Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ime Európa vezetője...
  2018-07-13 17:45:43, péntek
 
   
 IME EURÓPA VEZETŐJE...


A NATO-tagállamok vezetői - köztük Trump, Merkel, Erdogan, Conte, Ciprasz, Orbán és a többiek - összegyűltek egy közös szabadtéri ünnepségre, melynek teraszára alig bírt fellépni Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. Majd utána alig bírt lejönni.

A teraszon és a lépcsőkön többek között Porosenko ukrán elnök támogatta őt, de Macron francia elnök és Rutte holland miniszterelnök is próbált valamit kezdeni a helyzettel.

Egy videó járja be Európát - és vele az egész világot - a jelenlegi stílusban működő Európai Unió végnapjainak kisfilmje. Egy megrögzött alkoholista tragikusan groteszk téblábolásának lehettünk szemtanúi. Nem először, de az eddigiekhez képest a legsúlyosabb formában...


Jean-Claude Juncker stumbles and is helped by leaders at NATO gala - Daily Mail - Videó

LinkHND: Brüsszeli bögrecsárda

Link
Juncker egészséges pillanataiban sem egy kimagasló formátumú politikus.
Látható ez az Európai Unió mai állapotán is, a legszomorúbb, hogy a közösség épp az ő, egy ilyen bizonytalan, sokszor nem beszámítható ember irányítása mellett került a legnagyobb válságba.

LinkSAJTÓHÍREK:


I. A sajátosan botorkáló Junckert államfők mentették meg, hogy összeessen - videó
Origo2018.07.12. 21:37

A kollégái segítették le egy lépcsőn Jean-Claude Junckert a NATO-csúcsot lezáró gálavacsora előtt. Az Európai Bizottság elnöke hátfájdalmaival indokolta a furcsa viselkedést.

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke

ismét meglehetősen furcsa helyzetbe került A politikust a NATO-csúcs után a kollégái kísérték le a lépcsőn,

mivel az EB elnöke jól láthatóan elveszítette a stabilitását. Minderről videó is készült.


LinkJuncker furcsa járása és viselkedése még a Soros György által is támogatott Euronewsnak is feltűnt. A portál azt írta, hogy az EB elnöke elveszítette az egyensúlyát, és csak a többi politikus tudta megakadályozni azt, hogy ne essen el.

Mindez a NATO-csúcsot lezáró gálavacsora előtt történt. Juncker a furcsa járását hátfájdalmakra fogta. Jobbulást kívánunk.

Link
II. Nevetséges magyarázkodás követte Juncker kínos dülöngélését a NATO-csúcson
Origo2018.07.13. 12:11


Ahogy korábban az Origo is megírta, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke ismét meglehetősen furcsa helyzetbe került. A politikust a NATO-csúcs után a kollégái kísérték le a lépcsőn, mivel az EB elnöke jól láthatóan elveszítette a stabilitását. Minderről videó is készült. Ahogy az várható volt, a bevándorláspárti, Junckert támogató nyugati - és persze a hazai - liberális sajtó máris elkezdte magyarázni a magyarázhatatlant, és Juncker állítólagos ,,hátfájásáról", ,,egészségügyi problémáiról" beszélnek. Nyilván kellemetlen lenne bevallani, hogy Európa első embere komoly alkoholproblémákkal küzd. Az euractiv.com azon lamentál, hogy képes lesz-e Juncker kitölteni a mandátumát.


Íme a ,,hátfájós" videó:

LinkEurópa első embere a kínos eset után állítólag már kerekesszékben volt jelen az esti vacsorán, legalábbis ezt állították a sajtónak az elnök környezetéből.

Juncker, valamint az eset után a sajtónak nyilatkozó Mark Rutte holland miniszterelnök azt állította, hogy Junckernek egy ideje komoly hátfájdalmai vannak, de nincs jelentősebb egészségügyi problémája.

Vagyis rögtön elkezdték megmagyarázni a történteket, azaz ferdíteni a valóságot, és egészségügyi problémákról beszélnek, mert hát elég kínos lett volna beismerni, hogy a bevándorláspárti európai vezető alkoholista.

A magyar ellenzéki, bevándorláspárti média is próbálkozik. Az Index így ír: Juncker mindenesetre a NATO-csúcs esti vacsoráján a BBC szerint már egy kerekesszékben bukkant fel.

A HVG már konkrétabb ,,diagnózist" állított fel:

,,Juncker azt mondta, hogy isiászban szenved, ez pedig időnként kihat a mozgására is."

Vagyis a balliberális sajtó igyekszik betegségnek beállítani, hátfájásra kenni azt a most már napnál is világosabb tényt, amit egyébként már egy ideje rebesgettek, hogy Európa első embere komoly alkoholproblémákkal küzd, ami már láthatóan a közfeladata ellátását is veszélyezteti.

Brüsszel, 2018. július 9. Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke, Petro Porosenko ukrán államfő és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke (b-j) az Európai Unió vezetői és Ukrajna között tartandó csúcstalálkozójuk kezdetén Brüsszelben 2018. július 9-énForrás: MTI/EPA pool/Olivier Hoslet
Hiszen ilyen állapotban, hogyan tudna az Európai Bizottság elnöke bármilyen nagy horderejű kérdésről tárgyalni akár Donald Trumppal, akár Angela Merkellel vagy más vezetőkkel?

Kellemetlen látni, ahogy Európa első embere láthatóan ittasan támolyog egy olyan rendezvényen, ahol a világ valamennyi jelentős - és kevésbé jelentős - államának vezetője képviselteti magát.

Így érthető, hogy el kell hinteni valami fura magyarázatot, amivel a balliberálisok fogyatkozó híveiket megnyugtatják. Tehát magyarázzák a magyarázhatatlant, és elfedik a mindenki számára nyilvánvalót. Junckert a videó alapján láthatóan nem igazán nyomasztja a helyzet súlya.

Nem stresszeli magát, Európa első embere vidáman mosolyog, és viccelődik dülöngélés közben az őt támogató portugál és ukrán miniszterelnökkel.

Az euractiv.com már azon lamentál, hogy bár Juncker kijelentette, hogy nem indul többet a Európai Bizottság elnöki pozíciójáért, azonban az is kérdésessé vált, hogy ilyen állapotban el tudja-e látni a feladatát a mandátuma lejártáig, azaz 2019 őszéig.

LinkIII. Az alkoholista, a tanulatlan, és akit felizgatnak az 5 éves kislányok
Kroó Zita2018.07.13. 14:31


Véget ért a NATO-csúcstalálkozó, amin a show-t kétségkívül Jean-Claude Juncker vitte el. Pontosabban őt vitték el, mert szemmel láthatóan a lábán nem állt meg egyedül. Mint közismert, nem ő az egyetlen botrányos európai képviselő, aki számtalanszor élesen bírálta hazánkat. Lássuk, kik is akarják Európának a helyes irányt megmutatni.

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, az EU csókkirálya a tegnap véget érő NATO-csúcson ismételten bebizonyította, hogy alkalmatlan feladata ellátására. A tántorgó elnöknek kollegái (azaz államfők) segítettek eljutni a csúcstalálkozót lezáró gálavacsorára. Juncker szédelgését hátfájdalmaival magyarázta. Feltehetően a májusi ENSZ-csúcstalálkozón is hátfájdalmai miatt ment neki a tárgyaknak és kollegáinak. Furcsán viselkedett, és láthatóan egy kicsit mindenki szégyellte magát miatta. Juncker egyébként - hivatalosan - kigyógyult alkoholista, azt még baloldali európai újságok is megírták, hogy korábban volt elvonókúrán. Kérdés, hogy mennyire volt a kúra sikeres.

Jean-Claude Juncker (a képre kattintva galéria nyílik)Forrás: AFP/Patrick Hertzog
Az alkoholizmus azonban nem csak Juncker problémája, hazánkat többek között migrációs politikánk miatt bíráló volt német szociáldemokrata politikus, Martin Schulz amellett, hogy csak a nyolc általánost végezte el, alkoholproblémákkal is küzd.

Az európai baloldalt - amihez ő is hozzá tartozik - disznók gyülekezetének tartó politikus fiatalon közismerten pszichiátriai problémákkal küzdött. Az EP első embereként pedig súlyos pénzügyi szabálytalanságokat követett el, feltehetően ebből a forrásból jutott a magánrepülésekre és luxuséttermekre. A nadrágját azonban az uniós tanácsadójával vasaltatta, aki a politikus lekezelő stílusa miatt fel is mondott - számolt be erről a Pesti Srácok.

Martin SchulzForrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Michael Bahlo
Szakmailag viszont messze nem csak Schulz az egyetlen, aki megkérdőjelezhető. Nemrég fény derült arra, hogy Magyarország jogállamiságát vitató, a teljesen jogosan Soros-jelentésnek nevezett, a brüsszeli hivatalos kifejezéssel LIBE-jelentést elkészítő Judith Sargentininek nemhogy jogi, de más diplomája sincs. Történelem szakra járt nem egészen egy évig, de nem szerezte meg a felsőfokú végzettséget. Azt, hogy mi alapján állítja alapfokú jogi ismeretek nélkül, hogy nincs jogállamiság Magyarországon, egyelőre rejtély.

Az európai politikusok csúcsa az Európai Zöldek-Európai Szabad Szövetség frakció volt társelnöke, Daniel Cohn-Bendit, aki szerint

A gyermeki szexualitás fantasztikus. Őszintének és komolynak kell lenni, a legkisebbeknél ez valami egészen különleges dolog

- mondta egy frankfurti baloldali lapban. Egy francia tévéműsorban pedig folytatta elmélkedését, miszerint

Amikor egy kis ötéves lányka kezd vetkőzni neked, az nagyszerű, mert ez csak egy játék. Egy őrülten erotikus játék.


Daniel Cohn-BenditForrás: AFP/Bertrand Guay
A képviselő azóta már többé-kevésbé visszavonult, és Brazíliában tengeti nyugdíjas éveit, de korábban úgy fogalmazott, biztos benne, hogy visszavonulása után is elegen fognak foglalkozni Magyarországgal, de ha nem, akkor ellátogat Budapestre.

LinkSzégyellje magát ez a részeges bohóc! Ez az ember oktatja ki a magyar embereket és támadja hazánkat. Nem méltó Európa vezetésére!

Juncker, irány a detoxikáló!

Link


 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: bevándorláspárti, szociáldemokrata, magánrepülésekre, hátfájdalmaival, csúcstalálkozót, csúcstalálkozón, magyarországgal, luxuséttermekre, jogállamiságát, balliberálisok, tanácsadójával, gyülekezetének, legkisebbeknél, hátfájdalmakra, bebizonyította, magyarországon, megakadályozni, csúcstalálkozó, téblábolásának, miniszterelnök, visszavonulása, kerekesszékben, környezetéből, számtalanszor, megnyugtatják, sargentininek, magyarázkodás, veszélyezteti, gálavacsorára, pillanataiban, pszichiátriai, megmagyarázni, stabilitását, végzettséget, jogállamiság, elveszítette, többiek –, közös szabadtéri, lépcsőkön többek, videó járja, egész világot, jelenlegi stílusban, megrögzött alkoholista, eddigiekhez képest, legsúlyosabb formában, kimagasló formátumú, ilyen bizonytalan, legnagyobb válságba, sajátosan botorkáló, kollégái segítették, lépcsőn Jean-Claude, furcsa viselkedést, EURÓPA VEZETŐJE, Jean-Claude Juncker, Európai Bizottság, Európai Unió, Daily Mail, Jean-Claude Junckert, Soros György, Mark Rutte, Donald Tusk, Európai Tanács, Petro Porosenko, Olivier Hoslet, Donald Trumppal, Angela Merkellel, Kroó Zita2018, Patrick Hertzog, Martin Schulz, Pesti Srácok, Martin SchulzForrás, Michael Bahlo, Judith Sargentininek, Európai Zöldek–, Európai Szabad Szövetség, Daniel Cohn-Bendit, Daniel Cohn-BenditForrás, Bertrand Guay,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Az imádság ereje  Hawa Mahal, Dzsaipur , India  Különös kapocs: cukorbetegség ...  Öt nappal a kereszt előtt  Csillagos ég északi fénnyel  Png nő  Ennyit  Facebookon kaptam  Ennyit  Kellemes délutánt kívánok  Útravaló – 2021. január ...  Velencei Carneval  Északi fény a fenyők felett  Png nő  2. évközi hét szombat 01.23  Harmónia......  Facebookon kaptam  Deres rózsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sajnos az emberek többsége nem...  Pihenő  Szép estét  Kihívások, próbák, feladatok  Facebookon kaptam  Mai léleksimogató  Pilátus  Színes északi fény  Nem a ruha teszi az embert azt...  Mókusmosoly :-)  3 gyógynövény, amely verhetetl...  Bölcsesség.......  Havazás gif  A magyar női vízilabda-válogat...  Ne gondoljunk arra, hogy mi ho...  A harag megmérgezi a lelket, m...  Png virág  Hawa Mahal, Dzsaipur , India  Magyar kultúra napja  Pilátus  Havazás gif  A tündöklő asszony  Békesség a teremtő Istennel, b...  Csíkos mókus  Kézilabda V.B. - Magyar férfi ...  Gandhi 1982 HUN Teljes film v...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Shabbat Shalom  vallomás  Csak egy ruhája volt  ... Néha rádöbbenek, hogy bárm...  Nincs Cím  Vakcinavakság  Magyar kultúra napja  Kézilabda V.B. - Magyar férfi ...  Szépség......  Jézus rokonai esti szentmise ...  Radnóti Miklós: Páris  Szent mise Szent Ágnes szűz em...  Egyenruha  Itt a Farsang! Áll a bál!  Szép estét  Gandhi 1982 HUN Teljes film v...  Placido Domingo  Szép északi fény  Jal Mahal, Dzsaipur, India  Facebookon kaptam  George Orwell igazsága  Tavasz várás  Havazás gif  Magyar kultúra napja  Nem a ruha teszi az embert azt...  A magyar kultúra napját 1989 ó...  Ima...  Png nő  2. évközi hét péntek 01.22  Naplemente  Ünnepi püspöki szentmise 01.2...  Facebookon kaptam  Png virág  Jal Mahal, Dzsaipur, India  A BODORRÓZSA gyógyhatásai  A BODORRÓZSA gyógyhatásai  George Orwell igazsága  Machu Picchu, Peru  Facebookon kaptam  Ajtó előtt I Ararat  Északi fény a fenyők felett  Facebookon kaptam Annuska bará...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha ránézel egy polcra,  Mai léleksimogató  vallomás  Az ember mindig tudja az igaza...  Facebookon kaptam  A BODORRÓZSA gyógyhatásai  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
többiek &#8211, közös szabadtéri, lépcsőkön többek, videó járja, egész világot, jelenlegi stílusban, megrögzött alkoholista, eddigiekhez képest, legsúlyosabb formában, kimagasló formátumú, ilyen bizonytalan, legnagyobb válságba, sajátosan botorkáló, kollégái segítették, lépcsőn Jean-Claude, furcsa viselkedést, kollégái kísérték, többi politikus, furcsa járását, várható volt, hazai &#8211, kínos eset, esti vacsorán, elnök környezetéből, eset után, sajtónak nyilatkozó, ideje komoly, bevándorláspárti európai, magyar ellenzéki, kerekesszékben bukkant, balliberális sajtó, ideje rebesgettek, közfeladata ellátását, olyan rendezvényen, világ valamennyi, balliberálisok fogyatkozó, mindenki számára, videó alapján, helyzet súlya, mandátuma lejártáig, show-t kétségkívül, egyetlen botrányos, helyes irányt, tegnap véget, tántorgó elnöknek, csúcstalálkozót lezáró, kicsit mindenki, kúra sikeres, képre kattintva, alkoholizmus azonban, nyolc általánost, európai baloldalt, forrásból jutott, nadrágját azonban, uniós tanácsadójával, politikus lekezelő, teljesen jogosan, brüsszeli hivatalos, felsőfokú végzettséget, európai politikusok, gyermeki szexualitás, frankfurti baloldali, francia tévéműsorban, őrülten erotikus, képviselő azóta, részeges bohóc, ember oktatja, magyar embereket, bevándorláspárti, szociáldemokrata, magánrepülésekre, hátfájdalmaival, csúcstalálkozót, csúcstalálkozón, magyarországgal, luxuséttermekre, jogállamiságát, balliberálisok, tanácsadójával, gyülekezetének, legkisebbeknél, hátfájdalmakra, bebizonyította, magyarországon, megakadályozni, csúcstalálkozó, téblábolásának, miniszterelnök, visszavonulása, kerekesszékben, környezetéből, számtalanszor, megnyugtatják, sargentininek, magyarázkodás, veszélyezteti, , ,
2020.12 2021. Január 2021.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 18 db bejegyzés
e év: 18 db bejegyzés
Összes: 4007 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 327
  • e Hét: 327
  • e Hónap: 44295
  • e Év: 44295
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.