Regisztráció  Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Trianon: a nemzetvesztő liberális politika mementója
  2018-06-04 21:30:27, hétfő
 
   
 

TRIANON: A NEMZETVESZTŐ LIBERÁLIS POLITIKA MEMENTÓJA


Hívjuk csak be az oláhot, hiszen olcsóbban dolgozik, mint a magyar! - mondta az erdélyi magyar nemes kétszáz éve. Ne kelljen magyarul tanulnia a befogadott oláhoknak! - mondta százötven éve a liberális magyar politikus. Napra pontosan kilencvennyolc éve ebből lett Trianon. A történelem ismételné önmagát: napjaink zombi-liberálisai szerint be kéne fogadnunk az olcsó afrikai-ázsiai munkaerőt, hátha ők is kiszakítanak majd néhány megyét maguknak száz év múlva. Szerintük Trianon amúgy sem tragédia. Szerintünk viszont az. De van rá gyógyír!


Akármilyen szép az idő, ma gyászolunk. Kilencvennyolc esztendeje ezen a napon, június 4-én, magyar idő szerint 16 óra 32 perckor írta alá a Versailles melletti Nagy-Trianon kastélyban Benárd Ágoston küldöttségvezető és Drasche-Lázár Alfréd rendkívüli követ azt a papírfecnit, amely szétzúzta, darabjaira szaggatta a történelmi Magyarországot. Hazánk kétharmad része és az ott élő több millió magyar idegen, ellenséges műállamok uralma alá került. E műállamok hálálkodás helyett a mai napig gyűlölnek minket, és az ajándékba kapott területeken élő őshonos magyarság eltüntetésén, beolvasztásán dolgoznak. Trianon a Nyugat legalávalóbb bűne volt, amit ellenünk elkövetett, pedig bűneik lajstroma igencsak hosszú. Ez nem vélemény, hanem szikár tény.

,,Trianonozásaink" alkalmával a köztünk élő, bárgyú liberális ismerőseink rendre nekünk szegezik: ,,Ez sérelmi politizálás!". Mire a válaszunk: a magyarok java rend- és igazságszerető fajta, és szereti magát időről-időre emlékeztetni arra, kitől mit kapott. Leltárat készítünk. Hogy majd valamikor, ha eljön az ideje, kamatostul visszaadjuk a kölcsönt. S ha netán nem jönne el ez az idő? Nos, a szándékunk legalább megvolt rá. Úgyhogy csak nyugodtan ,,sérelmi politizáljon" ezen a szomorú napon (is) minden magyar, nyugodtan vegyük kézbe ma is kedvenc szerzőinket - ki-ki vérmérséklete szerint Juhász Gyulát, József Attilát, Wass Albertet, Tamási Áront vagy Tormay Cécilet -, és segítségükkel elevenítsük föl azt a fájdalmat, amelyet tágabb családunknak: a magyar nemzetnek okozott és okoz ma is Trianon. Mikor ezzel rendesen megvolnánk, akkor akár abba is hagyhatjuk aznapra a ,,sérelmi politizálást", de természetesen nem azért, hogy ezzel az esetleg a közelünkben tartózkodó, felháborodottan kaffogó liberális ismerősünknek a kedvére tegyünk. Eszünkben sincs a kedvére tenni. Már csak szellemi elődei okán sem.

Június 4-e a gyáva, megalkuvó, önfeladó és nemzetvesztő liberális politika totális csődjének is a mementója.

Trianonhoz nemcsak a Nyugat aljassága kellett, hanem például azoknak a magyar földbirtokosoknak a pénzéhsége is, akik inkább a ,,Regátból" hívtak oláhokat erdélyi földjeikre, mert olcsóbban dolgoztak mint a magyarok. Nagyobb hasznot termeltek nekik... S a behívottak jöttek, s hozták a pereputtyot, az ismerősöket. Trianon bűne azoknak a liberális politikusainknak a lelkén is szárad, akik elszabotálták a Magyar Királyságba befogadott több millió szláv és oláh migráns asszimilálását. (Akkori hiperliberális oktatáspolitikánkra jellemző: a nemzetiségi iskolákban az 1907-es Lex Apponyiig még a magyar nyelvet sem kellett kötelezően tanítani!) E migránsokról ma már tudjuk, valójában honfoglalók voltak: nagy tömegben idejöttek, elszaporodtak, és a kedvező alkalmat kivárva, külső hatalmak segítségével elszakadtak. Pontosan ugyanez a liberális őrület az, amely napjainkban az afrikai, ázsiai gazdasági migránsok befogadását követeli... Mert a zombi-liberálisnak halvány segédfogalma sincs a történelemről, így okulni sem tud belőle. Vagy ha valamelyest ismeri, akkor olyan lelkesen üdvözli Trianont, mint a leépülőfélben lévő Vágó István.

A legújabb liberális őrület: tiltakozni a kormány népesedési politikája ellen. Orbánék ugyanis - még kimondani is szörnyű - azt szeretnék, hogy ne haljon ki a magyarság (a családonkénti átlag 1,5 gyermek oda vezet), s ezzel ne idézzünk elő egy újabb Trianont. Liberálisainknak ez nem tetszik. Hát elkezdték verni a tamtamot.

Az egyik liberális szerint nem az a baj, hogy fogyunk, hanem hogy buták vagyunk, a másik szerint nem kár értünk, a harmadik szerint pedig nem szabadna ,,nyomasztani" a nőket a szüléssel... Liberálisainkat kilencvennyolc éve és most sem érdekli, ha elfogy a magyar és Trianon lesz belőle. Őket nem érdekli nemzet, haza. Vagy bármi, amiben lélek van.

Ez is Trianon leckéje: többé nem szabad a kormányrúd közelébe engedni a gyávákat, a ,,Merjünk kicsik lenni!" hirdetőit, 2004. december 5-e nemzetárulóit. Azokat sem, akik nemzet helyett a nemzetköziségről, világpolgárságról delirálnak. Akik a magyart lenézik, miközben minden idegent szépnek, egzotikusnak látnak. És akik jutalomfalatkákért bármely idegen hatalomnak kiszolgáltatják a hazánkat. Az se baj, ha nemcsak a kormányrúd közelébe nem kerülnek többé, de saját tanácsukat megfogadva elhúznak Londonba mosogatni, hiszen ott szerintük úgyis olyan csodás...

Mi pedig - akiknek Vörösmarty Szózata az alap, és akik nem akarunk idegen földön élni - kapaszkodjunk össze (Nemzeti Összetartozás Napja), és népesítsük be újra a Kárpát-medencét, a magyarok hazáját! Ez a gyógyír Trianonra! 2002 áprilisában az volt a jelszó: ,,Mindenki hozzon magával még egy embert!" Ma pedig ez legyen: ,,Mindenki neveljen föl még több magyart!"


LinkVarjú Zoltán: TRIANON BŰNÉBEN FOGANT!


A nem szabad, nem azt jelenti,
hogy nem lehet.
..és végképp sem jelentheti azt,
hogy nem kell!
Akkor is, ha nincs rá felelet,
erről mindég és felemelt fejjel,
egyenes gerinccel,
beszélni kell!
Annak legyen ez a szégyene,
aki megcsúfolta a Nemzetet,
az járjon lesütött szemmel,
akinek a kezéhez tapad,
ezrek kiontott vére!
Annak legyen vezeklése mindörökre,
aki mindezt tette, és ezért felel!
A Jó Isten verje érte,
s a lelkében meggyötörve
ébressze rá szégyenére!
Emlékezzetek...
Soha, semmit se feledjetek!
Higgyetek az Úrban és ébredjetek,
mert Ő is hisz, Tibennetek.
Egy egész Nemzet szenvedése,
Trianonnak átkos bűne,
igazságért kiált!
Nincs is arra szó, ami elmondaná,
amit elszakított Nemzetünk,
azóta kiállt.

Maroknyi Székely, keményebb
vagy, mint a szikla!
S porlik az a kő a marokban,
jól összeszorítva.
Te Felvidéki Magyar a fejed,
büszkén tartsd magasba,
emlékezvén, az egyik
legnagyobb Magyarra...
Megőrzi nékünk, hozzá hűen Kassa!
Kárpátok bércein, lengjen lobogója!
A Kárpátok alján, áll még Zrínyi Ilona,
zord időt kiálló, erős büszke vára!
Munkácson dacolva
a nyárral és a téllel
a szikrázó napsütéssel,
jeges hideg öleléssel
Magyar földön, magyar földet,
mindörökre visszavárva!
A Délvidéken járva
a terhes magányban,
szavak nélkül,
gondolatban emlékezem.
Nem! Nem! Soha!
Én nem feledhetem...,
hogy Magyar földre születhettem.
Verjen meg a sors keze
és sújtson Isten haragja,
ha elfeledem,
édes szerető egy Hazámat,
s szeretett Nemzetem
Nem! ...ezt Én soha, nem tehetem!
...mert az lenne a Nemzet
koporsójára vetett utolsó hant,
amely Trianon bűnében fogant!

Nem hagyhatom hát
szó nélkül cinkosan,
sem gyáván megalkuvóan,
vagy telve félelemmel.
Nem!
Én minden reggel,
minden nappal és minden éjjel,
Reátok emlékezem...
és hiszem,
hogy eljön az Igazság!
S elnyeri majd büntetését,
minden gazság!
Nem kell többé, senkinek sem félni!
Szülőföldjén Magyarul beszélni!
Az Őseik jussát kérni!
Ahová megszületsz,
ott tisztességben élni!
Bealkonyulván, s hogyha kell,
büszkén halni,
mindazt akarni,
ami téged megillet!
Ami nem lehet más,
csak egy szégyen nélküli,
IGAZ MAGYARHOZ ÉS
EMBERHEZ MÉLTÓ ÉLET !

Paks, 2016. február. 9Ki, mit tud Trianonról?

Link

Link


 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: nemzetköziségről, liberálisainknak, küldöttségvezető, politikusainknak, felháborodottan, kiszolgáltatják, liberálisainkat, trianonozásaink, igazságszerető, kilencvennyolc, magyarországot, asszimilálását, hiperliberális, kapaszkodjunk, beolvasztásán, segítségükkel, összeszorítva, összetartozás, családonkénti, elszaporodtak, történelemről, leépülőfélben, elszabotálták, vérmérséklete, ismerősünknek, tisztességben, bealkonyulván, nemzetárulóit, természetesen, egzotikusnak, segédfogalma, családunknak, liberálisnak, legalávalóbb, politizáljon, kiszakítanak, erdélyi magyar, befogadott oláhoknak, liberális magyar, történelem ismételné, olcsó afrikai-ázsiai, történelmi Magyarországot, ajándékba kapott, magyarok java, szándékunk legalább, szomorú napon, magyar nemzetnek, közelünkben tartózkodó, kedvére tegyünk, kedvére tenni, magyar földbirtokosoknak, behívottak jöttek, NEMZETVESZTŐ LIBERÁLIS POLITIKA MEMENTÓJA, Szerintük Trianon, Benárd Ágoston, Drasche-Lázár Alfréd, Juhász Gyulát, József Attilát, Wass Albertet, Tamási Áront, Tormay Cécilet, Magyar Királyságba, Vágó István, Vörösmarty Szózata, Nemzeti Összetartozás Napja, Varjú Zoltán, TRIANON BŰNÉBEN FOGANT, Maroknyi Székely, Felvidéki Magyar, Zrínyi Ilona, Szülőföldjén Magyarul, IGAZ MAGYARHOZ ÉS, EMBERHEZ MÉLTÓ ÉLET,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
08.12. 16:52 Netajahu: Teljes tűzszünetet követelünk a Hamásztól
08.12. 16:52 Teljes útlezárás az M0-ás autóúton
08.12. 16:51 A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei
08.12. 16:21 Nyíltvízi úszó Eb - Rasovszky Kristóf uralta a fájdalmat
08.12. 16:05 Strandröplabda ob - Aranyérmes a Hajós, Stréli és a Lutter, Szombathelyi pá...
08.12. 15:37 Nyíltvízi úszó Eb - Rasovszky Kristóf 25 kilométeren is aranyérmes
08.12. 15:37 Lavrov: Moszkva a vele szemben barátságtalan országokkal is kész a kapcsola...
08.12. 15:26 Baleset miatt torlódik az M7-es forgalma Kőszárhegynél a főváros felé
08.12. 15:03 A tornász Balázs Krisztián ezüstérmes a junior Eb-n
08.12. 14:32 Öthatalmi egyezmény született a Kaszpi-tenger jogi státusáról
Tudjátok ?
Mi a megfejtés nr. 69 ?
Visszautasítanál-e 9 MILLIÁRD FORINT vagyonértékű ÖRÖKSÉGET, ha csak azt tudnád: nem teherm...
Hol lehet kapni kontyfésűt, ami a blogon van?
Szerinted hány kisvasútra lenne még szüksége Orbánisztánnak?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
még több kérdés
Blog Címkék
Már nem  Manyákné, Kati szép képe  Kedves látogatóm Gitti  Gondolati vers...  Egy vidám napot kívánunk  Augusztus nyárutója  minden...  Áldott, békés napot Mindenkine...  Szentmise 2018 aug. 12 Évközi...  Az emberi Szív  I János Pál pápa imája  Az est dallama...  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Kedves látogatóm Margot & Roc...  Marcsitól ...  Nem azért kaptad !  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Barátság kis madara  Személyes ellentétek vezettek ...  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Nyári bőséges kínálat...  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Szép hetet  Lila angyal  Facebookon kaptam  Üdvözöllek!  Azt kívánom Neked  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Az emberi Szív  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Üdvözöllek!  Nem azért kaptad !  Bogár Lilla: Álmomban sokszor....  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Szent Klára ünnepe Csíksomlyón  Személyes ellentétek vezettek ...  Képes idézetek  Újragondolt nemzeti jelképein...  Szép nyári napot  Végképp-----Vilhelem Margareta  Lelki barát  Ferenc pápa a fiataloknak:  Kedves látogatóm Gitti  Dorosné Éva szép szerkesztései...  Gondolati vers...  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Belém nyilallt  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Wass Albert: Nagyapám tanítása  Kik elmentek  Szép hetet  Szép estét kedves látogatóimna...  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Marcsitól ...  4 milliárd forintos gázszámlát...  Az emberi Szív  Szép estét  Facebookon kaptam  Lelki barát  Szentmise 2018 aug. 12 Évközi...  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Azt kívánom Neked  Kedves látogatóm bajadera  Végképp-----Vilhelem Margareta  Kedves látogatóm Margot & Roc...  Retro Godzilla forgatási képek...  Közeleg az este ...  A világ emberiségének maradéka...  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Amint valaki  4 milliárd forintos gázszámlát...  Augusztus nyárutója  Szeretet fény  Facebookon kaptam  A barátság  Szent Klára ünnepe Csíksomlyón  Esti kép  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Háromszor  4 milliárd forintos gázszámlát...  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  A Felséges szentjeinek...  Spurgeon: Mielőtt és mialatt k...  Angyal szállt az éjszaka mellé...  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Bízzál az Úrban és jót cseleke...  12 híres modell akkor és most  Spurgeon: Mielőtt és mialatt k...  4 milliárd forintos gázszámlát...  Gyöngy/Szemek  Datolyás energiagolyó  A legjobb barátom  Gyöngy/Szemek  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Nyári bőséges kínálat...  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Egy vidám napot kívánunk  Képes idézetek  Kedves látogatóm Gitti 
Bejegyzés Címkék
erdélyi magyar, befogadott oláhoknak, liberális magyar, történelem ismételné, olcsó afrikai-ázsiai, történelmi Magyarországot, ajándékba kapott, magyarok java, szándékunk legalább, szomorú napon, magyar nemzetnek, közelünkben tartózkodó, kedvére tegyünk, kedvére tenni, magyar földbirtokosoknak, behívottak jöttek, liberális politikusainknak, nemzetiségi iskolákban, magyar nyelvet, kedvező alkalmat, liberális őrület, leépülőfélben lévő, legújabb liberális, kormány népesedési, családonkénti átlag, újabb Trianont, egyik liberális, másik szerint, harmadik szerint, kormányrúd közelébe, magyart lenézik, magyarok hazáját, gyógyír Trianonra, járjon lesütött, kezéhez tapad, lelkében meggyötörve, egész Nemzet, szikrázó napsütéssel, terhes magányban, sors keze, szégyen nélküli, nemzetköziségről, liberálisainknak, küldöttségvezető, politikusainknak, felháborodottan, kiszolgáltatják, liberálisainkat, trianonozásaink, igazságszerető, kilencvennyolc, magyarországot, asszimilálását, hiperliberális, kapaszkodjunk, beolvasztásán, segítségükkel, összeszorítva, összetartozás, családonkénti, elszaporodtak, történelemről, leépülőfélben, elszabotálták, vérmérséklete, ismerősünknek, tisztességben, bealkonyulván, nemzetárulóit, természetesen, egzotikusnak, segédfogalma, családunknak, liberálisnak, legalávalóbb, politizáljon, kiszakítanak, eltüntetésén, születhettem, emlékezzetek, politizálást, szülőföldjén, nemzetvesztő, migránsokról, emlékeztetni, segítségével, koporsójára, szerzőinket, ismerősöket, királyságba, közelünkben, gondolatban, területeken, nyomasztani, pereputtyot, papírfecnit, elszakadtak, elevenítsük, , ,
2018.07 2018. Augusztus 2018.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 18 db bejegyzés
e év: 204 db bejegyzés
Összes: 3727 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1650
  • e Hét: 10315
  • e Hónap: 42823
  • e Év: 724043
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.