Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A békemenet üzenete: A haza minden előtt!
  2018-03-30 22:15:40, péntek
 
   
 


A BÉKEMENET ÜZENETE: A HAZA MINDEN ELŐTT!


Abban a korszakban, amikor Magyarország szovjet gyarmat volt, sok megbízhatónak minősített külkereskedőnk adta el a becsületét. Egy üveg márkás italért, vacsorameghívásért, néhány zsebbe dugott dollárért cserébe drágábban vásárolta a nyugati portékát. Manapság a politikai érdekek jóval magasabbra srófolták a vesztegetés tétjeit. Az országgyűlési választások előtt az ellenzéki pártok a szuverenitásunkkal kereskednek, és szolgálataikért cserébe a helytartói hatalmat kérik a ,,nyílt társadalom" téveszméjének nevében akár erőszaktól sem visszariadó oligarcháktól.

Soros György, Gyurcsány Ferenc és Simicska Lajos busás haszon reményében váltak hazaáruló kufárokká. Simicska szorgalmasan gyűjtögette vagyonát a Fidesz regnálása idején, Gyurcsány már 2004-ben kimutatta foga fehérjét, amikor megpuccsolta saját törvényesen választott miniszterelnökét. Köztudott, hogy egy puccshoz pénz kell, de addigra megvolt az alap: a házassága, illetve az anyósa által ölébe pottyant a rablóprivatizációból szerzett vagyon. A kommunista elődök kormányzási gyakorlata adta a módszert Gyurcsány sikeréhez. Az egypártrendszerből már ismertük azt a fajta ,,kormányátalakítást", amikor a jómadarak felszállnak az ágról, hogy ugyanoda más sorrendben visszaüljenek.

A 2002 és 2010 közötti kormányzás alatt sikeresen megvezették mind a magyar népet, mind az ­EU-t. Gyurcsány 2006-os őszödi beszéde (,,elk...rtuk, nem kicsit, nagyon", ,,hazudtunk reggel, éjjel meg este") nem volt más, mint a magyar nép nyílt szembeköpése. Rafinált önvallomása a 2006-os országgyűlési választások után hangzott el, nem véletlenül. Nyilván az sem véletlen, hogy az uniónak elküldött országmérlegek hamis adatai fölött a brüsszeli neoliberális párttársak szemet hunytak.

A csőd szélére vitt ország népe 2010-ben kétharmados többséggel döntött, és elhessentette a kártékony madarakat. 2018-ra a nép és a kormány közös munkájából Magyarország újjászületett, a gazdaság tartósan felfelé ívelő pályára került. A V4-gyel alkotott szövetség nemzetközi szinten is megkerülhetetlen tekintélyt vívott ki. Magyarország újratöltött büdzséje ismét ínycsiklandó falat a hatalmi éhség számára. Nem csoda, hogy Brüsszelben is felcsap a liberálfasizmus lángja, és már-már porrá égeti a nemzetek Európáját a föderatív irányítás víziója nevében.

Biztosak lehetünk abban, hogy a közelgő 2019-es európai parlamenti választás végre Európa központjában is friss levegőt hoz. A kelet-közép-európai országok biztosan nem fogadják el a brüsszeli gyarmatosítást, amely egy milliárdos spekuláns Európa számára végzetes tanácsait követi. Nincs szükségünk migránskvótára, és nem vállaljuk a bevándorlóország státusát!

De maradjunk házunk táján, és idézzük fel a múltból például az Állami Számvevőszék 2007-2008-as szakértői jelentéseit. Szemezgessünk a Gyurcsány-kormány országrontó tetteinek sokaságából!

A CÖF-CÖKA az ÁSZ magyar nemzeti vagyon kezelésére vonatkozó, több száz oldalas jelentésére hivatkozva büntető feljelentést tett a 2007-es (állami) vagyontörvénnyel kapcsolatos visszaélések miatt. Az ügyészség a feljelentést megalapozottnak találta, és a büntetőeljárás nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés ügyében elindult.

A nyomozás végét kijelölő határidő 2010. november 16-án telt le, már a Fidesz-kormányzás ideje alatt. Az ellenzék által folyamatosan szidott igazságszolgáltatás, illetve ügyészség azonban a hatéves kiemelt ügyészi felügyelet mellett végzett nyomozást végül büntetőjogi felelősségre vonás kezdeményezése nélkül megszüntette. A bukott politikusok megúszták az elszámoltatást, így most, 2018-ban újra indulhatnak azért, hogy visszakerüljenek a hatalomba - vagyis hogy újra ők kezelhessék a nemzeti vagyont.

A Gyurcsány-kormány a 2007-es vagyontörvény elfogadtatásával szándékosan káoszt idézett elő az állami vagyon nyilvántartásában. Új alapokra helyezték az állam tulajdonát képező javak kezelésével és gazdálkodásával kapcsolatos feladatokat. A korábban ezzel foglalkozó Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Zrt.-t, a Kincstári Vagyoni Igazgatóságot, valamint a Nemzeti Földalapkezelő Szervezetet megszüntették. A nemzeti vagyont az akkor létrehozott Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-re mint a megszüntetett cégek jogutódjára ruházták át. Az erre vonatkozó törvényben meghatározták az elszámoltatási feladatokat és felelősöket is.

A fenti átcsoportosítás után az ÁSZ törvényi kötelezettségeinek megfelelően mind a jogalkotást, mind a végrehajtást megvizsgálta. Jelentésében 2007-ben felhívta a jogalkotás figyelmét a vagyontörvény és a hozzá kapcsolódó jogszabályok pontatlanságaira. A végrehajtásban pedig kifogásolta, hogy a feladatokat nem az előírt határidőkön belül és nem is a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően végezték el, továbbá észrevételezte azt is, hogy ezen jogsértések miatt a felelősségre vonás elmaradt. Az ÁSZ-jelentések kifogásolják, hogy az állami vagyont az új cégnek átadó elődszervezetek vezetőit a tisztségük alatti intézkedéseikért felelősséget vállaló nyilatkozat, továbbá auditált és aláírt mérleg, valamint leltár nélkül engedték el.

Kiemelten súlyos mulasztás, hogy a cégbíróság a számviteli törvény előírásait be nem tartva az új céget, a MNV Zrt.-t mindössze ötvenmillió (!) forint jegyzett tőkével bejegyezte, holott auditált induló mérlege nem volt. Később, amikor mégiscsak elkészítették az állami vagyont átvevő új társaság nyitó mérlegét, az már 1771 milliárd (!) forintban állapította meg a vagyonértéket. Jóval később ezt az összeget ismét módosították, ezúttal több mint nyolcszorosára, 15 960 milliárd forintra! (Ezen összegek különbözete tehát másfél éven át nem szerepelt az államháztartási nyilvántartásban.)

További kifogás, hogy az állam tulajdonosi (részvényesi) jogait gyakorló pénzügyminiszter nem vizsgálta, hogy az átalakulási folyamat megfelel-e a jogszabályoknak. A Vagyontanács intézkedéséhez külső, elfogulatlanságuk tekintetében vitatható cégeket vettek igénybe. Ezek feladata az átadás ,,koordinálása" volt.

Az ÁSZ által feketén-fehéren megállapított, jogszabályba ütköző hiányosságok az igazságszolgáltatás szerint nem tekinthetők bűncselekménynek, és nem alapozzák meg konkrét személyek büntetőjogi felelősségre vonását. Ettől függetlenül, az ÁSZ-jelentések megállapításai önmagukban is bizonyítják annak a kormányzásnak az alkalmatlanságát, amely ezeket a hibákat és mulasztásokat elkövette az ország vagyonának kezelésével kapcsolatban. Az ítélet tehát nem kerülhető el.

Ha a büntetőbíróság nem is mondta ki, a szavazófülkében a választók teljes joggal meghozhatják és meg is fogják hozni az erkölcsi ítéletet!

A szemfényvesztő zsonglőr az április 8-i választásokra készülve 1,2 milliárd forint osztalékot vett fel 2017-ben a cégeiből. Ebből bőven jut az MSZP-ben maradt barátok megvételére, akiknek a segítségével ismét a baloldal vezető szerepére tör. Régi harcostársát, Molnár Gyulát választatta a párt élére, aki azt az alig titkolt feladatot kapta, hogy a DK-ba vezesse át az MSZP-t.

A hű elvtárs szorgalmasan teljesít. Eltávolították a Gyurcsány-ellenes Botka Lászlót, és egy politikailag óvodás szintű, háromszor pártot váltó kétéves nyeretlennek, Karácsony Gergelynek adtak pünkösdi királyságot. A jelek szerint Gyurcsány célja egy piros lámpás pártház megnyitása.

A Fidesz-KDNP-kormány a ciklus végére bizonyítottan sikeres pályára állította Magyarországot. Az összetartó nemzeti erőknek nincs szüksége castingra, mert az utánpótlás politikai és szakmai szempontból egyaránt biztosított. Ne feledjük a békemenet üzenetét! Azoknak van helye a kormányzásban, akik a magyar néppel együtt vallják és teszik:

A haza minden előtt!

Szerző: Dr. Csizmadia László a CÖF-CÖKA elnöke


EZT AKARJUK?


Az egykor patináns francia fővárosból mára bevándorló metropolisz lett, teljesen átalakult a városkép. Vannak Párizsnak olyan részei, ahol az őshonos lakosság már kisebbségbe szorult.

Mi még dönthetünk április 8-án, hogy ezt akarjuk-e. A franciák beengedték a bevándorlókat, számukra már nincs visszaút.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hazánk - otthonunk  
Címkék: bűncselekménynek, pénzügyminiszter, elfogadtatásával, intézkedéseikért, pontatlanságaira, alkalmatlanságát, visszakerüljenek, miniszterelnökét, nyilvántartásban, vagyontörvénnyel, bevándorlóország, megkerülhetetlen, szolgálataikért, liberálfasizmus, gazdálkodásával, jogszabályoknak, elődszervezetek, megalapozottnak, szavazófülkében, átcsoportosítás, államháztartási, szemfényvesztő, büntetőbíróság, elszámoltatási, eltávolították, földalapkezelő, megállapításai, végrehajtásban, országmérlegek, külkereskedőnk, nyolcszorosára, gyarmatosítást, migránskvótára, magyarországot, büntetőeljárás, kezdeményezése, üveg márkás, nyugati portékát, politikai érdekek, vesztegetés tétjeit, országgyűlési választások, ellenzéki pártok, helytartói hatalmat, puccshoz pénz, anyósa által, kommunista elődök, módszert Gyurcsány, fajta „, jómadarak felszállnak, magyar népet, 2006-os országgyűlési, uniónak elküldött, BÉKEMENET ÜZENETE, HAZA MINDEN ELŐTT, Soros György, Gyurcsány Ferenc, Simicska Lajos, Állami Számvevőszék, Állami Privatizációs, Vagyonkezelő Zrt, Kincstári Vagyoni Igazgatóságot, Nemzeti Földalapkezelő Szervezetet, Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt, Molnár Gyulát, Gyurcsány-ellenes Botka Lászlót, Karácsony Gergelynek, Csizmadia László, Vannak Párizsnak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.25. 20:43 Koronavírus - Nemzeti Népegészségügyi Központ: jelentési kötelezettségük va...
01.25. 20:23 Vízilabda Eb - A női tornák örökranglistája
01.25. 20:23 Vízilabda Eb - A spanyolok újra Budapesten értek a csúcsra
01.25. 20:23 Férfi kézilabda Eb - Norvégia nyerte a bronzérmet
01.25. 20:22 Női röplabda Extraliga - Vendéggyőzelmek
01.25. 20:03 Női kézilabda NB I - Vendégként verte a Vác az MTK-t
01.25. 20:03 Női kosárlabda NB I - Soproni siker a szekszárdi rangadón
01.25. 19:43 LEN Úszó Európa Kupa - Hosszú Katinka bronzérmes a második napon
01.25. 19:43 Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Bánhidi: a sikerek ellenére vérzik a szívem
01.25. 19:43 Asztalitenisz olimpiai selejtező - Elődöntős a vigaszágon a magyar férfivál...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Mesélj Mama Ugye, Mama, odaát...  Levendula  A zene és a tánc  Téli kép  fehér csokor  Téli kép  Göndör hajú kislány  Kép  Orchidea  Ibolyák pohárban  Virágok vázában  Színes rózsák  Png nő  Az ökumenikus imaest 01.23.  Good night!  Túrmezei Erzsébet: A LEGNEHEZ...  Téli kép  Világító toronyok  Porban az Úr előtt  Szirmay Endre : Hűséggel  Téli kép  Kép  Menyasszonyi csokrok  Alvó kutyus  "Légy hű mindhalálig..."  Napraforgó  Napraforgó  Facebookon kaptam  Pihenő cica  Téli képek  Pihenő cica  Gerbera csokor  Png parfüm  Aranyosi Ervin: Füledbe súgok ...  Szállok , mint szabad sólyomma...  Levendula  2. évközi hét péntek 01.24  Facebookon kaptam  Fehér rózsa csokor  Sose kívánj több földet  Színes rózsák  Pihenő kutya  Havas rózsa  Aforizma  Hóember  Virágok vázában  Facebookon kaptam  Szalézi Szent Ferenc püspök és...  Facebookon kaptam  Pihenő kutya  Esküvői torták  Aforizma  Png nő  Cser Zoltán posztumusz válogat...  Facebookon kaptam  Téli kép  Menyasszonyi hajdíszek  Png rózsa csokor  Rózsaszín rózsa  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  "Légy hű mindhalálig..."  Gyümölcsök  Facebookon kaptam  Női vízilabda E.B. mérkőzések...  Facebookon kaptam  Szállok , mint szabad sólyomma...  Ladányi Mihály - Hagyaték  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Mírjam bar...  Gerbera csokor  Menyasszonyi hajdíszek  Téli kép  Facebookon kaptam  Posertube  Vízcseppes virágok  Szent II. János Pál pápa 25 év...  Vízcseppes rózsa  Jó éjszakát  Útravaló – 2020. január ...  A zene és a tánc  Orchidea  Facebookon kaptam  A Titok - A Vonzás törvénye | ...  Vezénylés  Png rózsa csokor  Útravaló – 2020. január ...  Good night!  Png rózsa madárral  Good night!  Mennyei Királyság teljes film ...  Facebookon kaptam Krisztina...  Facebookon kaptam  A Titok - A Vonzás törvénye | ...  Fecske Csaba: Hajnalodik  Kellemes délutáni pihenést  Napraforgó csokor  Gerbera üvegben  fehér csokor 
Bejegyzés Címkék
üveg márkás, nyugati portékát, politikai érdekek, vesztegetés tétjeit, országgyűlési választások, ellenzéki pártok, helytartói hatalmat, puccshoz pénz, anyósa által, kommunista elődök, módszert Gyurcsány, fajta &#8222, jómadarak felszállnak, magyar népet, 2006-os országgyűlési, uniónak elküldött, brüsszeli neoliberális, csőd szélére, kártékony madarakat, kormány közös, gazdaság tartósan, hatalmi éhség, liberálfasizmus lángja, nemzetek Európáját, föderatív irányítás, közelgő 2019-es, brüsszeli gyarmatosítást, milliárdos spekuláns, bevándorlóország státusát, múltból például, feljelentést megalapozottnak, büntetőeljárás nagy, nyomozás végét, ellenzék által, hatéves kiemelt, bukott politikusok, hatalomba &#8211, nemzeti vagyont, 2007-es vagyontörvény, állami vagyon, állam tulajdonát, korábban ezzel, akkor létrehozott, megszüntetett cégek, erre vonatkozó, elszámoltatási feladatokat, fenti átcsoportosítás, végrehajtást megvizsgálta, jogalkotás figyelmét, hozzá kapcsolódó, végrehajtásban pedig, előírt határidőkön, vonatkozó jogszabályoknak, felelősségre vonás, állami vagyont, tisztségük alatti, számviteli törvény, összeget ismét, államháztartási nyilvántartásban, állam tulajdonosi, átalakulási folyamat, átadás &#8222, ország vagyonának, ítélet tehát, választók teljes, erkölcsi ítéletet, szemfényvesztő zsonglőr, segítségével ismét, baloldal vezető, párt élére, alig titkolt, politikailag óvodás, jelek szerint, piros lámpás, ciklus végére, összetartó nemzeti, utánpótlás politikai, békemenet üzenetét, magyar néppel, haza minden, egykor patináns, őshonos lakosság, franciák beengedték, bűncselekménynek, pénzügyminiszter, elfogadtatásával, intézkedéseikért, pontatlanságaira, alkalmatlanságát, visszakerüljenek, miniszterelnökét, nyilvántartásban, vagyontörvénnyel, bevándorlóország, megkerülhetetlen, szolgálataikért, liberálfasizmus, gazdálkodásával, jogszabályoknak, elődszervezetek, megalapozottnak, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 20 db bejegyzés
e év: 20 db bejegyzés
Összes: 3862 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3216
  • e Hét: 21782
  • e Hónap: 69022
  • e Év: 69022
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.