Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy sálban Krisztus és Pio atya arca:
  2020-12-13 14:37:49, vasárnap
 
  Pio O atya szent tiszteletes zsebkendővel lepte el arcát, majd később egy rejtélyes kép bukkant fel. A torinói Szudary szakértő szerint a kép acheroopit - nem emberi kezek által készült.
A történet 1968 februárjában kezdődik, és Francesco Cavicchi-t érinti az olaszországi Coneglianoból, aki Pio atya egyik spirituális fia volt. Francesco feleségével, Carla-val és néhány barátjával San Govanni Rotondo-ba ment észak-olaszországi otthonából, mert személyesen akart tanácsot kérni a baráttól egy bizonyos témában. De amikor megérkeztek, tudták, hogy a pap nem érzi jól magát, és a kolostorban kellett maradnia a cellájában. Úgy döntöttek, hogy néhány napig San Giovanniban maradnak, mielőtt hazatérnek.
A távozásuk napján Francesco felkereste a zárda felettesét, hogy megtudja, rajta keresztül üzenhet-e Pio atya számára, és választ kaphat-e. ′Miért nem kérdezed meg tőle volt a válasz. Hamarosan lejön és bevallja a férfiaknak." Aztán a felettes rámutatott egy liftre, és azt mondta Francesco-nak, hogy várjon ott. Francesco idegesen, egyedül, a liftajtó előtt várakozott, aggódva azon, hogyan közelítse meg Pio atyát kérdésével, mivel tudta, hogy a szerzetesnek nincs vesztegetni való ideje hiábavaló beszélgetésekben. Kapkodása közben izzadni kezdett a keze, ezért kihúzott egy sálat a zsebéből, és szorosan megfogta, hogy felszívja a nedvességet. Közben lement a lift, és amikor meglátta, hogy az ajtó kinyílik, letérdelt előtte. Ott volt Pio atya, aki előtte állt, felajánlotta enyhített kezét, hogy megcsókolják. Így mosolyogva mondta: Fiam, ha nem kelsz fel, hogyan jutok el melletted?
Francesco felállt, és így Pio atya meglátta a zsebkendőt, amit a kezében tartott, és kinyújtotta a kezét, elvette. Milyen csodálatos , Francia gondolat. Így amikor visszatér, lesz egy drága ereklyém!" A barát mellett sétálva mindent elmondott neki a problémájáról, és mint mindig, azonnal kapott egy pontos választ. Megérkeztek a terem bejáratához, ahol a férfiak a vallomásra vártak. A tömeg megszorította a szentet, hogy csókolózni próbálja vagy megérinteni, Francescót pedig elnyelte a rohanás, elfelejtve a sálat. De Pio atya ezt nem felejtette el. Francesco felé fordult, megmutatta neki a ruhát. Így aztán kibontotta és letörölte vele az arcát, mintha izzadna, pedig tél volt. Francesco szemébe nézve gyengéd gesztussal szállított vissza hozzá. Szívből jövő, Francesco megértette, hogy most kapott egy nagyszerű ajándékot.
Francesco biztos benne, hogy akkoriban nem voltak szokatlan jelek, csak egy gyűrött sál volt. De mivel Pio atya előadta és megérintette az arcát, kiemelkedő ereklye volt. Amikor visszatért a hotelbe, elmondta a feleségének, és ő is izgatott volt miatta. Miután a Cavicchi megtette az utat Coneglianoban lévő otthonukba, továbbra is odaadóan fontolgatták. Francesco mindig vitte őt, mint egy szerencsét hozó báj. A kabátzsebében tartotta, amikor nem mutatta meg a barátainak és mesélt róla. Idővel sötét lett és piszkosnak tűnt.
23 szeptember 1969-én volt Pio atya és a Cavicchi halálának első évfordulója néhány barátjával San Giovanni Rotondo felé zarándoklaton. Éjszaka busszal utaztak, majd másnap kora reggeli érkezésük után Francesco rendkívül fáradt volt. Miután imádkozott a szent sírjában, felmászott a templomba, és egyedül ült egy padon pihenni egy kicsit. Hamarosan elaludt, és Pio atyáról kezdett álmodni. A barát ott volt az oltár előtt, majd otthagyta őt, és Francesco felé ment. Mosolygott, majd amikor Francesco-ba ért, felnyitotta a szokást, és megmutatta neki a mellkasi sérülést. Érintsd meg mondta Pio atya. Francesco félt bántani őt, de Pio atya ragaszkodott hozzá. A sebre tette az ujjait, és miután kihúzta őket, látta, hogy egy fehér ragacsos film borítja őket. A semmiből bukkant elő valamilyen szövet, és a fehér anyag ujjait törölte, ami fekete nyomot hagyott a szöveten. Tehát az ujjai között észrevette Pio atya képét. Kereste a barátot, de elment abban a pillanatban, a felesége felébresztette, mondván, nagyon fáradtnak tűnt. Elmondta neki, hogy kipihente magát, és kiment hűsölni.
A zárda előtti udvaron volt egy kis szökőkút, ami azóta máshová költözött. Az emberek oltani akarták a szomjat, mert Pio atya vize volt. Francesco leöblítette a kezét és az arcát, és kihúzott egy szövetet, hogy száradjon. Véletlenül, ahelyett, hogy tiszta ruhát vett volna fel, eltávolította a sálat, amit Pio atya adott neki. Egy közeli nő észrevette, hogy milyen piszkos volt, és megkérdezte, hogy szeretné-e, hogy elmossa. Látván, hogy foltos volt, azt mondta: igen, mossuk meg. Amint kimondta ezeket a szavakat, csodálkozott, mert valahányszor a felesége meg akarta mosni, megelőzte őt. A nő elkezdte önteni a vizet egy palackból, és a kezébe öblítette. A nő hirtelen elkezdett kiabálni: Pio atya, Pio atya! Hol?, kérdezte. Ott a sálban!" Folytatta,
Az emberek futni kezdtek, és Francesco félt. Emlékezett arra, hogy egy nappal azelőtt, hogy egy hölgy kiabált a templomban, hogy láthatja Pio atyát az oltár előtt. A Carabinieri rendőkapitányságra hirtelen bevitte. Gyorsan zsebre vágta a zsebkendőt, és elsétált, mondván: ′Nincs mit látni. Egy darabig menedéket vett a templomban, majd visszament a szállodába. De a valóságban volt mit látni. Olyan sötét jeleket látott, mint amilyeneket álmában látott. Arcra hasonlítani lehetett őket, de nem voltak egyértelműek. Rájöttem, hogy valami rejtélyes dolog történik azzal a sállal. Nem akarva, hogy átverjék, senkinek sem mondott semmit, még a feleségének sem. Száradni a fodrászatban terjesztette. Másnap reggel mise közben Pio atyahoz imádkozott, segítséget kért, hogy megértse a sál jelek jelentését, és el kell mondania feleségének, Carlának. Hirtelen megérzett egy erős parfüm illatát, és engedélyként értelmezte, hogy beszéljen a feleségével.
Visszatérve a misére a szállodába, elmondott mindent, ami történt. A szobájában fogta a ruhát, és a szeme láttára tartotta. ′Mit látsz?, kérdezte tőle. Jézus arca , felelte a lány. Milyen Jézus? Ez Pio atya - újraszerelt. ′Nem, nekem Jézus arca - ragaszkodott hozzá. Aztán rájött, hogy a felesége ugyanannak a sálnak a másik oldalát nézi. Az egyik oldalon Pio atya arca volt, ugyanazokból a vonalakból állt, amelyeket előző este észrevett, de most már tisztábban és részletesebben nézett ki az arc. A másik oldalról láttuk, a kép Jézusnak tűnt.
Összezavarodott és megijedt Francesco nem volt biztos benne, hogy mit kellene tennie. Konzultált néhány vallásos és még a püspökével is, akik meglepődtek, hogy látják, de azt tanácsolta, hogy rejtse el. Padre Pio atya verési oka épp most kelt fel a földről, és féltek, hogy ez fanatizmushoz vezethet, és kárt okozhat az ügynek. Szót fogadott és hallgatott sok éven át, amíg Pio atya 1999-es verésének bejelentését ki nem jelentették. Feleségével egy kis menedéket hoztak létre Conegliánban lakó otthonukban, és minden évben több száz hűséges jött el imádni a szövetet. A falakat számos exszavazat díszíti a kapott kegyelem tiszteletére. 2005-ben hunyt el, 2009.-ben pedig özvegye, Carla. Akkoriban a sálat nem zárt zárdába szállították.
A baráti közösség úgy döntött, hogy a képet a Paduai Egyetem szakértője, Giulio Fanti professzora vizsgálja meg. A világ egyik legnagyobb hatóságának tartják a torinói Szudáriumban, és más rejtélyes eredetű, acheopita , nak nevezett képekben, nem emberi kézzel készített. Fanti professzor szerint a szövetben lévő képek hasonlítanak a Szudáriumban lévő képekre. Nem festették, nem rajzolták, és nem találhatók pigmentnek, színnek nyomai. A szövet egyik oldalán van egy kép, amely Pio atya emlékére emlékeztet, a másik oldalon pedig Jézusra. Jézus képe gyengébb, de a jobb szemében egy vágást, mintha ostor lenne, mint a Szudáriumban. Megcáfolhatatlan a következtetés, lehetetlen, hogy ezek a képek emberi munkából származzanak.


Forrás: Facebook - Szent Pio atya emlékoldal
 
 
0 komment , kategória:  Pio atya és szent Charber  
Címkék: beszélgetésekben, megcáfolhatatlan, összezavarodott, felébresztette, részletesebben, kabátzsebében, megszorította, fanatizmushoz, zarándoklaton, problémájáról, coneglianoból, coneglianoban, eltávolította, következtetés, hasonlítanak, szerzetesnek, bejelentését, szudáriumban, tiszteletére, olaszországi, szállították, conegliánban, megcsókolják, csodálkozott, valahányszor, megérintette, fontolgatták, ragaszkodott, egyértelműek, fodrászatban, engedélyként, felajánlotta, ugyanazokból, terjesztette, származzanak, zsebkendővel, torinói Szudary, történet 1968, olaszországi Coneglianoból, bizonyos témában, kolostorban kellett, távozásuk napján, zárda felettesét, felettes rámutatott, liftajtó előtt, szerzetesnek nincs, ajtó kinyílik, kezében tartott, drága ereklyém, barát mellett, pontos választ, terem bejáratához, Francesco Cavicchi-t, Govanni Rotondo-ba, Giovanni Rotondo, Milyen Jézus, Padre Pio, Paduai Egyetem, Giulio Fanti, Szent Pio,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jánosházy György: Fogd a kezem  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Facebookon kaptam  jó reggelt  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Annyira tisztelem a szabadságo...  Zilahy Lajos mondta  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Szép estét kedves látogatóimn...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Előfordul, hogy  Alvó cicák  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Walter Chrysler mondta  Vidámság  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Egy barátság története  Nem kell hozzá fürdőruhás  Szép estét  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimna...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Sorsunk miatt...  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  James Allen  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Walter Chrysler mondta  Otthon  Az ember  képre írva  Tavaszi este  Jó éjszakát  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Alvó cica  Jó éjszakát  Mindig lesz olyan  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Töröld le  Bornyi Veronika haiku verse  Robert Merle tollából  Paul David Tripp Április 15  Tanácsok egy pszichológustól  Paul David Tripp Április 13  Megígért békesség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Töröld le  Pitypang szökőkút  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
torinói Szudary, történet 1968, olaszországi Coneglianoból, bizonyos témában, kolostorban kellett, távozásuk napján, zárda felettesét, felettes rámutatott, liftajtó előtt, szerzetesnek nincs, ajtó kinyílik, kezében tartott, drága ereklyém, barát mellett, pontos választ, terem bejáratához, vallomásra vártak, tömeg megszorította, nagyszerű ajándékot, utat Coneglianoban, szerencsét hozó, kabátzsebében tartotta, szent sírjában, padon pihenni, oltár előtt, mellkasi sérülést, sebre tette, fehér ragacsos, semmiből bukkant, fehér anyag, ujjai között, felesége felébresztette, zárda előtti, emberek oltani, kezébe öblítette, emberek futni, nappal azelőtt, hölgy kiabált, darabig menedéket, valóságban volt, fodrászatban terjesztette, erős parfüm, szobájában fogta, szeme láttára, felesége ugyanannak, másik oldalát, egyik oldalon, vonalakból állt, másik oldalról, falakat számos, kapott kegyelem, baráti közösség, világ egyik, torinói Szudáriumban, szövetben lévő, szövet egyik, másik oldalon, jobb szemében, képek emberi, beszélgetésekben, megcáfolhatatlan, összezavarodott, felébresztette, részletesebben, kabátzsebében, megszorította, fanatizmushoz, zarándoklaton, problémájáról, coneglianoból, coneglianoban, eltávolította, következtetés, hasonlítanak, szerzetesnek, bejelentését, szudáriumban, tiszteletére, olaszországi, szállították, conegliánban, megcsókolják, csodálkozott, valahányszor, megérintette, fontolgatták, ragaszkodott, egyértelműek, fodrászatban, engedélyként, felajánlotta, ugyanazokból, terjesztette, származzanak, zsebkendővel, februárjában, vesztegetni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3935
  • e Hét: 14997
  • e Hónap: 27673
  • e Év: 261420
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.