáról és álláról, John nem bírta tovább, s heréi majd szétdurrantak, ahogy kilövellte a forró spermát Kathy Adams szájába, aki mohón magába szívta mindet.

Aztán a nő elengedte Johnt, majd térdre ereszkedett előtte, elfáradva a fiú orgazmusának hevességétől. Bob közben nekidőlt a bárpultnak, fasza előtte himbálózott, míg Kelly és Becky heves smárolásba kezdtek, s egymás nyelvét szopogatták.

- Mmh, ez annyira finom - mondta Kathy megnyalva az ajkát. - Azt hiszem, most mi jövünk, jöhet a puncinyalás - jelentette ki, majd a hátára dőlt. Hagyta, hogy széttáruljon a köpenye, s így felfedte, teljesen meztelen alatta. - John, te kinyalhatsz engem, amíg Bob Kellyről és Beckyről gondoskodik - mondta, majd lábát felhúzta a kanapé szélére, feltárva csupaszra borotvált punciját a fiúnak.
- John, te kis szerencsés - szólt Kelly gyorsan megszabadulva ruháitól.
- Rád is sor fog kerülni, Kelly - mormogta Kathy, kezével lustán borzolva John haját, aki már nagyban falta a pináját.
- Kelly, miért nem ülsz fel a bárpultra? - javasolta Bob mosolyogva, mikor meglátta újra a lány fiatal, ám mégis érett testét.
- Ó, ez jó ötlet - egyezett bele Kelly, majd felült a hideg bárpultra, ahova a lábait is felhúzta, jól széttárva a térdeit. A pinája így pont Bob orra elé került.
- És te, Becky? - kérdezte Bob a lányra nézve, aki Johnt bámulta, amint Kathy pináját falja.
- Szeretnéd, ha kinyalnám neked a puncidat?
- Ó, megtenné? - pirult el a lány.
- Per pillanat ezt szeretném a legjobban - válaszolta a férfi. - Miért nem vetkőzöl le és ülsz Kelly mellé?

Még mindig elpirulva Becky ledobta a ruháit, majd felmászott a bárpultra. A mellbimbói keményen meredtek előre az idegességétől, cuncija pedig tiszta lucsok volt a várakozástól és az izgalomtól, amit John látványa okozott, ahogy nyalta a nő pináját. Bob egy percig némán gyönyörködött a két kitárulkozó lányban, mielőtt mosolyogva odalépett volna Beckyhez.

- Ez nagyon ízletesnek néz ki - mondta, majd egy bárszéket odahúzva leült. - Azt hiszem, megbizonyosodom róla - tette hozzá. Közelebb hajolt, és rögtön a lucskos lukba fúrta a nyelvét, száját a pinára tapasztva. Becky kéjesen nyögdécselni kezdett.
- Szuperfincsi a cunija, ugye? - kérdezte Kelly a saját csiklóját dörzsölgetve, ahogy a barátnőjét nyaló Bobot nézte.
- Szereted Beckyt nyalni? - kérdezte Kathy a kanapéról, ahol John még mindig kényeztette a nyelvével.
- Ó, igen - válaszolta Kelly. - Annyira finom!
- Hát, valóban - szólt közbe Bob, arcát felemelve Becky pinájából. - De ha jól emlékszem, akkor te is - mondta Kellynek, majd a bárszékkel együtt odaaraszolt eléje.
- Mm, igen - sóhajtotta Kelly, amint a férfi nyelve beléhatolt.
- Ó, meg akarom kóstolni Becky puncikáját - mondta Kathy, s gyengéden eltolva magátol Johnt, felállt.

A fiú csak nézte, ahogy odamegy és elkezdi nyalni-falni Becky pináját, míg mellette a férje ugyanazt műveli Kelly pinájával. Alig merte elhinni, amit látott. Dákója már annyira kemény volt, hogy azt hitte, eltörik. Már alig várta, hogy betegye valahova.

- Istenem, ez aztán egy finom punci - állapította meg Kathy, lenyalva ajkát, amit beterített Becky pinanedve. - Nézni akarom, ahogy megdugod, Bob - mondta Kathy, ujjaival férje haját borzolva, aki közben rendületlenül majszolta Kelly lukát. - Úgy érzed, kész vagy már rá? - kérdezte, miközben lenyúlt és megmarkolta férje kőkeményen ágaskodó faszát.
- Ahogy mondod, drágám - mondta Bob felnézve Kelly combjai közül.
- A segge még szűz - szólt Kelly, majd mosolygott, mikor meglátta Bob arcán a reakcióját.
- Emlékszem, mennyire jó volt az én popsimét elvenni, gondoltam, Beckyn is segíthetne.
- Becky, ez igaz? - kérdezte Bob talpra állva.
- Igen - lehelte Becky, aki még mindig el volt alélve a sok átélt orgazmustól.
- És azt szeretnéd, hogy seggbe dugjalak?
- Talán - sóhajtotta Becky. - Kelly nagyon szereti úgy.
- Hát azt tudom - nevetett Bob. - De Kathy is szereti. Kérdezd csak Johnt, ő kúrta őt seggbe múlt héten. - Gyere csak le! - mondta Beckynek, majd felkínálta kezét a lánynak.
- Feküdj hanyatt a kávézóasztalra!

Becky szétvetett lábakkal felfeküdt a kis asztalra. Kathy, Kelly és John körbeállták, s úgy nézték, ahogy Bob ágaskodó dorongjával a lány lábai közé helyezkedik.

- Mm, hadd segítsek - mondta Kathy, aki lábait átvetve a kávézóasztalon immár széttárt puncival állt Becky arca felett.

Becky lábai közé nyúlva Kathy a lány puncijába fúrta ujjait, egészen mélyre, majd kihúzva őket széthúzta a lány szeméremajkait, feltárva a rószaszín belsejét férje meredező szerszámának. Bob Adams kezébe vette a dákóját, majd Becky széttárt kisajkai között dörzsölte a makkját fel-le. Becky az eksztázistól szinte magán kívül nyögdécselt az asztalon, ahogy egyik orgazmusból a másikba sodródott annak hatására, hogy Kathy a csiklóját dörzsölte, míg Bob ki-be csúszkált a puncijába hatalmas faszával.

Hangosan szedte a levegőt, mikor megérezte, hogy Bob teljesen beléfúrta óriási hímtagját, úgy kitöltve őt, hogy el sem hitte. Olyan vastag volt a fasza. Mikor a férfi elkezdte istenesen pumpálni a kéjbarlangját, Kathy Adams ráfeküdt Beckyre, nyalogatva és szopogatva a lány csiklóját. Becky meglátta Kathy borotvált punciját pár centire a szájától, mire habozás nélkül elkapta a nő csípőjét, és magára húzta, hogy nyelvével elérhesse.

Kelly és John mosolyogva nézte hármójuk akcióját: John keze a faszára volt fonódva, Kellynek pedig jó pár ujja tűnt el a lába között.

- John, kérlek basszál meg! - lihegte Kathy felemelve fejét Becky puncijából. - Kúrj meg keményen és gyorsan!

John erre késlekedés nélkül odalépett Kathy mögé, és belevágta faszát a pinájába. Olyan erővel lökte belé a dorongját, hogy még Becky arca is elmozdult a nő lábai között. Aztán megérezte, hogy a lány nyelve körbejárja a szerszámát, mialatt Kathy pináját tömi. John úgy kúrta, mint ahogy még sosem kúrt előtte: előre-hátra dobálta a csípőjét, szerszámát minden egyes alkalommal irdatlan erővel döfte bele a nőbe, míg Kathy Becky pináját falta, amit ugyanakkor Bob kefélt.

- Ó, istenem, mindjárt jövök! - hörögte Bob, mikor megérezte, hogy összehúzódnak a heréi.
- Ó, igen, jöjjön belém, jöjjön belém! - kiáltotta Becky, ahogy puncija összeerándult az élvezettől, amit Bob dákója okozott.
- Gyerünk enni, Kelly! - nyögte Bob még mélyebbre hatolva Becky cunijában, miközben telepakolta a gecijével.

Kelly térdre vetette magát Bob mellett, s Becky duzzadt pináját figyelte, amint körbefogja a férfi hímtagját. Látta, hogy némi ondó kezd szivárogni Beckyből, Bob farkának töve mellől, erre előrehajolt, és lenyalta. Aztán a férfi kihúzta a szerszámát, mire Kelly rögtön lecsapott rá, és a szájába tömte. A faszból még mindig jött egy kis geci, ahogy szopott rajta párat, majd mohón le is nyelte az összes cseppet, amit még ki bírt belőle nyerni. Bob eztán kivette dorongját Kelly szájából, majd a lány arcát gyengéden Becky geciáztatta puncijához irányította. Kelly gondolkodás nélkül belemerült, és elkezdte lefetyelni a kicsorgó spermát
barátnőjéből, míg Kathy Adams - akit hátulról John még mindig kúrt - az arcát és homlokát csókolgatta.

- Istenem, mindjárt elélvezek! - kiáltotta John hirtelen.
- Gyerünk, róla is gondoskodj! - mondta Bob, gyengéden meglökve Kellyt, majd nagyra nyílt szemekkel várta, hogy mit fog tenni a lány.

De erre Kelly habozás nélkül odakúszott, ahol bátyja fasza ki-be csúszkált Kathy Adams pinájában. Minden csúszós volt kettejük nedvétől.

- Ó, igen! - nyögte John, utoljára döfve dákóját Kathy lukába, mire heréi szinte
szétrobbantak, ahogy elélvezett.

Kelly csak térdelt, s leste, ahogy bátyja heréi összehúzódnak a zacskóban, amint megtöltötte Kathy punciját.

- Most, Kelly - mondta Bob lágyan, kíváncsian, hogy mit fog tenni a lány, bár lelke mélyén tudta.

És igaza is lett, hisz Kelly megragadta bátyja farkát, kihúzta Kathyból, majd már be is nyelte a torkáig, amit John boldogan telegecizett.

- Ó, Jézus, Kelly - nyögte John.

Bob Adams elégedetten nézte végig, ahogy Kelly szárazra szopja bátyja dorongját, lenyelve az összes gecijét, majd eztán ahogy felesége pinájába fúrja a nyelvét, hogy a maradék ondót is megkaparinthassa. Mikor végzett, Kelly mosolyogva visszaült a sarkára, arcát puncilucsok és sperma borította.

- Szóval szereted a bátyád gecijét, igaz? - kérdezte tőle Bob.
- Igen, nagyon fincsi - mosolygott Kelly.
- És a faszát, azt is szereted? - tudakolta a férfi.
- Johnnak csudajó farka van!
- És hol szereted a faszát?
- Mindenhol!
- A seggedben?
- Ó, különösen ott!
- Akkor most addig szopod John dákóját, amíg megint kemény nem lesz, hogy seggbe kúrhasson. Becky, te meg az én faszomat szopod, amíg meg nem keményedik, és én is seggbe duglak téged, oké?
- Ó, persze - mondta Becky, majd megpróbált a férfi elé térdelni.
- Kathy, nem segítenél nekik elkészülni? - kérdezte Bob csillogó szemmel.
- Nagyon szívesen - egyezett bele Kathy Adams, aki a kis hátsó asztalhoz ment, majd kihúzta a fiókját, és kivette belőle a síkosító zselét.

Mikor megfordult, az fogadta, hogy Kelly a bátyja előtt térdel a fiú faszát szopva, míg Becky szintén térdelve a férjét cumizza. A látvány nagy örömmel töltötte el, főleg Kellyé, aki John dákóját kényeztette. Micsoda hihetetlen gyerek, gondolta már nem az első alkalommal. Micsoda szégyen, hogy az ő Sarája nem hasonlít jobban Kellyre, morfondírozott.

Kicsit előre hajolt, majd kezeivel Kelly lábai közé furakodott, s élvezte, hogy milyen nedves a lány. Egy kis síkosítót nyomott egyik ujjára, amit Kelly segglukára kezdett dörzsölni, majd ujját bele is dugta a lukba, szétkenve a zselét belül is, hogy ott is jó csúszós legyen, közben érezte, amint Kelly seggével az ujjára próbál feszülni. Eztán Becky lába közét vette kezelésbe, s teljesen sokkolta, mikor megérezte, mennyire lucskos a lány. Kathy nem tudott ellenállni a kísértésnek, és néhány ujját belefúrta Becky puncijába, élvezve annak forróságát, ahogy a lány vonaglott. Utána az ő seggét is bekente síkosítóval, mire a lány még jobban vonaglani kezdett. Egyik ujját lágyan Becky végbélnyílásának feszítette, ám ellenállást érzett. Aztán egyszer csak ellazult az izom, és Kathy ujja kissé becsusszant a seggbe, majd érezte, hogy Becky megfeszíti a seggét az ujján, mire türelmesen várt, hogy ismét abbahagyja. Ekkor gyengéden beljebb furakodott, szétkenve belül a síkosítót. Kathy vonakodva kihúzta ujját Beckyből, majd ráült a sarkára, s élvezettel nézte, amint a két lány cumizza a faszokat.

- Oké, John, azt akarom, hogy most dugd seggbe Kellyt - mondta Bob a lányt nézve, amint az a bátyja faszát nyeli a torkáig. - Kelly, te csak állj fel, majd hajolj előre, s a kezeiddel támaszkodj meg a földön. És terpessz, amekkorát csak bírsz. Becky, gyere közelebb, s úgy láthatod, hogy mit fogok majd veled csinálni.

Mikor Becky közelebb helyezkedett, hogy jobban lásson, John már Kelly szeméremajkai közé fúrta kőkemény szerszámát. Majd nővére seggének feszült a duzzadt makkjával, s lassan belécsusszant, meg sem állva, míg heréi a lány farpofájának nem préselődtek.

- Milyen érzés, Kelly? - kérdezte Bob, dákóját Becky arcának dörzsölve.
- Ömm, nagyon fincsi - sóhajtotta Kelly, megriszálva picsáját. - De most már keféljél, John! - követelte. - Kefélj meg keményen!

Erre a többiek végignézhették, amint John pont ezt kezdte tenni, ki-be pumpálva nővére seggébe hatalmas dorongját. Kelly minden egyes lökést viszonzott a farával, s közben arra a ritmusra nyögdécselt.

- Becky, először is ereszkedj négykézláb - utasította a lányt Bob, gyengéden irányítva őt. Becky le sem vette szemét John faszáról, amint az újra és újra elmerült Kelly végbelében.
- Kathy, van még egy kis síkosító? - kérdezte a férfi.
- Persze, parancsolj - válaszolt a felesége, aki egy kis adagot a kezére kent, majd elkapva férje szerszámát jól benedvesítette, mielőtt kiengedte volna keze közül. - Légy vele gyengéd - figyelmeztette Bobot.
- Természetesen - mosolygott a férfi. - Olyan gyengéd leszek vele, mintha csak a saját lányunk lenne - mondta, miközben óriási, lila makkjával már Becky segglyukánál pihent.
- Próbálj meg lazítani, Becky, ha tudsz - javasolta a lánynak. - Sokkal egyszerűbb lesz úgy.
- Megpróbálok - bólintott Becky, kicsit megijedve a gondolattól, hogy egy méretes, vaskos fasz fog mindjárt bebújni a fenekébe.

Eztán érezte, hogy Bob nyomást gyakorol a segglukára, amire válaszul automatikusan megfeszítette farizmát, hogy ellenálljon. Mikor eszébe jutott a férfi tanácsa, megpróbált ellazulni a növekvő nyomás ellenére. Hirtelen, mikor úgy érezte, hogy valamije mindjárt megsérül az erőteljes feszítés hatására, egyszer csak elkezdett becsúszni az eres szerszám, szétfeszítve a lányt.

- Óóóh - sóhajtott nagyot Becky, mikor újabb 2-3 centi fasz hatolt be a seggébe. - Olyan nagy!
- Minden oké? - érdeklődött Kathy a földön ülve. - Ne hagyja inkább abba?
- N-n-ne - lihegte a lány, Bob dákójából még többet magába fogadva.

És egyszer csak Bobnak sikerült a teljes dorongját a lány lukába préselnie. A férfi csak állt ott, lehunyt szemmel, s élvezte, ahogy lüktető farkát körbefonja Becky szűk segge.

- Készen állsz, hogy megdugja a popsid? - kérdezte Kathy Beckyt, gyengéden megsimogatva a lány arcát, miközben megérezte, hogy egy könnycsepp gördül le a szeméből, ahogy Becky a fájdalommal küzdött.
- Igen - suttogta a lány, szinte félve attól, ami következni fog.

Bob lassan kefélni kezdte a szűz segget, lágyan húzogatva dákóját ki-be, míg meg nem érezte, hogy kicsit könnyebben megy, ahogy szétoszlott a síkosító. Ekkor határozottabban látott neki a kúrásnak, jobban élvezve Becky seggének a szűkösségét, mint a puncijának.

- A lányával is ezt csinálja? - lihegte Becky, ahogy Bob tovább dugta hátulról.
- Az csak egy szófordulat volt - nevetett a férfi. - Természetesen nem kefélném meg a saját lányomat.
- De miért nem, apu? - hallatszott hirtelen hátulról. - Annyira élvezetesnek átszik.

Mindenki megmerevedett, s hátranézve Sarát pillantották meg előlépni a bárpult mögül, ahol eddig bujkált. Először senki nem szólalt meg.

- S-s-sara, te mit keresel itt? - dadogta Kathy, miközben lábra próbált állni, igyekezve reflexből nem eltakarni meztelenségét.
- Azon csodálkoztam, hirtelen miért lett olyan fontos, hogy minden héten azokra a hülye templomi gyűlésekre menjek - magyarázta Sara. - Ti sosem jártok templomba. Így hát úgy gondoltam, itt maradok, és kiderítem, van-e itt valami különleges ok. Most már értem.
- Ó, Sara, ezt nem kellett volna megtudnod - sóhajtotta Kathy, furcsa érzéssel a gyomrában..
- Igen, de már tudok róla - válaszolta a lánya. - És John és Kelly, azt tudtam, hogy vagányok vagytok, de hogy ennyire! - kiáltotta, miközben John faszát bámulta, ami kilógott nővére seggéből. - De most folytasd, John! Basszad tovább! - követelte. - Látni akarom, ahogy telegecized a seggét!
- Sara! - csattant fel Kathy. - Vigyázz a szádra!
- Te is, apu, nem akarod befejezni? - kérdezte Sara, tudomást sem véve anyjáról. - Talán kellemetlen, mert én fel vagyok öltözve - mondta aztán. - Jó, akkor én is levetkőzöm - s már tolta is le a rövidnadrágját, majd kilépett belőle, s egy szál bugyiban állt előttük. - Ezt csináljam, apu, ezt szeretnéd? - kérdezte letolva a bugyiját is, felvillantva ritkás, szőkés szőrzete között megbújó punciját. - Hát tessék, itt van, nézzed csak, amíg végzel Beckyvel! - szólt, majd odaállt Becky mellé, bepucsított, s pináját és segglyukát apja felé fordította, aki csak állt ott, faszával mélyen Becky seggébe merülve.

Bob hatalmasat mordult, majd tombolva elkezdte Becky seggét pumpálni, szemeit le nem véve lánya feltárt puncijáról. Mikor meglátta, hogy egy kis csepp nedv csöppen ki Sara pinájából, felnyögött, és mélyen Becky seggébe kezdte spriccelni a gecijét. Mikor Sara felegyenesedett, és közelebb lépett apjához, hogy jobb lássa, ahogy elmegy, John is felsóhajtott, és telelőtte spermájával nővére készséges popsiját.

- Látni akarom, ahogy spricceltek! - zihálta Sara nagyra nyílt szemekkel.

Szinte teljesen egyszerre, John és Bob kihúzta a spriccelő faszát a két lány seggéből, és a maradékot a hátukra lövellte.

- Hú, ez jól sikerült - mondta Sara, ámulva nézve a két dákót és a lányok hátán képződött tócsákat.
- Sara, azt hiszem, most fel kéne menned a szobádba! Később még beszélünk - próbálta Kathy rendre utasítani a lányát.
- Ó, anya, azt hiszem, eleget játszottam már a buta lány szerepét, amit akartatok - válaszolta. - Láttam, amit láttam, és hallottam, amit hallottam. Tudom, hogy kinyaltátok Becky punciját, és hogy John megdugott téged, anya. És azt is tudom, hogy seggbe kúrt. Végignéztem, ahogy apu seggbe dugta Beckyt, és tudom, hogy Kellyt is össze-vissza kefélte. Mit gondoltok, mivel tudtok engem megfenyegetni? Tudom, hogy beszélnünk kell, de az még várhat, amíg mindenki elmegy, nem?
- Azt hiszem, igen - sóhajtotta Kathy, mikor rájött, hogy végképp elvesztette a lánya feletti irányítás maradványát is. - Szűz vagy még, Sara? - kérdezte tőle, félve a választól.
- Per pillanat igen - válaszolta Sara, mosolyogva anyja szembetűnő aggodalmán. - De nem hiszem, hogy sokáig az maradok.
- Talán mennünk kellene - javasolta Kelly, majd felállt, mire geci kezdett csordogálni a hátáról, és a seggéből.
- Készen vagytok? - kérdezte Sara. - Nincs már semmi, amit még meg akartatok tenni?
- Azt hiszem, már mindent megtettünk erre az estére - mondta Bob, Kellynek bólintva. - Sajnálom.
- Ó, engem nem zavar - szólt Kelly. - Muris lett, igaz, kicsit másképpen.
- Visszajöttök jövő héten? - kérdezte Sara.
- Szerintem ez a szüleidtől függ - vonta meg Kelly a vállát. - Szeretnéd, ha visszajönnénk?
- Majd beszélünk veletek a jövő héten - válaszolta Kathy.
- Hát, én azt szeretném, ha jönnétek - mondta Sara. - És ha anyuék nem akarnak veletek játszani, akkor talán én helyettesíthetném őket. Ugye eljöttök?
- Persze, hogy jövünk - bólintott John a ruhái után nyúlva. - Persze csak akkor, ha a szüleid beleegyeznek.
- Beleegyeztek, nem? - kérdezte Sara követelődző hangon a szüleitől, s még a kezeit is csípőre tette a nyomaték kedvéért.
- Persze, drágám - mosolygott Kathy. - Csak beszélnünk kell, ennyi.
- Sziasztok - köszönt el Kelly, megölelve és megcsókolva Bobot és Kathyt. - Megint hatalmas buli volt! Remélem, látjuk egymást jövő héten.
- Ó, hát persze - biztosította őt Kathy. - Majd beszélünk. Ez most egy kissé váratlan volt.
- Találkozunk a suliban, Sara - mondta Kelly, megérintve a lány kezét, mikor elment mellette.
- Szia, Sara - köszönt Becky is.
- És te is jössz jövő héten, oké, Becky? - szólt Bob, miközben kiléptek az ajtón.
- Nos, köszönöm - csodálkozott Becky, hogy őt is meghívták. - Jó volt. Kicsit fura volt, de jó buli.
- Csodálatos voltál - mondta neki Kathy, miközben Sara reakcióját leste. - Főleg úgy, hogy ez volt az első alkalmad. Az mindig a legnehezebb.
- Egy kicsit fáj - vallotta be Becky. - De semmi baj. A puncim is fájt egy kicsit a legelső alkalommal.
- Igen, ez már csak így megy - mosolygott Kathy, átölelve Sara vállát, míg szemével végigkísérte a többieket, ahogy elmentek. - Akkor jövő héten!
- Beszélnünk kell, Sara - mondta aztán Kathy, majd becsukta az ajtót, és visszament lányával a szobába.

Folyt. köv.
 
 
3 komment , kategória:  Felnőtt  
Címkék: puncibejáratához, végbélnyílásának, aggodalmaskodott, hanyattfekvésben, megkaparinthassa, összegabalyodott, előrenyomakodott, szűzhártyájának, megtisztálkodom, határozottabban, pinamajszolásra, feltámaszkodott, szexrabszolgánk, bemutatkozhatsz, felegyenesedett, megbizonyosodom, visszacsusszant, puncilefetyelés, átcsusszantotta, visszaemlékezve, megtámaszkodnia, fáradhatatlanul, méltatlankodott, benedvesítette, szeméremajkait, továbbszopatta, morfondírozott, kéjbarlangjába, figyelmeztette, kiszabadította, végignézhették, szétfeszítette, csodálkozással, kereszttüzében, rövidnadrágját, kávézóasztalra, reggel történtekkel, jóízűt keféltek, kimerítő akció, farkára gondoltam, férfi nadrágján, férfi dákóját, merev szerszámot, kényelmesnek tűnő, ágaskodó faszt, férfi előtt, puncijába fúrta, merev hímtagot, anyja puncinedveit, csodás szopási, szája által, szeme sarkából, Este Karinnak, Aztán Becky, Kelly Beckyre, Ekkor Tom, Üdvözöljük Beckyt, Amint Tom, Másnap Becky, Délután John, Szia John, John Karin, Karint John, Időközben John, John Beckynek, Aztán John, Mikor Kelly, Kelly Becky, Becky Kelly, Aztán Kelly John, Ekkor Kelly, Közben Becky, Becky John, Aztán Kelly, Kelly Johnt, Meglátogatjuk Sara, Ahogy Kelly, Szexeltek Sara, John Kellytől, Kathy Adams, Becky Henderson, Beckyt Kathy, Kathy Adamsra, Johnt Kathy Adams, Szereted Beckyt, Kathy Becky, Eztán Becky, Mikor Becky, Kathy Beckyt, Mikor Sara,
Andro (#1)   2010-03-12 11:21:39
Szia!

Még sehol nem olvastam ennyire jó sztorikat, és ez az egyik kedvencem! Miért nem tetted fel a folytatást? Tényleg nagyon örülnék neki...:)
Üdv.
Andro
Lullu ^__^ (#2)   2010-03-18 16:57:29
Szia,
ezt a történetet nem én írtam, ezért nincs folytatása. Pedig én is nagyon szeretem.

további jó olvasást
kövecses aniko (#3)   2013-09-09 08:12:19
én molet nö vagyok vágyom hogy valaki jol kinyalna én meg jol leszopnám és egy jot dugnánk
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
05.21. 07:10 Fejlesztette nemzetközi útdíj-elszámoló rendszerét az UTA közúti szolgáltat...
05.21. 07:05 Illegális bevándorlás - Tizenhat határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
05.21. 07:04 Devizapiac - Vegyes forintmozgás kora reggel
05.21. 07:04 A hawaii vulkánkitörés lávafolyama elérte a Csendes-óceánt, klórsav veszély...
05.21. 07:04 Két amerikai televízió is jelentős összegeket fizet a Donald Trump ellen vá...
05.21. 07:04 Giuliani: ha meghallgathatja Donald Trumpot, a Mueller vezette vizsgálóbizo...
05.21. 07:04 Donald Trump vizsgálatot kér arra, beépített-e ügynököt választási kampányc...
05.21. 07:03 Hivatalos totónyeremények
05.20. 23:42 Tizenöt méteres mélységből mentettek sérültet a tűzoltók Bándnál
05.20. 23:22 A kolozsvári CFR labdarúgócsapata nyerte meg a román bajnokságot
Tudjátok ?
Hová lettek a korábban feltett képeim?
Szerintetek igaz a hír?
Miért van az, hogy ahogy öregszik az ember egyre gyorsabban múlnak a napok?
Ajkán beszántották a focipályát! - Végül is, a rengeteg stadiont így is lehet hasznosítani,...
Láttál-e már duplahajtóműves UFO-t?
még több kérdés
Blog Címkék
Séta az esőben  Pünkösdi rózsa  Az életben...  Have a nice evening  Novák László: ISTEN LELKE  Budai lőporrobbanás  Semmi sem árthat  Ott folytasd a munkád ...  Irinyi János  Kellemes Pünkösdöt  Meghan Markle rangot kapott Er...  Amire a legtöbb gyereknek...  Programokkal teli szép pünkösd...  Simon István  Szombat  A bodza  Ami bennem lélek, veletek megy  Nő virágokkal  Have a nice evening  Szép napot,kellemes szombatot!  Nő virágokkal  Naponta legalább egyszer...  Nagy bátorság kell ahhoz...  Pillangó  A kerítés  Kellemes délutánt  Pünkösd  Sok minden van, amit szívesen ...  Keresztény vers- Szélcsendben  Fogd a kezét...  Radnóti Miklós  húsvét 7. hét szombat 05.19  Simon István  Kislány kalapban  A házassá célja..  Élő közvetítés 9 -órától. Pünk...  Autozó nő  Indiàn nő viràggal  A vargabéles legendája  Pünkösdi mondókák  Szép hétvégét Mindenkinek!  Png nő  Jókai Mór  FishingWarehouses  Ha nap mint nap..  Pillangó  Tavaszi kép  Gyümölcs eltevése  Bagi László  húsvét 7. hét szombat 05.19  Az életben...  Mégis hinni kell, akarni a jót  Simon István  Nagy bátorság kell ahhoz...  Molnár Rózsa  Keresztény Történet- Elutasíto...  A bodza  A Poi Sang Long Fesztivál  Őszibarackok  A Mont Pelée kitörése  Lila virág  EMBER maradj Fiam  Büszke fejtartással, de csinos...  Programokkal teli szép pünkösd...  Mi a boldogság?  Semmi sem árthat  Környey Paula: Csütörtök este.  Have a nice evening  Lila virág  Paál Balázs: Tristia veris  Nő pünkösdi rózsàval  Minden napra  Tamás Lajos: Kisebbek lettünk  Lesznek percek az életben,  Azé az élet  Tamás Lajos: Kisebbek lettünk  Tavasz  A kerítés  Kávézó nő  Paál Balázs: Tristia veris  Nő pünkösdi rózsàval  Radnóti Miklós  Görög saláta  Nő virágokkal  Kék virágok  G. Diószeghy Mór: Itthon.  Gyóni Géza: Halottak napja  A harmonikus családi kapcsolat...  Apám  Szép délutánt  A Mont Pelée kitörése  Tànc a tengerparton  Radnóti Miklós  Tavasz  Kislány az udvaron  Áldott szép tavaszi napot kívá...  Áldott Pünkösdi Ünnepeket!  A házasságkötés..  Pünkösdi rózsa  Pünkösdi rózsa 
Bejegyzés Címkék
reggel történtekkel, jóízűt keféltek, kimerítő akció, farkára gondoltam, férfi nadrágján, férfi dákóját, merev szerszámot, kényelmesnek tűnő, ágaskodó faszt, férfi előtt, puncijába fúrta, merev hímtagot, anyja puncinedveit, csodás szopási, szája által, szeme sarkából, férfit szopja, férfi hatalmasakat, kezében tartva, lány felállva, férfi orra, lány lábai, punci forró, szőnyegre mutatott, férfi beléfúrta, melleit masszírozva, bimbóit csipkedve, asztal mögül, pinájából csorgó, férfi továbbra, kiömlő édes, fasz kell, férfi öléhez, szeméremajkai közé, teljesen kitölti, férfi hónalja, lehető legmélyebbre, óriásira duzzadt, faszán fel-leszánkázó, lehető legjobb, fiatal pinába, fáradhatatlan kőkemény, lábai közé, kitartó kúrás, kezébe fogta, pinája környékéhez, kifolyt nedvektől, hímtagot ügyesen, seggéhez irányította, lehető legjobban, ágaskodó szerszámra, fiatal lábak, időben dákójával, forró segglyukból, lány seggét, lány érezte, fasz lüktetését, szőnyegen feküdt, fejét rázva, jövő héten, apámmal szexeljek, apja előtt, első órán, lány Beckynek, szüleid beleegyeztek, alapos dugás, apád aztán, kicsit John, következő órájára, mosogató előtt, sima házi, anyja alatta, forró lucskot, ujjait lenyalva, asztal felé, asztalra feküdjön, köntöse alját, lucskos pinát, kéjbarlang izmai, éhes pináját, kúrás hevében, anyja pinájából, felkínálkozó segglyukhoz, végbelét töltötte, segg szorítását, ajtóban állni, saját anyját, beleibe spriccelve, egész fenekét, záróizmok újra, faszára fonódtak, testvéred volt, gyorsan zsugorodó, előtte lógó, fejét rázta, konyha felé, egész helyzet, csodálatos faszát, kicsit szúnyókálni, takarón keresztül, gyorsan duzzadó, , ,
2018.04 2018. Május 2018.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 431 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 154
  • e Hét: 399
  • e Hónap: 7898
  • e Év: 53434
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.