Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
"Ez a beszéd több volt, mint évértékelés"
  2018-02-18 18:40:35, vasárnap
 
   
 
"EZ A BESZÉD TÖBB VOLT, MINT ÉVÉRTÉKELÉS"
Horváth József György 2018. február 18. 17:52


A Nézőpont Csoport vezetője szerint Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi beszéde több volt, mint évértékelés.

Mráz Ágoston Sámuel az M1 csatornán - Orbán Viktor évértékelő beszédének elhangzása után - kiemelte, az évértékelő egyszerre volt kampánybeszéd, a politikai közösség számára fontos elvi beszéd, a jövőről szóló beszéd, valamint a győzelemre készülő beszéd.

Rámutatott arra, hogy a miniszterelnök évértékelőjében sokat foglakozott a gazdasági eredményekkel, például a teljes foglalkoztatással, az alacsony inflációval, a költségvetés jó állapotával, a béremeléssel. Megjegyezte, kormányon lévő erőként fontos ismertetni az eredményeket, és megfogalmazni, miért kérik a felhatalmazást a folytatásra.

Mráz Ágoston Sámuel beszélt arról is, hogy a kormány programja örök értékeken alapul, és abban a munka, az otthon, a család, a magyar modell gondolata fontos elem.

Kitért arra, hogy az idén 30 éves Fidesz összetartó politikai közösség, s az ellenzék nem tud ekkora politikai közösséget felmutatni. Az elemző szerint az évértékelő beszéd elérte a közösség megerősítésére vonatkozó célját, lelkesítő üzenete volt.


Orbán Viktor: NEKÜNK MAGYARORSZÁG AZ ElSŐ!


Magyarország mára jócskán felértékelődött, "hírünk, ismertségünk, befolyásunk nagyobb, mint azt az ország mérete vagy a gazdasági súlyunk indokolná" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök huszadik évértékelő beszédében. Nagyon sokan voltak a Várkert Bazárban, köztük rengeteg fiatal. Orbán Viktor azt mondta, hogy Magyarországon "süllyesztőbe került az euróblabla, a liberális szépelgés, a korrekt semmitmondás". Kijelentette, az ellenzékkel szemben a kormánypártoknak Magyarország az első. Az elmúlt 8 év jól sikerült, a szájkosarat visszaküldtük Brüsszelnek, a pórázt meg az IMF-nek. Magyarország egyre erősebb jogi fegyvereket vet be és közösen fogunk küzdeni, hogy Soros és az ENSZ tervét megakadályozzuk - mondta a miniszterelnök.

Szenvedélyesen szeretjük Magyarországot, és készen állunk, hogy mindent megtegyünk érte - mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Budapesten, a Várkert Bazárban tartott 20. évértékelő beszédében, jelezve: ez különbözteti meg pártját, a Fideszt a többitől. A kormányfő az ellenzékről szólva megjegyezte: állapotukat látva nem mindig hisz a szemének, értékelése szerint Magyarország ennél az ellenzéknél többet érdemel.

Nem csoda, hogy az országban nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó hangulat van - mondta a miniszterelnök.


,,NEKÜNK MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ"

Jól sikerült ez a nyolc év, jobban, mint ahogy vártuk - értékelte a 2010 óta tartó kormányzást Orbán Viktor. "Időarányosan előrébb is vagyunk, mint ahogy elterveztük" - fogalmazott a kormányfő, kiemelve, hogy 10 év alatt egymillió munkahely létrehozását vállalták, és már 736 ezernél tartanak. "Nem számítottam arra, hogy az életformánk ilyen hamar regenerálódik" - mondta.

Köszönetet mondott a kormány tagjainak és a jegybank elnökének. Matolcsy Györgynek a nemzeti bank átalakításááért, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek a karácsonyi nyugdíjprémiumért és a bérmegállapodásért, Fazekas Sándor földművelésügyi miniszternek azért, mert erősek a közép- és kisbirtokok, Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások miniszterének pedig a roma gyerekek felzárkóztatásáért.

Orbán Viktor azt is leszögezte: "azok vagyunk, akik azt gondolják, hogy Európa utolsó reménye a kereszténység".

Nekünk Magyarország az első -

hangsúlyozta a miniszterelnök.. A kormányfő úgy fogalmazott: "mi nem csak polgári, de nemzeti kormány is vagyunk". Azt is kiemelte, hogy Magyarország mára jócskán felértékelődött, "hírünk, ismertségünk, befolyásunk nagyobb, mint azt az ország mérete vagy a gazdasági súlyunk indokolná". Szavai szerint Magyarországon ,,süllyesztőbe került az euróblabla, a liberális szépelgés, a korrekt semmitmondás".

Nekünk magyaroknak akkor van jövőnk, ha magyarok maradunk

- jelentette ki Orbán Viktor. Magyar bankrendszer és magyar médiumok nélkül nincs nemzeti függetlenség.

A szájkosarat visszaküldtük Brüsszelnek, a pórázt pedig az IMF-nek - - értékelte az elmúlt évek eredményeit.


Orbán: Nem értünk a munkánk végére

Budapesten a világos beszéd a divat, "Budapesten azt akarjuk mondani, amit gondolunk, és azt akarjuk cselekedni, amit kimondunk" - jelentette ki Orbán Viktor. Még mindig nem értünk a munkánk végére, van még abból bőven - fogalmazta meg Orbán Viktor. Mint fogalmazott, azt kívánja Magyarországnak, soha rosszabb nyolc éve ne legyen.

A kerítés megépítésével, a jogi és fizikai határvédelemmel, a rendőrök példamutató helytállásával Magyarország sikeresen megvédte déli határait, "stabilan állunk a lábunkon", Nyugatról azonban veszély fenyeget - mondta Orbán Viktor. A kormányfő szerint

a veszélyt brüsszeli, berlini és párizsi politikusok "hozzák a fejünkre",

azt akarják ugyanis, hogy Magyarország is vegye át az ő politikájukat, "azt a politikát, amely bevándorlóországgá tette őket, és megnyitotta az utat a keresztény kultúra hanyatlása és az iszlám térnyerése előtt".

Most az a "divatos nóta" - folytatta -, hogy azért kell hozzájuk hasonlóvá válni, mert ez így szolidáris. Ezért világosan ki kell jelenteni: Magyarország azokkal a nyugat-európai emberekkel és vezetőkkel szolidáris, akik meg akarják menteni hazájukat, a keresztény kultúrájukat - mondta Orbán Viktor.

Európa utolsó reménye a kereszténység, mi vagyunk a nyugati kereszténység utolsó bástyája. A veszély nyugatról fenyeget, a bajt a brüsszeli, berlini politikusok hozzák a fejünkre - tette hozzá a miniszterelnök, aki idézte a NATO jelentését, ami szerint 2020-ig 60 millió bevándorló indul el Afrikából Európába.

Úgy látja, a harcban éppen győzelemre állunk, a V4 országok szilárdak és elkötelezettek.

"Aki engedi a migránsok belépését, viselje gondjukat" - üzente a brüsszeli vezetőknek Orbán Viktor.

Felsorolta azokat a migránsbarát európai politikusokat, akiknek beletört a foga a magyar kormányba: Faymann és Kern osztrák szociáldemokrata kancellárok, Renzi olasz miniszterelnök és Martin Schulz az Európai parlament volt elnöke, a német szociáldemokraták bukott vezetője, "aki minden akart lenni, de semmi lett". A lista nem zárt, még vannak rajta szabad helyek - mondta.


A nemzetközi arénában is harcolunk

Nem fogjuk tétlenül nézni, hogy vannak, akik a Soros-terv végrehajtásán mesterkednek, és ha kell, egyre erősebb jogi fegyvereket vetünk majd be - jelentette ki Orbán Viktor. Hozzátette:

A határvédelem a fontos, nem a kötelező kvóta

Az első lépés a Stop Soros törvénycsomag. Felidézte: a migrációval és migránsokkal való foglalatosságot nemzetbiztonsági engedélyhez kötik, a migránsbarát nem-kormányzati szervezeteknek (NGO) szánt külföldi támogatás egy részét átirányítják a határvédelemre,

teljes pénzügyi átvilágítást rendelnek el, s akik nem hagynak fel a veszélyes terveikkel, azokat egyszerűen kitiltják,

"legyenek bármilyen hatalmasok, vagy gazdagok". "Harcolni fogunk a nemzetközi arénában is" - emelte ki, jelezve: hétfőn átadja az Európai Tanács soros elnökének azt az európai törvényjavaslatot, amely megoldhatja az európai határok légmentes védelmét.

Közösen fogunk küzdeni, hogy Soros és az ENSZ tervét megakadályozzuk

- mondta Orbán Viktor.


Reménytelen helyzetben van az ellenzék


Magyarországon az ellenzék reménytelen helyzetben van, mert nem értették meg az idők szavát - mondta beszéde végén a a miniszterelnök. Az emberek ugyanis pontosan tudják, hogy hazudtak. Tagadták a migrációt, tagadták a kerítés fontosságát, tagadták a Soros-tervet, de rendre lelepleződtek.

Ezért van az, hogy az ellenzéki pártok minden szavából gyűlölet árad. Beszéde végén Orbán Viktor egy viccet idézett az ellenzék helyzetére utalva: az ötvenedik emeletről zuhanó ember minden emeletnél azt mondja, eddig minden rendben, eddig minden rendben.

50 nap múlva mindenki megérkezik, ki az ötvenedikre, ki a földszintre - mondta a miniszterelnök, aki beszédét a "Hajrá, Magyarország, hajrá magyarok!" szavakkal zárta.

LinkForrás. Origó


Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde 2018.02.18. Videó

Link
Magyar Idők: ÁLLAMFÉRFI MEG A HÓGOLYÓ
Bayer Zsolt - 2018. február 19.


Először is, ha megengedik, gyorsan megírom az ellenzéki lapok vezércikkeit, hogy ne kelljen magukat fárasztaniuk azok elolvasásával. Tehát:


Orbán hadat üzent az egész világnak.
Orbán felmondta a szolidaritást az Európai Unióval.
Orbán Silvio Berlusconinak szurkol, és azt mondta, hogy Forza Italia!
Orbán azt mondta: soha ne legyen rosszabb nyolc éve az országnak, mint az elmúlt nyolc év (ez persze skandallum).
Orbán gyalázta az ellenzéket.
Orbán nem mondott semmit az országról.
Na, ez volt az ellenzéki sajtó és az ellenzék mondandója.

A miénk pedig ennyi: Orbán nem a világnak üzent hadat, hanem a világ elmebeteg részének, a kreténeknek, a ,,politikai korrektség" szájkosarának - és azoknak, akik szerint nincs szükség sem európai kultúrára és civilizációra, sem nemzetre, sem kereszténységre.

Jól tette, hogy ezeknek hadat üzent.

Orbán azokkal az uniós politikusokkal mondta fel a szolidaritást, akik a fentieket képviselik, ráadásul elviselhetetlenül agresszív, aljas módon. Naná, hogy Orbán Berlusconinak szurkol, minden normális ember Berlusconinak szurkol, és ő meg is fogja nyerni a választást, másképpen az olaszoknak is harangoztak.

Orbán eléggé pontosan leírta az ellenzék állapotát, és ezekről a szegény hülyékről kifejezetten korrektül beszélt. (Amúgy gyalázkodni kizárólag ez az ellenzék szokott, ugyanis az esélytelenség tényleg gyűlöletet szül - Orbán ezt is elmondta. Jól tette.)

Orbán eléggé pontosan elmondott mindent az ország állapotáról, elmondta mindazt, amire büszkék lehetünk, a makrogazdasági mutatókon át a bankrendszer állapotáig, a családtámogatásokig, a termékenységi ráta feltornázásáig, és azt is őszintén elmondta, hogy még korántsem vagyunk a célnál, nem dőlhetünk hátra, de az irány helyes.

Az a helyzet, hogy egy választásra készülő, nyolcéves sikeres kormányzást maga mögött tudó és minden jel szerint a harmadik ciklus megnyerésére készülő, magabiztos és magabíró miniszterelnöknek pontosan ezt a beszédet kellett elmondania. (Különösen egy ennyire gyalázatos és - tisztesség ne essék - töketlen és aljas ellenzékkel a háta mögött.)

Jó volt ott lenni tegnap délután a Várkert Bazárban.

Az ellenzékről pedig mindent elmond, ami odakint történt. Nagyjából tizenkét szerencsétlen tüntetett az utcán, Szigetvári Viktor vezetésével. Egyiküket megdobták hógolyóval, Szigetvári pedig emiatt feljelentést tett.

E helyről is felszólítom a rendőrséget, hogy csoportosítsanak át minden nyomozót erre az ügyre, és váltott műszakban melózzanak a hógolyóbotrány miatt, mert ilyen bűn nem maradhat megtorlatlanul! És ha ezzel végeztek, ne pihenjenek, mert biztos helyről tudom, hogy Szigetvári Viktor körteformáit valaki ellopta a homokozóból.

Ha megvan a hógolyózó terrorista, tessék ráállni a körteformákra! Hogy az ellenzékkel is történjen valami.
Szép estét Magyarország, szép estét Budapest 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: szociáldemokrata, nemzetbiztonsági, csoportosítsanak, kormánypártoknak, felértékelődött, magyarországnak, átalakításááért, évértékelőjében, megakadályozzuk, nemzetgazdasági, földművelésügyi, határvédelemmel, kereszténységre, foglalatosságot, miniszterelnök, magyarországot, szenvedélyesen, magyarországon, makrogazdasági, feltornázásáig, felhatalmazást, megerősítésére, politikusokkal, szervezeteknek, helytállásával, elkötelezettek, határvédelemre, megtorlatlanul, hógolyóbotrány, berlusconinak, politikájukat, kampánybeszéd, kereszténység, szolidaritást, szájkosarának, visszaküldtük, évértékelő egyszerre, politikai közösség, jövőről szóló, győzelemre készülő, miniszterelnök évértékelőjében, gazdasági eredményekkel, teljes foglalkoztatással, alacsony inflációval, kormány programja, magyar modell, elemző szerint, évértékelő beszéd, közösség megerősítésére, ország mérete, gazdasági súlyunk, liberális szépelgés, BESZÉD TÖBB VOLT, MINT ÉVÉRTÉKELÉS, Horváth József György, Nézőpont Csoport, Orbán Viktor, Mráz Ágoston Sámuel, NEKÜNK MAGYARORSZÁG AZ ElSŐ, Várkert Bazárban, NEKÜNK MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ”, Matolcsy Györgynek, Varga Mihály, Fazekas Sándor, Balog Zoltánnak, Nekünk Magyarország, Afrikából Európába, Martin Schulz, Stop Soros, Európai Tanács, Magyar Idők, ÁLLAMFÉRFI MEG HÓGOLYÓ, Bayer Zsolt, Európai Unióval, Orbán Silvio Berlusconinak, Forza Italia, Orbán Berlusconinak, Szigetvári Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.20. 13:52 Emlékérméket adtak ki a Queen együttes tiszteletére Nagy-Britanniában
01.20. 13:52 A magyar kultúra napja - Debrecen, Nagyvárad, Berettyóújfalu és Margitta eg...
01.20. 13:42 Meghalt Jaroslav Kubera, a cseh szenátus elnöke
01.20. 13:42 Szálló por - Ismét nőtt a légszennyezettség
01.20. 13:32 E-mailben emlékeztet a pótdíjfizetésre hétfőtől a BKK
01.20. 13:31 LMP: tenni kell a családon belüli erőszak ellen!
01.20. 13:22 Banksy-kiállítás lesz Budapesten
01.20. 13:21 Harmincadik évfordulóját ünnepli idén a Művészetek Völgye
01.20. 13:12 Putyin új főügyész kinevezését kezdeményezte
01.20. 13:12 Horváth Ildikó: előbb az orvosoknak kellene egyetérteniük a hálapénz ügyébe...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Rózsa almával  Szép téli, havas napokat! Elvé...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Okosan és bölcsen  Téli kép  Létem  Mai harmónia kártyám  A hamis próféták  Kaffka Margit : Nem hiszek  Az élet igazságai  Rózsafüzér KIRÁLYNÉJA - Vallás...  Minden lehetséges annak aki hi...  Fekete png cica  5 táplálék, amely felgyorsítja...  Facebookon kaptam  Chillon vára Svájcban  Mese torta  Ilyen is van  Cinkék járnak szívem ablakára  Téli kép  Évközi 2. vasárnap 01.19 Csíks...  Kellemes kávézást!  Mai harmónia kártyám  9. parancsról szóló elmélkedés...  Zsírégető, C-vitaminban dús tá...  Sötétben nem látok aludni  Facebookon kaptam  Szép estét  Kaktuszos-rózsás-kagyló díszít...  Mese torta  Szép téli, havas napokat! Elvé...  Sötétben nem látok aludni  Aranyosi Ervin. Odakint most ...  Nesze neked facebook  A boldogság olyan  Téli este  Mese torta  Facebookon kaptam Krisztina...  Sötétben nem látok aludni  Zsírégető, C-vitaminban dús tá...  Apám árnyéka  Alvó baby  Kellemes kávézást!  Kutyus szemüvegben  9. parancsról szóló elmélkedés...  5 táplálék, amely felgyorsítja...  Png rózsa  Imádság  Babits Mihály : Szerelmes vers  Alvó nő  Fatörzs gyertyák  Jó éjszakát  Nők bundában  A reménység nem szégyenít meg  Orchídea  Kaktuszos-rózsás-kagyló díszít...  Téli kép  Szép téli, havas napokat! Elvé...  Fekete png cica  Facebookon kaptam  Belém torony Portugáliában  Napraforgók  Png nő  Facebookon kaptam  Fehér rózsák  Fatörzs gyertyák  Kellemes napot  Telefon fából  Havas fenyő  Posertube  Téli kép  Csendéletek  Kávészemek  Hi hi hi  Aprórózsás torta  Téli kép  Rózsaszín rózsa  A mérgező emberek  Szép estét kedves látogatóimna...  A nap képe.......  Virágfüzéres torta  Keresd és vedd észre a csodáka...  Posertube  Rózsaszín rózsa  Kutyus szemüvegben  Évközi 2. vasárnap 01.19  Egy tál cseresznye  Kellemes kávézást!  Sexy nők  Macik pizsamában  Facebookon kaptam  Eged hegy - természeti fotó  Posertube  Minyon  Png nő  Macik pizsamában  Szeretlek benneteket - mondja ...  Szeretlek benneteket - mondja ...  Miért jutott idáig a világ?  Vannak helyek 
Bejegyzés Címkék
évértékelő egyszerre, politikai közösség, jövőről szóló, győzelemre készülő, miniszterelnök évértékelőjében, gazdasági eredményekkel, teljes foglalkoztatással, alacsony inflációval, kormány programja, magyar modell, elemző szerint, évértékelő beszéd, közösség megerősítésére, ország mérete, gazdasági súlyunk, liberális szépelgés, korrekt semmitmondás, ellenzékkel szemben, kormánypártoknak Magyarország, szájkosarat visszaküldtük, ellenzékről szólva, ellenzéknél többet, életformánk ilyen, kormány tagjainak, jegybank elnökének, nemzeti bank, karácsonyi nyugdíjprémiumért, emberi erőforrások, roma gyerekek, pórázt pedig, elmúlt évek, munkánk végére, világos beszéd, kerítés megépítésével, rendőrök példamutató, kormányfő szerint, veszélyt brüsszeli, keresztény kultúra, iszlám térnyerése, nyugat-európai emberekkel, keresztény kultúrájukat, nyugati kereszténység, veszély nyugatról, harcban éppen, migránsok belépését, brüsszeli vezetőknek, migránsbarát európai, magyar kormányba, német szociáldemokraták, nemzetközi arénában, kötelező kvóta, első lépés, migránsbarát nem-kormányzati, részét átirányítják, veszélyes terveikkel, európai törvényjavaslatot, európai határok, ellenzék reménytelen, idők szavát, emberek ugyanis, kerítés fontosságát, ellenzéki pártok, viccet idézett, ellenzék helyzetére, ötvenedik emeletről, ellenzéki lapok, egész világnak, elmúlt nyolc, ellenzéki sajtó, ellenzék mondandója, miénk pedig, világnak üzent, világ elmebeteg, uniós politikusokkal, fentieket képviselik, ellenzék állapotát, szegény hülyékről, ellenzék szokott, esélytelenség tényleg, ország állapotáról, makrogazdasági mutatókon, bankrendszer állapotáig, termékenységi ráta, irány helyes, választásra készülő, harmadik ciklus, beszédet kellett, ennyire gyalázatos, háta mögött, ellenzékről pedig, hógolyóbotrány miatt, hógolyózó terrorista, szociáldemokrata, nemzetbiztonsági, csoportosítsanak, kormánypártoknak, felértékelődött, magyarországnak, átalakításááért, évértékelőjében, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 15 db bejegyzés
e év: 15 db bejegyzés
Összes: 3867 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1074
  • e Hét: 2931
  • e Hónap: 50171
  • e Év: 50171
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.