Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Megszállás? Brüsszel zsoldosokat akar Hazánkba küldeni
  2018-09-14 21:15:16, péntek
 
   
 
MEGSZÁLLÁS? BRÜSSZEL ZSOLDOSOKAT AKAR HAZÁNKBA KÜLDENI


Magyarországtól el akarják venni a határőrizet jogát, Brüsszelből zsoldosokat akarnak ideküldeni, akik be fogják engedni a migránsokat - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában pénteken.

A kormányfő úgy fogalmazott: a szerdán elfogadott Sargentini-jelentés semmilyen veszélyt nem jelent Magyarország számára. Annak hátterében az áll, hogy Angela Merkel német kancellár és Emmanuel Macron francia államfő találkozóján előbbi ultimátumot intézett Európához.

A kancellár azt mondta, hogy a schengeni övezet külső határán található európai peremországoknak át kell adniuk határőrizetük egy részét Brüsszelnek - emlékeztetett.
A terv az, hogy ha Magyarországot nem lehet rákényszeríteni a migránsok beengedésére, akkor el kell venni tőle a határvédelem jogát. Magyarországot meg akarják bélyegezni, a magyar ellenállást meg akarják gyengíteni - értékelt a miniszterelnök. A magyar határőrök és katonák helyett, akik esküt tettek és akiknek fontos a hazájuk, zsoldosokat akarnak ideküldeni Brüsszelből, akik be fogják engedni a migránsokat - mondta.

Orbán Viktor kiemelte: a Sargentini-jelentést egy olyan eljárás keretében fogadták el, “aminek nincs a végén semmilyen szankció, tehát nincs veszély". Mégis megcsinálták, annak érdekében, hogy meg tudják gyengíteni Magyarországot, mert azzal, hogy megbélyegzik az országot, meg tudják gyengíteni a pozícióit - értékelt.

Kifejtette: a következő csata arról szól, hogy ki védi Magyarország határait, ki dönti el, hogy kit eresztünk be az ország területére.

“Egész egyszerűen el akarják venni a kapukulcsot" - fogalmazott a kormányfő.

Hozzátette: a jelentést elfogadó Európai Parlamentet “kellő tisztelettel, de egyszerűen egy kifutó kollekciónak kell tekinteni", mert jövő májusban új választásokat tartanak.

Szerinte a mai EP-ben egyértelmű bevándorláspárti többség van, amely azt tekinti történelmi küldtetésének, hogy megváltoztassa a kontinens összetételét, egy népességcserét hajtson végre. Ezek a politikusok gyűlölik azokat az embereket, akik szemben állnak ezzel a tervvel és ellenállást próbálnak szervezni - jelentette ki, hozzáfűzve: akik május után is egy többségében bevándorláspárti EP-t szeretnének, azok az illegális migrációval szembeni ellenállás szimbólumává vált Magyarországot támadják.

A magyar kabinet szakértői a Sargentini-jelentés minden állításra válaszoltak - hangsúlyozta Orbán Viktor. A jelentés pontokba szedett állításai közül 19 most folyó vitás eljárásokról szól, 13 már korábban lezárt eljárásokat kifogásol, 37 pedig ténybeli tévedés - emelte ki.

A miniszterelnök rámutatott: az Európai Parlamentnek meg kellett sértenie a saját szabályait ahhoz, hogy Magyarországot el tudják ítélni.

A jogszabályok szerint a leadott voksok kétharmadára volt szükség, és a tartózkodó szavazatokat is be kellett volna számítani, ezért az előterjesztés nem kapta meg a szükséges többséget - hangoztatta.

Jelezte, az ügyben jogi vita indul majd, de ő nem csak jogi kérdésnek tekinti az esetet. Az Európai Parlament “az erkölcsi tekintélyének az utolsó morzsáit éli fel", amikor úgy ítél el egy jogállamisági ügyben egy országot, hogy a saját jogállamisági szabályaikat semmibe veszik - összegzett Orbán Viktor.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a bevándorlás mellett további komoly tétje is van a következő európai uniós választásnak. Az uniós költségvetési statisztikából ugyanis kiderül, hogy az EU sok száz millió euróval támogatja a “Soros-féle" civil szervezeteket.

Ha a következő Európai Parlamentnek és Európai Bizottságnak más lesz az összetétele, akkor ennek a sok száz millió eurónak “lőttek" - fogalmazott.

Hozzátette, az Európai Bizottság olyan álcivil szervezeteknek ad pénzt, amelyek Izraelben gyakorlatilag antiszemita kampányokat folytatnak Izrael ellen. “Az a helyzet, hogy a modern antiszemitizmusnak ma a központja, ahonnan finanszírozzák az Izrael-ellenes, Netanjahu miniszterelnök úrral szemben fellépő erőket, az Brüsszelben van" - közölte.

Hozzátette, ez nem mehet így tovább, és ha Magyarországon múlik, akkor májusban megváltoztatják ezt a helyzetet. Nyomatékosította, hogy Magyarország számára az antiszemitizmus elleni fellépés emberiességi és becsületbeli kérdés.

A jelentést támogató magyar képviselőkről a miniszterelnök azt mondta, elfogadja, hogy az ellenzék el van keseredve, mert háromszor vesztett egymás után a parlamenti választásokon. Egy ilyen küzdelemben néha indulatok is előkerülnek, de az megrendítő, hogy az ellenzék nem képes a saját belpolitikai ellenfelei iránt érzett gyűlöletét a hazája sorsa mögé rendelni - tette hozzá.

“Ez szerintem egy kommunista tempó egyébként, ez a kommunistáknak a modernkori definíciója" - értékelt, hozzátéve: aki jobban gyűlöli a belpolitikai ellenfelét, mint amennyire szereti a hazáját, azzal baj van.

Orbán Viktor azt is hangsúlyozta, hogy a jelentés címéből kiderül, az Magyarországot ítéli el, nem pedig a magyar kormányt.


HAZAÁRULÁS, TÖRTÉNELEMHAMISÍTÁS, KÁOSZ... A SARGENTINI VITA - Stoffán György


A magyar történelmet a mai magyar fiatalok nem ismerik. A rendszerváltás után harminc évvel is még a marxista hamisításokat, és a Hunsdorfer-i finnugorizmust gyömöszölik a fiatalok fejébe, de úgy, hogy semmi ne maradjon bennük ezekből a beteges hazug állításokból, amelyeket a hivatalos történésztársadalom egyetlen szó nélkül elvisel, noha ők is csapán ostoba teóriákat gyártanak a marxista történettudomány mezsgyéjén.

Persze az is igaz, hogy vannak történelmi korok, amelyekről bizonyos érzékenységek miatt kell - kötelező - hazudozni, mint a vízfolyás.

Áldott emlékű dr. Vas József szaléziánus tanár, a szentendrei ferences gimnáziumban - a legádázabb kommunista korban, amikor a tanári kar egyik tagja az iskolából nem a kolostorba ment, hanem jelenteni -, úgy tanította a történelmet, hogy leadta az anyagot, ami kötelező volt, majd eltétetett a padról papírt és ceruzát és: ,,most elmondom, hogy volt" kijelentéssel megtanította az igazságot. A diákok közül soha senki nem jelentette fel...

De vegyünk néhány hazug állítást az utolsó száz esztendő magyar történelméből, amely állításokat a történészek körmük szakadtáig védenek, hiszen egy életen át ezeket a hazugságokat hirdették, s azt gondolják, ha most változtatnának rajta, úgy egy élet munkája veszne oda. Pedig egy paradigmaváltás a magyar történelem területén mindinkább szükségesnek látszik.

Nem beszélünk Európa legnagyobb problémájáról, a pánszlávizmusról, amely két háborúba és drámai helyzetbe sodorta a keresztény Európát, s amely még ma is lázasan törekszik egy szláv Közép-Európa megteremtésének lehetőségére. Ennek kezdetéről Padányi Viktor így ír: - ,,A pánszláv diplomácia által kirobbantott nagy háború, amit Közép-Európa két nagyhatalma, Németország és az Osztrák-Magyar Monarchia két kisebb szövetségesével együtt 32 állam roppant gyűrűjébe szorítva a szó szoros értelmében a végkimerülésig vívott, négy véres esztendő szörnyű erőfeszítései után, a baloldali bomlasztás következtében összeomlott. Mikor a Központi Hatalmak a kimerüléstől ájultan összeroskadtak a küzdelem harmadik évében belépett Amerika friss és elhasználatlan ereje előtt, megkezdődött a kimerült és tehetetlen ellenfelek vagyona felett az osztozkodás. Közép-Európa feldarabolásának, elgyengítésének, a dánszláv álmok megvalósulásának, a nagy szláv előnyomulásnak várva-várt ideje végre elérkezett."

Nem lehet kimondani, azt sem, hogy miért volt akkora veszteségünk a bolsevizmus elleni háborúban, azaz, a Donnál. Számokat hazudoznak az elesettekről, s káromolják - az akkor politikai viszonyokat figyelmen kívül hagyva - a magyar politikai vezetést, kihegyezve a gyalázkodásokat Horthy Miklós Kormányzóra. Ugyanakkor, arról nem szól a fáma, hogy kik adtak el papírbakancsot a hadseregnek, s kik lázítottak a Magyar Királyság ellen, s kik gyilkolták végig Magyarországot páncélvonatban utazva, saját szórakozásukat és aberrált gyilkos vágyaikat kielégítve.

Nem mondjuk ki, miért és kiknek az érdekei által, hogyan született meg a trianoni diktátum, amely a világtörténelemben is egyedülálló aljasság volt nemzetünk és hazánk ellen.

Azt sem mondhatja ki senki, hogy dr. Gróf széki Teleki Pált meggyilkolták... A mai marxista maradvány történészi hazudozásban az a legfelháborítóbb, hogy kutatási eredményeket, de facto bizonyítékokat és bizonyítási eljárásokat, vizsgálatokat azzal utasítja el, miszerint sem az öngyilkosságra, sem a gyilkosságra nincs elegendő bizonyíték, és aki ,,avatatlanul" kutat, arra e hazudozók szemrebbenés nélkül felsőbbrendűen jelentik ki, hogy "ugyan, X.Y. nem is történész". Ez azt jelenti, hogy történelmet hazudni egyedül nekik van joguk.

Bizonyos érzékenységek és az érzékenység által meghamisított történelem miatt nem merünk elismerni és nem ismerünk el nemzeti nagyságokat. A már említett magyar vértanú Teleki Pálra rásütik az antiszemita jelzőt, Hómant lefasisztázzák, Horthy pedig maga az ördög, s mindenki - a mai napig - éhhalálra ítéltetik, ha ,,egy bizonyos érzékenységet" nem a forgatókönyv szerint szolgál, hanem megpróbálja az igazságot közzétenni, arról írni, azt elfogadtatni.

A társadalom mindennapjaira is rávetül ez a meghasonlott ideológia, amelyben megpróbálunk kereszténynek lenni, de kereszténységünkkel ellenkezően hazudozunk emberi és nemzeti nagyságokról, kegyeletet sértünk, ostorozzuk magunkat egy régen volt történelmi és politikai eseménysorozat miatt, de felmentünk akasztanivaló bűnösöket, s hagyunk működni tömeggyilkos pártutódokat, némi névváltoztatással, de helyben hagyott ideológia mellett.

A társadalomban ezért nincs semmiféle tisztelet, nincs erkölcsi érzék, nincs történelmi-, és identitástudat, hit és a haza iránti elkötelezettség. Mert nincs nemzeti nevelés, nincs normális történelemoktatás, hiszen ez utóbbinak nincs oktatója, mert már ab ovo félelmetes hazudozók és félhülyék tanítják az egyetemi ifjúságot, s maguk az egyetemek is segítik a magyarellenes uniós jelentés megfogalmazását.

Mit várunk tehát, és miért vagyunk bizakodók bizonyos nemzetközi - EU-s - ügyeket illetően magunkkal szemben?

Bármi megtörténhet. Mert nem léptünk és nem lépünk az Unióval szemben, mert hagytuk és hagyjuk a hazaárulást büntetlenül, mert a bíróságaink a bűnösöket szakmányban felmentik, és aki tehette e taláros testület tagjai közül, a hazája ellen ment panaszkodni Brüsszelbe.

Mindez a skizofrénia egyetlen üres, értelem nélküli és ostoba szó, a ,,demokrácia" nevében alakult ki a rendszerváltás utáni Magyarországon. A kereszténység mai nemzetközi üldözése ma ellenségeink malmára hajtja a vizet, s könnyen találnak mind a magyargyűlölethez, mind a magyar történelem meghamisításához partnereket, harcostársakat. Mi pedig hagyjuk őket dolgozni minden következmény nélkül.

Végül nézzük a Sargentini-jelentés vitáját... Ha ezután minden marad a régiben az Unió és Magyarország viszonyát illetően, akkor tényleg mi vagyunk a hülyék. Mint - ab ovo - az Uniós csatlakozás ellen szavazó magyar keresztény állampolgár és magyar író döbbenten láttam, hogy hazánkat, történelmi hagyományaikhoz híven, a Nyugat minden erejével el akarja taposni. Ostoba, megfizetett, öngyilkos barmok köpködnek bennünket. Közhelyekkel és a hazai ellenzék aljas rágalmaival vagdalóznak, de semmit nem mondanak. Európai értékekről beszélnek az értéktelenek, és értékeket rombolók. Felteszem a kérdést miniszterelnökünk beszéde után: Kell ez nekünk? Tagjai akarunk lenni e hamisító, aljas és hazug konglomerátumnak?

Már előre látom a tankokat, mint szüleink ama október 15-én, s látom, mint szüleink ama november 4-én. Kommunista, szocialista és liberális árulók verik szét Európát és Magyarországot... és látom a fegyveres magyar hősöket, akik ismét megvédik a hazát, a kereszténységet, és a megmaradt Európát... ha megmarad belőle valami... ,,Mert szép és dicső a hazáért meghalni... sed dulcis est vivere!"...

Hatvan esztendőm alatt csak aljasságot és embertelenséget láttam a kommunista és liberális elkötelezettektől... és elegem van. Szeretnék végre egy független magyar 325.411 km2 területű keresztény magyar államban élni... és reményeim szerint fogok is...

Stoffán GyörgyA kommunisták és a liberálisok nagyon, de nagyon nem szeretik a történelmet. Az előbbiek - egy időre - még az érettségi tárgyak közül is kivették, az utóbbiak pedig annyira lecsökkentenék annak a tanítását - természetesen a diákok leterheltségére, avagy a " felesleges " tudásra hivatkozva - , hogy az már paródiává süllyedne.
Kérdezhetik, miért? Az ok szinte banális: aki ismeri a történelmet, azt nehezebb megvezetni, mert még egy közepes képességekkel rendelkező ember is hamar rájön az analógiákra, így aztán mindent megtesz annak érdekében, hogy a múlt hibái ne ismétlődhessenek meg.
Annak idején Magyarország végvárait vallon zsoldosok is védték. " Dicső " tevékenységük egyik rubinköve a pápai zsoldos lázadás (1600.), amikor nemhogy nem védték meg a kulcsfontosságú várat, hanem egyenesen felajánlották azt a töröknek. Így aztán nekünk kellett súlyos véráldozatok árán kiostromolnunk őket!
No, de ne merüljünk el a távoli múltban, és ne ragadjunk le a magyar példáknál! Jusson eszünkbe Európa szégyene, az 1995-ös srebrenicai mészárlás, amikor sokadszorra is bebizonyosodott, mennyit ér ha idegenek kezébe adja valaki a saját védelmét. Az ENSZ a már (UN) erők által védett Srebrenicát “biztonságos területté" nyilvánította, a vérengzést azonban mégsem akadályozta meg, annak ellenére, hogy 400 felfegyverzett holland békefenntartó tartózkodott a területen.
A Merkel ne intézzen semmilyen ultimátumot, mert akkor tényleg véglegesen ráég a Führerin elnevezés. Egy német kancellár ilyet nem tehet! Se ő, se más, mert annak csak rossz vége szokott lenni.
Magyarország szuverén állam, még ha időlegesen a szuverenitása egyes elemeit átengedte az uniónak. Eddig és nem tovább.
Puskát pedig a kezünkből ki nem adunk!

/Tamaskó Ferenc László/Megszállás? Brüsszel zsoldosokat akar Hazánkba küldeni

Link


LinkPetőfi-Eszenyi: Mit nem beszél az a német...

LinkDalai láma: Európa az európaiakhoz tartozik

LinkSalvini: Néhány hónap múlva Orbán Viktorral együtt kormányozzuk Európát

Link13Íme magyarul és közérthetően a sokat bírált Sargentini-jelentés

LinkHazaárulás, történelemhamisítás, káosz... a Sargentini-vita - Stoffán György

Link

 
 
1 komment , kategória:  Média  
Címkék: feldarabolásának, történettudomány, meghamisításához, peremországoknak, bevándorláspárti, nyomatékosította, konglomerátumnak, pánszlávizmusról, legfelháborítóbb, megvalósulásának, ismétlődhessenek, elkötelezettség, szövetségesével, antiszemitizmus, bebizonyosodott, magyarországtól, hagyományaikhoz, kulcsfontosságú, kereszténységet, megfogalmazását, megteremtésének, embertelenséget, paradigmaváltás, megváltoztatják, rákényszeríteni, elgyengítésének, gyalázkodásokat, leterheltségére, miniszterelnök, változtatnának, harcostársakat, felsőbbrendűen, kommunistáknak, rendszerváltás, magyarországon, szórakozásukat, határőrizet jogát, migránsokat –, szerdán elfogadott, schengeni övezet, részét Brüsszelnek, migránsok beengedésére, határvédelem jogát, magyar ellenállást, magyar határőrök, olyan eljárás, végén semmilyen, pozícióit –, következő csata, ország területére, jelentést elfogadó, kifutó kollekciónak, BRÜSSZEL ZSOLDOSOKAT AKAR HAZÁNKBA KÜLDENI, Orbán Viktor, Kossuth Rádió, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Európai Parlamentet, Európai Parlamentnek, Európai Parlament, Európai Bizottságnak, Európai Bizottság, SARGENTINI VITA, Stoffán György, Padányi Viktor, Osztrák-Magyar Monarchia, Központi Hatalmak, Horthy Miklós Kormányzóra, Magyar Királyság, Teleki Pált, Teleki Pálra, Tamaskó Ferenc László, Orbán Viktorral,
Menus Gábor (#1)   2018-09-14 21:47:41
Petőfi-Eszenyi: Mit nem beszél az a német...

Link
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Kis libák  Png nő  A kutyák 10 szabálya......  Naplemente télen.........  Adagio  Kellemes délutáni pihenést  Szentpétervár, Oroszország.......  Ne hidd a fényt öröknek  Vers az orosz importról  Nő téli öltözékben  Png virágok  A semmi ágán is megél a szív  Kismókus  Szeressük és tiszteljük a Vilá...  · tél a parkban  Freud híres mese-tesztje  Facebookon kaptam  Macska farka.......  Nő virágcsokorral.....  Téli kép  Png virágok  Egy hizlaló baktérium !  Téli kép  Galamb  Alma  Ne hidd a fényt öröknek  Png kutya  Minden pusztitó...  Téli keret  Facebookon kaptam  Nő téli öltözékben  Jó reggelt ! .......  Őrgébics  Szökőkút.......  Facebookon kaptam  Szarvas bogár  Galamb  Kék-sárga mozgó északi fény gi...  Téli este  Őzika család  Citromos víz - éhgyomorra  Kellemes délutáni pihenést! .....  Fekete István - Egyedül  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rövid alvás  Téli kép  Szeretet, békesség.......  Harmónia......  3. évközi hét kedd 01.26  Gerberák  Facebookon kaptam  Lánchíd.....  Hóvirágok  Szalakóta  Szép mai napot.........  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Minden pusztitó...  Családi fotó......  Sárga rózsa  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam Krisztinától  Kellemes délutánt ! ..........  Alvó baby  Szép virágok......  Kék-sárga mozgó északi fény gi...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hóvirágok  Rózsák télen.....  Alma  Facebookon kaptam  Szökőkút.......  Körmenet.......  Arthur Rimbaud: Ami örök  Flört  Citromos víz - éhgyomorra  Rózsa csokor  Egy hizlaló baktérium !  Kutya  Jó reggelt ! .......  Szerencsés új hetet ! .......  Aranyosi Ervin: Rólad mesélt a...  Lánchíd.....  Krasznahorka - régi emlék  Png nő  Rövid alvás  Png nő  Kék-sárga mozgó északi fény gi...  A kis nyúl  Teázás a hidegben......  Kupaktanács a faodúnál :-)  Jó reggelt ! .......  Egy hizlaló baktérium !  Tippek, hogy télen is jól érez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit őriz még a holnap . . . ... 
Bejegyzés Címkék
határőrizet jogát, migránsokat &#8211, szerdán elfogadott, schengeni övezet, részét Brüsszelnek, migránsok beengedésére, határvédelem jogát, magyar ellenállást, magyar határőrök, olyan eljárás, végén semmilyen, pozícióit &#8211, következő csata, ország területére, jelentést elfogadó, kifutó kollekciónak, kontinens összetételét, népességcserét hajtson, politikusok gyűlölik, többségében bevándorláspárti, illegális migrációval, magyar kabinet, jelentés pontokba, miniszterelnök rámutatott, saját szabályait, jogszabályok szerint, leadott voksok, tartózkodó szavazatokat, szükséges többséget, ügyben jogi, erkölcsi tekintélyének, utolsó morzsáit, jogállamisági ügyben, saját jogállamisági, figyelmet arra, bevándorlás mellett, következő európai, uniós költségvetési, következő Európai, antiszemitizmus elleni, jelentést támogató, parlamenti választásokon, ilyen küzdelemben, saját belpolitikai, hazája sorsa, kommunista tempó, modernkori definíciója&#8221, belpolitikai ellenfelét, jelentés címéből, magyar kormányt, magyar történelmet, rendszerváltás után, marxista hamisításokat, fiatalok fejébe, beteges hazug, marxista történettudomány, szentendrei ferences, legádázabb kommunista, kolostorba ment, padról papírt, diákok közül, utolsó száz, történészek körmük, hazugságokat hirdették, élet munkája, magyar történelem, keresztény Európát, szláv Közép-Európa, pánszláv diplomácia, végkimerülésig vívott, baloldali bomlasztás, kimerüléstől ájultan, küzdelem harmadik, dánszláv álmok, nagy szláv, bolsevizmus elleni, akkor politikai, magyar politikai, gyalázkodásokat Horthy, érdekei által, trianoni diktátum, gyilkosságra nincs, érzékenység által, antiszemita jelzőt, forgatókönyv szerint, igazságot közzétenni, társadalom mindennapjaira, meghasonlott ideológia, régen volt, társadalomban ezért, haza iránti, egyetemi ifjúságot, magyarellenes uniós, hazaárulást büntetlenül, bűnösöket szakmányban, hazája ellen, skizofrénia egyetlen, rendszerváltás utáni, hazai ellenzék, kérdést miniszterelnökünk, fegyveres magyar, , ,
2020.12 2021. Január 2021.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 20 db bejegyzés
e év: 20 db bejegyzés
Összes: 4009 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 28
  • e Hét: 2720
  • e Hónap: 46688
  • e Év: 46688
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.