Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyolc közé várja a kézi válogatottat a vb-n
  2021-01-13 12:06:14, szerda
 
  Nyolc közé várja a kézi válogatottat a vb-n a hazai szövetség 2021 évben.
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) a negyeddöntőbe jutást várja el a férfiválogatottól a szerdán kezdődő egyiptomi világbajnokságon.
A szerdán kezdődő és január 31-ig tartó világbajnokság mérkőzéseit az M4 Sport és az m4sport.hu is közvetíti.
Az MKSZ keddi online sajtótájékoztatóján Nagy László alelnök, a szakmai stáb tagja úgy fogalmazott, hogy a csapatnak is ez az elképzelése, vagyis az ambíciók összecsengenek az elnökség elvárásával.
,,Szeretnénk minél több ponttal a középdöntőbe jutni. A németeket is szeretnénk legyőzni, és bár nem feltétlenül mi vagyunk az esélyesek, de van bennünk akarat és bizonyítási vágy, hogy maradandót alkossunk" - nyilatkozta a korábbi világklasszis jobbátlövő.
A magyarok a gízai A csoportban pénteken a Zöld-foki Köztársaság, vasárnap Uruguay, kedden pedig Németország ellen lépnek pályára. A középdöntőbe az első három helyezett jut.
A magyar küldöttség szerdán, a bal átlövő Bodó Richárd viszont csak szombaton utazik Egyiptomba. Gulyás István szövetségi kapitány elmondta, hogy a MOL-Pick Szeged játékosának gyermeke születik, ezért indul három nappal később az észak-afrikai országba.
A szakvezető hozzátette, Ligetvári Patrik hiánya miatt védekezésben némileg változott a felállás, és beállósok látják el a két belső védő feladatát. A Telekom Veszprém koronavírus-fertőzésen átesett átlövője azért nem tagja a keretnek, mert a vizsgálati eredményei alapján nem kapta meg a visszatéréshez szükséges orvosi engedélyt.
,,Az edzéseink kiválóan, jó hangulatban teltek, a játékosok fegyelmezettek voltak. Igyekeztünk a legjobban kihasználni a rendelkezésünkre álló időt" - vélekedett a kapitány.
Hozzátette, a szlovákok ellen - az ellenfél koronavírusos megbetegedései miatt - elmaradt két edzőmérkőzés némi deficitet okozott a felkészülésben, mert nem látják pontosan, hol tart a csapat. Reményei szerint az első két csoportmeccsen utolérik magukat, és megfelelő állapotba kerülnek a csoportdöntőnek ígérkező, németek elleni összecsapásra.
Gulyás az esélyek kapcsán megjegyezte, vakon tapogatóznak, hiszen napról napra jönnek az újabb hírek arról, éppen melyik csapatnál hány fertőzöttet találtak, és ez nagyban befolyásolja majd az egész világbajnokság kimenetelét. Hétfőn és kedden Csehország, Brazília, az Egyesült Államok és a Zöld-foki Köztársaság válogatottjáról derült ki, hogy nem tudja a lehető legerősebb kerettel megkezdeni a tornát.
,,A játékosok nagyon optimistán nyilatkoznak, és bár mi is derűlátók vagyunk, lépésről lépésre haladunk" - szögezte le a szövetségi kapitány. Hangsúlyozta, semmi okuk nem volt módosítani azon a kereten, amellyel a tavalyi Európa-bajnokságon sikeresen szerepeltek. Ahol mégis változtattak, ott szakmai okok állnak a háttérben. ,,Bízunk benne, hogy rutinos játékosokkal kiegészülve sokkal ütőképesebbek leszünk. Nagyobb variációs lehetőséggel, és némileg más kézilabdával fogunk tudni előrukkolni"..
Gulyás hangsúlyozta, a szakmai stáb mind a 20 játékosra számít a tornán, ezért úgy kell készülniük, hogy bármikor bevethetők legyenek. Egy mérkőzésre 16 játékos nevezhető, de a csapatok ezúttal korlátlan cserelehetőséggel rendelkeznek.

- Mikler Roland közölte, kötelességük, hogy ugyanazt a mentalitást és hozzáállást mutassák, mint egy évvel ezelőtt Malmőben. ,,Sok olyan tényező van, ami zavarhatja a fejeket, ezért a legnagyobb kérésem a csapat felé az volt, hogy csak és kizárólag saját magunkkal foglalkozzunk, ne a körülményekkel."
Nagy László a szervezés kapcsán példaként elmondta: öt nappal ezelőtt kiderült, hogy egy másik szállodában kell lakniuk, nem abban, amelyet eredetileg kijelöltek számukra, de a változtatás okát nem közölték. ,,Ki tudja, milyen meglepetésekre kell még felkészülnünk" - jegyezte meg.
Mikler Roland úgy fogalmazott, az első két csoportmeccs jó lesz arra, hogy a németek ellen felkészüljenek, hiszen jövő kedden ,,minden erőnkre és tudásunkra szükség lesz, mert nem titkolt célunk, hogy elcsípjük a csoport első helyét".
...... .....



Forrás: M4 sport hírek
 
 
0 komment , kategória:  Egyéb sport  
Címkék: világbajnokságon, rendelkezésünkre, csoportdöntőnek, válogatottjáról, fegyelmezettek, megbetegedései, visszatéréshez, körülményekkel, világbajnokság, felkészüljenek, felkészülésben, összecsengenek, csoportmeccsen, meglepetésekre, összecsapásra, ütőképesebbek, koronavírusos, világklasszis, felkészülnünk, negyeddöntőbe, foglalkozzunk, válogatottat, lehetőséggel, középdöntőbe, nyilatkoznak, csoportmeccs, játékosokkal, befolyásolja, tapogatóznak, védekezésben, változtattak, hangsúlyozta, kézilabdával, kötelességük, rendelkeznek, edzőmérkőzés, kézi válogatottat, hazai szövetség, negyeddöntőbe jutást, szerdán kezdődő, szakmai stáb, ambíciók összecsengenek, elnökség elvárásával, középdöntőbe jutni, korábbi világklasszis, csoportban pénteken, első három, magyar küldöttség, észak-afrikai országba, szakvezető hozzátette, vizsgálati eredményei, visszatéréshez szükséges, Magyar Kézilabda Szövetség, Nagy László, Zöld-foki Köztársaság, Bodó Richárd, Gulyás István, MOL-Pick Szeged, Ligetvári Patrik, Telekom Veszprém, Egyesült Államok, Mikler Roland,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Bársony székben  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  képre írva  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Sík Sándor - Ha jő a perc  Jó éjszakát  Egyszerű  Mindent de mindent visszakap  Nevelőszülőkhöz adták,  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Az ember  Facebookon kaptam  különleges  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Szép estét  Erdei gyöngyvirág  Anyák napjára  Szívek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerű  Alvó cica  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Ma van a magyar költészet napj...  Az ember emlékekből áll  Esterházy Péterre emlékezünk  Robert Merle tollából  Zilahy Lajos gondolata  Különleges  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  40 felett  Van néhány kérdés, amin gondol...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Alvó cica  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Hogyan válunk hűségesekké?  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Otthon  Ott van  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Bornyi Veronika haiku verse  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Anyámról való emlékek  Paul David Tripp Április 13  Különleges  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Jó éjszakát  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kézi válogatottat, hazai szövetség, negyeddöntőbe jutást, szerdán kezdődő, szakmai stáb, ambíciók összecsengenek, elnökség elvárásával, középdöntőbe jutni, korábbi világklasszis, csoportban pénteken, első három, magyar küldöttség, észak-afrikai országba, szakvezető hozzátette, vizsgálati eredményei, visszatéréshez szükséges, edzéseink kiválóan, játékosok fegyelmezettek, legjobban kihasználni, rendelkezésünkre álló, szlovákok ellen, ellenfél koronavírusos, csoportdöntőnek ígérkező, esélyek kapcsán, újabb hírek, egész világbajnokság, lehető legerősebb, játékosok nagyon, szövetségi kapitány, csapatok ezúttal, évvel ezelőtt, legnagyobb kérésem, csapat felé, szervezés kapcsán, másik szállodában, változtatás okát, németek ellen, csoport első, világbajnokságon, rendelkezésünkre, csoportdöntőnek, válogatottjáról, fegyelmezettek, megbetegedései, visszatéréshez, körülményekkel, világbajnokság, felkészüljenek, felkészülésben, összecsengenek, csoportmeccsen, meglepetésekre, összecsapásra, ütőképesebbek, koronavírusos, világklasszis, felkészülnünk, negyeddöntőbe, foglalkozzunk, válogatottat, lehetőséggel, középdöntőbe, nyilatkoznak, csoportmeccs, játékosokkal, befolyásolja, tapogatóznak, védekezésben, változtattak, hangsúlyozta, kézilabdával, kötelességük, rendelkeznek, edzőmérkőzés, köztársaság, igyekeztünk, kimenetelét, fertőzöttet, németország, kihasználni, hangulatban, játékosának, nyilatkozta, feltétlenül, koronavírus, megjegyezte, elvárásával, bizonyítási, elképzelése, fogalmazott, mérkőzéseit, szerepeltek, változtatás, előrukkolni, szállodában, mentalitást, hozzáállást, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1812
  • e Hét: 12874
  • e Hónap: 25550
  • e Év: 259297
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.