|
2017-11-20 17:32:12, hétfő
|
|
|
...... ..........
Receptje:
HOZZÁVALÓK
4 szelet csirkemell
15 dkg trappista sajt
10 dkg vaj
só
őrölt szerecsendió (ízlés szerint)
2-3 szál petrezselyem
A panírozáshoz:
15 dkg liszt
3 db tojás
15 dkg zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
Elkészítése:
Fűszervajas töltelékhez a sajtot lereszeljük, ezután összegyúrjuk a vajjal, kevés sót, az apróra vágott petrezselyemzöldet és reszelt szerecsendiót adunk hozzá. Ezután újra összekeverjük, és amíg a húst előkészítjük, hűtőben tároljuk.
A csirkemellbe egy hegyes, vékony pengéjű késsel óvatosan, kb. a közepénél beleszúrunk, de vigyázva, hogy a mellfilé ne lyukadjon át. Az ujjunkkal kicsit kitágíthatjuk a bevágott részt.
A fűszervajas tölteléket kivesszük a hűtőből, és egy sima csőfejes nyomózsákba kanalazzuk, majd a mellfilékbe óvatósan belenyomjuk a fűszervajas tölteléket, és a végén egy fogpiszkálóval a bevágott rész végét lezárjuk, hogy sütés közben a fűszervaj ne folyjon ki.
A húsokat duplán panírozzuk - tehát a zsemlemorzsás réteg után még egy réteg tojás és még egy réteg zsemlemorzsa következik -, majd hűtőbe tesszük kb. 20 percre, hogy a vaj visszadermedjen, és a panír is egy kicsit megkeményedjen rajta.
A tekercseket közepesen forró bő olajban lassan pirosra sütjük, időnként óvatosan - ne villával! - megforgatjuk. Sült krumplival, rizzsel (rizi-bizivel), krumplipürével, vagy akár ezekből vegyes körettel tálaljuk.
Másik recept itt olvasható Link |
|
|
0 komment
, kategória: saját készítés |
|
Címkék: visszadermedjen, krumplipürével, megkeményedjen, fogpiszkálóval, zsemlemorzsás, szerecsendiót, összekeverjük, kitágíthatjuk, petrezselyem, zsemlemorzsa, összegyúrjuk, panírozáshoz, megforgatjuk, előkészítjük, szerecsendió, csirkemellbe, lereszeljük, töltelékhez, belenyomjuk, fűszervajas, beleszúrunk, nyomózsákba, mellfilékbe, elkészítése, tekercseket, kanalazzuk, tölteléket, csirkemell, hozzávalók, krumplival, panírozzuk, következik, lyukadjon, kivesszük, közepesen, közepénél, sajtot lereszeljük, apróra vágott, húst előkészítjük, közepénél beleszúrunk, ujjunkkal kicsit, bevágott részt, fűszervajas tölteléket, sima csőfejes, mellfilékbe óvatósan, bevágott rész, húsokat duplán, zsemlemorzsás réteg, réteg tojás, réteg zsemlemorzsa, kicsit megkeményedjen, tekercseket közepesen,
|
|
|
|
69 éve hunyt el Albert Einstei... Facebookon kaptam Facebookon kaptam Jónás Tamás – Végtelen b... Neked tudnod kell Gyökössy Endre - Virágok virág... Facebookon kaptam Adakozás Ne kapaszkodj magasabbra, Kerüld el az evangélium örömén... Facebookon kaptam A tömeg, a Mester, a módszer, ... Próbálj meg ... Kellemes délutánt kívánok Png csokor Facebookon kaptam Paul David Tripp Április 20 Szép estét kedves látogatóimna... Akarat Miért nem menti meg Jézus a jó... Szívem tiéd Sokan azt tartják Amikor Jézus rátapos a lábadra Png csokor A televizió nem a kultúrát kép... Mit beszél, nem értem, hogy m... Garai Gábor - Takarítás Kiss Éva - Amerre a ház lelke ... képre írva Aki nem dolgozik, ne is egyék Kaffka_Margit Szép estét kedves látogatóimna... Nem méltó hozzád Kövesd a cowboyt! Boldog születésnapot a ma ünne... Facebookon kaptam Csak a fogyatkozás látható Hogyan lehet Jézust szenvedély... Facebookon kaptam George Gordon Lord Byron: Inez... Szép estét kedves látogatóimna... George Byron - Ahogy itt jár -... George Byron - Ahogy itt jár -... Facebookon kaptam Png kutya Akarat A sors Nagyon különös Albert Einstein gondolata Png telefon Png férfi Hogyan éljünk boldogan, amíg m... A másik dolog, Mai harmónia kártyám Facebookon kaptam A Megváltó szolgálatában Akarat Facebookon kaptam A nemzeti hovatartozás kulturá... Facebookon kaptam Bounty krémes Facebookon kaptam Png csokor Amikor Jézus rátapos a lábadra Weöres Sándor - A hársfa mind ... Png rózsa csokor Segítsük barátainkat, hogy meg... Mindig jusson idő nevetni Facebookon kaptam A televizió nem a kultúrát kép... Akarat Esti kép Facebookon kaptam Krisztinától Aki nem dolgozik, ne is egyék Soha ne kedvezz... Facebookon kaptam Facebookon kaptam Zilahy Lajos gondolata Facebookon kaptam Minden harmadik... Paul David Tripp Április 20 Facebookon kaptam Nevem Facebookon kaptam Julian Brass gondolata Elköszönt Zilahy Lajos gondolata Egy maradéktalanul uralt világ Leonardo da Vinci gondolata Png ház Fehér virág Minden harmadik... A televizió nem a kultúrát kép... Miért nem menti meg Jézus a jó... Hogyan éljünk boldogan, amíg m... Őrizkednünk kell... Facebookon kaptam Szép estét kedves látogatóimna... Alvó cicák Png virág
|
|
|
|
sajtot lereszeljük, apróra vágott, húst előkészítjük, közepénél beleszúrunk, ujjunkkal kicsit, bevágott részt, fűszervajas tölteléket, sima csőfejes, mellfilékbe óvatósan, bevágott rész, húsokat duplán, zsemlemorzsás réteg, réteg tojás, réteg zsemlemorzsa, kicsit megkeményedjen, tekercseket közepesen, visszadermedjen, krumplipürével, megkeményedjen, fogpiszkálóval, zsemlemorzsás, szerecsendiót, összekeverjük, kitágíthatjuk, petrezselyem, zsemlemorzsa, összegyúrjuk, panírozáshoz, megforgatjuk, előkészítjük, szerecsendió, csirkemellbe, lereszeljük, töltelékhez, belenyomjuk, fűszervajas, beleszúrunk, nyomózsákba, mellfilékbe, elkészítése, tekercseket, kanalazzuk, tölteléket, csirkemell, hozzávalók, krumplival, panírozzuk, következik, lyukadjon, kivesszük, közepesen, közepénél, ujjunkkal, fűszervaj, trappista, olvasható, bevágott, vigyázva, óvatosan, mellfilé, körettel, óvatósan, időnként, villával, receptje, lezárjuk, tálaljuk, csőfejes, sütéshez, tároljuk, folyjon, húsokat, hűtőből, reszelt, rizzsel, bizivel, szerint, ezekből, olajban, tesszük, pengéjű, pirosra, hűtőben, lassan, közben, vajjal, vegyes, vágott, szelet, hűtőbe, késsel, duplán, sajtot, kicsit, hegyes, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
47466 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 3646
- e Hét: 15276
- e Hónap: 48430
- e Év: 282177
|
|
|