Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jézus él! A megtérők imája
  2019-01-20 16:13:55, vasárnap
 
  Mihályfalvi János videója Link
Előadják: Sinkovits Imre és Kozák András
Videón lévő Ima:
- Uram, Jézus Krisztus! Szükségem van Rád! Köszönöm, hogy meghaltál értem a kereszten az én bűneim miatt is. Hiszem, hogy kiontott véred megtisztít minden bűntől.
Kinyitom szívem ajtaját, és befogadlak Téged, mint Uramat és Megváltómat. Te irányítsd életemet.
Tégy olyanná, amilyen Te akarod, hogy legyek.
Megvallom, megbánom és elhagyom minden bűnömet, amit valaha is tettem. Kérlek, bocsásd meg minden bűnömet, és jöjj a szívembe. Köszönöm, hogy megbocsátottad bűneimet, és Szent Szellemed (Lelked) által a szívembe költöztél. Köszönöm, hogy megajándékoztál az örök élettel és egy mennyei hellyel. Szívből megbocsátok mindenkinek, aki megbántott engem. Kérlek, formálj olyanná, amilyenné akarod, hogy legyek, hogy örömed teljék bennem. Kérlek, vezess az üdvösség keskeny útján az örök életre. Köszönöm.
Uram Jézus szükségem van rád.
Köszönöm, hogy meghaltál értem a kereszten.
Kinyitom életem kapuját és befogadlak téged, mint uramat, megváltómat.
Te irányítsd életemet. Tégy olyanná, amilyen Te akarod, hogy legyek. Ámen.

...... ........... ........... .......


*
- Megtérők imája Jézus élete c filmből videó Link
*
- Kérd Jézus Krisztust, hogy vegye át életed vezetését! Mondd el, hogy engedelmeskedni akarsz neki! Akaratát megismered a Bibliából. Kérd Őt, mutasson neked utat a mindennapi életben! Keresd naponta a Vele való kapcsolatot a rendszeres bibliaolvasás és imádkozás által! Csatlakozz mielőbb egy Bibliához hű gyülekezethez! A hívő keresztény testvéreiddel való kapcsolatod pedig segít abban, hogy győztes légy a bűn elleni harcban, s hogy növekedj lelki-szellemi életedben, Isten és Jézus Krisztus megismerésében. Ha mindezt őszintén, szívből megtetted, akkor megtapasztalod, hogy az Úr Jézus erőt és bátorságot ad neked is az Ő követésére.
Jézus mondja: "Azokat pedig, akik hisznek, ezek a jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek ki, új nyelveken szólnak, kígyókat vesznek kezükbe, és ha valamilyen halálosat isznak, nem árt nekik, betegekre teszik rá a kezüket, és azok meggyógyulnak." (Márk evangéliuma 16:17-18)
"Én is azt mondom nektek: kérjetek, és adatik, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik nektek. Mert mindaz, aki kér, kap; aki keres, talál; és aki zörget, annak megnyittatik... mennyivel inkább ad mennyei Atyátok Szent Szellemet azoknak, akik kérik tőle." (Lukács evangéliuma 11:9-10,13b)
- Közel van hozzád az Ige, a te szádban és a te szívedben', mégpedig a hit Igéje, amelyet mi hirdetünk. Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta Őt a halálból, akkor üdvözülsz." (Róm 10:8-9)

- A Napi Hangzó Biblia nem titkolt célja, hogy minél több ember felhagyjon korábbi, Istentől elfordult életétől és teljesen új életet kezdjen. Jézus Krisztus úgy fogalmazott, amikor megkezdte nyilvános szolgálatát, hogy “forduljatok Istenhez, mert elközelített Isten királysága". Ezzel egy új korszak nyílt meg a világtörténelemben, amely a mai napig tart. Lehetővé vált szó szerint az újjászületés és a tényleges belépés Isten közelségébe Jézus Krisztus személyén keresztül.
Ennek első lépéseként lényeges, hogy az ember felismerje, hogy bűnös emberként él és a bűnei kárhoztatják őt az örök ítéletre. De az Istenhez való odafordulást és a bűnök elhagyását követően Jézus Krisztusban örök életet kap, ráadásul újjászülethet víztől és Szent Szellemtől. Fontos tehát, hogy miután hallottuk a Biblia szerinti evangéliumot (vagyis jó hírt), forduljunk Isten felé. Ha ezt megtesszük, már nem kell a lelkiismeretünket terhelő bűnök miatt elkárhoznunk. Elég, ha megbánjuk azokat és befogadjuk Jézus Krisztust a szívünkbe, mint személyes megváltónkat.
- Lényeges, hogy ezt ne csak csendesen, magunkban tegyük meg, hanem hangosan valljuk is meg. Ezt elmondhatjuk saját szavainkkal is, de valaki után is imádkozhatjuk a megtérés imáját, amely egy olyan mérföldkő az ember életében mint mikor fizikálisan a világra jött.
- A lényeg, hogy valóban hittel és hangosan mondd ki!
Nem utolsó sorban: köszöntünk Jézus Krisztus és Isten családjában a megváltottak között!!! Kívánjuk, hogy az új életedben érett krisztusi tanítvánnyá válj és eljuss a Krisztusban ékeskedő érett kor szintjére!

- A Biblia tanítja:
Drága Mennyei Atyám, Jézus nevében jövök Eléd. Azt mondod az Igében: ,,Ha a te száddal vallást teszel az Úr Jézusról, és szívedben hiszed, hogy az Isten feltámasztotta Őt a halálból, üdvözülsz." (Róm. 10,9.)
Hiszem a szívemben, hogy Jézus Krisztus az Isten Fia.
Hiszem, hogy Jézus Krisztus meghalt az én bűneimért.
Hiszem, hogy Jézus Krisztus feltámadt a halálból, az én megigazulásomért.
Kérlek Jézus Krisztus, legyél az én Uram!
Kérlek Jézus Krisztus, legyél az én Megváltóm!
Kérlek Jézus Krisztus, legyél az én Gyógyítóm!
A Te Igéd szerint: ,,Szívvel hiszünk a megigazulásra, szájjal teszünk pedig vallást az üdvösségre." (Róm. 10,10.)
Én hiszem a szívemben és most a számmal is vallást teszek a hitemről:
Jézus Krisztus az én Uram!
Jézus Krisztus az én Megváltóm!
Jézus Krisztus az én Gyógyítóm!
Meg vagyok váltva!
Köszönöm Úr Jézus az örök életemet! Ámen."

*

Kedves Megtérő!
Ha szeretnéd életedet Jézus Krisztusra bízni,akkor keresd a Vele való személyes és bensőséges kapcsolatot. Add át szívedet Neki most Ő!!! vár rád ,várja hogy válaszolj a hívására .
Ő él és meghallgatja ,ha hozzá szólsz .Egész nyugodtan beszélhetsz hozzá egyszerű,saját szavakkal. De talán segítségedre lehetnek a következő mondatok :
Úr Jézus Krisztus köszönöm neked,hogy meghaltál értem a Golgota keresztjén,hogy megválts engem.Azt mondtad ."Aki én hozzám jön semmiképpen ki nem vetem".Nos ,én most jövök Hozzád minden vágyammal a védettség után.És minden bűnömmel és vétkemmel állok eléd úgy amint vagyok .Moss tisztára ,vedd át a szívem és egész életem felett a vezetést.Átadom magamat Neked és köszönöm ,hogy elfogadtál.Ezentúl Téged akarlak követni és Veled akarok maradni .Vezess engem a Te utadon a menny felé.Így legyen most és mindörökké.
Szeretlek Uram ,Megváltóm!
Ámen !
 
 
0 komment , kategória:  Biblia - szentírások  
Címkék: megigazulásomért, engedelmeskedni, megajándékoztál, feltámasztotta, megbocsátottad, megismerésében, megtapasztalod, bibliaolvasás, újjászülethet, megigazulásra, testvéreiddel, meggyógyulnak, gyülekezethez, imádkozhatjuk, megváltottak, elmondhatjuk, újjászületés, elközelített, megnyittatik, meghallgatja, kárhoztatják, evangéliumot, odafordulást, elkárhoznunk, megváltónkat, segítségedre, evangéliuma, zörgessetek, megváltómat, krisztusban, mihályfalvi, fogalmazott, semmiképpen, forduljatok, szolgálatát, mindenkinek, szívembe költöztél, örök élettel, mennyei hellyel, üdvösség keskeny, örök életre, mindennapi életben, rendszeres bibliaolvasás, hívő keresztény, jelek követik, tényleges belépés, ember felismerje, bűnei kárhoztatják, örök ítéletre, bűnök elhagyását, lelkiismeretünket terhelő, megtérés imáját, Mihályfalvi János, Sinkovits Imre, Kozák András, Jézus Krisztus, Szent Szellemed, Uram Jézus, Kérd Jézus Krisztust, Kérd Őt, Atyátok Szent Szellemet, Napi Hangzó Biblia, Jézus Krisztusban, Szent Szellemtől, Jézus Krisztust, Drága Mennyei Atyám, Isten Fia, Kérlek Jézus Krisztus, Köszönöm Úr Jézus, Kedves Megtérő, Jézus Krisztusra, Ezentúl Téged, Szeretlek Uram,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Png virág  Png nő  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Akarat  Egy hatékony szolga  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Png telefon  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Fekete-erdő desszert  Bertolt Brecht -től idézet  Png ház  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Hogy lehet megtartani  Nagyi telefonál  Akarat  Facebookon kaptam Annuska bar...  Akarat  Egy maradéktalanul uralt világ  Akarat  Egy maradéktalanul uralt világ  Nagyon különös  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Nagyi telefonál  Png ház  Png virág  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Png csokor  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Png telefon  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Gonosz démon-álarc  Bertolt Brecht -től idézet  Png telefon  Akarat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szép estét  Png csokor  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Nevem  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Zilahy Lajos gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Örülök, hogy látlak!  Png cica  Adakozás  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Reggel van  Ágai Ágnes – Csendélet  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Alázat  Szép álmokat!  Tavaszi kép  s immár én is felragyogva, ért...  Kerüld el az evangélium örömén...  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Alvó cicák  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Nem tudhatod 
Bejegyzés Címkék
szívembe költöztél, örök élettel, mennyei hellyel, üdvösség keskeny, örök életre, mindennapi életben, rendszeres bibliaolvasás, hívő keresztény, jelek követik, tényleges belépés, ember felismerje, bűnei kárhoztatják, örök ítéletre, bűnök elhagyását, lelkiismeretünket terhelő, megtérés imáját, olyan mérföldkő, ember életében, világra jött, megváltottak között, örök életemet, következő mondatok, védettség után, menny felé, megigazulásomért, engedelmeskedni, megajándékoztál, feltámasztotta, megbocsátottad, megismerésében, megtapasztalod, bibliaolvasás, újjászülethet, megigazulásra, testvéreiddel, meggyógyulnak, gyülekezethez, imádkozhatjuk, megváltottak, elmondhatjuk, újjászületés, elközelített, megnyittatik, meghallgatja, kárhoztatják, evangéliumot, odafordulást, elkárhoznunk, megváltónkat, segítségedre, evangéliuma, zörgessetek, megváltómat, krisztusban, mihályfalvi, fogalmazott, semmiképpen, forduljatok, szolgálatát, mindenkinek, családjában, tanítvánnyá, kapcsolatod, beszélhetsz, kapcsolatot, megbocsátok, közelségébe, szavainkkal, fizikálisan, szellemtől, forduljunk, keresztény, köszöntünk, megbántott, befogadjuk, megtesszük, királysága, bátorságot, követésére, elfogadtál, rendszeres, csatlakozz, mindörökké, mindennapi, valamilyen, lépéseként, felismerje, befogadlak, felhagyjon, megismered, keressetek, elhagyását, keresztjén, bensőséges, üdvösségre, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 603
  • e Hét: 12233
  • e Hónap: 45387
  • e Év: 279134
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.