Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ime Európa vezetője...
  2018-07-13 17:45:43, péntek
 
 







IME EURÓPA VEZETŐJE...


A NATO-tagállamok vezetői - köztük Trump, Merkel, Erdogan, Conte, Ciprasz, Orbán és a többiek - összegyűltek egy közös szabadtéri ünnepségre, melynek teraszára alig bírt fellépni Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. Majd utána alig bírt lejönni.

A teraszon és a lépcsőkön többek között Porosenko ukrán elnök támogatta őt, de Macron francia elnök és Rutte holland miniszterelnök is próbált valamit kezdeni a helyzettel.

Egy videó járja be Európát - és vele az egész világot - a jelenlegi stílusban működő Európai Unió végnapjainak kisfilmje. Egy megrögzött alkoholista tragikusan groteszk téblábolásának lehettünk szemtanúi. Nem először, de az eddigiekhez képest a legsúlyosabb formában...


Jean-Claude Juncker stumbles and is helped by leaders at NATO gala - Daily Mail - Videó

Link



HND: Brüsszeli bögrecsárda

Link








Juncker egészséges pillanataiban sem egy kimagasló formátumú politikus.
Látható ez az Európai Unió mai állapotán is, a legszomorúbb, hogy a közösség épp az ő, egy ilyen bizonytalan, sokszor nem beszámítható ember irányítása mellett került a legnagyobb válságba.

Link



SAJTÓHÍREK:


I. A sajátosan botorkáló Junckert államfők mentették meg, hogy összeessen - videó
Origo2018.07.12. 21:37

A kollégái segítették le egy lépcsőn Jean-Claude Junckert a NATO-csúcsot lezáró gálavacsora előtt. Az Európai Bizottság elnöke hátfájdalmaival indokolta a furcsa viselkedést.

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke

ismét meglehetősen furcsa helyzetbe került A politikust a NATO-csúcs után a kollégái kísérték le a lépcsőn,

mivel az EB elnöke jól láthatóan elveszítette a stabilitását. Minderről videó is készült.


Link



Juncker furcsa járása és viselkedése még a Soros György által is támogatott Euronewsnak is feltűnt. A portál azt írta, hogy az EB elnöke elveszítette az egyensúlyát, és csak a többi politikus tudta megakadályozni azt, hogy ne essen el.

Mindez a NATO-csúcsot lezáró gálavacsora előtt történt. Juncker a furcsa járását hátfájdalmakra fogta. Jobbulást kívánunk.

Link




II. Nevetséges magyarázkodás követte Juncker kínos dülöngélését a NATO-csúcson
Origo2018.07.13. 12:11


Ahogy korábban az Origo is megírta, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke ismét meglehetősen furcsa helyzetbe került. A politikust a NATO-csúcs után a kollégái kísérték le a lépcsőn, mivel az EB elnöke jól láthatóan elveszítette a stabilitását. Minderről videó is készült. Ahogy az várható volt, a bevándorláspárti, Junckert támogató nyugati - és persze a hazai - liberális sajtó máris elkezdte magyarázni a magyarázhatatlant, és Juncker állítólagos ,,hátfájásáról", ,,egészségügyi problémáiról" beszélnek. Nyilván kellemetlen lenne bevallani, hogy Európa első embere komoly alkoholproblémákkal küzd. Az euractiv.com azon lamentál, hogy képes lesz-e Juncker kitölteni a mandátumát.


Íme a ,,hátfájós" videó:

Link



Európa első embere a kínos eset után állítólag már kerekesszékben volt jelen az esti vacsorán, legalábbis ezt állították a sajtónak az elnök környezetéből.

Juncker, valamint az eset után a sajtónak nyilatkozó Mark Rutte holland miniszterelnök azt állította, hogy Junckernek egy ideje komoly hátfájdalmai vannak, de nincs jelentősebb egészségügyi problémája.

Vagyis rögtön elkezdték megmagyarázni a történteket, azaz ferdíteni a valóságot, és egészségügyi problémákról beszélnek, mert hát elég kínos lett volna beismerni, hogy a bevándorláspárti európai vezető alkoholista.

A magyar ellenzéki, bevándorláspárti média is próbálkozik. Az Index így ír: Juncker mindenesetre a NATO-csúcs esti vacsoráján a BBC szerint már egy kerekesszékben bukkant fel.

A HVG már konkrétabb ,,diagnózist" állított fel:

,,Juncker azt mondta, hogy isiászban szenved, ez pedig időnként kihat a mozgására is."

Vagyis a balliberális sajtó igyekszik betegségnek beállítani, hátfájásra kenni azt a most már napnál is világosabb tényt, amit egyébként már egy ideje rebesgettek, hogy Európa első embere komoly alkoholproblémákkal küzd, ami már láthatóan a közfeladata ellátását is veszélyezteti.

Brüsszel, 2018. július 9. Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke, Petro Porosenko ukrán államfő és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke (b-j) az Európai Unió vezetői és Ukrajna között tartandó csúcstalálkozójuk kezdetén Brüsszelben 2018. július 9-énForrás: MTI/EPA pool/Olivier Hoslet




Hiszen ilyen állapotban, hogyan tudna az Európai Bizottság elnöke bármilyen nagy horderejű kérdésről tárgyalni akár Donald Trumppal, akár Angela Merkellel vagy más vezetőkkel?

Kellemetlen látni, ahogy Európa első embere láthatóan ittasan támolyog egy olyan rendezvényen, ahol a világ valamennyi jelentős - és kevésbé jelentős - államának vezetője képviselteti magát.

Így érthető, hogy el kell hinteni valami fura magyarázatot, amivel a balliberálisok fogyatkozó híveiket megnyugtatják. Tehát magyarázzák a magyarázhatatlant, és elfedik a mindenki számára nyilvánvalót. Junckert a videó alapján láthatóan nem igazán nyomasztja a helyzet súlya.

Nem stresszeli magát, Európa első embere vidáman mosolyog, és viccelődik dülöngélés közben az őt támogató portugál és ukrán miniszterelnökkel.

Az euractiv.com már azon lamentál, hogy bár Juncker kijelentette, hogy nem indul többet a Európai Bizottság elnöki pozíciójáért, azonban az is kérdésessé vált, hogy ilyen állapotban el tudja-e látni a feladatát a mandátuma lejártáig, azaz 2019 őszéig.

Link



III. Az alkoholista, a tanulatlan, és akit felizgatnak az 5 éves kislányok
Kroó Zita2018.07.13. 14:31


Véget ért a NATO-csúcstalálkozó, amin a show-t kétségkívül Jean-Claude Juncker vitte el. Pontosabban őt vitték el, mert szemmel láthatóan a lábán nem állt meg egyedül. Mint közismert, nem ő az egyetlen botrányos európai képviselő, aki számtalanszor élesen bírálta hazánkat. Lássuk, kik is akarják Európának a helyes irányt megmutatni.

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, az EU csókkirálya a tegnap véget érő NATO-csúcson ismételten bebizonyította, hogy alkalmatlan feladata ellátására. A tántorgó elnöknek kollegái (azaz államfők) segítettek eljutni a csúcstalálkozót lezáró gálavacsorára. Juncker szédelgését hátfájdalmaival magyarázta. Feltehetően a májusi ENSZ-csúcstalálkozón is hátfájdalmai miatt ment neki a tárgyaknak és kollegáinak. Furcsán viselkedett, és láthatóan egy kicsit mindenki szégyellte magát miatta. Juncker egyébként - hivatalosan - kigyógyult alkoholista, azt még baloldali európai újságok is megírták, hogy korábban volt elvonókúrán. Kérdés, hogy mennyire volt a kúra sikeres.

Jean-Claude Juncker (a képre kattintva galéria nyílik)Forrás: AFP/Patrick Hertzog




Az alkoholizmus azonban nem csak Juncker problémája, hazánkat többek között migrációs politikánk miatt bíráló volt német szociáldemokrata politikus, Martin Schulz amellett, hogy csak a nyolc általánost végezte el, alkoholproblémákkal is küzd.

Az európai baloldalt - amihez ő is hozzá tartozik - disznók gyülekezetének tartó politikus fiatalon közismerten pszichiátriai problémákkal küzdött. Az EP első embereként pedig súlyos pénzügyi szabálytalanságokat követett el, feltehetően ebből a forrásból jutott a magánrepülésekre és luxuséttermekre. A nadrágját azonban az uniós tanácsadójával vasaltatta, aki a politikus lekezelő stílusa miatt fel is mondott - számolt be erről a Pesti Srácok.

Martin SchulzForrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Michael Bahlo




Szakmailag viszont messze nem csak Schulz az egyetlen, aki megkérdőjelezhető. Nemrég fény derült arra, hogy Magyarország jogállamiságát vitató, a teljesen jogosan Soros-jelentésnek nevezett, a brüsszeli hivatalos kifejezéssel LIBE-jelentést elkészítő Judith Sargentininek nemhogy jogi, de más diplomája sincs. Történelem szakra járt nem egészen egy évig, de nem szerezte meg a felsőfokú végzettséget. Azt, hogy mi alapján állítja alapfokú jogi ismeretek nélkül, hogy nincs jogállamiság Magyarországon, egyelőre rejtély.

Az európai politikusok csúcsa az Európai Zöldek-Európai Szabad Szövetség frakció volt társelnöke, Daniel Cohn-Bendit, aki szerint

A gyermeki szexualitás fantasztikus. Őszintének és komolynak kell lenni, a legkisebbeknél ez valami egészen különleges dolog

- mondta egy frankfurti baloldali lapban. Egy francia tévéműsorban pedig folytatta elmélkedését, miszerint

Amikor egy kis ötéves lányka kezd vetkőzni neked, az nagyszerű, mert ez csak egy játék. Egy őrülten erotikus játék.


Daniel Cohn-BenditForrás: AFP/Bertrand Guay




A képviselő azóta már többé-kevésbé visszavonult, és Brazíliában tengeti nyugdíjas éveit, de korábban úgy fogalmazott, biztos benne, hogy visszavonulása után is elegen fognak foglalkozni Magyarországgal, de ha nem, akkor ellátogat Budapestre.

Link



Szégyellje magát ez a részeges bohóc! Ez az ember oktatja ki a magyar embereket és támadja hazánkat. Nem méltó Európa vezetésére!

Juncker, irány a detoxikáló!

Link














 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: bevándorláspárti, szociáldemokrata, magánrepülésekre, hátfájdalmaival, csúcstalálkozót, csúcstalálkozón, magyarországgal, luxuséttermekre, jogállamiságát, balliberálisok, tanácsadójával, gyülekezetének, legkisebbeknél, hátfájdalmakra, bebizonyította, magyarországon, megakadályozni, csúcstalálkozó, téblábolásának, miniszterelnök, visszavonulása, kerekesszékben, környezetéből, számtalanszor, megnyugtatják, sargentininek, magyarázkodás, veszélyezteti, gálavacsorára, pillanataiban, pszichiátriai, megmagyarázni, stabilitását, végzettséget, jogállamiság, elveszítette, többiek –, közös szabadtéri, lépcsőkön többek, videó járja, egész világot, jelenlegi stílusban, megrögzött alkoholista, eddigiekhez képest, legsúlyosabb formában, kimagasló formátumú, ilyen bizonytalan, legnagyobb válságba, sajátosan botorkáló, kollégái segítették, lépcsőn Jean-Claude, furcsa viselkedést, EURÓPA VEZETŐJE, Jean-Claude Juncker, Európai Bizottság, Európai Unió, Daily Mail, Jean-Claude Junckert, Soros György, Mark Rutte, Donald Tusk, Európai Tanács, Petro Porosenko, Olivier Hoslet, Donald Trumppal, Angela Merkellel, Kroó Zita2018, Patrick Hertzog, Martin Schulz, Pesti Srácok, Martin SchulzForrás, Michael Bahlo, Judith Sargentininek, Európai Zöldek–, Európai Szabad Szövetség, Daniel Cohn-Bendit, Daniel Cohn-BenditForrás, Bertrand Guay,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mai harmónia kártyám  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Kakaós piskóta  Amikor még rangja volt...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Házi botox  A Mindenható Istenben bízva  1848. március 15-én  Szent Pio atya!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Rőzsehordó nő szobra  Jó éjszakát  Intelem  Rejtő Jenő versei  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Szeretettel  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alvó cica  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét kedves látogatóimna...  Könnyáztatta asszonysorsok  A kávé  Szép estét  Dóró Sándor: Tétova lét  Minden jónak végeszakad egysze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor 5 éves voltam,  Keresd azt a valakit,...  Egyet értesz?  Facebookon kaptam  Nyíljatok meg  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  A halolaj és a hal még a migré...  Nem mindegy  Cicus virággal  Alvó baby  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Aztán itt van egy másik szerep...  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Facebookon kaptam  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Törött csészék  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Nem kell ide békemenet  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Az agyat és a csontokat is erő...  Facebookon kaptam  Esti kép  Könnyáztatta asszonysorsok  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Házi botox  Dóró Sándor: Ma  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  képre írva Március 15 -re emlé...  A szív és a cselekvés egységes...  Esti kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nem kell ide békemenet  Dóró Sándor: Ma  Nyíljatok meg  A gyász  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Szabó Norbert – Szabadsá...  Mély, puha álom - sárga féltés  Márciusi eső  1848. március 15-én  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Facebookon kaptam  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Szép estét kedves látogatóimna...  Könnyáztatta asszonysorsok  Jó éjszakát  Könnyáztatta asszonysorsok  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Ez a miénk!  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Facebookon kaptam  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Esti kép  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Jó éjszakát  Ne feledjük: a föld jóval több...  Facebookon kaptam  Házi botox  Házi botox  Rőzsehordó nő szobra 
Bejegyzés Címkék
többiek &#8211, közös szabadtéri, lépcsőkön többek, videó járja, egész világot, jelenlegi stílusban, megrögzött alkoholista, eddigiekhez képest, legsúlyosabb formában, kimagasló formátumú, ilyen bizonytalan, legnagyobb válságba, sajátosan botorkáló, kollégái segítették, lépcsőn Jean-Claude, furcsa viselkedést, kollégái kísérték, többi politikus, furcsa járását, várható volt, hazai &#8211, kínos eset, esti vacsorán, elnök környezetéből, eset után, sajtónak nyilatkozó, ideje komoly, bevándorláspárti európai, magyar ellenzéki, kerekesszékben bukkant, balliberális sajtó, ideje rebesgettek, közfeladata ellátását, olyan rendezvényen, világ valamennyi, balliberálisok fogyatkozó, mindenki számára, videó alapján, helyzet súlya, mandátuma lejártáig, show-t kétségkívül, egyetlen botrányos, helyes irányt, tegnap véget, tántorgó elnöknek, csúcstalálkozót lezáró, kicsit mindenki, kúra sikeres, képre kattintva, alkoholizmus azonban, nyolc általánost, európai baloldalt, forrásból jutott, nadrágját azonban, uniós tanácsadójával, politikus lekezelő, teljesen jogosan, brüsszeli hivatalos, felsőfokú végzettséget, európai politikusok, gyermeki szexualitás, frankfurti baloldali, francia tévéműsorban, őrülten erotikus, képviselő azóta, részeges bohóc, ember oktatja, magyar embereket, bevándorláspárti, szociáldemokrata, magánrepülésekre, hátfájdalmaival, csúcstalálkozót, csúcstalálkozón, magyarországgal, luxuséttermekre, jogállamiságát, balliberálisok, tanácsadójával, gyülekezetének, legkisebbeknél, hátfájdalmakra, bebizonyította, magyarországon, megakadályozni, csúcstalálkozó, téblábolásának, miniszterelnök, visszavonulása, kerekesszékben, környezetéből, számtalanszor, megnyugtatják, sargentininek, magyarázkodás, veszélyezteti, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1087
  • e Hét: 7431
  • e Hónap: 34054
  • e Év: 171426
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.