Regisztráció  Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Trianon: a nemzetvesztő liberális politika mementója
  2018-06-04 21:30:27, hétfő
 
   
 

TRIANON: A NEMZETVESZTŐ LIBERÁLIS POLITIKA MEMENTÓJA


Hívjuk csak be az oláhot, hiszen olcsóbban dolgozik, mint a magyar! - mondta az erdélyi magyar nemes kétszáz éve. Ne kelljen magyarul tanulnia a befogadott oláhoknak! - mondta százötven éve a liberális magyar politikus. Napra pontosan kilencvennyolc éve ebből lett Trianon. A történelem ismételné önmagát: napjaink zombi-liberálisai szerint be kéne fogadnunk az olcsó afrikai-ázsiai munkaerőt, hátha ők is kiszakítanak majd néhány megyét maguknak száz év múlva. Szerintük Trianon amúgy sem tragédia. Szerintünk viszont az. De van rá gyógyír!


Akármilyen szép az idő, ma gyászolunk. Kilencvennyolc esztendeje ezen a napon, június 4-én, magyar idő szerint 16 óra 32 perckor írta alá a Versailles melletti Nagy-Trianon kastélyban Benárd Ágoston küldöttségvezető és Drasche-Lázár Alfréd rendkívüli követ azt a papírfecnit, amely szétzúzta, darabjaira szaggatta a történelmi Magyarországot. Hazánk kétharmad része és az ott élő több millió magyar idegen, ellenséges műállamok uralma alá került. E műállamok hálálkodás helyett a mai napig gyűlölnek minket, és az ajándékba kapott területeken élő őshonos magyarság eltüntetésén, beolvasztásán dolgoznak. Trianon a Nyugat legalávalóbb bűne volt, amit ellenünk elkövetett, pedig bűneik lajstroma igencsak hosszú. Ez nem vélemény, hanem szikár tény.

,,Trianonozásaink" alkalmával a köztünk élő, bárgyú liberális ismerőseink rendre nekünk szegezik: ,,Ez sérelmi politizálás!". Mire a válaszunk: a magyarok java rend- és igazságszerető fajta, és szereti magát időről-időre emlékeztetni arra, kitől mit kapott. Leltárat készítünk. Hogy majd valamikor, ha eljön az ideje, kamatostul visszaadjuk a kölcsönt. S ha netán nem jönne el ez az idő? Nos, a szándékunk legalább megvolt rá. Úgyhogy csak nyugodtan ,,sérelmi politizáljon" ezen a szomorú napon (is) minden magyar, nyugodtan vegyük kézbe ma is kedvenc szerzőinket - ki-ki vérmérséklete szerint Juhász Gyulát, József Attilát, Wass Albertet, Tamási Áront vagy Tormay Cécilet -, és segítségükkel elevenítsük föl azt a fájdalmat, amelyet tágabb családunknak: a magyar nemzetnek okozott és okoz ma is Trianon. Mikor ezzel rendesen megvolnánk, akkor akár abba is hagyhatjuk aznapra a ,,sérelmi politizálást", de természetesen nem azért, hogy ezzel az esetleg a közelünkben tartózkodó, felháborodottan kaffogó liberális ismerősünknek a kedvére tegyünk. Eszünkben sincs a kedvére tenni. Már csak szellemi elődei okán sem.

Június 4-e a gyáva, megalkuvó, önfeladó és nemzetvesztő liberális politika totális csődjének is a mementója.

Trianonhoz nemcsak a Nyugat aljassága kellett, hanem például azoknak a magyar földbirtokosoknak a pénzéhsége is, akik inkább a ,,Regátból" hívtak oláhokat erdélyi földjeikre, mert olcsóbban dolgoztak mint a magyarok. Nagyobb hasznot termeltek nekik... S a behívottak jöttek, s hozták a pereputtyot, az ismerősöket. Trianon bűne azoknak a liberális politikusainknak a lelkén is szárad, akik elszabotálták a Magyar Királyságba befogadott több millió szláv és oláh migráns asszimilálását. (Akkori hiperliberális oktatáspolitikánkra jellemző: a nemzetiségi iskolákban az 1907-es Lex Apponyiig még a magyar nyelvet sem kellett kötelezően tanítani!) E migránsokról ma már tudjuk, valójában honfoglalók voltak: nagy tömegben idejöttek, elszaporodtak, és a kedvező alkalmat kivárva, külső hatalmak segítségével elszakadtak. Pontosan ugyanez a liberális őrület az, amely napjainkban az afrikai, ázsiai gazdasági migránsok befogadását követeli... Mert a zombi-liberálisnak halvány segédfogalma sincs a történelemről, így okulni sem tud belőle. Vagy ha valamelyest ismeri, akkor olyan lelkesen üdvözli Trianont, mint a leépülőfélben lévő Vágó István.

A legújabb liberális őrület: tiltakozni a kormány népesedési politikája ellen. Orbánék ugyanis - még kimondani is szörnyű - azt szeretnék, hogy ne haljon ki a magyarság (a családonkénti átlag 1,5 gyermek oda vezet), s ezzel ne idézzünk elő egy újabb Trianont. Liberálisainknak ez nem tetszik. Hát elkezdték verni a tamtamot.

Az egyik liberális szerint nem az a baj, hogy fogyunk, hanem hogy buták vagyunk, a másik szerint nem kár értünk, a harmadik szerint pedig nem szabadna ,,nyomasztani" a nőket a szüléssel... Liberálisainkat kilencvennyolc éve és most sem érdekli, ha elfogy a magyar és Trianon lesz belőle. Őket nem érdekli nemzet, haza. Vagy bármi, amiben lélek van.

Ez is Trianon leckéje: többé nem szabad a kormányrúd közelébe engedni a gyávákat, a ,,Merjünk kicsik lenni!" hirdetőit, 2004. december 5-e nemzetárulóit. Azokat sem, akik nemzet helyett a nemzetköziségről, világpolgárságról delirálnak. Akik a magyart lenézik, miközben minden idegent szépnek, egzotikusnak látnak. És akik jutalomfalatkákért bármely idegen hatalomnak kiszolgáltatják a hazánkat. Az se baj, ha nemcsak a kormányrúd közelébe nem kerülnek többé, de saját tanácsukat megfogadva elhúznak Londonba mosogatni, hiszen ott szerintük úgyis olyan csodás...

Mi pedig - akiknek Vörösmarty Szózata az alap, és akik nem akarunk idegen földön élni - kapaszkodjunk össze (Nemzeti Összetartozás Napja), és népesítsük be újra a Kárpát-medencét, a magyarok hazáját! Ez a gyógyír Trianonra! 2002 áprilisában az volt a jelszó: ,,Mindenki hozzon magával még egy embert!" Ma pedig ez legyen: ,,Mindenki neveljen föl még több magyart!"


LinkVarjú Zoltán: TRIANON BŰNÉBEN FOGANT!


A nem szabad, nem azt jelenti,
hogy nem lehet.
..és végképp sem jelentheti azt,
hogy nem kell!
Akkor is, ha nincs rá felelet,
erről mindég és felemelt fejjel,
egyenes gerinccel,
beszélni kell!
Annak legyen ez a szégyene,
aki megcsúfolta a Nemzetet,
az járjon lesütött szemmel,
akinek a kezéhez tapad,
ezrek kiontott vére!
Annak legyen vezeklése mindörökre,
aki mindezt tette, és ezért felel!
A Jó Isten verje érte,
s a lelkében meggyötörve
ébressze rá szégyenére!
Emlékezzetek...
Soha, semmit se feledjetek!
Higgyetek az Úrban és ébredjetek,
mert Ő is hisz, Tibennetek.
Egy egész Nemzet szenvedése,
Trianonnak átkos bűne,
igazságért kiált!
Nincs is arra szó, ami elmondaná,
amit elszakított Nemzetünk,
azóta kiállt.

Maroknyi Székely, keményebb
vagy, mint a szikla!
S porlik az a kő a marokban,
jól összeszorítva.
Te Felvidéki Magyar a fejed,
büszkén tartsd magasba,
emlékezvén, az egyik
legnagyobb Magyarra...
Megőrzi nékünk, hozzá hűen Kassa!
Kárpátok bércein, lengjen lobogója!
A Kárpátok alján, áll még Zrínyi Ilona,
zord időt kiálló, erős büszke vára!
Munkácson dacolva
a nyárral és a téllel
a szikrázó napsütéssel,
jeges hideg öleléssel
Magyar földön, magyar földet,
mindörökre visszavárva!
A Délvidéken járva
a terhes magányban,
szavak nélkül,
gondolatban emlékezem.
Nem! Nem! Soha!
Én nem feledhetem...,
hogy Magyar földre születhettem.
Verjen meg a sors keze
és sújtson Isten haragja,
ha elfeledem,
édes szerető egy Hazámat,
s szeretett Nemzetem
Nem! ...ezt Én soha, nem tehetem!
...mert az lenne a Nemzet
koporsójára vetett utolsó hant,
amely Trianon bűnében fogant!

Nem hagyhatom hát
szó nélkül cinkosan,
sem gyáván megalkuvóan,
vagy telve félelemmel.
Nem!
Én minden reggel,
minden nappal és minden éjjel,
Reátok emlékezem...
és hiszem,
hogy eljön az Igazság!
S elnyeri majd büntetését,
minden gazság!
Nem kell többé, senkinek sem félni!
Szülőföldjén Magyarul beszélni!
Az Őseik jussát kérni!
Ahová megszületsz,
ott tisztességben élni!
Bealkonyulván, s hogyha kell,
büszkén halni,
mindazt akarni,
ami téged megillet!
Ami nem lehet más,
csak egy szégyen nélküli,
IGAZ MAGYARHOZ ÉS
EMBERHEZ MÉLTÓ ÉLET !

Paks, 2016. február. 9Ki, mit tud Trianonról?

Link

Link


 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: nemzetköziségről, liberálisainknak, küldöttségvezető, politikusainknak, felháborodottan, kiszolgáltatják, liberálisainkat, trianonozásaink, igazságszerető, kilencvennyolc, magyarországot, asszimilálását, hiperliberális, kapaszkodjunk, beolvasztásán, segítségükkel, összeszorítva, összetartozás, családonkénti, elszaporodtak, történelemről, leépülőfélben, elszabotálták, vérmérséklete, ismerősünknek, tisztességben, bealkonyulván, nemzetárulóit, természetesen, egzotikusnak, segédfogalma, családunknak, liberálisnak, legalávalóbb, politizáljon, kiszakítanak, erdélyi magyar, befogadott oláhoknak, liberális magyar, történelem ismételné, olcsó afrikai-ázsiai, történelmi Magyarországot, ajándékba kapott, magyarok java, szándékunk legalább, szomorú napon, magyar nemzetnek, közelünkben tartózkodó, kedvére tegyünk, kedvére tenni, magyar földbirtokosoknak, behívottak jöttek, NEMZETVESZTŐ LIBERÁLIS POLITIKA MEMENTÓJA, Szerintük Trianon, Benárd Ágoston, Drasche-Lázár Alfréd, Juhász Gyulát, József Attilát, Wass Albertet, Tamási Áront, Tormay Cécilet, Magyar Királyságba, Vágó István, Vörösmarty Szózata, Nemzeti Összetartozás Napja, Varjú Zoltán, TRIANON BŰNÉBEN FOGANT, Maroknyi Székely, Felvidéki Magyar, Zrínyi Ilona, Szülőföldjén Magyarul, IGAZ MAGYARHOZ ÉS, EMBERHEZ MÉLTÓ ÉLET,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
06.19. 11:01 Agyonlőttek egy fiatal rappert Floridában
06.19. 11:01 Megújította megállapodását az ÁSZ és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem
06.19. 10:51 Az agrárkamara és az élelmiszer-feldolgozók egyeztetést szorgalmaznak a nép...
06.19. 10:51 Női vízilabda Vodafone Kupa - Tengerentúli ellenfelekkel készül a magyar vá...
06.19. 10:41 Gyermekpornográfia és szexuális erőszak miatt ítéltek el egy férfit
06.19. 10:41 Sok kurd szakadárt "ártalmatlanított" a török légierő Délkelet-Törökországb...
06.19. 10:41 Az Országos Bírói Tanács tagjai nem értik, miért támadja őket Handó Tünde
06.19. 10:31 Vb-2018 - Huszonnyolc éve Kane az első angol duplázó
06.19. 10:31 Labdarúgó NB I - December 15-től február 2-ig tart majd a téli szünet
06.19. 10:31 Halottat találtak egy dunaújvárosi tűzesetnél
Tudjátok ?
Találd ki a hiányzó 3 szót?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Melyik város neve van elrejtve ezen a képen?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
még több kérdés
Blog Címkék
Megoldás  Jó reggelt!Legyen szép a napod...  Csodakút  Toldalaghy Pál: Mint a holdsüt...  Mindenkinek jó éjszakát!  Jó reggelt!Küldök egy finom ká...  Áldott legyen, ha szerelem az ...  Szép álmokat!!!  Hogyan kezdjünk meditálni?  Pihentető hétvégét!  Ludi Delfino  Jó reggelt!!!  Png maci  Foci VB  Tallóztam  Ma 91. éve született Sütő Andr...  Tallóztam  A remény a legerősebb gyökér.  Donnáról kaptam  Boldog Apák napját!  Jó reggelt kívánok!  Tallóztam  Ludi Delfino  Jó szülőket feledni nem lehet....  Károlyi Amy: Kipiheni magát a ...  Videó  Videó  A remény a legerősebb gyökér.  Ludi Delfino  Jó szülőket feledni nem lehet....  Donnáról kaptam  Walter Margit: A Hold . . .  Jó éjszakát!Szép álmokat!  Furcsa társ a magány...  Sütő András gondolata  Pusztai Orsi: Védelem szent fé...  Videó  Tompa Mihály - Kun Kocsárd.  Csillagok  Ringató  Boldog Születésnapot!  Csillagok  Jó reggelt, itt vagyok...  Boldog apák napját!!  Donnáról kaptam  Álmodj szépeket!!!  Útálsz  Ezt nehéz lesz meg magyarázn...  Álmodj szépeket!!!  ŐRI ISTVÁN: Álom-ének  Jó reggelt!!!  Álmodj egy csillagot...  Kellemes szép reggelt,vidám éb...  Senki nem akarja az MTA-t állí...  Mindenkinek jó éjszakát!  Keresztény vers- ENGEDELMESSÉG  Levél 6.17  Walter Margit: A Hold . . .  ***Csodálatos kép***  Márpedig mi befizető ország le...  Senki nem akarja az MTA-t állí...  Videó  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Tallóztam  "A veréb is madár"  Pusztai Orsi: Áldott fények ka...  Keresztény vers- Jónás és Kris...  Keresztény vers- MINT SÁMUEL  Áldott legyen, ha szerelem az ...  Tallóztam  A parton álmodozva  Radnóti Miklós:Apámhoz az égbe  Tompa Mihály - Ősidőkből.  Videó  Janikovszky Évától : Ne panasz...  Senki nem akarja az MTA-t állí...  Virágos  Apák napjára  Útálsz  Édes dolog a barátság  Jó reggelt!!!  Somogyváry Gyula: Jó éjszakát  Reméled,hogy visszatér...  Vakáció!  Rónay István: Az élet álom.  "A veréb is madár"  Végtelen ébrenlét  Ma 91. éve született Sütő Andr...  Walter Margit: A Hold . . .  Temető csendje ad Nektek nyuga...  Jó reggelt!Legyen szép a napod...  Tulipánok  Videó  Videó  Jó éjszakát!  Csodálatos fa installáció a st...  Mitológia által inspirált üveg...  Apák napjára  Mai harmónia kártyám  Álmodj szépeket!!! 
Bejegyzés Címkék
erdélyi magyar, befogadott oláhoknak, liberális magyar, történelem ismételné, olcsó afrikai-ázsiai, történelmi Magyarországot, ajándékba kapott, magyarok java, szándékunk legalább, szomorú napon, magyar nemzetnek, közelünkben tartózkodó, kedvére tegyünk, kedvére tenni, magyar földbirtokosoknak, behívottak jöttek, liberális politikusainknak, nemzetiségi iskolákban, magyar nyelvet, kedvező alkalmat, liberális őrület, leépülőfélben lévő, legújabb liberális, kormány népesedési, családonkénti átlag, újabb Trianont, egyik liberális, másik szerint, harmadik szerint, kormányrúd közelébe, magyart lenézik, magyarok hazáját, gyógyír Trianonra, járjon lesütött, kezéhez tapad, lelkében meggyötörve, egész Nemzet, szikrázó napsütéssel, terhes magányban, sors keze, szégyen nélküli, nemzetköziségről, liberálisainknak, küldöttségvezető, politikusainknak, felháborodottan, kiszolgáltatják, liberálisainkat, trianonozásaink, igazságszerető, kilencvennyolc, magyarországot, asszimilálását, hiperliberális, kapaszkodjunk, beolvasztásán, segítségükkel, összeszorítva, összetartozás, családonkénti, elszaporodtak, történelemről, leépülőfélben, elszabotálták, vérmérséklete, ismerősünknek, tisztességben, bealkonyulván, nemzetárulóit, természetesen, egzotikusnak, segédfogalma, családunknak, liberálisnak, legalávalóbb, politizáljon, kiszakítanak, eltüntetésén, születhettem, emlékezzetek, politizálást, szülőföldjén, nemzetvesztő, migránsokról, emlékeztetni, segítségével, koporsójára, szerzőinket, ismerősöket, királyságba, közelünkben, gondolatban, területeken, nyomasztani, pereputtyot, papírfecnit, elszakadtak, elevenítsük, , ,
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 12 db bejegyzés
e év: 150 db bejegyzés
Összes: 3673 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 864
  • e Hét: 5404
  • e Hónap: 46806
  • e Év: 578619
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.