Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ligetvédők?
  2016-07-17 22:30:06, vasárnap
 
 







LIGETVÉDŐK?


Újra akcióban a Ligetvédők, ezúttal a Közlekedési Múzeum rekonstrukcióját próbálják megakadályozni a hippik. Sikerült ráadásul egy olyan projektet betámadni, ahol pont nő a zöldterület nagysága.

Komoly politikai akció zajlik a Városliget megújítása ellen. A Párbeszéd Magyarországért - normális emberek kedvéért, akiknek lövésük sincs mi ez a szervezet, mondjuk el, hogy ezek a volt LMP-s bajnaista szakadárok - támogatásával mindent megtesznek azért, hogy a teljesen lepukkant Városliget olyan állapotban maradjon, ahogy most kinéz.

Eddig még valahogy magyarázható volt a kis akciózásuk. Hisz tényleg vágtak ki 20-30 éves korhadt ecetfákat a szakadt kis romkocsmájuk területén, a Kertemben. De a mostani akciójuknál azért joggal merül fel a kérdés, hogy ,,ezt így hogy?"


Ilyen volt a Közlekedési a századfordulón /~1900/





Csak azért, mert hogy itt a Közlekedési Múzeum felújításáról és a régi, háború előtti állapot helyreállításáról van szó. Az épület ugyanis álomszép volt az első világháború előtt, amikor felépült. Majd a második világháborúban bombatalálatot kapott, és a kommunisták tőlük megszokott módon egy hányadék művelődési ház szintjére rohasztották le.


Így néz ki most a múzeum





Erre most jön a kormány és gyakorlatilag a földig lerombolja a mostanit azért, hogy az új-régi épület ismét teljes pompájában álljon a Liget oldalában. Méghozzá úgy, hogy az épület kívülről a 19. századi fényét idézze, míg belülről egy 21. századi vadonatúj múzeum várja a látogatókat. Bónusz a történetben, hogy a fákhoz még csak hozzá sem nyúlnának, valamint a zöldterület is nőne.


Ilyen lesz a Közlekedési




Ezt nem akarja ez a - merészebb becslések szerint is - 40 fős hippi társaság. Álhíreket terjesztenek a rendőri brutalitásról. Ráláncolják magukat a munkagépekre. Külön vicc, hogy a videón lévő kiscsaj régóta ismert arc az ilyen kis tüntikékről. Életútja gyakorlatilag mindent elmond azzal kapcsolatban, hogy kikkel is van dolgunk.

Antal Nikoletta ugyanis korábban a Jobbik színeiben volt szavazatszámláló. Ezek után az MSZP színeiben indult el az önkormányzati választáson. Majd a Szabadság téri szobor elleni tüntetés egyik emblematikus alakja lett. Most épp a Liget ellen tüntet. A békés ligetvédő a 444 videója szerint éppenséggel előszeretettel akasztana is.







Harc a Városligetért - videó

Link



Ezek a szerencsétlenek azonban még soha nem építettek semmit. Soha nem találtak ki semmit. Soha nem dolgoztak világ életükben egy napot sem. Csak a romboláshoz és a kiabáláshoz értenek.

Ne hagyjuk!

Ne hagyjuk, hogy a hippi pártaktivisták megakadályozzák, hogy megszépüljön a Közlekedési Múzeum!


Link














 
 
0 komment , kategória:  Hazánk - otthonunk  
Címkék: rekonstrukcióját, szavazatszámláló, magyarországért, megakadályozzák, szerencsétlenek, megakadályozni, világháborúban, századfordulón, pártaktivisták, bombatalálatot, előszeretettel, támogatásával, brutalitásról, városligetért, gyakorlatilag, felújításáról, önkormányzati, emblematikus, terjesztenek, magyarázható, munkagépekre, romkocsmájuk, rohasztották, kapcsolatban, megszépüljön, éppenséggel, választáson, tüntikékről, akciójuknál, közlekedési, ráláncolják, világháború, kommunisták, történetben, látogatókat, zöldterület, olyan projektet, zöldterület nagysága, volt LMP-s, teljesen lepukkant, mostani akciójuknál, épület ugyanis, első világháború, második világháborúban, kommunisták tőlük, hányadék művelődési, földig lerombolja, mostanit azért, új-régi épület, épület kívülről, rendőri brutalitásról, videón lévő, Közlekedési Múzeum, Párbeszéd Magyarországért, Antal Nikoletta,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Töröld le  Paul Éluard - És egy mosoly  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  József Attila – Keresek ...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  jó reggelt  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Anyák napjára  Nem kell hozzá fürdőruhás  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Ott van  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Sorsunk miatt...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 13  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Reményik Sándor: Pierrot &...  Dóró Sándor: Embernek maradni  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Jó éjszakát  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Szép estét  Vannak emberek  Zilahy Lajos gondolata  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  képre írva  Egy gondolat  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Különleges  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Tanmese  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Hogyan válunk hűségesekké?  Esterházy Péterre emlékezünk  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Nagy és kis csodák  Vito Giaquinto gondolata  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Erdei gyöngyvirág  Emlékezz  Hamvas Béla  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimn...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Nagy és kis csodák  Jó éjszakát  IGEN így  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Bornyi Veronika haiku verse  Minden tavaszból őrizz..  Borzasztó  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  Sík Sándor - Ha jő a perc  Az ember  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
olyan projektet, zöldterület nagysága, volt LMP-s, teljesen lepukkant, mostani akciójuknál, épület ugyanis, első világháború, második világháborúban, kommunisták tőlük, hányadék művelődési, földig lerombolja, mostanit azért, új-régi épület, épület kívülről, rendőri brutalitásról, videón lévő, önkormányzati választáson, békés ligetvédő, szerencsétlenek azonban, kiabáláshoz értenek, hippi pártaktivisták, rekonstrukcióját, szavazatszámláló, magyarországért, megakadályozzák, szerencsétlenek, megakadályozni, világháborúban, századfordulón, pártaktivisták, bombatalálatot, előszeretettel, támogatásával, brutalitásról, városligetért, gyakorlatilag, felújításáról, önkormányzati, emblematikus, terjesztenek, magyarázható, munkagépekre, romkocsmájuk, rohasztották, kapcsolatban, megszépüljön, éppenséggel, választáson, tüntikékről, akciójuknál, közlekedési, ráláncolják, világháború, kommunisták, történetben, látogatókat, zöldterület, kiabáláshoz, romboláshoz, megtesznek, művelődési, városliget, szakadárok, pompájában, lerombolja, állapotban, megszokott, akciózásuk, megújítása, ligetvédők, projektet, építettek, színeiben, életükben, betámadni, vadonatúj, párbeszéd, területén, kertemben, ecetfákat, próbálják, oldalában, nikoletta, merészebb, becslések, ligetvédő, szintjére, dolgoztak, bajnaista, politikai, szabadság, lepukkant, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3247
  • e Hét: 14325
  • e Hónap: 36813
  • e Év: 214688
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.