Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A politikusok "lopnak"?
  2017-11-19 21:16:01, vasárnap
 
   
 


A POLITIKUSOK "LOPNAK"?
Konzervblogger 2017. november 19.


A történet valós, de bárminemű hasonlóság valós szereplőkre, csak a véletlen műve


Frissen elvált, 32 éves anyuka vagyok, két kiskorú gyermekkel, aki a jobb élet reményében egy Budapest közeli kisvárosba költözött, hogy ismét egyenesbe tegye az életét.

A válás utáni vagyonmegosztásból sikerült vásárolnom, egy kis családi házikót, ami ugyan egy kicsit viseletes állapotban volt, de azt gondoltam, hogy majd ebből én, egy igazi kis földi paradicsomot varázsolok.

Természetesen nem ment minden saját kezűkeg, ezért bizonyos munkákhoz kénytelen voltam szakemberek segítségét igénybe venni.

Így tehát megbíztam egy kivitelezőt, a házunk felújítási munkáival.

Az ajánlat reálisnak tűnt, ezért megállapodtunk,a kezdés időpontjáról is.

Persze,mivel én mindenkiben megbízok, a szerződés aláírását nem kapkodtuk el, így ma sincs aláírva.

A kivitelezés öt hétig tartott, ment a munka ezerrel.

Egy idő után feltűnt, hogy emberünk mennyire nem szívleli a jelenlegi kormányt, és azok tagjait. Többször hangoztatta is, hogy az MSZP alatt neki mennyi állami megbízása volt, most pedig ezek a mocskos tolvajok mindent ellopnak, meg a Mészáros,meg a Habony, meg a Vajna....stb.

Munka közben folyamatosan kritizálta a rádióból szóló híreket, és ismét szitkozódott, hogy ezek a mocskos politikusok mennyit lopnak.

Én elmondtam neki, hogy politikailag inkább a másik oldalon állok, de ez engem nem befolyásol, és az embereket nem ezalapján ítélem meg, hanem például a velem szemben tanusított magatartásuk, viselkedésük alapján.

Ez a téma többé nem is került szóba, de egy kicsit visszavett a folyamatos gyalázkodásból.
Egyik nap amikor leültek az emberei ebédelni, szóba elegyedtem velük, akik “titokban" megosztottak velem néhány információt.

Kiderült, hogy bizony nincsenek bejelentve a főnökük cégéhez, mert így neki több marad zsebben,és azt is megtiltotta, hogy nekem bármilyen belső információt kiadjanak. :)

Egyik este a főnökük, amikor jött az embereiért, több órát késett, mert állítólag a NAV lefoglalta az autóját, adótartozásra hivatkozva, de persze ez is a “felcsúti törpe" miatt van, és ezért másikat kellett szereznie.

A munka végül elkészült, ők összeszedték a szerszámaikat, gépeiket, köszöntek és távoztak. A vezér közölte, hogy eljött az elszámolás ideje.

Megegyeztünk, hogy másnap este találkoztunk.

Bár nekem egy kicsit furcsa volt, hogy mindennek egy Mc'Donalds-ban kellett szerét ejteni, de gondoltam, hogy elfoglalt, és nem tulajdonítottam nagy feneket a dolognak.

Leültünk, majd az orrom elé rakta az elszámolást (több milliós nagyságrendű összegről beszélünk).

Mivel a pénzt aznap vettem ki a bankból,és a számok is stimmeltek, így nem volt probléma a kifizetése. Ő az összeget, megszámolta, majd nyújtotta a kezét, és indulni készült.

Én erre megkérdeztem tőle, hogy megkaphatnám-e a számlát?

Azt válaszolta, hogy a számlatömbjét, sajnos otthon hagyta, de majd holnap bedobja a számlát a postaládámba. Mondtem neki, hogy rendben van, várom.

Ez több mint egy hónappal ezelőtt történt, de a számla azóta sem érkezett meg, a telefonra nem reagált, egészen mostanáig. Ma egy másik számról hívtam, amit csodák-csodájára felvett, így meg tudtam kérdezni, hogy mi a helyzet?

A válasz az volt, hogy nem tudja, hogy miről beszélek, ők soha nem dolgoztak nálunk!
Azt hittem, hogy a pofám leszakad.

Na, gondoltam hogy most emberedre találtál, és ezt egy ilyen “tökös" pesti lánnyal nem lehet megcsinálni. Tudom, hogy hol vásárolt, és elindultam, hogy legalább az anyagokról szerzek számlamásolatot.

A kereskedésben közölték, hogy igen náluk szokott vásárolni, de nem adhatnak ki információt.
Nagyon elkeseredtem, hogy itt sem jártam sikerrel.

Miközben az autómhoz mentem, a kereskedésben dolgozó egyik alkalmazott, elmondta, hogy az anyagok többségét ő írta ki, de a vállalkozó nem kért számlát semmiről sem, mert így az ÁFA-t elfelezik a kereskedővel.

Puff neki.

Szóval, ami kiderült számomra, illetve amit a vállalkozó elsíbolt:

anyagköltség ÁFA tartalma kb: 1.080.000.-Ft
mukabér járulék hat emberre: 6 x 80.000.-Ft = 480.000.-Ft

tehát kb: 1.560.000.-Ft, és a garanciával sem kell törődnie.

Tanulság: Az MSZP alatt jobb volt, mert ezek “a politikusok lopnak"


Link
HOGYAN "LOPTA MEG" AZ ORBÁN KORMÁNY 2010 ÓTA A MAGYAR EMBEREKET?

Link
Döbbenetes mennyiségű pénz hagyta el Magyarországot
Napi hu 2013.05.24.

A hetvenes évektől fogva Magyarországról 242 milliárd dollárt vittek ki offshore területekre egy 2010-es adat szerint. Figyelembe véve, hogy az IMF adatai alapján 2009-ben hazánk bruttó külső adóssága nem érte el a százmilliárd dollárt, Magyarország nemhogy nem eladósodott ország, hanem finanszírozó - derült ki egy tanulmányból.

Nem meglepő, hogy az uniós csúcson kulcskérdés volt az adóelkerülés, adócsalás, banki titokkezelés, hiszen a gazdasági válságban az államok kénytelenek vagy spórolni, vagy extra bevételeket generálni − utóbbira kínál lehetőséget a máshová menekített adózatlan vagyonok megcsípése.

A minap nyilvánosságra hozott Oxfam-becslés, amely szerint a globális betétállomány 19,5 százaléka lehet offshore központokban, mellbevágó; ez az összeg 18,5 ezer milliárd dollárt tesz ki, és csak a hatoda után adóztak (Napi Gazdaság, 2013. május 23.). A Tax Justice Network (TJN) nonprofit társaság tavalyi tanulmánya még durvább helyzetről ad számot. Állításuk szerint a világ adóparadicsomaiban elhelyezett vagyon 2010-ben 21−32 ezer milliárd dollár között lehetett; ez konzervatív becslés − teszik hozzá −, ráadásul kizárólag a pénzbeni vagyonra vonatkozik, az anyagi javakra, ingatlanokra, autókra, hajókra nem.

A gond első körben az, hogy vajon mennyi adókiesés kapcsolódik ezekhez a pénzekhez − ezt valójában nem is lehet pontosan meghatározni, hiszen nem mindegy, hogy a vagyont milyen formában mentették ki, adóztak-e utána, illetve az adótervezés során milyen szabályok helyett alkalmaztak alternatív megoldásokat. A tanulmány azonban arra is felhívja a figyelmet, hogy számos komoly külső eladósodottsággal küzdő állam az offshore helyszínekre mentett vagyonok révén valójában nettó finanszírozója a nemzetközi gazdaságnak. A TJN összesen 154 államra vonatkozó becsléséből kiválasztotta azt a 139-et, amelyek viszonylag gyenge vagy rossz jövedelmezőségűek, s jelentős mértékű a külső eladósodottsági rátájuk.

Ezekből az országokból a hetvenes évektől napjainkig 7,3−9,3 ezer milliárd dollárt vittek ki offshore területekre, miközben a teljes külső adósságuk összesen 4 ezer milliárd dollárra rúg. A tíz legnagyobb kintlévőséggel rendelkező állam hasítja ki a teljes összeg hatvan, a húsz legnagyobb pedig az összeg 80 százalékát. A legnagyobb kimentett vagyon, 1189 milliárd dollár Kínára jut, ezt Oroszország és Korea követi. Európát Magyarország mellett Lengyelország, Ukrajna és Törökország képviseli a listán.

Magyarország a 2010-es adat szerint a 13. volt a maga 242 milliárd dollárjával, ami főleg annak fényében hatalmas összeg, hogy az ország bruttó külső adóssága 2009-ben az IMF adatai szerint nem érte el a százmilliárd dollárt. Ezek szerint tehát Magyarország az offshore vagyonoknak köszönhetően nemhogy nem eladósodott, hanem finanszírozóként jelent meg − az államnak azonban ebből nem sok haszna volt.

Elszállt vagyonok Milliárd dollár
Kína . . . . . . . . . . . . 1189
Oroszország . . . . . . .798
Dél-Korea . . . . . . . . 779
Brazília . . . . . . . . . .. 520
Kuvait . . . . . . . . . . . 496
Mexikó . . . . . . . . . . . 417
Venezuela . . . . . . . . .406
Argentína . . . . . . . . .399
Indonézia . . . . . . . . .331
Szaúd-Arábia . . . . . .308
Nigéria . . . . . . . . . . .306
Malajzia . . . . . . . . . .283
Magyarország . . . . . 242
Szingapúr . . . . . . . . .169
Ukrajna . . . . . . . . . . 167
Lengyelország . . . . . 165
Törökország . . . . . . . 158
Irán . . . . . . . . . . . . . .147
Elefántcsontpart . . . . .141
Kazahsztán . . . . . . . . 138
__________________________
Összesen . . . . . . . . .7559

Forrás: Tax Justice Network


Döbbenetes mennyiségű pénz hagyta el Magyarországot
Napi hu 2013.05.24.

Link
Kedves Orbán fóbiások!

Egy kis szösszenet még a a MANYUP-ról..
Talán az is megérti, aki eddig nem értette.

“Orbán Viktor haveri zsebekbe tömködte, elherdálta, az erőszakkal az államiba kényszerített emberek, időskori megtakarításait!“. Így szól a blabla...

Biztos, hogy ismerjük, a történetet?

Horn Gyula kormánya, a Világbank “noszogatására" vezette be, a KÖTELEZŐ és az ÖNKÉNTES alapú magán-nyugdíjpénztári rendszert. A lakosság befizetései mellé, a szoclib. kormány HAVI 30 MILLIÁRD KÖZPÉNZZEL megtámogatta a pénztárakat!

Honnan volt havi 30 milliárd erre?

HITELBŐL!

Honnan jött erre a hitel?

MAGÁNBANKOKTÓL, JÓ KIS KAMATRA!

SZÁMOLJUNK!:

Havi 30 milliárd, + évi 40 milliárd kamat = ÉVENTE 400 MILLIÁRDba fájt, az adófizetőknek ez a csodás manőver.

Vagyis a csúcsszuper kasszák, évi 400 milliárdnyi államadósságot termeltek.

A 13 ÉVes működésük alatt, durván 5000 MILLIÁRDOT LENYÚLTAK AZ ÁLLAMKASSZÁBÓL!

Ugye milyen remek üzlet, privátként az államot fejni?

Ez az évi 400 milliárd nagyon csúnya lyukakat ütött, a költségvetésben. Amit ugye Veres Jani szorgalmasan meghamisított, Gyurcsány kérésére. Majd lett belőle Öszöd.

A szoci kormányok, a kedvenc bankjaikat és biztosítóikat hozták helyzetbe, a magyarok kárára. Igen szép részesedéseket kaphattak cserébe az urak.

Ugye mily nagy a hasonlóság, a devizások tönkretétele és a MANYUP-osok tönkretétele között?!
Itt is a BANKOK ÉS A BIZTOSÍTÓK a kedvezményezettjei a piszkos árulásoknak!

De mit is várhattunk el hazánk BANKÁRKORMÁNYAITÓL?

És most jól figyeljünk!

*Az államtól kb. 5000 milliárd átvándorolt, a MANYUP-ba.

*2010-ben, a rendszer “felszámolásánál", kb. 2400-2500 milliárd Forintnyi vagyon érkezhetett vissza! Tehát, kb. a fele!

ÉS HOVA LETT A MAGYAROK BEFIZETÉSE?
A 10-12 évnyi befizetések.

ÉS AZ ÁLLAMTÓL KAPOTT PÉNZ JÓ RÉSZE?

Elfogyott a tőzsdéken és egyéb útvesztőkben.

A pénztárak Magyarországon állomásozó menedzsmentje, milliárdos jutalmakat vett fel.
Volt olyan pénztár, amelynek vezetői5 milliárdot utaltak haza, válság idején. Miközben a megtakarítások zöme eltűnt!!!

Merészeli kimondani ma akármelyik ellenzéki, hogy a Fidesz ellopta a nyugdíját többmillió befizetőnek? Merészeli, mert aljas gazember mind.

Azt is merészelte, hogy tüntetésre hívta a magyart! Tüntetni azok ellen, akik rendet tesznek.
30ezren, meg 60ezren, meg 100ezren, meg 1 millióan....stb., stb...

Hány és hány cirkuszt műveltek az utcákon, hergelve a népet, hogy megdöntsék a kormányt?

Vajon miért kell a 7 évvel ezelőtt, majd 3 évvel ezelőtt újra megválasztott kormányt megdönteni? Hiszen hatalmasat nyert. Mi szavaztuk meg őket, nem a hottentották.

Mert napvilágra kerül minden aljasság?

Még ha az elszámoltatás útjába sziklákat is tolnak és külföldi segítséggel akasztják meg az elszámoltatást, akkor is kiderül az igazság!

7 éve hallgatjuk, hogy a Fidesz ellopta a nyugdíjainkat.
7 éve hallgatjuk, hogy a gaz “Zorbán" kisemmizte az embereket.
7 éve ontja a hazugságot MANYUP-ügyben is a teljes ellenzék.
7 éve tűri Orbán Viktor, a súlyos rágalmakat.

A rendszer megléte volt az erőszak.

A rendszer lopta meg a befizetőket.

A rendszert a szocik kreálták. Ők követtek el világraszóló aljasságot velünk szemben!
Meglopták és hagyták meglopni a több millió magyart, s most van bőr a képükön, kánonban ordítani, hogy a “maffiakormány" kisemmizi a dolgozókat, és nem törődik a nyugdíjasokkal!
Mutasson fel bárki olyan irományt, amiben az Orbán kormány kötelezi a lakosságot arra, hogy visszalépjen az állami nyugdíjrendszerbe!!

Nincs ilyen!

Választható volt, vagy maradunk a privátban, vagy visszalépünk az államiba.
(Ellentétben a szocik kötelező erejű rendeletével!)

Mivel a nyugdíjrendszer visszaalakítását a teljes Jobbik frakció is megszavazta, felettébb
furcsa az ő vádaskodásuk is. Szavazóik, szimpatizánsaik megvezetésének eredményeként, ma a jobbikos kötődésűek, a legharsányabb védelmezői a szoclibek árulásainak!

Jól mutatta a lakosság félelmeit az, hogy szinte egységesen visszamenekült a biztos állami rendszerbe a több millió befizető.

10-12 évnyi befizetésünkből, szinte semmit nem tudott felmutatni a magánkassza! Nemhogy gyarapodott volna, a náluk gyűjtött “betét", hanem még abból is csak morzsák maradtak, amit mi bíztunk rájuk, gondos kezelésre.

(Tudom, hogy van kivétel. De sokmillió magyar ember újbóli lenyúlásánál, ez írreleváns.)

Nagy az Isten állatkertje!

Remélem sok benne a bátor sólyom, a patkányszaporulat egyensúlybantartásához!!!


 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: visszaalakítását, elefántcsontpart, finanszírozóként, költségvetésben, tulajdonítottam, magyarországról, szimpatizánsaik, felszámolásánál, számlamásolatot, megtakarításait, nyugdíjpénztári, befizetésünkből, eladósodottsági, nyugdíjrendszer, nyilvánosságra, magyarországon, államkasszából, magánbankoktól, elszámoltatást, gyalázkodásból, magyarországot, kintlévőséggel, visszamenekült, megállapodtunk, finanszírozója, államadósságot, részesedéseket, megvezetésének, nyugdíjasokkal, megtakarítások, konzervblogger, noszogatására, számlatömbjét, megválasztott, kényszerített, szerszámaikat, történet valós, véletlen műve, jobb élet, válás utáni, kicsit viseletes, házunk felújítási, ajánlat reálisnak, kezdés időpontjáról, szerződés aláírását, munka ezerrel, jelenlegi kormányt, mocskos tolvajok, rádióból szóló, mocskos politikusok, másik oldalon, velem szemben, LOPTA MEG, ORBÁN KORMÁNY, MAGYAR EMBEREKET, Napi Gazdaság, Justice Network, Európát Magyarország, Kedves Orbán, Orbán Viktor, Horn Gyula, MILLIÁRD KÖZPÉNZZEL, MILLIÁRDOT LENYÚLTAK AZ ÁLLAMKASSZÁBÓL, Veres Jani, BANKOK ÉS BIZTOSÍTÓK, HOVA LETT MAGYAROK BEFIZETÉSE, ÁLLAMTÓL KAPOTT PÉNZ JÓ RÉSZE,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.28. 14:02 Havazás Miskolcon - lassulás a közösségi közlekedésben, de nincs fennakadás
01.28. 14:01 Gyakornoki programot indít az ELTE hallgatóinak a Kopp Mária Intézet
01.28. 14:01 A Nap sarkvidékeit felderítő missziót indít a NASA és az ESA
01.28. 14:01 Miniszterelnökség: új képzési program indul a diaszpórában élő fiataloknak
01.28. 13:41 Új szereplő jelent meg az online élelmiszerboltok hazai piacán
01.28. 13:31 Koronavírus - Volt tisztifőorvos: frissíteni kell az ország pandémiás tervé...
01.28. 13:31 Unokázós bűnszervezetet számolt fel a budapesti rendőrség
01.28. 13:21 A magyar kultúra, az oktatás, a tudomány és a média "leépítéséről" tartotta...
01.28. 13:12 A Halászbástya elveszett szobrai kerültek elő egy pincéből
01.28. 13:11 Együttműködési megállapodást írt alá az Óbudai Egyetem és a Budapesti Gépés...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
A munka jutalma  Rózsaszín rózsa  Ó jaj, az asszony döngöl  Cicák virágokkal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Téli kép  Facebookon kaptam  Lehet...  Kellemes kávézást!  Várnunk kell őt  Hihetetlen erő van az imádkozó...  Akire büszkék lehetnénk - Kéts...  Hóesés  Kellemes kávézást!  Gyerekkoromban – öt-hat ...  Facebookon kaptam  Rózsa csokor vázában  Az élet 7 szabálya.......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ördög elvitte a fináncot  Krisztus jár előttem - hazafel...  Harmónia......  Az egyensúly a kulcs mindenben...  Facebookon kaptam  Az egyensúly a kulcs mindenben...  Facebookon kaptam  Könyörgő  Robert Burns - Shelah ONeil  Kislányok téli öltözékben  Facebookon kaptam  Hasznosság  Megkeresztelkedés  Virágok pohárban  Szèp estét  Kávézó nők  Facebookon kaptam Krisztina...  Ó jaj, az asszony döngöl  Krisztus jár előttem - hazafel...  Hasznosság  Mögötted az évek száma  Áldott szép jó reggelt kívánok...  Facebookon kaptam  Grál kehely  Alvó babyk  A vidám özvegyember  Áldott szép jó reggelt kívánok...  Szép délutánt!  Időseknek........  Virágok pohárban  Hihetetlen erő van az imádkozó...  Ne csak mondjam...  Cicák virágokkal  Tél  Vándorkereskedő  Facebookon kaptam  Szegfűk  Facebookon kaptam  Retro csillár  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikót...  Az Úr áldása legyen rajtad éle...  Facebookon kaptam  Fehér cica  Naplemente  Lehet...  A gomba jótékony hatásairól  Szegfűk  Facebookon kaptam  Gólyahír.......  Az átjárónál  Pusztai Éva: Parázs  Elnémult harangok  Angyal hóesésben  Tojás szemek  Szókratész bölcsessége - A hár...  Bekső Univerzum - Kétszázhatva...  Etessük a madarakat!  Facebookon kaptam  Tél  Facebookon kaptam  Ha mennél hideg szélben  Facebookon kaptam  Restaurátorra van szükséged...  Kellemes kávézást!  Rövid pályás gyors korcsolya 2...  A gomba jótékony hatásairól  Szép téli napokat!  Kutyus farönkön  Pusztai Éva: Parázs  A vidám özvegyember  Szőke Tisza egykoron......  Facebookon kaptam  Sárga rózsák  A fény felé  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  2020.01.26 Szentmise évközi 3....  Téli kép 
Bejegyzés Címkék
történet valós, véletlen műve, jobb élet, válás utáni, kicsit viseletes, házunk felújítási, ajánlat reálisnak, kezdés időpontjáról, szerződés aláírását, munka ezerrel, jelenlegi kormányt, mocskos tolvajok, rádióból szóló, mocskos politikusok, másik oldalon, velem szemben, téma többé, kicsit visszavett, folyamatos gyalázkodásból, emberei ebédelni, főnökük cégéhez, munka végül, vezér közölte, elszámolás ideje, kicsit furcsa, pénzt aznap, hónappal ezelőtt, számla azóta, másik számról, pofám leszakad, ilyen &#8220, anyagokról szerzek, kereskedésben közölték, autómhoz mentem, kereskedésben dolgozó, anyagok többségét, vállalkozó elsíbolt, politikusok lopnak&#8221, hetvenes évektől, 2010-es adat, százmilliárd dollárt, uniós csúcson, gazdasági válságban, államok kénytelenek, máshová menekített, minap nyilvánosságra, globális betétállomány, hatoda után, pénzbeni vagyonra, anyagi javakra, gond első, pénzekhez &#8722, vagyont milyen, adótervezés során, tanulmány azonban, offshore helyszínekre, nemzetközi gazdaságnak, külső eladósodottsági, teljes külső, teljes összeg, húsz legnagyobb, legnagyobb kimentett, ország bruttó, offshore vagyonoknak, államnak azonban, államiba kényszerített, lakosság befizetései, csodás manőver, csúcsszuper kasszák, államot fejni, szoci kormányok, kedvenc bankjaikat, magyarok kárára, devizások tönkretétele, piszkos árulásoknak, rendszer &#8220, 10-12 évnyi, pénztárak Magyarországon, megtakarítások zöme, nyugdíját többmillió, elszámoltatás útjába, hazugságot MANYUP-ügyben, teljes ellenzék, súlyos rágalmakat, rendszer megléte, rendszer lopta, szocik kreálták, több millió, lakosságot arra, állami nyugdíjrendszerbe, szocik kötelező, nyugdíjrendszer visszaalakítását, teljes Jobbik, jobbikos kötődésűek, legharsányabb védelmezői, szoclibek árulásainak, lakosság félelmeit, biztos állami, náluk gyűjtött, bátor sólyom, visszaalakítását, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 28 db bejegyzés
e év: 28 db bejegyzés
Összes: 3870 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 505
  • e Hét: 5256
  • e Hónap: 74568
  • e Év: 74568
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.