Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hétvégi gondolatébresztő
  2018-02-24 19:00:49, szombat
 
   
 HÉTVÉGI GONDOLATÉBRESZTŐ


Arról, hogy hova is jutottunk?

Vonja le belőle mindenki a tanulságot!


MINT A KOMMUNISTA DIKTATÚRÁBAN: BETILTANÁK AZ EGYHÁZI OKTATÁST

/Ha nem látom, akkor nem is hiszem el, hogy ilyen van/


Azért jók a tüntetések, mert ilyenkor a megmozdulásokon a megjelentek legalját is láthatjuk. Nincs ez másként a diákok tüntetésével kapcsolatban sem.Ez olyan nagyon demokratikus, mint a kommiunizmus volt? (Fotó: ateizmus.hu / Facebook)Szerintük ez vicces: ateisták a Bazilika előtt. Kívül. Szerencsére? Sajnos? (Fotó: ateizmus.hu / Facebook)

Egy dolgot fontos előrebocsátani: semmi bajom az ateistákkal, szoktam értük imádkozni és tudom - mennyire érdekes és szánalmas is ez egyben -, hogy a kórházi intenzív osztályon mindenki hívő...

De tényleg nincs velük semmi bajom. Illetve nem volt, egészen eddig. Az ateizmus.hu képviselői - nem linkelem ide, nem jár az ingyenreklám, aki akarja írja be a böngészőjébe - megjelentek a pénteki diáktüntetésen és ha már ott voltak, akkor egy transzparenst is lobogtattak: "Kifelé a papokkal az iskolákból!"

Röviden: menjetek a picsába!

Hosszabban.

A demokráciában az a jó, hogy dönthetünk. Például arról is, hogy a gyerekünk állami, vagy egyházi iskolába járjon, esetleg abban a kérdésben, hogy menjen-e hittanra a gyerek, vagy ne, sőt ha megy akkor határozhatunk a felekezetről is. A lényeg az, hogy dönthetünk! Az ateisták képviselői ezt az alapvető jogot akarják korlátozni. Szeretném - sőt akarom -, hogy a jövőben is legyenek olyan iskolák, amelyeket az egyház működtet, vagy legyenek olyan papok, tiszteletesek, akik az intézményekben tanítanak.

Kifelé a papokkal az iskolákból - rémes egy mondat. Ez talán 1989 előtt még "normális" hozzáállás volt, de ma már nem. Persze lehet, hogy az ateisták képviselői visszasírják a kommunisták egyházellenességét, de az is megeshet, hogy akaratlanul is lerántották a leplet a diákok roppant független tüntetéséről. Nem kell távoli emlékeket elővenni, hogy tudjuk, melyik párt támadja mostanában folyamatosan az egyházakat, a hívő embereket. Persze, hogy a Demokartikus Koalíció. DK-ateisták-diáktüntetés. Egyszerű volt összekötni, már csak azért is, mert a megmozdulás szervezői nem zavarták el lendületből a fenébe azokat, akik ilyen transzparenssel tüntetnek. Hagyták, márpedig tudjuk, hogy ez beleegyezés.

És tényleg fontos, hogy nem az ateistákkal van baj - úgy általában -, de nem is azzal, hogy vannak papok az iskolákban. A baj kérem, a barmokkal van.


Link
A PÉNTEKI TÜNTETÉSEN ISMÉT CSÖKKENT AZ ÉRTELEM


Egyébként újra elbukott az egész a gyér érdeklődés miatt

Nem kicsit, nagyon


Nem akarunk foglalkozni az ezerszer elismételt grafikonnal, mely szerint nálunk Magyarországon vannak legkevésbé leterhelve a diákok, mert utána a HVG megírja újra a hazugságát és Sebestyén Balázs meg Vadon Jani (Rákóczi Feri ölelő hallgatásától kísérve) újra elhazudja a HVG hazugságát, miszerint “túl vannak terhelve a diákok". Pedig a lóf@szt. De ezt a hazugságot fogja mantrázni az RTL Klub, a 24.hu az index. és a többi liberál-náci szennyportál is.Tehát ebből is látszik, hogy ez az egész egy politikai tüntetés volt, nem a diákokról szólt, hanem az ő felhasználásukkal egy ócska, külföldről pénzelt politikai megmozdulásról volt szó.

Egyébként voltak kormányellenes rigmusok, EU zászló lobogtatás, világító telefonnal hadonászás, és füstgránát.

Az értelem tovább csökkent pénteken, mutatjuk is képekben:
Nagyjából ennyi.

Nem kívánunk ezzel többet foglalkozni. Hülyeségekre nem ér rá stábunk.

(képek: pestisracok.hu, hvg.hu)


Link
Bayer Zsolt: LEVÉL JÖTT!

Végre valaki kimondta... Olvasd el te is és add tovább...!

Nem a belpolitika, itt már a lét a tét.

Saját magad, gyermeked, unokád jövője, élete.

A fehér ember cserével végleg kiáll?

Úgy tűnik a fehér, európai ember piros lapot kapott. Ki kell szállnunk a Világtörténelem nevű játékból. El kell tűnnünk, mint szegény dodó madárnak vagy a tasmán tigrisnek. Egyes, magukat globális sakkjátékosnak képzelő alakok úgy döntöttek, hogy levesznek minket a tábláról. Minket, a fehér, keresztény, európai embereket. Hogy ez hülyeség?

Az istenkomplexus már csak ilyen. Hogy ez összeesküvés-elmélet? Biztosan. Legalább annyira, mint ha 1930-ban valaki azt mondta volna egy berlini zsidó kiskereskedőnek, hogy 5 év múlva jönnek a nürnbergi törvények, 15 éven belül pedig gázkamrába és krematóriumba fogják küldeni őt és az egész családját, csak azért, mert zsidó. Tuti elhitte volna. Most azt mondhatjuk: ha ez így megy tovább, 20 éven belül kirántják a fehér, európai ember lába alól az otthonát, Európát.

Az ezt célzó bevándoroltatás már folyamatban van, az Európai Parlamentnek nevezett ideg- és elmeosztály épp most hozott róla határozatot, kötelezővé téve bármennyi bevándorló befogadását. Ebből még bármi is lehet. A pakliban benne van egy újabb, akár egész Európát romba döntő belháború is. Végül is a spanyolok kb. 800 év alatt foglalták vissza a földjüket a muszlim hódítóktól. Kelet és Közép-Európából és a Balkánról közel 600 év alatt sikerült kiverni az oda betörő ,,béke vallását".

A Szentföldet meg csak percekre tudták visszavenni a haladó, balliberális körökben szívesen gyalázott keresztes háborúk.

(Csak a miheztartás végett: a keresztes háborúk nem hódító, hanem muszlimok által elrabolt keresztény területek visszaszerzéséért indított, tehát honvédő háborúk voltak - minden bűnükkel és hibájukkal egyetemben is csak reakciók voltak a muszlim agresszióra.)

A Nyugatnak viszont sajnos tényleg az agyára ment a jólét. (Vajon ez valami, a génjeinkbe kódolt önmegsemmisítő mechanizmus lenne? Hogyha elég jól élünk, akkor egyszer csak kiirtjuk magunkat?) A Nyugat elpuhult és elhülyült.

Saját közveszélyes elmebetegeinek a játszóterévé vált. A nagyravágyó, arrogáns középszerűség végül csak megtalálta a keresztény etika Achilles-sarkát: hogy a bűntudat intézményesítésével egész jól lehet manipulálni az európai embert. Akár a kollektív önmegsemmisítésig is (ld. Németország, Svédország).

Felfoghatatlan, hogy milyen eszelős eszmék és gondolatok követelnek széleskörű elfogadást vagy akár kizárólagosságot is maguknak.

A normalitás meg csak nézi bután az agresszív, önérvényesítő idiótákat, hogy ,,Mi v a a a n?" Tehát mi, fehérek végleg, cserével kiállunk. Igen, cserével.

Amint azt az ENSZ 2000-ben íródott tanulmánya is kifejti. A címe: Replacement migration. Ami szerint Európának (is) hamarosan rendkívül súlyos demográfiai krízissel kel szembenéznie.

A csökkenő születésszám miatt végzetesen elbillen a keresőkorú aktívak és nyugdíjas korú inaktívak aránya az utóbbiak javára. És ennek következtében Európa társadalmai, gazdaságai és szociális rendszerei hamarosan berogynak.

Erre a demográfiai problémára egyetlen megoldás van: a hiányzó embereket migrációval, azaz bevándoroltatással kell pótolni. Szerintük.

Nem ám a fiatalok támogatásával. Nem a gyermekvállalási kedv növelésével. Nem a sokgyermekes családmodell támogatásával. Nem az abortuszok számának csökkentésével, nem az utódnemzésre alkalmas, férfi-nő kapcsolaton alapuló családok megerősítésével.

Nem az Európában oly trendi, mának élő, karrier-orientált, egocentrikus, szibarita, konzumidióta, önpusztító értékrend elleni közösségi küzdelemmel. Nem.

Ez mind-mind hülyeség. Szerintük.

Valamint súlyosan sértené az európai ember önrendelkezési jogát. Például a saját, Darwin-díjas kipusztításáról. Szerintük.. Szóval a demográfiai problémát csakis bevándorlással lehet kezelni. 2050-ig több, mint 1 milliárd migráns behozatalával.

Nem vicc. Le van írva, feketén-fehéren. Na most emelje fel a kezét, aki az elmúlt 17 évben hallott erről az ENSZ-anyagról. Én is csak nemrég, az Echo TV Háttérkép című műsorában. Vagy az emelje fel a kezét, aki az elmúlt 17 évben hallott bármilyen, a már 17 éve is ismert demográfiai katasztrófahelyzet megelőzését vagy kezelését célzó európai uniós intézkedésről. Nem? Nincs ilyen? De legalább az uborkák egyenesek. De vissza a lecserélésünkhöz!

Ha az 500 milliós Európába bejön több mint 1 milliárd nem fehér, viszont jó eséllyel muszlim migráns, akkor vajon mennyiben marad Európa fehér kultúrájú, szokású, jogrendszerű és arculatú világ? A helyes válasz a semennyire). Európa szépen átalakul Közel-Keletté meg Afrikává. Már ami a társadalmi és civilizációs viszonyait illeti. Ugyanis a Közel-Keleten és Afrikában nem maguktól olyan középkoriak az állapotok, mint amilyenek. Azokat az állapotokat azok az emberek teremtik és tartják fenn, akik ott élnek.

És akik most idejönnek és szépen hozzák magukkal az iszlám szocializációjukat, a kb. 7. századi világképüket, erkölcsi felfogásukat, konfliktuskezelési eljárásaikat, az olykor kifejezetten barbár, errefelé súlyosan törvénysértő szokásaikat, a méltán világhírű munkaerkölcsüket, az évszázados, évezredes gyűlölködésüket (ld. a törökök és kurdok viszonya Németországban).

Hogy a fenébe is lehetne kompatibilis Európával, aki szerint teljesen rendben van, ha 60 évesen elveszi feleségül a saját 8 éves unokahúgát?

Vagy aki elvágja a saját lánya torkát, mert olyan fiúval randizott, akit előzőleg nem hagyott jóvá a család? Ezeket a dolgokat hogyan lehet harmonizálni az európai jogrendbe?

Ne feledjük: ezeket az embereket a saját hazájukban európai szemmel nézve hihetetlenül durva törvényekkel és büntetésekkel tartják kordában. Egy ilyen körülmények között szocializálódott embernek az európai jogrend, ahol a bűnelkövetőnek gyakran több joga van, mint az áldozatnak, maga a Kánaán.

És röhögve fog visszaélni a tökkelütött jogvédők mozgalmárkodásával. Pláne, hogy még ki is képzik, hogyan tud visszaélni az európai jogrend adta lehetőségekkel. És persze ezen a pocsék tortán is van hab. Méghozzá az, hogy szerintük ők, az iszlám a magasabb rendű kultúra és civilizáció. Nem a modern, szekularizált Európa. A vagyonunk, az tetszik. Az kell.

A lakásunk, a kocsink, az óránk, a telefonunk, a pénzünk. De a kultúránk az sátáni. Ehhez egy igazhitű nem alkalmazkodhat a gyehenna örök tüzének kockázata nélkül. Ezt kellene már végre felfognia a sok féleszű migráns-simogatónak, akiknek esze ágában nincs valóban megismerni és megérteni ezeket az embereket. Képmutató, hiú altruizmusukban azt hiszik, hogy ide valami ,,nemes vademberek" érkeznek, akik azonnal felismerik és elismerik az európai kultúrfölényt, és szép engedelmesen fejet hajtanak az európaiak nagyvonalú gesztusai előtt. Hát egy frászt.

Ezeknek az embereknek eszük ágában sincs integrálódni. Hiszen a 3-4-5 éves koruk óta beléjük nevelt értékrend szerint a keresztény civilizáció erkölcsi értékeit tekintve mélyen az iszlám alatt áll. Tehát az integráció, az alkalmazkodás az üdvözülést ellehetetlenítő visszalépés lenne a jelenlegi kulturális szintjükhöz képest. Szóval ezekre a figurákra fognak lecserélni minket, fehér, keresztény, európai embereket. Kilóra, darabra tuti meglesz a hiányzó népesség.

De hogy termelékenységre, vagy hatékonyságra is meglenne, azt tényleg csak regisztrált elmebajosok hihetik.

Ha tetszik egyeseknek, ha nem, a fehér ember a bolygó egyik legszorgalmasabb, legkreatívabb és legképzettebb embertípusa. Nem véletlen, hogy hogyan néz ki a fehér ember szállásterülete és hogy néz ki a bevándorlók otthona.

Nem véletlen, hogy Európában áll a Mátyás-templom. Nem véletlen, hogy a Nobel-díjat Nobel-díjnak hívják. És az sem véletlen, hogy a Kalasnyikov errefelé nem állandó kiegészítője az öltözködésünknek. De úgy látszik, mindez már mit sem számít.

Mert elfogadhatatlanul drágák vagyunk az istenkomplexussal megvert, végtelen étvágyú elit számára. Magasak az életszínvonalunkkal kapcsolatos igényeink. Túl sokat költünk szociális juttatásokra, ami megengedhetetlen mértékben csökkenti a befektetések hozamát.

Ráadásul tájékozottak vagyunk, tisztában vagyunk a jogainkkal, egész jól hálózatosodunk, képesek vagyunk összefogni és együttműködni bizonyos célok elérése érdekében. Mi, akik eddig azt hittük, hogy valamiféle jó-rossz demokráciában élünk, kicsit nehezebben nyeljük le, amikor kiderül, hogy ebből egy szó nem igaz, és az európai politikai elit mára totálisan felmondta a választóik érdekeinek képviseletére és érvényesítésére vonatkozó kötelezettségét.

Bezzeg egy törzsközösségi viszonyok között felcseperedett (sic!) afgán kecskepásztornak nincsenek ilyen igényei. Egy szó, mint száz: veszélyesek vagyunk.

El kell tűnnünk.

Hát ezért kaptunk piros lapot a világ önjelölt játékvezetőitől. Ideje lenne a tudomásukra hozni, hogy mivel játszogathatnak és mivel nem.

Ideje lenne jól érthető jelzéseket adni, hogy elég a zsoldjukban álló hulladékmédiából, elég az agyzsibbasztó propagandából. Elég a felülről szervezett és fizetett civil szervezeteikből és elég a bennük fontoskodó Főállású ,,civil" Mozgalmárokból.

Elég a retardáltakkal feltöltött, szellemileg deformált Európai Unióból, elég ebből a meghekkelt, áldemokratikus cirkuszból. Elég a lefizetett politikusokból, elég a rólunk, de nélkülünk döntő bürokratákból. Elég ennek az akarnok, bolsevik (régebben: jakobinus, mostanában: liberális) kisebbségnek a basáskodásából.

Mert nem vagyunk hajlandók eltűrni, hogy bárki is eltöröljön minket, a hazánkat és a civilizációnkat a Föld színéről! És nem fogjuk ölbe tett kézzel tűrni a lecserélésünket!

Bayer Zsolt

Forrás: Bádog - Bayer Zsolt blogja
www.flagmagazin.hu


Európának ma nincsenek igaz vezetői, közönséges gonosztevőket ültettek pozícióba a náluk is nagyobb gonosztevők. Kezükben a média, pénz és hatalom. Nincs elég tudatos ember, aki képes lenne a hatalmon lévőket leváltani. A tudatlan tömegeket úgy irányítják, ahogy akarják.


Link
És itthon - megy a hülyítés

INGYENNET, INGYENGÁZ, INGYENVÍZ, INGYENÁRAM - Gyurcsány kormányzásra készül

LinkSzép estét Budapest, szép estét Magyarország! 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: hulladékmédiából, megengedhetetlen, termelékenységre, lecserélésünkhöz, kecskepásztornak, gyermekvállalási, öltözködésünknek, gondolatébresztő, legszorgalmasabb, szocializálódott, kizárólagosságot, munkaerkölcsüket, szállásterülete, ellehetetlenítő, transzparenssel, altruizmusukban, gyűlölködésüket, megmozdulásokon, kipusztításáról, lecserélésünket, játszogathatnak, megerősítésével, kiskereskedőnek, szervezeteikből, civilizációnkat, játékvezetőitől, bevándoroltatás, érvényesítésére, kötelezettségét, világtörténelem, németországban, alkalmazkodhat, önmegsemmisítő, elmebetegeinek, diáktüntetésen, lehetőségekkel, megjelentek legalját, diákok tüntetésével, kommiunizmus volt, dolgot fontos, kórházi intenzív, böngészőjébe –, pénteki diáktüntetésen, gyerekünk állami, ateisták képviselői, alapvető jogot, egyház működtet, intézményekben tanítanak, iskolákból –, diákok roppant, hívő embereket, megmozdulás szervezői, HÉTVÉGI GONDOLATÉBRESZTŐ, MINT KOMMUNISTA DIKTATÚRÁBAN, BETILTANÁK AZ EGYHÁZI OKTATÁST, Demokartikus Koalíció, PÉNTEKI TÜNTETÉSEN ISMÉT CSÖKKENT AZ ÉRTELEM, Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri, Bayer Zsolt, LEVÉL JÖTT, Európai Parlamentnek, Echo TV Háttérkép, Nobel-díjat Nobel-díjnak, Európai Unióból,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
03.29. 22:42 Koronavírus - A kulcsfontosságú dolgozók szükségszállásáról rendelkezik a n...
03.29. 22:23 Emberi csontokat találtak egy szentendrei ingatlan udvarán
03.29. 21:42 Koronavírus - Felfüggesztette elnökválasztási kampányát a fő lengyel ellenz...
03.29. 21:32 Koronavírus - Moszkvában kötelező házi karantént rendeltek el
03.29. 21:23 Koronavírus - Franciaországban 250 beteget szállítottak át túlterhelt kórhá...
03.29. 21:22 A WADA elnöke figyelmeztette a vétkeseket
03.29. 21:13 Koronavírus - Fauci: fertőzöttek millióira és akár 200 ezer halottra lehet ...
03.29. 21:12 Tour de France - Május közepéig döntenek a verseny sorsáról
03.29. 20:13 BM katasztrófavédelem: Magyarország kész csatlakozni az Európai Bizottság p...
03.29. 20:12 Koronavírus - Orbán: egyetlen magyar sincs egyedül!
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Boldogan ébredek minden reggel  Cica lámpával  4. nagyböjti hét szombat esti ...  Útravaló – 2020. március...  Föld órája 2020 március 28 20....  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Az igazakra világosság fénylik...  Esti kép  Pio atya így köszöntötte a tér...  Png nő  Útravaló – 2020. március...  Űrlények  Róka virágok közt  Kislány cicával  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Halász és a Révész maszkban. B...  Nő rózsákkal  Süni vízparton  Facebookon kaptam  Imádkozzunk Hazánkért  Búntudat  Miden apróságért hálás vagyok  Halász és a Révész maszkban. B...  Gondolatok nagyböjt 5. vasárna...  Dr. Shiva Ayyadurai: Az igazsá...  Miden apróságért hálás vagyok  Facebookon kaptam  Gondolatok nagyböjt 5. vasárna...  Facebookon kaptam  Szentmise - 2020. március 26.  Kedves elégedetlenek és hiszti...  Aranyosi Ervin: Együtt itthon  Hagyd, hadd nyugodjanak meg a ...  Aranyosi Ervin: Együtt itthon  Krisztus foglya  Énekelj, míg szenvedsz  Kis segítség a Biblia borzalma...  Betty Boop  Facebookon kaptam  Kedves elégedetlenek és hiszti...  Bíboros atya üzenete!- Lázár f...  Hetvenöt év. Körülbelül ennyit...  Koronavírus  Keresztút és szentmise nagyböj...  Szép napot kívánok mindenkinek...  Harmónia......  Koronavírus  Koronavírus Magyarországon: 40...  Szüntelen imádkozni  Kellemes délutánt kívánok  Szamár dal  Facebookon kaptam  Gondolatok  Az igazakra világosság fénylik...  Keresztút és szentmise nagyböj...  Imádság  Pethes Mária : Benedictio  Süni vízparton  Kaffka Margit : Csend  Beszéltem Istennel  Tanulni kellene ebből a helyze...  Ordítani tudnék  Árvai Feri atya megszívlelendő...  Félek  Facebookon kaptam  Kaffka Margit : Csend  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Tulipánok  Ördög-puli  4. nagyböjti hét szombat esti ...  A virágok szavak nélkül beszél...  Társ nélkül Mikor az ember ma...  Pio atya így köszöntötte a tér...  Róka virágok közt  Mi ketten  Tulipánok  A kereszt átölelése azt jelent...  A Te szavad lélek és élet  Szép napot kívánok mindenkinek...  Kellemes kávézást  Tulipánok  Kellemes délutánt kívánok  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Betty Boop  Nem tudom a neved.....  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Nem tudom a neved.....  Böjte Csaba a rendkívüli pápai...  Egy dunántúli mandulafáról  Facebookon kaptam  Png rózsa  Szép napot kedves barátaim ! ....  Pethes Mária : Benedictio  Titkok, melyeket nem vihetek m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Titkok, melyeket nem vihetek m...  Szép francia kép 
Bejegyzés Címkék
megjelentek legalját, diákok tüntetésével, kommiunizmus volt, dolgot fontos, kórházi intenzív, böngészőjébe &#8211, pénteki diáktüntetésen, gyerekünk állami, ateisták képviselői, alapvető jogot, egyház működtet, intézményekben tanítanak, iskolákból &#8211, diákok roppant, hívő embereket, megmozdulás szervezői, fenébe azokat, gyér érdeklődés, ezerszer elismételt, hazugságot fogja, többi liberál-náci, politikai tüntetés, diákokról szólt, értelem tovább, fehér ember, tasmán tigrisnek, berlini zsidó, nürnbergi törvények, egész családját, pakliban benne, muszlim hódítóktól, miheztartás végett, keresztes háborúk, muszlim agresszióra, agyára ment, génjeinkbe kódolt, játszóterévé vált, keresztény etika, európai embert, kollektív önmegsemmisítésig, csökkenő születésszám, keresőkorú aktívak, utóbbiak javára, demográfiai problémára, hiányzó embereket, fiatalok támogatásával, gyermekvállalási kedv, sokgyermekes családmodell, abortuszok számának, utódnemzésre alkalmas, európai ember, demográfiai problémát, uborkák egyenesek, helyes válasz, állapotokat azok, emberek teremtik, olykor kifejezetten, méltán világhírű, saját lánya, dolgokat hogyan, európai jogrendbe, saját hazájukban, ilyen körülmények, európai jogrend, bűnelkövetőnek gyakran, tökkelütött jogvédők, pocsék tortán, magasabb rendű, gyehenna örök, európai kultúrfölényt, európaiak nagyvonalú, embereknek eszük, 3-4-5 éves, keresztény civilizáció, iszlám alatt, üdvözülést ellehetetlenítő, jelenlegi kulturális, figurákra fognak, hiányzó népesség, bolygó egyik, bevándorlók otthona, istenkomplexussal megvert, befektetések hozamát, európai politikai, választóik érdekeinek, törzsközösségi viszonyok, világ önjelölt, tudomásukra hozni, zsoldjukban álló, agyzsibbasztó propagandából, felülről szervezett, bennük fontoskodó, retardáltakkal feltöltött, lefizetett politikusokból, hatalmon lévőket, tudatlan tömegeket, hulladékmédiából, megengedhetetlen, termelékenységre, lecserélésünkhöz, kecskepásztornak, , ,
2020.03 2020. Március 2020.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 26 db bejegyzés
e év: 71 db bejegyzés
Összes: 3912 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 152
  • e Hét: 1467
  • e Hónap: 47774
  • e Év: 167587
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.