Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Káosz
  2015-09-18 19:42:06, péntek
 
 




KÁOSZ


Bár az amerikai hadgyakorlat már korábban le lett szervezve, mint ahogy megtörtént az első jelentős menekültáradat beözönlése Magyarországra, de véleményem szerint teljesen reális akár az a forgatókönyv is, hogy a menekültkérdés káoszában összeugrasszák Magyarország ellenséges országait: szerbeket, románokat, horvátokat.

Mondjuk megtámadja Szerbia Magyarországot, amire "Amerika úgy is jelen van" felkiáltással a "segítségünkre" siet. Ugye ismerjük már ezt a fajta "segítséget"! Miért tárgyalgat az USA-ban a szerb elnök? Miért onnan fenyegetőzik, hogy "na majd meglátják a magyarok, ha hazajövök, hogy mi lesz!"

????

Az index-en a röszkei eset kirobbanása után ez volt a vezető fejléc: "Magyarország megtámadta Szerbiát". Nekik ez volt a legfontosabb az egész szituációban, az egész röszkei tragédiában, hogy Magyarország a vízágyukkal átlőtt a határon és megtámadta Szerbiát. Ezt mondhatjuk prejudikálásnak, vagy akár projektálásnak, de előrevetített vágynak is a cionisták részéről.

A szerb kormányfő fenyegetőzése:

"Szerbia és Horvátország jól együtt tud működni egymással a menekültválság kezelésében, de a magyar-horvát kapcsolatokban nagyobb problémákra kell számítani a két ország határán építendő kerítés miatt - jelentette ki Aleksandar Vucic szerb kormányfő csütörtökön.

"Hamarosan változásra lehet számítani a horvát-magyar viszonyban. Ez az ügy jóval túlnő majd Szerbia és Horvátország kapcsolatain. A magyarok bejelentették, hogy kerítést fognak építeni a horvát határra, de ez nem csak a kerítésről szól. Csak várjanak, meg fogják látni, mi fog történni" - nyilatkozta az Egyesült Államokban tartózkodó Vucic a Hina horvát hírügynökség beszámolója szerint." (mno)

Vagy Viktor Ponta román miniszter:

"Victor Ponta román miniszterelnök szerdán kijelentette, hogy "az európai politikusokhoz csatlakozva elítéli Magyarország szégyenletes magatartását migránsügyben", ahányszor az indokolt lesz, függetlenül attól, hogy Budapest ezen megsértődik vagy sem. A kormányfő a bukaresti parlament folyosóján nyilatkozott újságíróknak. Kérdésre válaszolva kifejtette, hogy a Magyarország által épített kerítéssel kapcsolatban ő nem tett egyebet, mint a többi európai politikussal összhangban, elítélte "Budapest Európára nézve szégyenletes magatartását".

Szóval a szomszédok alig várják az alkalmakat, amivel hazánkat támadhatják.

Közben pedig megy a pénz a megfelelő cionista szervezetektől a megfelelő helyekre:

A szerbek nem építenek táborokat. Helyette:

"Norvégia 7,3 millió eurót adományoz Szerbiának és Macedóniának a menekültválságból fakadó gondjaik enyhítésére - jelentette be csütörtökön Berge Brende norvég külügyminiszter. Az összeg felét Szerbia kapja a menekültfogadási rendszer javítására még a tél előtt, a másik felét pedig mindkét ország kapja rendkívüli helyzetek kezelésére - tette hozzá. Brende dicsérte a szerb kormányt, a civil szervezeteket és a magánszemélyeket, amiért az ország nehéz gazdasági helyzete ellenére nagylelkűen segítenek a rengeteg oda érkező menekültnek." (mno)

Brende dicsérte a szerb kormányt, azt a szerb kormányt, akinek a rendőrei kávézgattak a kocsmában, miközben a magyar szerb határon randalíroztak a vándorlók.

És ezt se felejtsük el:

"Aleksandar Vučić szerb kormányfő, Benyamin Netanyahu izraeli hivatalbeli kollégájával folytatott megbeszélésén úgy értékelte, hogy van lehetőség az együttműködés kibővítésére politikai és gazdasági téren, különösen az iparban, mezőgazdaságban, informatív technológiában és biztonságban. Mi nem felejtjük el barátainkat, akik mellettünk álltak a legnehezebb percekben, mint amilyen a szerbiai árvíz volt májusban - mondta Vučić. Köszönetet mondott azért is, mert Izrael nem ismeri el Koszovó és Metóhia egyoldalúan kihirdetett önálóságát - közölte a kormány médiairodája. Vučić izraeli látogatását Netanyahu történelmineg nevezte. Délelőtt a szerb miniszterelnök megtekintette a Jad Vasem Emlék-központot."

Szóval így állunk a szomszédainkkal és akkor az osztrákokról és a horvátokról még nem is beszéltünk.

Utólagos kiegészítés:

Horvátország nem tartóztatja fel a migránsokat, nem zárja le az országhatárokat, és nem vezényli ki hadseregét a határokra - közölte Zoran Milanovic miniszterelnök pénteken Zágrábban, rendkívüli sajtótájékoztatón. Kijelentette: "Horvátországon keresztül szabadon átvonulhatnak a migránsok, mert mi nem vagyunk célország." "A szomszédaink nagyon gyorsan összefogtak ellenünk, és most ujjal mutogatnak ránk, de mi nem fogunk szögesdrótot húzni, mint Magyarország" - mondta, majd hozzátette: azt üzenik Európának, hogy Horvátország nem lesz hot spot.
(MTI)

Orientalista.hu - Siroi Isi


Link




Szalamu aleikum, wa aleikum asszalam

Ez már rég nem menekült kérdés. Európának fel kell ébrednie, feltéve, ha nem mesterséges álomba merült.

Az operett Európának vége. A lehári békeidőket sutba vághatjuk. Ébresztő!!! Szervezett támadás alatt állunk.

Magyarország bezárta schengeni határait és ez szíve joga. Allah csak annyi terhet róhat a teher viselőjére, amennyit az elbír, írja az írás (La yukellif Allahu nafszen illa wusza'ha). Ha az ország ennyit bír el, akkor ezt be kell látni. Ez a teher még tovább növelhető, ha az emberi segítségből, szívből jövő, önfeláldozó támogatásból áll... De aki jön, annak békével kell jönnie, Szalamu aleikum... Akkor jár a válasz: wa aleikum asszalam. Veled is legyen béke. Ha ennek szellemében maradtak volna, most őket védeném.

Nem békével jöttek ránk. Előre kidolgozott stratégia szerint, alattomos módon próbálnak fogást találni. Az önvédelem nem csak jogos, hanem előírt...

Orientalista.hu - Mihálffy Balázs

Link









Horvátország percek alatt süllyedt káoszba

A horvátok csődöt mondtak a menekültválság kezelésében. Egy darabig el tudták adni, hogy azután, hogy Magyarország "kiiratkozott???" Európából, ők majd most megmutatják, hogyan is kell európaiként viselkedni, de ez elillant: miután a magyarok a kerítéssel tolták a horvátokra a menekülteket, azok buszokkal tolják őket a magyar határra. Mi az elmúlt két napban élőben néztük végig a horvát válságkezelés összeomlását.

Link








Néhány perccel ezelőtti friss hír:
A horvátok a Zágráb felé indított, Zágráb végcélú és feliratú vonatok hátuljára új mozdonyt csatoltak és ellenkező irányba, Magyarország felé irányítják a buszokkal együtt!!!







 
 
0 komment , kategória:  Tragédiák - katasztrófák  
Címkék: menekültfogadási, magánszemélyeket, prejudikálásnak, mezőgazdaságban, külügyminiszter, szomszédainkkal, országhatárokat, magyarországra, menekültválság, projektálásnak, menekültkérdés, szervezetektől, kapcsolatokban, menekültáradat, magyarországot, miniszterelnök, politikusokhoz, horvátországon, összeugrasszák, technológiában, felkiáltással, átvonulhatnak, fenyegetőzése, megbeszélésén, együttműködés, előrevetített, megtekintette, segítségünkre, történelmineg, randalíroztak, válságkezelés, migránsügyben, bejelentették, szervezeteket, osztrákokról, újságíróknak, amerikai hadgyakorlat, első jelentős, menekültkérdés káoszában, szerb elnök, röszkei eset, vezető fejléc, egész szituációban, egész röszkei, vízágyukkal átlőtt, cionisták részéről, szerb kormányfő, menekültválság kezelésében, magyar-horvát kapcsolatokban, horvát-magyar viszonyban, magyarok bejelentették, horvát határra, Szerbia Magyarországot, Aleksandar Vucic, Egyesült Államokban, Vagy Viktor Ponta, Victor Ponta, Budapest Európára, Berge Brende, Aleksandar Vučić, Benyamin Netanyahu, Vasem Emlék-központot, Zoran Milanovic, Siroi Isi, Mihálffy Balázs,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Van néhány kérdés, amin gondol...  A sorsod  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  "Ez egy csoda"  Magamnak  Baranyi Ferenc - N i n c s  IGEN így  Egyszerű  Anyák napjára  Esterházy Péter: Harmonia c...  Latinovits Zoltán tollából  Ady Endre - Mindegy átka  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Jánosházy György: Fogd a kezem  Paul David Tripp Április 12  Robin Wight pitypang szobra  Nagy és kis csodák  Robin Wight pitypang szobra  Paul David Tripp Április 13  Emlékezz  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  képre írva  Kertem  Horváth Szilvia tollából  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Pitypang szökőkút  Szép estét kedves látogatóimn...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Szívek  Minden tavaszból őrizz..  Egy párkányon  Facebookon kaptam Krisztinától  Spenót fasírttal  különleges  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Jan Twardowski - Siessünk  József Attila - Kopogtatás nél...  Szeretem ujjad karcsuságait,  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Alvó cicák  képre írva  40 felett  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Szabó T. Anna - Pitypang  "Ez egy csoda"  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Paul David Tripp Április 13  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Magamnak 
Bejegyzés Címkék
amerikai hadgyakorlat, első jelentős, menekültkérdés káoszában, szerb elnök, röszkei eset, vezető fejléc, egész szituációban, egész röszkei, vízágyukkal átlőtt, cionisták részéről, szerb kormányfő, menekültválság kezelésében, magyar-horvát kapcsolatokban, horvát-magyar viszonyban, magyarok bejelentették, horvát határra, kerítésről szól, európai politikusokhoz, indokolt lesz, bukaresti parlament, többi európai, szomszédok alig, megfelelő cionista, megfelelő helyekre, menekültválságból fakadó, összeg felét, menekültfogadási rendszer, másik felét, szerb kormányt, civil szervezeteket, ország nehéz, rendőrei kávézgattak, magyar szerb, együttműködés kibővítésére, legnehezebb percekben, szerbiai árvíz, kormány médiairodája, szerb miniszterelnök, határokra &#8211, szomszédaink nagyon, operett Európának, lehári békeidőket, teher viselőjére, ország ennyit, emberi segítségből, horvátok csődöt, kerítéssel tolták, magyar határra, horvát válságkezelés, buszokkal együtt, menekültfogadási, magánszemélyeket, prejudikálásnak, mezőgazdaságban, külügyminiszter, szomszédainkkal, országhatárokat, magyarországra, menekültválság, projektálásnak, menekültkérdés, szervezetektől, kapcsolatokban, menekültáradat, magyarországot, miniszterelnök, politikusokhoz, horvátországon, összeugrasszák, technológiában, felkiáltással, átvonulhatnak, fenyegetőzése, megbeszélésén, együttműködés, előrevetített, megtekintette, segítségünkre, történelmineg, randalíroztak, válságkezelés, migránsügyben, bejelentették, szervezeteket, osztrákokról, újságíróknak, nyilatkozott, horvátország, szégyenletes, fenyegetőzik, hírügynökség, kijelentette, magyarország, magatartását, médiairodája, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 101
  • e Hét: 11179
  • e Hónap: 33667
  • e Év: 211542
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.