Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Csak a házasságkötés után jött rá a titokra
  2016-11-20 22:15:21, vasárnap
 
 







CSAK A HÁZASSÁGKÖTÉS UTÁN JÖTT RÁ A TITOKRA
Origo2016.11.20. 10:50


Annál, hogy megtudjuk, megcsalt a férjünk, talán csak egy drámaibb helyzet van: ha kiderül, hogy egy másik férfival lépett félre. Mindez több sztárral fordult elő, mint gondolnánk. Íme, a kétszeresen is becsapott híres asszonyok listája.


Betsy Drake

A 2015-ben 92 évesen meghalt színésznő több filmben is (Every Girl Should Be Married, Room for One More) játszott együtt Cary Granttel, aki a kor híres szívtiprójának számított: élete során összesen öt felesége volt, közülük a harmadik Betsy Drake. De míg Grant legtöbb házassága mindössze egy-két évig tartott, addig Drake-kel 13 évig voltak együtt.


Drake és Grant az Every Girl Should Be Married című filmben
Forrás: Kobal / The Picture Desk / AFP




A dolog szépséghibája, hogy a színész nem volt heteroszexuális. Habár próbálta féltve őrizni magánéletét, már akkoriban pletykálták róla, hogy biszexuális, és hogy jó barátja, a szintén színész Randolph Scott nem annyira a haverja, mint inkább a szeretője és élettársa. Scott-tal 1932 és 1944 között Cary Grant együtt is élt egy malibui tengerparti házban.

Randolph Scott és Cary Grant 1935-ben
Forrás: John Engstead / Kobal / The Picture Desk




Grant egyik életrajzírója a hírhedt viszonyra úgy is hivatkozott, mint a színész titkos, hatodik házasságára. A sztár lánya, Jennifer Grant pedig (aki nem Betsy Drake-től született) néhány évvel ezelőtt szintén egy könyvben felfedte, hogy apja nem biszexuálisnak, hanem melegnek tartotta magát, és szerette is, hogy így tekintettek rá, mivel akkor ,,a nők mindig be akarták bizonyítani az ellenkezőjét".


Liza Minnelli

A Kabaré Emmy-, Grammy-, Oscar- és Tony-díjas sztárja is több házassággal büszkélkedhet: négy férje közül az elsővel, Peter Allen énekes-dalszerzővel 1967 és 1974 között élt együtt.


Részlet a The Boy from Oz egyik ausztrál előadásának Liza Minnelli-jelenetéből
Forrás: Torsten Blackwood / AFP




Allen később beismerte, hogy meleg, és össze is költözött egy Gregory Connell nevű férfival, akivel nyolc év különbséggel mindketten AIDS-ben haltak meg - ezzel a zenész lett az egyik első ismert ausztrál ember, aki elkapta a HIV-fertőzést. Néhány évvel a halála után The Boy from Oz címmel írtak róla életrajzi musicalt, amit a Broadway-n is játszottak, és Tony-díjat ért a főszereplő Hugh Jackmannek.


Judy Garland

Liza Minnelli esetében a történelem csak ismételte önmagát, hiszen édesanyja, Judy Garland színésznő, az Óz, a csodák csodája sztárja is hasonlóképpen járt. Garland volt az első felesége (a négyből) Vincente Minnelli rendezőnek, akivel 1945-től 1951-ig élt házasságban. A dolog érdekessége, hogy miközben Minnelli New Yorkban nyíltan vállalta magát melegként, addig Los Angelesben titkolta valódi szexuális irányultságát.


Vincente Minnelli, a gyerek Liza és Judy Garland 1948-ban
Forrás: Kobal / The Picture Desk / AFP




Garlandnak egyébként Minnellitől függetlenül sem jutott boldog házasélet, hiszen összesen ötször ment férjhez, és négyszer vált el. A sztárnak pedig nemcsak a szerelmi élete volt boldogtalan, hanem az egész élete: többször kísérelt meg öngyilkosságot, és sokat küzdött az alkohollal és a drogokkal is - 47 éves korában barbituráttúladagolás miatt bekövetkezett halála is ehhez köthető.


Phyllis Gates

Phyllis Gates egy befolyásos hollywoodi ügynök, Henry Willson titkárnője volt, aki nagy rajongója volt Rock Hudsonnak, az ötvenes-hatvanas évek ünnepelt színészének. Állítólag Willson intézte el, hogy Gates legyen Hudson kamu neje (a városi legenda szerint, ahogy vége lett a sebtiben megkötött násznak, az ügynök azonnal értesítette Hollywood legfontosabb pletykalapjait).


Rock Hudson és Phyllis Gates 1955-ben
Forrás: Kobal / The Picture Desk / AFP




A nő azonban ragaszkodott hozzá, hogy a sztori nem igaz, és szerelemből ment hozzá a színészhez, akinek a homoszexualitásáról egyáltalán nem tudott, és azért vált el tőle, mert kiderült, hogy amikor megcsalta egy forgatáson, az bizony nem egy nővel, hanem egy férfival történt. Rock Hudson volt egyébként 1985-ben az AIDS első híres áldozata.


Angela Lansbury

A Gyilkos sorok sztárja még 1945 és 1946 között, gyanúsan rövid ideig volt a neves színész, Richard Cromwell felesége. Cromwell 1960-ban halt meg, és a színésznő csak sokkal ez után tárta fel, hogy a násznak exférje szexuális orientációja miatt szakadt ilyen hamar vége. Lansburyt nem viselte meg annyira a trauma, hiszen 1949-től évtizedeken át, egészen 2003-ig, a férfi haláláig élt boldog házasságban Peter Shaw producerrel, akivel két gyerekük is született.


Richard Cromwell és Angela Lansbury 1945-ben
Forrás: Hymie Fink / Kobal / The Picture Desk / AFP





Vanessa Redgrave

Az angol színésznő 1962 és 1967 között nemcsak a felesége volt Tony Richardson Oscar-díjas rendezőnek, de két lányuk is született (Joely és Natasha Richardson szintén színésznők, utóbbi 2009-ben tragikusan fiatalon halt meg síbalesetben).


Vanessa Redgrave és Mark Burns a Tony Richardson rendezte A könnyűlovasság támadása című 1968-as filmben
Forrás: Collection Cinema / Photo12 / AFP




Richardson egészen addig titkolta, hogy meleg, amíg ki nem derült, hogy HIV-vírussal fertőzött. 1991-ben halt meg, AIDS-ben. Vanessa Redgrave-re pedig minden bizonnyal hatással lehetett az ügy, hiszen négy kerek évtizedig élt együtt Franco Neróval, és már egy közös fiuk is született, amikor 2006-ban végre igent mondott neki.


Fran Drescher

Mindenki kedvenc dadusa ahhoz a férfihoz, Peter Marc Jacobsonhoz ment hozzá, aki annak a sorozatnak az egyik ötletgazdája, ami világszerte ismertté tette. A dadus alkotójának Drescher 1978 és 1999 között volt a felesége - a színésznő számára csak válásuk után derült ki, hogy a férfi valójában meleg.


A boldog elvált pár 2012-ben
Forrás: Charley Gallay / Getty Images North America / AFP




Ennek ellenére a történtek nem hagytak tüskét Drescherben, és kifejezetten jó kapcsolatot ápolt ezután is Jacobsonnal. Ennek a baráti viszonynak a terméke lett például a Míg az élet el nem választ (Happily Divorced) című közös sitcomjuk, ami saját tapasztalataikon alapul. A színésznő egyébként 2014-ben újból férjhez ment, Shiva Ayyadurai indiai származású tudóshoz, a komputertechnológia sokat vitatott szakértőjéhez.



BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT

Link
















 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Címkék: tapasztalataikon, heteroszexuális, pletykalapjait, könnyűlovasság, öngyilkosságot, biszexuálisnak, szívtiprójának, életrajzírója, hasonlóképpen, irányultságát, szakértőjéhez, házasságkötés, bekövetkezett, büszkélkedhet, szépséghibája, különbséggel, ellenkezőjét, kifejezetten, orientációja, síbalesetben, ötletgazdája, ragaszkodott, legfontosabb, dalszerzővel, érdekessége, házasságban, tekintettek, producerrel, pletykálták, biszexuális, évtizedeken, házasságára, jacobsonnal, alkotójának, hivatkozott, értesítette, drámaibb helyzet, másik férfival, harmadik Betsy, dolog szépséghibája, szintén színész, malibui tengerparti, hírhedt viszonyra, színész titkos, sztár lánya, könyvben felfedte, zenész lett, egyik első, halála után, főszereplő Hugh, történelem csak, csodák csodája, CSAK HÁZASSÁGKÖTÉS UTÁN JÖTT RÁ TITOKRA, Betsy Drake, Every Girl Should Be Married, Cary Granttel, Picture Desk, Randolph Scott, Cary Grant, John Engstead, Jennifer Grant, Betsy Drake-től, Liza Minnelli, Kabaré Emmy-, Peter Allen, Liza Minnelli-jelenetéből, Torsten Blackwood, Gregory Connell, Hugh Jackmannek, Judy Garland, Vincente Minnelli, Minnelli New Yorkban, Phyllis Gates, Henry Willson, Rock Hudsonnak, Állítólag Willson, Rock Hudson, Angela Lansbury, Richard Cromwell, Peter Shaw, Hymie Fink, Vanessa Redgrave, Tony Richardson Oscar-díjas, Natasha Richardson, Mark Burns, Tony Richardson, Collection Cinema, Vanessa Redgrave-re, Franco Neróval, Fran Drescher, Peter Marc Jacobsonhoz, Charley Gallay, Getty Images North America, Happily Divorced, Shiva Ayyadurai, BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Odaadja  képre írva  Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam  Most - segíts meg Mária ,  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Várnai Zseni - Éveim  Facebookon kaptam  A jó kedv a világon  Facebookon kaptam  üdvözöllek!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alvó cica  Soli Deo gloria  Sárkány  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Esti képek  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam  Képes idézet !  Ratkós beszületései a szereplő...  Esti kép  A jó kedv a világon  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Boldog virágvasárnapot minden...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Alvó kisfiú  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Nárcisz  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Soli Deo gloria  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam  Haja van  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam  Soli Deo gloria  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét  Odaadja  Ne hagyd  Szép álmokat!  Amikor még kicsi voltál...  Facebookon kaptam  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  képre írva  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Nem jár  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Itt most virá...  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Sir Andrew Lloyd Webber  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  A máj egészségét biztosító és ...  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Kékfestőről pár szóban  Virágvasárnap a húsvét előtti  Esti kép  Leereszkedés és olvadás  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Alvó baby  Várnai Zseni - Éveim  Öröknek hinni . . .  J. Donald Walters  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Alvó cica  Sonka vásár  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  képre írva  Nem jár  Nem jár  virágvasárnap 
Bejegyzés Címkék
drámaibb helyzet, másik férfival, harmadik Betsy, dolog szépséghibája, szintén színész, malibui tengerparti, hírhedt viszonyra, színész titkos, sztár lánya, könyvben felfedte, zenész lett, egyik első, halála után, főszereplő Hugh, történelem csak, csodák csodája, első felesége, dolog érdekessége, gyerek Liza, sztárnak pedig, szerelmi élete, egész élete, befolyásos hollywoodi, ötvenes-hatvanas évek, városi legenda, sebtiben megkötött, ügynök azonnal, férfival történt, neves színész, színésznő csak, násznak exférje, férfi haláláig, angol színésznő, felesége volt, könnyűlovasság támadása, közös fiuk, egyik ötletgazdája, dadus alkotójának, felesége &#8211, színésznő számára, férfi valójában, boldog elvált, baráti viszonynak, terméke lett, színésznő egyébként, tapasztalataikon, heteroszexuális, pletykalapjait, könnyűlovasság, öngyilkosságot, biszexuálisnak, szívtiprójának, életrajzírója, hasonlóképpen, irányultságát, szakértőjéhez, házasságkötés, bekövetkezett, büszkélkedhet, szépséghibája, különbséggel, ellenkezőjét, kifejezetten, orientációja, síbalesetben, ötletgazdája, ragaszkodott, legfontosabb, dalszerzővel, érdekessége, házasságban, tekintettek, producerrel, pletykálták, biszexuális, évtizedeken, házasságára, jacobsonnal, alkotójának, hivatkozott, értesítette, színészének, bizonyítani, szerelemből, magánéletét, jacobsonhoz, jelenetéből, világszerte, előadásának, kétszeresen, tengerparti, boldogtalan, függetlenül, házassággal, drescherben, minnellitől, kapcsolatot, sorozatnak, alkohollal, richardson, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 204
  • e Hét: 8441
  • e Hónap: 35064
  • e Év: 172436
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.