Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy magyar egyetemista csodagyerek képes gyógyítani a magas
  2019-12-07 20:48:43, szombat
 
  Magyarországon évente sokan meghalnak szívroham és infarktus következtében. Gondolt már valaki arra, hogyan mentsük meg ezeket az embereket?
Egy magyar egyetemista csodagyerek állami kitüntetést kapott egy olyan módszer felfedezéséért, mely képes gyógyítani a magas vérnyomást, és ezzel megelőzni a szívroham illetve infarktus miatt bekövetkező korai halált.
...... ..........


2019 tavaszán a Kardiológusok Európai kongresszusán hihetetlen esemeny történt. Az egesz terem állva tapsolta meg a színpadon álló magyar egyetemistát. Ez a fiú nem volt más, mint Miksai Pál. Ő az, aki egy olyan képlet alkalmazását ajánlotta, mely képes gyógyítani a magas vérnyomást és megelőzni az általa előidézett szív rohamot és infarktust.
Miksai Pál egy remek ötlettel állt elő. Ennek megvalósításán az Egészségügyi Világszervezet, a Berlini Kardiológiai Központ illetve a Budapesti Szív és érrendszeri Központ legkiválóbb szakemberei vettek részt. A kitartó munka eredményeként a készítmény készen áll, és a legjobb eredményeket mutatja.
Miként mentheti meg milliók életét a készítmény és miért juthat hozzá a magyar lakosság államilag támogatott program keretein belül? - erről lesz szó mai anyagunkban.
Tudósító: "Mondja kedves Pál, ön a világ tíz legtehetségesebb orvostan hallgatóinak egyikeként miért döntött úgy, hogy tudását a magas vérnyomás problematikájának szenteli?
Nem nagyon szeretek erről nyilvánosság előtt beszélni, a motiváció kizárólag személyes jellegű. Néhány éve hipertónia miatt hunyt el az anyukám. Még egy nappal azelőtt minden rendben volt, de aztán álmában váratlan inzultus érte, majd pedig szörnyű halál. És ennyi, egy ember nincs többé. Emiatt halt meg a nagymamám is. Akkor kezdtem el tanulmányozni a magas vérnyomással, illetve annak kezelésével kapcsolatos kérdéseket. Megdöbbentett, hogy a gyógyszertárban kapható készítmények hatástalanok, mivel alapjuk vegyszer és csak súlyosbítják a problémát. Anyukám ezeket szedte gyakorlatilag minden nap.
Az elmúlt három évben belevetettem magam a témába. A hipertónia gyógyításának új módszerére tulajdonképpen a diplomamunkám írása közben jöttem rá. Már akkor tudtam, hogy valami újat fedeztem fel. Arra viszont gondolni sem mertem, hogy ez ekkora érdeklődést vált ki különböző szervezetek részéről.
Tudósító: "Pontosan milyen szervezetekre gondol?"
Amint a képzés módszeréről szóló publikációm nyilvánosságra került, azonnal elkezdtek érkezni a megvásárlását célzó ajánlatok. Először a franciák jelentkeztek, 120 ezer eurót ajánlottak fel. A legutóbbi megkeresés egy amerikai gyógyszeripari holdingtól érkezett, ők már 35 millió dollárt ajánlottak. Telefonszámot kellett változtatnom és leiratkoznom a közösségi oldalakról. Hiszen nap mint nap az én ötletemet akarják megvásárolni minden lehetséges úton.
Tudósító: "Jól tudom, hogy végül nem adta el a felfedezését?"
Nem. Talán furcsán fog hangzani, de nem azért hoztam létre, hogy külföldi cégek gazdagodjanak meg rajta. Mert mi lesz akkor, ha eladom a képletet? Jogvédetté teszik, a gyártását megtiltják a konkurens cégeknek majd pedig felemelik a készítmény árát. Lehet, hogy fiatal vagyok, de hülye nem. Ebben az esetben a magyarok egyszerűen nem tudnának meggyógyulni. A gyógyszeripari szervezetek előrejelzései szerint egy ilyen készítmény legalább 48 ezer forintba fog kerülni. Magyarországon ki tudná megvenni ennyiért?
Ezért amikor az állam arra tett ajánlatot, hogy magyar készítmény kidolgozásán vegyek részt, egyből beleegyeztem. A Magyar Kardiológusok Egyesülete, az Egészségügyi világszervezet, a Berlini Kardiológiai központ valamint a Budapesti szív és érrendszeri Központ legkiválóbb szakembereivel dolgoztunk együtt. Felejthetetlen tapasztalatot szereztem. Jelenleg a készítmény átment a klinikai vizsgálatokon és elérhető az emberek számára.
Államunk részéről a készítmény kidolgozását Dévényi Mária, az Kardiológusok Egyesülete felelős államtitkára koordinálta. Arra kértük, beszéljen az új készítményről és a kivitelezési tervekről.
Cikk folytatása Link
 
 
0 komment , kategória:  Egészségünk megörzése  
Címkék: legtehetségesebb, gyógyszertárban, gyógyszeripari, nyilvánosságra, felfedezéséért, szakembereivel, megvalósításán, világszervezet, magyarországon, tulajdonképpen, felejthetetlen, gyakorlatilag, tapasztalatot, megvásárlását, megdöbbentett, szervezetekre, vizsgálatokon, kardiológusok, diplomamunkám, gazdagodjanak, telefonszámot, következtében, kongresszusán, eredményeként, készítményről, tanulmányozni, előrejelzései, gyógyításának, leiratkoznom, kardiológiai, készítmények, hallgatóinak, egyetemistát, változtatnom, beleegyeztem, eredményeket, magyar egyetemista, olyan módszer, magas vérnyomást, szívroham illetve, egesz terem, színpadon álló, olyan képlet, általa előidézett, remek ötlettel, kitartó munka, készítmény készen, legjobb eredményeket, magyar lakosság, magas vérnyomás, motiváció kizárólag, nappal azelőtt, Kardiológusok Európai, Miksai Pál, Egészségügyi Világszervezet, Berlini Kardiológiai Központ, Budapesti Szív, Magyar Kardiológusok Egyesülete, Berlini Kardiológiai, Dévényi Mária, Kardiológusok Egyesülete,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esti kép  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Szép estét kedves látogatóimna...  A gyász  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Intelem  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Nem kellett volna!  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Szent-Györgyi Albert gondolata  Facebookon kaptam  Üdvözöllek az oldalamon  Por  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Szép estét  Cicus virággal  Esti kép  Facebookon kaptam  Március 15 emlékére virágba bo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ibolya  Facebookon kaptam  Ne engedd el kezem!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nem kell ide békemenet  Ibolya  Facebookon kaptam  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Facebookon kaptam  Egyet értesz?  ...és mégis ráismersz  Nyíljatok meg  Amikor még rangja volt...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Mindenható Istenben bízva  Rejtő Jenő versei  ...és mégis ráismersz  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Meghitt estéken . . .  Alvó cica  Por  Alvó baby  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Facebookon kaptam  Szeüleidtől tanultad  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őri István - Dal az életről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  ...és mégis ráismersz  Esti kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Benned is ezerféle szín van  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Alvó cica  ...és mégis ráismersz  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Talpra vándor  Az embernek fiatal korában van  Nem kell ide békemenet  Paul David Tripp Március 16  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 16  Gősi Vali - Tükre lennék...  Atyám !  Csörög a telefonom  Mindig tud adni ,  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  mindent a népért...  Facebookon kaptam  Amikor még rangja volt...  Szép estét  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Ne feledjük: a föld jóval több...  Sajnos ezt elBalogozták  Mindig tud adni ,  Szép Álmokat  Szép estét kedves látogatóimna...  Üdvözöllek az oldalamon  Könnyáztatta asszonysorsok 
Bejegyzés Címkék
magyar egyetemista, olyan módszer, magas vérnyomást, szívroham illetve, egesz terem, színpadon álló, olyan képlet, általa előidézett, remek ötlettel, kitartó munka, készítmény készen, legjobb eredményeket, magyar lakosság, magas vérnyomás, motiváció kizárólag, nappal azelőtt, ember nincs, magas vérnyomással, gyógyszertárban kapható, elmúlt három, hipertónia gyógyításának, diplomamunkám írása, képzés módszeréről, megvásárlását célzó, franciák jelentkeztek, legutóbbi megkeresés, amerikai gyógyszeripari, közösségi oldalakról, gyártását megtiltják, konkurens cégeknek, készítmény árát, magyarok egyszerűen, gyógyszeripari szervezetek, ilyen készítmény, állam arra, készítmény átment, klinikai vizsgálatokon, emberek számára, készítmény kidolgozását, kivitelezési tervekről, legtehetségesebb, gyógyszertárban, gyógyszeripari, nyilvánosságra, felfedezéséért, szakembereivel, megvalósításán, világszervezet, magyarországon, tulajdonképpen, felejthetetlen, gyakorlatilag, tapasztalatot, megvásárlását, megdöbbentett, szervezetekre, vizsgálatokon, kardiológusok, diplomamunkám, gazdagodjanak, telefonszámot, következtében, kongresszusán, eredményeként, készítményről, tanulmányozni, előrejelzései, gyógyításának, leiratkoznom, kardiológiai, készítmények, hallgatóinak, egyetemistát, változtatnom, beleegyeztem, eredményeket, kidolgozásán, vérnyomással, felfedezését, hatástalanok, kivitelezési, egészségügyi, megvásárolni, államtitkára, belevetettem, meggyógyulni, jelentkeztek, nyilvánosság, alkalmazását, súlyosbítják, kidolgozását, szervezetek, kezelésével, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 888
  • e Hét: 4478
  • e Hónap: 25161
  • e Év: 228074
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.