Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bernadett megtalálta az elveszett kis bárányt
  2020-02-21 15:47:47, péntek
 
  Bernadett megtalálta az elveszett kis bárányt, melyet Blankó néven szólított.
.....



- Az elveszett juh
1 A vámszedők és a bűnösök mindnyájan Jézushoz igyekeztek, hogy hallgassák őt. 2 A farizeusok és az írástudók pedig így zúgolódtak: Ez bűnösöket fogad magához, és együtt eszik velük. 3 Ő ezt a példázatot mondta nekik: 4 Ha valakinek közületek száz juha van, és elveszít közülük egyet, vajon nem hagyja-e ott a kilencvenkilencet a pusztában, és nem megy-e addig az elveszett után, amíg meg nem találja? 5 És ha megtalálta, felveszi a vállára örömében, 6 hazamegy, összehívja barátait és szomszédait, majd így szól hozzájuk: Örüljetek velem, mert megtaláltam az elveszett juhomat. 7 Mondom nektek, hogy ugyanígy egyetlen megtérő bűnös miatt nagyobb öröm lesz a mennyben, mint kilencvenkilenc igaz miatt, akiknek nincs szüksége megtérésre.
Lk 15. 1-7

- Az elveszett bárányról - biblia Link

*
- Bernadette Soubirous von Lourdes magyarul beszélő vallásos film
Videó Link
Megható, tanulságos történeti film, amelyből példát vehetünk a tisztességre, a családszeretetre, a becsületre, a kitartásra, hitre, önzetlen szeretetre!
A mai fiatal generációknak, a média által sugárzott show műsorok, sorozatok, és értéktelen "sablon filmek" semmiféle példát nem állítanak a fentiekre. Inkább olyat sugallnak hogy a földi karrier hajszolása, az irigység, a gőg, a gyűlölet, a mások eltaposása magunk előrelépése érdekében, a boldogulás záloga. De milyen boldogulásé? Egy olyan lété, amely véges, emberi és ingatag, és sokszor csak tisztességtelen áron tartható fent, de maximum a földi létezés elmúlásának napjáig. A lélek pedig, a pogány erkölcstelen világ által, egy elfeledtetni kívánt, folyton megtagadott és letagadott, elhessegetett gondolat csupán, melyről a világ azt állítja, hogy egyházak, Istenfélők bolond szüleménye csupán.
A jó ízlésű emberek pozitívan értékelik ezt a fimet.
Akik nem, azoknak pedig jobb, ha negatív vélemény nyilvánítás helyett elgondolkodnak, kicsit elcsendesedve magukban, érkékelve színtelen, demagóg és ateista világukat jellemző életvitelüket. Valóban boldog vagy? Nem lehet, hogy csak ezzel etet a világ, és csak bábú vagy a kapitalista, politikától részeg, karrier és pénz éhes világ gépezetében? Ó dehogynem. Csak még nem mered beismerni magad előtt sem. Nem is létezel mint egyéniség, mint ember, akinek VAN lelke és érzelem világa, aki KÉPES volna a jóra, a szeretetre, az önzetlenségre, és ÉRDEMES volna egy szebb életre.
Báb vagy csupán, míg fel nem nyitja valaki a szemed!
A lelkedet és Istent soha nem vehetik el tőled, és minden élethelyzetben reményt ad! Ezt sugallja immáron Szent Bernadett élete is számodra! Nem ez a sárból és vízből lévő világ az, amely kulcsa a boldogságodnak, légy bármilyen körülmények között!
Csak átutazóban vagy e világon, és gondolom, nem egy vonaton, hanem a célállomáson várod inkább a boldogságot. A kérdés, hogy az átutazás során felkészülsz-e egy olyan találkozásra, amelyben még sosem volt részed, vagy csak a sötét semmi felé dübörög az életed, a céltalan megsemmisülés felé.
*
- SOUBIROUS SZENT BERNADETT élete Link
Lourdes, 1844. február 17. - 1879. április 16.
......



....



Képen: Szent Bernadett, Lourdesi Mária, Jézus Szíve imádságos kép
...... ........... .............



- Lourdes, 1858
A lourdes-i jelenések 1858. február 11-én kezdődtek, amikor a 14 éves Bernadette Soubirous bevallotta édesanyjának, hogy egy "hölgyet" látott a Massabielle barlangban, amikor húgával és egyik barátjával fát gyűjtött. A jelenések abban az évben még 17-szer megismétlődtek. Az egyik jelenés alkalmával a hölgy arra kérte a kislányt, hogy ásson az egyik szikla tövében, és igyon a forrásból. Bernadette teljesítette a kérést, az így talált forrást ma is több millióan keresik fel a csodás gyógyulás reményében. A lourdes-i egészségügyi hivatal 68 megmagyarázhatatlan gyógyulást jegyzett fel.

- 2018 évben Magyar kurír oldalon Link
stenünk, alázatosak kedvelője és megdicsőítője, te Soubirous Szent Mária Bernadettet nagy szeretettel kiválasztottad, és megadtad, hogy a Szűzanya megjelenjen neki és beszélgessen vele. Közbenjárására add, hogy példáját követve a hit útján járjunk, amelyen az alázatos szívűeket a mennyei boldogság felé vezeted. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön örökké. Ámen.
 
 
0 komment , kategória:  Női szentek bemutatás  
Címkék: családszeretetre, tisztességtelen, kilencvenkilenc, közbenjárására, elgondolkodnak, élethelyzetben, boldogságodnak, kiválasztottad, megismétlődtek, generációknak, megdicsőítője, önzetlenségre, életvitelüket, megsemmisülés, elhessegetett, elcsendesedve, szentlélekkel, teljesítette, elfeledtetni, találkozásra, célállomáson, tisztességre, egészségügyi, erkölcstelen, beszélgessen, édesanyjának, massabielle, megtagadott, politikától, boldogulásé, felkészülsz, bernadettet, boldogságot, nyilvánítás, elmúlásának, kapitalista, bűnösök mindnyájan, írástudók pedig, példázatot mondta, elveszett után, vállára örömében, elveszett juhomat, elveszett bárányról, média által, földi karrier, mások eltaposása, boldogulás záloga, olyan lété, földi létezés, lélek pedig, pogány erkölcstelen, elfeledtetni kívánt, Bernadette Soubirous, Szent Bernadett, SOUBIROUS SZENT BERNADETT, Lourdesi Mária, Jézus Szíve, Soubirous Szent Mária Bernadettet, Jézus Krisztus,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szeretettel  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Jó éjszakát  Paul David Tripp Március 17  Facebookon kaptam  Nem kell ide békemenet  Facebookon kaptam  Szeretettel  Sötétség és világosság  Szép estét kedves látogatóimna...  Hernádkak  Nemzeti  Kakaós piskóta  Nem kellett volna!  Paul David Tripp Március 17  Üdvözöllek az oldalamon  Jó éjszakát  Sötétség és világosság  Jóga férfiaknak  Nem kellett volna!  Könnyáztatta asszonysorsok  Dóró Sándor: Tétova lét  Mindig tud adni ,  Szent-Györgyi Albert gondolata  Hernádkak  Facebookon kaptam  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Nem kellett volna!  Nem kell ide békemenet  Hernádkak  Sötétség és világosság  Benned is ezerféle szín van  Nagy László - Szerelem emléke  Facebookon kaptam  Március 15 emlékére virágba bo...  Ne engedd el kezem!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Csendes éjszakán  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Dóró Sándor: Tétova lét  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Ez a miénk!  Facebookon kaptam  Mindig tud adni ,  Hernádkak  Heltai Jenő: Szabadság  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  A magukat nyílt és őszinte emb...  Mélységes szomorúsággal  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 16  Szép estét kedves látogatóimna...  A nemzet csak akkor...  képre írva Március 15 -re emlé...  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Meghitt estéken . . .  Vágy, élet és sugár  A gyomorrontás tojással is kez...  Talpra vándor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Por  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Facebookon kaptam  A szív és a cselekvés egységes...  Facebookon kaptam  Meghitt estéken . . .  A nemzet csak akkor...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A csonk és a facsemete  Kakaós piskóta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A csonk és a facsemete  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Ne feledjük: a föld jóval több...  Facebookon kaptam  Nemzeti  Ne feledjük: a föld jóval több...  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Facebookon kaptam  Aztán itt van egy másik szerep...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  Amikor 5 éves voltam,  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Szabadság  Könnyáztatta asszonysorsok  Nemzeti 
Bejegyzés Címkék
bűnösök mindnyájan, írástudók pedig, példázatot mondta, elveszett után, vállára örömében, elveszett juhomat, elveszett bárányról, média által, földi karrier, mások eltaposása, boldogulás záloga, olyan lété, földi létezés, lélek pedig, pogány erkölcstelen, elfeledtetni kívánt, szebb életre, célállomáson várod, átutazás során, olyan találkozásra, sötét semmi, céltalan megsemmisülés, lourdes-i jelenések, jelenések abban, egyik jelenés, hölgy arra, egyik szikla, csodás gyógyulás, lourdes-i egészségügyi, alázatos szívűeket, mennyei boldogság, családszeretetre, tisztességtelen, kilencvenkilenc, közbenjárására, elgondolkodnak, élethelyzetben, boldogságodnak, kiválasztottad, megismétlődtek, generációknak, megdicsőítője, önzetlenségre, életvitelüket, megsemmisülés, elhessegetett, elcsendesedve, szentlélekkel, teljesítette, elfeledtetni, találkozásra, célállomáson, tisztességre, egészségügyi, erkölcstelen, beszélgessen, édesanyjának, massabielle, megtagadott, politikától, boldogulásé, felkészülsz, bernadettet, boldogságot, nyilvánítás, elmúlásának, kapitalista, előrelépése, gépezetében, megtaláltam, körülmények, mindörökkön, megjelenjen, szomszédait, szeretettel, bernadette, becsületre, boldogulás, tanulságos, letagadott, kitartásra, szeretetre, összehívja, bevallotta, eltaposása, megtalálta, értéktelen, hajszolása, szüleménye, farizeusok, barátjával, példázatot, alkalmával, gyógyulást, hallgassák, mindnyájan, átutazóban, igyekeztek, reményében, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 747
  • e Hét: 4337
  • e Hónap: 25020
  • e Év: 227933
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.