|
2014-11-22 18:59:13, szombat
|
|
|
...... .....
Hozzávalók
6 db alma
1 diónyi vaj
1 ek liszt
1 dl tejföl
só
cukor
őrölt fahéj
Elkészítés
Az almát meghámozzuk, kis cikkekre vágjuk és egy kevés vízzel, egy csipet sóval, egy kevés cukorral és fahéjjal néhány percig forraljuk. A forralási idő az alma fajtájától függ, de vigyázzunk, mert nem szabad szétfőnie. Végül a tejföllel elkevert liszttel besűrítjük, és melegen vagy hidegen tálaljuk. |
|
|
1 komment
, kategória: receptek |
|
Címkék: meghámozzuk, fajtájától, elkészítés, hozzávalók, vigyázzunk, besűrítjük, forraljuk, tejföllel, forralási, szétfőnie, tálaljuk, cikkekre, fahéjjal, elkevert, liszttel, cukorral, melegen, hidegen, csipet, diónyi, percig, néhány, vízzel, szabad, vágjuk, tejföl, cukor, liszt, almát, őrölt, kevés, végül, sóval, fahéj, almát meghámozzuk, kevés vízzel, csipet sóval, kevés cukorral, alma fajtájától, tejföllel elkevert,
|
|
|
|
almát meghámozzuk, kevés vízzel, csipet sóval, kevés cukorral, alma fajtájától, tejföllel elkevert, meghámozzuk, fajtájától, elkészítés, hozzávalók, vigyázzunk, besűrítjük, forraljuk, tejföllel, forralási, szétfőnie, tálaljuk, cikkekre, fahéjjal, elkevert, liszttel, cukorral, melegen, hidegen, csipet, diónyi, percig, néhány, vízzel, szabad, vágjuk, tejföl, cukor, liszt, almát, őrölt, kevés, végül, sóval, fahéj, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
47466 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 5520
- e Hét: 11321
- e Hónap: 44475
- e Év: 278222
|
|
|