Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Határtalan bűnözés
  2018-04-16 22:45:28, hétfő
 
 







HATÁRTALAN BŰNÖZÉS


Mindenkinek joga van tudni, milyen jövő előtt állunk! - Bayer Zsolt és Földi László mutatta be Ulfkotte utolsó könyvét (videó!)



Bayer Zsolt és Földi László mutatta be Ulfkotte utolsó könyvét, a Határtalan bűnözést

Link


Kapitulálni fog a német rendőrség a migránsbűnözőkkel és a muszlim szélsőségesekkel folytatott harcában, polgárháborús helyzet alakulhat ki egész Nyugat-Európában, hiszen belátható időn belül többségbe kerülnek az iszlám követői - hangzott el Udo Ulfkotte és Stefan Schubert Határtalan bűnözés című oknyomozó kötete magyar kiadásának bemutatóján, amelyen Bayer Zsolt publicista és Földi László, a polgári hírszerzés volt műveleti igazgatója vitatta meg a könyv megállapításait. A Revolution 56 Szabadságharcos Sörözőben tartott fórumon Bayer Zsolt a tavaly elhunyt Ulfkottéről elmondta: ő a mi közösségeinket rádöbbentette a valóságra, míg a másik oldal folyamatosan diszkreditálni, betiltani próbálta a szerzőt a “szólásszabadság" nagyobb dicsőségére. Földi László megjegyezte: bár eddig is kimondtuk, hogy invázió folyik, ami polgárháborúhoz vezethet, a migránsbűnözésről szóló, hivatkozásokkal bőségesen alátámasztott tényfeltáró könyvet olvasva rádöbbent, eddig “mennyire szoftosan fogalmaztunk." A Szarvas Szilveszter által vezetett vita résztvevői megállapították: Magyarország és az egykori vasfüggöny keleti oldalán élő népek még nem veszítették el képességüket az önvédelemre, az egykori Európa ezért itt él majd tovább. A magyarul portálunk által kiadott könyv megvásárolható a PestiSrácok,hu internetes boltjában. Nézze meg a bemutatóról készült videónkat!

“Egyelőre csak szikrái vannak a nyugat-európai társadalmak lázadásainak a tömeges migráció miatt, de bármikor elfajulhat a helyzet" - idézi az Origo.hu részletes méltatása Bayer Zsolt publicistát Udo Ulfkotte és Stefan Schubert kötetének magyarországi bemutatójáról. Bayer arról is beszélt, hogy “Párizs és Berlin elveszett, Európa lelke ma már Közép-Európában található". AZ ORIGO.HU, a MAGYAR IDŐK, az ECHO TV és az M1 AKTUÁLIS BESZÁMOLÓI, INTERJÚI IDE KATTINTVA OLVASHATÓK!

Az eredeti kiadást (Grenzenlos kriminell, 2016, Rottenburg) a Kopp Verlag kénytelen volt külföldi nyomdában elkészíttetni, a propaganda-véleményelit nyomására több nagy könyvterjesztő hálózat ugyanis megtagadta a kötet árusítását. Ulfkotte tragikusan hamar bekövetkezett, tavalyi halála után aztán nem merték tovább blokkolni a könyvterjesztést, ma már Németországban is a sikerlistákon szerepel. Joggal merülhet fel tehát a kérdés: hogyan fordulhat elő 2018-ban egy tényekkel alátámasztott oknyomozó kötet kiadatásának megakadályozása?


A sajtóbemutatóra az Revolution 56 Szabadságharcos Sörözőben került sor Budán, a Bem rakpart 53-ban - Fotó: Horváth Péter Gyula/PS





Bayer Zsolt Udo Ulfkottéról elmondta, sajnos a szerző már nincs közöttünk, de amíg élt, szembe szélben kellett dolgoznia: a véleménydiktátorok cáfolat híján ahhoz a módszerhez folyamodtak, amelyhez mindig is: magát a szerzőt diszkreditálták és hiteltelenítették. Földi László kiemelte, a könyv végét tartja a legfontosabbnak, ahol több mint harminc oldalon át a források felsorolása található, hiszen ez bizonyítja, hogy a könyv nem hipotézis, nem újságíró vélemény, hanem tényszerű tudósítás. És mivel ez egy háború, ki kell mondani: hadi tudósítás.
Földi szerint Ulfkotte könyvét nem titkolni és betiltani, hanem inkább kötelező olvasmánnyá kellene tenni, hiszen mindenkinek joga van tudni, milyen jövő vár Európára és joga van megismerni a kötetben feltárt hátborzongató tényeket!

Mi lesz Európa jövője?

Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese a könyvbemutatón utalt a szerző által kutatott kérdésre is, miszerint hogyan fog kapitulálni a német rendőrség a migrációs nyomás alatt, valamint milyen jövő várhat így Európára? Bayer Zsolt egy vezető török politikus véleményét idézte, miszerint húsz éven belül a muszlimok többségben lesznek a kontinensen.

Ha a nyugati országok vezetői, valamint a mainstream média továbbra is bűnsegédként lép fel ebben a folyamatban, akkor még az önvédelem is lehetetlenné válik"

- fogalmazott a közismert publicista, műsorvezető. Hozzátette, Németországban ma is hatszázezer olyan migráns tartózkodik, aki nem kapott rá engedélyt a hatóságoktól, mégsem toloncolják ki őket az országból. Azért nem, mert egész egyszerűen képtelenek rá.


Fotó: Horváth Péter Gyula/PS





Földi László szerint olyan kultúrkülönbségek adódnak a két rendszerben, hogy csak egyféle kifutása lehet a konfliktusnak: az egyik közösség kénytelen lesz minden fenntartás nélkül integrálódni a másikba. Bayer hozzátette: nem kérdés, hogy a hetvenvalahány féle “gender", azaz társadalmi nem szerint elkülönülő, szaporodni képtelen nyugati fehér ember fogja feltenni a kezét.

Meddig tűrjön még Európa? Hol a határ?

Bayer Zsolt szerint Európa jó dolgában már nem tudja mit csinál:

Ma Európa pontosan ugyanott van kettéválasztva, ahol annak idején a fal kettévágta. Van egy nyugati és egy keleti fele. S bár fal már nincs, de az egykori fal mentén ma is két világ van. Míg a nyugati fele a második világháború után olyan jólétben élhetett, amelyről ember soha nem is álmodhatott, éppen ennek a jólétnek következtében nem csak a fajfenntartási ösztönét vesztette el, de az önfenntartási ösztönét is."

Említette továbbá az előítéletek fontosságát, hiszen azok nélkül minden faj kipusztulna. Megállapította végül, parányi szikráját azért már látja, hogy a nyugati társadalmak is elkezdenek lázadni.


Fotó: Horváth Péter Gyula/PS





Földi László szerint annyira feszült a helyzet és olyan brutális folyamatok fenyegetik Európát, hogy a polgárháborús helyzet kirobbanása elkerülhetetlennek tűnik. A menekültek, mint ahogyan azt a könyv is említi, túlerőben vannak a helyi rendvédelmi szervekkel szemben, a bevándorlók jó része pedig katonai kiképzésben is részesült. Az egyes országokban ugyanakkor még nem késő kezelni a válságot, helyi megoldásokat keresni és találni.

A könyvbemutatót követően a Magyar Nemzet kiküldött újságírója megpróbálta kérdéseivel Udo Ulfkotte és szerzőtársa hitelességét kétségbe vonni korábban írt köteteit felemlegetve. Bayerék válaszaikban azonban biztosították arról, a könyv minden egyes leírt szava forrással megjelölve, egyszerű tényként lett leírva, így aligha lehetne kétségbe vonni a szerzőpáros hitelességét.

A tragikusan fiatalon elhunyt Udo Ulfkotte könyvének kiadását már nem érhette meg. Az eredeti kiadást (Grenzenlos kriminell, 2016, Rottenburg) a Kopp Verlag kénytelen volt külföldi nyomdában elkészíttetni, a propaganda-véleményelit nyomására több nagy könyvterjesztő hálózat megtagadta a kötet árusítását. Ám Németországban az ellenszélben is hatalmas sikert aratott a kérlelhetetlen őszinteséggel és oknyomozó következetességgel kidolgozott mű. A Határtalan bűnözés című könyvet magyar fordításban a PestiSrácok.hu adta ki, a kötet megvásárolható 2990 forintos áron a PestiSrácok.hu INTERNETES BOLTJÁBAN (ITT), illetve a Magyar Menedék könyvesházban Budapest XII. kerületében, a Márvány utca 48 szám alatt. Április közepétől pedig kapható lesz az ország nagy könyvesboltjaiban is.

Vezető kép: Horváth Péter Gyula/ PestiSrácok.hu, a videót készítette: Tihanyi Rita és Susánszky Mátyás Pál/PS


Link














 
 
0 komment , kategória:  Irodalom - Próza  
Címkék: könyvterjesztést, szélsőségesekkel, diszkreditálták, szólásszabadság, megállapították, sajtóbemutatóra, megállapításait, megakadályozása, szabadságharcos, polgárháborúhoz, legfontosabbnak, hivatkozásokkal, megvásárolható, kérlelhetetlen, németországban, könyvterjesztő, könyvbemutatót, közösségeinket, fajfenntartási, megállapította, kettéválasztva, hetvenvalahány, könyvbemutatón, diszkreditálni, rádöbbentette, alátámasztott, sikerlistákon, konfliktusnak, biztosították, következtében, önfenntartási, polgárháborús, hátborzongató, bemutatójáról, magyarországi, elkészíttetni, német rendőrség, muszlim szélsőségesekkel, iszlám követői, polgári hírszerzés, könyv megállapításait, tavaly elhunyt, másik oldal, migránsbűnözésről szóló, egykori vasfüggöny, egykori Európa, magyarul portálunk, bemutatóról készült, nyugat-európai társadalmak, tömeges migráció, eredeti kiadást, kötet árusítását, HATÁRTALAN BŰNÖZÉS, Bayer Zsolt, Földi László, Stefan Schubert Határtalan, Szabadságharcos Sörözőben, Szarvas Szilveszter, Stefan Schubert, MAGYAR IDŐK, ECHO TV, AKTUÁLIS BESZÁMOLÓI, INTERJÚI IDE KATTINTVA OLVASHATÓK, Kopp Verlag, Horváth Péter Gyula, Bayer Zsolt Udo Ulfkottéról, Magyar Nemzet, INTERNETES BOLTJÁBAN, Magyar Menedék, Budapest XII, Tihanyi Rita, Susánszky Mátyás Pál,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jóga férfiaknak  Fújjad márciusi szél . . .  Nem kellett volna!  Alvó cica  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Facebookon kaptam  Ibolya  Egyet értesz?  Ibolya  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó éjszakát  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Az embernek fiatal korában van  Cicus virággal  Szeretettel  Az élet  Jóga férfiaknak  Üdvözöllek az oldalamon  Facebookon kaptam  Ted Engstrőm gondolata  Szép álmokat!  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  A nemzet csak akkor...  Facebookon kaptam  Mélységes szomorúsággal  Meghitt estéken . . .  Alvó cica  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Könnyáztatta asszonysorsok  Ne feledjük: a föld jóval több...  A halolaj és a hal még a migré...  Esti kép  A magyar sajtó napja március 1...  Nemzeti  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Meghitt estéken . . .  Szép estét  Facebookon kaptam  Fújjad márciusi szél . . .  Nemzeti  Facebookon kaptam  Nyíljatok meg  Mélységes szomorúsággal  Szép Álmokat  Nem mindegy  Alvó baby  Az embernek fiatal korában van  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szeretettel  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Szép estét  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  ...és mégis ráismersz  Magyarország ilyen hely.  Isteni zsebkendők  Esti kép  A tékozló és Isten gondviselés...  Cicus virággal  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Facebookon kaptam  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Isten áldja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi a különbség  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Isten áldja  Cicus virággal  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 15  William Shakespeare-től idéze...  Kezdet  Paul David Tripp Március 17  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Szeüleidtől tanultad  Facebookon kaptam  Fújjad márciusi szél . . .  Facebookon kaptam  A magukat nyílt és őszinte emb...  Facebookon kaptam  Az ünnepről  Tavaszról álmodom,  Heltai Jenő: Szabadság  Facebookon kaptam  1848. március 15-én  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rochefoucauld - a bölcs  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Facebookon kaptam  Ne engedd el kezem! 
Bejegyzés Címkék
német rendőrség, muszlim szélsőségesekkel, iszlám követői, polgári hírszerzés, könyv megállapításait, tavaly elhunyt, másik oldal, migránsbűnözésről szóló, egykori vasfüggöny, egykori Európa, magyarul portálunk, bemutatóról készült, nyugat-európai társadalmak, tömeges migráció, eredeti kiadást, kötet árusítását, sikerlistákon szerepel, tényekkel alátámasztott, módszerhez folyamodtak, szerzőt diszkreditálták, könyv végét, források felsorolása, kötetben feltárt, könyvbemutatón utalt, szerző által, migrációs nyomás, vezető török, muszlimok többségben, nyugati országok, mainstream média, közismert publicista, egyik közösség, hetvenvalahány féle, keleti fele, nyugati fele, második világháború, jólétnek következtében, fajfenntartási ösztönét, önfenntartási ösztönét, előítéletek fontosságát, nyugati társadalmak, polgárháborús helyzet, helyi rendvédelmi, egyes országokban, könyvbemutatót követően, könyv minden, szerzőpáros hitelességét, tragikusan fiatalon, kérlelhetetlen őszinteséggel, kötet megvásárolható, ország nagy, videót készítette, könyvterjesztést, szélsőségesekkel, diszkreditálták, szólásszabadság, megállapították, sajtóbemutatóra, megállapításait, megakadályozása, szabadságharcos, polgárháborúhoz, legfontosabbnak, hivatkozásokkal, megvásárolható, kérlelhetetlen, németországban, könyvterjesztő, könyvbemutatót, közösségeinket, fajfenntartási, megállapította, kettéválasztva, hetvenvalahány, könyvbemutatón, diszkreditálni, rádöbbentette, alátámasztott, sikerlistákon, konfliktusnak, biztosították, következtében, önfenntartási, polgárháborús, hátborzongató, bemutatójáról, magyarországi, elkészíttetni, őszinteséggel, bekövetkezett, könyvesházban, kiadatásának, hitelességét, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 15 db bejegyzés
e év: 63 db bejegyzés
Összes: 4824 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 455
  • e Hét: 1951
  • e Hónap: 19095
  • e Év: 156467
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.