Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem beteg vagy, hanem szomjas!
  2017-02-24 21:30:18, péntek
 
   
 NEM BETEG VAGY, HANEM SZOMJAS!

Forrás: http://watercure.com/


Dr. Batmanghelidj üzenete a világnak:

Nem beteg vagy, hanem szomjas!


Előszó

Az orvosok alig támogatják a H2O megelőző és gyógyító szerepét, de Dr. Batmanghelidj tanulmányozta a víz emberi szervezetre gyakorolt hatását, és úgy találta, hogy ez a létező legjobb fájdalomcsillapító és megelőző terápia.


Dr. Fereydoon Batmanghelidj, egy nemzetközileg elismert, híres kutató, szerző és a víz természetes gyógyító erejének szószólója. 1931-ben született Iránban. A skóciai Fettes Egyetemen végzett, és a London Egyetem St. Mary Kórházában szerzett gyakorlatot, ahol Sir Alexander Fleming, a penicillin feltalálója kezei alatt dolgozott.

Dr. Batmanghelidj Iránba való visszatérése előtt Angliában praktizált, ahol kulcsfontosságú szerepet töltött be a kórházak és orvosi központok fejlesztésében.

Amikor 1979-ben az iráni felkelés kitört, Dr. Batmanghelidj-et egy kevésbé ismert helyre szállították, és mint politikai foglyot az Evin Börtönben tartották fogva 2 évig és 7 hónapig. Ott fedezte fel a víz gyógyító erejét. Egy éjjel egy fiatal rabot kellett gyógyítania, gyomorfekélyes fájdalmai voltak. Mivel semmilyen gyógyszer nem állt rendelkezésére, ezért Dr. Batmanghelidj adott neki 2 pohár vizet. 8 percen belül a rab fájdalmai megszűntek. Ezt követően a rabnak minden harmadik órában újabb 2 pohár vizet kellett innia, és teljesen fájdalommentessé vált az ott töltött további 4 hónap alatt. Dr. Batmanghelidj sikeresen kezelte 3000 fiatal rab stressz okozta gyomorfekélyeit pusztán csak sima vízzel.

A börtön hónapjai alatt intenzív kutatásba fogott, hogy megismerje a víz megelőző és gyógyító hatását különböző fájdalmas degeneratív betegségekben. Evin kitűnő "stresszlabornak" bizonyult, és hiába ajánlották fel neki, hogy korábban kiengedik, Dr. Batmanghelidj további 4 hónapot töltött benn, hogy befejezze tanulmányát a kiszáradás folyamata és a különböző vérző fekélyes betegségek közötti kapcsolatról. Munkája megjelent 1983-ban a Journal of Clinical Gastroenterology folyóiratban, valamint 1983. június 21-én a The New York Times Science Watch-ban.

1982-ben, szabadulása után Dr. Batmanghelidj megszökött Iránból, és Amerikába költözött. Ott kezdte el kutatni az emberi test krónikus véletlenszerű kiszáradását. Tanulmányait 1991 és 1992-ben közzé tette a "Journal of Science in Medicine Simplified" című újságban.

Dr. F. Batmaghelidj 1992-ben megírta első önálló könyvét "Your Body's Many Cries for Water" címen, ahol azt állítja, hogy a száraz száj a kiszáradás nem megbízható indikátora. A test fájdalommal jelzi a vízhiányt. A kiszáradás fájdalmat és sok degeneratív betegséget idéz elő, mint az asztma, köszvény, ízületi gyulladás, magas vérnyomás, időskori cukorbetegség és sclerosis multiplex.

Dr. B. üzenete a világnak: "Nem beteg vagy, hanem szomjas! Ne gyógyszerrel kezeld a szomjúságod!"

A további oldalakon Dr. F. Batmaghelidj gondolatait osztom meg veled, használd egészséggel!


JÓ, HA TUDOD...

Hogyan száradunk ki?


A mindennapos tevékenységei során egy átlagember kb. 3-4 liter (10-15 pohár) vizet veszít vizelettel, széklettel, izzadással, lélegzéssel. Az elvesztett mennyiséget vízzel, illetve folyadékkal és étellel kell pótolni. 1-2 liter vizet csak a lélegzés során veszítünk. A bőrlégzés a hőszabályozó képességünk fenntartásáért 90%-ban felelős.

Mozgás, izzadás, láz, hasmenés, betegség jelentősen meg tudja növelni az elvesztett víz mennyiségét. A megnövekedett vízveszteség két legáltalánosabb oka az intenzív testmozgás és az izzadás. Habár mindannyian ki vagyunk téve a kiszáradás veszélyének, mégis a legsérülékenyebbek a csecsemők, a fiatal felnőttek és a sportolók. Ők vagy nem képesek megfelelően kifejezni a szomjúság érzetüket, vagy képesek észlelni és nem tudnak időben tenni valamit.


Honnan tudom, hogy kiszáradtam?

Ha szomjas vagy, akkor az azt jelenti, hogy a sejtjeid már kiszáradtak. A száraz száj a kiszáradás legutolsó jele kellene, hogy legyen.

Azért történik, mert a szomjúságérzet addig nem fejlődik ki, míg a testnedvek károsodása jóval a normális működéshez szükséges szint alá nem esik.

Vizsgáld a vizeleted, hogy lásd kiszáradtál-e vagy sem:

A megfelelően hidratált test tiszta, színtelen vizeletet bocsát ki magából.
Az enyhén kiszáradt testnek sárga színű vizelete van.
A súlyosan kiszáradt test narancssárga vagy sötét színű vizeletet produkál.

Az enyhe kiszáradás jelei: fáradtság, csökkent koordinációs képesség, száraz bőr, kevés vizelet, száraz nyálkahártya a szájban és orrban, ingadozó vérnyomás és gyenge ítélőképesség. A stressz, asztma, fejfájás, allergia, magas vérnyomás és még sok más súlyos betegség a krónikus kiszáradás eredménye.


Mennyi vizet kellene innunk?

Hogy jobban meghatározzuk, mennyi a napi vízszükségletünk, osszuk el a testsúlyunkat kettővel. A kapott eredményt kell unciá-ban meginnunk. Vagyis ahány font a testsúlyunk, feleannyi uncia vizet kell innunk. (Magyarul: 1 font = 0,45kg; 1 uncia = 0,03liter. Ha elvégzed a szükséges átváltásokat, akkor azt kapod, hogy 10kg testsúlyonként 3,33 deciliter víz szükséges. Ha 100kg-ot mutat a mérleg, akkor 3,33 liter vizet igyál naponta, ha 70kg vagy, akkor 2,3 liter kell. - a szerk.)

Azoknak, akik fizikailag aktív életmódot élnek, vagy melegebb éghajlat alatt vannak, valószínűleg több vizet kell inniuk.


Mit kellene innunk? Mit nem szabad inni?

A tiszta, természetes vizet ajánljuk.

Kerüld a szénsavas vagy cukros italokat. A magas cukortartalma és mesterséges alkotórészei veszélyesek az egészségedre. A szóda kiszárít.
Tea, kávé, üdítő vizet tartalmaz ugyan, de vízhajtó tartalma kiöblíti a testedből a vizet. Ne számíts rájuk, ha a folyadékpótlást számolod!
Teljesen rendben van, ha alkalmanként iszol, de ha rendszeressé teszed, és nem iszol hozzá elég tiszta vizet, akkor hosszú távon komolyan kockáztatod egészséged.
A tiszta víz a legjobb választás. Ha az egészséges életmód mellett kötelezed el magad, tedd szokássá és elsődleges fontosságúvá a rendszeres vízivást!


Tudunk-e túl sok vizet inni?

Intenzív testmozgás közben a vese nem tudja kiválasztani a felesleges vizet. A többlet víz a sejtekbe vándorol, többek között az agy sejtjeibe is. A végeredmény végzetes lehet. Ezért a sportolóknak úgy kellene meghatározniuk, hogy mennyi vizet igyanak, hogy egy hosszú edzés előtt és után mázsára állnak; így tudni fogják, hogy mennyit vesztettek, vagyis tudják azt is, hogy mennyi vizet, illetve sót kellene pótolniuk.

Egy tanulmányban futókat teszteltek, és kiderült, hogy 13%-uk túl sok vizet iszik, ami túl alacsony nátrium szinthez vezetett. A túl alacsony nátrium szint nagyon beteggé tette ezeket az embereket, és nagyon közel vitte őket a halál állapotához. Fontos ebből megtanulni, hogy a vízbevitel legyen egyensúlyban a sóbevitellel.

Honnan tudom, hogy a csapvíz biztonságos?

Majdnem a legtöbb városi víz iható minőségű. Ha pontosan akarod tudni, legjobb, ha elmész a helyi vízműbe. A vízmű mindig ad ki éves jelentést is. Ha nincs kedved vagy időd személyesen bemenni, akkor kísérd figyelemmel online a weboldalaikon. Itt a link: http://www.vizmuvek.hu/

Mi a helyzet a palackozott vízzel?

A palackozott víz legnagyobb előnye a kényelem. Hatalmas ipar épült ki körülötte. A legtöbb palackozott víz egyszerű csapvíz átszűrve, a jobb íz érdekében. Ettől ez nem rossz, csak érdemes fontolóra venni a hozzáadott árat és értéket.

A palackozott víz biztonságos, és megfelel a szabványoknak. Egyelőre még nincs szigorúan szabályozva a palackozott víz iparága, ezért lehet, hogy a palackozott víz sem mindig tiszta, hacsak nem valamilyen jogvédett termékről van szó. Sok jogvédett, magas minőségű palackozott víz van természeti erőforrásokból, mint valamilyen forrás, gleccser vagy ásványvíz. A magas minőségű ásványvíz kívánatos lehet a speciális igényű emberek számára, vagy azoknak, akik megengedhetik magunknak.

Győződj meg róla, hogy a víz nem válik az ivás korlátozó tényezőjévé. Ha a palackozott víz ára miatt iszol kevesebb vizet, akkor egyszerűen csak töltsd meg a palackot sima csapvízzel.


Mi a helyzet a szűrőkkel és a szűrt vízzel?

Mindig bölcs dolog vízszűrőt beszerezni, ha nem vagy biztos a csapvized minőségében.

Rengeteg vízszűrő berendezés van a piacon nagyon különböző árakon. Hogy jó szűrőt vegyél, érdemes tudnod, hogy valójában mit csökkent, mit távolít el, és mennyibe kerül. Ideálisan olyan vizszűrőt akarsz, amely eltávolítja a kémiai anyagokat, növényvédő szereket, nehézfémeket, klórt, flórt, baktériumokat és vírusokat.

Hogyan válassz jó szűrőt? Fontos, hogy jól utánajárj. Kérdezgesd a helyieket, kutass online, ellenőrizd a hatóságoknál. Légy körültekintő.


Tippek

Kezdd jól a reggeled: Reggel, amikor a legjobban tele vagy méreganyaggal és legjobban ki vagy száradva, legyen az első dolgod, hogy egy nagy pohár vízért nyúlsz- még a kávé előtt. Ez a reggeli víz fogja igazán beindítani véráramot.

Igyál egy pohár vizet miután felkeltél, és mielőtt lefekszel!
Iktass be rendszeres vízivási szüneteket!
Ne számolj arra, hogy szódával pótolod a vízveszteséget!
Igyál egy pohár vizet étkezés előtt és után! Ideálisan fél órával az étkezés előtt és fél órával az étkezés után. Ihatsz vizet étkezés közben is, és bármikor, amikor úgy érzed.

Nagyon fontos, hogy legyen egyensúly a nátrium szint és a vízfogyasztás között. Tégy 1 teáskanál sót minden 4.-5. pohár vízbe. Használj tengeri sót!

Minden étkezés előtt és után innod kellene vizet, így segíted az emésztési folyamatot. A gyomornak vízre van szüksége, hogy szétválassza az ételt, és a vízhiány nagyban nehezíti a tápanyagok lebontását és energiává alakítását. A májnak szintén vízre van szüksége, hogy az elraktározott zsírt felhasználható energiává alakítsa. A máj határozza meg, hogy merre menjenek a tápanyagok. Ha ki vagy száradva, akkor a veséid háttérbe szorítják a májat, és lecsökkentik a máj működését, vagyis az elraktározott zsírt nem tudja elhasználni. Csökken a vérmennyiség, és a lecsökkent vérmennyiség nem képes a méreganyagokat eltávolítani és sejteket megfelelő tápanyagokkal ellátni.

Mindig legyen kézközelben vized! Igyál palackozott vizet vagy csapvizet, vidd mindenhova magaddal, a kondiba, a kocsidba, a munkahelyedre! Az első héten tedd szokássá a vízivást, majd fokozatosan növeld a mennyiségét a szükséges mértékig! A lényeg az, hogy ne várj addig, amíg szomjas leszel!

Folyamatosan igyál mozgás közben! Ne felejtkezz meg a sóbevitel egyensúlyáról sem! Edzés alatt óránként igyál legalább 1 litert! Igyál többet, ha meleg van! Labdajátékoknál, forróságban több mint 2 litert is veszíthetsz óránként. A víz- és sóegyensúly a legbiztosabb módja annak, hogy egészséges maradj. Edzés alatt minden 20 percben pótold a folyadékot!


Érdekességek

Az orvostudomány ma azzal foglalkozik, hogy eltakarja az emberi test kiszáradásának tüneteit, jeleit és következményeit. Az emberi test tünetekkel és jelekkel világosan jelzi, ha ki van száradva - más szavakkal: az agy jelzi a kiszáradást, amikor fáradtnak érzed magad és nem végzel kielégítő munkát, vagy az első dolog, amit reggel teszel, hogy ki akarsz kelni az ágyból, de fáradt vagy és nem bírsz - ez a kiszáradás jele. És ott van még a düh, a hirtelen reakciók, a depresszió - ezek mind a kiszáradást jelzik, vagyis az agy kevés energiát kap, hogy megbirkózzon az információval, és cselekvéssé alakítsa.

Azután a testnek van "aszály programja" is, amelyeket úgy hívunk, hogy allergia, magas vérnyomás, cukorbetegség, immunbetegségek. Az "aszály program" annyit jelent, hogy be kell tömnöd a lyukat ott, ahol a test a vizet elveszíti. A víz a test legprecízebb alapanyaga, és amikor több megy ki, mint jön be, akkor a test ezt észreveszi. Mivel a test egy intelligens alkotás, bekapcsolja az "aszály-program"-ot, és allergia formájában jelzi a kiszáradást, ugyanis az a rendszer, amelyik a vízháztartás egyensúlyáért felel, elnyomja az immunrendszert, ami a védekezésért felel. Ez egy szimpla energiahasznosítási helyzet. Utána kap az ember asztmát.

Minden nap körülbelül egy liter vizet veszítünk lélegzés útján. A légzés tulajdonképp nem más, mint a tüdőhólyagocskák mozgása, amelyek összehúzódásakor a levegő kilökődik. Ebben a folyamatban víz is távozik a szervezetből, amelyet pótolni szükséges. Ha nem pótoljuk, a test megfeszíti a hörgőket, és betömi a lyukakat, és mi ezt a csökkentett levegőáramlást - mely a tüdő kiszáradása révén jön létre - hívjuk asztmának.

Ezek a szakzsargonok a kereskedelmi célú orvoslás legjobb eszközei. A betegközpontú rendszer kihasználja és beépíti az emberi elmébe ezeket a szavakat, mert az emberek nem értik, hallják ugyan, de nem tudják semmihez se csatolni a szervezetükben. Illetve egy dologhoz mégis csatolják - a félelemhez.

Ma több millió gyerek szenved asztmában, és a számuk egyre növekszik. Az ok mindenhol ugyanaz: egyre több szódát isznak. A három-öt éves gyerekek az utóbbi 10 évben háromszor annyi szódát isznak, mint tíz évvel ezelőtt összesen. Ezek az emberek szép lassan kiszáradnak, mert szódát isznak, ami nem úgy működik, mint a sima víz. Adj ezeknek a gyerekeknek sima vizet, és az asztma nagyon gyorsan eltűnik, lehet néhány órán belül, és a légzésük normalizálódik! Az inhalátorra nem lesz többé szükségük.

Az "aszály-program" másik nagy tünete a magas vérnyomás. Ha a testben nincs elég víz, vagy ha a test kezd kiszáradni, akkor a vízveszteség 66%-a a sejtek belsejéből jön ki, 26% a sejtek környezetéből, és csak 8% az érrendszerből. De az érrendszer egy rugalmas rendszer - összeszűkül, lanyha lesz. A baj az, hogy mindez belül van, és nem látod mi történik a testedben, hiába teszteled különféle vérvizsgálati módszerekkel, nem mutatja ki. Ha az emberek rendszeresen innának vizet, és pótolnák a szükséges ásványi sókat a kapillárisokba, a magas vérnyomás teljesen megszűnne.

Több millió ember él a földön, aki nem tudja, hogy a magas vérnyomás nem más, mint a test "aszály-program"-ja, amikor is a test visszaáramoltatja a hiányzó 66%-ot a sejtekbe. Az orvosok arrogánsan vagy nemtörődve kezelik a magas vérnyomást, és különféle gyógyszereket, vízhajtókat írnak fel.

Amikor a szövetek kiszáradnak, szerkezetük megváltozik. A szilva formából aszalt szilva lesz, és az aszalt szilva nem úgy működik, mint a szilva. Így keletkeznek a tünetek. A tünetek jelzik, hogy rendben van, adjuk meg a testnek azt, ami neki kell. Most, amikor kiszáradásról beszélünk, a víz rengeteg egyéb anyagot is szállít a sejtekbe. Ha kiszáradtunk, ezek az anyagok sem továbbítódnak. Vagyis nem lenne másra szükségünk, mint a megfelelő víz- és tápanyag-utánpótlásra, és a testünk helyre tudná állítani önmagát.

Végeztek egy kísérletet. A tudósok megkértek idősebb és fiatalabb embereket, hogy ne igyanak 24 órán keresztül. 24 óra elteltével, amikor a víz újra elérhetővé vált számukra, az idősebb generáció nem vette észre, hogy szomjas.

Figyelted mit írtam le? 24 óra elteltével az idősebb generáció nem vette észre, hogy szomjas. Néhányuk még akkor sem nyúlt a vízhez, amikor mellettük volt egy karnyújtásnyira. A fiatalabbak azonnal pótolták a hiányzó mennyiséget. Ez az igazi probléma. Ezért van annyi beteg az idősebbek között, mert teljesen kiszáradnak, és nem veszik észre.

A kiszáradásnak vannak egyéb feltűnő jelei is: a bőr. Ha a bőr szép, laza és sima, akkor elegendő vízmennyiség van a testben. Ha ráncos és gyűrt, akkor az a kiszáradás jele. A szarkalábak a kiszáradás tünetei, és sima vízzel, megfelelő tápanyag-utánpótlással megszüntethető.

Beszéljünk a koleszterinről is. A koleszterin az emberi test túlélésének egyik legfontosabb eleme. Amikor a test elkezd több koleszterint termelni, megvan rá az oka. És természetes nem az az oka, hogy gátolja a szív artériáit, mert amikor a test vérkoleszterinszintjét mérjük, akkor a vénákból vesszük a vért. Sehol az orvosi történelemben egy árva eset sincs feljegyezve, hogy a koleszterin valaha is blokkolta volna a vénákat.

Nem a koleszterin veszélyes, hanem a gyógyszeripar, aki az emberek fejébe tömi a problémát - a koleszterin veszélyes és csökkentsd, mert különben az artériákban blokkok képződnek, ami teljességgel képtelenség. A koleszterin valójában védi az emberi életet, mert a koleszterin egy kötszerféle, egy vízálló pólya, amit a test alkotott meg. Amikor a vér sűrűbbé és savasabbá válik, és az összehúzódott artériákon és kapillárisokon keresztül átfolyik, kiszáradáskor sérülések és könnyek képződnek az érrendszerben, természetesen először a szív kapillárisaiban.

Na most, ha a koleszterin nem lenne ott és nem szárítaná fel a könnyeket, és nem tapasztaná be a sérüléseket, a vér átfolyna az érfalon, és az ember ott azonnal halottan esne össze. A koleszterin valójában egy átmeneti életmentő, és időt ad a testnek, hogy felépüljön a problémából. Soha nem értettük meg ezt. Az orvosok úgy gondolják, ha valami felmegy, akkor csökkenteni kell, ha lemegy, akkor meg emelni. Miért nem kérdezzük, hogy miért megy le vagy fel?

Hatalmas iparág épült a koleszterin csökkentésére. A test hirtelen elsősegélyként gyárt több koleszterint. Soha nem szabadna beleavatkozni úgy a test működésébe, hogy ne tudjuk, miért változott meg.

Érdemes megtanulnunk és megfelelően kezelnünk a jeleket és tüneteket. Kár olyan betegségre gyógyszereket szednünk és végül belehalnunk, amelyek könnyűszerrel megelőzhetőek és visszafordíthatóak lennének.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Egészségünk érdekében...  
Címkék: gastroenterology, tüdőhólyagocskák, összehúzódásakor, vízszükségletünk, fájdalommentessé, kulcsfontosságú, stresszlabornak, labdajátékoknál, következményeit, gyomorfekélyeit, legáltalánosabb, folyadékpótlást, kapillárisaiban, karnyújtásnyira, immunbetegségek, kapillárisokba, meghatározniuk, vízveszteséget, erőforrásokból, levegőáramlást, gyomorfekélyes, testsúlyonként, elsősegélyként, méreganyagokat, szervezetükben, szomjúságérzet, normalizálódik, fejlesztésében, felhasználható, koleszterinről, kapillárisokon, megszüntethető, rendelkezésére, immunrendszert, fenntartásáért, kiszáradásának, orvosok alig, létező legjobb, nemzetközileg elismert, skóciai Fettes, penicillin feltalálója, iráni felkelés, kevésbé ismert, fiatal rabot, rabnak minden, börtön hónapjai, kiszáradás folyamata, különböző vérző, emberi test, száraz száj, test fájdalommal, kiszáradás fájdalmat, BETEG VAGY, HANEM SZOMJAS, Fereydoon Batmanghelidj, Fettes Egyetemen, London Egyetem St, Mary Kórházában, Alexander Fleming, Batmanghelidj Iránba, Evin Börtönben, Clinical Gastroenterology, York Times Science Watch-ban, Medicine Simplified, Your Body’, Many Cries,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.01. 23:34 Koronavírus - Bernie Sanders a wisconsini előválasztás elhalasztására szólí...
04.01. 23:14 Befejezték a felüljáró alá szorult kamion mentését a Hungária körúton
04.01. 22:33 Koronavírus - Az amerikai haditengerészeti tárca nem menekíti ki a Guamnál ...
04.01. 22:04 Koronavírus - Olasz kormányfő: "nem enyhíthetünk a szigorú óvintézkedéseken...
04.01. 22:04 Liget Budapest - Megszűnhet a főváros által elrendelt "zöldstop" a Városlig...
04.01. 22:03 Koronavírus - Pozitív lett Győr polgármesterének második koronavírustesztje...
04.01. 21:53 Koronavírus - Több uniós ország aggodalmát fejezte ki a koronavírus elleni ...
04.01. 21:43 Koronavírus - Franciaországban négyezer fölött a halottak száma
04.01. 21:24 Koronavírus - Pelosi: a képviselőháznak minél előbb napirendre kell vennie ...
04.01. 21:23 MNB: a befektetési alapok is hozzáférhetnek a hosszabb lejáratú hiteleszköz...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Ave, égi király híve,  Áprilisi tréfálkozás  Elveszett álmok /Dalszöveg  Vízcseppes lila rózsa  Tanmese a kitartásról...  Szentmisék a Hegyvidéki TV csa...  Mirjam nővér - könyv bemutató  Ragyogó rügyre ült le most a n...  Március vége  Facebookon kaptam  Mai nap képe - gyönyörű virág  Kislány cicával  Április bolondja  Facebookon kaptam  Április bolondja az, akit álta...  Április 1  Szentmisék a Hegyvidéki TV csa...  Menekülés az eljövendő haragtó...  5. nagyböjti hét szerda 04.01  Facebookon kaptam  A héten nemzeti emlékhellyé ny...  Gyümölcsoltó Boldogasszony ünn...  Kislány csokorral  Április 1  Sexy nők  A lélek nyugalmát . . .  ÁPRILIS 1. - BOLONDOK NAPJA R...  Kibomlott a cipőfűződ, meg ne ...  Facebookon kaptam  A héten nemzeti emlékhellyé ny...  Imádság  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Ferenc pápa a hétfő reggeli sz...  Békés estét - jó éjszakát kív...  Kislány csokorral  Kórházzá alakították az Euroví...  Olaszországban már több mint 3...  Facebookon kaptam  Vízcseppes lila rózsa  A férfi legyen a család papja:...  Az április, egy szerelmes kam...  Édes képek - kiscicák  Lazítós estét  Jó reggelt kedves látogatóimna...  A szívünk mélyén keressük az U...  4. Titkok, melyeket nem vihete...  Facebookon kaptam  San Giovanni Rotondo harangsz...  Szuhanics Albert Ne félj!  Ne, menj el... Kulka János  Egy Kis Nyugalmat - Neoton fa...  Fáradtság és stressz elleni gy...  Viszlát március  Imádság  Április Esőt érlelő  Imádság  Jelek, hogy veszélyben vannak ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Isten hozott virágos Április!  Imádság  Isten megszegte a kijárási til...  Néptelen utcákon  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Április bolondja az, akit álta...  Ma Erdély védőszentjét Szent L...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ferenc pápa nagyheti liturgiku...  Esti kép  Vidám szép napot kívánok !  Minyó Ferencné: Április.... F...  Isten fel akar minket emelni  Facebookon kaptam  Imádság  Imádkozzunk együtt napról napr...  Facebookon kaptam  Tulipán csokor vázában  Esti kép  Ferenc pápa nagyheti liturgiku...  Tavaszi kép  Imádkozzunk együtt napról napr...  Jó reggelt  Ferenc pápa a hajléktalanokért...  Sexy nő  Menekülés az eljövendő haragtó...  Jelek, hogy veszélyben vannak ...  Olaszországban már több mint 3...  Mai harmónia kártyám  Elveszett álmok /Dalszöveg  Mai harmónia kártyám  Ave, égi király híve,  Vízcseppes lila rózsa  Facebookon kaptam  Csokor vázában  Facebookon kaptam  Narancsbőrgyilkos táplálékok  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Erdős Anna - Köszöntelek Ápri...  Levendula csokor  Eljött végre április! Április ... 
Bejegyzés Címkék
orvosok alig, létező legjobb, nemzetközileg elismert, skóciai Fettes, penicillin feltalálója, iráni felkelés, kevésbé ismert, fiatal rabot, rabnak minden, börtön hónapjai, kiszáradás folyamata, különböző vérző, emberi test, száraz száj, test fájdalommal, kiszáradás fájdalmat, további oldalakon, mindennapos tevékenységei, elvesztett mennyiséget, lélegzés során, hőszabályozó képességünk, megnövekedett vízveszteség, intenzív testmozgás, kiszáradás veszélyének, fiatal felnőttek, szomjúság érzetüket, kiszáradás legutolsó, szomjúságérzet addig, testnedvek károsodása, normális működéshez, megfelelően hidratált, enyhén kiszáradt, súlyosan kiszáradt, enyhe kiszáradás, krónikus kiszáradás, napi vízszükségletünk, testsúlyunkat kettővel, kapott eredményt, szükséges átváltásokat, szénsavas vagy, magas cukortartalma, szóda kiszárít, folyadékpótlást számolod, legjobb választás, egészséges életmód, rendszeres vízivást, felesleges vizet, sejtekbe vándorol, végeredmény végzetes, hosszú edzés, tanulmányban futókat, halál állapotához, vízbevitel legyen, csapvíz biztonságos, legtöbb városi, helyi vízműbe, vízmű mindig, palackozott vízzel, legtöbb palackozott, hozzáadott árat, magas minőségű, speciális igényű, ivás korlátozó, palackot sima, szűrt vízzel, csapvized minőségében, piacon nagyon, kémiai anyagokat, legjobban tele, első dolgod, nagy pohár, kávé előtt, pohár vizet, étkezés előtt, étkezés után, nátrium szint, vízfogyasztás között, emésztési folyamatot, gyomornak vízre, vízhiány nagyban, tápanyagok lebontását, májnak szintén, elraktározott zsírt, veséid háttérbe, lecsökkent vérmennyiség, méreganyagokat eltávolítani, első héten, szükséges mértékig, sóbevitel egyensúlyáról, legbiztosabb módja, első dolog, kiszáradás jele, hirtelen reakciók, kiszáradást jelzik, vizet elveszíti, test legprecízebb, intelligens alkotás, vízháztartás egyensúlyáért, védekezésért felel, liter vizet, légzés tulajdonképp, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 75 db bejegyzés
Összes: 3916 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 5608
  • e Hónap: 1985
  • e Év: 171728
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.