Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vissza a csatornába
  2018-12-25 16:00:38, kedd
 
 








VISSZA A CSATORNÁBA


Megérkezett Soros György karácsonyi ajándéka.


Fekete-Győr András füstbombát dob a rend­őrökre, alelnöke, Donáth Anna meggyújt egy másikat. A Facebook arctalan népe vért akar látni, öljétek meg a rendőröket, dugjátok vissza Orbánt az anyjába, gyújtsatok fel mindent, szólnak az utasítások. A randalírozók rátámadnak a rendőrökre, sőt a Parlament előtti karácsonyfára is rázúdítják frusztrációjukat. Az ellenzéki sajtó lelkesen gazsulál mindehhez, szítja az indulatokat, tömegnek hazudja a maroknyi provokátort, lelkesít, fenyegetőzik, átkokat szór.

A történteket a már említett Fekete-Győr András summázta roppant beszédesen. Szerinte a törvénytelen, be nem jelentett tüntetésen szabad füstbombát dobálni, hiszen az emberekben akkora a düh, hogy ,,vannak eszközök, amikkel élni kell". Kommunista nagyfaterja, a Heves megyei párttitkár szeme csillogna a meghatottságtól: a kisunoka hajszálpontosan ott folytatja, ahol ő abbahagyta. Mindent szabad. Tilos tiltani. Törvénytelen, erkölcstelen, erőszakos eszközökhöz is szabad folyamodni, ha a gyűlölt állam és annak törvényes kormánya a célpont. Senki és semmi nem állhat a proletár internacionalizmus, az osztályok nélküli társadalom útjába.

Mi történik itt?

Semmi különös, csak megérkezett Soros György karácsonyi ajándéka.

Mert nehogy azt gondoljuk, hogy mindez véletlenül történik. Hogy valóban a túlóra körüli politikai vita gerjesztette az adventi patkányforradalmat. Valójában pontos forgatókönyv szerint zajlanak az események. Kezdődött a parlamentben, folytatódik az utcán, de a lényeg, hogy az elmúlt fél évben kiképzett ellenzéki politikusok, zsúrforradalmárok, hülye gyerekek dáridója zajlik. Céljuk utcáról megdönteni a rendszert, mert az már többször bebizonyosodott, hogy országgyűlési választáson nem tudják.

Csakhogy a szervezők néhány apróságról elfeledkeztek.

Az egyik, hogy akik advent idején kint tomboltak az utcán, nem öntudatos polgárok, hanem az örök csőcselék. Velük értelmes politikai programot véghez vinni képtelenség, ők haragosak, frusztráltak, dühösek, éppen ezért a boltok kirakatainak betörése a fő profiljuk. Ugyanarról a sokaságról van szó, akikből hetven évvel ezelőtt a nyilasok és a kommunisták verbuválódtak. Ők azok, akik a polgári társadalomban elégtelenre vizsgáztak, Szamuely és Kun Béla utódai, egy maroknyi szerencsétlen idióta. Ezt az ötszáz embert, akit a külföldi és a hazai sajtó egy része öntudatos tömeggé duzzaszt, a törvényes rend törvényes eszközeivel kell megítélni tetteiért. Felbujtó politikusaikat úgyszintén meg kell büntetni a felfordulásért, amit okoztak. Minden tettnek következményei vannak, és a rend lényege éppen az, hogy bűn nem maradhat büntetlen.

A másik oldalon ott vagyunk mi, több millióan. A békés polgárok, akiknek a száma napról napra gyarapodik, hiszen a felfordulást, a káoszt, az erőszakot a többség nem tűri. A parlamenti és utcai provokátorok, Soros tanítványai nem vetettek számot azzal, hogy ha a valódi Magyarország mozgásba lendül, akkor az ő kis lázadásuknak nagyjából és egészében vége is. Ha mi megjelenünk az utcán, ha mi megmutatjuk magunkat, akkor nincs olyan erő ebben az országban, amely akár csak versenyre is kelhet velünk.

A magyar társadalom gondolkodó része elsőrendű leckét kapott az elmúlt napokban. Láthatjuk, kik és hogyan vezetnék az országot, ha a jelenlegi ellenzéknek lapot osztanának. Ha ezt a csürhét helyzetbe hozzák, akkor embereket fognak meggyilkolni, felgyújtanak mindent, fosztogatnak, rabolnak. Hiszen elhangzott, kimondatott, hogy ,,vannak eszközök, amikkel élni kell". Itt már nem jobboldalról és baloldalról, hanem életről és halálról van szó. Ha eljön az idő, ennek megfelelően kell majd választ adnunk a történtekre, úgy, ahogyan szoktuk: méltósággal, nyugalommal, de elpusztíthatatlan erőnket demonstrálva. Vigyázva, hogy még véletlenül se üljünk fel a provokációknak, hiszen a cél éppen az, hogy vércseppeket hazudjanak vértengernek. Valamit azonban mondanunk, válaszolnunk kell, mert még véletlenül az a látszat keletkezik, mintha a hangoskodók volnának többen.

Elvégre ez az ország a hazánk, és semmi más nem történik, mint hogy ismét birtokba vesszük, ami a miénk. Mi képviseljük a rendet, a törvényt, az emberséget és a nemzeti jövőt. Ami pedig őket illeti, hamarosan a helyükre kerülnek, annak rendje és módja szerint, vissza a csatornába, a közéleti pöcegödörbe, ahonnan érkeztek. Demokratikus berendezkedésünk és erkölcsi érzületünk komoly próbája, hogy az anarchista csőcseléket engedjük elburjánzani vagy visszaszorítjuk. A válasz nem kétséges: most mi következünk.

Szentesi Zöldi László - www.demokrata.hu


Link



Az ellenzék szabad szemmel nem különböztethető meg a Kossuth téren romboló csőcseléktől

Link








Gyomorforgató pofátlanság

Most aztán már tényleg jobban tennétek, ha végre befognátok a szátokat! Mert mi is történt ezelőtt másfél héttel? Tán mi voltunk azok, akik nekimentek az ország karácsonyfájának? Mi loptunk szánkót? Mi gyaláztuk minősíthetetlen stílusban a kereszténység egyik legszentebb ünnepét? Mi tartjuk talán kibeb@szott jászolnak Jézus első bölcsőjét?

NEM, DRÁGÁIM! HATALMAS TÉVEDÉSBEN ÉLTEK!

Ti csináltátok mindezeket, amikor aztán elküldünk benneteket emiatt olyan helyre, ahogy megérdemlitek, ti sírtok a leghangosabban! Úgyhogy majd akkor firkáljatok majd bármit is nekünk, ha közületek néhány szenteskedő "firkász" a nemzet karácsonyfáját megrongálóknak is küldenek olyan leveleket, amelyben leírják, hogy mennyire felháborító a keresztény gyalázás!

Elképesztő, gyomorforgató pofátlanság kell ahhoz, hogy valaki, aki nyálcsorgatva tapsikol a karácsonyfa rongáló, kereszténygyalázó csürhének, ezután leüljön és erkölcsi prédikációt tartson olyan embereknek, aki keresetlen szavakkal ítélik el mindazt, ami a hónap közepén a Kossuth téren történt!

Már csak ezért is ássátok el magatokat jó nagyon mélyre!
























 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: berendezkedésünk, frusztrációjukat, karácsonyfájának, visszaszorítjuk, különböztethető, bebizonyosodott, minősíthetetlen, meghatottságtól, hajszálpontosan, felfordulásért, politikusaikat, karácsonyfáját, megrongálóknak, leghangosabban, következményei, provokációknak, elfeledkeztek, gyomorforgató, szerencsétlen, verbuválódtak, társadalomban, megérdemlitek, országgyűlési, kereszténység, nyálcsorgatva, karácsonyfára, frusztráltak, fenyegetőzik, forgatókönyv, randalírozók, törvénytelen, parlamentben, gerjesztette, csőcseléktől, erkölcstelen, kirakatainak, randalírozók rátámadnak, ellenzéki sajtó, maroknyi provokátort, emberekben akkora, kisunoka hajszálpontosan, gyűlölt állam, osztályok nélküli, túlóra körüli, szervezők néhány, örök csőcselék, boltok kirakatainak, kommunisták verbuválódtak, polgári társadalomban, maroknyi szerencsétlen, ötszáz embert, hazai sajtó, VISSZA CSATORNÁBA, Megérkezett Soros György, Fekete-Győr András, Donáth Anna, Soros György, Szentesi Zöldi László, HATALMAS TÉVEDÉSBEN ÉLTEK,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Jan Twardowski - Siessünk  Szép álmokat!  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Csend  Latinovits Zoltán tollából  Jó éjszakát  Szép álmokat!  Egyszerű  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Szabó T. Anna - Pitypang  Hamvas Béla  Esterházy Péter: Harmonia c...  Egyszerű  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Gebhardt Nóra versei II.  Önmaga ellenére  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Egyszerű  Zilahy Lajos mondta  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  A hagyma antibakteriális hatás...  képre írva  Isten hűségének mértéke  Alvó kislány  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  József Attila - Kopogtatás nél...  Jánosházy György: Fogd a kezem  Hogyan válunk hűségesekké?  Erdei gyöngyvirág  Szabó T. Anna - Pitypang  Van néhány kérdés, amin gondol...  Megígért békesség  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  József Attila – Keresek ...  Szép estét kedves látogatóimna...  A felvilágosodás...  Esterházy Péterre emlékezünk  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Megígért békesség  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam Krisztinától  Szívek  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  39 ígéret  Nevelőszülőkhöz adták,  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Szívek  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Emlékezz  "Ez egy csoda"  Ott van  Sík Sándor - Ha jő a perc  Csend  Esterházy Péterre emlékezünk  Jó éjszakát  Tanmese 
Bejegyzés Címkék
randalírozók rátámadnak, ellenzéki sajtó, maroknyi provokátort, emberekben akkora, kisunoka hajszálpontosan, gyűlölt állam, osztályok nélküli, túlóra körüli, szervezők néhány, örök csőcselék, boltok kirakatainak, kommunisták verbuválódtak, polgári társadalomban, maroknyi szerencsétlen, ötszáz embert, hazai sajtó, része öntudatos, törvényes rend, rend lényege, másik oldalon, békés polgárok, száma napról, valódi Magyarország, magyar társadalom, elmúlt napokban, jelenlegi ellenzéknek, csürhét helyzetbe, hangoskodók volnának, nemzeti jövőt, helyükre kerülnek, közéleti pöcegödörbe, anarchista csőcseléket, ellenzék szabad, ország karácsonyfájának, kereszténység egyik, nemzet karácsonyfáját, keresztény gyalázás, karácsonyfa rongáló, hónap közepén, berendezkedésünk, frusztrációjukat, karácsonyfájának, visszaszorítjuk, különböztethető, bebizonyosodott, minősíthetetlen, meghatottságtól, hajszálpontosan, felfordulásért, politikusaikat, karácsonyfáját, megrongálóknak, leghangosabban, következményei, provokációknak, elfeledkeztek, gyomorforgató, szerencsétlen, verbuválódtak, társadalomban, megérdemlitek, országgyűlési, kereszténység, nyálcsorgatva, karácsonyfára, frusztráltak, fenyegetőzik, forgatókönyv, randalírozók, törvénytelen, parlamentben, gerjesztette, csőcseléktől, erkölcstelen, kirakatainak, vércseppeket, provokátorok, vértengernek, válaszolnunk, demonstrálva, lázadásuknak, meggyilkolni, felgyújtanak, fosztogatnak, jobboldalról, felfordulást, magyarország, elburjánzani, demokratikus, eszközökhöz, baloldalról, firkáljatok, megfelelően, megmutatjuk, képtelenség, csőcseléket, nagyfaterja, felháborító, ellenzéknek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1811
  • e Hét: 12889
  • e Hónap: 35377
  • e Év: 213252
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.