Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Imádkozzunk mi is nagy hittel, hogy drága Szűzanyánk .....
  2020-03-25 08:21:19, szerda
 
  Imádkozzunk mi is nagy hittel, hogy drága Szűzanyánk megállítsa vírus terjedését!!!
Kedves Testvérek!
Teljesen betelt mind a 168 óra! Most arra kérünk mindenkit, hogy terjessze ezt a lehetőséget, és szervezzünk be minél több embert az imába.
Nem szándékunk abbahagyni a veszély elmúltával, hiszen van miért utána is felajánlani. A két éves Örök imádás tapasztalata is azt bizonyítja, hogy nagyon ragaszkodik mindenki a "szentórájához" , és megszokják ezt a randevút Jézussal és a Szűzanyával.
Mellékelem a táblázatot, ami a mai napi helyzetet mutatja. Kérem, hogy oda csatlakozzanak a testvérek, ahol kevesebben vannak még.
Egy továbbküldhető, kinyomtatható plakátot is mellékelek, ami word-ben íródott, és így a helyi közösség koordinátorának nevét, telefonszámát tudjátok javítani rajta.
Tovább lehet küldeni ezt levelező listákra, facebookra....stb. A cél, hogy növekedjen az imádkozók serege.
Ahogy a non-stop Szentségimádás, úgy a non-stop rózsafüzér is valami egészen különleges erővel bír, és az utóbbi külön előnye, hogy nem kell kimozdulni a lakásból hozzá.
Kérem, hogy írjatok nekem, ha kérdésetek van, vagy új jelentkezőket tudtatok közösségeitekből szerezni.
Végül megint egy történelmi példát hozok elétek, amikor az imákra, az élő hitre válaszolva a Szűzanya közbelépett, és beavatkozott a történelembe. ( Lásd lent )
Meggyőződésem, hogy itt is közbelép és megálljt parancsol a vírusnak buzgó imáinkra!


*
- 1870-ben Franciaország háborúban állt Poroszországgal, a német csapatok bevonultak az ország északi részébe, és Párizs előtt álltak. Az 1870-71-es tél az egyik legkeményebb volt abban az évszázadban. A szabad Franciaország falvaiban nemcsak a az ország jövője és a hadseregbe bevonultatott fiaik azok, akik kétségbeesetten próbálták a német túlerőt feltartóztatni, hanem elsősorban a saját túlélésük miatt. Ezen falvak egyike volt a frontvonal közelében fekvő Potmain. Naponta röppent fel híresztelés arról, hogy a németek a megyeszékhely, Laval felé nyomulnak előre.
1871 január 17-ének fagyos reggelén az egész falu - pontosabban azok, akiknek még nem kellett bevonulni - a templomban imádkozott. ,, Vezekeljünk imáinkkal, és merítsünk a vezeklésből új bátorságot ,, -jelentette ki Guerin atya a prédikációjában, ,, Isten meg fog könyörülni rajtunk, és a kegyelme Szűz Mária által biztosan elér hozzánk ,,
17 óra volt, amikor a két parasztfiú, a tizenkét éves Eugene Barbadette és tízéves öccse, Joseph éppen megetették a teheneket, amikor Eugene a tiszta téli égbolton egy alakot vett észre a horizont felett: egy fiatal nő lebegett, ragyogó csillagokkal ékesített köpenyben. Hívta az öccsét és szólt édesapjuknak és a falubeli Jeanette Detais-nek, aki éppen látogatóban volt náluk. Mialatt a két fiú földbe gyökerezett lábbal bámulta a csodaszép hölgyet, a felnőttek csak a csillagokat látták az éjszakai égen. Nem sokára Barbadette asszony is csatlakozott hozzájuk, de ő sem látott semmit. Megkérdeztek erről egy apácát, aki úgy vélte, hogy csak gyerekek láthatják a jelenést. Odahívtak két gyereket a pontmain-i zárdai iskolából, akik amint az udvarra értek, azonnal meglátták a Madonnát. ,, Sötét köpenyén világítanak a csillagok!" - kiáltották azonnal, mielőtt bárki bármit is mondhatott volna nekik erről a részletről. A hír a csodáról gyorsan elterjedt, és az egész falu Guerin atyával egyetemben összegyűlt az udvaron és mindannyian imádkozni kezdtek. Mindannyiuk számára látható módon három csillag különvált a többitől, és háromszöget alkotva körülzárták a jelenséget. A hölgy közelebb jött, a csillagok megsokszorozódtak a köpenyén, míg végül a köpeny ragyogó színben pompázni kezdett.
A hölgy lábainál egy szalag jelent meg, amelyen a következő szavak voltak olvashatók: ,, Imádkozzatok gyermekeim, Isten hamarosan meghallgat titeket!" Egy vérvörös feszület jelent meg, amellyel a hölgy megáldotta az embereket. Az egyik csillag mozgásba lendült, és meggyújtott négy, az Isten Anyjának közelében megjelent gyetyát. Ezt követően a Madonna áldást osztva széttárta a kezeit,majd egy fehér fátyol jelent meg a lábainál, amely lassan beborította őt, és az Isten Anyja végül teljesen eltűnt.
Pontmainben másnap reggel elterjedt a hír, hogy a jelenéssel pontosan egy időben a német sereg azt a parancsot kapta, hogy szakítsa meg a Laval elleni vonulást. Néhány német katonának is megjelent az Isten Anyja. ,, A Madonna őrzi ezt az országot, és megtiltja nekünk, hogy továbbmeneteljünk ,, mondták zavarodottan tisztjeiknek Szinte egy időben a jelenésekkel a párizsi Notre Dame katedrálisban kilencedet tartottak, amelynek imaszándéka a Szent Szűzhöz intézett könyörgés volt, hogy fejeződjenek be a harci cselekmények. Tizenegy nap múlva aláírták a fegyverszüneti egyezményt! Nyilvánvaló, hogy ismét egy Mária jelenés avatkozott be a történelembe.

Szeretettel ölelünk titeket!
Gazdagréti Szent Angyalok templom
Szent Pió Ötök imádó Kápolna
Medgyesi Zsuzsi és Kőrösi Ili

...... ...........

 
 
0 komment , kategória:  Szentségimádás  
Címkék: közösségeitekből, koordinátorának, poroszországgal, prédikációjában, kétségbeesetten, továbbküldhető, szentségimádás, csatlakozzanak, fegyverszüneti, feltartóztatni, franciaország, meggyőződésem, kinyomtatható, bevonultatott, szentórájához, megyeszékhely, katedrálisban, telefonszámát, jelentkezőket, csillagokkal, tisztjeiknek, legkeményebb, imádkozzatok, megkérdeztek, tapasztalata, fejeződjenek, csatlakozott, édesapjuknak, cselekmények, zavarodottan, beavatkozott, történelembe, jelenésekkel, imaszándéka, pontmainben, csillagokat, veszély elmúltával, randevút Jézussal, helyi közösség, imádkozók serege, non-stop Szentségimádás, non-stop rózsafüzér, utóbbi külön, lakásból hozzá, történelmi példát, német csapatok, ország északi, egyik legkeményebb, szabad Franciaország, hadseregbe bevonultatott, német túlerőt, saját túlélésük, Kedves Testvérek, Szűz Mária, Eugene Barbadette, Jeanette Detais-nek, Isten Anyjának, Isten Anyja, Notre Dame, Szent Szűzhöz, Gazdagréti Szent Angyalok, Szent Pió Ötök, Medgyesi Zsuzsi, Kőrösi Ili,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Önmaga ellenére  Hogyan válunk hűségesekké?  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Különleges  Az ember emlékekből áll  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Csend  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Anyámról való emlékek  Walter Chrysler mondta  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Töröld le  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  képre írva  40 felett  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Töröld le  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Különleges  Facebookon kaptam  jó reggelt  39 ígéret  József Attila - Kopogtatás nél...  39 ígéret  Esterházy Péterre emlékezünk  Eduardo Sacheri gondolata  Paul David Tripp Április 15  különleges  Anyámról való emlékek  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  képre írva  Egy tavasz  Annyira tisztelem a szabadságo...  jó reggelt  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  képre írva  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Esterházy Péter: Harmonia c...  Magyar költészet napja  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Egy gondolat  Spenót fasírttal  Erdei gyöngyvirág  Borzasztó  Facebookon kaptam  Egy barátság története  A felvilágosodás...  Paul David Tripp Április 12  Ma van a magyar költészet napj...  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Önmaga ellenére  Egy barátság története  Facebookon kaptam  képre írva  Robin Wight pitypang szobra  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ott van  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Vidámság  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
veszély elmúltával, randevút Jézussal, helyi közösség, imádkozók serege, non-stop Szentségimádás, non-stop rózsafüzér, utóbbi külön, lakásból hozzá, történelmi példát, német csapatok, ország északi, egyik legkeményebb, szabad Franciaország, hadseregbe bevonultatott, német túlerőt, saját túlélésük, frontvonal közelében, egész falu, templomban imádkozott, kegyelme Szűz, tizenkét éves, tiszta téli, alakot vett, horizont felett, falubeli Jeanette, csodaszép hölgyet, felnőttek csak, csillagokat látták, éjszakai égen, pontmain-i zárdai, udvarra értek, csodáról gyorsan, hölgy közelebb, csillagok megsokszorozódtak, köpeny ragyogó, hölgy lábainál, szalag jelent, következő szavak, vérvörös feszület, hölgy megáldotta, egyik csillag, fehér fátyol, jelenéssel pontosan, német sereg, parancsot kapta, párizsi Notre, harci cselekmények, fegyverszüneti egyezményt, közösségeitekből, koordinátorának, poroszországgal, prédikációjában, kétségbeesetten, továbbküldhető, szentségimádás, csatlakozzanak, fegyverszüneti, feltartóztatni, franciaország, meggyőződésem, kinyomtatható, bevonultatott, szentórájához, megyeszékhely, katedrálisban, telefonszámát, jelentkezőket, csillagokkal, tisztjeiknek, legkeményebb, imádkozzatok, megkérdeztek, tapasztalata, fejeződjenek, csatlakozott, édesapjuknak, cselekmények, zavarodottan, beavatkozott, történelembe, jelenésekkel, imaszándéka, pontmainben, csillagokat, ragaszkodik, gyökerezett, világítanak, pontosabban, közbelépett, szűzanyával, beborította, évszázadban, szeretettel, híresztelés, mindannyiuk, meggyújtott, nyilvánvaló, mindannyian, háromszöget, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2073
  • e Hét: 18465
  • e Hónap: 31141
  • e Év: 264888
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.