Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hazaárulás, történelemhamisítás, káosz - a Sargentini-vita
  2018-09-11 22:15:11, kedd
 
   
 

HAZAÁRULÁS, TÖRTÉNELEMHAMISÍTÁS, KÁOSZ... A SARGENTINI-VITA
Stoffán György 2018. 09. 11. - 16:19

A magyar történelmet a mai magyar fiatalok nem ismerik. A rendszerváltás után harminc évvel is még a marxista hamisításokat, és a Hunsdorfer-i finnugorizmust gyömöszölik a fiatalok fejébe, de úgy, hogy semmi ne maradjon bennük ezekből a beteges hazug állításokból, amelyeket a hivatalos történésztársadalom egyetlen szó nélkül elvisel, noha ők is csapán ostoba teóriákat gyártanak a marxista történettudomány mezsgyéjén.

Persze az is igaz, hogy vannak történelmi korok, amelyekről bizonyos érzékenységek miatt kell - kötelező - hazudozni, mint a vízfolyás.

Áldott emlékű dr. Vas József szaléziánus tanár, a szentendrei ferences gimnáziumban - a legádázabb kommunista korban, amikor a tanári kar egyik tagja az iskolából nem a kolostorba ment, hanem jelenteni -, úgy tanította a történelmet, hogy leadta az anyagot, ami kötelező volt, majd eltétetett a padról papírt és ceruzát és: ,,most elmondom, hogy volt" kijelentéssel megtanította az igazságot. A diákok közül soha senki nem jelentette fel...

De vegyünk néhány hazug állítást az utolsó száz esztendő magyar történelméből, amely állításokat a történészek körmük szakadtáig védenek, hiszen egy életen át ezeket a hazugságokat hirdették, s azt gondolják, ha most változtatnának rajta, úgy egy élet munkája veszne oda. Pedig egy paradigmaváltás a magyar történelem területén mindinkább szükségesnek látszik.

Nem beszélünk Európa legnagyobb problémájáról, a pánszlávizmusról, amely két háborúba és drámai helyzetbe sodorta a keresztény Európát, s amely még ma is lázasan törekszik egy szláv Közép-Európa megteremtésének lehetőségére. Ennek kezdetéről Padányi Viktor így ír: - ,,A pánszláv diplomácia által kirobbantott nagy háború, amit Közép-Európa két nagyhatalma, Németország és az Osztrák-Magyar Monarchia két kisebb szövetségesével együtt 32 állam roppant gyűrűjébe szorítva a szó szoros értelmében a végkimerülésig vívott, négy véres esztendő szörnyű erőfeszítései után, a baloldali bomlasztás következtében összeomlott. Mikor a Központi Hatalmak a kimerüléstől ájultan összeroskadtak a küzdelem harmadik évében belépett Amerika friss és elhasználatlan ereje előtt, megkezdődött a kimerült és tehetetlen ellenfelek vagyona felett az osztozkodás. Közép-Európa feldarabolásának, elgyengítésének, a dánszláv álmok megvalósulásának, a nagy szláv előnyomulásnak várva-várt ideje végre elérkezett."

Nem lehet kimondani, azt sem, hogy miért volt akkora veszteségünk a bolsevizmus elleni háborúban, azaz, a Donnál. Számokat hazudoznak az elesettekről, s káromolják - az akkor politikai viszonyokat figyelmen kívül hagyva - a magyar politikai vezetést, kihegyezve a gyalázkodásokat Horthy Miklós Kormányzóra. Ugyanakkor, arról nem szól a fáma, hogy kik adtak el papírbakancsot a hadseregnek, s kik lázítottak a Magyar Királyság ellen, s kik gyilkolták végig Magyarországot páncélvonatban utazva, saját szórakozásukat és aberrált gyilkos vágyaikat kielégítve.

Nem mondjuk ki, miért és kiknek az érdekei által, hogyan született meg a trianoni diktátum, amely a világtörténelemben is egyedülálló aljasság volt nemzetünk és hazánk ellen.

Azt sem mondhatja ki senki, hogy dr. Gróf széki Teleki Pált meggyilkolták... A mai marxistamaradvány történészi hazudozásban az a legfelháborítóbb, hogy kutatási eredményeket, de facto bizonyítékokat és bizonyítási eljárásokat, vizsgálatokat azzal utasítja el, miszerint sem az öngyilkosságra, sem a gyilkosságra nincs elegendő bizonyíték, és aki ,,avatatlanul" kutat, arra e hazudozók szemrebbenés nélkül felsőbbrendűen jelentik ki, hogy "ugyan, X.Y. nem is történész". Ez azt jelenti, hogy történelmet hazudni egyedül nekik van joguk.

Bizonyos érzékenységek és az érzékenység által meghamisított történelem miatt nem merünk elismerni és nem ismerünk el nemzeti nagyságokat. A már említett magyar vértanú Teleki Pálra rásütik az antiszemita jelzőt, Hómant lefasisztázzák, Horthy pedig maga az ördög, s mindenki - a mai napig - éhhalálra ítéltetik, ha ,,egy bizonyos érzékenységet" nem a forgatókönyv szerint szolgál, hanem megpróbálja az igazságot közzétenni, arról írni, azt elfogadtatni.

A társadalom mindennapjaira is rávetül ez a meghasonlott ideológia, amelyben megpróbálunk kereszténynek lenni, de kereszténységünkkel ellenkezően hazudozunk emberi és nemzeti nagyságokról, kegyeletet sértünk, ostorozzuk magunkat egy régen volt történelmi és politikai eseménysorozat miatt, de felmentünk akasztanivaló bűnösöket, s hagyunk működni tömeggyilkos pártutódokat, némi névváltoztatással, de helyben hagyott ideológia mellett.

A társadalomban ezért nincs semmiféle tisztelet, nincs erkölcsi érzék, nincs történelmi-, és identitástudat, hit és a haza iránti elkötelezettség. Mert nincs nemzeti nevelés, nincs normális történelemoktatás, hiszen ez utóbbinak nincs oktatója, mert már ab ovo félelmetes hazudozók és félhülyék tanítják az egyetemi ifjúságot, s maguk az egyetemek is segítik a magyarellenes uniós jelentés megfogalmazását.

Mit várunk tehát, és miért vagyunk bizakodók bizonyos nemzetközi - EU-s - ügyeket illetően magunkkal szemben?

Bármi megtörténhet. Mert nem léptünk és nem lépünk az Unióval szemben, mert hagytuk és hagyjuk a hazaárulást büntetlenül, mert a bíróságaink a bűnösöket szakmányban felmentik, és aki tehette e taláros testület tagjai közül, a hazája ellen ment panaszkodni Brüsszelbe.

Mindez a skizofrénia egyetlen üres, értelem nélküli és ostoba szó, a ,,demokrácia" nevében alakult ki a rendszerváltás utáni Magyarországon. A kereszténység mai nemzetközi üldözése ma ellenségeink malmára hajtja a vizet, s könnyen találnak mind a magyargyűlölethez, mind a magyar történelem meghamisításához partnereket, harcostársakat. Mi pedig hagyjuk őket dolgozni minden következmény nélkül.

Végül nézzük a Sargentini-jelentés vitáját... Ha ezután minden marad a régiben az Unió és Magyarország viszonyát illetően, akkor tényleg mi vagyunk a hülyék. Mint - ab ovo - az Uniós csatlakozás ellen szavazó magyar keresztény állampolgár és magyar író döbbenten láttam, hogy hazánkat, történelmi hagyományaikhoz híven, a Nyugat minden erejével el akarja taposni. Ostoba, megfizetett, öngyilkos barmok köpködnek bennünket. Közhelyekkel és a hazai ellenzék aljas rágalmaival vagdalóznak, de semmit nem mondanak. Európai értékekről beszélnek az értéktelenek, és értékeket rombolók. Felteszem a kérdést miniszterelnökünk beszéde után: Kell ez nekünk? Tagjai akarunk lenni e hamisító, aljas és hazug konglomerátumnak?

Már előre látom a tankokat, mint szüleink ama október 15-én, s látom, mint szüleink ama november 4-én. Kommunista, szocialista és liberális árulók verik szét Európát és Magyarországot... és látom a fegyveres magyar hősöket, akik ismét megvédik a hazát, a kereszténységet, és a megmaradt Európát... ha megmarad belőle valami... ,,Mert szép és dicső a hazáért meghalni... sed dulcis est vivere!"...

Hatvan esztendőm alatt csak aljasságot és embertelenséget láttam a kommunista és liberális elkötelezettektől... és elegem van. Szeretnék végre egy független magyar 325.411 km2 területű keresztény magyar államban élni... és reményeim szerint fogok is...

Stoffán György


Orbán Viktor védi Magyarországot Brüsszelben

LinkOrbán Viktor 2. felszólalása. Csak 3 percet kapott (Sargentini jelentés)

LinkA Pécsi Tudományegyetem és az ELTE is közleményt adott ki, amelyben cáfolták, hogy együttműködtek volna Sargentinivel a magyar jogállamiság helyzetével foglalkozó tanulmány elkészítésében. A jelentés végén a mellékletben mindkét egyetem szerepel a forrásmegjelölésben.

Kottász Gergely, a PTE sajtóreferense:

- Megdöbbenéssel láttuk a PTE nevét a felsorolásban, hiszen az intézmény vezetése nem nyújtott adat- vagy információszolgáltatást semmilyen jelentéshez, és nem is rendelkezik ezzel kapcsolatos információval.

ELTE jogi karának dékáni titkársága:

- Egyáltalán nem járultunk hozzá az ELTE megemlítéséhez, sőt áprilisban, amikor észleltük, hogy szerepelünk a Sargentini-jelentésben, levélben tiltakoztunk, amelyben kértük, hogy vegyék le az egyetemünk jogi karát a listáról, de semmilyen választ nem kaptunk.Vége, feladta. Váratlan bejelentést tett Sargentini

Soros György bérasszonya, Judith Sargentini Twitter-oldalán üzent "híveinek".

Eljön az ideje a búcsúnak is" - ezt írta ki hétfőn Twitterére Judith Sargentini, kinek hírhedt jelentését a napokban tárgyalja az Európai Parlament (EP). A holland zöldpárti képviselő - aki 10 évig koptatta az EP székeit - e szerint úgy döntött: 2019-ben nem indul el az EP-választásokon, így nemcsak Brüsszel, hanem a kontinens is megszabadul a “munkásságától".

Sargentini azért döntött így, mert “elege van az eredmény nélküli vitákból". Azt írja: elfogyott a motivációja, amit a menedék és migráció témakörében folytatott, és “nem vár javulást itt sem". A képviselő még nem tudja, milyen szakmában folytatja. De vannak tippjeink, főleg ha a pénzcsapokat nézzük...

A holland EP-képviselő azt is mondta: nagyon várja a holnapi, azaz a keddi parlamenti vitát Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Hazánk - otthonunk  
Címkék: konglomerátumnak, történettudomány, legfelháborítóbb, feldarabolásának, meghamisításához, megvalósulásának, pánszlávizmusról, megteremtésének, megfogalmazását, paradigmaváltás, elgyengítésének, gyalázkodásokat, embertelenséget, hagyományaikhoz, elkötelezettség, tudományegyetem, kereszténységet, szövetségesével, magyarországot, eseménysorozat, identitástudat, papírbakancsot, előnyomulásnak, megemlítéséhez, rendszerváltás, öngyilkosságra, elkészítésében, magyarországon, végkimerülésig, felsőbbrendűen, lefasisztázzák, harcostársakat, páncélvonatban, sajtóreferense, finnugorizmust, szórakozásukat, magyar történelmet, rendszerváltás után, marxista hamisításokat, fiatalok fejébe, beteges hazug, marxista történettudomány, szentendrei ferences, legádázabb kommunista, kolostorba ment, padról papírt, diákok közül, utolsó száz, történészek körmük, hazugságokat hirdették, élet munkája, magyar történelem, Stoffán György, Padányi Viktor, Osztrák-Magyar Monarchia, Központi Hatalmak, Horthy Miklós Kormányzóra, Magyar Királyság, Teleki Pált, Teleki Pálra, Orbán Viktor, Magyarországot Brüsszelben, Pécsi Tudományegyetem, Kottász Gergely, Soros György, Judith Sargentini Twitter-oldalán, Twitterére Judith Sargentini, Európai Parlament,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.27. 08:30 Amerikai előválasztás - Buttigieg kaliforniai kampányára 100 ezer dollárt a...
02.27. 08:21 Nébih: minőségi és jelölési problémákat is találtak a kenhető sajtkészítmén...
02.27. 08:20 Amerikai előválasztás -Kampányfőnöke helyesbíteni kényszerült Joe Biden egy...
02.27. 08:10 Felborult egy mentőautó a XX. kerületben
02.27. 08:01 Balesetben meghalt egy ember az 57-es úton Birjánnál
02.27. 08:00 Élő tv-sportközvetítések - Csütörtök, péntek
02.27. 07:50 Tőzsde - Jórészt gyengülés az ázsiai piacokon
02.27. 07:41 Magyar Nemzet - Palkovics: az év második felére készül el a magyar zöldkötv...
02.27. 07:40 Amerikai előválasztás - Közvélemény-kutatás: egyre többen gondolják, hogy S...
02.27. 07:10 Bankmonitor.hu: márciustól drágulnak a változó kamatú lakáshitelek
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Rózsás csokor  Tulipánok  Png virág  Kék rózsák  Orchidea  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Sárga rózsa  Szèp napot kívánok  Png nő  Szèp estét kedves látogat...  Ha a szív vérzik  Csukás István - Annyiszor játs...  Png táska  Kellemes délutánt  Facebookon kaptam  Benedek Elek: Koldus  Nagyböjti ráhangoló: 3 nagyböj...  Facebookon kaptam  A Lourdes-i Szűzanyára bízzák ...  Nagyon csinos  Hóvirág  2020. február 26., hamvazószer...  Szivárvány  Facebookon kaptam  Muskátli  Jó éjszakát  Png kutya  Hóvirágok  Kellemes teázást  Fehér rózsa  Február 26 Hamvazó szerda  Gerberák  13. Jézus és a Mennyei Atya &#...  Facebookon kaptam  Biztos vagyok Isten szeretében  Esti kép  Facebookon kaptam  Hamvazószerdával megkezdődik a...  Párizsban járt az Ősz  Png doboz  Hóvirágok  Kék rózsák  Tulipán csokor  Mandarin  Véget ért Mohácson az idei bus...  Rózsás csokor  Fontos információk koronavírus...  Facebookon kaptam  Hamvazószerda 02.26  Hamvazószerda, a nagyböjt első...  Lelki bajok testi tünetekben -...  Kellemes délutánt kívánok!  Facebookon kaptam Krisztina...  Nagyon csinos  Orchidea  Romantika  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  Kék rózsák  Amaryllis  Fontos információk koronavírus...  XI. ker. Nőnapi ünnepség  Facebookon kaptam  Tűzkő utcai kis kertben is nyí...  Női kézilabda Olimpiai kerete  Zárt kapus lesz hat olasz bajn...  Facebookon kaptam  Szèp estét  Facebookon kaptam  Levendula csokrok  Nagyböjti ráhangoló: 3 nagyböj...  Szív alakú lufi  Tavaszváró  Png virág  Tulipán csokor  Gyárfás Endre: Ébresztő Ébres...  Posertube  Fehér csokor  Gyárfás Endre: Ébresztő Ébres...  XI. ker. Nőnapi ünnepség  Hamvazószerda. - Csíksomlyó 2...  Png nő  Szèp estét  A hited az amit sosem veszíthe...  Rózsa csokor  Ha azt csinálod, amit szeretsz  Kék rózsák  Kis vizsga  Színes ceruzák  Kellemes teázást  Png táska  Hamvazószerda 02.26  Tulipán csokor  Kutya a vízparton  Találjuk meg önmagunk belső vi...  Kellemes délutánt  Találjuk meg önmagunk belső vi...  Színes virágok  Facebookon kaptam  Gyárfás Endre: Ébresztő Ébres... 
Bejegyzés Címkék
magyar történelmet, rendszerváltás után, marxista hamisításokat, fiatalok fejébe, beteges hazug, marxista történettudomány, szentendrei ferences, legádázabb kommunista, kolostorba ment, padról papírt, diákok közül, utolsó száz, történészek körmük, hazugságokat hirdették, élet munkája, magyar történelem, keresztény Európát, szláv Közép-Európa, pánszláv diplomácia, végkimerülésig vívott, baloldali bomlasztás, kimerüléstől ájultan, küzdelem harmadik, dánszláv álmok, nagy szláv, bolsevizmus elleni, akkor politikai, magyar politikai, gyalázkodásokat Horthy, érdekei által, trianoni diktátum, gyilkosságra nincs, érzékenység által, antiszemita jelzőt, forgatókönyv szerint, igazságot közzétenni, társadalom mindennapjaira, meghasonlott ideológia, régen volt, társadalomban ezért, haza iránti, egyetemi ifjúságot, magyarellenes uniós, hazaárulást büntetlenül, bűnösöket szakmányban, hazája ellen, skizofrénia egyetlen, rendszerváltás utáni, hazai ellenzék, kérdést miniszterelnökünk, fegyveres magyar, megmaradt Európát&#8230, hazáért meghalni&#8230, független magyar, magyar jogállamiság, jelentés végén, mellékletben mindkét, intézmény vezetése, egyetemünk jogi, búcsúnak is&#8221, napokban tárgyalja, holland zöldpárti, eredmény nélküli, pénzcsapokat nézzük&#8230, holland EP-képviselő, keddi parlamenti, konglomerátumnak, történettudomány, legfelháborítóbb, feldarabolásának, meghamisításához, megvalósulásának, pánszlávizmusról, megteremtésének, megfogalmazását, paradigmaváltás, elgyengítésének, gyalázkodásokat, embertelenséget, hagyományaikhoz, elkötelezettség, tudományegyetem, kereszténységet, szövetségesével, magyarországot, eseménysorozat, identitástudat, papírbakancsot, előnyomulásnak, megemlítéséhez, rendszerváltás, öngyilkosságra, elkészítésében, magyarországon, végkimerülésig, felsőbbrendűen, lefasisztázzák, harcostársakat, páncélvonatban, sajtóreferense, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 20 db bejegyzés
e év: 44 db bejegyzés
Összes: 3885 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 558
  • e Hét: 5410
  • e Hónap: 37746
  • e Év: 116965
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.