Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hátborzongató
  2017-11-25 14:00:39, szombat
 
 



















Mottó:
"AGYMOSÁS ZAJLIK A VILÁGBAN, MINDENKI HAZUDIK, A MÉDIA, A POLITIKA, AZ EMBEREK MÁR KÉPTELENEK ÖNÁLLÓAN GONDOLKODNI ÉS EZT MIND MESTERSÉGESEN ÉRTÉK EL! A CÉL, HOGY TANULJANAK MEG ÚJRA GONDOLKODNI, ÖNÁLLÓAN CSELEKEDNI ÉS KINYILVÁNITANI VÉLEMÉNYÜKET."



HÁTBORZONGATÓ - Világpolitikai szemelvények
2017 NOVEMBER 25. FLAG


Egyszerre szomorú, hátborzongató és felemelő jelenet.

Franciaország, Párizs...

A muszlimok - miképpen ez már magától értetődő - nekilátnak szokásos imájuknak az utcán, amit a franciáknak természetesen széles mosollyal kell tűrniük.

És akkor egy csoport francia odamegy, és elkezdi énekelni a himnuszt. Túléneklik a hódító idegenséget, a pofátlan, elviselhetetlen gátlástalanságot.

Egyszerre szomorú, hátborzongató és felemelő jelenet.

Még akkor is, ha félek, Franciaországnak már vége van, és lassan eltűnik az utolsó generáció, amelyik még francia életet élhetett. Vagy hátha mégis lesz feltámadás...

Bayer Zsolt







AMERIKAI VÉLEMÉNYEK ORBÁNRÓL:


"Orbán szembeköpte az ördögöt!"

Tegnap az egyik legolvasottabb amerikai konzervatív hírportál, a Breitbart is beszámolt arról, hogy Donald Trump elnök a magyar kormányfő erejét és bátorságát méltatta. A cikkhez számtalan hozzászólás érkezett, az alábbiakban ezek közül válogattunk.

“Trump Amerikája minden olyan nemzettel összefog, amellyel közösek az érdekeink és a felfogásunk, mint például Magyarországgal vagy Lengyelországgal, és remélhetőleg elszigeteli magát a többitől. Az anarchia, a globalizmus és az iszlám bevándorlás segítségével megteremtett új világrend ellenkezik az amerikai konzervativizmussal és amerikai stabilitással". (Edmund Burke)

"Magyarország és Lengyelország: a két ország, amely virágozni fog, miközben a többi összeomlik". (Tony)

"Soha ne feledjük, hogy a nemzetközi szocializmus, nemzeti szocializmus, marxizmus, sztálinizmus, leninizmus, progresszivizmus és globalizmus elleni harc 1956. október 23-án kezdődött el". (Boris Badenov)

"Egy fenét populista, Breitbart! Ne írjatok hülyeségeket! [Orbán] egy hazafi". (TCS)

"Valódi reménysugár, hogy léteznek Európában olyan országok, mint Magyarország és Lengyelország, ha már a többi zuhanórepülésbe kezdett". (lurjen)

"Vásárolj amerikai termékeket, de vásárolj magyar termékeket is!" (Paul Stable)

"Bár nem fog megtörténni, de szerintem az Egyesült Államoknak el kéne kezdenie megjutalmazni azokat az uniós országokat, amelyek visszautasítják a[z uniós] fasizmust, méghozzá erősebb gazdasági kötelékek kialakításával. Az első fegyver, amelyet az EU [a kvótát elutasítók ellen] használni fog, gazdasági fegyver lesz és nekünk készen kell állnunk arra, hogy a segítsünk nekik, hiszen egyértelmű, hogy ők a szövetségeseink és ugyanazon az oldalon állunk". (Daneel)

"Orbán Viktor... a legkiemelkedőbb vezető Európában". (AK)

"Vagy az egész világon. Soha nem ijed meg, soha nem píszí, és soha nem alkuszik, ha a nemzetéről és a nyugati értékekről van szó". (Local Hero)

"Orbán és az országa lenyűgöző, a valódi országvezetés és nemzeti büszkeség iskolapéldája". (Robert Kuntz)

"Trumpnak el kéne kezdenie Magyarország melletti Twitter-üzeneteket írni. Hangosan és büszkén. Tudatnia kell az EU-val, hogy az Egyesült Államok megbünteti őket, ha nem hagyják békén Magyarországot, Lengyelországot és Csehországot". (trobrianders)

"Orbán egy valóra váló csoda. Isten áldja!" (Iwasonemore)

"Trump és Orbán - nagy emberek a politikai nyúlbélák korában". (Old Goat)

"Talán Orbán odaadhatná Trumpnak a [határkerítés] tervrajzait". (Rick Jones Deplorable)

"Vakációzzunk Magyarországon! Gyönyörű ország ezeréves történelemmel! És az egész család számára biztonságos". (Beach girl)

"Így van, ráadásul vendégszeretők, a nők pedig bámulatosak". (Gino Santanglo)

"Orbán szembeköpte az ördögöt. Imádom!" (Anita Rabar)

"Ausztrál vagyok, és mi nagyon is tudunk Orbánról. Az új világ hőseinek csarnokába jutott és őszintén hálásak vagyunk a [magyar nemzet] bátorságáért és áldozataiért". (Vivian Tzamis)

"Én is ausztrál vagyok, és [Orbán] megtestesíti a különbséget az önző politikus és az országát szolgáló államférfi között". (Mike)

"Higgyétek el, akik igazán szeretik a hazájukat, azok tudják, ki Orbán. Egy valódi hős, a magyarok pedig nagyon szerencsések". (Artaxerxes)

2017.11.25. Bayer Zsolt







MÚLÓFÉLBEN NÉMETORSZÁG,
ÉPÜLNEK A PÁRHUZAMOS TÁRSADALMAK

Georg Spöttle gondolatai


A mór megtette kötelességét, a mór mehet. Mégpedig azért mehet, mert politikailag már nem korrekt. Pedig csak egy kis szerecsen fiúcs­káról van szó, aki 1852 óta bájosan mosolygott kedvenc csokimárkám dobozairól. A turbános, aranyos fekete kisfiú nincs többé. Áldozata lett a politikai korrektségnek, nehogy már rasszizmus vádjával illessék a céget. Engem szíven ütött, amikor láttam, hogy lecserélték a logót. Még a berlini szupermarketben "kigugliztam", hogy mi lett a kis cimborámmal, aki gyermekkorom óta mosolyogva figyelte nassolásomat. "A cég időszerűnek látta lecserélni egy [fehér] varázslóra a logót." - írja a weboldal.

Spontán az egyik kedvenc osztrák kávémárkám ugrott be, ahol a piros fezes kis szerecsen 1924 óta kínálja a remek italt. Hol itt a baj? Miért lenne rasszizmus egy logó? Van egy jó német mondás: "Megpróbál katolikusabbnak lenni a pápánál." Annyira túltoljuk a politikai korrektséget, hogy lassan belefulladunk. Átírták az összes régi német mesekönyvet, ahol a néger szó szerepelt.

Az ég szerelmére, a múlt században nem volt sem "afroamerikai", sem "amerikai őslakos", hanem a néger és az in­dián szavak szerepeltek a könyvekben, legyenek azok Mark Twain vagy Michael Ende regényei. Generációk nőttek fel ezeken a könyveken, és érdekes módon senkiből nem lett rasszista, populista (de gyűlölöm ezt a szót!), felforgató elem. Azzal a szókinccsel rendelkeztünk, és nem agyaltunk rajta (főleg nem 12 évesen), hogy van-e rasszizmus a sorok között.

Jim Knopf, a kis fekete masiniszta Michael Ende mesekönyvében (kedvencem) egy nagyon pozitív hős. Jószívű, bátor, és még a kínai császár lányát is megmenti a rablók karmai közül. Naná, hogy neki drukkoltunk, amikor a nagyim felolvasta a mesét! Szerettük őt, a bátor "néger" kisfiút. Persze a német liberális erők már megvádolták szegény Endét, hogy a rasszizmust szította Jim Knopf figurájával, holott családja pont szemben állt a hitleripolitikával.

Egy ismerősömet és feleségét behívták másodikos kisfia iskolájába, mivel a hétéves kissrác kimondta a "néger" szót, amikor egy rajzot kellett elemeznie, amelyen két afrikai gyermek volt látható egy pálmafa alatt. Azt mondta, hogy "két néger kisgyerek van a képen". Az osztályfőnöknő rohant az igazgatóhoz, az behívta a fiatal, értelmiségi szülőket, hogymegtudja, micsoda neonáci nevelést kap a gyermek. A szülők megszeppenve ültek az igazgatói irodában, és csak hebegtek, hogy nem tudják, hol szedhette fel csemetéjük a szót, mivel otthon ez, semmilyen kontextusban nem fordult elő. Meg kellett ígérniük, hogy beszélnek gyermekükkel a rasszizmusról (!). Persze nincs már "négercsók" sem, most csokoládébevonatos habcsók lett, a "cigánypecsenye" egzotikus sültté mutálódott, ezen pedig pont roma zenész barátaim háborodtak fel.

A csokisdobozra felkerült arabul, hogy alkoholt nem tartalmaz. Az iskolákban dübörög az iszlám hittan (mint kiderült, mindenfajta állami ellenőrzés nélkül), és megy a polemizálás, hogy kötelező nyelv legyen-e az arab. Persze ahány nyelv, annyi ember, ez tény. Én is tanultam arabul, bár akkor még nem volt kötelező. Ám ez még jobban gátolni fogja az integrációt, hiszen joggal mondhatják majd a migránsok, hogy minek tanuljak meg németül, ha itt mindenki amúgy is arabul tanul. Majd a fritzek integrálódnak az ummába, a nagy iszlám közösségbe. Még egy szót az iszlám hittanról: az Alternatíva Németországnak (AfD) jobboldali párt egyik politikusa felvetette, hogy érdemes lenne kontrollálni, miket is oktatnak ott a gyermekeknek, mert nehogy a szélsőséges tanok kerüljenek előtérbe. Erre a jelenlegi politika úgy reagált, hogy az Ószövetség is tele van agresszív szövegek-kel. Hm, érdekes párhuzam.

Egy barátom feleségére öt migráns támadt rá, amikor lement vásárolni. Halálfélelme volt, azóta nem mer egyedül kimenni sötétedéskor. Egy közüzemi ebédszállítónál dolgozó hölgyhöz széket vágott egy migráns, mert nem volt elég édes a tea, amit a menekült-szállásra vittek. Minden sarkon rendőrök állnak golyóálló mellényben és gépkarabéllyal, ám eközben a reptéren az összes rakodó szakállas közel-keleti férfi. Pont a legszenzitívebb biztonsági részlegen.

A földalattin csadoros, hidzsábos nők 3-4 gyermeket vonszolnak maguk után. Sokuk már megint terhes. Ha megszüli a gyermekét, már kikerüli a kitoloncolást, hiszen kisgyermekkel senkit nem küldenek vissza. Ha meg nagyobbacska, azzal érvel, hogy a gyermek már Németországban járt bölcsibe, oviba, ott szocializálódott, szóval traumaként érné, ha vissza kellene mennie a Közel-Keletre vagy Afrikába.

A kormány nemigen tud mit kezdeni a migránsokkal. Jó nevű dzsesszbandát vezető barátom kapott egy hívást a munkaügyi hivataltól, hogy alapítson egy migránszenekart. Hangszereket ad a Bundeswehr, és a munkaügyi hivatal fizeti a projektet. "Annyival is kevesebb migráns unatkozik a befogadóhelyeken" - közölte a hivatalnok. Szóval e hét csütörtökén elkezdhet válogatni a menekülttáborokban a "zenészek" között. Viszont dübörögnek a mecsetek és az arab vízipipa-kávézók. A politikai élet is gyökeres változásokon megy keresztül. Muzulmán szervezetek alakulnak, akik egyre több jogot követelnek maguknak a kultúra, az oktatás és az állami támogatások terén.

A német sajtó pedig elismerően nyilatkozik a fiatal migránsok vallásosságáról. Szerintük pozitív, hogy a közel-keleti ifjúság ennyire ragaszkodik muszlim gyökereihez. Lehet, hogy én látom rosszul, de a lefátyolozott nők és a szakállas férfiak százezrei engem inkább nyugtalansággal töltenek el. Kötelességekről - mint például integrációs tanfolyam, nyelvtanulás, munkakeresés - nem esik szó.

A kerületemben, Steglitzben egy szép parkban százhúsz fát fognak a következő napokban kivágni az önkormányzat által felbérelt munkások, mivel kell a hely egy konténervárosnak. A szenátus 450 migránst fog elhelyezni a park helyén létesülő befogadóközpontban. Igaz, hogy van ott két gimnázium és egy uszoda is, de hát biztos csupa rendes embert költöztetnek be, akik nem fogják zaklatni a lányokat. Megszűnik a park, és 21,3 millió euróért épül oda egy befogadóállomás. Érdekes, de a Zöldek (Die Grünen) politikusai nem mentek oda tüntetni a szegény, kivágandó öreg fák miatt.

Péntek délben már nem volt kedvem tovább otthon maradni.

Egy jót beszélgettem Wolf-Nagy Tündével, az M1 berlini tudósítójával, majdórákkal a gép indulása előtt kimentem a repülőtérre, elüldögéltem egy bisztróban, majd felszálltam a hazainduló budapesti gépre.

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő







AZ ORBÁNFÓBIÁS SCHULZ MEGBUKOTT, MÉGIS KÜLÜGYMINISZTER LESZ?

2017 november 25. FLAG


Ez elképesztő!!!

Miután reménytelenné vált Angela Merkel helyzete, a választáson megbukott szociáldemokraták menthetik meg a kancellári posztját. Csütörtök estig még nyitott volt az elvi lehetősége annak, hogy a liberális szabaddemokratákat rávegyék a koalíciós tárgyalások folytatására, ám ekkor a pártelnök határozottan leszögezte, hogy végleg kiszálltak, a Zöldek miatt nem hajlandóak az úgynevezett Jamaica-koalícióra. Erre az addig a nagykoalíció folytatásra nemet mondó szocdemek mégis úgy döntöttek, hogy mégis megkezdik a tárgyalásokat Merkellel...

Végleg beintettek a Jamaica-koalíciónak

A német liberális Szabad Demokrata Párt, az FDP mégsem hajlandó a koalíciós tárgyalások folytatására a CDU-CSU-val és a Zöldekkel - pontosította pártja álláspontját Christian Lindner pártelnök csütörtökön este.

Christian Lindner azt mondta, a sajtó "tévesen értelmezte" Nicola Beer főtitkár előző napi nyilatkozatát, amelyben megjegyezte, hogy nem lehet kizárni a Jamaica-koalíciónak nevezett kormány megalakításáról szóló tárgyalások felújítását, ha egy teljesen új program kerül napirendre.

Az FDP elnöke kiemelte: a "tartalmi ellentmondások" miatt a Jamaica-koalícióról szóló tárgyalásnak "vége", a Zöldek pedig a liberálisokkal szemben ellenséges kijelentéseikkel és "összeesküvés-elméleteikkel" bizonyították, hogy nem is volt meg a kellő bizalom a közös kormányzáshoz. Ezért elképzelhetetlen, hogy az FDP a belátható jövőben együttműködjön a Zöldekkel szövetségi szinten.

"Kizárom a megbeszélések újraindítását" - jelentette ki Christian Lindner.

Elmondta, hogy a több mint egy hónapig folytatott tárgyalásokon világossá vált, hogy pártja legfeljebb "az autó ötödik kereke" lehetett volna egy Jamaica-koalícióban, és állandó válságok nehezítették volna a kormány munkáját, mert élni kellett volna vétójogukkal.

A Jamaica-koalíció ügye végül azon a "237 feloldatlan ellentmondáson" bukott el, amely a tárgyalások utolsó szakaszában is napirenden volt. Az FDP és a Zöldek között alapvető felfogásbeli ellentmondások is vannak, mert az FDP "a szabadság pártja", a Zöldek pedig az állami beavatkozásra és irányításra helyezik a hangsúlyt.

A bukott SPD mégis beszállna a kormányba

Hajlandó tárgyalni a megrekedt kormányalakítási folyamat előmozdításáról a Német Szociáldemokrata Párt, az SPD - döntött a párt vezetése péntek hajnalban.

A szociáldemokrata tartományi miniszterelnökök részvételével tartott elnökségi ülés után Hubertus Heil főtitkár elmondta, hogy az SPD készen áll megbeszéléseket folytatni más pártokkal. Szavai szerint a szociáldemokraták nyílt végű, nem feltétlenül a kormányzati szerepvállalásra irányuló tárgyalásokat kívánnak folytatni.

Az SPD elnöksége hétfőn még arról döntött, hogy a Jamaica-koalíciós egyeztetések kudarca után sem hajlandóak folytatni a 2013-ban kezdett kormányzást a CDU/CSU-val.

Azóta azonban heves vita bontakozott ki a pártban arról, hogy helyes-e a nagykoalíció elutasítása. A pártvezetés csütörtökön azután tárgyalt ismét az előállt új helyzetről, hogy Martin Schulz pártelnök megbeszélést folytatott az államfővel a kiútról.

Mi lesz a nagykoalíció ára és hatása?

Az eddigi nyilatkozatok alapján az SPD-nek leginkább az okoz dilemmát, hogy a középen elhelyezkedő néppártok - CDU/CSU, SPD - nagykoalíciójának folytatása a széleken elhelyezkedő kisebb pártok további erősödéséhez, és a szeptemberi Bundestag-választáson jelentősen meggyengült kormánypártok hanyatlásának folytatódásához vezethet.

Ráadásul nem is lehet biztosra venni, hogy sikerül újabb koalíciós szerződést kötni a CDU/CSU-val, mert a megállapodáshoz a tagság támogatását is meg kellene szerezni egy pártszavazáson, és a nagyjából 450 ezer fős tagság körében igen népszerűtlen gondolat a nagykoalíció folytatása.

Azonban az előrehozott választás legalább ennyire veszélyes lehet, a kormányalakítás kudarca miatt csalódott választók az SPD-t is megbüntethetik, így a szeptemberi választáson elért történelmi mélypont, 20,5 százalék alá zuhanhat a párt támogatottsága. A Bundestag-frakció számos tagja erre a veszélyre hivatkozva sürgeti a kormányzás folytatását, a német sajtó értékelése szerint főleg azért, mert tartanak frissen szerzett mandátumuk elveszítésétől.

Szóba jöhet egy CDU/CSU-vezetésű kisebbségi kormány külső támogatása is, bár Angela Merkel az eddigi nyilatkozataiban elutasította a kisebbségi kormányzás lehetőségét.

Jamaica helyett Kenya-koalíció?

Két tekintélyes, veterán szociáldemokrata politikus pénteken egy újabb lehetséges forgatókönyvvel, a Kenya-koalíció gondolatával állt elő. Wolfgang Thierse, a Bundestag volt SPD-s elnöke és Gesine Schwan, a párt korábbi államfőjelöltje a Berliner Zeitung című lap beszámolója szerint sürgeti, hogy kezdődjék tárgyalás a CDU/CSU, az SPD és a Zöldek kormányzati együttműködéséről. A pártok színe (CDU/CSU: fekete, SPD: piros, Zöldek: zöld) alapján elnevezett Kenya-koalíció "kreatív megoldás" lenne a Jamaica-koalíció bukására - írta a két befolyásos szociáldemokrata politikus egy nyílt levélben, amelyet Andrea Nahles-nek, a Bundestagban működő frakció vezetőjének címeztek.

Az államfő előkészíti a nagykoalíció folytatását

Együttes tárgyalást tart Frank-Walter Steinmeier német szövetségi elnök a jövő héten a nagykoalíciós pártok vezetőivel, Angela Merkellel, Horst Seehoferrel és Martin Schulzcal - közölte pénteken délután az államfői hivatal.

A közlemény szerint Frank-Walter Steinmeier az egyes pártok vezetőivel külön-külön folytatott tárgyalások után megállapodott egy közös megbeszélésről a CDU, a CSU és az SPD elnökével, hogy megvitassák a kialakult helyzetet.

Schulz megbukott mégis alkancellár lesz?

A német belpolitikába üstökösként berobbant, majd végül hullócsillaggá lett Martin Schulz hiába vezette történelmi kudarcra pártját, mégis maradhatott az SPD elnöke, ugyanis a párttagságban a választási vereség ellenére elképesztően nagy a támogatottsága.

A már említett SPD elnökségi ülés közben megjelentek olyan hírek, hogy Martin Schulz lemond a pártelnöki tisztségről. Ezt cáfolták, a párt hivatalos állásfoglalása szerint senki sem követelte az elnök távozását, és Martin Schulz nem is ajánlotta fel, hogy lemond.

A "politikusok és újságírók berlini buborékában" gyakran nem veszik figyelembe, hogy Martin Schulz támogatottsága továbbra is igen erős a tagságban - mondta Stephan Weil alsó-szászországi miniszterelnök.

Azaz, ha mégis létrejön a nagykoalíció, akkor a jelenlegi pártelnök, az Orbánfóbiás Martin Schulz jó eséllyel alkancellár és külügyminiszter lesz.







ANGELA MERKEL IDEJE LEJÁRT - Az AFD TOVÁBB ERŐSÖDIK
november 23, 2017 Hírek , Külföld , Németország


Elkezdődött Angela Merkel politikai agóniája, a német AFD arra számít, hogy előnyt kovácsol a berlini belpolitikai válságból.

Az Independent exkluzív interjút készített az Alternatív Németország (AfD) berlini kampányfőnökével, aki a brit lapnak elmondta: Angela Merkel ideje lejárt, a választók változást akarnak. A koalíciókötést éppen a migrációs válság kezelésének módja akadályozza, az az ügy, amely Merkel népszerűségvesztését okozta. A lap értékelése szerint ha előre hozott választást kell rendezni, akkor félő, hogy az AfD tovább erősödik, és megkerülhetetlen párt lesz a Bundestagban.

A vég kezdete - írta cikkében a Politico. A lap elemzője szerint a koalíciós tárgyalások összeomlásával Angela Merkelen végzetes politikai sebek keletkeztek. A német politikai rendszer alapja eddig a stabilitás volt, ez pedig most úgy néz ki eltűnik. A szabad demokraták inkább nem kormányoznak, mint hogy rosszul kormányozzanak. Merkel híres egységteremtő és problémamegoldó képessége itt csődöt mondott, és így olyan helyzet alakult ki, amely negatív precedens a II. világháború utáni Németország történetében: kisebbségi kormányzásra kényszerül. Vagy újra előre hozott választások lesznek, ahol még jobban megbüntethetik a választók.

Folytatódnak a tárgyalások Frank-Walter Steinmeier német államfőnél

A német államfőnél szerdán a Keresztényszociális Unió, csütörtökön pedig a Német Szociáldemokrata Párt elnökével találkozik; a baloldali párt már jelezte, semmiképp sem köt újra nagykoalíciót Angela Merkellel. A koalíciós tárgyalások azután omlottak össze hétfőn, miután a szabad demokraták felálltak a tárgyalóasztaltól, amivel meghiúsult a négypárti kormánykoalíció létrehozása.







,,BILL CKINTON LENGYELORSZÁGNAK ÉS NAGYARORSZÁGNAK: Csináljátok azt a bevándorlással,amit mi mondunk,mocskos kis Putyinok!"
14:52:00 Belföld, Clinton, USA


Ezzel a címmel Daniel McAdams, a béke és a gazdasági jólét témáit kutató Ron Paul Intézet ügyvezető igazgatója ezzel a címmel írt cikket arról, hogy a volt amerikai elnök először egy pillantást vet az USA viselkedésére Magyarország irányában az amerikaiak által ,,felszabadításnak" nevezett időpont után.

Röviddel ezután ,,az USA olyan politikai nyomást alkalmazott, amelyre a legtöbb magyar még ma is jól emlékszik. Az Egyesült Államok nyíltan támogatta a 'megreformált' kommunista párt visszatérését a hatalomba, ami Washington segítségével 1994-ben meg is történt.
Az USA beavatkozása a magyar belügyekbe a 'felszabadítás' után szünet nélkül folytatódott, akár a szovjetek beavatkozása folytatódott szünet nélkül a magyar belügyekbe, miután Moszkva Budapestet felszabadította Berlintől.

Egy idő óta az USA (és a brüsszeli EU-s bürokraták) lehurrogják Magyarországot és a többi közép-európai 'rosszfiút', mint Lengyelországot, Szlovákiát és a Cseh Köztársaságot, amiért nem fogadnak be az amerikaiak által bombázott országokból menekülők tízezreit...

"Ne tegyétek a problémáitokat a mi problémánkká, mondják a kelet-európai vezetők".

McAdams így folytatja: ,,Mit gondolnak magukról ezek a mitugrászok, amikor így merik kérdőre vonni Washingtont, füstölög az amerikai hatalmi elit.
A Közép-Európára lőtt legutóbbi rakéta Bill Clinton volt elnöktől érkezett, aki New Jerseyben a hét elején rúgott Lengyelországba és Magyarországba, amiért nem engedelmeskednek Brüsszelnek és Washingtonnak.Clinton üzenete világos volt: 'felszabadítottunk titeket, visszaadtuk szuverenitásotokat, hát akkor tegyétek azt, amit mondunk nektek!'.

A szerző így értékel, miután idézi a clintoni mondatokat Lengyelország és Magyarország áhítozásáról a putyini diktatúra iránt és a külföldiek távoltartásának irányába: ,,...

Clintonnak iszonyatosan nincs igaza. Magyarország nem 'adta fel a demokráciát', amikor a menekültek befogadásáról van szó. Tény, hogy Magyarország sokkal több demokráciát biztosított, mint Clinton és felesége bármikor is tolerálna a szavazóktól a migráció kérdésében.

Még e hónapban a magyar parlament országos népszavazást hagyott jóvá arról, vajon Magyarország elfogadja-e a Brüsszel által rájuk rótt menekültkvótákat. Ennyi elég a demokráciából?" (Newsweek cikk)

A cikk így zárul: de Clintonnak és Clintonnének (valamint az utóbbi nagy támogatójának, George Sorosnak) nem demokratikus az, hogy az emberek lehetőséget kapnak olyan alapvető kérdésekről szavazni, mint a menekültpolitika.

Azt tekintik demokratikusnak, ha a magyar kormány elfogadja Washington és Brüsszel diktátumait és figyelmen kívül hagyja a magyar nép akaratát.

Ha Hillaryt megválasztják, Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek mindkét Clintont 'persona non grata'-nak (nem kívánatos személynek) kell kinyilvánítania", zárul az az elemző honlapján közzétett cikk.







MIGRÁNSOKNAK SZENTELIK A BÉKE VILÁGNAPJÁT
2017. 11. 24.


Számos országban politikai okokból terjesztik a migránsokkal szembeni félelmet - hangsúlyozza Ferenc pápának a január elsejei béke világnapjára pénteken kiadott üzenete, amelyet ez alkalommal a migránsoknak és menekülteknek szentelnek.

A Migránsok és menekültek: férfiak és nők, akik a békét keresik című olasz nyelvű üzenet szerint a világban több mint 250 millió a migránsok száma és köztük 22 és fél millióan menekültek. ,,Irgalmassággal öleljük át mindazokat, akik háború és éhezés elől menekülnek, vagy földjüket diszkrimináció, üldözés, szegénység és környezeti csapás miatt kell elhagyniuk" - olvasható a béke világnapjára kidolgozott pápai üzenetben, amely hangsúlyozza, hogy a migránsok többnyire hosszú és veszélyes utat tesznek meg nehézségek és szenvedés közepette, ,,rácsokkal és falakkal szállnak szembe, amelyeket azért emeltek, hogy céljuktól távol tartsák őket".

A dokumentum hangsúlyozza, hogy több országban elterjedt a ,,retorika, amely a nemzetbiztonság veszélyeztetését vagy az újonnan érkezők befogadásának terheit hangsúlyozza, lenézve az emberi méltóságot, amelyet mindenkivel szemben el kell ismerni (...), a migránsokkal szembeni félelmet gerjesztik, esetleg politikai célból, ahelyett, hogy békét építenének, erőszakot, faji diszkriminációt hintenek el".

Ferenc pápa rámutat: ,,egyesek fenyegetésnek tekintik őket. Én viszont azt kérem, lássatok bennük (...) lehetőséget a békés jövő építésére". ,,A migránsok nem üres kézzel érkeznek: bátorsággal, képességgel, energiával és vágyakkal tele, és saját kultúrájuk kincseivel gazdagítják az őket befogadó nemzeteket" - hangsúlyozza az egyházfő.-( Ez már sok, ez az elvetemült állat, akit a katolikus egyház nem tudni még meddig tűr meg, arcátlanul szembehazudja az igazságot. Miért nem emeled fel a hangod a keresztények érdekében is?! Mert te is csak egy bevándorló vagy, s mint olyan fogalmad sincs mit jelent az európai keresztény kultúra-TMH-VILÁGA)

A pápa üzenetében befogadásra, vagyis a törvényes belépés lehetőségeinek bővítésére szólít fel, sürgetve a migránsok védelmét és integrációját.

A katolikus egyházfő felszólította az ENSZ-t két nemzetközi szerződés kidolgozására, illetve elfogadására 2018-ban : az egyik szerződésnek a biztonságos, rendezett és szabályozott migrációt kellene garantálnia, a másiknak a menekültekre kellene vonatkoznia.

A január elsején ünnepelt béke világnapját a katolikus egyház 1967-ben vezette be. A világnap üzenetét minden évben előre közlik.

MTI







SVÉDORSZÁG A POLGÁRHÁBORÚ SZÉLÉN. 9 befogadóközpontot gyújtottak fel rövid idő alatt
november 23, 2017


Malin Björk EP képviselő abban bízik, hogy Magyarország és más, jelenleg még ingadozó országok, “megnézik majd, mi van Svédországban és másutt", ahol a menekültek befogadása terén“nagyon pozitívak a tapasztalatok".

Ezt megcáfolni látszik a eveningw.com nevű internetes portál írása, amely azzal foglalkozik, hogy a svédeknek elege van a bevándorlókból

Úgy tűnik a svédeknek elege lett a tömeges bevándorlásból és abból, hogy az ezzel járó dolgokat vagy megpróbálja eltüntetni a szemük elől a kormány, vagy megpróbálja lenyomni a torkukon. Rövid idő alatt kilenc befogadóközpontot gyújtottak fel.

A tömeges bevándorlás következtében számos olyan probléma jelent meg, ami eddig ismeretlen volt a jóléti országban.

- Pénzügyi törés a jóléti rendszerben
- A muszlim gyerekek terrorizálják a svéd tanulókban az iskolákban
- A menekültek képtelenek vagy, nem hajlandóak a svéd kultúrába való beilleszkedni
- A bűnözés rendkívüli mértékben nőtt, különösen a muszlim férfiak körében
- Svédország a világ nemi erőszak központjává vált

A svédek egyre több befogadóközpontot égetnek porig, jelezve ezzel, hogy nem kérnek több bevándorlót.

A legutóbbi incidens a fővárostól 112 kilométerre fekvő Eskilstuna városában történt ahol egy volt nyári tábort gyújtottak fel, amiben jelenleg 60 kísérő nélküli menedékkérő lakott.

Ezzel egy időben egy másik tűz is keletkezett egy menekülttáborban, Munkedal városában, Délnyugat-Svédországban.







AMERIKAI SZENÁTOR: SOROS VILÁGKORMÁNYT AKAR - NEM A NÉPEK BELESZÓLÁSÁT
november 23, 2017

Nem mindennapi interjút készített a tíz nappal ezelőtt az Egyesült Államokban ,,külföldi ügynökként" történő regisztrációra kényszerített Russia Today orosz tévéhálózat angol nyelvű szolgálata Richard Black amerikai republikánus szenátorral. Az interjú Soros igazi lényéről és az ő, valamint a magyarok közötti, szinte élet-halál harcról szól. Az interjú címe:

,,George Soros világkormányt akar, hogy az oligarchákat és ne a népet szolgálja".

Összefoglaló: A Soros-félék a nemzetállamot problémának nézik, mert a nemzet az adott nemzet népének akaratát és személyes érdekeit szolgálja.

A ,,szabad" nyugati világban megjelent ezen interjúról annyit, aki kíváncsi a már leplezetlenül bolsevik cenzúrát gyakorló Google manipulálására, írja be a keresőjébe a ,,George Soros" nevet, majd az eredmények megjelenése után kattintson a ,,Hírek" kategóriára, amely a keresett névvel kapcsolatos legfrissebb találatokat adja ki. Állítólag. Ott nem látja az interjút. Tegye meg ugyanezt a Bling vagy a Yandex keresőjével és az interjú linkje azonnal megjelenik a ,,Hírek" kategóriában.

Az orbanisztáni diktatúrát támogató Magyar Idők nevű sajtótermék (ugye, így jó, liberális cenzoraljadékok?) most tehát e Putyin-ügynök médiumnak a virginiai szenátorral készült interjúját ismerteti. Az interjú bevezetése: Orbán Viktor miniszterelnök és Gulyás Gergely Fidesz-alelnök elkeseredett csatát vív George Sorossal és azzal az ideológiai gyökerű kampányával, hogy több ezer migránst engedjenek rá Európára. Orbán szerint ez a stratégia a keresztény Európa teljes összeomlásához vezet, és azt mondja, Soros alá akarja ásni Magyarországot és az EU többi országát.

Az RT első kérdésére, hogy milyen Soros és Nyílt Társadalom Alapítványának hírneve és milyen szerepet játszanak, a szenátor ezt felelte: Soros érdeke, hogy átalakítsa a világot. Igen, igen baljós hírneve van szerte a világban, és széles körben tekinti amorálisnak és a hazafiság ellenségének. Azt akarja, hogy globális kormány legyen, amely diktál az embereknek. Szerinte a nemzetek egyfajta akadályt jelentenek, mert ha nemzeti kormányok vannak, akkor azok a népek akaratát fejezik ki. Egy globalista kormány pedig egyszerűen az oligarchák nézeteit fejezi ki és szinte semmibe veszi a népet. Ez az az oldal, amelyen ő van. Az oligarchákkal és nem a mindennapi emberekkel.

Az újságíró ezután megkérdezi, szerinte igaza van-e a magyar kormánynak, hogy Soros beavatkozik Magyarország és más országok belügyeibe. Black szenátor válasza: Soros igen drámaian avatkozott be Magyarország és számos kelet-európai ország belügyeibe. De most a középpontban Magyarország van. ,,Feltétlenül tapsolni tudnék Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek. Orbán olyan ember, aki elvégez dolgokat." Így határkerítést épített és blokkolta a migránsok beözönlését.

A szenátor ezután rátér Soros, a valutamanipulátor ,,hátterére", és elmondja, miket tett. Így szétverte a thaiföldi nemzeti bankot, melynek következtében hatszázezer ember kényszerült otthonát elhagyni. Soros ,,készen áll" az egyszerű emberek ,,szétverésére".

Soros, folytatja, megpróbálja Magyarországot aláásni nem kormányzati szervezeteivel, mely NGO-k közül több ötödik hadoszlopként működik, hogy aláássák országok stabilitását és integritását. ,,Gyakran dolgoznak együtt fedett hírszerző szervekkel - legyen az a CIA, az MI6, a francia hírszerzés, stb." Úgy működnek, mint a belső hírszerző szervek és mindig ott vannak, amikor meg kell dönteni egy kormányt"... ,,A magyar miniszterelnök felismeri ezt a veszélyt. És ellen fog állni."

A Soros-egyetemről: a budapesti egyetem azon liberális eszméket hirdeti, amelyekben Soros hisz. ,,Ezek az eszmék szétverik a kultúrát, az erkölcsi értékeket, és a nemzet nemzeti integritását." Később az RT azt kérdezi, mire gondol a szenátor Magyarország és népe reagálását illetően Soros manővereire.

Richard Black: ,,Óriási összegű pénzt költ /Soros/ Orbán Viktor miniszterelnök és pártja ellen. De én tanulmányoztam, miként viselkedik a magyar nép történelme során, és nincs keményebb és függetlenebb nép a magyaroknál. Óriási bizalmam van a magyar nemzetben. Tudom, hogy az EU nyomás alá helyezi diktatórikus eszközökkel, hogy elfogadjanak bármit, amit az EU akar, beleértve a teljes korrupt Soros-hálózat helyreállítását, amely a magyar nép értékeit akarja aláaknázni".







KÉT ÉVE SZENVED EGÉSZ EURÓPA, MERKEL ESZEMENT IDIÓTÁSÁGÁTÓL
november 23, 2017 Európa , Hírek , Illegális Bevándorlás , Külföld , Németország


A baloldali média azt hiszi, hogy Merkel kudarcának örülnek azok, akik biztosak voltak bekövetkeztében. Egyetlen EU-tag sem örülhet annak, ha Németországban baj van, ha Németországban nincs erős kormányzat és egyre zavarosabb a jövő. Mi, akik Merkel politikáját a migránsválság kezdetétől kritizáljuk, azt nem azért tettük, mert azt reméltük Németország meggyengül, hanem azért, mert nem akartuk, hogy meggyengüljön.

Két éve fáj Európának, legfőképpen a görögöknek, az olaszoknak, a magyaroknak és németeknek az, amit Merkel művel. Két éve szenvedjük el annak a történelmi hibának a következményeit, amit a menekültek behívásával elkövetett. Elismerem, a népvándorlás egy elkerülhetetlen történelmi változás része, de kijelenthetjük, Merkelen kívül senki nem visel ilyen mértékű történelmi felelősséget annak európai következményeiért.

A 2 millió migráns, a végtelen nemi erősz@k, gyiIk0sság, terrorcselekmények és társadalmi elégedetlenség, a migránsszállások felgyújtása és a másik oldalon az EU-n belüli feszültségek kiéleződése, kényszerbetelepítési kvóta és így tovább, mind-mind Merkel történelmi felelőssége, bűne. Két éve kérjük, követeljük, gúnyolódunk rajta, vagyis minden eszközzel próbáljuk elérni, hogy ennek legyen vége. Merkel hagyta, hogy a tévedését egész Európa megszenvedje. A minimális büntetési tétel az lenne, ha a történelem süllyesztőjébe menne. De ennél valójában nagyobb büntetést érdemelne. Ez minél hamarabb bekövetkezik, annál jobb.

Két évig hallgattuk, hogy Magyarország szétveri Európát, mert meg meri mondani Merkelnek és az EU-nak, hogy téves politikát folytat, két évig ültünk az ő hülyeségük miatt a szégyenpadon. Két évig hallgattuk, hogy a magukat okosnak tartó politikusok azt hajtogatják az árt Európának, az fáj Európának, amit Orbán mond.

Végre öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Temessük el örökre az ilyen bugyuta ,,szakértői" véleményeket, mint amilyen az Eurológus cikke - ,,Ami Merkelnek fáj, az Európának is fáj"- is volt, mert ennek épp az ellenkezője igaz. Amit Merkel két éve művel velünk, az fáj egész Európának. Nyilvánvaló volt, hogy amit tesz, veszélyezteti Németország és az EU egységét és stabilitását. Eljött az igazsághoz vezető út egy újabb pontja, és gyaníthatóan nem a vége. Merkelt még megmenthetik azok, akik rettegnek kimondani, hogy tévedtek és kárt okoztak a kontinens népének és politikájának. Mégis fontos pillanathoz érkeztünk.

A ,,szakértők" szája habzott, amikor azt állítottuk, a német választás olyan eredményt hozott, ami alapján nem lehet Németországot stabilan, a valódi kérdésekre koncentrálva kormányozni. Mára ez nyilvánvaló tény. Merkel nem nyerte meg az előző német választást. Merkel politikája alapján Németország kormányozhatatlan. Ami ezután következik, legyen az nagykoalíció vagy bármi más, újra csak a rossz irányba tett lépések sora.

Furcsa módon a liberálisok voltak elég okosak és felálltak az asztaltól. Ők mondták ki ezt az igazságot. Ők voltak azok, akik nem akartak egy olyan kormány része lenni, amely tologatja a problémákat és tovább fokozza Európa és Németország szenvedését.

Ma még nincs akkora gond, hogy ne lehetne megoldani, de ehhez Merkelnek el kell tűnni a színről és egy valódi vezető kell a CDU élére, aki visszaszerzi a kereszténydemokrata politika becsületét, aki visszahozza balról a CDU-t és ezzel stabilizálja szavazóbázisát. Egy olyan ember, aki képes megvédeni Európát a migrációtól és véget tud vetni annak a széthúzásnak és szenvedésnek, amit Merkel okozott nekünk.

A németek egyértelmű üzenetet küldtek a Muttinak.

A választások óta népszerűsége tovább csökkent és a kutatások szerint két nagy nyertes van. Az a két párt, amely képes kimondani, hogy elég volt a migrációból. Az AfD és az időközben normálissá avanzsált liberálisok, akik magyar értelemben már régóta csak a nevükben azok. Mikor mondja ki végre a német és európai politika, hogy migráció az EU létét és stabilitását veszélyezteti? Ez lenne a kezdeti lépés a normális és stabil Európa felé vezető úton. Ennek útjában Merkel és bandája áll.

Reménykedjünk, hogy a németek kitalálnak valamit, eltakarítják a Muttit és képesek lesznek egy olyan politikai megoldást létrehozni, amiben lehet hatékony politikát folytatni és a zavaros új Európa rémálmok helyett Európa valódi problémáival foglalkozni.







A GONOSZ BÁCSI A FIDESZNEK KAMPÁNYOL
Horváth K. József 2017.11.24


A gonosz bácsi végre megmutatta az arcát. Soros György ugyanis - mint megírtuk - a napokban videóinterjúban tette láthatóvá hús-vér személyiségét. Most azért tartotta szükségesnek a személyes megszólalást, mert félti azokat az embereit, akik ,,civil" szervezeteiben dolgoznak. Tudja ugyanis, hogy a magyar kormány nem veszi jó néven, ha Magyarországot itthon és külföldön ezen szervezetek segítségével szervezetten próbálják lejáratni.

Érdekes körülmény, hogy az ez ügyben megkezdett nemzetbiztonsági és titkosszolgálati vizsgálatok ellen a Magyarországon működő közel hatvanezer civil szervezet közül egyiknek a vezetője, támogatója, fenntartója sem szólalt föl a kormány által megszellőztetett intézkedésekkel szemben. Kizárólag Soros György érezte úgy, hogy meg kell védenie embereit, akik - nyilván Soros álláspontja szerint is - sárosak, csak ezt éppen nem szabad bevallani. Sőt! Inkább azt kell velük kapcsolatban elhitetni a közvéleménnyel, hogy a Helsinki Bizottság, a Transparency International, a Migrant Solidarty Group of Hungary (MIGSZOL), a 444.hu és a többiek éppen hogy a magyarság érdekében képviselik azt a migránspárti politikát, ami ellentétes a magyarság választott vezetőinek akaratával. Függetlenül attól, hogy azt polgárok milliói nemzeti konzultációk keretében, népszavazáson támogatták.

Soros György nemcsak úgy érezte, hogy meg kell védenie embereit, hanem előbújt rejtekhelyéről és személyesen, saját arcát és hangját adva a konfliktus kezeléséhez igyekezett meggyőzni a magyarokat az igazáról. Így is igyekezve nyomatékot adni bejelentésének.

Ezzel nagy pillanathoz érkezett el a magyar közélet, a honi társadalom. Szembesülhetett vele, hogy amit a kormány eddig állított Soros alapítványairól, civil szervezeteiről, médiumairól, általa zsebben tartott uniós képviselőkről, tehát a spekuláns egész reguláris, liberális csapatairól, az bizony nagyon is valóságos haderő, amely hús-vér parancsnokkal rendelkezik, aki a magyarok képernyőjén megjelent. Ő Soros György személyesen. Köszönet érte, kedves Soros György!

Maholnap diplomázó lányomnak óvodás korában egyik leginkább kedvelt időtöltése volt a gonosz bácsikhoz való elzarándoklás. Ez annyit jelentett, hogy amikor munkából hazajöttem, beültünk a kocsiba és elautóztunk a közeli Kozma utca környéki börtönökhöz, hogy a kislányunk megnézhesse, hol laknak a gonosz bácsik. Mindig meg akarta nézni a rácsos ablakú épületeket, meg akarta magát nyugtatni, hogy a gonosz bácsik be vannak zárva, s azok nem háborgathatják az ő nyugalmát, nem áshatják alá a család békéjét, biztonságát.

Ezen időkre visszanyúló deja vu érzésem volt, amikor G. Fodor Gábor, az Echo Tv Angard című műsorában kifejezte örömét afelett, hogy Soros György - napjaink vérbeli gonosz bácsija - ostobán viselkedett akkor, amikor megszólalt. Megmutatta arcát, mert nem tudott türelmet gyakorolni. Olyan frontokat nyitott, amelyek produktív konfliktusok Magyarország számára. Hiszen puszta megjelenésével jelezte, hogy háború lesz, hiszen védi az övéit. Természetesen a tőle megszokott hazug módon.

Tény, ami tény, Soros a nemzeti konzultáción való részvételével valóban segíti a Fidesz céljait, segíti az éppen ellene és aljas manipulációi ellen folyó nemzetvédő kampányt. Hiszen az emberek láthatják, beazonosíthatják azt a gonoszt, aki nyakunkra akarja hozni a migránsokat, s addig nem hagyja békén az Európai Uniót, amíg ránk nem kényszeríti akaratát a felülről nyitott, mennyiségi korlát nélküli kvótarendszerrel kapcsolatban. Soros ezzel segít a magyaroknak, hogy ne csak a plakátokról szembesüljenek vele. Megkönnyíti a bizonytalanok dolgát is maga ellen fordítani, illetve a nemzetállami szuverenitásért a végsőkig harcoló kormány mellé állítani.

Ritka pillanat volt az Echo TV adásában, amikor a szemben álló politikai ellenfelek közül a liberális oldalt képviselők egyike, Bölcskei Balázs kénytelen volt egyetérteni G. Fodor Gáborral. ,,Soros György láthatósági mellényt vett fel, igazolta a kormányzati politikát, hogy van ellenfél és ellenség. Szerintem ezzel hibázott" - fogalmazott a balliberális elemző.

Csak azért, hogy Soros György mindig is nyilvánvaló kétszínűségét egy friss nyilatkozatrészlettel illusztráljuk, álljon itt egy idézet a minapi nyilatkozatából. ,,Én nagyon aggódok Magyarországgal kapcsolatban és nagyon sokat gondolok Magyarországra. Azt akarom, hogy a magyar nép tudja, hogy én továbbra is meg fogok tenni mindent, hogy Magyarországot, a magyar népet támogassam."

Köszönjük, kedves Soros György, de ha lehet, inkább ne! E néhány mondat is érzékelteti, hogy egy szavát sem lehet elhinni!

Az Ön tervének nagyon is folyamatban lévő végrehajtási kísérlete - ahogy ön fogalmaz - ,,támogatása" ugyanis egyértelműen Magyarország vesztét jelentené.

Ezt pedig egyetlen magyar sem támogathatja.

Akár tetszik ez Önnek, akár nem.







ÖSSZEFOGTAK A DEVIZAHITELESEK GYURCSÁNY ELLEN


Összefogtak a devizahitel-károsultakat képviselő szervezetek, hogy a jövőben közösen lépjenek fel az ,,ősbűnösök" felelősségre vonásáért és a tisztességes, méltányos kárrendezésért - közölte a Magyar Időkkel Falus Zsolt, a Bankcsapda Egyesület elnöke.

Az immár összehangoltan működő érdekképviseletek első lépésként csütörtökön az egyik legfőbb felelősnek tartott Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, illetve a Raiffeisen és az Erste Bank vezérigazgatóinak háza előtt tüntettek. A DK elnökének háza előtti demonstráción felszólalt Gaudi-Nagy Tamás is.

Terhelő bizonyítékok sora támasztja alá Gyurcsány Ferenc elsődleges felelősségét abban, hogy a 2002 után kibontakozó úgynevezett fiktív devizacsomaggal és módszerrel több százezer tisztességes magyar embert csaltak csapdába és ejtettek adósrabszolgaságba

- mondta a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője.

Szerinte a fő felelősöknek szembesülniük kell azzal, hogy bár eddig sikerült, mégsem úszhatják meg a felelősségre vonást. Gaudi-Nagy Tamás úgy fogalmazott:

Ha Észak-Írországra gondolunk, látjuk, hogy negyvennégy év után számoltatták el a véres vasárnap elkövetőit, míg a bukaresti bányászjárás elkövetőit közel harminc év után. Addig nem nyugszunk, amíg Gyurcsány és társai ezekért a bűncselekményekért börtönbe nem kerülnek

GYURCSÁNY ORBÁNÉKRA FOGTA

Bár még az elfogult balos szavazók is pontosan tudják, hogy a devizahitelezés Gyurcsány és az MSZP-SZDSZ-kormányok sara, az ő idejükben indult be ezt a fajta ,,uzsorázás", szerdai esztergomi fórumán a bukott kormányfő mégis azt hazudta, mindezért Orbánék a hibásak. Gyurcsány megígérte, ők majd kárpótolják a devizahitel-károsultakat, ha kormányra jutnak:

A hiteleket leírt értéken át kell adni az államnak és fel kell ajánlani a károsultaknak, hogy nulla százalékos kamattal törleszthessenek. Ha nem bírják, akkor tisztességes díjért maradhassanak a lakásban, részben bérlőként, részben tulajdonosként.

Forrás: Magyar Idők;







A BALOLDAL MINDENHOL VÉRLÁZÍTÓ HÜLYÉKBŐL ÉS SOROS-ÜGYNÖKÖKBŐL ÁLL MOSTANSÁG!
Inkvizítor 2017.11.24.


Európa migrációs kontinens! A kerítések nem állítják meg a migrációt! A migráció és a terrorizmus összekapcsolása nacionalista populista provokáció... - Na most ezek közül bármelyik állítás önmagában is a súlyos elmebaj biztos jele, de hogy valaki így együtt képes legyen elmondani, az vagy végtelen hülyeséget jelez, vagy pedig végtelen, de tudatos aljasságot, árulást!

Ezt így együtt egy szlovén képviselőnő hányta a magyar tévénézők arcába... A hölgy természetesen baloldali, sőt az Európai Parlamentben az európai Szocialisták és Demokraták képviselőcsoportjának alelnöke. Ebbéli tisztségében osztozik a Soros által megvásárolt Niedermüller Péter hazaáruló ,,magyar" EP képviselővel...

Tanja Fajon nem mellékesen az EP belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottságának tagja, amely október 19-én megszavazta a közös uniós menekültügyi rendszert szabályozó dublini szabályozás reformtervezetét. Ez többek között ,,a menekültügyi kérelmek gyorsabb elbírálására és szolidaritási alapon a felelősség tagállamok közötti kiegyensúlyozottabb megosztására irányul."

Szóval a szlovén képviselőnő szerint Európa migrációs kontinens. Kérdem én és még néhány százmillió európai, hogy ugyan mitől lenne az? Azért dolgozott és teremtett magának jólétet sokszáz millió európai dolgozó az elmúlt évtizedekben, hogy most ide özönöljön pár tízmillió dolgozni nem akaró muzulmán és mindezt elvegye vagy lerombolja? Hát nem! És ez nem embertelenség, hanem jogos önvédelem!

Hogy a kerítések nem állítják meg a migrációt? Lehet, hogy Fajon fejében nem, de a valóság, mint általában mindig, erősebb a hülye és életidegen baloldali elméleteknél. A magyar, a bolgár, a török kerítés minden nap jelzi, hogy igenis megállítja a migrációt. Ezt minden adat alátámasztja. És ez sem embertelenség, hanem jogos önvédelem!

Az pedig, hogy nincs összefüggés a beözönlés és a terrorizmus között... Nos, ez az állítás már gyakorlatilag büntetőjogi kategória kellene legyen! Európában az elmúlt két évben több százan haltak meg és több ezren sérültek meg a terrorista támadásokban. Kivétel nélkül mindegyik esetben bizonyítottan voltak a mostani hullámban érkezett migránsok az elkövetők, kitervelők között. A német, a francia, az olasz, a belga és az angol hatóságok, titkosszolgálatok is megerősítették már, hogy a beözönlők között egészen biztosan vannak terroristák, dzsihadisták.

Erre ez a baloldali rossz lotyó simán a képünkbe vágja, hogy nacionalista populista provokáció azt állítani, hogy összefüggés van a terrorizmus és a beözönlés között. Ez még akkor is vérlázító kijelentés, ha tudjuk, hogy az ilyen baloldali kreténeknek az ideológiai éleslátását a tények sohasem homályosítják el.

Tanja Fajon esetében csak egy a kérdés: alapból ilyen hülye vagy pedig - Niedermüller Péterhez és Meszerics Tamáshoz hasonlóan - ő is kasszához járulhat Soros Györgynél?







SZÉTSZEDTÉK A KÖVETŐI SOROS GYÖRGYÖT A TWITTEREN
Sümeghi Lóránt 2017. november 23. 16:28


Miután Soros György megmutatta az arcát és nyilatkozatával eloszlatott minden kétséget afelől, hogy a kormány esetleg egy fantom ellen küzdött volna ezidáig, a Twitteren lévő követői alaposan nekimentek, számonkérve a nemzetállamokat támadó, a migrációt pedig elősegítő vízióit.

George, itt már senki nem véd téged, merre járnak a bérkommentelőid?"

Nem kímélték Soros Györgyöt a követői a Twitteren, miután az amerikai tőzsdespekuláns frontális támadást indított Magyarország ellen. Érdekes módon, tetemes nemzetközi kommentcunamit eredményezett Soros azon bejegyzése, melyben letagadja a saját maga által jegyzett, a migrációt elősegítő tervét.

Lássunk néhány ízes, Sorosnak szánt megjegyzést:

Haggers Barlowe: "Azt gondolod, hogy a hatalmas vagyonod feljogosít téged arra, hogy mások élete felett rendelkezz?"
Mario: "A világon egyre több ember jön rá arra, mennyire gonosz is vagy, és hogy mennyi rosszat tettél. Egyszer eljön a te időd is."
Maddie1776: "Egy szavadat sem hiszi el már senki!"
HCC: "Nem fogsz szimpátiára lelni itt a Twitteren, egy igazi antiszemita és romboló eszmeiséget képviselő ember vagy, ezért támogatod a migránsok importálását."
Ginger Ikeda: "Teljesen mindegy, hogyan csűröd-csavarod a szavakat, a tevékenységed mindent elárul."
LIZ THE HC IS HERE: "Égj el a pokolban!"
RW Reagen: "Miért hinne neked el bárki is bármit? Tisztában vagyunk vele, mit képviselsz és mit támogatsz."
CutMyTaxesNow: "Meg vannak számlálva a napjaid"
Nico Vertsteeg: "George Soros maga az Antikrisztus"
JT: "A faszi semmi rosszat nem érzett akkor, amikor kisegítette a nácikat, csak azért, hogy mentse a saját bőrét."
Charles Deacon Ford: "Németországban is ismerik a tevékenységed George, nem érdekel senkit a nyílt társadalmad és toleranciád a nőket és gyerekeket megerőszakoló iszlamisták iránt."
Uncle Ray: "George, itt már senki nem véd téged, merre járnak a bérkommentelőid?"
Sophie Girl: "Az emberek ráébredtek a gonoszságaidra."
Milt Jowers: "Bocsi, de nem hiszek olyan embereknek, akik abból élnek, hogy mások lelkével kereskednek."

Az ilyen és ezekhez hasonló angol nyelvű hozzászólásokból több mint 800 található Soros bejegyzése alatt, ami meglepő, lévén, hogy nyilatkozata kizárólag Magyarországgal kapcsolatos. Úgy tűnik, egyáltalán nem csak a magyar kormány az, amelyik nem kultiválja az idős agitátor destruktív tervét.







AMERIKAI SZENÁTOR: SOROS VILÁGKORMÁNYT AKAR - NEM A NÉPEK BELESZÓLÁSÁT
2017. NOVEMBER 14:25 2017. 11. 23. 14:40
Lovas István

Nem mindennapi interjút készített a tíz nappal ezelőtt az Egyesült Államokban ,,külföldi ügynökként" történő regisztrációra kényszerített Russia Today orosz tévéhálózat angol nyelvű szolgálata Richard Black amerikai republikánus szenátorral.

Az interjú Soros igazi lényéről a közte, valamint a magyarok közötti, szinte élet-halál harcról szól.

Az interjú címe: ,,George Soros világkormányt akar, hogy az oligarchákat és ne a népet szolgálja".

Összefoglaló:

A Soros-félék a nemzetállamot problémának nézik, mert a nemzet az adott nemzet népének akaratát és személyes érdekeit szolgálja.

A ,,szabad" nyugati világban megjelent ezen interjúról annyit, aki kíváncsi a már leplezetlenül bolsevik cenzúrát gyakorló Google manipulálására, írja be a keresőjébe a ,,George Soros" nevet, majd az eredmények megjelenése után kattintson a ,,Hírek" kategóriára, amely a keresett névvel kapcsolatos legfrissebb találatokat adja ki. Állítólag. Ott nem látja az interjút. Tegye meg ugyanezt a Bling vagy a Yandex keresőjével és az interjú linkje azonnal megjelenik a ,,Hírek" kategóriában.

Az orbanisztáni diktatúrát támogató Magyar Idők nevű sajtótermék (ugye, így jó, liberális cenzoraljadékok?) most tehát e Putyin-ügynök médiumnak a virginiai szenátorral készült interjúját ismerteti.

Az interjú bevezetése: Orbán Viktor miniszterelnök és Gulyás Gergely Fidesz-alelnök elkeseredett csatát vív George Sorossal és azzal az ideológiai gyökerű kampányával, hogy több ezer migránst engedjenek rá Európára.

Orbán szerint ez a stratégia a keresztény Európa teljes összeomlásához vezet, és azt mondja, Soros alá akarja ásni Magyarországot és az EU többi országát.

Az RT első kérdésére, hogy milyen Soros és Nyílt Társadalom Alapítványának hírneve és milyen szerepet játszanak, a szenátor ezt felelte:

Soros érdeke, hogy átalakítsa a világot. Igen-igen baljós hírneve van szerte a világban, és széles körben tekintik amorálisnak és a hazafiság ellenségének. Azt akarja, hogy globális kormány legyen, amely diktál az embereknek.

Szerinte a nemzetek egyfajta akadályt jelentenek, mert ha nemzeti kormányok vannak, akkor azok a népek akaratát fejezik ki. Egy globalista kormány pedig egyszerűen az oligarchák nézeteit fejezi ki és szinte semmibe veszi a népet. Ez az az oldal, amelyen ő van. Az oligarchákkal és nem a mindennapi emberekkel.

Az újságíró ezután megkérdezi, szerinte igaza van-e a magyar kormánynak, hogy Soros beavatkozik Magyarország és más országok belügyeibe.

Black szenátor válasza: Soros igen drámaian avatkozott be Magyarország és számos kelet-európai ország belügyeibe. De most a középpontban Magyarország van.

,,Feltétlenül tapsolni tudnék Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek. Orbán olyan ember, aki elvégez dolgokat."

Így határkerítést épített és blokkolta a migránsok beözönlését.

A szenátor ezután rátér Soros, a valutamanipulátor ,,hátterére", és elmondja, miket tett. Így szétverte a thaiföldi nemzeti bankot, melynek következtében hatszázezer ember kényszerült otthonát elhagyni. Soros ,,készen áll" az egyszerű emberek ,,szétverésére".

Soros, folytatja, megpróbálja Magyarországot aláásni nem kormányzati szervezeteivel, mely NGO-k közül több ötödik hadoszlopként működik, hogy aláássák országok stabilitását és integritását. ,,Gyakran dolgoznak együtt fedett hírszerző szervekkel - legyen az a CIA, az MI6, a francia hírszerzés, stb." Úgy működnek, mint a belső hírszerző szervek és mindig ott vannak, amikor meg kell dönteni egy kormányt"... ,,A magyar miniszterelnök felismeri ezt a veszélyt. És ellen fog állni."

A Soros-egyetemről: a budapesti egyetem azon liberális eszméket hirdeti, amelyekben Soros hisz. ,,Ezek az eszmék szétverik a kultúrát, az erkölcsi értékeket, és a nemzet nemzeti integritását."

Később az RT azt kérdezi, mire gondol a szenátor Magyarország és népe reagálását illetően Soros manővereire.

Richard Black:

,,Óriási összegű pénzt költ /Soros/ Orbán Viktor miniszterelnök és pártja ellen. De én tanulmányoztam, miként viselkedik a magyar nép történelme során, és nincs keményebb és függetlenebb nép a magyaroknál. Óriási bizalmam van a magyar nemzetben.

Tudom, hogy diktatórikus eszközökkel helyezi majd nyomás alá a magyarokat az EU, hogy bármit elfogadjanak, beleértve az ottani korrupt Soros-szervezetek befolyását, amelynek célja a magyar nép értékeinek aláaknázása."







TÜNTETÉSEK KEZDŐDNEK BRÜSSZELBEN SOROS ÉS MIGRÁNSPOLITIKÁJA ELLEN
november 23, 2017


A Magyar Idők az alábbi szöveg hívta fel a figyelmet november 29-én Brüsszelben kezdődő tüntetésre:

A kötelező betelepítési kvóta, az EP migránsbarát politikája és Soros György ellen tüntetnek november 29-én Brüsszelben a Magyar Patrióták. Poszpischek Tamás, a demonstráció szervezője lapunknak kifejtette: lét- és sorskérdés, hogy Európa ellen tudjon állni a migrációs nyomásnak, máskülönben a kontinens, kultúrájával együtt, eltűnik. Szerinte az iszlám Mohamed óta arról szól, hogyan vegyék be Európát, amelynek nemzetei folyamatos harcot vívnak a keleti hódítással szemben.

- A brüsszeli tüntetés nem egyszeri alkalom lesz, osztrákok, franciák, flamandok és lengyelek is részt vesznek a november végi demonstráción, ahol magyar részről felszólal Morvai Krisztina és Tőkés László EP-képviselő, valamint Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő - mondta a szervező. (G. D.)

























 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: reformtervezetét, lengyelországnak, szociáldemokrata, konténervárosnak, kampányfőnökével, franciaországnak, nyilatkozataiban, hozzászólásokból, lengyelországgal, titkosszolgálati, nemzetbiztonsági, megkerülhetetlen, migránsszállások, megszellőztetett, törleszthessenek, kijelentéseikkel, gátlástalanságot, kormányalakítási, veszélyeztetését, menekülttáborban, miniszterelnökök, beazonosíthatják, kvótarendszerrel, felszabadításnak, szerepvállalásra, engedelmeskednek, befogadóhelyeken, elképzelhetetlen, menekültkvótákat, progresszivizmus, menekültpolitika, szocializálódott, külügyminiszter, megalakításáról, bérkommentelőid, migránszenekart, franciáknak természetesen, csoport francia, hódító idegenséget, utolsó generáció, egyik legolvasottabb, magyar kormányfő, cikkhez számtalan, alábbiakban ezek, iszlám bevándorlás, többi összeomlik”, nemzetközi szocializmus, fenét populista, többi zuhanórepülésbe, uniós országokat, első fegyver, kvótát elutasítók, AGYMOSÁS ZAJLIK VILÁGBAN, MINDENKI HAZUDIK, EMBEREK MÁR KÉPTELENEK ÖNÁLLÓAN GONDOLKODNI ÉS EZT MIND MESTERSÉGESEN ÉRTÉK EL, HOGY TANULJANAK MEG ÚJRA GONDOLKODNI, ÖNÁLLÓAN CSELEKEDNI ÉS KINYILVÁNITANI VÉLEMÉNYÜKET, Bayer Zsolt, AMERIKAI VÉLEMÉNYEK ORBÁNRÓL, Donald Trump, Trump Amerikája, Edmund Burke, Boris Badenov, Paul Stable, Egyesült Államoknak, Orbán Viktor…, Local Hero, Robert Kuntz, Egyesült Államok, Talán Orbán, Rick Jones Deplorable, Vakációzzunk Magyarországon, Gino Santanglo, Anita Rabar, Vivian Tzamis, ÉPÜLNEK PÁRHUZAMOS TÁRSADALMAK, Georg Spöttle, Mark Twain, Michael Ende, Alternatíva Németországnak, Wolf-Nagy Tündével, ORBÁNFÓBIÁS SCHULZ MEGBUKOTT, MÉGIS KÜLÜGYMINISZTER LESZ, Angela Merkel, Szabad Demokrata Párt, Christian Lindner, Nicola Beer, Német Szociáldemokrata Párt, Hubertus Heil, Martin Schulz, Wolfgang Thierse, Gesine Schwan, Berliner Zeitung, Andrea Nahles-nek, Frank-Walter Steinmeier, Angela Merkellel, Horst Seehoferrel, Martin Schulzcal, Stephan Weil, Orbánfóbiás Martin Schulz, ANGELA MERKEL IDEJE LEJÁRT, TOVÁBB ERŐSÖDIK, Elkezdődött Angela Merkel, Alternatív Németország, Angela Merkelen, Keresztényszociális Unió, BILL CKINTON LENGYELORSZÁGNAK ÉS NAGYARORSZÁGNAK, Daniel McAdams, Paul Intézet, Moszkva Budapestet, Cseh Köztársaságot, Bill Clinton, George Sorosnak, Orbán Viktor, MIGRÁNSOKNAK SZENTELIK BÉKE VILÁGNAPJÁT, SVÉDORSZÁG POLGÁRHÁBORÚ SZÉLÉN, Malin Björk EP, AMERIKAI SZENÁTOR, SOROS VILÁGKORMÁNYT AKAR, NÉPEK BELESZÓLÁSÁT, Egyesült Államokban, Russia Today, Richard Black, George Soros, George Soros”, Magyar Idők, Gulyás Gergely Fidesz-alelnök, George Sorossal, Nyílt Társadalom Alapítványának, SZENVED EGÉSZ EURÓPA, MERKEL ESZEMENT IDIÓTÁSÁGÁTÓL, Illegális Bevándorlás, Egyetlen EU-tag, Amit Merkel, GONOSZ BÁCSI FIDESZNEK KAMPÁNYOL, Horváth, Soros György, Kizárólag Soros György, Helsinki Bizottság, Transparency International, Migrant Solidarty Group, Fodor Gábor, Echo Tv Angard, Európai Uniót, Echo TV, Bölcskei Balázs, Fodor Gáborral, ÖSSZEFOGTAK DEVIZAHITELESEK GYURCSÁNY ELLEN, Magyar Időkkel Falus Zsolt, Bankcsapda Egyesület, Gyurcsány Ferenc, Erste Bank, Gaudi-Nagy Tamás, Nemzeti Jogvédő Szolgálat, GYURCSÁNY ORBÁNÉKRA FOGTA, BALOLDAL MINDENHOL VÉRLÁZÍTÓ HÜLYÉKBŐL ÉS SOROS-ÜGYNÖKÖKBŐL ÁLL MOSTANSÁG, Európai Parlamentben, Niedermüller Péter, Tanja Fajon, Niedermüller Péterhez, Meszerics Tamáshoz, Soros Györgynél, SZÉTSZEDTÉK KÖVETŐI SOROS GYÖRGYÖT TWITTEREN, Sümeghi Lóránt, Miután Soros György, Soros Györgyöt, Haggers Barlowe, Ginger Ikeda, Nico Vertsteeg, Charles Deacon Ford, Uncle Ray, Sophie Girl, Milt Jowers, Lovas István, TÜNTETÉSEK KEZDŐDNEK BRÜSSZELBEN SOROS ÉS MIGRÁNSPOLITIKÁJA ELLEN, Magyar Patrióták, Poszpischek Tamás, Morvai Krisztina, Tőkés László EP-képviselő,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kékfestőről pár szóban  A szeretetről  Nem hazudnak  Maci az északi fény alatt  Levél lány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Benedek Elek - Virágvasárnap  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Inkább ad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam  Mi van, ha?  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Mi van, ha?  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 28  Soli Deo gloria  Kövesd a vezetőt  Apu  Facebookon kaptam  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam  képre írva  Apu  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  A máj egészségét biztosító és ...  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Soli Deo gloria  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Facebookon kaptam  képre írva  Levél lány  Ne hagyd  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az idegen országok éghajlata  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Márciuzs 24.  képre írva  Facebookon kaptam  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  képre írva  Nem látom őket  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Inkább ad  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Odaadja  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Kövesd a vezetőt  Szép estét  Kékfestőről pár szóban  Facebookon kaptam  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Sok ember olyan,  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Graffiti bölcsesség  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha nyitott vagy  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha nyitott vagy 
Bejegyzés Címkék
franciáknak természetesen, csoport francia, hódító idegenséget, utolsó generáció, egyik legolvasottabb, magyar kormányfő, cikkhez számtalan, alábbiakban ezek, iszlám bevándorlás, többi összeomlik&#8221, nemzetközi szocializmus, fenét populista, többi zuhanórepülésbe, uniós országokat, első fegyver, kvótát elutasítók, segítsünk nekik, oldalon állunk&#8221, legkiemelkedőbb vezető, egész világon, nyugati értékekről, országa lenyűgöző, valódi országvezetés, valóra váló, politikai nyúlbélák, egész család, önző politikus, országát szolgáló, magyarok pedig, politikai korrektségnek, berlini szupermarketben, egyik kedvenc, piros fezes, remek italt, politikai korrektséget, összes régi, múlt században, in­dián szavak, szókinccsel rendelkeztünk, sorok között, nagyon pozitív, kínai császár, rablók karmai, nagyim felolvasta, német liberális, rasszizmust szította, hétéves kissrác, rajzot kellett, pálmafa alatt, osztályfőnöknő rohant, szülők megszeppenve, igazgatói irodában, csokisdobozra felkerült, iskolákban dübörög, iszlám hittan, fritzek integrálódnak, nagy iszlám, iszlám hittanról, szélsőséges tanok, jelenlegi politika, barátom feleségére, közüzemi ebédszállítónál, összes rakodó, legszenzitívebb biztonsági, földalattin csadoros, kormány nemigen, munkaügyi hivataltól, munkaügyi hivatal, arab vízipipa-kávézók, állami támogatások, német sajtó, fiatal migránsok, közel-keleti ifjúság, szakállas férfiak, szép parkban, következő napokban, önkormányzat által, park helyén, hazainduló budapesti, választáson megbukott, kancellári posztját, elvi lehetősége, koalíciós tárgyalások, pártelnök határozottan, nagykoalíció folytatásra, tárgyalásokat Merkellel&#8230, liberálisokkal szemben, kellő bizalom, közös kormányzáshoz, belátható jövőben, megbeszélések újraindítását, több mint, hónapig folytatott, autó ötödik, kormány munkáját, tárgyalások utolsó, szabadság pártja, állami beavatkozásra, megrekedt kormányalakítási, párt vezetése, szociáldemokrata tartományi, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1102
  • e Hét: 9339
  • e Hónap: 35962
  • e Év: 173334
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.