Regisztráció  Belépés
lullu.blog.xfree.hu
Feel the fear and do it anyway. Lullu ^__^
1988.05.02
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
egy fiú.
  2008-03-20 21:01:43, csütörtök
 
   
  Te hogy találtál rá Lacikára? - kérdeztem aztán megint Józsitól.
- Lacika! Nem baj, ha most elmesélem ennek a két fasznak? - kérdezte meg Lacikát Józsi.
- OK! Beszélj csak róla nyugodtan! Nem hiszem, hogy eljárna a szájuk! - adta meg a beleegyezést Lacika, s Józsi nagy lélegzetet véve nekifogott a mesének. Odahúzódtunk hozzájuk, s most a színpad közepén lévő matracon piknikeztük mindannyian. Józsi elkezdte a meséjét:
...Mielőtt rátérnék Lacikámra, azért pár szóval magamról is mesélnem kell. Szóval azt tudnotok kell, hogy férfival egészen a bevonulásomig csak Zsolttal, az unokatestvéremmel voltam együtt. Ahányszor csak elmentünk bulizni, vagy meghívott magához, akkor minden esetben a vége azt volt, hogy jó alaposan bevágta méretes dákóját a seggembe, s addig baszott, amíg csak el nem aludt.
Ő kábé 5 évvel volt idősebb nálam, egy jó kedélyű, bohém srác viszonylag izmos testtel, de főleg elég hatalmas farokkal megáldva. Volt egy kis garzonlakása a városban, s ha bulizni hívott, akkor mindig nála aludtam, s csak másnap mentem haza a szüleimhez falura.
Eleinte semmi jelét nem adta annak, hogy a saját nemét (is) szereti, hiszen a bulikba különböző csajokkal táncolt, szédítette őket, de állandó csaja nem volt sohasem. Viszont annál több fiúbarátja, akikkel eléggé tisztességesen iszogatott ilyenkor. Én meg fiatalabbként örültem, hogy csupa idősebb srác között forgolódhatok, akik teljesen bevettek a csapatba. Itt főleg a sportról, meg a hódításokról ment a duma, de érdekes módon nem mindig csajokról szólt a téma.
Aztán egyszer az unokatesóm annyira berúgott az egyik bulin, hogy nekem kellett őt hazavinnem taxival. Amint hazaértünk, lerogyott a kanapéra, s megkért, hogy vetkőztessem le. Nagyon nehezen sikerült lecibálnom róla a zakóját, az ingét, a nyakkendőjét, majd következett a nadrágja, amit véletlenül az alsógatyájával együtt sikerült lehúznom róla. Ténykedésem végén ott hevert a kanapén tök csupaszon, s amíg én a ruháit raktam le az egyik fotelre, addig ő - láthatóan jól érezve magát - a farkával játszadozott, s ennek eredményeként a markában teljesen mereven ágaskodó pénisszel fogadott, amint visszafordultam hozzá.
Annyira zavarba jöttem, hogy sem megmukkanni, sem pedig semmilyen megjegyzést nem mertem rá tenni, csak reszkető kezekkel és lábakkal álltam előtte.
Ekkor ő rám nézett, s egyik kezével a nadrágom csatjához nyúlt, s nekifogott nagy nehezen fél kézzel kifűzni azt.
- Vetkőzz te is! Vagy itt akarsz állni egész éjszaka? - szólt oda az italtól akadozó nyelvvel.
- Jó, vetkőzni, tudok magamtól is! - dadogtam én is válaszként, s ellépve keze ügyéből reszkető kezekkel kezdtem neki a vetkőzésnek én is. Egészen addig vetkőztem, hogy már csak az alsógatyám volt rajtam, amikor az unokatesóm rám szólt megint:
- Azt se hagyd magadon! Ne legyél már szégyenlős! - mondta lassan tagolva a szavakat.
- Nem szeretném! - szégyenlősködtem.
- De azt is! Itt én vagyok a házigazda! Amit mondok, annak úgy is kell lennie! - szólt rám erélyesebben Zsolti.
Nem akartam az erősen ittas sráccal tovább vitatkozni, ezért hátat fordítva neki megszabadultam erényességem utolsó bástyájától, az alsógatyámtól is, s azt levéve magamról a ruháim tetejére dobtam. Amikor én is teljesen meztelen lettem, visszafordultam felé, s láttam, illetve már hallottam is, hogy Zsolti közben felült az ágyon, majd amint felé néztem, fel is állt.
Mondanom sem kell, hogy a - feltűnően kevés szőrrel övezett - farka már, illetve még mindig mereven ágaskodott kezében, mivel egész idáig szép nyugodtan simogatta, izgatta szerszámát.
- Na öcsi! Itt az idő, hogy elmúlasszuk a szüzességedet! - vetette oda nekem, s odalépve hozzám egész nyugodtan megfogta lagymatag hímvesszőmet.

- De Zsolti! Hát te mégis csak az unokatestvérem vagy! - hápogtam a megdöbbenéstől.

- Épp ez a jó! Egyrészt családban marad, másrészt pedig vigyázni fogok, hogy neked is jó legyen, hogy te is megemlegesd azt, amikor elveszted végre a szüzességedet. - mondta a legnagyobb nyugalommal.
- De, de, de... Én nem is akarom! Én nem is akarok veled... Én nem is akarok férfival szexelni! - nyögdécseltem teljesen elpirulva, mivel a farkam még mindig Zsolti kezében volt, s gyanúsan éledezni kezdett ott.
- Ááááá, én tudom, hogy te is akarod! Ha meg nem, akkor is szexelni fogunk ma, mert irtóra kanos vagyok! - vágta el a vitát.
- Dehogy! Én nem... - próbáltam ellenkezni, de Zsolti ekkor szép nyugodtan megmarkolta a farkamat a zacskómnál s figyelmeztetően egy nagyot szorított rajta! A fájdalom egy pillanat alatt kijózanított, annyira, hogy most szinte félni kezdtem Zsolttól.
- Na gyere öcsi! Menjünk előbb a fürdőszobába, ott szépen megmosod majd a farkadat, meg a lukadat, aztán pedig megyünk a hálószobába. - adott utasítást, s a farkamnál fogva lódított a fürdőszoba felé.
Én kényszeredetten indultam el oda, s az ajtónál utolérve, Zsolti a tarkómat megpuszilva tolt be a fényes helyiségbe. A csapnál jól megmostam a dákómat, úgy, hogy a fitymámat is jól felhúztam, majd pedig a seggemet is jó alaposan meg kellett mosnom szappannal, majd az unokatesóm törölközőjében jó alaposan megszárítgattam magam.
Példámat Zsolti is követte, s amikor ő is végzett, a fürdőszobaszekrényből egy tubust, egy tégelyt, és egy közepes méretű műfaszt vett elő, s mondta, hogy induljunk a hálószobába.
Én reszkető lábakkal indultam el, úgy éreztem magam, mint egy vágóhídra menő barom, noha titkon egyre inkább kezdett izgatni a dolog, hogy ott vajon mit fog velem művelni az unokatestvérem, azaz egy másik farok.
Zsolti is jött utánam, s amint beléptünk a csöppnyi hálófülkébe, ismét megdöbbenve vettem észre, hogy az itteni bútorzat egy hatalmas ágyból, és egy TV-video szettből áll, illetve három hatalmas tükörből, ami az ágy két oldalán, illetve egy pont az ágy fölött a plafonon volt. (Én ugyanis mindig csak a másik szobában, a kanapén aludtam idáig.)
Zsolti nyomban bekapcsolta a videót és a tv-t, amiben egy kemény homopornó film kezdett el forogni, s a kezében hozott krémeket és műfaszt letette az ágy mellé a földre.
- Feküdj fel nyugodtan, én is jövök azonnal! - szólt oda nekem, s amint reszkető lábakkal feltornáztam magam az ágyra, nyomban valami takarót kerestem, hogy betakarjam meztelenségemet, de semmit sem találhattam, mert Zsolti egy merész ugrással máris mellettem landolt az ágyon.
- Öcsi! Ne izgulj már annyira! Hidd el, hogy neked is jó lesz! Sőt! A végén még meg is dughatsz majd, ha akarod! - sorolta fel a rám váró lehetőségeket.

- De én nem akarok dugni senkivel, sem veled, sem mással! Én egy csajt akarok! - tiltakoztam bágyadtan, miközben kezemmel a farkamat fogtam, mintegy belé kapaszkodva.
- Ugyan már Józsi! Itt most csak mi ketten vagyunk, két srác, két rokon, két fasz, két luk, mi kell még neked!?! - mondta.
- Nem is tudok egy hapsival baszni! - próbálkoztam tovább.
- Miért, kipróbáltad már? - kérdezte ekkor már vigyorogva Zsolti.
- Neeeeeem! Dehogy! Sohasem! Te meg különben is a rokonom vagy! Hát nem szégyenled magad? - mondtam.
- Én, miért? Miért kellene nekem szégyellnem magam bárki előtt, főleg meg te előtted? Neked is ugyanaz himbálózik, illetve ahogy nézem, ágaskodik a lábad között, mint nekem! Te is tele vagy, mert szerintem nem nagyon basztál az utóbbi időben, s szerintem neked sincs ellenedre egy kis változatosság a hatalmas szexéletedben!
- De akkor sem szeretném fiúval csinálni! - estem megint kétségbe szavai hallatán, mert éreztem belőle, hogy előbb-utóbb a tettek mezejére fog lépni.
- Hát képzeld akkor azt, hogy én egy lány vagyok! Hidd el, én jobban tudom, hogy mi kell, mi izgat egy férfit igazán, jobban mint egy csaj! - ígérte, s tényleg nekem fogott.
- Feküdj le szép kényelmesen a hátadra! - szólt oda, s közben kezével a farkát kezdte el nyomorgatni.
Én engedelmesen dőltem hátra az ágyon, a szememet behunytam, s kezemmel teljesen elmarkolva takargattam férfiasságomat, amikor éreztem, hogy Zsolti odafordul hozzám, s egy lágy csókot nyom az arcomra, majd a számra. Annyira zavarba jöttem, hogy érintésétől majdnem leugrottam az ágyról, de ő utánam kapott, s szelíd erőszakkal visszanyomott. Hogy ne tudjak ugrálni, rám mászott, s szemből ráült a lábaimra, s én egyből megéreztem, hogy addig nem sokat látott zacskója és farka vége nekiütődik a combomnak.

Aztán kezével levette némi "nemi" erőszakot alkalmazva a kezemet a farkamról, s amikor az szabaddá vált, ő óvatosan a kezébe fogta.
- Nem is tudod, Öcsi, hogy milyen szép a tested, s milyen szép farkad van! - szólt oda lágyan nekem. - Szeretnék majd jobban megismerkedni vele később! Szeretnék veled először egy jót csókolózni, kíváncsi vagyok, milyen a technikád! - folytatta, s közben hallottam, hogy a videón akciózó hapsik egyre hangosabban nyögdécselnek.
Én végig behunyt szemmel feküdtem, mint egy darab fa, s csak akkor rándultam megint össze, amikor megéreztem, hogy Zsolti lehajol az arcomhoz, s szája szelíden az én szájamhoz ér. Azonnal elkezdte a puszilgatást, s amikor ajkam egy kicsit szétnyílt, nyelve máris betolakodott a számba. Egész felsőtestével rám borult, s úgy csókolt egészen addig, amíg én is nem kezdtem el azon kapni magam, hogy szeretném viszonozni neki, szeretnék tényleg én is csókolózni vele, mert nagyon jól csinálta.
- Ölelj át, Öcsi! - súgta oda nekem, s amikor átöleltem, ő még nagyobb fokra kapcsolva folytatta a csókolózást velem.
Mit mondjak? Úgy éreztem, hogy valamiféle gát, vagy blokk szakad fel bennem, s én is kezdtem egyre nagyobb kedvre kapni, s egymást átölelve egyre hevesebben csókoltuk egymást, nyelvemmel én is óvatosan behatoltam az ő szájába, s vadul ölelkezve forgolódtunk az ágyon. Jó öt percig is elhúztuk, amikor mindketten feldagadt ajkakkal váltunk szét, s szétbontakozva kapkodtunk levegő után egymás mellett fekve az ágyon.
Én még mindig hatalmas zavarban voltam, mert egyrészt nagyon jól esett az előbbi akció Zsoltival, másrészt pedig a farkam kezdett egyre gyanúsabban viselkedni, mert úgy éreztem, hogy az előbbi ölelkezés (no meg persze Zsolti meztelen teste) miatt a hímvesszőm kezdett megduzzadni, s emelgetni a fejét a hasam előtt.
Ezt persze Zsolti is észrevette, akinek már közben teljesen felmerevedett a fasza, s ezért összekanalazva magát, bekuporodott a lábam közé, s a világ legtermészetesebb módján bevette a farkamat a szájába. Nemcsak bevette, hanem el is kezdett rajta, vele játszani, csókolgatni, szopogatni, kényeztetni kezdte, olyan érzéssel és olyan ügyesen, hogy hamarosan úgy állt a farkam, mint egy zászló.
Azt is éreztem, hogy bizony nem sok kell hozzá, s mindjárt el is fogok élvezni. Úgy látszik ezt Zsolti is észlelhette, mert két ujjával jó szorosan elmarkolta merev dákóm tövét, s jó alaposan addig szorongatta, amíg a kéj le nem csillapodott bennem. Persze munkálkodása eredményeként egy jó nagy adag nyák is kifolyt aztán a farkamból, aminek láttán röhögve meg is jegyezte, hogy "jó tejelő" fajta lehetek.
Ekkor egy kicsit följebb tornázta magát a testemen, s egész pontosan ráült a mellemre, majd a teljesen merev dákóját egy szó nélkül betolta az ajkaim közé, benyomta a számba. Én ezen annyira meglepődtem, hogy még tiltakozni sem tudtam, hanem engedelmesen befogadtam, s nyomban a nyelvemmel el is kezdtem azt nyalogatni, szívogatni. Zsolti hamar rájött, hogy nem fogok ellenkezni vele, ezért egy kicsit mozogni kezdett csípőjével, fenekével, miáltal a farka is játékosan elkezdett ki-be járni a számban. A srác néha teljesen benyomta a számba a faszát, annyira, hogy ilyenkor a vége a mandulámig tolult előre, s orromat teljesen betöltötte a kevéske fanszőrzete, s az a férfias illat, ami belőle áradt.

Zsolti belefogott hát a spanyol lovasiskolák legszebb hagyományait felelevenítő "lovaglás"-ába, s a farkát a számban mozgatva élvezkedett vagy jó öt percig, aztán váratlanul kirántotta a pirosra duzzadt, fitymáját vesztett, lüktető nyákos férfiasságát belőlem. Ő is elmarkolta a makkja tövénél, s két ujjával erős nyomást gyakorolva küzdött a kielégülés ellen, sikerrel.
Aztán egy fél perc múlva, testével ismét rámborulva kezdte a testemet végigcsókolni, a nyakamnál, a mellemnél, a mellbimbóimnál, majd a hasamnál, aztán a köldökömnél, s egy szelíd csókot lehelve a farkamnál is elidőzött egy pillanatra. Majd felemelte mindkét lábamat, s először a zacskómat nyaldosta meg jó alaposan, meg a golyóimat, s ekkor nyalt be először a lukamhoz, amitől megint megijedtem egy kicsit.
Az eddigi jó érzésem egy pillanat alatt elszállt belőlem, s a rettegés vette át a helyét, hiszen egyre inkább nyilvánvalóvá kezdett válni, hogy bizony Zsolti ma meg akar, meg fog baszni, a farkát a seggembe akarja dugni, oda, ahol eddig még soha sem járt férfifasz.
Észleltem azt is, hogy lenyúlt az ágy mellé, s az egyik tégelyt, illetve a műfaszt vette fel onnan, s dobta le lábam közé az ágyra. A tégelyből egy jó nagy adag krémet vett az ujjára, s azt egyből a lukamhoz kente. Ott jó alaposan belemasszírozta, a krémből természetesen jutott a lukamhoz, s főleg a lukamba is, ami rendkívül furcsa érzés volt. Aztán éreztem, hogy egyik ujja finoman, nagyon óvatosan nekinyomódik a lukamnak, majd egy kis erőfeszítést követően áttöri izmaim gyűrűjét, s behatol a fenekembe.

- Állati szűk vagy még haver! Ne aggódj, mindjárt tovább tágítalak! - szólt oda biztatóan, s máris éreztem, hogy lukamba egy másik ujj is benyomódik az első mellé.
- Neeee! Fáááj! - kérleltem ijedten, de közben meg sem mertem moccanni, mert nem tudtam, hogy mit okozok, ha megmozdítom a testem.
- Ne félj! Nem is fájhat annyira! Vigyázok rád, Öcsi! - nyugtatgatott Zsolti, s közben a harmadik ujját is megpróbálta belém nyomni, ami nem nagyon akart sikeredni elsőre.
- Fáááj! - szóltam megint, de közben éreztem, hogy Zsolti már bennem lévő ujjai kellemes bizsergető érzéseket váltanak ki belőlem, ahogy mozgatja azokat.
- Csitt! Még felébreszted a szomszédokat! - szólt rám tettetett haraggal, s hogy elhallgattasson megfordult, s úgy helyezkedett el rajtam, hogy a farka a számhoz ért megint, s azt próbálta a szorosan összezárt ajkaim közé betolni.
- Vedd be Öcsi! S ha tényleg fáj, akkor harapj meg! Így kvittek vagyunk! - ajánlotta fel nekem ezt a lehetőséget, én pedig hálásan kaptam (be) az alkalmon.
Ekkor egy jó nagy adag krémet vett ismét ki a tégelyből, s azt jó alaposan felkente a műfütyire, a maradékot pedig a valagamhoz, a lukamba, ahonnan közben kivette mindkét eddig benne lévő ujját. Óvatosan mozgatta közben a dákóját a számban, s váratlanul azt éreztem, hogy egy hideg, krémes, kemény és mégis puhán mozgó valami nyomódik az előbb megujjazott lukamhoz, s egy hevesebb nyomás hatására lassan benyomul a seggembe. Annyira meglepődtem tőle, s annyira feszítette a seggemet, hogy izgalmamban tényleg sikerült egy kissé erősebben megszorítanom ajkaimmal Zsolti farkát, amitől a srác is összerándult, s ijedten kapta ki belőlem a műfütyit.

- Mi van veled Öcsi? Le ne harapd azért a farkamat, még szükségem lehet rá! Még csak 23 éves vagyok! - sopánkodott is, meg viccelődött velem.

- Bocs haver! De fájt egy kicsit! - próbáltam enyhíteni az előbbi ténykedésem által okozott fájdalmon.
- OK, Öcsi! Te csak a farkamra koncentrálj! A többi az én dolgom!
S tényleg, amikor ismét csak a számban mozgó farokkal foglalkoztam, csak erre koncentráltam, ezalatt ő ismét megpróbálkozott a fenekembe tolni a műfaszt, amit most sokkal nagyobb mértékben sikerült belém tolnia, s még azt is elérte, hogy akkor sem nyöszörögtem, amikor finoman elkezdte a fenekemben mozgatni. Egészen addig kísérletezett velem, illetve rajtam, amíg el nem érte, hogy a műfütyi tövig nem hatolt belém, s már csak a vége állt ki lüktető fenekemből.
Közben pedig a farkát sikerült megint teljesen kőkeményre felszopnom, amit ekkor váratlanul kihúzott a számból, s amikor férfiassága cuppanva csúszott ki ajkaim közül, akkor észleltem csak fel.
A fenekem felől egészen furcsa kéjes-feszítő érzéseket éreztem, illetve azt, hogy közben a farkam félkeményen bócorog a hasam előtt, miközben pedig Zsolti pózt váltva és fogást keresve térdel szétvetett lábaim között. Csípőmet kissé megemeltem, s a lábaimat a vállára téve hagytam őt - teljesen beletörődve a megváltoztathatatlanba - kibontakozni.
Zsolti nem is habozott sokáig, hanem először óvatosan kihúzta belőlem a műfütyit, majd egy jó nagy adag krémmel ismét bekente a seggemet, a lukamat, s a maradékkal pedig a saját ágaskodó kemény, méretes bránerét. Aztán pedig egy pillanatig kivárt, majd hatalmas, duzzadt kemény - erősen krémezett - farkát odanyomta a lukamhoz, s egy pillanatra sem habozva belém hatolt. Olyan fájdalom és feszítő érzés futott végig nemcsak az altestemen, hanem szinte a teljes testemben, hogy önkéntelenül felordítottam, s közben párhuzamosan elrántottam a fenekemet.
Be kellett azonban látnom, hogy ez teljesen eredménytelen kísérlet volt részemről, mivel Zsolti abban a pillanatban utánam mozdult, így a farka még csak véletlenül sem csúszott ki belőlem, sőt ahogy rántott altestén egyet, még mélyebbre csúszott bennem. Azt hittem, hogy szétreped a seggem, ahogy a kolbásza bennem volt, de ő csak egyre jobban nyomult belém, egyre jobban erőltette bele a seggembe faszát.
Annyira fájt, hogy ordítani tudtam volna, de Zsolti ekkor fogta a műfütyit és se szó, se beszéd, egész egyszerűen benyomta a számba. Azt a műfütyit, ami nem olyan régen a seggemben járt, azt amin még érződött a rákent krém, s az az illat, amit akkor szedett magára, amikor bekotort vele nálam.
Olyan kétségbeesetten haraptam rá, hogy majdnem sikerült kettéharapnom. Zsolti ezt látva egy pillanatra megállt, aztán egy nagy lélegzetet véve még inkább belém hatolt, amitől majdnem szétszakadtam alul. Ekkor éreztem meg, hogy már tövig lehet bennem, mert ahogy őrjítő fájdalmat okozva elkezdett bennem mozogni, akkor minden nekitoláskor zacskója keményen puffant a fenekemnél, a zacskómnál. Én csak szorítottam fogaim között a műfaszt, s közben éreztem, hogy a szorosan lehunyt szememből könnyek csorognak le az arcomon a fájdalomtól. Zsolti pedig csak mozgott bennem, csak mozgatta a farkát a seggemben, s aztán egy idő után azt kezdtem érezni, hogy a fájdalom mintha múlóban lenne, s egyre inkább valami furcsa, kéjes érzés kezd úrrá lenni a fájdalomtól agyongyötört testemben, altestemben.

Ez annyira furcsa volt, hogy nem is tudtam teljes mértékig felfogni, s még a műfaszt sem mertem kiengedni ajkaim közül, csak azt éreztem, hogy kívánom a farkát, faszának mozgását magamban.
- Basszál, basszál még! Basszál még mélyebben! - tört ki belőlem váratlanul, miközben a műfütyi kicsúszott a számból.
- Hogyne! Látom, megjött a kedved! Én megmondtam! - szólalt meg vigyorogva.

- Basszál! Basszál! Basszál! - kértem, vagy könyörögtem, magamnak is meglepő módon, mivel annyi kéjt okozott Zsolti mozgása, farka, hogy nem tudtam magamnak parancsolni.
- Jól van Öcsi! Nyugi! Baszlak, ahogy csak bírom! - ígérte meg, s tényleg egyre hevesebben kezdett el mozogni, egyre hevesebben kezdte el bennem a farkát mozgatni.
Annyira jó volt, amit művelt velem, hogy fetrengtem fektemben, s a fejemet ide-oda mozgatva, néha félig ülésbe emelkedve próbáltam nézni, hogy hogyan mozog bennem, rajtam.
Zsolti pedig nem pihent, nem kímélt sem engem, sem magát, kissé előredőlve, a mellbimbóimat csipkedve baszott engem, farka mint egy dugattyú járt ki-be a lukamban, s egy idő után szakadni kezdett róla az izzadtság. Annyira jó volt nekem, hogy egyre hangosabban nyögtem, s szinte azt kívántam, hogy még mélyebbre és még erősebben vágja belém dákóját. A srác pedig nem kímélte sem a farkát, sem a lukamat, szinte százas tempóval pumpálta a farkát belém, ám nekem ez sem volt elég. Lábaimmal átkulcsoltam a derekát, s szinte azzal nyomtam még inkább magamba. A segglukamat feszítgetve próbáltam még mélyebben magamba szívni a bennem járó férfifaszt, s közben pedig én is mozgattam az altestemet, ezzel is elérve azt, hogy egy ütemre mozogjon mindkettőnk alteste.
Kezemmel rátaláltam a saját farkamra is, ami ekkor már félkeményen rázkódott Zsolti testének becsapódásai hatására, s szépen elkezdtem húzogatni, kényeztetni, majd pedig amikor valamelyest élet költözött belé, nyílt utam volt ahhoz, hogy elkezdjem verni, s közben pedig élvezni, hogy egy férfifasz jár bennem.

Hörögtem, nyögtem, kiabáltam, fetrengtem, élveztem, vertem a farkam, mozgattam az altestemet, s közben élveztem, élveztem, élveztem....
Zsolti ekkor megmerevedett, csípőjét megfeszítette, a farkát hirtelen kirántotta a lukamból, azt keményen a markába kapta, s hevesen verni kezdte. No nem sokáig, csak kábé fél percig, s ezt követően egy hatalmas hördüléstől kisérve kezdte el záporoztatni ondóját a hasamra, mellemre, s a farkamra.

No nekem sem kellett már sokáig küzdenem a kielégülésért, mert miután Zsolti rángó testtel az utolsó kilövellést is átélte, agyongyötört farkát ismét visszadöfte a lukamba. Ez olyan kéjt okozott nálam, hogy az általam hevesen vert farkam és persze én is megadtuk magunkat, s ondóm egy vad kiáltástól kísérve vágódott ki agyongyötört farkamból, s spriccelt szerte szét.
Olyan kéjhullám söpört végig testemen, hogy szinte összeroppantam tőle, eddigi életem során még sohasem éltem át ilyet. Teljes testi kielégülésemhez csatlakozott egy belső is, úgy éreztem, hogy valamilyen gát szakadt át bennem, s akkorát élveztem most, hogy azt szinte szavakkal le sem lehet írni.
Zsolti boldog mosollyal nézett rám, én is csak hálás tudtam lenni neki azért a gyönyörért, amit nekem okozott, amit az előbb éltem át segítségével. Még az sem zavart, hogy saját unokatestvéremet kellett ehhez "igénybe vennem", az sem zavart, hogy egy másik férfi, egy másik fasz közreműködésével éltem át ezt a gyönyört, amiben az előbb volt részem.
Úgy éreztem, hogy ennek nem lehet vége, ezt nem szabad most abbahagyni, úgy éreztem, hogy ennek a srácnak, Zsoltinak most nagyon hálásnak kell lennem. Feltápászkodtam, s reszkető kezekkel és lábakkal hajoltam oda Zsoltihoz és hálás csókok százát adtam szájára. Zsolti teljesen elgyönyörödött, s meglepődött ezen, de szó nélkül hagyott engem csókolni, szó nélkül fogadta hálámat. Sőt egy idő után ő is viszonozta nekem, így egy rendkívül szenvedélyes csókcsatát produlkáltunk utójátékként.
Egymás karjaiban feküdtünk, majd amikor váratlanul éreztem, hogy ajkam már teljesen elzsibbadt, akkor hagytam csak abba, akkor váltam el tőle. Ő is kíváncsian nézett, de nem szólt egy szót sem, csak boldog, kielégült képpel simogatta mellemet, hasamat, farkamat, combomat.
- Hát ez fantasztikus volt! Nem is gondoltam volna, hogy... - szólaltam meg akadozva, de látva Zsolti arcát, bennem maradt a folytatás.
- Öcsi! Ugye én megmondtam! - vágta el áradozásom folyását.
- De akkor sem gondoltam volna! Istenien dugtál! - áradoztam.
- Öcsi! Nagyon örülök neki, hogy ennyire tetszett a dolog! De most pihenjünk egy kicsit! Meg brunyálnom is kell, nem szeretném itt elengedni! - kérlelt kétségbeesett arccal, s a farkát markolva.
- OK! Nekem is kell! Menjünk együtt! - kérleltem, s közben én is feltápászkodtam.

- Gyere Öcsi! - szólt Zsolti, s ő is felkelt az agyontúrt ágyról.
A kezét a vállamra téve fordított maga felé, s miközben én tükörképünket bámultam, ő szótlanul megint megcsókolt, majd ellépett mellőlem, s vigyorogva a fenekemre paskolva megindult a fürdőszoba és a WC felé. Én nyomban követtem, s közben ismételten elnéztem a testét, fenekét, farkát, amit - látva ténykedésemet - kéjesen mozgatott.
Annyira kívánatosnak tűnt most számomra az unokatestvérem, hogy erről szinte el is felejtkeztem, s csak azt láttam, hogy egy kívánatos, meztelen férfitest van a közelemben, egy tekintélyes (bár most barnásra színeződve, s kissé összement) farok áll készen arra, hogy megint belém hatoljon (vagy a számba, vagy a lukamba).
Időközben beértünk a fürdőszobába, s mindketten a WC kagyló előtt cövekeltünk le, s farkunkat kézbe fogva, a fitymánkat felhúzva céloztunk a kagylóba, s egy hatalmasat pisáltunk mindketten. Zsoltit láttam már pisilni, de mindig csak hátulról, vagy oldalról, de sem meztelenül, sem pedig a farkát markolva, ezért most önkéntelenül bámultam ténykedését, bámultam testét, bámultam a magából sárga folyamot kiengedő farkát.
Én már rég végeztem a hugyozással, amikor ő még mindig csövelt, úgy látszik, ő most szabadult meg a sok, rengeteg sörtől, amit este ivott meg a bulizás során, ezért csak álltam ott mellette, s szótlanul markoltam a farkamat, ami kezdett megint életre kelni.
Zsolti váratlanul rám pillantott, s elmosolyodott, ahogy szótlan és szemérmetlen bámulásomat észrevette, ám még mindig nem akart véget vetni a brunyának, csak préselte magából ki a folyadékot.
Aztán egyszer minden "jó"-nak vége szakadt, s a farkát alaposan kirázva szakadt el a WC kagylótól, majd nyomban belépett a tus alá, ahová engem is beinvitált. Szótlanul léptem be mellé, s amikor a langyos, meleg vizet megengedte, először mindketten lemostuk testünket, én különösen a rám lövellt, s időközben önálló utat bejáró ondótömeget. Aztán gyorsan a farkunkat is leápoltuk, s amikor ezzel végeztünk, szótlanul ölelkeztünk össze a víz alatt, majd hamarosan heves csókcsatában forrtunk össze.
Egy idő után levegő után kapkodva váltunk szét, majd pedig Zsolti váratlanul elzárta a vizet. Kilépve a tusoló fülkéjéből egy-egy törölközővel kezdtünk el bíbelődni. Jó alaposan letöröltük magunkról az utolsó vízcsöppet is, majd Zsolti váratlanul azt mondta, hogy jó lenne megborotválkoznom.
- Délután borotválkoztam, nem hiszem hogy már borostás lennék! Bár ez után a fantasztikus baszás után akár még az is bekövetkezhetett. - lepődtem meg felvetésén.
- Nem is úgy! Hanem a farkad környékét, a zacskódat, meg a seggednél kellene egy kis szőrtelenítést végrehajtani. - igazított el, s már nyúlt is a borotvahabért, illetve a borotváért.
- OK! De nehogy levágd a farkamat! - kértem tréfásan könyörgőre fogva, de szótlanul tűrtem aztán, hogy a markába nyomott habbal jó alaposan bekenje a farkam környékét, a zacskómat és a seggem partját.
- No akkor figyelj, Öcsi! - szólt rám, s nekifogott.
És szép óvatosan leborotválta a zacskómról az odanőtt kevéske szőrt, majd pedig egy csinos V alakú formára igazította a farkam tövénél nőtt szőrszigetet, aztán pedig kért, hogy jól dőljek előre, s kezemmel húzzam szét a fenekemet. Én engedelmesen csináltam mindent, amit kért tőlem, s ő pedig a seggem tövénél, s a lukamnál is szépen simára borotvált mindent. Amikor végzett, gyorsan magánál is ugyanezt véghez vitte, bár szerintem ő nem olyan régen borotválhatta meg magát, de azért szolidáris akart lenni velem. Ezután mindketten visszaléptünk a tus alá, de most már egyenként, s amint végeztünk, szótlanul törölköztünk meg megint. Nekem az előbbi piszkálástól megint gyanúsan mocorogni kezdett a farkam, amit még az "alapos" törölgetés is fokozott, így a végére már kíváncsi kobraként meredt előre a hasam előtt, ezért kicsit kínosan éreztem magam előtte. Azonban ő sem nézett ki különbül, így mindketten elmarkoltuk a "joystickunkat", s elindultunk egymás mögött lépkedve vissza az előbbi szexcsata helyszínéül szolgáló hálószobába.
Most már teljesen felbátorodva, szinte kérkedve ezen állapotommal vetettem hanyatt magam az ágyon, s kíváncsian néztem hol Zsoltira, hol pedig a videóban szakadatlanul folyó homofilmre.
- Na Öcsi! Milyen volt? Hogy érzed magad? - kérdezett meg mosolyogva az unokatesóm.
- Köszi a felavatást, isteni volt! Bírnék még mást is csinálni, elég hosszú még az éjszaka! - kaptam erőre.
- Lám, lám, én megmondtam neked! De örülök, hogy ilyen jól vetted az első akadályt! - nyugtázta szavaimat.
- Hát szó mi szó! Volt néha olyan érzésem, hogy szétrepedek, de aztán kezdett egyre jobb lenni a dolog, a végén pedig kifejezetten isteni volt! Gyere rokon, most én szeretnélek megbaszni! - kértem tőle aztán.
- Na, na! Lassan az agarakkal! Nem úgy van az, hogy egyből... Légy szíves legyél hozzám kedves előtte, hogy megengedjem neked... - hűtött le egyből, s közben finoman húzogatni kezdte hímvesszőjét, ami kezdett egyre magasabbra emelkedni és egyre keményebbé válni.
- OK! Akkor had szopjalak egy kicsit, aztán majd mond, hogy mit szeretnél! - tüsténkedtem egyből, nehogy teljesen elvegye a kedvemet a srác.
- Na bukj rá a dákómra, s szopd le, de tisztességesen! - mondta teljesen begőzőlve, s máris úgy helyezkedett el az ágy mellé lépve, hogy oldalra fordulva kényelmesen be tudjam venni a számba merev, ágaskodó, fitymája vesztett hímvesszőjét.
- Szépen, ügyesen szopj ám! - kérte tanítósra véve a figurát, de azért készségesen dugta bele a számba farkát, majd széles terpeszt felvéve kezdte el csipője mozgatásával a számban is mozgatni.
Rendkívül jól esett rábukni a dákójára, valósággal faltam azt a kincset, ami az előbb majd' szétkúrta a valagamat. Teljes odaadással szívtam, szoptam, dörzsölgettem az ajkaimmal, s közben pedig elmarkoltam egyik kezemmel a zacskója tövénél, s úgy tartottam szorosan, nehogy egy óvatlan csípőmozdulata eredményeként kijöjjön a számból.
Zsolti állatira élvezhette, mert halkan nyögdécselve adta át magát szájmunkámnak, s közben pedig hol a mellemet símogatta, hol pedig a farkamat markolászta. Sikerült annyira felhúznom a szopásommal, hogy egy pillanat alatt dőlhetett el benne, hogy vagy beleélvez a számba, vagy pedig megint gerincre vágva dug meg.
Szerencsére az első verzió mellett döntve egy halk kiáltástól kísérve egy pillanattal később beleélvezett szorosan csukva tartott számba, miközben teste minden egyes kilövellésre összerándult. Teste megint izzadtságban fürdött ekkorra, s remegő testtel és lábakkal hanyatlott le mellém az ágy szélére, de én egy perc nyugtot sem hagyva neki, most a valagát fogtam munkába.
Szép széles, határozott nyelvmozgásokkal nyaltam a luka környékét, a vájatot, a lágyan mozgó lukát, s még azt is sikerült elérnem, hogy a nyelvem egy idő után bele-beletudott nyomulni a résbe. Aztán - emlékezve velem tett dolgaira - először a középső ujjamat, aztán pedig hamarosan már két ujjamat nyomtam be, illetve fel neki, miközben párszor jó nagy pacsikkal pofoztam fenekét. Amikor megfelelőnek találtam a luka állapotát, akkor a merevre felvert farkamat szépen beigazítottam a lukához, s egy nagy lélegzetvétellel kísérve rögvest rohamot is indítottam a "vár bevételére".
A legnagyobb meglepetésemre a farkam szinte akadálytalanul indult meg befelé, mivel a kezem húzogatása eredményeként egész jelentős mennyiségű előondót sikerült kinyomnom a farkamból, amitől az kellemesen csúszott ott, ahol kellett. Rendkívül élvezetes volt számomra, ahogy a hímvesszőmet a finom, meleg, cirógató lukba bevezethettem, valósággal megrészegültem tőle. Finom erőltetés hatására máris szinte a makkig benyomódott, s először ennél a pontnál mozgattam, dörzsöltem a farkamat, majd lassan haladtam tovább, hogy az élvezet még hosszabb és még intezívebb legyen. De nem kellett nagyon erőlködnöm, mert a farkam máris egészen a tövig becsúszott Zsolti valagába, amit a srác még érzekedve mozgatni is bírt, ezáltal még erősebben szorította, cirógatta a dákómat. Olyan kéjes érzések szálltak meg, hogy alig bírtam magammal, no meg a helyzet is, hogy most én dugok valakit, épp most dugom seggbe az unokatestvéremet, aki bizony nem kímélt az előbb. Zsolti lábait a combjánál markoltam el, s így tartottam meg testét, hogy a csípőlökéseim hatására ne mozogjon el előre. Amikor ugyanis teljes biztonságban éreztem a farkamat a valagában, erőteljes csípőmozgatásokkal kezdtem el benne mozogni, dolgoztatni szegény farkamat a seggében. Annyira fantasztikus kéjt okoztam ezzel a farkamnak és főleg magamnak, hogy teljesen belebárgyultam a dugásba, s csak húztam-vontam a farkamat, ki-be, előre-hátra, s alig tudtam Zsoltira figyelni, aki közben azért rendesen nyögött és sziszegett alattam.
Bizony szakadt rólam is a víz, a heves tornagyakorlatok hatására, s bizony alaposan kapkodtam a levegő után is, mert már elszoktam az ilyen heves, és folyamatos tornamutatványok végzésétől.
Ezért megkértem Zsoltit, hogy most inkább üljön bele a dákómba. Kihúztam a farkam a seggéből, s melléfeküdtem az ágyra. Zsolti kelletlenül fogadta, hogy egy pillanatra is abbahagytam a dugását, de aztán összekanalazta magát, s óvatosan, rajtam keresztül lépve, velem szemben elhelyezkedve ereszkedett vissza. A kezével beigazította a dákómat a lukához, majd egy nagy, de kéjterhes sóhajtást hallatva ereszkedett, illetve ült bele megint a farkamba, s most ő kezdett el saját kéjére tornázni.
Seggét fel-alá mozgatta a rudamon, s bizony amikor egy-egy huppanással visszacsücsült, akkor még talán a zacskóm is felnyomódott neki. Egy idő után annyira kezdte élvezni a dolgot, hogy két kezével hátranyúlva megtámaszkodott a combomon, s úgy mozgatta rendkívüli gyorsasággal a fenekét a farkamon. Szinte olyan gyorsan mozgott, hogy az már "reszelés"-nek is felfogható volt, szerintem a prosztatájával játszott, mert közben kétszer is elélvezett, hatalmas hörgések és nyögések közepette, míg az én merev dákóm meg csak "gyötörtetett" a seggében.
Már nekem sem volt sok hátra a záporoztatásig, mert egy idő után éreztem, hogy kellemes, kéjes hullámok támadnak a farkamban, a testemben, s pár pillanattal később sikerült ismét egy olyan hatalmasat élveznem, hogy még a szemem is fennakadt, s bizony bármilyen hülyén hangzik, de szó szerint még a talpam is ökölbe szorult a kielégülés kéjétől. Agyongyötört hímvesszőmből percekig pumpálódott a geci Zsolti seggébe, aki - bár érezte ezt - egy pillanatra sem hagyta abba csípője és alteste mozgatását a farkamon, így egy kicsit bele is haltam a záporoztatásba. Illetve az azt követő percekbe, mert a kielégülést követően sem lankadhatott le a "kardom" Zsolti folymatos izgatása következtében, továbbra is mereven ágaskodott "hüvelyében", s úgy éreztem, hogy soha sem lesz már vége ennek a dugásnak. Sőt! Zsolti mozgása még hevesebbé és gyorsabbá vált rajtam, miközben keze motollaként járt a saját farkán, s közben hangosan nyüszítve, lihegve, nyögdécselve élvezkedett. Annyira keményen játszott a farkammal, hogy bizony egy idő után - kielégülés ide, kielégülés oda -, ismét csak basznom kellett őt, mert hirtelen felemelkedtem fektemből, hanyattlöktem az ágyon, majd megfordítottam hasra, s amikor ő kissé felemelte a fenekét, akkor se szó, se beszéd, keményen bevágtam a seggébe agyongyötört farkamat, s egy egészen frenetikus, vad, kíméletlen baszásba fogtam. Csípőmet olyan erővel mozgattam, hogy minden egyes döfésemkor tövig hatoltam végbelébe, s a zacskóm pedig folyamatosan pufogott fenekénél, combjainál, zacskójánál. Zsolti megint rátalált kezével a farkára, s ismét hevesen verte azt, miközben hangosan sziszegve nyögdécselve bíztatott:
- Basszál Öcsi! Úgy! Még mélyebben, még erősebben! Ne kíméld a farkadat! Basszál! Basszál! Basszál még jobban! Basszál! Basszál! - mondogatta, minden egyes csípőlökésemet kommentálva eképpen.
- Baszlak! Baszlak! Baszlak te köcsög! - hörögtem, s valóban kíméletlenül, vadul basztam Zsoltit.
- Ááááááááááááááááááááááá... - hallottam meg váratlanul, s éreztem, hogy teste megmerevedik, seggét keményen ellenttartja nekem, miközben szabaddá vált farkából - heves ingamozgásokat leírva - vágódik ki az ondó, egyenesen az ágyneműre.
Teste minden egyes kilövellésre összerázkódott, s amikor az utolsó csepp is elhagyta merev, vérvörös, megduzzadt makkú hímvesszőjét, ismételten kézbekapta, s mint egy állat, úgy kezdte el verni megint.
- Basszál még Öcsi! Nagyon finom, ahogy csinálod! Basszál! Basszál! - kiáltotta oda nekem rekedt hangon.
S engem sem kellett ezek után bíztatni, mert még nagyobb sebességre kapcsoltam, s olyan vadul dugtam Zsoltit, ahogy csak tudtam, kezemmel a csípőjébe kapaszkodva rántottam a srácot mindig hátra, akkor, amikor éppen alaposan, tövig bevágtam neki. A szobát mindkettőnk nyögése, valamint testünk puffogásának zaja töltötte be, s bizony ha most látott volna valaki bennünket, nyugodtan hihette volna, hogy épp egy erőszakot lát, amit én követek el saját unokatestvéremen. Annyira kéjes volt az előttem térdepelő, a baszása közben a farát felemelve tartó izmos férfi testének látványa, hogy az agyam teljesen elborult, s valósággal állatként üzekedtem most.
Zsolti vad gyorsasággal verte saját farkát, így csak egy kézzel tudott támaszkodni, s ellenttartani heves döföléseimnek, de úgy látszik gyakorlata volt benne, mert vitézül helyt állt, s csak bámulni tudtam ügyességét, ahogy még a seggét is be-bemozgatta döföléseim ütemére.
A heves rohamok alatt vadul szakadt rólam az izzadtság, már teljesen belefolyt az arcomba, szemembe, de csak hajtottam magam előre, mindkettőn kielégülése érdekében. Vad mozdulataim a fáradtságtól azonban egy kissé lassúdni kezdtek, amit Zsolti nem is hagyott szó nélkül:
- Öcsi! Ne bassz már ki velem! Gyerünk! Dugjál még, basszál még erősebben! - szólt rám.
- Te egy kielégíthetetlen köcsög vagy! - röhögtem el magam kínomban, miközben a tartalék erőmet összeszedve kezdtem el benne megint hajrázni. S jó másfél percig, ami bevallom nekem ekkor már óráknak tűnt, sikerült elérnem, hogy Zsolti sokadszorra is kielégüljön, s szabadjára engedett farkából egy újabb adag ondó fröccsent az ágyra. Becsületére legyen mondva, hogy fenekének mozgatását még a kilövellése közben sem hagyta abba, csak abból sikerült következtetnem a tényre, hogy torkát hangos nyögés hagyta el, s teste kissé merevebben mozgott alattam. Ez annyira felizgatott, hogy még egy tíz másodperces hajszát vágtam le benne, s bizony számomra is eljött az a kegyelemteljes pillanat, hogy agyongyötört farkamból - rövid időn belül - másodszor is kilövellt férfimagom, bele egyenesen Zsolti rongyosra baszott seggébe. Olyan intenzív kéj söpört végig rajtam, hogy egész testemben remegtem, s szinte csak a Zsolti fenekében "felejtett" hímvesszőm fogott vissza attól, hogy ne rogyjak össze, ne rogyjak le megsemmisülve a padlóra. Úgy éreztem, miközben az egyes fröccsök elhagyták a farkamat, hogy annyira jó volt ez a mostani baszás, annyira jó volt a farkamnak Zsoltiban, annyi izgatást, dörzsölést és kényeztetést élt át, hogy szinte érzéketlenné vált bármilyen kéjes érintésre. Ezt persze csak addig gondoltam, amíg lassan hátrálva ki nem húztam abból a meleg, cirógató puhasággal ölelő seggből, s amikor szabad levegőre jutott, akkor ebben a félkemény, félpuha, élvezés utáni állapotában lágyan lengedezett hasam előtt. Reszkető lábakkal borultam rá Zsoltira, aki még mindig hangosan kapkodott a levegő után, s izzadtságtól síkos testünk cuppogva ragadt össze. Összetörtségemben aztán erőtlenül oldalra hengeredtem róla, s kezemet, lábamat szétdobva pihegtem mellette kellemesen elzsibbadt aggyal.
- Öcsi fantasztikus voltál! - törte meg a csendet, s kezét a hasamra téve cirógatta testemet.
- Hát amit most tettél velem, az nagyon király volt tesókám! - nyögtem oda neki, s kezemet a kezére téve simogattam én is őt.
- Öcsi! Nem is gondoltam volna az elején, hogy ilyen bikásra is tudod venni a figurát! - mosolyodott el, s játékosan megrángatta összekent, összement férfiasságomat.
- Bikásra? - kérdeztem meglepődve tőle.
- Ja! Tudod, amikor szétbaszod a másikat! - humorizált, s közben játékosan megemelte kétszer, háromszor a valagát.
- Akkor te mi vagy végül is? Bika vagy köcsög? - mentem én is bele a játékba.

- Szerinted? - kérdezett vissza illetlenül.
- Háááááát szerintem egyik sem! Te egy igazi liliomtipró vagy! Először megerőszakoltál, után meg ingyen megdugattad magad velem! Szóval alaposan kihasználtál! - röhögtem fel saját szellemességemen.
- Jó! Jó! De azért csak kicsit kellett veled erőszakoskodnom! - ugratott, s most már felémfordulva nézett a szemembe.
- Hát persze! Miért? Mit gondoltál te rólam egyáltalán? - komolyodtam el erre én.
- Mit is? Vajon mit is? Azt hiszem azt, hogy itt vagy te, egy remek kis hapsi, akinek fantasztikus teste van, akinek nem egyszer meglestem a fantasztikus méretű farkát, s akit úgy éreztem, hogy rokonság ide, rokonság oda, de meg kell hogy kapjak. Annyira kívántalak néha, hogy alig tudtam tűrtőztetni magam. A haverjaim is nagyon oda voltak érted, alig bírtam levakarni rólad őket. - mondta mindezt egyszuszra Zsolti.
- Te tényleg meglestél engem? - kérdeztem ledöbbenve.
- Hát persze, minden lehetséges alkalmat kihasználtam erre. Láttalak, amikor fürödtél, láttalak meztelenül aludni, láttalak kisnadrágban, s láttalak sportolni is izzadtan, s bizony alig győztem az ágaskodó farkamat takargatni előled, meg a többiek elől is. Tényleg nem vettél ebből észre semmit? - kérdezte komolyan tőlem.
- Bevallom nem! Az nagyon klasz volt nekem, hogy felkaroltál, hogy megismertettél a barátaiddal, s az is klasz volt, hogy felnőttként kezeltél. - válaszoltam őszintén.
- Ezért is volt nagyon megdöbbentő számomra, ahogy ma este először viselkedtél. Egyszerűen nem tudtam felfogni a dolgokat. Nem tudtam felfogni, hogy te..., hogy te meg én..., szóval érted?
- De az Isten szerelmére! Hát ennyire vak nem lehettél! - mondta Zsolti, majd folytatta: - Ide figyelj Öcsi! Én tisztában voltam azzal, hogy neked nem volt igazi barátnőd, igazi női kapcsolatod, tudtam azt is, hogy szívesen jössz el hozzám, s szívesen bulizol együtt a haverjaimmal, akik valamennyien srácok, s valamennyien... a faszt szeretik. Ezért is mertem titkon, a szívem legmélyén remélni, hogy te is hasonló beállítottságú vagy, s ezért akartam annyira veled lenni végre valahára. Ha tudnád, hogy hányszor kísértett meg a gondolat, amikor itt aludtál nálam a másik szobában meztelenül, vagy alsógatyában, hogy odamegyek hozzád, s rábukok a farkadra álmodban, vagy pedig felkeltelek és akkor... - mondta tovább.
- OK! Így már minden másképp fest! Hidd el azonban, hogy én valóban soha nem voltam sráccal, vagy férfival együtt, úgy, ahogy veled, s eszembe sem jutott a dolog sohasem. Az is igaz, hogy én mindig úgy gondoltam, az a helyes, ha az ember egy lánnyal lefeküdve veszti el a szüzességét, mert az a hagyományos, bevett szokás. Azonban nekem ez soha sem jött össze, nem is nagyon jártam utána, s bizony így csak a faszverés jutott osztályrészemül.
Az is igaz, hogy a srácok között mindig jobban éreztem magam, valahogy felszabadultabban tudtam viselkedni közöttük. Sokat gondolkoztam ezen, s bizony tökre összezavarodtam bele. S akkor jöttél te! Hát köszönöm szépen! Te aztán megadtad a kezdő és a végső lökést is! - mondtam először komolyan, aztán a végére mosolyogva.
Zsolti erre a nagy tirádára nem is tudott mit mondani, csak szótlanul odahajolt hozzám, s szelíden megcsókolt, s átölelve magához húzott. Így összekapaszkodva, meztelenül egymáshoz bújva nyomott el az álom mindkettőnket, s aludtunk egészen reggelig hullaként. A reggeli ébredés is olyan kellemes volt, hogy elhatároztuk, szombat révén egész délelőttünket az ágyban és egymással fogjuk tölteni.
Fáradtság ide, kialvatlanság oda, bizony délelőtt még vagy három menetet lezavartunk egymással, annyira vágytunk egymást boldoggá tenni, hogy mindent csináltunk, s mindent tűrtünk egymástól, s mindent meg akartunk egymásnak adni, úgy szerettük aznap egymást.
Aztán természetesen ez a remek kapcsolat egészen addig maradt töretlen, amíg nekem azon a nyáron be nem kellett vonulnom. A bevonulásomig szinte minden szabadidőnket együtt töltöttem Zsoltival, aki bizony elsírta magát, amikor megmutattam neki a behívómat.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Címkék: szellemességemen, kielégíthetetlen, összekapaszkodva, szégyenlősködtem, tornagyakorlatok, unokatestvéremet, tornamutatványok, bekövetkezhetett, lélegzetvétellel, nyelvmozgásokkal, unokatestvéremen, közreműködésével, kényszeredetten, visszafordultam, feltápászkodtam, belemasszírozta, elhallgattasson, erőszakoskodnom, megszárítgattam, megerőszakoltál, összezavarodtam, kielégülésemhez, megpróbálkozott, meztelenségemet, osztályrészemül, figyelmeztetően, megtámaszkodott, kétségbeesetten, megdöbbenéstől, unokatestvérem, belebárgyultam, prosztatájával, összeroppantam, visszacsücsült, mellbimbóimnál, záporoztatásig, beleegyezést Lacika, színpad közepén, bevonulásomig csak, unokatestvéremmel voltam, szüleimhez falura, saját nemét, bulikba különböző, hódításokról ment, unokatesóm annyira, egyik bulin, alsógatyájával együtt, ruháit raktam, egyik fotelre, farkával játszadozott, markában teljesen, nadrágom csatjához, Lacikát Józsi, Példámat Zsolti, Gyere Öcsi, Basszál Öcsi,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
05.21. 21:43 Férfi kosárlabda NB I - A Szolnok is elődöntőbe jutott
05.21. 21:23 Megszűnt a torlódás az autópályákon
05.21. 21:23 Az amerikai elnök újabb szankciókról döntött Venezuela ellen
05.21. 21:13 Putyin az orosz-indiai katonai együttműködést méltatta Modinak
05.21. 20:22 Jeruzsálem státusza - Berendelték az izraeli külügyminisztériumba Szlovénia...
05.21. 20:06 Puskás Suzuki Kupa - Ezüstérmes a házigazda Puskás Akadémia
05.21. 19:56 Férfi kosárlabda NB I - A címvédő Alba az első elődöntős
05.21. 19:55 Hercegi esküvő - Nyilvánosságra hozták a hivatalos esküvői fotókat
05.21. 19:55 Hat év szabadságvesztésre ítélték Ukrajnában a 2016-os futball Eb-re tervez...
05.21. 19:55 Kigyulladt egy autóbusz az M0-son, teljes lezárás
Tudjátok ?
A bogaraknak nem jár-é egy Káma Szutra?
A BKV miért nem ad kedvezményt nagycsaládosoknak, a MÁV meg igen?
Na de hová tűnt Damon Hill?
Te meddig élvezed ezt?
Miért fehér a madarak széklete?
még több kérdés
Blog Címkék
Sajátszerkesztésű képem  Jó éjt, szép álmokat  Tallóztam  Szép gondolatok...  Sándor Attila Csongor - Gyer...  A legnagyobb hiba  Új német-orosz barátság kezdőd...  Szép gondolatok...  Szép gondolatok...  Majorannás burgonyafőzelék (li...  Nyár...  Mindig és soha útra készen  Ídézetek  Tulipánok  egy félig írt vers  Gyors édességek gyereknapra.  Kempingezés  Utólag színezett fotók a 1920-...  Mandala előtt meditáló  Házi Gundel palacsinta  Szerelem?  Szuhanics Albert - A gyermek...  Szép gondolatok...  Vicc  Ludi Delfino  A zárda udvarán  Így szeretlek...  Panasz  flow..  Vicc  Focilabda  Horváth Ilon: Örömhír  Ha hozzám jössz.....  Kevés ember van manapság  Egyszer volt...  Hiszek benned  Mandalák  Jó éjszakát!Szép álmokat!  Az élet értelme...  A legendák azt mondják  Jó éjt, szép álmokat  A legnagyszerűbb emberek  Szép gondolatok...  Szép gondolatok...  gondolat...  Ébredés...  Híres emberek ritkán látott ké...  Kempingezés  GYEREKNAPra  A legendák azt mondják  Fellegből lévő  Gyermeknapi gondolatok  Real Madrid weboldala  Tompa Mihály - Virágregék. Csa...  Harmonia.......  Hiszek benned  Hársfákat csonkítottak meg Mos...  Jézus tekintete  Egyszer volt...  Fellegek felett  Ídézetek  Átlagban 4,5 milliós jutalmat ...  Vicc  Lányka a galambokkal  A legendák azt mondják  Ők a világ leggazdagabb sztárj...  Spanyol labdarúgás 2017/18 év ...  Tallóztam  Van, aki forrón szereti /Some ...  A Manderley-ház asszonya /Rebe...  Van, aki forrón szereti /Some ...  Szép gondolatok...  Ahhoz, hogy szárnyaljál  Real Madrid weboldala  Üzletemberek 13 pontja  Real Madrid weboldala  Elmennék messzire...  Szép gondolatok...  Horváth Ilon: Örömhír  ölelés és mosoly...  Te vagy nekem...  Zalai fodros diós-mákos kalács  Szabó Lőrinc: Emlék  Az élet értelme...  Sajátszerkesztésű képem  Jézus áldása  Az álom nem tolvaj  Tanulságos történet!  Ahhoz, hogy világotokat  Mondd, kell-e még?  Vigyázzunk magunkra és egymásr...  Ahogy minden élőlény kapcsolód...  De nincs senki, aki visszakérd...  Hetvenkét lépcsőfok  Robogó vonatom ablakán ...  De nincs senki, aki visszakérd...  Camambert diós panírban áfonya...  Ahogy minden élőlény kapcsolód...  Te maradsz  Várlak... 
Bejegyzés Címkék
beleegyezést Lacika, színpad közepén, bevonulásomig csak, unokatestvéremmel voltam, szüleimhez falura, saját nemét, bulikba különböző, hódításokról ment, unokatesóm annyira, egyik bulin, alsógatyájával együtt, ruháit raktam, egyik fotelre, farkával játszadozott, markában teljesen, nadrágom csatjához, italtól akadozó, alsógatyám volt, erősen ittas, ruháim tetejére, unokatestvérem vagy, legnagyobb nyugalommal, nagyot szorított, pillanat alatt, farkamnál fogva, fürdőszoba felé, ajtónál utolérve, tarkómat megpuszilva, fényes helyiségbe, unokatesóm törölközőjében, közepes méretű, vágóhídra menő, másik farok, csöppnyi hálófülkébe, itteni bútorzat, hatalmas ágyból, plafonon volt, másik szobában, kanapén aludtam, kemény homopornó, kezében hozott, merész ugrással, csajt akarok, farkamat fogtam, hapsival baszni, rokonom vagy, lábad között, utóbbi időben, hatalmas szexéletedben, tettek mezejére, lány vagyok, férfit igazán, farkát kezdte, szememet behunytam, lágy csókot, szabaddá vált, kezébe fogta, videón akciózó, kicsit szétnyílt, csókolózást velem, előbbi akció, farkam kezdett, előbbi ölelkezés, hímvesszőm kezdett, hasam előtt, lábam közé, világ legtermészetesebb, kicsit följebb, teljesen merev, ajkaim közé, kicsit mozogni, srác néha, mandulámig tolult, kevéske fanszőrzete, spanyol lovasiskolák, számban mozgatva, pirosra duzzadt, makkja tövénél, kielégülés ellen, testemet végigcsókolni, szelíd csókot, zacskómat nyaldosta, rettegés vette, seggembe akarja, egyik tégelyt, műfaszt vette, lukamhoz kente, krémből természetesen, első mellé, harmadik ujját, szorosan összezárt, maradékot pedig, előbb megujjazott, hevesebb nyomás, kissé erősebben, előbbi ténykedésem, farkamra koncentrálj, számban mozgó, fenekembe tolni, fenekemben mozgatni, műfütyi tövig, , ,
2018.04 2018. Május 2018.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 431 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 217
  • e Hét: 2078
  • e Hónap: 9577
  • e Év: 55113
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.