Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jézus szent arcának tisztelete
  2018-05-07 15:54:14, hétfő
 
   
  Segítsetek, hogy a Szent Arc tisztelete széles körben elterjedjen, és minden házba eljusson. Így még sokat elháríthattok a súlyos büntetésekből.
Urunk, mutasd meg nekünk Arcodat és megmenekülünk.
Boldog Pió atya:
Fiam! Én, a mi Urunk Jézus Krisztus Szent Arca iránt rendkívül nagy tisztelettel és szeretettel viseltettem. A Szent Arc tisztelőinek páratlanul nagy dicsőségük van a mennyben. Ők egészen közel vannak Jézushoz, és az Ő megdicsőült Arcát szemlélik. A Szent Arc igaz tisztelői mát itt a Földön is túlcsorduló kegyelmeket kapnak, hogy szentekké lehessenek. De ahhoz, hogy ezt elérhessék, az isteni Mester keresztjével egyesülve kell élniük: mert kereszt nélkül nincs szentség. Jézussal együtt keresztre kell magukat feszíteniük, és a Szűzanyához könyörögni szüntelen közbenjárásáért.
Fontos üzenet a most következő nehéz időkre, mely itt olvasható Link

Forrás: dkjozsef.blogspot
JÉZUS SZENT ARCÁNAK TISZTELETE
Két alkalommal (1995. február 17-én és március 15-én) vérzett az itt látható Szent Arc-kép Cotonou-ban (Benin), Nyugat-Afrikában.
...... ........... ..............


1995. februárjában Cotonou-ban (Benin), Nyugat-Afrikában egy 18×24 cm nagyságú bekeretezett Szent Arc kép vérezni kezdett. Amikor a sürgősen odahívott orvos megérkezett, nem tudott vérmintát venni, mivel a vér közben megalvadt. Mindez 13 szemtanú jelenlétében történt, akik jelen voltak, amikor egy hang így szólt: ,,Ismét eljövök és az orvos be fogja tudni fejezni a vizsgálatot." Kémcsöveket készítettek ki, hogy a vért felfogják.
1995. március 15-én kb. 17 órakor a Szent Arc ismét bőségesen vérezni kezdett, és a vért sikerült felfogni. A kémcső negyed részig volt tele, amikor ezt hallották: ,,Elég, magam fogom feltölteni."
Az orvos megállapította, hogy a kémcső negyedéig volt tele, majd kb. 45 perc múlva teljesen tele lett. Hogyan történt ez? Nem tudta megmagyarázni, csak csodálkozott. 12 tanú volt jelen. Oly erősen vérzett a kép, hogy a Szent Arc vonásait alig lehetett felismerni. A vért megvizsgálták, és az eredmény a következő volt: emberi vér. A vércsoport: AB, Rh pozitív.

Ima:
SZERETETT JÉZUSOM IMÁDÁSRA MÉLTÓ ARCA!
IMÁDLAK ÉS SZERETLEK TÉGED LELKEM MINDEN EREJÉVEL.
ALÁZATTAL KÉRLEK, HOGY ISTEN KÉPÉT ÁLLÍTSD HELYRE BENNEM.
TISZTA SZÍVET TEREMTS BENNEM, ISTENEM!
NE VESS EL ENGEM SZÍNED ELŐL!
MINDEN ÁLTALAD TÖRTÉNJÉK BENNEM,
ÉRTED, Ó JÉZUSOM, A TE DICSŐSÉGEDRE,
IRÁNTAD VALÓ SZERETETBŐL. AMEN.

ÖRÖK ATYA! FELAJÁNLOM NEKED SZERETETT FIAD IMÁDÁSRA MÉLTÓ ARCÁT,
SZENT NEVED DICSŐSÉGÉRE ÉS A LELKEK ÜDVÉRE. AMEN

Krisztus halotti leplet 1572 óta TURINBAN /Olaszország/ őrzik. Erre mint egy fénykép lemezre kirajzolódott KRISZTUS URUNK holttestének képmása negatív képben. De ezt csak 1898-ban fedezték fel,miután a fényképezést feltalálták s egy olasz ügyvéd lefényképezte a turini leplet és amikor a lemezt előhívta,azon Jézus Krisztus holttestének pozitív képet kapta meg.
Megállapították,hogy a halotti lepelként használt vásznon levő negatív kép annak az aloé és mirhakeveréknek a vegyi hatására jött létre,amivel a temetéskor bekenték az Úr Testét. A turini leplen, az Úr kezein és lábain a szögek sebhelyei,valamint az oldalán a lándzsaszúrás sebe, és az ostorozás és ütlegelések által ejtett sebek is mind megtalálhatók. De a pozitív képen, a homlokon és a hajzaton, valamint a Test más helyein is látható fehér foltok negatívja nem vegyi hatásra jött létre a lepedőn, hanem az Úr Testén ejtett sebekből kiömlő Vér ráalvadt a lepedőre és sötét foltokat hagyott rajta. Ezért vannak világos foltok a pozitív képen. Ez bizonyság arra, hogy a töviskorona mely, vérző sebeket ejtett az Úr fején és hogy az Úr Teste nemcsak a töviskoronától, nem csak a szögek és lándzsaszúrás helyein, hanem az ostorcsapásoktól és az ütlegelésektől is több helyen vérzett. Az orron, a jobb arcon és az állon látható daganat ütlegeléstől származik.
II Leo a vallásosság felélesztése eszközének mondta a felfedezést. X Piusz kifejezte kívánságát, hogy Jézus Szent Arcát mindenütt megismerjék és minden keresztény családban tiszteljek. XI Piusz kijelentette: ,,Személyesen tanulmányoztuk a leplet és meg vagyunk győződve hitelességéről.“
De a Szent Arc tisztelete nem csak a halotti Arcra, hanem a kereszthalál előtti Jézus és a feltámadt Krisztus Arcának tiszteletére is vonatkozik. Nem a turini leplen levő kép felfedezésével kezdődött a Szent Arc tisztelete, hanem sokkal korábban. Maga az Úr alapította meg szentéletű apácáknak adott kinyilatkoztatásaival, hogy értékes eszközt adjon nekünk a bűnösök megtérítésére, és hogy a Veronika-lelkeknek most is alkalom nyíljék Krisztus szenvedő Arcának letörlésére.
A XIII. században Szent Gertrúd és Szent Mechtild apácafőnöknőknek, valamint a XIX. század első felében a Szent Peterről nevezett Mária karmelita nővérnek /Tourus/ adott az Úr mindenkinek szóló kinyilatkoztatásokat Szent Arcának tiszteletéről. Az alábbi 10 pontból álló ígéret e három szentnek adott kinyilatkoztatásokból van kivonatolva.
ÍGÉRETEK, MELYEKET JÉZUS AZOKNAK ADOTT, AKIK SZENTSÉGES ARCÁT TISZTELIK
1. Akik emberségem képmását tisztelik, azok lelkük melyen Istenségem képmását nyerik el és attól megvilágosítást kapnak. Arcomhoz való hasonlóságuk által fénylőbbek lesznek az örök életben, mint mások.
2. A bűn által a lelkükben eltorzított Istenképet halálukban ismét helyreállítom.
3. Akik Szent Arcomat az engesztelés szellemében tisztelik, oly kellemesek nekem, mint Veronika, ugyanazt a szolgálatot teszik nekem most, mint akkor Ő. Hálából Arcom isteni vonásait a lelkükbe vésem.
4. Imádásra méltó Arcom mintegy az Istenség pecsétje,és az a tulajdonsága,hogy azokba a lelkekbe, akik hozzá folyamodnak, belevési Istensége képét.
5. Mentől jobban szorgoskodtok azon, hogy istenkáromlásoktól eltorzult Arcom vonásait helyreállítsátok, annál inkább gondját viselem bűntől eltorzult lelketeknek. Képemet ismét lelketekbe vésem és oly széppé teszem lelketeket, mint a szent keresztség felvételekor volt.
6. Akik Szentséges Arcomat a Mennyei Atyának engesztelésül felajánlják, lecsillapítják Szent haragját és mintegy mennyei érmet nyernek azáltal, mellyel a bűnösök megtérését megvásárolhatják.
7. Szentséges Arcom felajánlóitól semmit se tagad meg az Ég. Én magam nyitom meg ajkamat, hogy szándékaikat a Mennyei Atyám elé vigyem.
8. Csodák történnek Szentséges Arcom tisztelete által. Arcom képmásának tisztelőit szeretetemmel övezem, megvilágosítom és a jobban állhatatossá teszem.
9. Sose hagyom el Szentséges Arcom tisztelőit.
10. Mindazokat, akik ebben az engesztelő műben Ügyemet szóban, imával,vagy írásban támogatják, Mennyei Atyámnál megvédem, haláluk óráján lelkük képét minden szennytől megtisztítom, és eredeti szépségét visszaadom.

Részletek a Magyar Katolikus Püspöki kar 1946-os karácsonyi (engesztelésről szóló) körleveléből, amelyet 1947. január elsején tettek közzé.
(A körlevelet 14 főpásztor írta alá Mindszenty József bíboros, hercegprímás, esztergomi érsekkel az élen.)
Ha már a földi remények megint így elhervadtak, a békét ott kell keresnünk a Béke Fejedelménél és a Béke Királynőjénél; keresnünk, sürgetnünk, kérnünk kell érte szünet nélkül (Ap. csel. 12, 5), amíg meg nem kapjuk, amíg meg nem találjuk, és amíg a béke országa meg nem nyílik nekünk (Máté 21, 23). Mi, hívők, vegyük kezünkbe a béke szent ügyét, úgyhogy ostromoljuk meg az eget milliók és milliók alázatos, állhatatos imádságával és imádsággal egészen átitatott élettel.

Wikipedia oldalon Link
Veronika kendőjeJézus Szent Arcának felajánlása az Örök Atyának videó Link

Jézus szent arca rózsafüzére - hamvazó szerda előző keddre
Jézus ígéreteiből, melyet a Szent Arca tisztelőinek adott:
"akik Szent Arcomat az engesztelés szellemében tisztelik, oly kellemesek nekem, mint Veronika,ugyanazt a szolgálatot teszik nekem most, mint akkor ő. Hálából Szent Arcom isteni vonásait a lelkükbe vésem.A bűn által a lelkükben eltorzított Istenképet halálukban ismét helyreállítom.Aki Szent Arcomat felajánlja a Mennyei Atyának, sok lélek megmentését nyeri el...Ahányszor felajánljátok Szent Arcomat a Mennyei Atyának, annyiszor nyitom meg ajkamat és kiáltok irgalomért!Sohasem hagyom el Szent Arcom tisztelőit.Szeretném, hogy Hamvazószerda előtti kedd (húshagyó kedd) Szent Arcom tiszteletének ünnepe legyen. Szeretném, ha különösen kedden tisztelnék Szent Arcomat.
videó Link

Üzenete:A Szent Arc tisztelete Link
Videó Link

- A világ gyakran elvonja a figyelmünket Istenről, mi azonban akármikor visszatérhetünk hozzá. Ebben lehet segítségünkre ez a szép, rövid ima.
Szeretett Jézusom imádásra méltó Arca! Imádlak és szeretlek Téged lelkem minden erejével. Alázattal kérlek, hogy Isten képét állítsd helyre bennem.
Tiszta szívet teremts bennem, Istenem! Ne vess el engem színed elől! Minden Általad történjék bennem, Érted, Ó Jézusom, a Te dicsőségedre, irántad való szeretetből. Amen
.......

 
 
0 komment , kategória:  Jézus a keresztúton  
Címkék: helyreállítsátok, ostorcsapásoktól, megvásárolhatják, apácafőnöknőknek, megállapították, közbenjárásáért, megvilágosítást, mirhakeveréknek, visszatérhetünk, megállapította, ütlegelésektől, felfedezésével, megvilágosítom, töviskoronától, hitelességéről, tanulmányoztuk, lecsillapítják, engesztelésről, segítségünkre, szeretetemmel, felajánlóitól, kirajzolódott, helyreállítom, felajánljátok, királynőjénél, engesztelésül, szorgoskodtok, elháríthattok, tiszteletéről, lándzsaszúrás, megtalálhatók, hamvazószerda, tiszteletének, lefényképezte, megmagyarázni, megmenekülünk, súlyos büntetésekből, isteni Mester, most következő, sürgősen odahívott, vért felfogják, vért sikerült, kémcső negyed, orvos megállapította, kémcső negyedéig, vért megvizsgálták, következő volt, fénykép lemezre, fényképezést feltalálták, olasz ügyvéd, turini leplet, lemezt előhívta, Szent Arc, Boldog Pió, Urunk Jézus Krisztus Szent Arca, JÉZUS SZENT ARCÁNAK TISZTELETE, Szent Arc-kép Cotonou-ban, SZERETETT JÉZUSOM IMÁDÁSRA MÉLTÓ ARCA, IMÁDLAK ÉS SZERETLEK TÉGED LELKEM MINDEN EREJÉVEL, ALÁZATTAL KÉRLEK, HOGY ISTEN KÉPÉT ÁLLÍTSD HELYRE BENNEM, TISZTA SZÍVET TEREMTS BENNEM, VESS EL ENGEM SZÍNED ELŐL, MINDEN ÁLTALAD TÖRTÉNJÉK BENNEM, IRÁNTAD VALÓ SZERETETBŐL, ÖRÖK ATYA, FELAJÁNLOM NEKED SZERETETT FIAD IMÁDÁSRA MÉLTÓ ARCÁT, SZENT NEVED DICSŐSÉGÉRE ÉS LELKEK ÜDVÉRE, KRISZTUS URUNK, Jézus Krisztus, Jézus Szent Arcát, Krisztus Arcának, Szent Gertrúd, Szent Mechtild, Szent Peterről, Szent Arcának, MELYEKET JÉZUS AZOKNAK ADOTT, AKIK SZENTSÉGES ARCÁT TISZTELIK, Akik Szent Arcomat, Hálából Arcom, Akik Szentséges Arcomat, Mennyei Atyának, Szentséges Arcom, Mennyei Atyám, Mennyei Atyámnál, Magyar Katolikus Püspöki, Mindszenty József, Béke Fejedelménél, Béke Királynőjénél, Jézus Szent Arcának, Örök Atyának, Szent Arca, Szent Arcomat, Hálából Szent Arcom, Szent Arcom, Szeretett Jézusom, Minden Általad,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.22. 23:22 Korrupciós vádak súlyemelésben - Aján Tamást 90 napra felfüggesztették
01.22. 23:02 Műkorcsolya Eb - Tizedik a rövidprogramban a Scsetyinyina, Magyar páros
01.22. 22:42 Németh Krisztián nem marad az Egyesült Államokban
01.22. 22:23 Női kosárlabda EK - Tizennyolc pontos szekszárdi hátrány a nyolcaddöntőben
01.22. 22:23 Férfi kézilabda Eb - Győztek a svédek, elúszott az olimpiai kvalifikáció
01.22. 22:23 Német kormánymegbízott: példamutató Magyarország kisebbségpolitikája
01.22. 22:22 Férfi Magyar Kupa - Elsőként a Pénzügyőr jutott döntőbe
01.22. 22:05 Vízilabda Eb - Négy között a horvátok
01.22. 21:41 Illegális bevándorlás - Bakondi: alagúton, létrán, vízen, leplombált kamion...
01.22. 21:32 Brexit - Lezárult a Brexit-megállapodás tárgyalása a brit parlamentben
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Fehér rózsák  Szeretet  Minden nap annyit jelent  Érdekes filmek  Lelkiismeret  Hóember  Nők napraforgó csokorral  Vízcseppes rózsák  Téli este  Követés  Goethe szokása  Új imaház  Önvádolás  Érdekes filmek  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Naplemente  Esik a hó  Kakukkos óra  Sárga rózsák  Kreatív virágos torta  Placido Domingo  Placido Domingo  Remény és hit  Az ember a tűz mellé huzódik.  Téli csend  Szalagos fánk recept  Hibázunk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Cica pillangóval  Farkas Éva: Csak néhány óra ke...  Férfi kézilabda E.B. 01.21  Hatalom  Reményik Sándor: Ha számbavett...  Facebookon kaptam  Téli kép  Naplemente  Szeretet  Goethe szokása  Férfi kézilabda E.B. 01.21  Fázós cica  Tudom miért  Piros liliomok  Isten parancsa  Kutyus masnival  Rudnyánszky Gyula versei  Százlábú  Naplemente  Isten a mi erősségünk  Szeretet  Figyelő  Png nő  Facebookon kaptam  Keringő  Szent Margit búcsú Veszprémben...  Keringő  Örök törvény  Facebookon kaptam  Ha azt csinálod, amit szeretsz  Facebookon kaptam  Rudnyánszky Gyula versei  Példa és szó  Test  Szèp estét  Olvasd  Étel és ital  Vivaldi - Négy évszak - Tél! v...  Facebookon kaptam  Szent Fábián pápa és Szent Seb...  Szeretet  Útravaló – 2020. január ...  Vízcseppes rózsa  Facebookon kaptam  Remény és hit  Facebookon kaptam  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Kreatív virágos torta  Új imaház  Kutyus masnival  Havas rózsa  Posertube  Piros liliomok  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Rózsa csokor csendélet  Lelkiismeret  Győztesek útján  Png nő  Útravaló – 2020. január ...  Reményik Sándor: Ha számbavett...  Ha azt csinálod, amit szeretsz  Facebookon kaptam  Erősítsd a lelkedet!  Farkas Éva: Csak néhány óra ke...  Facebookon kaptam  Minden nap annyit jelent  Gazdag hatalmasok  Szép francia kép  Fegyelem  Naplemente 
Bejegyzés Címkék
súlyos büntetésekből, isteni Mester, most következő, sürgősen odahívott, vért felfogják, vért sikerült, kémcső negyed, orvos megállapította, kémcső negyedéig, vért megvizsgálták, következő volt, fénykép lemezre, fényképezést feltalálták, olasz ügyvéd, turini leplet, lemezt előhívta, halotti lepelként, vegyi hatására, temetéskor bekenték, turini leplen, szögek sebhelyei, lándzsaszúrás sebe, pozitív képen, töviskorona mely, jobb arcon, állon látható, vallásosság felélesztése, halotti Arcra, kereszthalál előtti, feltámadt Krisztus, bűnösök megtérítésére, örök életben, lelkükben eltorzított, engesztelés szellemében, szolgálatot teszik, lelkükbe vésem, szent keresztség, bűnösök megtérését, jobban állhatatossá, engesztelő műben, földi remények, béke országa, béke szent, eget milliók, világ gyakran, figyelmünket Istenről, helyreállítsátok, ostorcsapásoktól, megvásárolhatják, apácafőnöknőknek, megállapították, közbenjárásáért, megvilágosítást, mirhakeveréknek, visszatérhetünk, megállapította, ütlegelésektől, felfedezésével, megvilágosítom, töviskoronától, hitelességéről, tanulmányoztuk, lecsillapítják, engesztelésről, segítségünkre, szeretetemmel, felajánlóitól, kirajzolódott, helyreállítom, felajánljátok, királynőjénél, engesztelésül, szorgoskodtok, elháríthattok, tiszteletéről, lándzsaszúrás, megtalálhatók, hamvazószerda, tiszteletének, lefényképezte, megmagyarázni, megmenekülünk, megtérítésére, büntetésekből, megvizsgálták, tisztelőinek, szándékaikat, holttestének, fejedelménél, hasonlóságuk, keresztjével, fényképezést, februárjában, hercegprímás, bekeretezett, figyelmünket, jelenlétében, kereszthalál, csodálkozott, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 411 db bejegyzés
e év: 411 db bejegyzés
Összes: 40910 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 752
  • e Hét: 50253
  • e Hónap: 267120
  • e Év: 267120
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.