Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Cigányok Angliában
  2014-11-24 23:00:34, hétfő
 
 


CIGÁNYOK ANGLIÁBAN


Immár London elitnegyede is vizelettől bűzlik - hála az ingyen lakásokat követelő román cigányoknak

Romániából érkezett cigányok hozzávetőleg 40 fős csoportja garázdálkodik London előkelő negyedében. A ,,rejtett erőforrások" a Park Lane alatti aluljárójában telepedtek meg. Most azonban azt követelik a londoni hatóságoktól, hogy adjanak nekik lakást, mivel ők ,,EU-állampolgárok".







Az elmúlt másfél évben a koldulásból és lopásból élő banda számos helyen felütötte a sátorfáját London belvárosában. Az üzlettulajdonosok pedig arra panaszkodnak, hogy a rendetlen, koszos, dolgukat rendszeresen az utcán elvégző ,,rejtett erőforrások" elriasztják a vásárlóikat. Ráadásul az egymással is rivalizáló cigánybandák megjelenése a közbiztonság további romlását eredményezte London elit negyedében.

A ,,nagylelkű" retkek azonban most bejelentették: hajlandók távozni a környékről, amennyiben a londoni városvezetés lakásokat biztosít a számukra. Egy Romániából bevándorolt középkorú cigány nő az Evening Standard című lapnak nyilatkozva magabiztosan közölte, hogy ők az ,,Európai Unióban vannak" és ,,egy házra van szükségük". ,,Adjanak nekünk egy házat, és már itt sem vagyunk" - fogalmazta meg követelését a London belvárosában megtelepedett cigánybanda egyik női tagja.







Való igaz: bizonyos körülmények fennállása esetén az EU-tagállamokból Nagy-Britanniába érkező bevándorlók igényelhetnek lakást. Ami persze pénzbe kerül, de a ,,rejtett erőforrások" garázdálkodása sem éppen olcsó mulatság: a Park Lane környékén éldegélő cigók - az általuk okozott kár, a mocskuk eltakarítása stb. - évente az adófizetők 500 ezer fontját emésztik fel. De természetesen a becsületesen dolgozó angoloknak kell állniuk a kiakolbólításuk költségeit is: augusztusban a Marble Arch mellett tanyázó 37 cigány közül két személyt ültettek fel a repülőre, és toloncoltak haza (egyikőjük önként ment, rossz egészségi állapota miatt), ami az adófizetőknek 200 fontjába került.

Az utcán alvó cigók előszeretettel telepednek meg a legdrágább üzletek előtt a Parke Lane környékén, a Dorchester Hotel közelében, ahol is a legolcsóbb szoba 550 fontba kerül egy éjszakára, de 7000 font feletti árért is lehet ott aludni. A helyi lakosok és az üzletek tulajdonosai arról panaszkodnak, hogy a cigányok koldulnak, a szökőkutak vízében fürdenek, szemetelnek, és a dolgukat ott végzik el, ahol éppen kedvük szottyan. Az utcák leginkább ,,nyitott kanálisokhoz" hasonlítanak - mondogatják a környéken élő londoniak. A járdákat pedig a ,,rejtett erőforrások" olyannyira összekoszolják, hogy azokat időnként fertőtleníteni is kell.







Hakan Altay, egy a Park Lane-en lévő hajszalon tulajdonosa a Standard című lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a cigányok miatt több tízezer font veszteséget kénytelen elkönyvelni. ,,Az üzletemet a cigányok tönkretették. Amikor megkérem őket, hogy távozzanak innen, csak ordibálnak. Nem értik, amit mondok. Az üzlet előtt alszanak. Lassan mindenem húgyszagú lesz. Oda vécéznek, ahová éppen akarnak" - kesereg az elegáns londoni üzlet tulajdonosa.







Nickie Aiken, a Westminsteri Városi Tanácsnak a ,,közösség védelméért" felelős tagja szerint ,,az elöljáróság és annak szervei minden lehetséges módon támogatják azokat, akik szükséget szenvednek, és hozzásegítik őket ahhoz, hogy helyzetük megoldódjon, és ne kelljen az utcán lakniuk". De mint mondta, a hatóságoknak ,,lehetőségük van bármely EU-állampolgárt hazaküldeni", és ez ügyben a westminsteri elöljáróság ,,szorosan együttműködik a Belügyminisztériummal és a rendőrséggel". A várospolitikus a londoniak megnyugtatásaképpen közölte: a westminsteri elöljáróság tisztában van azzal, hogy a szóban forgó területen egyesek ,,antiszociális magatartást tanúsítanak", ami ,,kedvezőtlen hatást gyakorol helyi lakók és az ottani vállalkozások életére". ,,A takarítás a westminsteri adófizetőknek hozzávetőleg évente 500 ezer fontjába kerül, azonban a kérdés hosszú távú megoldása nem a westminsteri vezetésen múlik. A hatóságok jelenlegi hatásköre túlságosan szűk, a jogszabályok lehetővé teszik EU-állampolgárok számára, hogy kihasználják azt a három hónapot, amíg itt tartózkodhatnak úgy, hogy érdemben hozzájárulnának London életének szebbé tételéhez. Szigorúbb törvényekre lenne szükség" - jelentette ki Nickie Aiken, a Westminsteri Városi Tanács tagja.


Cigányok szállták meg London utcáit

Link



"Vér fog folyni" - aggódnak a cigányáldástól sújtott, magyarokhoz hasonlóan toleranciahiányban szenvedő britek

Az angliai Dél-Yorkshire-ben található Hexthorpe település lakóinál betelt a pohár: elhatározták, hogy amennyiben a rendőrség nem fékezi meg a falujukban élősködő és randalírozó eltérő kultúrájúakat, saját maguk gondoskodnak a biztonságuk megteremtéséről. Többen etnikai összecsapásokra számítanak. Vajon a Hexthorpe-ban élők is fasiszták lesznek, ha megteremtik a cigánybűnözéssel szemben számukra védelmet nyújtó gárdájukat?







A településen néhány nappal ezelőtt közmeghallgatást szerveztek, melyen 120 helyi lakos, valamint az elöljáróság és a helyi rendőrség vezetői vettek részt. Az indulatok magasra csaptak. A falu 3300 lakója azt követeli a hatóságoktól, hogy fékezzék meg az év eleje óta beköltözött hozzávetőleg 500 cigányt. Hogy mi a baj velük, azt nem nehéz kitalálni: szemetet hagynak maguk után, hangoskodnak, belekötnek a békés polgárokba, akik közül sokan miattuk nem mernek kimenni az utcára. Több lakó is arról panaszkodott, hogy éjszaka nem lehet aludni a cigányok randalírozása miatt. A lopások és utcai támadások száma egyre növekszik, a valaha békés és dolgos faluban a rend felborult.

Az egyik helyi lakos, a reklámszakmában dolgozó, 44 éves Paul Adams a meghallgatáson a következőképpen jellemezte a kialakult tarthatatlan állapotokat: ,,Egyáltalán nem érdekli őket (mármint a cigányokat) a falu illetve a közösségünk sorsa. Kizárólag a segélyek megszerzése miatt vannak itt. Azért jöttek ide, hogy kijátsszák a rendszert. Hangosak, agresszívek és erőszakosak. Csoportokban gyülekeznek a parkban és az utcákon. Megtámadnak embereket, fenyegetőznek. A lakók félnek elhagyni a házukat. Mindenütt szemetet hagynak maguk után, az ablakukon a saját kertjükbe is kiszórnak mindent, tudván, hogy valakik az önkormányzattól majd jönnek, és kitakarítanak. Roppant elkeserítő a köztisztasági dolgozók számára is, hogy így kezelik őket. Amire ezeknek az embereknek (a cigányoknak) szüksége lenne, az nem más, mint hogy meg kellene tanulniuk, hogyan kell beilleszkedni egy közösségbe."







Paul Adams szerint a randalírozó és élősködő cigányok jelenléte kedvezőtlenül érinti az ingatlanok árát is. ,,Ha a helyzet nem javul, rövidesen oda jutunk, hogy vér fog folyni" - figyelmeztetett a 44 esztendős elkeseredett helyi lakos.

A szintén a településen élő özvegy Elizabeth Boardman 30 éve él a faluban, és mélységesen meg van döbbenve az elmúlt időszakban történtek miatt. ,,Nem tudok végigmenni az úton, mert csoportjaik mindenütt ott vannak. Félek elmenni a közelükben, mert megfélemlítenek és fenyegetőznek. Sokszor megpróbálok úgy tenni, mintha észre sem venném őket, de mindig attól félek, nekem támadnak" - kesergett a falugyűlésen a nyugdíjas hölgy, aki szerint ha semmi sem fog változni, akkor a helyiek ,,a saját kezükbe veszik biztonságuk ügyét", ezen kívül pedig azt is megjósolta, hogy ,,lázadás fog kitörni", a felelősség pedig mindezért a ,,rendőrséget terheli majd, amely nem cselekedett semmit".

Elizabeth Boardman lánya, a négy gyermeket (köztük a rokkant fiát) nevelő 44 esztendős Michele Boardman pedig elmondta a meghallgatáson, hogy amikor egyik éjszaka hazafelé mentek, ,,egy roma férfi azzal fenyegette meg a lányát, hogy megöli, ami nem volt üres fenyegetőzés, mert egy kés is volt nála". A még áprilisban történt incidenst bejelentette a rendőrségen, de hiába, mert senki sem foglalkozott a panaszával.

,,Mi csupán egy biztonságos környezetet szeretnénk megteremteni, amit a gyermekeinkre és a következő generációkra örökíthetünk. A gyerekek nem értik, miért nem mehetnek ki az utcára, és miért nem játszhatnak többé a parkban" - panaszkodott a négygyermekes asszony, aki szintén tehetetlenséggel vádolta a rendőrséget. ,,A rendőrségnek keményebben kellene velük bánni, és azonnal cselekedni, máskülönben összecsapások lesznek itt, ahhoz hasonlatosak, mint amilyenek nyolc évvel ezelőtt voltak (bizonyos településeken), amikor irakiak, koszóvóiak és angolok estek egymásnak. Ezeknek az embereknek (a cigóknak) meg kellene tanulniuk tisztelni azt a helyet, ahol élnek, és meg kellene tanulniuk tisztelni azokat embereket, akik között élnek" - fogalmazta meg vágyait Elizabeth Boardman.







Az egyik dühös helyi lakos a meghallgatáson a rendőrség képviselőihez fordulva a következőket mondta: ,,Úgy érezzük, mintha Önök félnének a cigányoktól. Ami végzetes ránk nézve. Elveszítettük a bizalmat Önökben. Ez a mi falunk, itt az idő, hogy végre tegyenek már valamit."

Egy másik lakó elmondta, hogy arra figyelmeztették, vegye le a foci vb alkalmából a házára kihelyezett angol zászlót, mert a lobogó miatt megtorlástól lehet tartani a romák részéről.

A rendőrség egyébként nem tétlenkedik: most éppen több rendőr is tanulja a roma nyelvet, hogy egy esetleges zavargás esetén megfelelően tudjanak kommunikálni a beilleszkedés bajnokaival. Sheffieldben pedig egy speciális rendőri egységet is létrehoztak, melynek feladata, hogy megakadályozza az összecsapásokat a többségében Szlovákiából érkezett cigányok és a tűrhetetlen viselkedésük miatt felháborodott helyi lakosok között. A rendőrség azt állítja, több intézkedést is foganatosítottak a feszültség csillapítása érdekében. Így például rendszeresen járőröznek az utcákon, és állandó rendőrőrs is működik a településen.

Baljós jel, hogy Chris Lewis felügyelő, a speciális egység vezetője a meghallgatáson mellébeszélt, és a szokásos polkorrekt szöveget darálta. Ahelyett, hogy határozott intézkedéseket ígért volna az élősködők megfékezése érdekében, arról elmélkedett, hogy ,,minden az emelkedő életminőségtől függ", ugyanis ,,a javuló lakhatás, az utcák rendszeres tisztítása, még több közterület létrehozása, pihenési, kikapcsolódási lehetőségek biztosítása fogja hozzásegíteni az itt élő embereket ahhoz, hogy büszkék legyenek." Mintha a magyarországi úgynevezett bal- és jobbközép politikusok semmitmondó szövegeit hallanánk!

Tavaly a körzet munkáspárti képviselője, David Blunkett figyelmeztetett arra, hogy a feszültség a helyi brit lakosok és a cigány bevándorlók között erőszakba torkollhat, amennyiben nem születnek intézkedések a bajok orvoslására.

Perge Ottó - Daily Mail nyomán

Link




Cigányterror Sheffieldben: fehér már alig él a környéken, így a többi bevándorlót tartják rettegésben

Egyre több feszültséget okoznak Sheffieldben a "Szlovákiából" kivándorolt cigányok. A leghevesebben éppen a korábbi generációs bevándorlók tiltakoznak ellenük, de Tony Blair egykori belügyminisztere is felemelte ellenük a szavát.



Egyelőre kiröhöghetik az angol rendőröket is





Az angliai Sheffieldben általában tolerálják az eltérő kultúrákat, bár gyakran hallani a szigetország bevándorlóproblémáiról, itt az utóbbi években a pakisztániak, a jemeniek és a szomáliak békében éltek egymással és a nyomokban még fellelhető őslakossággal - legalábbis a Daily Mail festette idilli kép szerint.

Bárhogy is volt, mindez immár a múlt, hiszen emgérkezett az új vész. Köszönhetően a "Szlovákiából" Page Hallba bevándorolt népes cigány famíliáknak a mintegy negyed négyzetmérföldes körzet különböző kultúrák, etnikumok összecsapásának frontvonalává vált, sőt a múlt héten már valóságos lázadás kitörésével fenyegetett.

Egy jemeni és egy "roma" fiatal utcai verekedése nagy hírverést kapott, és a munkáspárti David Blunkett, aki több miniszteri tárcát is bírt Blair kormányaiban (többek között belügyminiszter is volt, és ebben a minőségében is találkozott a bevándorlás áldásos következményeivel) is sürgette a keményebb rendőri fellépést.





A jelenleg is képviselő Blunkett nem először szólalt meg a témában. Már az elmúlt év novemberében is próbálta verbálisan megnevelni a cigányokat, a számos panasz hozzá érkező kapcsán többek között az éjszakai huligánkodást, az utcák teleszemetelését, a mértéktelen alkoholfogyasztást és megvaduló fiatalokat tette szóvá. "Rá kell bírnunk a viselkedésének és a kultúrájának megváltoztatására a beáramló cigányokat," - nyilatkozta akkor a nácizmus nyelvén megszólalva - "mert különben itt robbanás lesz."

A brit lap több mint 900 felvidéki cigány családról tud Page Hallban, akik a probléma legfőbb forrását jelentik. A sok felnőtt és a gyerekek ezrei szinte ellehetetlenítik a helyi közszolgálatokat, a helyzet a helyiek szerint a pattanásig feszült.

A legszókimondóbbak maguk is bevándorlók, vagy azok gyermekei. Jellemző a 67 éves Mohamed Rasid megnyilvánulása, aki fél évszázada települt be Pakisztánból. Lázadásoktól tart, és kijelenti: "vissza akarom kapni azt az Angliát, amelyet szeretek!" Ráadásul állítása szerint elköltözni is nehéz a probléma elől, hiába távozna most már a környékről, mert a házaik a környéken elértéktelenedtek, hála a környék új lakóinak. "Minden héten több cigány érkezik Szlovákiából és ők semmit sem tudnak a mi brit útjainkról, vagy hogy hogyan kell viselkedni."

Rasid szomszédasszonya is hasonlóképpen panaszkodik: bár gyermekkora óta Page Hallban él, most már fél lemenni a boltba is a cigánybandák miatt, a kamasz fiát sem engedi el otthonról. "A cigányok egész nap nagy csoportokban tartózkodnak az utcán. Bárcsak egy varázspálca intésével elküldhetném őket!" - folytatja.

A polgárőrség gyűlésein a környéken élők bolti étellopásokról, száritókötélről elkötött ruhákról, kertből elemelt gyerekjátékokról és természetesen a járókelőket érintő agresszív fenyegetésekről számoltak be.

A lap természetesen megemlíti, hogy túlzóak lehetnek a történetek, és felidézi vidám tavalyi riportját, mely szerint a lakosok tinédzserkorú cigánykurvákra, valamint az egész nap az utcán italozó, illetve a segélyt fogadóirodákban elverő rejtett erőforrásokra panaszkodtak.

A lakosság nem elégszik meg a képviselői kérésre folyamatosan járőröző rendőrséggel sem, még keményebb fellépést várnak. A kevés őshonos brit, aki még a környéken maradt, az újakkal szemben a régi bevándorlók csoportjaival vállal közösséget.





A cigányok természetesen jól ismerik a betanult sémát, és rasszizmust kiáltanak. Az egyik asszony arról beszél, hogy ők azok, akik félnek, méghozzá a gyűlölet miatt, és roppant meglepő módon nem tetszik neki, hogy a náci rendőrök bizony megállítják őket mindennap. Az arabokkal, pakisztániakkal szemben pedig a keresztény vallásával takarózik, mondván az ebből fakadó különbségek miatt nem szeretik őket, az alkoholfogyasztást és mulatást tekintve - itthon is jól ismert - eltérő kultúrájuk miatt. (Kérdés, hogy az agresszió, a lopás, az igénytelenség és a prostitúció is a "keresztény" erkölcsiségükből következik-e.)

Persze a helyi közösségi központban próbálkoznak a "romaintegrációval", legalábbis angol nyelvtanfolyamokat szerveznek a beilleszkedést elősegítendő. Ahogy olyan felfoghatatlan rendpárti követelményekkel is szembesítik őket, minthogy ne szemeteljenek, vagy ne engedjék a gyerekeiket egyedül ranadalírozni az utcán éjjelente.

A környék új lakosaival régi-új egészségügyi problémák is megjelentek. A rosszul táplált purdék haja hullik, túlzsúfoltságban élő csecsemők között akdnak férgesek és hepatitisesek, továbbá egyre jellemzőbb a tuberkulózis és a már-már feledésbe merült angolkór.

A 65 éves Mohamed Akra arra panaszkodik, hogy az adófizetők tartják el a munkakerülő jövevényeket, a rendőrség pedig a politikai korrektség árnyékában nem mer határozottan fellépni. Eközben több segély reményében különösen szaporának bizonyulnak.

A problémát sokan, így Rasid is a könnyen felmarkolható havi 2000 fontos segélyben látja, és köztudomásúnak számít, hogy az újonnan érkezőknek szinte az első útja a megfelelő intézményekbe vezet, hogy minden gyerek után minden létező támogatást bevasalhassanak.

A brit lap zárszavában természetesen szomorúan sajnálja a Kelet-Európában generációk óta elnyomott "romákat", és ironikusnak találja, hogy a jóléti Nagy-Britanniába megérkezve más korábbi migránsok kirekesztésével találják szembe magukat.

(Daily Mail nyomán)

Link



Angliában már a többi bevándorló is megszenvedi a cigány kultúrát

Link
 
 
0 komment , kategória:  Életmód   
Címkék: szomszédasszonya, közmeghallgatást, cigánybűnözéssel, négyzetmérföldes, ellehetetlenítik, teleszemetelését, belügyminisztere, gyerekjátékokról, közszolgálatokat, foganatosítottak, tehetetlenséggel, követelményekkel, túlzsúfoltságban, erkölcsiségükből, hozzájárulnának, figyelmeztetett, következőképpen, fenyegetésekről, tartózkodhatnak, kirekesztésével, összecsapásának, belügyminiszter, megfélemlítenek, önkormányzattól, bevasalhassanak, kiakolbólításuk, megnyilvánulása, száritókötélről, összecsapásokat, figyelmeztették, összecsapásokra, fogadóirodákban, megteremtéséről, reklámszakmában, pakisztániakkal, összekoszolják, ingyen lakásokat, londoni hatóságoktól, elmúlt másfél, sátorfáját London, üzlettulajdonosok pedig, utcán elvégző, közbiztonság további, londoni városvezetés, általuk okozott, mocskuk eltakarítása, becsületesen dolgozó, kiakolbólításuk költségeit, utcán alvó, legdrágább üzletek, legolcsóbb szoba, helyi lakosok, Cigányok Angliában, CIGÁNYOK ANGLIÁBAN, Immár London, Park Lane, Evening Standard, Európai Unióban, EU-tagállamokból Nagy-Britanniába, Marble Arch, Parke Lane, Dorchester Hotel, Hakan Altay, Park Lane-en, Nickie Aiken, Westminsteri Városi Tanácsnak, Westminsteri Városi Tanács, Paul Adams, Elizabeth Boardman, Michele Boardman, Chris Lewis, David Blunkett, Perge Ottó, Daily Mail, Cigányterror Sheffieldben, Tony Blair, Page Hallba, Page Hallban, Mohamed Rasid, Mohamed Akra,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó cicák  Bounty krémes  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Fehér virág  Rátalálsz  Akarat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Kaffka_Margit  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Png fotel  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Mai harmónia kártyám  Alázat  Idő  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Bounty krémes  Png kutya  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Neked tudnod kell  Png kislány  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Akarat  Facebookon kaptam  Reggel van  Makszim Gorkij gondolata  Erdőn  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Az igazi szeretetért rendszeri...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Albert Einstein gondolata  Png ház  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Paul David Tripp Április 20  Albert Einstein gondolata  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Png csokor  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Png kislány  Paul David Tripp Április 19  Nem tudhatod  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Alázat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A másik dolog,  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Idő  Az engedelmesség miért nem vál...  Szép estét  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Akarat  Png nő  Jónás Tamás – Végtelen b...  Julian Brass gondolata  Png virág  Szép estét kedves látogatóimna...  Albert Einstein gondolata  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Mai harmónia kártyám  Alázat  Elköszönt 
Bejegyzés Címkék
ingyen lakásokat, londoni hatóságoktól, elmúlt másfél, sátorfáját London, üzlettulajdonosok pedig, utcán elvégző, közbiztonság további, londoni városvezetés, általuk okozott, mocskuk eltakarítása, becsületesen dolgozó, kiakolbólításuk költségeit, utcán alvó, legdrágább üzletek, legolcsóbb szoba, helyi lakosok, üzletek tulajdonosai, cigányok koldulnak, szökőkutak vízében, utcák leginkább, járdákat pedig, cigányok miatt, cigányok tönkretették, üzlet előtt, elegáns londoni, utcán lakniuk&#8221, hatóságoknak &#8222, westminsteri elöljáróság, szóban forgó, ottani vállalkozások, westminsteri adófizetőknek, kérdés hosszú, westminsteri vezetésen, hatóságok jelenlegi, jogszabályok lehetővé, három hónapot, cigányáldástól sújtott, angliai Dél-Yorkshire-ben, falujukban élősködő, biztonságuk megteremtéséről, cigánybűnözéssel szemben, településen néhány, helyi rendőrség, indulatok magasra, falu 3300, békés polgárokba, cigányok randalírozása, valaha békés, rend felborult, egyik helyi, reklámszakmában dolgozó, következőképpen jellemezte, kialakult tarthatatlan, falu illetve, közösségünk sorsa, segélyek megszerzése, lakók félnek, saját kertjükbe, önkormányzattól majd, köztisztasági dolgozók, ingatlanok árát, elmúlt időszakban, nyugdíjas hölgy, helyiek &#8222, saját kezükbe, felelősség pedig, négy gyermeket, rokkant fiát, roma férfi, biztonságos környezetet, következő generációkra, négygyermekes asszony, rendőrségnek keményebben, egyik dühös, rendőrség képviselőihez, következőket mondta, bizalmat Önökben, másik lakó, házára kihelyezett, lobogó miatt, romák részéről, rendőrség egyébként, roma nyelvet, esetleges zavargás, beilleszkedés bajnokaival, speciális rendőri, többségében Szlovákiából, tűrhetetlen viselkedésük, feszültség csillapítása, speciális egység, meghallgatáson mellébeszélt, szokásos polkorrekt, élősködők megfékezése, emelkedő életminőségtől, javuló lakhatás, utcák rendszeres, magyarországi úgynevezett, körzet munkáspárti, helyi brit, cigány bevándorlók, bajok orvoslására, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 12 db bejegyzés
e év: 82 db bejegyzés
Összes: 4843 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1949
  • e Hét: 5097
  • e Hónap: 44918
  • e Év: 222793
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.