Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hihetetlen mélységekben a tüntetők…
  2018-05-09 22:45:16, szerda
 
 







HIHETETLEN MÉLYSÉGEKBEN A TÜNTETŐK...
2018. május 9


Eddig sem lehetett túl sok illúziónk a hangos kisebbség tüntetéseinek kapcsán, de kedden olyan mélyre mentek néhányan, hogy onnan már nem nagyon van visszaút...

Mert ugye azt eddig is tudtuk, hogy nem szexelnek fideszessel - ezzel nincs is semmi gond, lelkük rajta. Bár nem tudom elképzelni azt a helyzetet, amikor kölcsönös szimpátia esetén a pártpreferenciáról esik szó, de nem vagyunk egyformák.

Most viszont ezzel a "Szopsz vagy szülsz" feliratú transzparenssel a mélységek újabb bugyra nyílt ki. Nyilván nekem is eszembe jutott egy fordulat, ami ezen a ponton nem idézhető, mert nem illik és nem is szokás leírni, de ez egy annyira ordenáré tábla, hogy nem lehet elmenni mellette szó nélkül.

Ehhez képest a "Focistákat szülök a stadionokba", vagy a "Nővel élek, hosszan élek" transzparens gyakorlatilag egy nulla, még akkor sem viszi át az ingerküszöböt, ha utóbbit egy leszbikusokat tömörítő egyesület szignálta.

"Szopsz vagy szülsz" - ez itt a kérdés? Ez a felvetés érdekes, amikor a Parlament előtt a kormány ellen tüntetnek? Hihetetlen... Egyáltalán nem is értem, hogy ez az egész miért is, hogyan is kerül a térre. Ez olyan szellemi mélység, amit nehéz értelmezni, feldolgozni... Ilyen gondolatot megszülni is óriási szopás lehet - már bocsánat.


Link



8Szánalmas, dologtalan banda csinálja napok óta a cirkuszt Budapesten.

Link


Ilyen az, amikor a szeretet meg a béke tüntet a jogállamért és a demokráciáért. A tüntetők az egyházi vezetőkre is rátámadtak, köpködték, szidalmazták őket. A rendőrségnek kellett kimentenie őket a lincselők közül.

Link


Link


A hangos ,,többség" egy szószólója a Parlament lépcsői előtt az Országgyűlés alakuló ülése közben.

Link



A hangos ,,többség" egy szószólója a Parlament lépcsői előtt az Országgyűlés alakuló ülése közben. - Képzeljétek el ez a némber oktató a szegediegyetemen Nem csoda ha az ellenzék romokban hever Amikor ilyen értelmiségiek támogatják mint ez a nő is Ha egy kiművelt fő így viselkedik akkor hogyan viselkedhetnek az analfabéták ???

Link

Link


Itt a vége! Jobboldali jégeső kergeti a tüntizőket hazafele.

Srácok!

A harmadik kétharmadot kaptátok, de nem sikerült felfognotok az üzenetét.
Adtam elég lehetőséget nektek, hogy kitomboljátok magatokat: ,,Mi vagyunk a többség" haverok, pia, buli az Oktogonon.
Sajtó- és szólásszabadság van, diktatúra és kordon nincs. Mivel már nagyon unalmasnak találtam az értelmetlen performanszaitokat, ezért küldtem egy alapos jégesőt a nyakatokba.
Nem Orbán volt, én voltam! Ő legalább érti a dörgést, a választás estéjén is hallhattátok tőle: Soli Deo gloria!
Ja, mellesleg a deo nem izzadásgátlót jelent. Azt meg tusfürdőt nem mellékeltem nektek a zuhi mellé, oldjátok meg magatok!
Na, jó! Akkor most szépen kígyózzatok haza, vegyétek fel végre a dolgos hétköznapok ritmusát!
Ne feledjétek: a Teremtő trollkodásban is verhetetlen!

Csók: Isten

Ui.: Azért a Himnuszt az eső ellenére is elénekelhettétek volna!


Link



A lincselésre készülő tömegtől egyetlen baloldali sem határolódott el

Link



Fidesz: az ellenzéki pártok nem tudják elfogadni a választási vereséget

Link



Apáti Bence: Folyamatosan akasztással fenyegetnek engem

Link



Egyházi vezetőkre támadtak az ellenzéki tüntetők a Kossuth téren
Bertha László 2018. május 9. 07:06

Három református egyházvezetőt a rendőröknek kellett kimenekíteni az Országgyűlés keddi alakuló ülése után, mert az ellenzéki tüntetők többször leköpték, lökdösték és sértegették az általuk politikusnak vélt, köztiszteletben álló személyeket.

Kedd este jelent meg a Magyarországi Református Egyház honlapján a hír, miszerint a rendőröknek kellett kimenekíteni Szenn Pétert, a Horvátországi Református Keresztyén Kálvini Egyház püspökét, Huszár Pált, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának világi elnökét, valamint Gér Andrást, az egyház zsinati tanácsosát az ellenzéki tüntetők agressziója miatt.

Nem vagytok magyarok! Szégyelljétek magatokat! Mocskos hazaárulók! Gyilkosok!"

- ordították a kormányellenes tüntetők az egyházvezetőknek a honlap beszámolója szerint.

Tüntetők a Kossuth téren
Fotó: Kozma Zsuzsi

Az eset kapcsán a reformatus.hu-nak a 76 éves egyetemi tanár, műfordító Huszár Pál arról beszélt, hogy megviselték a történtek, de mindenekelőtt hálás Istennek, hogy ép bőrrel megúszták az incidenst.

Közeledem a nyolcvan év felé, de még nem fordult elő soha, hogy készenléti rendőrök menekítsenek ki egy épületből. [...] A gazembertől a csalóig mindennek lehordtak minket, de mi nem szóltunk vissza senkinek. Hála Istennek mellettem volt két fiatalember, Szenn Péter püspök úr és Gér András zsinati tanácsos úr; összekapaszkodtunk mind a hárman, és vigyáztak rám, nehogy fellökjenek"

- mondta a Magyarországi Református Egyház Zsinatának világi elnöke, aki hozzátette, hogy nem szeretne semmi rosszat mondani a tüntetőkről, de számára úgy tűnt, mintha arra játszottak volna, hogy kiprovokáljanak egy pofont a rendőröktől.

Mindannyian méltatlannak éreztük a helyzetet, hiszen annyi ocsmányságot zúdítottak ránk, anélkül, hogy tudták volna, kik is vagyunk valójában"

- nyilatkozta Huszár Pál, aki szerint most mindannyian leckét kaptak abból, hogy a demokrácia keretei között mi mindent meg lehet tenni.

Az ellenzéki tüntetők által elkövetett gaztettről Gér Andrást is megkérdezték, aki arról számolt be, hogy a demonstrálók lökdösték és többször is leköpték őket:

Szenn Péter püspök úr bocskait viselt, ez különösen irritált néhány tüntetőt, akik többször is megköpdöstek minket."

Gér András szerint mindez különösen szomorú annak fényében, hogy Huszár Pál egy idős, köztiszteletben álló egyházi vezető, egyetemi tanár, aki mindig büszke volt magyarságára és sokat tett ezért az országért; Szenn Péter pedig egy ötgyermekes családapa, aki a horvátországi református magyarok lelki vezetője.
A három egyházvezetőnek a rendőrök éberségének köszönhetően nem esett nagyobb baja, így rendőri biztosítással egy taxiba ülve elhagyhatták a helyszínt.


Link



A leendő miniszter kérte a rendőrséget inditsanak eljárást a tüntetesen történtek miatt


A tüntetők inzultálták a református egyház több vezetőjét kedden a Kossuth téren.

Kedden több tüntető leköpte és szidalmazta a parlament alakuló üléséről távozó református egyházi vezetőket, ez ellen tiltakozik Gulyás Gergely leendő miniszter, a Fidesz alelnöke és Kocsis Máté frakcióvezető.

"Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, azonban ez tettleges becsületsértés és garázdaság"

- írták közleményükben. A Lónyai Utcai Református Gimnázium egykori diákjaiként is tűrhetetlennek tartják, hogy keresztény felekezetek vezetőinek ehhez hasonló támadásokat kell eltűrniük. Tudósítónk szerint a tüntetők nem tudták, kiket szidalmaznak, valójában mindenki kapott, aki a Parlamentből távozott. Az egyházi vezetőket egy csapat rendőr kísérte a taxijukhoz, ekkor alakult ki lökdösődés a tüntetők és rendőrök között.

Gulyás Gergely és Kocsis Máté szerint "újra annak vagyunk tanúi, hogy épp azok nem tisztelik a vallás és a politikai meggyőződés szabadságát, akik ezen értékekre hivatkozással tüntetnek. Felkérjük a hatóságokat, hogy indítsanak eljárásokat a történtek kivizsgálására, valamint felszólítjuk az ellenzéki pártokat, hogy tegyék világossá, hogy elítélik az általuk felhergelt tüntetők botrányos megnyilvánulásait".

Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke a Facebook-oldalán délután kiállt az inzultált egyházi vezetők mellett.


Link














 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: szegediegyetemen, egyházvezetőknek, elénekelhettétek, köztiszteletben, kiprovokáljanak, transzparenssel, egyházvezetőnek, szólásszabadság, becsületsértés, viselkedhetnek, közleményükben, kivizsgálására, tűrhetetlennek, kormányellenes, horvátországi, hivatkozással, biztosítással, magyarországi, leszbikusokat, egyházvezetőt, ingerküszöböt, kitomboljátok, izzadásgátlót, gyakorlatilag, trollkodásban, tüntetéseinek, demokráciáért, értelmiségiek, mindenekelőtt, frakcióvezető, szégyelljétek, méltatlannak, felszólítjuk, politikusnak, országgyűlés, ocsmányságot, hangos kisebbség, mélységek újabb, annyira ordenáré, leszbikusokat tömörítő, felvetés érdekes, kormány ellen, egész miért, cirkuszt Budapesten, béke tüntet, egyházi vezetőkre, rendőrségnek kellett, lincselők közül, hangos „, némber oktató, ellenzék romokban, tüntizőket hazafele, HIHETETLEN MÉLYSÉGEKBEN TÜNTETŐK…, Soli Deo, Apáti Bence, Bertha László, Magyarországi Református Egyház, Szenn Pétert, Horvátországi Református Keresztyén Kálvini Egyház, Huszár Pált, Magyarországi Református Egyház Zsinatának, Kozma Zsuzsi, Huszár Pál, Hála Istennek, Szenn Péter, Gulyás Gergely, Kocsis Máté, Lónyai Utcai Református Gimnázium, Karácsony Gergely,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Vannak emberek  Van néhány kérdés, amin gondol...  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jázmin  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Az ember  IGEN így  Előfordul, hogy  A sorsod  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Az ember  Alvó cicák  Szép estét  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  képre írva  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Zilahy Lajos mondta  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Szép estét kedves látogatóimna...  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Tavaszi este  Annyira tisztelem a szabadságo...  Bársony székben  Isten hűségének mértéke  Müller Péter tollából  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Otthon  Paul David Tripp Április 14  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Különleges  Az ember  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Az ember emlékekből áll  Bársony székben  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  A felvilágosodás...  Jó éjszakát  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam Krisztinától  Alvó cica  Előfordul, hogy  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Gebhardt Nóra versei II.  A sorsod  Jan Twardowski - Siessünk  Borzasztó  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Szabó T. Anna - Pitypang  James Allen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  James Allen  Pitypang szökőkút  Robin Wight pitypang szobra  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
hangos kisebbség, mélységek újabb, annyira ordenáré, leszbikusokat tömörítő, felvetés érdekes, kormány ellen, egész miért, cirkuszt Budapesten, béke tüntet, egyházi vezetőkre, rendőrségnek kellett, lincselők közül, hangos &#8222, némber oktató, ellenzék romokban, tüntizőket hazafele, harmadik kétharmadot, alapos jégesőt, választás estéjén, zuhi mellé, dolgos hétköznapok, lincselésre készülő, ellenzéki pártok, választási vereséget, ellenzéki tüntetők, rendőröknek kellett, általuk politikusnak, egyház zsinati, kormányellenes tüntetők, honlap beszámolója, eset kapcsán, csalóig mindennek, demokrácia keretei, demonstrálók lökdösték, ötgyermekes családapa, horvátországi református, három egyházvezetőnek, rendőrök éberségének, taxiba ülve, leendő miniszter, rendőrséget inditsanak, tüntetesen történtek, tüntetők inzultálták, református egyház, parlament alakuló, egyházi vezetőket, csapat rendőr, politikai meggyőződés, történtek kivizsgálására, ellenzéki pártokat, általuk felhergelt, inzultált egyházi, szegediegyetemen, egyházvezetőknek, elénekelhettétek, köztiszteletben, kiprovokáljanak, transzparenssel, egyházvezetőnek, szólásszabadság, becsületsértés, viselkedhetnek, közleményükben, kivizsgálására, tűrhetetlennek, kormányellenes, horvátországi, hivatkozással, biztosítással, magyarországi, leszbikusokat, egyházvezetőt, ingerküszöböt, kitomboljátok, izzadásgátlót, gyakorlatilag, trollkodásban, tüntetéseinek, demokráciáért, értelmiségiek, mindenekelőtt, frakcióvezető, szégyelljétek, méltatlannak, felszólítjuk, politikusnak, országgyűlés, ocsmányságot, magyarságára, elhagyhatták, rendőrségnek, megköpdöstek, menekítsenek, hallhattátok, szidalmazták, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 77 db bejegyzés
Összes: 4838 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 116
  • e Hét: 5748
  • e Hónap: 28236
  • e Év: 206111
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.