Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
2020. évi nyári olimpiai játékok Júl 24 - aug. 29
  2020-03-17 20:04:46, kedd
 
  A 2020. évi nyári olimpiai játékok, hivatalos nevén a XXXII. nyári olimpiai játékok több sportot magába foglaló nemzetközi sportesemény lesz, amelyet 2020 nyarán Tokióban rendeznek. Wikipédia
Dátum: 2020. júl. 24., P - 2020. aug. 9.,
Hely: Tokió, Japán
Stadion: New National Stadium
Olimpiai stadion: Nemzeti Olimpiai Stadion
Versenyszámok: 33 sportág, 339 versenyszám
Sportolók: kb. 12 000
A láng az olimpia július 24-i rajtjáig 121 napon át, 47 japán prefektúrán keresztül mintegy 20 ezer kilométert tesz meg.
...... .......



*
- Miközben a világon egyre inkább tomboló koronavírus-járvány miatt az élsport szinte pár nap alatt került (tetsz)halott állapotba, addig a Nemzetközi Olimpiai Bizottság mintha nem akarna tudomást venni arról, mi történik most a Földön. Bár az elmúlt napokban már Japánból, a 2020-as nyári olimpia helyszínéről is érkeztek olyan nyilatkozatok, amelyek szerint el kellene halasztani az idei ötkarikás játékokat, a Thomas Bach vezette NOB a végsőkig kitart.
Kevés olyan dolog van a világon, amelyre nincs ráhatással az Egyesült Államok mindenkori elnöke. Donald Trump pár nappal ezelőtt a Fehér Házban azt mondta, hogy a 2020-as nyári olimpiát egy évvel el kellene halasztani. Nem kell hangsúlyoznunk, mi a különbség, ha mindezt Japán egykori védelmi minisztere mondja (mondta ő is!), vagy a szuperhatalomnak számító amerikai elnök.
És elképesztő az a kommunikációs cunami, ami a világra zúdul az olimpia ügyében.
Volt olyan nap, hogy Tokióban két különböző beosztásban lévő ember egymásnak homlokegyenest ellenkező véleménnyel állt elő az olimpia rendezésével kapcsolatban. A NOB ugyanakkor mintha a füle botját sem mozgatná. Jó oka van erre, miközben a megroggyant sportvilágban egészen elképesztő események zajlanak.

Bővebben Link

- Nő az aggodalom az olimpia megrendezése miatt
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) kedden egyeztet a nemzetközi sportszövetségek vezetőivel a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetről. A megbeszélésre annál is inkább szükség van, mert alig több mint négy hónappal a tokiói olimpia tervezett rajtja előtt egyre többször vetődik fel a kérdés, meg lehet-e rendezni a játékokat az eredeti időpontban.
A vírus terjedése miatt számos országban komoly korlátozásokat vezettek be, és az intézkedések között szerepel a sportesemények törlése, halasztása. A nemzetközi versenynaptár teljesen felborult, és sok olimpiai kvalifikációs viadal elnapolásáról határoztak a szövetségi vezetők. Ezek nyomán is egyre nő az aggodalom az olimpia megrendezését illetően.
Abe Sindzó japán miniszterelnök és az olimpiai szervezői egyelőre kitartanak az eredeti időpont mellett, és rendszeresen úgy nyilatkoznak, hogy július 24-i megnyitóval számolnak, az előkészületek pedig a tervek szerint zajlanak.
A NOB folyamatosan egyeztet a japán partnerekkel a naponta változó helyzetről, illetve a nemzetközi szövetségekkel a kvalifikációs versenyek átütemezéséről. Kit McConnell sportigazgató már a múlt héten is több szövetséggel folytatott megbeszélést a lehetséges lépésekről, közben pedig levélben arról tájékoztatta a partnereket, hogy a NOB létrehozott egy munkacsoportot, amely szükség esetén hatékonyabban intézkedhet, gyorsabban engedélyezheti a kvalifikációs rendszerben szükségessé váló változtatásokat, mint a végrehajtó bizottság. A lehetséges módosítások között szerepel a kvalifikációs időszak megnyújtása - de nem tovább, mint június 30. -, a kvótakiosztás rendszerének áttekintése, valamint egyes nevezési feltételek kivétele a rendszerből.

Forrás: V.G. oldal 2020. 03. 16.

*
- A tokiói olimpia 2020-as programja sportágankénti bontásban.
Itt olvasható Link
 
 
0 komment , kategória:  Olimpia 2020  
Címkék: szuperhatalomnak, sportszövetségek, változtatásokat, átütemezéséről, korlátozásokat, sportesemények, miniszterelnök, engedélyezheti, hangsúlyoznunk, munkacsoportot, szövetségekkel, sportágankénti, homlokegyenest, sportigazgató, versenyszámok, kvalifikációs, versenynaptár, sportvilágban, kommunikációs, nyilatkozatok, megbeszélésre, hatékonyabban, elnapolásáról, előkészületek, megrendezését, kvótakiosztás, nyilatkoznak, folyamatosan, helyszínéről, partnerekkel, rendszeresen, rendezésével, megrendezése, rendszerének, sportesemény, kapcsolatban, olimpia július, világon egyre, élsport szinte, elmúlt napokban, 2020-as nyári, idei ötkarikás, végsőkig kitart, szuperhatalomnak számító, világra zúdul, olimpia ügyében, olimpia rendezésével, füle botját, megroggyant sportvilágban, olimpia megrendezése, nemzetközi sportszövetségek, megbeszélésre annál, National Stadium, Nemzeti Olimpiai Stadion, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Thomas Bach, Egyesült Államok, Donald Trump, Fehér Házban,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  A sors  Hazára minden embernek szükség...  Sose bánj semmit  Png cica  Paul David Tripp Április 19  A Megváltó szolgálatában  Egy bizonyos határt  Png kislány  210 éve született a SZÓZAT meg...  Akarat  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  képre írva  Jónás Tamás – Végtelen b...  s immár én is felragyogva, ért...  Erdőn  Albert Einsteinről  Az engedelmesség miért nem vál...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Bertolt Brecht -től idézet  Amikor Jézus rátapos a lábadra  A kételkedés kezelése  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Minden harmadik...  Png kislány  Popper Péter szavai  Png fotel  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  A sors  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Julian Brass gondolata  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  A sors  A sors  Nem tudhatod  A Megváltó szolgálatában  Akarat  Idő  Png cica  Jó éjszakát  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Adakozás  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Kerüld el az evangélium örömén...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Esti kép  Elköszönt  Akarat  Facebookon kaptam  Png fotel  Adakozás  Tanuld meg ezt a versemet  Bertolt Brecht -től idézet  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Nevem  Egy bizonyos határt  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Popper Péter szavai  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Erdőn  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Neked tudnod kell  Csak a fogyatkozás látható  Szép napot kívánok  George Byron - Ahogy itt jár -...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Kellemes délutánt kívánok  Németh László tollából  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
olimpia július, világon egyre, élsport szinte, elmúlt napokban, 2020-as nyári, idei ötkarikás, végsőkig kitart, szuperhatalomnak számító, világra zúdul, olimpia ügyében, olimpia rendezésével, füle botját, megroggyant sportvilágban, olimpia megrendezése, nemzetközi sportszövetségek, megbeszélésre annál, tokiói olimpia, eredeti időpontban, vírus terjedése, intézkedések között, sportesemények törlése, nemzetközi versenynaptár, szövetségi vezetők, olimpia megrendezését, olimpiai szervezői, eredeti időpont, előkészületek pedig, tervek szerint, japán partnerekkel, naponta változó, nemzetközi szövetségekkel, kvalifikációs versenyek, múlt héten, lehetséges lépésekről, kvalifikációs rendszerben, végrehajtó bizottság, lehetséges módosítások, kvalifikációs időszak, kvótakiosztás rendszerének, szuperhatalomnak, sportszövetségek, változtatásokat, átütemezéséről, korlátozásokat, sportesemények, miniszterelnök, engedélyezheti, hangsúlyoznunk, munkacsoportot, szövetségekkel, sportágankénti, homlokegyenest, sportigazgató, versenyszámok, kvalifikációs, versenynaptár, sportvilágban, kommunikációs, nyilatkozatok, megbeszélésre, hatékonyabban, elnapolásáról, előkészületek, megrendezését, kvótakiosztás, nyilatkoznak, folyamatosan, helyszínéről, partnerekkel, rendszeresen, rendezésével, megrendezése, rendszerének, sportesemény, kapcsolatban, intézkedések, tájékoztatta, szövetséggel, megbeszélést, megroggyant, szükségessé, partnereket, véleménnyel, áttekintése, módosítások, koronavírus, megnyújtása, intézkedhet, prefektúrán, rendszerben, megnyitóval, létrehozott, versenyszám, beosztásban, rendszerből, mindenkori, halasztani, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 712
  • e Hét: 6513
  • e Hónap: 39667
  • e Év: 273414
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.