Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szaniszló Ferenc: Ilyen áron nem kell a Táncsics-díj
  2013-03-20 21:18:46, szerda
 
   
 
Szaniszló Ferenc: Ilyen áron nem kell a Táncsics-díj

Visszaadja a Táncsics-díját Szaniszló Ferenc. Az Echo Tv Világ-panoráma című műsorának szerkesztője közölte: hazugságokon alapuló rágalomhadjárat folyik ellene, de ő maga nem hajlandó bemocskolódni a nemtelen, aljas támadások miatt.

Részlet a 2013. március 20-ai Világ-panoráma című műsorból

2010 elején a Magyar Újságírók Közössége, Kósa Csaba, ki ott volt a lakitelki sátorban egykoron, fölterjesztett Táncsics Mihály-díjra. Tudta, hogy reménytelen, igazából énnekem sem hiányzott, hogy egy szoci minisztertől vegyek át valamit, de rendben! Ez a díj szakmai elismerés - fogjuk rá! El is feledkeztem róla Persze, hogy nem kaptam meg, Csabától nemrég hallottam, miért: a szocik nem tudták volna megfúrni, ugyanis az akkor szabályok szerint minden elismert újságíró szervezet jelölhetett valakiket, s abból a szoclib többségű kuratórium választott. De valakit a nem tetszők közül is el kellett fogadniuk. A Magyar Újságírók Közössége - tudván, hogy én nehéz eset leszek a szoclib számára - eleve csak engem jelölt, hogy ellenségeim, ellenségeink kész tények elé legyenek állítva. S fogcsikorgatva, de elfogadják az én Táncsics-díjamat. És mi történt? Hat díjat osztottak ki a hagyomány szerint. De a szocik úgy döntöttek, hogy abban az évben csak ötöt adnak ki - s a hatodik véletlenül én voltam. Nagyon nem bántam meg, mert nem hiányzott a díj, főleg nem azoktól.


2013-ban a Magyar Újságírók Közössége, Kósa Csaba vezetésével ismét fölterjesztett a Táncsics-díjra. Ő is úgy gondolta, most már egyszerűbb lesz, hiszen mégsem a szocik s a liberók vannak hatalmon. Illúzióink azért nem voltak. Főleg a szűrő bizottság után, ahol - mint utólag a legilletékesebbtől megtudtam - nem támogattak. Még az ATV állítólag Fidesz-ellenes csillaga is több szavazatot kapott. Engem magukat nemzetinek, kereszténynek hívők sem támogattak. No mindegy, nem is számítottam másra. Igen ám, de aztán egy este fölhívnak, s közlik a hírt: megkaptam a díjat. Én voltam leginkább meglepve. Főleg a bizottsági balhé után. És mert én azért - néhány nézőm nemtetszését is vállalva - a kormányt is bírálni szoktam. Érted haragszom, nem ellened. Érted? Hát, akik mégis mellém álltak e díjnál, értették.

A miniszter fölvállalta, aláírta, átadta, kedves mosollyal, kedves mondattal. És aztán az egész lefújva. Nem a Népszava főszerkesztőjének és a többieknek a reagálása lepett meg, tőlük mit várhattam volna? Megszoktam, megedződtem 1991, Kórógy védelme óta. De szemen szedett hazugságokkal, az én szavaimnak kifordításával, önkényes, eltorzított kiragadásokkal műsoromból, szövegeimből, sikerült megtéveszteni, félrevezetni minisztert, nagykövetet, hazai és világmédiát, kormányokat. Amiket a számba adtak, amiket nekem tulajdonítottak, azok egyszerűen nem igazak. Az aljas támadások, ócsárlások, a rám szabadított pokol pedig alantas hazugságokra alapozódik. Nézzék nyugodtan vissza a műsoraimat, kedves engem gyalázók!

Az viszont tényleg igaz, hogy valóban kiállok Palesztina mellett - ahogy Obama elnök is. Az is igaz, hogy bírálom a mostani izraeli kormányt, ahogy sok izraeli is. Igaz, hogy lelepleztem szeptember tizenegyedike hazugságait, a Kennedy-gyilkosság, a Haider-gyilkosság, a Diana-gyilkosság hátterét. És azt, mit művel a globális pénzügyi háttérhatalom a világban. Nekik ez fáj, ezért támadtak le, ezért gyaláznak a saját médiumaik nevében. Az egész aljas rágalomkampány célja: megfélemlíteni azokat, akik lerántják a leplet e borzalmas világrendről. Elrettenteni azokat, akik leleplezik e rettenetes uzsorahatalmat. El akarják hallgattatni az igazságot.

Bár csak ezred ennyit foglalkoznának a magyarverésekkel, magyarüldözésekkel, Székelyföld autonómiájával, a magyar kisebbségek önrendelkezésével. De az nem érdekli őket. Én vagyok náci? Én bombáztam szét Irakot? Én vagyok fasiszta? Én gyilkolom az afgánokat? Én vagyok antiszemita? Én irtom a gázai szerencsétleneket? Én vagyok rasszista? Én nem engedtem, hogy Obama szülei az amerikai kontinensen keljenek egybe? Én vagyok szélsőséges? Én gyilkoltatom egymással szíreket? Én csak ezt az aljas képmutatást leplezem le - élve az állítólagos demokrácia szabadságjogaival: a szólás szabadságával, a véleményszabadsággal. Ahogy azt is elfogadom, hogy engem támadnak. Mert minden vélemény fontos.

De kérdem én, kedves Nézőim: ha Brüsszelben, Washingtonban annyira aggódnak a magyarországi szabadságért, véleményszabadságért, akkor miért avatkoznak be ilyen gátlástalanul egy egyszerű kis díj okán? Mitől félnek, hiszen egy sajnos ellenségeink, vetélytársaink által üldözött, korlátozott vételi lehetőségű magyar csatorna műsorának műsorvezetőjéről van szó. Én értem, s Táncsics-díjamért tiltakozik Izrael, az USA kormánya, Németország kormánya, Franciaország s a többiek? Miért olyan fontos ez nekik? Még az ENSZ-en is vitát akarnak rólam és Táncsics-díjamról. Nem nevetséges ez? Nem. Tragikomikus. Ennek a pusztító világrendnek az önlelepleződése. Közröhej. Fölfújtak valamit a hazugságok alapján, ami most a fejükre nőtt, s tán bánják is, de nincs visszaút. Az egész világgal tudatták, hogy van egy kis tévécsatorna, egy kis műsor: a Világ-panoráma, amely ellen szuperhatalom, nagyhatalmak és háttérhatalom kénytelen összefogni. Ez a szólásszabadság? A demokrácia? A másság? Ha én más vagyok, akkor már nem tetszik a másságom?

Csodálom, hogy az én kis Táncsics-díjam hatására nem esett pánikba a New York-i tőzsde, nem szökött egekbe a kőolaj hordónként, az arany unciánkénti ára. Az viszont nem lep meg, hogy a Fidesz európai parlamenti képviselője szinte ugyanazokkal a szavakkal gyalázott, titulált őrültnek, mint a Népszava főszerkesztője, holott jobboldali, nemzeti érzelmű magyar embereknek köszönheti jól jövedelmező képviselőségét. Engem nevez a Fidesz képviselője elmebetegnek? Sztalin és a szovjet diktátorok idején ugyanezt tették a másként gondolkodókkal. (...)

Üzenem az amerikai nagykövetnek: diadalittas jelentést küldhet Washingtonba. Az USA, a világ egyeduralkodó szuperhatalma világra szóló győzelmet aratott Szaniszló Ferenc és a Táncsics-díj fölött. Hadizsákmányként vihetik a Táncsics-díjat. De jó lenne, ha az amerikai nagykövet olykor a magyarok mellett is kiállna, nem csak a melegek meg a cigányok mellett. (...)

Az izraeli agykövetnek üzenem: ünnepelhetnek az ellenem folytatott ha napos háború végén: Izrael diadalmaskodott Szaniszló Ferenc fölött. Vihetik a Táncsics-díjat - vegyék el az amerikai nagykövettől. (...)

Ez bolygónk legaggasztóbb problémája? Ennyire félnek tőlem? A Világ-panorámától? Az ECHO Televíziótól? Az igazságtól?

Igen, ez a gonosz háttéruralom eszköze: pénze, globális médiája és nemzetközi szervezetei, megvásárolt vagy megfélemlített kormányok és pártok révén nácit csinál mindenkiből, akiből akar. Én nem vagyok náci, mert nem vagyok nemzeti szocialista. Csak nemzeti érzelmű, a magyar érdekeket szemmel tartó polgár. Ha ez bűn - vállalom.

Ez az egész aljasság megviselt ugyan, mint minden érző, gondolkodó embert. Az én személyem és általam nem kért, nem várt Táncsics-díjam miatt példátlan nyomás nehezedik hazánkra, szankcióktól sem riadna vissza az USA, Németország, Franciaország és a többi. Nem hagyom, hogy Magyarországot ezzel az aljas indokkal tovább fojtogassák. Különben sem vagyok hajlandó bemocskolódni e nemtelen, álnok támadások miatt. (...)

Nemzetem zsarolása, hazánk megfojtása árán nekem, kedves Nézőim, a Táncsics-díj nem kell. Tehát lemondok róla. Visszaadom azoknak, akik méltatlannak találtattak, hogy engem méltónak találjanak. Ezt akartam elmondani s megosztani Önökkel.

Szaniszló Ferenc, az Echo Tv műsorvezetője
Echo Tv


LinkA Világ-panoráma különkiadása
Szaniszló Ferenc, az Echo Tv szerkesztője közölte: hazugságokon alapuló rágalomhadjárat folyik ellene, de ő maga nem hajlandó bemocskolódni a nemtelen, aljas támadások miatt.
/A videó egyelőre nehézkesen indul - feltehetően sejthető miért/

Link

LinkKITÜNTETŐ FIGYELEM . SZANISZLÓ FERENCnek!

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/74398_347152508719238_1064977550_n. jpg


Szaniszló Ferenc Táncsics Mihályt idézve, párhuzamot vont önmaga és a költő között, aki börtönében, megvakulva is tisztábban látott ,,azoknál, akik csak bámultak, de nem láttak semmit a valóságból, mert nem akartak látni semmit, nehogy tenniük kelljen, nehogy ki kelljen állniuk, felelősséget vállalniuk.

Táncsics imája így hangzik:

,,Ős Hunnia! Te vagy keblem mindene! Áldjon, védjen a magyarok Istene! Dicsőségben emelkedjél egekig, s uralkodjál az időknek végeig! Érted hordom a rabságnak láncait, és szenvedem a vakságnak kínjait. Legyen díjam koldusbot és tarisznyám - békén tűröm. Csak Te légy dicső - Hazám!" 
 
0 komment , kategória:  Magyar sorsot - magyar kézbe!   
Címkék: magyarverésekkel, hadizsákmányként, műsorvezetőjéről, rágalomhadjárat, diadalmaskodott, önlelepleződése, szólásszabadság, tulajdonítottak, megfélemlíteni, foglalkoznának, fölterjesztett, uzsorahatalmat, rágalomkampány, fogcsikorgatva, képviselőségét, megfélemlített, magyarországot, főszerkesztője, kiragadásokkal, autonómiájával, kifordításával, vetélytársaink, gondolkodókkal, legaggasztóbb, bemocskolódni, háttérhatalom, megtéveszteni, szuperhatalom, franciaország, hazugságokkal, szabadságával, tizenegyedike, egyeduralkodó, gátlástalanul, magyarországi, ünnepelhetnek, lakitelki sátorban, szoci minisztertől, akkor szabályok, szoclib többségű, szoclib számára, hagyomány szerint, évben csak, hatodik véletlenül, liberók vannak, szűrő bizottság, este fölhívnak, bizottsági balhé, miniszter fölvállalta, egész lefújva, reagálása lepett, számba adtak, Szaniszló Ferenc, Táncsics-díját Szaniszló Ferenc, Echo Tv Világ-panoráma, Magyar Újságírók Közössége, Kósa Csaba, Táncsics Mihály-díjra, ECHO Televíziótól, Echo Tv, KITÜNTETŐ FIGYELEM, SZANISZLÓ FERENCnek, Szaniszló Ferenc Táncsics Mihályt, Csak Te,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.08. 23:03 Koronavírus - A román kormány fél hónapos kényszerszabadságra küld közalkal...
04.08. 22:13 Koronavírus - Fauci: a társadalmi távolságtartás eredményes, látszanak a re...
04.08. 21:43 Koronavírus - Kovács Zoltán: Orbán Viktor az összes szempont figyelembe vét...
04.08. 21:23 Bűnösnek vallotta magát annak a kamionnak a sofőrje, amelyben tavaly 39 hol...
04.08. 21:23 Koronavírus - A francia kórházakban újra csökkenőben a halálozások száma
04.08. 21:13 Koronavírus - Halasztások, újratervezések és intézkedések a sportvilágban
04.08. 21:13 Keller Ákos továbbra is külföldön kosárlabdázna
04.08. 21:13 Szíria - Moszkva: hiteltelen a Damaszkuszt elmarasztaló OPCW-jelentés
04.08. 21:13 Újabb, a Nemzeti Közművek gázhálózatát érintő megbízásokat nyert el az Opus...
04.08. 20:43 Koronavírus - Londoni elemzők: példátlan ütemben romlottak a világgazdaság ...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Passió szövege  Png cica  Egyszer talán majd mégis vége ...  Mai harmónia kártyám  Posertube  Húsvéti tojások  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Passió Szent Máté evangélista ...  Kislány virággal  Adjunk új esélyt minden napnak...  Kilenc hónap  Pécs város plébániáinak imafel...  4-5 cm-es kis mini kiflik lesz...  EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGNAP ápr. 7.  Bozsó Imre - A bezártság  Vízcseppes rózsa  Üres utca  Vízcseppes rózsa  Szép csokor  Nyakunkon a húsvét  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nagykedd. szentmise Csíksomlyó...  Április 8.- Az Emberszeretet v...  Facebookon kaptam  Állhatatosan le kell horgonyoz...  Elvárjuk... De vajon...?  Tulipánfa  Tavaszi kép  Krúdy Gyula: Asszonyom (részle...  Készülődés nagyhétre  Tavaszi ajtódísz  Posertube  Png nő  Kis GIF képek  Retro tv  Beszélgetés Jézussal az Oltári...  Betlehemi pásztorok  Facebookon kaptam  Az én nemzedékem fiataljai  Png tulipán csokor  Posertube  Alább szállni  Png nő  Az embernek olykor -  Kellemes délutánt kívánok  Egyre többen szegik meg a kijá...  Egyre többen szegik meg a kijá...  895 főre nőtt a beazonosított ...  Húsvét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az Úr templomában  Png virág  Png nő  Útravaló – 2020. április...  Kellemes délutáni pihenést  Retro tv  Tamkó Sirató Károly: Bíztató  Keresztút Kertváros utcáin 201...  Tulipánfa  Szemüveges cica  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Tavaszi csokor  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Szép csokor  Kutya meleg van  Korhatár nélkül  Az Úr templomában  Facebookon kaptam  9. Hittanóra: Hiszem a bűnök b...  Virágok teás kannában  Húsvéti tojások  Húsvét  Ibolya csokor  Png cica  Nagyanyó kávézik  Nyakunkon a húsvét  Tulipán csokor  Kijárási korlátozás - megszűné...  Png nő  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok!  Elvárjuk... De vajon...?  Mosolyka  Jó reggelt  Mennyit ér? Mennyit érünk máso...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rövid ideig  Egészségügyi Világnap  Tett és szó  Mezei csokor  Nagyanyó kávézik  Vízcseppes rózsa  Plüss nyuszi 
Bejegyzés Címkék
lakitelki sátorban, szoci minisztertől, akkor szabályok, szoclib többségű, szoclib számára, hagyomány szerint, évben csak, hatodik véletlenül, liberók vannak, szűrő bizottság, este fölhívnak, bizottsági balhé, miniszter fölvállalta, egész lefújva, reagálása lepett, számba adtak, aljas támadások, viszont tényleg, mostani izraeli, globális pénzügyi, saját médiumaik, egész aljas, magyar kisebbségek, gázai szerencsétleneket, amerikai kontinensen, aljas képmutatást, állítólagos demokrácia, szólás szabadságával, magyarországi szabadságért, sajnos ellenségeink, pusztító világrendnek, hazugságok alapján, fejükre nőtt, egész világgal, kőolaj hordónként, arany unciánkénti, szavakkal gyalázott, szovjet diktátorok, másként gondolkodókkal, amerikai nagykövetnek, világ egyeduralkodó, amerikai nagykövet, magyarok mellett, cigányok mellett, izraeli agykövetnek, ellenem folytatott, amerikai nagykövettől, gonosz háttéruralom, magyar érdekeket, egész aljasság, aljas indokkal, videó egyelőre, költő között, magyarok Istene, időknek végeig, rabságnak láncait, vakságnak kínjait, magyarverésekkel, hadizsákmányként, műsorvezetőjéről, rágalomhadjárat, diadalmaskodott, önlelepleződése, szólásszabadság, tulajdonítottak, megfélemlíteni, foglalkoznának, fölterjesztett, uzsorahatalmat, rágalomkampány, fogcsikorgatva, képviselőségét, megfélemlített, magyarországot, főszerkesztője, kiragadásokkal, autonómiájával, kifordításával, vetélytársaink, gondolkodókkal, legaggasztóbb, bemocskolódni, háttérhatalom, megtéveszteni, szuperhatalom, franciaország, hazugságokkal, szabadságával, tizenegyedike, egyeduralkodó, gátlástalanul, magyarországi, ünnepelhetnek, műsorvezetője, kereszténynek, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 3910 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 63
  • e Hét: 6213
  • e Hónap: 12913
  • e Év: 182656
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.