Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az EU eljárást indíthat Magyarország ellen
  2017-05-18 20:45:27, csütörtök
 
 




Az EU ELJÁRÁST INDÍTHAT MAGYARORSZÁG ELLEN


Az Európai Parlament szerint súlyosan romlott a demokrácia és jogállamiság állapota Magyarországon, és azt kérik, hogy az Európai Unió indítsa el a ,,hetes cikk" néven elhíresült vizsgálatot.

A javaslatot a szocialisták, a liberálisok, a zöldek és az egyesült baloldal nyújtotta be, melyet az Európai Parlament 393 szavazattal 221 ellenében 64 tartózkodás mellett fogadta el.

A határozat felszólítja a magyar kormányt, hogy

Vonja vissza a menekültek tranzitzónába zárását előíró törvényt.
Vonja vissza a lex CEU-t.
Vonja vissza a civil szervezetek elleni törvényjavaslatot.


Ez még csak egy kérés


A határozat után a parlament igazságügyi bizottságának elő kell készítenie egy szavazást arról, elinduljon-e a magyar kormány szavazati jogának felfüggesztését indítványozó eljárás. Ilyen súlyos büntetést még soha, egyetlen tagállam ellen sem érvényesítettek. Ha ez az eljárás végigmegy, akkor a magyar kormány elvesztené a szavazati jogát az Európai Tanácsban.

Még csak az eljárás előkészítésének elindításáról van szó, a végső döntéshez (több körös konzultációk után) a tagállamok kormányainak minősített többségére is szükség lenne.

A kormánypártok szerint felháborító az EP határozata Magyarországról és kicsi az esélye, hogy életbe lépjen az uniós szerződés hetedik cikkelye Magyarországgal szemben és felfüggesztenék Magyarország szavazati jogát.

Szijjártó Péter külügyminiszter szerint a mostani szavazás gyakorlatilag egy Tavares-jelentés helyett egy Soros-jelentésről szólt, Soros György hálózatának egy újabb támadását láthatjuk Magyarországgal szemben. A Soros-jelentés felháborító, és az EP Magyarországra akarja erőltetni az illegális bevándorlást. Szijjártó szerint mindegy, milyen jelentéseket fogadtatnak el az EP-vel, a magyar kormány csak Magyarország és a magyar emberek biztonságát tartja szem előtt.

Az EP-határozata baloldali politikai provokáció!!!!


De mi is az a hetes cikk???

Link



Az uniós szerződés 2. cikkelye tartalmazza azokat az alapértékeket, melyeket az unióban közösnek neveznek: a szabadság, az egyenlőség, az alapvető emberi jogok, a jogállamiság, a demokrácia, a kisebbségi jogok. Ezek közül melyiket nem tartja be Magyarország? Pont az EU az, aki ebben a cikkben foglalt "egyenlőség" elvét messzemenően nem tartja be a később belépő tagokkal és főleg a Kelet-európai országokkal szemben!

Vagy talán ők a tényleges EU értékeket kérik számon: homoszexualitás, kisebbségi deviancia, mint kizárólagos hatalmi tényező, a hazudozás korlátlansága és következmény nélkülisége. Harácsolás bármi áron, gyarmattartás korlátlansága stb. ???



Megszavazz/T/ák a szocialisták a Magyarország elleni 7. cikkes javaslatot az EP-ben

Link


Link



Ő az Európai Néppárt árulója, Soros csicskája

Link



Szijjártó visszaszólt a magyarokat sértegető Bill Clintonnak

Link



A lengyelek szerint súlyosabb következményei lennének a migránskvóták elfogadásának, mint a brüsszeli büntetésnek

Link



Lengyel EP-alelnök: nem a jogállamiságról szól a Magyarország elleni támadás

Link



Inkább az uniós szankciókat választja Lengyelország, mint a migránsok betelepítését

Link



Nógrádi: "Készülni kell! Európa minden eddiginél nagyobb veszélyben van! Könyörtelenséget tervez az Iszlám Állam!"

Link



Magyarországi célpontokat nevezett meg az Iszlám Állam!

Link



Kicsoda Soros György? /nekünk-seggfejeknek-de a mi pénzünkön?!/

Link



Izrael sem kér Soros Györgyből

Link



Minden magyar embert arcul csaptak
/Így kellene viselkednie a mai magyar ellenzék többi pártjának és tagjainak!/

Link



Magyarország mellett két másik ország ellen is eljárást indít az EU a kvóták miatt. Az egyik óriási meglepetés

Link



Nicolas Sarkozy: Magyarországon demokrácia van
/Védelmébe vette a volt francia államfő Magyarországot, mivel szerinte a francia elit indokolatlanul meg akar mindenkit leckéztetni. /

Link



Meglepő fordulat! Mégsem lesz eljárás Magyarország ellen Brüsszelbe

Link



Itt a nagy hazugság! Nulla az esélye a Magyarország elleni 7. cikkelynek! Nem vállalnák a következményét!
/... Egyébként nemhogy van élet az EU-n kívül, hanem lassan csak ott van már élet./

Link



A brüsszeli vezetésnek mennie kell - térképen mutatjuk az únios polgárok véleményét róluk

Link



Németország Orbánt élteti! Merkel forrong a dühtől, mindenkit megdöbbentő kijelentést tett!

Link



Soros paródia

Link











 
 
0 komment , kategória:  Tragédiák - katasztrófák  
Címkék: könyörtelenséget, előkészítésének, magyarországgal, külügyminiszter, felfüggesztenék, magyarországról, érvényesítettek, felfüggesztését, jogállamiságról, homoszexualitás, magyarországot, magyarországon, indokolatlanul, következményei, következményét, magyarországra, bizottságának, tranzitzónába, elindításáról, magyarországi, korlátlansága, gyarmattartás, alapértékeket, migránskvóták, betelepítését, lengyelország, elfogadásának, gyakorlatilag, kormánypártok, magyarország, jogállamiság, kormányainak, szocialisták, jelentéseket, konzultációk, seggfejeknek, egyesült baloldal, határozat felszólítja, magyar kormányt, menekültek tranzitzónába, civil szervezetek, határozat után, parlament igazságügyi, szavazást arról, magyar kormány, eljárás végigmegy, szavazati jogát, eljárás előkészítésének, végső döntéshez, tagállamok kormányainak, kormánypártok szerint, uniós szerződés, ELJÁRÁST INDÍTHAT MAGYARORSZÁG ELLEN, Európai Parlament, Európai Unió, Európai Tanácsban, Szijjártó Péter, Soros György, Európai Néppárt, Bill Clintonnak, Lengyel EP-alelnök, Iszlám Állam, Kicsoda Soros György, Soros Györgyből, Nicolas Sarkozy, Németország Orbánt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mindig jusson idő nevetni  Rátalálsz  Bertolt Brecht -től idézet  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Esti kép  Alvó cicák  Png kutya  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Szép estét  Hogy lehet megtartani  Alázat  Nagyi telefonál  Reggel van  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Szép estét  A Megváltó szolgálatában  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png férfi  Makszim Gorkij gondolata  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A kételkedés kezelése  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Akarat  Szép estét  Bertolt Brecht -től idézet  A boldog családok mind hasonló...  Png telefon  Mi lenne ha  Kaffka_Margit  Erdőn  Ne kapaszkodj magasabbra,  A másik dolog,  Png kutya  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png lepke  s immár én is felragyogva, ért...  A televizió nem a kultúrát kép...  Szép estét  Alázat  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Akarat  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Jó éjszakát  210 éve született a SZÓZAT meg...  Egy maradéktalanul uralt világ  A másik dolog,  képre írva  Facebookon kaptam  Akarat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szép estét  Zilahy Lajos gondolata  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Popper Péter szavai  Éretlen vers  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Szép napot kívánok  Ami embereknek lehetetlen, az...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet 
Bejegyzés Címkék
egyesült baloldal, határozat felszólítja, magyar kormányt, menekültek tranzitzónába, civil szervezetek, határozat után, parlament igazságügyi, szavazást arról, magyar kormány, eljárás végigmegy, szavazati jogát, eljárás előkészítésének, végső döntéshez, tagállamok kormányainak, kormánypártok szerint, uniós szerződés, mostani szavazás, újabb támadását, illegális bevándorlást, magyar emberek, unióban közösnek, alapvető emberi, kisebbségi jogok, cikkben foglalt, később belépő, hazudozás korlátlansága, magyarokat sértegető, lengyelek szerint, migránskvóták elfogadásának, brüsszeli büntetésnek, jogállamiságról szól, uniós szankciókat, migránsok betelepítését, kvóták miatt, egyik óriási, volt francia, francia elit, nagy hazugság, brüsszeli vezetésnek, únios polgárok, könyörtelenséget, előkészítésének, magyarországgal, külügyminiszter, felfüggesztenék, magyarországról, érvényesítettek, felfüggesztését, jogállamiságról, homoszexualitás, magyarországot, magyarországon, indokolatlanul, következményei, következményét, magyarországra, bizottságának, tranzitzónába, elindításáról, magyarországi, korlátlansága, gyarmattartás, alapértékeket, migránskvóták, betelepítését, lengyelország, elfogadásának, gyakorlatilag, kormánypártok, magyarország, jogállamiság, kormányainak, szocialisták, jelentéseket, konzultációk, seggfejeknek, bevándorlást, indítványozó, messzemenően, következmény, leckéztetni, biztonságát, visszaszólt, tartalmazza, fogadtatnak, igazságügyi, megdöbbentő, szankciókat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 83 db bejegyzés
Összes: 4844 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3541
  • e Hét: 11996
  • e Hónap: 51817
  • e Év: 229692
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.