Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Változás az örök imádás helységében
  2020-03-23 13:20:32, hétfő
 
  Kedves Testvérek!
Szinte mindenki vállalta, hogy a már megszokott órájában elmondja a hagyományos és az Irgalmasság rózsafüzért. Mellékelten küldöm a táblát erről.
Csak a szerda éjjel 02.00 óra maradt, ahol még nem mondja senki. Az most is rám vár , amíg nincs gazdája. A piros szín azt jelzi, akik már visszajeleztek, hogy vállalják. Ahol számot is láttok, ott még plusz annyian mondják. Vidékről, Szlovákiából is becsatlakoztak testvérek.
Károly atya csodálatosan kialakította az új helyét az Úrnak,, ahol kivilágítva éjjel-nappal ott lesz velünk. Aki közel lakik, és amíg nincs kijárási tilalom, az Úr előtt is el lehet mondani az imáinkat.
Nagyon kérlek titeket, hogy keressétek meg az időseket, a barátaitokat, és beszéljétek rá őket, hogy vegyenek részt ebben a "hadjáratban " !
Ha mindenki 2-3 embert beszervez, akkor gyorsabbak leszünk, mint a vírus ! :-)
Valósítsuk meg Mindszenty bíboros álmát az egymillió imádkozóról!
Szeretnék nektek idézni Michael Hesemann : Fatima titkai című könyvéből ( Szerezzétek meg, fantasztikus ! )

Az üzenet lényegét így foglalta össze az Isten anyja 1917. október 13-án, az utolsó jelenés alkalmával:
" Azért jöttem, hogy az emberek megjavuljanak, és kérjék bűneik bocsánatát. Ne sértsék meg többet Urunkat, Istenünket, akit már oly nagyon megsértettek."
Már az első jelenés alkalmával feltárta az Isten anyja, hogy mit tehetünk Isten megsértése ellen. A gyerekeknek és minden hívőnek a következőket ajánlotta:
" Minden nap imádkozzátok el a rózsafüzért, hogy eljöhessen a világ békéje és a háború befejezése"
Ennél többre tulajdonképpen nincs is szükségünk, hogy a hit ellenségeit legyőzzük.
Ma is ösztönzőleg hathat ránk a lepantoi csata történelmi példája 1571-ből, amikor V. Piusz pápa felszólította a teljes kereszténységet, hogy imádkozza a rózsafüzért , és végül a keresztény flotta legyőzte az óriási túlerőben lévő oszmán sereget annak köszönhetően, hogy szinte csodával határos módon megfordult a szél.
1955-ben a " Rózsafüzér keresztes hadjárat" nevű mozgalommal sikerült a szovjet csapatokat " kiimádkozni" Ausztriából.
A 2013. szeptember 13-i közös rózsafüzér imádkozásnak, amelyre a pápa az egész kereszténységet felhívta, sikerült megakadályoznia - legalábbis időlegesen - hogy a szíriai konfliktus harmadik világháborúvá szélesedjék.
Most is fogok minden szerdán és vasárnap levelet küldeni nektek és küldök tanúságokat a Rózsafüzér és Isten erejéről. Szívesen veszem, ha erről szóló történeteket megosztotok velem, és akkor elküldöm mindenkinek. És várom mindig, hogy hány embert sikerült beszervezni a non-stop rózsafüzér hadjáratunkba.
Határtalanul hiszek az ima, a böjt , a tanúság erejében! Ezt senki és semmi nem tudja elvenni tőlünk!!!!
Kérem, hogy jelezzetek drága idős testvérek,ha bajban vagytok, és segítség kellene! Írjátok meg, hogy miben tudnánk segíteni nektek!
Szeretettel ölelünk titeket!

Medgyesi Zsuzsi ( Kőrösi Ili
 
 
0 komment , kategória:  Gazdagrét Szentangyaloktemplom  
Címkék: kereszténységet, megakadályoznia, tulajdonképpen, becsatlakoztak, visszajeleztek, világháborúvá, felszólította, hadjáratunkba, megjavuljanak, imádkozzátok, köszönhetően, megsértettek, barátaitokat, történeteket, csodálatosan, szlovákiából, kialakította, következőket, fantasztikus, határtalanul, imádkozásnak, beszéljétek, kivilágítva, hadjáratban, imádkozóról, szerezzétek, ösztönzőleg, tanúságokat, szélesedjék, megosztotok, mindenkinek, beszervezni, szeretettel, ausztriából, ellenségeit, rózsafüzért, táblát erről, szerda éjjel, egymillió imádkozóról, üzenet lényegét, utolsó jelenés, emberek megjavuljanak, első jelenés, következőket ajánlotta, világ békéje, háború befejezése, lepantoi csata, teljes kereszténységet, keresztény flotta, óriási túlerőben, szovjet csapatokat, egész kereszténységet, Kedves Testvérek, Michael Hesemann, Medgyesi Zsuzsi, Kőrösi Ili,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jónás Tamás – Végtelen b...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Radikális szeretet  Irgalom és ítélet  George Byron - Ahogy itt jár -...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Adakozás  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Akarat  Garai Gábor - Takarítás  Nem számIt  Png csokor  Hiányzik  Julian Brass gondolata  Zilahy Lajos gondolata  A kételkedés kezelése  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Tanuld meg ezt a versemet  Gonosz démon-álarc  Tavaszi kép  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png ház  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  képre írva  képre írva  Alázat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Akarat  Fekete-erdő desszert  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Hazára minden embernek szükség...  Alvó cicák  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem számIt  Tavaszi kép  Makszim Gorkij gondolata  Png virág  Jó éjszakát  George Byron - Ahogy itt jár -...  Minden harmadik...  Paul David Tripp Április 21  Png férfi  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Albert Einsteinről  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Akarat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Fehér virág  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam Annuska bar...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Paul David Tripp Április 20  A sors  Akarat  Akarat  Ágai Ágnes – Csendélet  Png kutya  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Sokan azt tartják  Png virág  Hiányzik  Neked tudnod kell  Még csak most kezdődik a nap  Akik bántanak téged 
Bejegyzés Címkék
táblát erről, szerda éjjel, egymillió imádkozóról, üzenet lényegét, utolsó jelenés, emberek megjavuljanak, első jelenés, következőket ajánlotta, világ békéje, háború befejezése, lepantoi csata, teljes kereszténységet, keresztény flotta, óriási túlerőben, szovjet csapatokat, egész kereszténységet, szíriai konfliktus, non-stop rózsafüzér, tanúság erejében, kereszténységet, megakadályoznia, tulajdonképpen, becsatlakoztak, visszajeleztek, világháborúvá, felszólította, hadjáratunkba, megjavuljanak, imádkozzátok, köszönhetően, megsértettek, barátaitokat, történeteket, csodálatosan, szlovákiából, kialakította, következőket, fantasztikus, határtalanul, imádkozásnak, beszéljétek, kivilágítva, hadjáratban, imádkozóról, szerezzétek, ösztönzőleg, tanúságokat, szélesedjék, megosztotok, mindenkinek, beszervezni, szeretettel, ausztriából, ellenségeit, rózsafüzért, mozgalommal, kiimádkozni, gyerekeknek, mellékelten, hagyományos, irgalmasság, szeptember, szükségünk, jelezzetek, rózsafüzér, keressétek, alkalmával, legalábbis, időlegesen, eljöhessen, befejezése, megfordult, megsértése, gyorsabbak, istenünket, keresztény, mindszenty, valósítsuk, csapatokat, konfliktus, megszokott, bocsánatát, történelmi, legyőzzük, szeretnék, ajánlotta, beszervez, imádkozza, vállalják, testvérek, túlerőben, egymillió, könyvéből, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5269
  • e Hét: 16899
  • e Hónap: 50053
  • e Év: 283800
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.