Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Női kajak négyes ARANYÉREM
  2012-08-08 17:21:03, szerda
 
  ...... ...........


Női kajak négyes ARANYÉREM 500 m idejük: 1perc 30:827mp

.........


Kovács Katalin , Fazekas Zur Krisztina , Szabó Gabriella , Kozák Danuta
20 év után nyertünk aranyat női K-4 500 méteren. Az MTI-nek nyilatkoztak a boldogságban úszó lányok.
“Én már száz méter után éreztem, hogy ez meglesz. Nem ilyen versenyre számítottam, azt hittem, hogy mi fogjuk üldözni őket, erre szinte végig mi vezettünk. Kirobbantunk a rajtból, és az ellenfeleknek esélyt sem hagytunk, hogy utolérjenek" - idézte fel a döntőt az MTI-nek nyilatkozva Kovács Katalin. “Azzal nem foglalkoztam, hogy az Eb harmadik hely után sokan leírtak bennünket. Tudtam, hogy nincs gond, hiszen akkor még csak néhány napot tudtunk együtt készülni. Túlléptünk azon a szereplésen, nem görcsöltünk rajta, sőt, inkább erőt merítettünk belőle."
Az immár háromszoros olimpiai és 31-szeres világbajnok kajakos a dobogón megcsókolta az aranyérmet - úgy tűnt, úgy örül neki, mintha az első lenne.
Nagyon jó érzés, amikor az ember megvalósít egy álmot, amiért dolgozik. Én így tudok örülni az életben minden apróságnak, persze ez nem apróság, hanem óriási dolog" - mondta ezzel kapcsolatban Kovács Katalin, aki három ezüst után tudott a csúcsra érni ebben a számban.
“Nagyon nyugodt voltam az elmúlt napokban, magabiztosnak éreztem magam, és ebben a többiek is segítettek. Tudtam, hogy ott ülnek előttem, és nem lehet baj" - árulta el Fazekas Krisztina, aki férje és edzője, Rami Zur révén tavaly még amerikai színekben indult a szegedi világbajnokságon, majd idén tavasszal hazatért, és kiharcolta az olimpiai csapatba kerülést. "Mindig benne volt az álmaiban az ötkarikás szereplés, bíztam is benne és nagyon sokat gondoltam rá. Örülök, hogy végül összejött és ráadásul aranyéremmel."
Én a célba érkezést követően az első fél percben fel sem tudtam fogni, mi történt" - mondta Szabó Gabriella. “Utána az első gondolatom a pekingi ezüst volt, hogy sikerült visszavágnunk a németeknek, és utána bevillant az a nagybetűs szó, hogy olimpiai bajnok vagyok! Amióta elkezdtem kajakozni, erre készültem, erre vágytam. Felfoghatatlan érzés!"
A vezérevezős hozzátette: a verseny kezdetén már elsőre nagyon belehúzott, és érezte, hogy nem fogják odaadni az aranyat senki másnak.
“A korábbi csapathajók, amelyekben ültem, szintén nagyok jók voltak, de mind közül ez a legjobb" - mondta boldogan Kozák Danuta. “Mivel Kati ül a harmadik helyen, ő irányítja a bemelegítést, ő hoppol a táv közben, de egyébként nincs alá-fölérendeltségi viszony közöttünk. Demokratikus csapat vagyunk, mindenki elmondhatja a véleményét és a jó gondolatokat megpróbáljuk átvenni, a problémákat pedig együtt megoldani. Ez egy csapat!"
A csütörtöki egyes döntőben is érdekelt kajakos elárulta: amikor beértek, várta párostársától, Szabótól a megszokott pacsit, de az csak nem jött.
“Egy kicsit meg is ijedtem, hogy talán mégsem nyertünk, de később kiderült, hogy Gabi gyakorlatilag önkívületi állapotba került, azért maradt el a szokásos köszöntés. Aztán végre neki is leesett a tantusz, így együtt örülhettünk."
Az olimpiai bajnok kvartett felkészülését Kovács, Szabó és Kozák honvédos klubedzője, Csipes Ferenc irányította.
.......



......



....

 
 
0 komment , kategória:  Olimpia  
Címkék: világbajnokságon, fölérendeltségi, felfoghatatlan, gyakorlatilag, párostársától, magabiztosnak, felkészülését, visszavágnunk, ellenfeleknek, kirobbantunk, nyilatkoztak, kapcsolatban, boldogságban, demokratikus, aranyéremmel, bemelegítést, gondolatokat, foglalkoztam, megpróbáljuk, utolérjenek, háromszoros, számítottam, örülhettünk, irányította, megcsókolta, világbajnok, nyilatkozva, problémákat, szereplésen, vezérevezős, csapathajók, elmondhatja, merítettünk, görcsöltünk, aranyérmet, túlléptünk, boldogságban úszó, ellenfeleknek esélyt, immár háromszoros, dobogón megcsókolta, aranyérmet –, első lenne, ember megvalósít, életben minden, csúcsra érni, elmúlt napokban, szegedi világbajnokságon, olimpiai csapatba, ötkarikás szereplés, célba érkezést, első gondolatom, pekingi ezüst, Kovács Katalin, Fazekas Zur Krisztina, Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Fazekas Krisztina, Rami Zur, Mivel Kati, Csipes Ferenc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó éjszakát  Mindent de mindent visszakap  József Attila - Kopogtatás nél...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Töröld le  Facebookon kaptam  Bársony székben  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  képre írva  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Szabó T. Anna - Pitypang  Alvó cicák  Ady Endre - Mindegy átka  Jánosházy György: Fogd a kezem  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Egy gondolat  39 ígéret  A Magyar Költészet napja alkal...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  "Ez egy csoda"  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Előfordul, hogy  képre írva  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Egy gondolat  IGEN így  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Borzasztó  Ott van  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Különleges  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  képre írva  Ady Endre - Mindegy átka  Esterházy Péterre emlékezünk  James Allen  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Reményik Sándor: Pierrot &...  Robert Merle tollából  Egy tavasz  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Nagy és kis csodák  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam Krisztina b...  Egy párkányon  Zilahy Lajos gondolata  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Reményik Sándor: Pierrot &...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Egy tavasz  Latinovits Zoltán tollából  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
boldogságban úszó, ellenfeleknek esélyt, immár háromszoros, dobogón megcsókolta, aranyérmet &#8211, első lenne, ember megvalósít, életben minden, csúcsra érni, elmúlt napokban, szegedi világbajnokságon, olimpiai csapatba, ötkarikás szereplés, célba érkezést, első gondolatom, pekingi ezüst, vezérevezős hozzátette, verseny kezdetén, aranyat senki, korábbi csapathajók, harmadik helyen, problémákat pedig, csütörtöki egyes, megszokott pacsit, szokásos köszöntés, olimpiai bajnok, világbajnokságon, fölérendeltségi, felfoghatatlan, gyakorlatilag, párostársától, magabiztosnak, felkészülését, visszavágnunk, ellenfeleknek, kirobbantunk, nyilatkoztak, kapcsolatban, boldogságban, demokratikus, aranyéremmel, bemelegítést, gondolatokat, foglalkoztam, megpróbáljuk, utolérjenek, háromszoros, számítottam, örülhettünk, irányította, megcsókolta, világbajnok, nyilatkozva, problémákat, szereplésen, vezérevezős, csapathajók, elmondhatja, merítettünk, görcsöltünk, aranyérmet, túlléptünk, németeknek, csütörtöki, véleményét, megszokott, önkívületi, klubedzője, amelyekben, belehúzott, apróságnak, segítettek, gondolatom, hozzátette, megvalósít, kiharcolta, elkezdtem, kajakozni, gabriella, versenyre, gondoltam, közöttünk, egyébként, irányítja, szereplés, megoldani, összejött, ötkarikás, készültem, bennünket, színekben, tavasszal, vezettünk, nagybetűs, bevillant, aranyérem, állapotba, köszöntés, krisztina, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4168
  • e Hét: 15230
  • e Hónap: 27906
  • e Év: 261653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.