Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Magyar férfi foci csapat remekel - csoport elsők
  2019-06-12 15:47:18, szerda
 
  E.B. selejtező körben Magyar - Wales 1: 0.
4 mérkőzésből három győzelem sikeredett, ezzel a csoportjukban 9 ponttal elsők.
- A magyar válogatott játékosai az M4 Sport kamerája előtt értékeltek, miután 1-0-ra legyőzték az Eb-elődöntős Wales válogatottját, így négy mérkőzés után 9 pontot szerezve állnak az Eb-selejtező E csoportjának élén.
...... ........


*
Dzsudzsák Balázs mondta:
A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a Wales elleni hazai győzelmet követően elmondta, mindig is a magyar futball ügye és a nemzeti csapat volt a legfontosabb a számára, így most különösen boldog, hogy válogatott pályafutása legsikeresebb periódusát élik, valamint hogy az országnak és a csapatnak együtt, egyként dobban a szíve.,,Nagyon büszke vagyok a csapatra, hihetetlen munka van abban, hogy júniusban a magyar válogatott kis túlzással helyzet nélkül lehoz egy ilyen tétmeccset egy olyan csapat ellen, amelynek játékosai eurómilliókkal többre taksáltak. Nem nagyzolás, ha azt mondom, az első félidőben parádésan játszottunk, centiken múlott, hogy ne legyen kettő vagy három nulla. Nagyon megdolgoztunk ezért a sikerért, le a kalappal a csapat és a szurkolók előtt is. Rendeztünk most egy nagy fiesztát, jót énekeltünk az öltözőben, de közel sincs még vége, rengeteg meló vár ránk" - nyilatkozta az M4 Sportnak a magyar nemzeti együttes csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a Wales elleni, hazai Eb-selejtezős győzelmet követően. A 102-szeres válogatott szélső leszögezte, számára sosem volt kérdés, melyik csapat a legfontosabb az életében, és most nagyon boldog, hogy a válogatott és a szurkolótábor egymásra talált, mi több, együtt dobban a szívük.
,,Számomra sem a PSV-ben, sem a Dinamo Moszkvában..., - hogy ne mondjak nagy csapatokat, mert nyilván nem játszottam olyanokban -, sem sehol máshol nem volt kérdés, hogy mit szolgálok és melyik csapat az első számomra. Az, hogy válogatott karrierem során most vagyunk a legsikeresebb periódusban, az egy olyan dolog az életemben, amit sem egy egyéni elismerés, sem egyetlen klubban elért siker sem tudna felülmúlni. Az, ami a Groupama Arénában és az egész országban uralkodik, ha nyerünk egy meccset, az semmilyen érzéshez nem hasonlítható, most is 18 ezren énekeltük torkunk szakadtából a magyar himnuszt. A két-három évvel ezelőttihez hasonlóan ennek az országnak és ennek a csapatnak most egyként, együtt dobban a szíve. Nem kell elszállnunk, mert mi nem engedhetjük ezt meg magunknak. Ugyanígy alázatosan kell játszanunk és az utolsó pillanatokig csúszni, mászni, ahogy ezt tettük eddig is." Most jól megérdemelt nyári pihenőjükre mennek a játékosok, de Dzsudzsák szerint ez nem fogja visszavetni a csapatot.
,,Bátran ki merem jelenteni, hogy eddig sem voltak motivációs problémáink, s most, hogy két nagy riválisunkat is legyőztük itthon és 9 ponttal a csoport élén állunk, pláne nem lesznek. Már most azt várjuk, mikor lesz szeptember és mikor játszunk újra telt ház előtt hazai pályán. Saját kezünkben van a sorsunk, megvan a lehetőségünk, hogy történelmet írjunk. A munka és a fegyelem idővel meghozza a gyümölcsét."
*
- Nagy Ádám: Eddig az elvárásokon felül teljesítettünk. A magyar labdarúgó-válogatott középpályása, Nagy Ádám a Wales elleni Európa-bajnoki selejtezős győzelmet követően elmondta, úgy érzi, eddig várakozáson felül teljesített az együttes és örül, hogy ezzel egy egész országot sikerült boldoggá tenniük, míg a kapus, Gulácsi Péter úgy fogalmazott, "a folytatásban négy nagyon fontos mérkőzés vár még ránk, amelyeken ki kell harcolnunk az Eb-részvételt".
Nagyobb kép Link
...... .............


Nagy Ádám az E csoport állását firtató kérdésre úgy reagált, előzetesen nem gondolták volna, hogy júniusban arról beszélhetnek, "egész jól állunk".
"Nyilvánvalóan sajnáljuk, hogy az első meccsen kikaptunk a szlovákoktól, de azt gondolom, hogy az azóta játszott három meccsel és három sikerrel maximálisan sikerült kijavítani a rossz rajtot, s persze a bakui győzelmet lehet kötelezőnek mondani, de Horvátország és Wales megverésével talán az elváráson túl teljesítettünk, és egy egész országot sikerült boldoggá tennünk" - jelentette ki a Bologna védekező középpályása. Nagy Ádám azt mondta, a sikerek és a csoport elsőség kellő löketet és egyfajta "adrenalinfröccsöt" kell, hogy adjanak a válogatott játékosoknak, akiknek ezek után magabiztosságot kell árasztaniuk még akkor is, amikor idegenben lépnek pályára. "Horvátországban és Walesben is a három pont megszerzéséért kell kifutnunk a gyepre, de a következő mérkőzést itthon játsszuk a szlovákok ellen, először azon az összecsapáson kell mindent megtennünk a győzelemért" - jelentette ki Nagy.
*
- A kapus Gulácsi Péter azt mondta, a kedd esti mérkőzésen a gólig mindkét csapat valamelyest kivárásra játszott, ezért tűnhetett néha alacsonyabbnak az iram, és kevés volt az olyan szakasz, amikor rövid idő alatt mindkét kapu előtt kialakultak helyzetek.
"Miután megszereztük a vezetést, ők nyilván egyenlíteni akartak, ezért lehetőségünk nyílt a gyorsabb ellentámadásokra, talán egy kicsi szerencsével a második gólunkat is berúghattuk volna, és akkor végképp eldől a meccs, de végül erre nem volt szükség a győzelemhez" - nyilatkozta a német Bundesligában harmadik RB Leipzig kapusa, aki szerint nem nőttek a válogatott esélyei az Eb-szereplésre, hanem a csapat életben tartotta az esélyt. "Természetesen nagyon jó a nyári szünetnek úgy nekikezdeni, hogy vezetjük a csoportot, de a folytatásban négy nagyon fontos mérkőzés vár még ránk, amelyeken ki kell harcolnunk az Eb-részvételt" - tette hozzá Gulácsi. A magyar válogatott az Eb-selejtező következő körében, szeptember 9-én fogadja majd Budapesten a szlovák csapatot, azt a mérkőzést is az M4 Sport, valamint az m4sport.hu közvetíti élőben.
*
- Pátkai Máté:
,,Nagyon nagy küzdelem volt, az egész csapat az életéért harcolt az első perctől az utolsóig, hiszen van egy álmunk, van egy célunk, és ezért megyünk előre." ,,Minden játékosnak megtiszteltetés, ha a nemzeti csapatban játszhat, ez velem sincs másképp, amikor pályára léphetek, mindent megteszek, hogy az országért küzdjek. Nem kellene, hogy rólam szóljon ez az este, persze én szereztem a győztes gólt, de a kapustól a csatárig, a cseréken keresztül a kispadig mindenki együtt élt, együtt mozgott, ennek pedig nem lehetett más a vége, csak győzelem."
*
- Korhut Mihály:
,,Sikerült egy majdnem gólpasszt adnom, jól ment a csapatnak, jobban játszottunk, mint Azerbajdzsán ellen. Szereztünk egy gólt, de volt több helyzetünk is, míg Walesnek talán egy komolyabb lehetősége, úgy érzem, megérdemelten nyertünk és remélem, tudjuk folytatni ezt a jós sorozatot, köszönjük a nézőknek, hogy biztattak bennünket."
*
- Szalai Ádám:
,,A vége nagyon nehéz volt, látszott mindkét csapaton, hogy a szezon utolsó mérkőzése. Ettől függetlenül nagyon magabiztosan járattuk a labdát, birtokoltuk a labdát, kicsit talán az első félidőben lassabbak voltak a passzok. A második félidő nem úgy kezdődött, ahogy elterveztük, ettől függetlenül voltak helyzeteink. Hihetetlen boldog vagyok. Általában mindig találunk egy gólt, de a védekezésünk félelmetes. A Boti, a Willi, a Misi, a Gege, Guláról nem is beszélve. Máté, a két hatosunk az Ádival hihetetlen védőmunkát végeznek, ez mindenképpen változott az elmúlt évekhez képest. Az utolsó percekben nagyon fontos volt, hogy oda tudtam érni, de hát ilyenkor, amikor 1-0-ra vezetsz és 9 ponttal zárhatod a szezont és van még hátra 5 perc, ilyenkor teljesen mindegy, hogy melyik poszton játszol." ,,Ez az, amit tudok. Harcolok folyamatosan, brusztolok a belső védőkkel, próbálok minél több védőt magamra hozni, így a társaknak sokkal több helyzetük lesz. Mind a Domininkak, mind a Balázsnak, most ismét a Máténak. Jókor volt jó helyen, látszik, hogy nagyon jó volt ez az együtt töltött két hét, akkor is, ha hosszú volt, nehéz volt. Másoknak már nyári szünet, mi pedig nagyon jól használtuk ki ezt a két hetet. Kilenc pont, ez egy nagyon jó kiinduló helyzet."
*
- Szoboszlai Dominik:
,,Bakuban nem úgy ment, ahogy vártam volna magamtól. Közrejátszott sok minden, de próbáltam ma úgy kimenni a pályára, hogy akkor is megmutatom, tényleg jó játékos tudok lenni."
,,Szerintem már lassan azon a ponton járok, hogy beilleszkedek [a csapatba], sokat segítenek nagyon a többiek, mint ahogy előző alkalommal is tették. Úgy érzem, egyre jobb a kapcsolatom mindenkivel.
*
- Inguscio: Nyertünk, de ha Marco ott van a padon, az egészen más. Eltiltott kapitánya nélkül is magabiztos győzelmet aratott a magyar válogatott, így az együttest ideiglenesen irányító Cosimo Inguscio is elégedetten nyilatkozott a találkozó után. A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte a vendég walesi csapatot az Európa-bajnoki selejtezősorozat keddi játéknapján, így megőrizte első helyét a csoportjában. A magyar együttes kispadján ezúttal nem Marco Rossi ült, a szakembert a szombati, Azerbajdzsán elleni találkozón elküldte a játékvezető a kispadtól, így ezúttal a másodedző, Cosimo Inguscio dirigált a pálya mellett és a találkozó után is ő értékelt. "Ma este azt hiszem mindenki megmutatta a magyar szellemiséget, ez tetszett a legjobban. Az intenzitás, amivel nem engedték el a labdát a fiúk a legnehezebb pillanatokban sem. Volt, amikor szenvedtünk, de akkor is megmutatták, mit jelent számukra a nemzeti mez, amihez ragaszkodnak. Azt tették, amit az elmúlt napokban elterveztünk" - mondta az olasz szakember a találkozó után.
"Kialakítottunk helyzeteket, úgy tűnik, egy gólt el is vettek tőlünk. sokszor szenvedtünk, mert az ellenfél gyors és erőszakos volt. A végén attól kellett tartanunk, hogy Pátkai és Nagy Ádám újabb sárga lapot kap és a végére 10-en maradunk, de a szívünk vitt előre és győzni tudtunk" - értékelt Inguscio, aki eddig két meccsen két győzelmet aratott, mint megbízott kapitány.
Úgy vélte, teljesen más Marco Rossi nélkül irányítani a csapatot, hiszen az ő jelenléte nagyon sokat számít. "Nyertünk, de ha Marco ott van a padon, az egészen más" - utalt arra, mennyit számít az eltiltott szakember jelenléte.
*

- A csoport állása:
1. Magyarország 4 3 - 1 6- 4 9 pont
2. Szlovákia 3 2 - 1 7- 2 6 pont
3. Horvátország 3 2 - 1 5- 4 6 pont
4. Wales 3 1 - 2 2- 3 3 pont
5. Azerbajdzsán 3 - - 3 3-10 0" pont
 
 
0 komment , kategória:  Magyar foci  
Címkék: selejtezősorozat, ellentámadásokra, horvátországban, csapatkapitánya, megtiszteltetés, magabiztosságot, teljesítettünk, kialakítottunk, megszerzéséért, eurómilliókkal, alacsonyabbnak, közrejátszott, megdolgoztunk, természetesen, bundesligában, szellemiséget, legsikeresebb, összecsapáson, beilleszkedek, válogatottját, megérdemelten, csoportjukban, pillanatokban, nyilvánvalóan, szurkolótábor, védekezésünk, középpályása, ideiglenesen, folytatásban, legfontosabb, lehetőségünk, ragaszkodnak, szerencsével, magyarország, elterveztünk, azerbajdzsán, magyar válogatott, magyar futball, nemzeti csapat, csapatnak együtt, ilyen tétmeccset, olyan csapat, első félidőben, szurkolók előtt, nagy fiesztát, magyar nemzeti, 102-szeres válogatott, szurkolótábor egymásra, első számomra, legsikeresebb periódusban, egyéni elismerés, egész országban, Eb-elődöntős Wales, Eb-selejtező, Dzsudzsák Balázs, Dinamo Moszkvában…, Groupama Arénában, Nagy Ádám, Gulácsi Péter, Pátkai Máté, Korhut Mihály, Szalai Ádám, Szoboszlai Dominik, Cosimo Inguscio, Marco Rossi,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ami embereknek lehetetlen, az...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Png telefon  Facebookon kaptam  Idő  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png cica  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Idő  Popper Péter szavai  Szívem  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szép álmokat!  Csak a fogyatkozás látható  Png nő  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Nagyi telefonál  Mindig jusson idő nevetni  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Hiányzik  Png lepke  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Png csokor  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Bounty krémes  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Akarat  Sose bánj semmit  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Leonardo da Vinci gondolata  Tóth Ágnes - Szervusz pad  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Elköszönt  Png virág  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Ne kapaszkodj magasabbra,  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Tavaszi kép  Akik bántanak téged  Egy hatékony szolga  Minden harmadik...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Éretlen vers  Lóhere  Mindig jusson idő nevetni  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Mi lenne ha  Szép estét kedves látogatóimna...  Leonardo da Vinci gondolata  Alázat  Idő  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21 
Bejegyzés Címkék
magyar válogatott, magyar futball, nemzeti csapat, csapatnak együtt, ilyen tétmeccset, olyan csapat, első félidőben, szurkolók előtt, nagy fiesztát, magyar nemzeti, 102-szeres válogatott, szurkolótábor egymásra, első számomra, legsikeresebb periódusban, egyéni elismerés, egész országban, semmilyen érzéshez, magyar himnuszt, két-három évvel, csapatnak most, utolsó pillanatokig, csoport élén, fegyelem idővel, elvárásokon felül, egész országot, folytatásban négy, első meccsen, azóta játszott, rossz rajtot, bakui győzelmet, csoport elsőség, válogatott játékosoknak, három pont, következő mérkőzést, szlovákok ellen, összecsapáson kell, kapus Gulácsi, kedd esti, gólig mindkét, olyan szakasz, gyorsabb ellentámadásokra, kicsi szerencsével, második gólunkat, német Bundesligában, válogatott esélyei, csapat életben, nyári szünetnek, szlovák csapatot, egész csapat, életéért harcolt, első perctől, nemzeti csapatban, országért küzdjek, győztes gólt, cseréken keresztül, kispadig mindenki, majdnem gólpasszt, komolyabb lehetősége, vége nagyon, szezon utolsó, második félidő, védekezésünk félelmetes, elmúlt évekhez, utolsó percekben, belső védőkkel, társaknak sokkal, együtt töltött, ponton járok, kapcsolatom mindenkivel, együttest ideiglenesen, találkozó után, vendég walesi, magyar együttes, pálya mellett, magyar szellemiséget, legnehezebb pillanatokban, elmúlt napokban, olasz szakember, ellenfél gyors, végén attól, végére 10-en, szívünk vitt, eltiltott szakember, csoport állása, selejtezősorozat, ellentámadásokra, horvátországban, csapatkapitánya, megtiszteltetés, magabiztosságot, teljesítettünk, kialakítottunk, megszerzéséért, eurómilliókkal, alacsonyabbnak, közrejátszott, megdolgoztunk, természetesen, bundesligában, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1254
  • e Hét: 7055
  • e Hónap: 40209
  • e Év: 273956
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.