Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Marton ügy
  2017-10-24 22:30:22, kedd
 
 










A MARTON ÜGY


Puszild meg! - mondta nyitott sliccel a nagy magyar rendező

Link



Sárosdi Lilla: Itt járunk a szőnyegen, ami alatt hullák vannak

Link



Sárosdi Lilla elárulta, kiről beszélt a zaklatási ügyben

Link



Marton László felfüggesztette oktatói tevékenységét

Link



Marton László lemond a főrendezői posztjáról

Link



Az áldozatok azonosították Marton barátját, ő lehet a per kulcsszereplője

Link



A gyönyörű szőke színésznő is megszólalt Marton-ügyben /Oroszlán Szonja/

Link



Stohl a Marton-ügyről: azt hiszitek, hogy a főnök máshol nem dugja halálra a beosztottjait?

Link



Fáy Miklós szerint Eszenyi Enikő tudott arról, hogy Marton László zaklatja a színésznőket

Link



Marton-botrány: Sárosdi Lillától nem is áll olyan távol a szexuális kiszolgáltatottság? (Videóval 18+)
(Az elmúlt napokban egyre több színésznő nyilvánult meg a Vígszínház korábbi igazgatójának botránya kapcsán. Elsőként Sárosdi Lilla mondta ki a rendező nevét, aki állítólag szexuálisan zaklatta őt fiatal kezdő színész korában. A Krétakör művésznőjéről olvasóink küldtek videókat, melyeket maga a Krétakör társulata osztott meg az interneten. Az előadásrészletek alapján - bár ez a szexuális zaklatási ügy súlyát nem kisebbíti és következményeit nyilván nem befolyásolja - Sárosdi nem az szemérmes nő, akinek a nyilatkozata alapján gondolnánk. A videómegosztó portálon látható jeleneteken anyaszült meztelenül szerepel, rendkívül kellemetlen pózokban, van, ahol több férfival egyszerre. (A videót csak 18 éven felüli olvasóink nyissák meg!)

Link



Fábián Anita szerint minden férfit gyerekkorban ivartalanítani kell, akkor nincs zaklatás

Link



A művészet szentélye /Bayer Zsolt/

Link



Kapcsolódó videók:

Krétakör - Lúzer - 2016. márc. 13.
Link


Krétakör - Lúzer (2 min.)
Link


Alinda - Sárosdi Lilla
Link


Sárosdi Lilla megnevezte zaklatóját 2017.10.20.
Link


Sárosdi Lilla 2017. 10.27.
Link



Robbanás előtt a másik színházi botrány: a szakma már tudja, ki a következő

Link



A lincselés utáni csend - Szász János a Marton László ügyről

Link



Visszakozás

Link








Íme a titkos terv a szexuális zaklatási ügyek mögött
Közzétéve: 2017. november 09. Szerző: Edward Blake


A szexuális zaklatási ügyek mögött valójában nem más áll, mint a liberális értelmiség hatalmi harca. Az új liberális értelmiség a szexuális erőszakot elszenvedetteket felhasználva kegyetlenül leszámol a régi liberális értelmiséggel. Ez lenne Schilling Árpád eddigi legjobb rendezése?

Schilling Árpád korábban is át akarta rajzolni a balliberális erőviszonyokat

A baloldali és liberális világban különleges hagyománya van az egymással való leszámolásnak. Bár a módszerek korról korra változnak, egy dolog biztos: sosem válogatnak az eszközökben.

Schilling Árpádot nem kell bemutatni. Régóta csinálja már a Soros alapítványai által is támogatott Krétakört. Látszólag mindig is büszke volt arra, hogy ő nem hagyományos ,,kőszínházban" rendez, hanem egy alternatív színi társulatot vezet. Ezt interjúiban mindig gondosan ki is hangsúlyozta.

Aztán azt is tudjuk Schillingről, hogy nagyon nem szereti ezt a kormányt. Ennek pedig nem elég hogy minden egyes fórumon hangot is ad, de cselekszik is. Az ő szárnyai alól bújt ki például Gulyás Márton, aki folyamatosan ,,civil" ellenzéki megmozdulásokat szervez. De az ellenzék szervezésében maga Schilling Árpád is oroszlánrészt vállalt, amikor például a Tanítanék Mozgalom tüntetéseit szervezte-rendezte.

Az bizton állítható, hogy Schilling és körei abban érdekeltek, hogy teljesen átrendezzék a politikai és közéleti erőviszonyokat, ezen belül pedig a bal-liberális ellenzéket. Ez azonban nem sikerült sem a Krétakörrel, sem a Humán Platformmal, sem a Tanítanék Mozgalommal, ahogy nem sikerült a Közös Ország Mozgalommal sem.

Schilling megérzi a Weinstein-ügyben rejlő lehetőséget

A balliberális oldal nagyon úgy tűnik, hogy elengedte a 2018-as választást. Mind a baloldali pártok, mind a balliberális értelmiség már 2018 utánra készülnek. És a mai forgatókönyvek szerint egy tovább szűkölő térben kell elképzelniük a túlélést. Ebben a jövőbeli helyzetben egyáltalán nem mindegy, hogy ki milyen pozíciót fog.

Schilling valószínűleg meglátta az amerikai Weinstein-ügyben rejlő lehetőséget. Mivel a hazai liberális elit épp olyan aberrált, mint a Hollywood, megrendezte élete legjobb darabját: a Marton-ügyet.

Persze nem arról van szó, hogy a Marton-ügy nem történt meg. De annak tálalása és koreográfiája egy tökéletesen kivitelezett kampánynak tűnik. Nézzük szépen sorban:

1. Schilling felesége, Sárosdi Lilla elmondja, hogy őt is zaklatták.

2. Sárosdi majd egy héten át lebegteti, hogy ki lehetett az erőszaktevője.

3. Emiatt hosszan folyik találgatás, a gyanú több színházi rendezőre is rávetül.

4. Sárosdi előáll a névvel.

5. Martont bocsánatkérésre, ellenkező esetben rágalmazási per indítására buzdítja.

6. Marton kezdetben tagad, majd felemásan bocsánatot kér.

7. A régi liberális értelmiség Marton, míg az új liberális értelmiség Schilling-Sárosdi páros oldalára áll.

8. Sárosdi elfogadja a bocsánatkérést, de Schilling nem.

9. A liberális média kitagadja azokat, akik nem állnak a Schilling-Sárosdi páros oldalára.

10. További Marton-áldozatok kerülnek elő.

11. További színházi rendezők keverednek gyanúba.

12. A Schilling-Sárosdi dicsfényben áll, mint a liberális világ megtisztítója.

Itt tartunk most.

A következőkben pedig Schilling és körei szépen nyugdíjba fogják küldeni a régi liberális elitet majd elfoglalják annak pozícióit.

Schilling megcsillantja zsenialitását és ezáltal elárulja magát

Persze a sztori így meredeknek tűnik. Azonban az apró részletek kiadják a nagy képet. Schilling ugyanis - mint egy Colombo-rész gyilkosa - nem bírta ki, hogy ne mondja el, hogy micsoda zseni, és hogyan is tervelte ki, valósította meg a nagy leszámolást. Nézzünk pár nyilatkozatot:

Schilling a HírTV-n elmondta mi a cél az egész molesztálási botrány mögött, a régi liberális elit leváltása:

,,Itt egy nagyon komoly pillanathoz értünk el, amikor szembe kell néznünk azzal, hogy ezt a rendszerváltást ezt valahogy saját magunkban és a berkeinkben is el kéne kezdeni."



A Sárosdi Lilla által indított lavina Kerényi Miklós Gábort is elsodorta

Link



Aztán a 168 órának elmondta, hogy milyen tudatosan építették fel az egész kampányt, ennek egy mozzanata:

,,A bejelentés előtti éjszakán közösen megpróbáltunk formába önteni egy szöveget, ami megindokolta volna, hogy miért tesszük meg. Lilla még gyakorolta is, hogy papír nélkül mondhassa el."

És a végén felszólítja a színházakat, hogy a társulatok hozzák nyilvánosságra a molesztálási ügyeket. Azért, hogy az ügy ne álljon meg, gördüljön tovább és még több embert temessen maga alá.

,,És azért tartom nagyon fontosnak, hogy a színházi intézmények, amik ugye államilag fenntartott kulturális intézmények, én nagyon bátorítanám őket, amennyire csak lehet, ha egyáltalán bárki is még hallgat ránk közülük, hogy azért valahogy segítse hozzá a társadalmat ahhoz, hogy ezekről az ügyekről azokon a szinteken lehessen beszélni. Nem csak mint egy előadás formájában, hanem hogy fórumot tartsanak ebben a kérdésben."

Gyomorforgató belegondolni, hogy ezek a liberális értelmiségiek, akik minden nap diktatúráznak itthon és külföldön egyaránt valójában mit is kezdenek azzal, ha egy kis hatalom is a kezükbe kerül.

Ahhoz viszont kétség sem fér, hogy Schilling Árpád megrendezte élete darabját, Sárosdi Lilla pedig eljátszotta élete alakítását. Ettől még természetesen az egész ügy súlyos és egyben gusztustalan. De legalább ilyen hányingerkeltő, ahogy a Schilling-Sárosdi páros ezt az egész ügyet arra használja fel, hogy hatalmi pozíciókat fogjon.


Íme a titkos terv a szexuális zaklatási ügyek mögött

Link



Öt hasonlóság a modern szexuális zaklatás hisztéria és a Sztálini Nagy Terror között

Link



Beteg emberek beteg dolgai

Link

















 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Címkék: előadásrészletek, elszenvedetteket, következményeit, felfüggesztette, megmozdulásokat, kulcsszereplője, rendszerváltást, bocsánatkérésre, forgatókönyvek, erőviszonyokat, nyilvánosságra, bocsánatkérést, ivartalanítani, hányingerkeltő, művésznőjéről, azonosították, gyomorforgató, videómegosztó, koreográfiája, erőszaktevője, tevékenységét, oroszlánrészt, leszámolásnak, megpróbáltunk, nyilatkozatot, természetesen, zsenialitását, értelmiséggel, beosztottjait, szervezésében, értelmiségiek, igazgatójának, megcsillantja, megtisztítója, diktatúráznak, következőkben, nagy magyar, zaklatási ügyben, főrendezői posztjáról, áldozatok azonosították, gyönyörű szőke, főnök máshol, elmúlt napokban, rendező nevét, előadásrészletek alapján, szexuális zaklatási, nyilatkozata alapján, videómegosztó portálon, videót csak, művészet szentélye, másik színházi, lincselés utáni, MARTON ÜGY, Sárosdi Lilla, Marton László, Oroszlán Szonja, Eszenyi Enikő, Sárosdi Lillától, Elsőként Sárosdi Lilla, Fábián Anita, Bayer Zsolt, Szász János, Edward Blake, Schilling Árpád, Schilling Árpádot, Gulyás Márton, Tanítanék Mozgalom, Humán Platformmal, Tanítanék Mozgalommal, Közös Ország Mozgalommal, További Marton-áldozatok, Kerényi Miklós Gábort, Sztálini Nagy Terror,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sadhguru idézet  Heltai Jenő: Március  Esti Ima !  Facebookon kaptam  Nem látom őket  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Rács mögé  virágvasárnap  virágvasárnap  Alvó kutyák  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Esti kép  Apu  Paul David Tripp Március 26  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Odaadja  képre írva  A jó kedv a világon  A tavasz nem csak önmagában sz...  Alvó baby  Facebookon kaptam  Vérnyomáscsökkentés  A szeretetről  Szép estét kedves látogatóimna...  Színház az egész világ,  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Kövesd a vezetőt  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam  Alvó baby  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Soli Deo gloria  Amikor még kicsi voltál...  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Szép estét kedves látogatóimna...  Várnai Zseni - Éveim  Boldogság  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  Képes idézet !  Facebookon kaptam  Képes idézet !  Esti képek  Alvó kutyák  Nem hazudnak  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kutya  Devecsery László - Húsvét  Sárkány  Facebookon kaptam  Haja van  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Heltai Jenő: Március  Óraállítás  képre írva  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Virágvasárnap a húsvét előtti  Nárcisz  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam Krisztinától  Várnai Zseni - Éveim  képre írva  Várnai Zseni - Éveim  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Graffiti bölcsesség  Hibáztam már  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Mire jók ?  Húsvéti üdvözlet !  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Táplálékok a máj egészségének ...  Reményik Sándor: Itt most virá...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nagy magyar, zaklatási ügyben, főrendezői posztjáról, áldozatok azonosították, gyönyörű szőke, főnök máshol, elmúlt napokban, rendező nevét, előadásrészletek alapján, szexuális zaklatási, nyilatkozata alapján, videómegosztó portálon, videót csak, művészet szentélye, másik színházi, lincselés utáni, titkos terv, liberális értelmiség, szexuális erőszakot, régi liberális, balliberális erőviszonyokat, egymással való, módszerek korról, dolog biztos, alternatív színi, ellenzék szervezésében, bizton állítható, bal-liberális ellenzéket, balliberális oldal, 2018-as választást, baloldali pártok, balliberális értelmiség, tovább szűkölő, jövőbeli helyzetben, amerikai Weinstein-ügyben, hazai liberális, tökéletesen kivitelezett, gyanú több, liberális média, liberális világ, következőkben pedig, apró részletek, nagy képet, nagy leszámolást, egész molesztálási, nagyon komoly, egész kampányt, bejelentés előtti, végén felszólítja, társulatok hozzák, molesztálási ügyeket, színházi intézmények, társadalmat ahhoz, ügyekről azokon, szinteken lehessen, előadás formájában, liberális értelmiségiek, kezükbe kerül, egész ügyet, modern szexuális, előadásrészletek, elszenvedetteket, következményeit, felfüggesztette, megmozdulásokat, kulcsszereplője, rendszerváltást, bocsánatkérésre, forgatókönyvek, erőviszonyokat, nyilvánosságra, bocsánatkérést, ivartalanítani, hányingerkeltő, művésznőjéről, azonosították, gyomorforgató, videómegosztó, koreográfiája, erőszaktevője, tevékenységét, oroszlánrészt, leszámolásnak, megpróbáltunk, nyilatkozatot, természetesen, zsenialitását, értelmiséggel, beosztottjait, szervezésében, értelmiségiek, igazgatójának, megcsillantja, megtisztítója, diktatúráznak, következőkben, kőszínházban, folyamatosan, balliberális, kivitelezett, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1418
  • e Hét: 9655
  • e Hónap: 36278
  • e Év: 173650
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.