Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?
  2013-07-21 20:15:03, vasárnap
 
   
 
AZ EMBERISÉG SELEJTEZÉSE EÉKEZDŐDÖTT: ÖN TÚLÉLI?


Az emberi lakosság "nagy selejtezése" csendben elkezdődött. Rejtetten, alattomosan és könyörtelenül. Igen, egy globális emberírtási napirend életbe lépéséről van szó. És ahogy ez a szemünk előtt lejátszódik, az emberi faj túlnyomó többsége eltűnik majd a génállományból. Genetikailag megsemmisül. Vajon Ön és létező vagy leendő utódai túlélik? Amit ez a cikk bemutat az az, hogy mi az igazi fenyegetés ebben a világban, és hogy lehet megőrizni utódaink genetikai integritását. Hogyan védekezhetünk? MIÉRT van napirenden a globális elnéptelenítés? Minél jobban megérti ezeket a válaszokat, annál nagyobb az esélye a túlélésre a nagy emberírtásban. Először is, hadd utasítsak el minden olyan elképzelést, hogy a nagy selejtezésre valami fantáziadús összeesküvés-elmélet lenne. Ebben a világban Bill Gates és Ted Turner nyíltan megvitathatják hogyan csökkenthetik a világ népességét 90%-al. Bill Gates, különösen boldogan finanszíroz meddőségi technológiákat, és GMO vakcinákat melyek mindegyikét szándékosan úgy tervezték, hogy meddőséget okozzanak, vagyis megakadályozzák az új babák születését. A Bill és Melinda Gates Alapítvány például jelentős támogatást biztosított a University of North Carolina meddőséget okozó ultrahang technológia kifejlesztésére, amely az emberi spermiumokat életképtelenné tenné legalább hat hónapig. Már a BBC is bemutatta, ez a technológia hatékonynak bizonyult patkányok esetén, és ez csak egyike a 78 különböző kutatási projektnek, amelyet a Gates Alapítvány finanszíroz "Globális Egészségügyi Programok" égisze alatt. Ahogy Bill Gates 2010-ben kifejtette, a népirtást oltások használata révén idézné elő. "A világon ma 6.8 milliárd ember él, ami nemsokára 9 milliárdra változik. Viszont ha igazán nagyszerű munkát végzünk új oltóanyagok, és deproduktív egészségügyi szolgáltatások által, ezt a számot 10 vagy talán 15 százalékkal is csökkenteni tudjuk."

"A gyengék eliminálása"

A globális vezetők ilyen vágyait nem is titkolják. Vagyis a vezetők szerint "az állomány selejtezése" az emberiség szempontjából valójában csak egy jó tett. Lehetővé teszi azt, hogy az emberiség erősebb legyen, ugyanúgy, ahogy a gyengék természetes szelekciója zajlik egy csorda vadállat esetében, ami javítja a megcélzott faj összesített génállományát. A globalisták azzal érvelnek, hogy a mai emberi génállomány leállt. A gyenge és a buta emberek ugyanúgy képesek szaporodni, mint mindenki más - ha nem még inkább. Az emberi génállomány valójában hanyatló tendenciákat mutat- mondják, és az egyetlen módja annak, hogy azt visszahozzák arra a pontra, ahol egy faj fejlődni képes az az, hogy eliminálják azokat, akik nem elég okosak ahhoz, hogy helyet érdemeljenek az emberi génállományban. Ez persze, eugenika: az emberi faj javítása népírtás útján.

A modern eugenika

A mai modern eugenikusok ettől azért finomabb módon manipulálják a lakosságot. Rájöttek tapasztalat útján, hogy a nyílt hadviselés gyakran a visszájára fordul. Tehát müködnek a háttérben szépen kidolgozott módszerekkel és megvalósítják ádáz terveiket. Ezen módszerek közé tartozik az emberek meggyőzése, hogy genetikailag módosított élelmiszereket fogyasszanak -, amelyek terméketlenséghez vezetnek - fluoridos vizet igyanak, oltóanyagokat, szintetikus vegyszereket használjanak, amely növeli a vetélések számát és egyébként is drasztikusan csökkenti a szaporodási rátát. Tény, hogy a mai eugenika áldozatai saját akaratukból állnak sorba orvosuknál az influenza elleni oltóanyagért.A nagy intelligencia teszt

Úgy tünik, hogy a népírtó vakcinák, a génmanipulált élelmiszerek, élelmiszer-adalékanyagok, gyógyszerek és egyéb szintetikus vegyszerek egyfajta intelligencia tesztként működnek a lakosság számára. Azok, akik rendszeresen oltatják magukat, nem vinnék el a pálmát ezen a teszten. Az ostoba emberek - a "haszontalanok" - eltávolítása a génállományból lenne a globális vezetők egyik célja. Így a vakcinák tökéletes szűrőként müködnek és eltávolítják a "hülye gének"-et az emberi génállományból. Az oltóanyagok rejtett rákot okozó vírusokat tartalmaznak és több emberi generációban is jelen lesznek. Az SV40 vírus bevezetésre a polio oltással került sor az 1950-es években. A beoltottak unokáiban ma is fellelhető ez a virus. Ezt olyan vezető tudósok vallották be nyíltan, akik ezeket a vakcinákat létrehozták. Eközben az oltóanyagok hatékonyságáról szóló jelentések tökéletesen fabrikáltak, ahogy két tudós le is leplezte a tudományos csalásokat. Mellesleg sok gyógyszer közvetlenül okozhat meddőséget. A Propecia nevü kopaszodásra felirt gyógyszer terméketlenséggel és ejakulációs zavarokkal függ össze.

A játék megy: ki éli túl?

Ön csak egy versenyző egy "reality show" “Túlélő" nevü játékában. Ha nyer, túlél, génjei tovább öröklődnek és a jövőbeli emberi fajt fogják képviselni. Ha veszít, ennek ellenkezője történik. A NaturaHirek intelligens olvasóinak szeretném megmutatni hogyan lehetséges kijátszani a globális elit terveit. Bill Gates-et akarom megverni saját játékában. És a túlélés, nyerés.

A túlélést és termékenységet fenyegető 7 tényező

A génmanipulált ételek fogyasztása - reproduktív zavarokat eredményez bármely emlős fogyasztja azokat.
Az oltóanyagok - Tele vannak rejtett rák virusokkal és vegyi segédanyagokkal. Az oltóanyagok a fő okai a mai megnövekedett számú meddőségi eseteknek, születési rendellenességeknek, spontán vetéléseknek.
Chemtrail-ek: a repülőgépek húzta fehér vegyi csíkok, amelyek még véletlenül sem kondenzcsíkok. A következőket tartalmazzák: alumínium, bárium és más nehézfémek... A chemtrail-ek mérgező fémekkel telítik meg atmoszféránkat, amelyek hátrányosan befolyásolják az agy működését és az idegrendszer funkciót. Légzőszervi megbetegedéseket és asztmát is okozhatnak. Hozzájárulhatnak születési rendellenességek és deformitások kialakulásához, de a részleteket tovább kellene vizsgálni.
Vényköteles gyógyszerek - vényre kapható gyógyszerek és a kemoterápia DNS károsodást okozhatnak, elősegítik az impotencia kialakulását és csökkentik a spermiumok és a petesejt minőségét.
Élelmiszer-adalékanyagok - ezek a vegyi anyagok károsítják a DNS-t, a petesejt minőségére is hatással vannak és meddőséget okozhatnak. Az élelmiszerekben lévő mérgek mint a nátrium-nitrit (szinte minden feldolgozott húsban van), ízfokozó anyagok, aszpartám és kémiai tartósítószerek a felelősek ezért.
A biológiai fegyverek - egy lehetséges “gyorsan ölő módszer". A világ kormányainak végül is kényelmes lenne ezt a népírtó formát választani, miközben majd találnak valami fiktív terrorista csoportot, akire rákenhetik az egészet.
Az élelmiszer-fasizmus - vállalatok, mint a Monsanto teljes globális uralomra törekszenek az egész élelmiszer-ellátásban. Ez a koncepció az úgynevezett "élelmiszer-fasizmus", és lehetővé tenné azt, hogy a vállalatok és kormányok eldöntsék, ki eszik és ki éhezik. Ami ezután következik, az az, hogy hogyan lehet mindezzel felvenni a harcot.

10 stratégia túlélési esélyeink növeléséhez

Kerüljön minden mérget - Ez azt jelenti, hogy ki kell küszöbölnie minden génmanipulált, fluoridot, aszpartámot tartalmazó terméket, mesterséges illatanyagokat, mesterséges gyógyszereket, kémiai élelmiszer-adalékanyagokat és egyéb szintetikus vegyszereket. A legtöbb családnak ez azt jelenti, hogy teljesen ki kell beleznie a kamrát, fürdőszobát és garázst a vegyi anyagok és vegyszerek eltávolítása érdekében. Ne feledje: a globalisták nem fogyasztanak génmanipulált termékeket és kizárólag organikus ételeken élnek. Azon csodálkozik miért?
A megfelelő táplálkozás védi a DNS-t- és létfontosságú. A helyes táplálkozással (szuperételek, magas ásványianyag, antioxidáns tartalom, növényi koncentrátumok, stb) lehet megakadályozni a DNS-károsodást. Fontos az alacsony szintű sugárzásra való odafigyelés, valamint a mérgező vegyszerek kerülése. Mindenekelőtt, a helyes táplálkozás növeli a reproduktív egészséget, a sperma minőségét, a petesejt minőségét és még az agy működését is.
Kerülje az oltásokat. Gyermekeknél lenne ez a legfontosabb - ez egy kulcsfontosságú védekezés a nagy selejtezés ellen.
Termeljen meg mindent saját magának. Az egyetlen étel, amiben bízhatunk az az, amit mi magunk termelünk. A "családi ereklye" magvak használatával táplálja testét és agyát. Tegye el a magokat és minden évben ültesse el őket.
Tanuljon önvédelmet. Legyen felkészülve arra, hogy fizikailag is megvédje életét, otthonát és vagyonát fosztogatók, bűnözők, betörők elől.
Utasítsa el a többségi propagandát - ne figyeljen oda az agyzsibbasztó propaganda áradatra. TV és rádió helyett váltson megbízható, igazságkereső weboldalak tanulmányozására.
Ne próbáljon "megmenteni" mindenkit. Felesleges idővesztegetés lenne. Sokan teljesen reménytelenek ,mert abszolút elutasításban élnek. Inkább szövetkezzen más, tudatos és tájékozott túlélővel. Készségek és ismeretek megosztásával növelheti erejét. Van erő a számokban.
Emlékezzen az alapvető szükségletekre. Élelmiszer, víz, hő, menedék, sürgősségi ellátás, önvédelem, kommunikáció lehetősége. Gondoskodjon utánpótlásról.
Képezze magát mentális alkalmazkodóképességre. A túlélés érdekében, nem engedheti meg magának, hogy valaha is "csőlátás"-ra korlátozódjon. A túléléshez tudni kell alkalmazkodni, megoldani a problémákat, és erőforrásokat innovatív módon használni. Szüksége lesz rá, hogy rugalmas legyen.
Kerülje a sugárzásnak való kitettséget. Semmi sem okoz DNS károsodást gyorsabban, mint a sugárzás és a körülöttünk lévő sugárforrások. Kerülje a mobiltelefonok, intelligens mérőórák és még a wi-fi használatát is ha lehetséges. A sugárzás károsodás összegződő, vagyis felhalmozódik a szervezetben, így egyre rosszabb lesz az idő múlásával, ahogy ismételt adag sugárzásnak van az ember kitéve.

Ne legyen áldozat. Legyen túlélő.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Irodalom - Próza  
Címkék: rendellenességek, hozzájárulhatnak, megbetegedéseket, tanulmányozására, hatékonyságáról, adalékanyagokat, kulcsfontosságú, segédanyagokkal, kifejlesztésére, megakadályozzák, élelmiszerekben, tartósítószerek, technológiákat, génállományból, életképtelenné, illatanyagokat, atmoszféránkat, idővesztegetés, élelmiszereket, elnéptelenítés, termékenységet, megvitathatják, kialakulásához, mobiltelefonok, megakadályozni, koncentrátumok, szolgáltatások, génállományban, szükségletekre, táplálkozással, sugárforrások, erőforrásokat, korlátozódjon, adalékanyagok, génállományát, agyzsibbasztó, emberi lakosság, globális emberírtási, szemünk előtt, cikk bemutat, igazi fenyegetés, globális elnéptelenítés, nagy emberírtásban, nagy selejtezésre, világban Bill, világ népességét, emberi spermiumokat, technológia hatékonynak, népirtást oltások, gyengék eliminálása”, globális vezetők, vezetők szerint, EMBERISÉG SELEJTEZÉSE EÉKEZDŐDÖTT, Vajon Ön, Bill Gates, Melinda Gates Alapítvány, North Carolina, Gates Alapítvány, Globális Egészségügyi Programok”, Ahogy Bill Gates, Bill Gates-et,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Az árnyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nemes Nagy Ágnes: Lámpa  Facebookon kaptam  Olvasni ÖRÖM keresni lehet, de...  Szép estét kedves látogatóimna...  Miről álmodik az öreglány?  Ő ad erőt  Spurgeon - Január 24  Karácsonyi filmek: Apollo 24 ...  A cink a férfiak legjobb barát...  Nemes Nagy Ágnes: Elmélkedve  Kék jácintok  Az Isten mindent lát . . .  Szép estét kedves látogatóimna...  Semmivel nem vagy kevesebb . ...  Méz és fahéj  Téli este  Boldog Névnapot!  Ha el tudnánk adni  Jácintözön  Virágzó magnóliafa  Korall virágok  Hegyi falu  Hallom könyörgő imáját  Magnólia  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Esti kép  Madách Imre idézet  Facebookon kaptam  Én is szoktam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Békés estét kívánok Mindenkine...  Szép napot és hetet kívánok!  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A vége felé  Spurgeon - Január 25  Búzavirágok-pipacsok  Röhögő hóbagoly  Liszt Ferenc írta  Ne hagyd, hogy a tűz kialudjon...  Facebookon kaptam  Téli este  Nagy igazság humorba ágyazva  Don Bosco  Facebookon kaptam  Semmivel nem vagy kevesebb . ...  Ő ad erőt  Facebookon kaptam  Pipacsok  Halász Judit - Nehéz okosan sz...  Virágzó magnóliafa  Verdens best  Kellemes délutáni pihenést  Kohut Katalin: Fabula a szívbő...  Kellemes délutánt kívánok  Ábrándozás  Szárazszem-szindróma. Hogyan k...  Szép napot és hetet kívánok!  Facebookon kaptam  Málnás  Boldog születésnapot a ma ünne...  Boldog Névnapot!  Mennyit ér a büszkeség? Menny...  Primulák  Spurgeon - Január 24  Hóvirágok  Boldog Névnapot!  Facebookon kaptam  Nincs Cím  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Idézet  A cink a férfiak legjobb barát...  Fehér orgona  Nem vagyok hisztis  Mai harmónia kártyám  Házi Áldás  Facebookon kaptam Krisztinától  Nagy igazság humorba ágyazva  Facebookon kaptam  Miről álmodik az öreglány?  Méz és fahéj  A régi ház  Út vége  Bizonyos fajta  Tulipánok és nefelejcsek  Motivácios üzenet !  A női szem fénye  Te tudtad csak  Facebookon kaptam  Ha el tudnánk adni  Az árnyék 
Bejegyzés Címkék
emberi lakosság, globális emberírtási, szemünk előtt, cikk bemutat, igazi fenyegetés, globális elnéptelenítés, nagy emberírtásban, nagy selejtezésre, világban Bill, világ népességét, emberi spermiumokat, technológia hatékonynak, népirtást oltások, gyengék eliminálása&#8221, globális vezetők, vezetők szerint, állomány selejtezése&#8221, emberiség szempontjából, emberiség erősebb, gyengék természetes, csorda vadállat, globalisták azzal, buta emberek, emberi génállomány, egyetlen módja, emberi génállományban, modern eugenika, nyílt hadviselés, visszájára fordul, háttérben szépen, emberek meggyőzése, vetélések számát, szaporodási rátát, influenza elleni, nagy intelligencia, népírtó vakcinák, génmanipulált élelmiszerek, lakosság számára, pálmát ezen, ostoba emberek, génállományból lenne, vakcinák tökéletes, emberi génállományból, oltóanyagok rejtett, polio oltással, 1950-es években, beoltottak unokáiban, vakcinákat létrehozták, oltóanyagok hatékonyságáról, tudományos csalásokat, játék megy, jövőbeli emberi, globális elit, génmanipulált ételek, oltóanyagok &#8211, repülőgépek húzta, következőket tartalmazzák, chemtrail-ek mérgező, idegrendszer funkciót, részleteket tovább, impotencia kialakulását, petesejt minőségét, vegyi anyagok, petesejt minőségére, élelmiszerekben lévő, felelősek ezért, biológiai fegyverek, lehetséges &#8220, világ kormányainak, népírtó formát, legtöbb családnak, megfelelő táplálkozás, helyes táplálkozással, alacsony szintű, mérgező vegyszerek, helyes táplálkozás, reproduktív egészséget, sperma minőségét, legfontosabb &#8211, kulcsfontosságú védekezés, nagy selejtezés, egyetlen étel, többségi propagandát, agyzsibbasztó propaganda, alapvető szükségletekre, túlélés érdekében, túléléshez tudni, sugárzásnak való, körülöttünk lévő, wi-fi használatát, sugárzás károsodás, ember kitéve, rendellenességek, hozzájárulhatnak, megbetegedéseket, tanulmányozására, hatékonyságáról, adalékanyagokat, kulcsfontosságú, segédanyagokkal, kifejlesztésére, , ,
2021.12 2022. Január 2022.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 7 db bejegyzés
Összes: 4306 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2287
  • e Hét: 8967
  • e Hónap: 57057
  • e Év: 57057
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2022 TVN.HU Kft.