Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Labdarúgás E.B. selejtező mérkőzések
  2019-03-20 12:11:45, szerda
 
  Van, ahol biztosan jobbak vagyunk, mint a szlovákok és a horvátok.
Két nehéz Eb-selejtező vár a magyar labdarúgó-válogatottra ezen a héten. A szlovákok is, de főleg a horvátok nagyobb játékerőt képviselnek, mint a magyarok, mégis van egy olyan poszt, amelyen nem tudják megelőzni a Rossi-csapatot, ugyanis az első számú kapus, Gulácsi Péter magasan a legjobb mutatókkal rendelkezik ellenfeleink kapusai közül.
A magyar válogatott csütörtökön- az - az mai napon 20.45-től csap össze a szlovákokkal Nagyszombatban, majd vasárnap 18 órától a horvátokat fogadja a Groupama Arénában. Az M4 Sport és az m4sport.hu mindkét meccset élőben közvetíti.
A magyar válogatott az egyik legnehezebb Eb-csoportba került a FIFA világranglistája alapján. Az ötfős csoportból az első két csapat jut ki a 2020-as kontinensviadalra, a selejtezők első szakaszában a csoportgyőzelem fő várományosával, a horvát, és a továbbjutásra szinten jó eséllyel pályázó szlovák válogatottal játszik Marco Rossi legénysége.
A vb-ezüstérmes horvát együttes a 4., a szlovák a 29. a világranglistán, míg a magyar válogatott az 52. helyen áll.
Ráadásul, ha a mezőnyjátékosokat vesszük szemügyre, mindkét válogatott erősebb, mint a magyar. A horvátoknál játszik többek között az aktuális aranylabdás, Luka Modric, a Barcelona klasszisa, Ivan Rakitic, a Liverpool védője, Dejan Lovren és az Inter támadója, Ivan Perisic is. Egészen illusztris a névsor, ami még korántsem teljes. A szlovák csapat sem szégyenkezhet, igaz, nem olyan nevekkel büszkélkedik, mint a horvát, de mégiscsak ott van az Inter játékosa, Milan Skriniar vagy a már Kínában focizó Marek Hamsík és az EL-negyeddöntős Zenit középpályása, Robert Mak.
Van azonban egy poszt, amely nem szerepel az előbbi felsorolásban, nem véletlenül. A három csapat kapusai közül a magyar válogatott elsőszámú hálóőre, Gulácsi Péter rendelkezik a legjobb mutatókkal.

- A nagyszombati Eb-selejtező hazai szektoraiba magyarokat jeggyel sem engednek be.
A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) konzuli szolgálata a csütörtöki nagyszombati Szlovákia-Magyarország labdarúgó eb-selejtező mérkőzésre utazó magyar szurkolókat tájékoztatja.
A konzuli szolgálat honlapján kedden közzétett információk alapján a konzuli szolgálat a mérkőzésre szóló jegyek beszerzésében, árának visszatérítésében nem tud segítséget nyújtani. A magyar állampolgárokat a hazai (szlovák) szektorba az oda szóló jegy ellenében sem fogják beengedni, csak a vendégszurkolók részére fenntartott területre - írták.
- Az MLSZ felhívja a figyelmet: a csapat külön kérése a drukkerek felé, hogy a szurkolás maradjon a sportszerűség határain belül. Kerüljenek mindenféle rasszista és gyűlölködő megnyilvánulást, melyek esetleg zárt kapus büntetéssel járnának, mivel a válogatott jó szerepléséhez elengedhetetlen a buzdításuk.

*
- Hat nap, ötven mérkőzés: elkezdődnek az Eb-selejtezők.
- Csütörtök:
E csoport:
Szlovákia-MAGYARORSZÁG, Nagyszombat 20.45
Horvátország-Azerbajdzsán, Zágráb 20.45

C csoport:
Észak-Írország - Észtország, Belfast 20.45
Hollandia-Fehéroroszország, Rotterdam 20.45

G csoport:
Izrael-Szlovénia, Haifa 20.45
Észak-Macedónia - Lettország, Szkopje 20.45
Ausztria-Lengyelország, Bécs 20.45

I csoport:
Kazahsztán-Skócia, Asztana 16.00
Ciprus-San Marino, Nicosia 18.00
Belgium-Oroszország, Brüsszel 20.45

- Péntek
A csoport:
Bulgária-Montenegró, Szófia 18.00
Anglia-Csehország, London 20.45

B csoport:
Portugália-Ukrajna, Lisszabon 20.45
Luxemburg-Litvánia, Luxembourg 20.45

H csoport:
Moldova-Franciaország, Chisinau 20.45
Andorra-Izland, Andorra la Vella 20.45
Albánia-Törökország, Shkodra 20.45

- Szombat
D csoport:
Georgia-Svájc, Tbiliszi 15.00
Gibraltár-Írország, Gibraltár 18.00

F csoport:
Svédország-Románia, Solna 18.00
Málta - Feröer-szigetek, Ta'Qali 18.00
Spanyolország-Norvégia, Valencia 20.45

J csoport:
Liechtenstein-Görögország, Vaduz 20.45
Olaszország-Finnország, Udine 20.45
Bosznia-Hercegovina - Örményország, Szarajevó 20.45

Vasárnap
E csoport:
MAGYARORSZÁG-Horvátország, Groupama Aréna 18.00 (M4 Sport)
Wales-Szlovákia, Cardiff 15.00

C csoport:
Észak-Írország - Fehéroroszország, Belfast 20.45
Hollandia-Németország, Amszterdam 20.45

G csoport:
Izrael-Ausztria, Haifa 18.00
Szlovénia - Észak-Macedónia, Ljubljana 20.45
Lengyelország-Lettország, Varsó 20.45

I csoport:
Kazahsztán-Oroszország, Asztana 15.00
San Marino-Skócia, Serravalle 18.00
Ciprus-Belgium, Nicosia 20.45

- Hétfő
A csoport:
Montenegró-Anglia, Podgorica 20.45
Koszovó-Bulgária, Pristina 20.45

B csoport:
Portugália-Szerbia, Lisszabon 20.45
Luxemburg-Ukrajna, Luxembourg 20.45

H csoport:
Törökország-Moldova, Eskisehir 18.00
Franciaország-Izland, Saint-Denis 20.45
Andorra-Albánia, Andorra la Vella 20.45

- Kedd:
D csoport:
Svájc-Dánia, Bázel 20.45
Írország-Georgia, Dublin 20.45

F csoport:
Románia - Feröer-szigetek, Kolozsvár 20.45
Norvégia-Svédország, Oslo 20.45
Málta-Spanyolország, Ta'Qali 20.45

J csoport:
Örményország-Finnország, Jereván 18.00
Olaszország-Liechtenstein, Parma 20.45
Bosznia-Hercegovina - Görögország, Zenica 20.45
 
 
0 komment , kategória:  Magyar foci  
Címkék: fehéroroszország, világranglistája, állampolgárokat, csoportgyőzelem, vendégszurkolók, megnyilvánulást, elengedhetetlen, világranglistán, várományosával, nagyszombatban, franciaország, továbbjutásra, beszerzésében, szégyenkezhet, lengyelország, szerepléséhez, sportszerűség, felsorolásban, spanyolország, liechtenstein, negyeddöntős, örményország, szlovákokkal, ellenfeleink, magyarország, nagyszombati, horvátország, külgazdasági, azerbajdzsán, középpályása, tájékoztatja, büszkélkedik, válogatottra, válogatottal, rendelkezik, oroszország, horvátok nagyobb, olyan poszt, első számú, legjobb mutatókkal, magyar válogatott, szlovákokkal Nagyszombatban, horvátokat fogadja, egyik legnehezebb, ötfős csoportból, 2020-as kontinensviadalra, selejtezők első, továbbjutásra szinten, vb-ezüstérmes horvát, mezőnyjátékosokat vesszük, horvátoknál játszik, aktuális aranylabdás, Labdarúgás, Gulácsi Péter, Groupama Arénában, Marco Rossi, Luka Modric, Ivan Rakitic, Dejan Lovren, Ivan Perisic, Milan Skriniar, Marek Hamsík, EL-negyeddöntős Zenit, Robert Mak, Ciprus-San Marino, Groupama Aréna,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  A csend aranyat ért  Kövesd a vezetőt  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Sárkány  Nem látom őket  Esti kép  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Mi van, ha?  Alvó baby  Facebookon kaptam Krisztinától  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 28  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Öröknek hinni . . .  Facebookon kaptam  Sonka vásár  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Odaadja  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Alvó cica  Inkább ad  Facebookon kaptam  Rács mögé  Facebookon kaptam  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 26  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Kékfestőről pár szóban  Facebookon kaptam  Sadhguru idézet  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  A pálma a győzelem és a diadal...  Esti képek  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  képre írva  Nagyhétfő:  Az idegen országok éghajlata  Benedek Elek - Virágvasárnap  Ratkós beszületései a szereplő...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Az erdőterápia egészségre gyak...  Facebookon kaptam  képre írva  Szép estét  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Manna OWell tollából  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Karinthy Frigyes: Almafa  Alvó baby  Hibáztam már  Paul David Tripp Március 27  Mire jók ?  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Sárkány  Kövesd a vezetőt  Facebookon kaptam  A haj állapotának javítása egy...  Manna OWell tollából  Esti Ima !  Öröknek hinni . . .  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  Jó éjszakát 
Bejegyzés Címkék
horvátok nagyobb, olyan poszt, első számú, legjobb mutatókkal, magyar válogatott, szlovákokkal Nagyszombatban, horvátokat fogadja, egyik legnehezebb, ötfős csoportból, 2020-as kontinensviadalra, selejtezők első, továbbjutásra szinten, vb-ezüstérmes horvát, mezőnyjátékosokat vesszük, horvátoknál játszik, aktuális aranylabdás, szlovák csapat, előbbi felsorolásban, három csapat, nagyszombati Eb-selejtező, csütörtöki nagyszombati, konzuli szolgálat, mérkőzésre szóló, magyar állampolgárokat, vendégszurkolók részére, csapat külön, drukkerek felé, szurkolás maradjon, sportszerűség határain, fehéroroszország, világranglistája, állampolgárokat, csoportgyőzelem, vendégszurkolók, megnyilvánulást, elengedhetetlen, világranglistán, várományosával, nagyszombatban, franciaország, továbbjutásra, beszerzésében, szégyenkezhet, lengyelország, szerepléséhez, sportszerűség, felsorolásban, spanyolország, liechtenstein, negyeddöntős, örményország, szlovákokkal, ellenfeleink, magyarország, nagyszombati, horvátország, külgazdasági, azerbajdzsán, középpályása, tájékoztatja, büszkélkedik, válogatottra, válogatottal, rendelkezik, oroszország, törökország, németország, szakaszában, hercegovina, olaszország, csütörtökön, görögország, elkezdődnek, szurkolókat, képviselnek, büntetéssel, szektoraiba, horvátoknál, fenntartott, aranylabdás, nagyszombat, információk, legnehezebb, csütörtöki, mérkőzésre, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 5691
  • e Hónap: 26374
  • e Év: 229287
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.