Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mai Friss
  2017-04-21 22:30:33, péntek
 
 




MAI FRISS


Megjósolták az Iszlám Állam rémtetteit, de ez nem minden, a legszörnyűbb még hátra van!
2017-04-21 a2z news


Nostradamus megjósolta az Iszlám Állam rémtetteit, de ez még nem minden, hiszen a legszörnyűbb még hátra van!

A 16. századi francia filozófusnak a legtöbb jóslata bejött. Nostradamus előre látta, hogy eljön az a nap, mikor Közel-Keletről szélsőséges iszlamista terrorszervezet igyekszik uralma alá vonni a keresztény Európát, ami a harmadik világháború kirobbanását fogja eredményezni.

Az express.co.uk szerint Nostradamus feljegyzéseiben “egy Mezopotámiából származó, barbár cselekedeteket végrehajtó csoport" fogja rettegésben tartani a keresztény világot. Sokan úgy gondolják, hogy ez a csoportosulás az Iszlám Állam. Az ókori Mezopotámia a mai Irak területén feküdt, az elmúlt években az Iszlám Állam szélsőséges tagjai elsősorban Irak területének nagyrészét igyekeztek megszerezni. Nostradamus azt jósolta, hogy ez a szélsőséges csoportosulás “rendkívül gonosz tetteket fog elkövetni, zsarnokoskodni fog, követői fekete ruhába öltözve fogják elhozni a halált."

Azt a szörnyű dolgot is előrevetítette, hogy 2017-ben fog kitörni a harmadik világháború, ami az Iszlám Állam és nyugati világ között fog zajlani. Szerinte a háború 27 éven keresztül tart majd.

Link








Gyűlölünk titeket, és mindent, amit képviseltek! El fogunk titeket pusztítani!
2017-04-21 a2z news

Gyűlölünk titeket, és mindent, amit képviseltek. El fogunk titeket pusztítani - nagyjából ezt üzeni az Iszlám Állam Európának, és nemcsak úgy általánosságban az európai népeknek, hanem egészen konkrétan az unió politikai elitjének. Annak a politikai elitnek, amelyik egyébként nem nagyon hajlandó meghallani az átlagember félelmeit, aggodalmait a muszlim bevándorlással kapcsolatban, hanem ezerszer megrágott, simára formált mirelit-magyarázatokkal próbálja a kételyeket eloszlatni.

A terroristák nem véletlenszerűen választanak célpontot, hanem nagyon is mérlegelik e választások jelképes jelentőségét. A brüsszeli repülőtéren az amerikaiaknak üzentek azzal, hogy a várócsarnokban az American Airlines check-in pultja és egy Starbucks kávézó mellett robbantotta fel magát a két öngyilkos merénylő. Maelbeeknél nyilvánvalóan az unió volt a cél - annak leginkább elérhető, ,,puha" célpontja, mivel a nagy irodaházakba nem lehet olyan könnyen bejutni.

Egyelőre legfeljebb annyit állapíthatunk meg: a bombák hordozta üzenet leginkább az Európai Uniónak szólt, ami a terroristák számára nem egy tehetetlen, kiszolgált politikusok által vezetett, méregdrága sóhivatalt jelent, hanem megtestesíti számukra az egész nyugati döntéshozó elitet.

forrás: valasz.hu

Link








Csintalan és Bokros is százmilliókat kapott az olajmaffiától
Oláh Gellért 2017. április 21. 13:58

A Pesti Srácok interjút készített a hírhedt Kisbandival, aki kitálalt.

A Politikai Prostitúció Nagymesteri címére igényt tartó Csintalan Sándor, valamint Bokros Lajos volt pénzügyminiszter milliárdos haszonhoz segítette Portikot.

Az alvilág pénztárosaként gúnyolt Lakatos András interjút adott a Pesti Srácoknak. Az éjszakai életben csak Kisbandiként ismert férfi videóinterjújában ezúttal az olajmaffiával összejátszó rendőrökről és politikusokról rántja le a leplet.

Lakatos elmondásai súlyos látleletet adnak arról az időszakról, amikor hazánkban az olajszőkítők irányították a politikát, amikor minden áldott nap felrobbantottak egy autót egy “vállalkozóval", és a bűnözők hadszíntérré változtatták Budapestet. Szóba kerül, hogy a szervezett bűnözői köröknek minden pénzt megért, hogy kiépítsék a politikai kapcsolataikat, miután rájöttek arra, hogy az ,,elit" kilóra megvehető.

A férfi elmondja, hogy kenőpénz fejében miként segítette milliárdos haszonhoz Portik Tamást és körét az MSZP egykori nagykutyája, Csintalan Sándor, valamint pénzügyminiszterként Bokros Lajos, de elhangzik Draskovics Tibor neve is.


A teljes videó itt tekinthető meg:

Kisbandi kitáltalt - Százmilliós olajpénzek Csintalannak és Bokros Lajosnak - PS Mozi

Link



Forrás

Link








Le Pen ki mondta a bevándorlásról azt, amit eddig még senki nem mert!
2017-04-20 a2z news

Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front elnökjelöltje szerint a tömeges bevándorlásra nem lehetőségként kell tekinteni, hanem tragédiaként.

A migránsok elszállásolása helyett pedig inkább a franciáknak kellene lakást osztani.

Le Pen keddi beszédében ígéretet tett arra, hogy megválasztása esetén azonnal leállítja a tömeges bevándorlást.

Azt mondta, már az első néhány hétben moratóriumot vezetne be, mert Franciaország nem tud megélhetést adni több millió bevándorlónak, miközben 9 millió munkanélküli él az országban és 7 millióan élnek mélyszegénységben.

Le Pen a TF1 hírügynökségnek nyilatkozva kifejtette, a migránsok beengedése versenyhátrányba hozta a francia munkásokat, és lenyomja a béreket, emiatt tragédia az európaiak számára.

Egyúttal ígéretet tett arra, hogy megválasztása esetén nem az afrikai és közel-keleti migránsokat, hanem a franciákat részesítené előnyben, amikor szociális lakásjuttatásról vagy munkahelyteremtésről van szó.

forrás: hidfo.ru

Link








Az újságiró megkérdezi a migránst, hogy mit akar dolgozni Münchenben. A válasz egészen elképesztő:

- Nem, nem akarok dolgozni. Én csak Németországban akarok élni - jön a megdöbbentő válasz.

10 napja van Németországban és nyiltan kijelenti, hogy soha nem akar dolgozni, hanem élete végéig segélyből akar élni és mihelyt tudja, hozza a családját is, hogy ők is a nagylelkű német szociális hálón élősködjenek:

- Ha megkapom a német állampolgárságot, én azonnal idehozom a családom. Nincsenek tul sokan, csak tízen. Szüleim és testvéreim.


Link








Az EP harmada Soros zsebében van

Link



Soros emberei elárulták, hogyan lehet megbuktatni Orbánt

Link



Kirobbant a botrány! Brutális leleplezés Soros magyarországi tevékenységéről!
2017-05-05 a2z news

Link



Így működik a Soros-hálózat - HOGYAN SZÖVI BE SOROS HÁLÓJA A MAGYAR IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁST (1. RÉSZ.)

Link



HOGYAN SZÖVI BE SOROS HÁLÓJA A MAGYAR IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁST? (2. RÉSZ))

Link



HOGYAN SZÖVI BE SOROS HÁLÓJA A MAGYAR IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁST? (3. RÉSZ)

Link








 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: állampolgárságot, versenyhátrányba, lakásjuttatásról, pénzügyminiszter, magyarázatokkal, általánosságban, tevékenységéről, felrobbantottak, feljegyzéseiben, hírügynökségnek, terrorszervezet, véletlenszerűen, bevándorlásról, elszállásolása, kapcsolataikat, előrevetítette, várócsarnokban, zsarnokoskodni, pénztárosaként, cselekedeteket, politikusokról, bevándorlással, mezopotámiából, németországban, megválasztása, lehetőségként, franciaország, bevándorlónak, bevándorlásra, olajmaffiával, csoportosulás, vállalkozóval, olajmaffiától, százmilliókat, magyarországi, elnökjelöltje, legtöbb jóslata, keresztény Európát, harmadik világháború, keresztény világot, ókori Mezopotámia, elmúlt években, szélsőséges csoportosulás, szörnyű dolgot, európai népeknek, unió politikai, politikai elitnek, átlagember félelmeit, muszlim bevándorlással, kételyeket eloszlatni, brüsszeli repülőtéren, amerikaiaknak üzentek, Iszlám Állam, Iszlám Állam Európának, American Airlines, Európai Uniónak, Oláh Gellért, Pesti Srácok, Politikai Prostitúció Nagymesteri, Csintalan Sándor, Bokros Lajos, Lakatos András, Pesti Srácoknak, Portik Tamást, Draskovics Tibor, Bokros Lajosnak, Marine Le Pen, Nemzeti Front, HOGYAN SZÖVI BE SOROS HÁLÓJA MAGYAR IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁST,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Neked tudnod kell  Mi lenne ha  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Elköszönt  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép álmokat!  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Minden harmadik...  Leonardo da Vinci gondolata  Örülök, hogy látlak!  Nem számIt  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Fekete István - Akác  Nevem  Akarat  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Egy maradéktalanul uralt világ  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Leonardo da Vinci gondolata  Albert Einstein gondolata  A jó emberek mindig szépek mar...  Németh László tollából  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Png csokor  Png cica  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Nem tudhatod  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  képre írva  George Gordon Lord Byron: Inez...  Mai harmónia kártyám  Alázat  Facebookon kaptam  Akarat  Makszim Gorkij gondolata  Lóhere  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Jó éjszakát  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Mai harmónia kártyám  Nagyi telefonál  A másik dolog,  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Paul David Tripp Április 20  Fekete István - Akác  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Png nő  Adakozás  Akarat  Mindig jusson idő nevetni  Esti kép  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz... 
Bejegyzés Címkék
legtöbb jóslata, keresztény Európát, harmadik világháború, keresztény világot, ókori Mezopotámia, elmúlt években, szélsőséges csoportosulás, szörnyű dolgot, európai népeknek, unió politikai, politikai elitnek, átlagember félelmeit, muszlim bevándorlással, kételyeket eloszlatni, brüsszeli repülőtéren, amerikaiaknak üzentek, unió volt, nagy irodaházakba, bombák hordozta, terroristák számára, egész nyugati, hírhedt Kisbandival, alvilág pénztárosaként, éjszakai életben, olajmaffiával összejátszó, olajszőkítők irányították, bűnözők hadszíntérré, szervezett bűnözői, politikai kapcsolataikat, férfi elmondja, teljes videó, francia Nemzeti, tömeges bevándorlásra, migránsok elszállásolása, franciáknak kellene, tömeges bevándorlást, első néhány, migránsok beengedése, francia munkásokat, európaiak számára, franciákat részesítené, újságiró megkérdezi, válasz egészen, megdöbbentő válasz, nagylelkű német, német állampolgárságot, állampolgárságot, versenyhátrányba, lakásjuttatásról, pénzügyminiszter, magyarázatokkal, általánosságban, tevékenységéről, felrobbantottak, feljegyzéseiben, hírügynökségnek, terrorszervezet, véletlenszerűen, bevándorlásról, elszállásolása, kapcsolataikat, előrevetítette, várócsarnokban, zsarnokoskodni, pénztárosaként, cselekedeteket, politikusokról, bevándorlással, mezopotámiából, németországban, megválasztása, lehetőségként, franciaország, bevándorlónak, bevándorlásra, olajmaffiával, csoportosulás, vállalkozóval, olajmaffiától, százmilliókat, magyarországi, elnökjelöltje, nyilvánvalóan, állapíthatunk, amerikaiaknak, kirobbanását, változtatták, tragédiaként, kapcsolatban, hadszíntérré, eredményezni, jelentőségét, legszörnyűbb, csintalannak, kisbandiként, élősködjenek, megtestesíti, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 83 db bejegyzés
Összes: 4844 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2974
  • e Hét: 11429
  • e Hónap: 51250
  • e Év: 229125
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.