Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Fogalomzavar, primitívség, lázítás avagy, kik is ezek valój
  2019-01-18 20:45:43, péntek
 
   
 


FOGALOMZAVAR, PRIMITÍVSÉG, LÁZÍTÁS... AVAGY, KIK IS EZEK VALÓJÁBAN?


Nem várhatunk semmivel többet a kommunista és liberális eszméket valló vagy nem valló, de magáról azt hirdető hazaáruló söpredéktől, mint amilyennek 1919-ben bemutatkozott Kun Béla és a vérszomjas, aberrált Sámuel Tibor vezetésével. A hazaárulás a vérükben van, a primitívség, a proli mentalitás pedig olyan számukra, mint a levegővétel. Természetes. Műveltségük és önbecsülésük nincs, hazudozással és vádaskodással használják ki a társadalom butább rétegét és még buta egyetemi ifjúságot, valamint az egykori kommunista nyuggereket. A tüntetéseiken azok hangoskodnak a fizetett provokátorokon kívül, akik vagy még, vagy már nem dolgoznak, így semmi közük nincs és nem is lehet a Munka Törvénykönyvének változtatásához, hiszen nem vonatkozik rájuk.

Az ellenzéki pártok mélyen erkölcstelen és aljas vezérei pedig hazudoznak és ócsárolják a magyar nemzetet, annak választott vezetőit, és semmire nincsenek tekintettel, és senkit nem tisztelnek. E senki által meg nem választott szószólók, akik listáról kerültek pénzért a parlamentbe, ma úgy tesznek, mintha a magyar nemzetet képviselnék, miközben nem tesznek mást, mint a globális hatalom untermannjának, Georg bácsinak pénzén, az alkotmányos rend szerint megválasztott magyar kormány ellen lázítanak, s lázítanak a törvények, de a magyar nemzet ellen is. A hazaárulás számukra természetes, jellemük pedig nincs, hiszen saját magukból is hülyét csinálnak óvodás viselkedésükkel, és még tinédzser-korban is szégyennek minősülő ostoba hazugságaikkal.

Kérdezhetnők, hogy akkor miért vannak szinte minden tüntetésen 4-5 ezren? Mert az országban körülbelül ennyi olyan ostoba barom él, aki ezeknek hisz, ezektől vár megváltást, ezeknek a hazudozásait hiszi el, vagy sértődött, de a nemzeti elkötelezettségről még nem hallott. Tehát a sértődött embernek mindegy, hogy kik mellé áll, kiknek az oldalán állhat bosszút azokon, akik véleménye szerint bántották, rosszat tettek neki, ellene... Magyarán: a primitív, buta emberek sereglenek az ellenzék köré, olyanokkal keveredve, akik még koruknál fogva csak a jó bulit látják ezekben a tüntetésekben.

A cirkuszoló, lázító, bohóckodó, közröhejnek örvendő és hazudozó ellenzéki képviselők azonban ártó, köztörvényes bűnözők, milliomosok, milliárdosok, akik soha nem dolgoztak, hanem összeköttetéseik, haverok által lettek azzá, akik. Ezek az országgyűlési képviselő gazemberek, jogász haverokkal felvértezve, önmagukat lejáratva, emberségükből és talán valaha volt tisztességükből kivetkőzve a hatalomért és az idegen hatalom által hazájuk elleni viselkedésükért kapott pénz reményében a magyar békét vérre, a biztonságot a magyar nemzet halálára akarják változtatni. A soha nem látott jólétet koldusok szintjére vinnék, az értékmentést pedig a legnagyobb bűnként tartják számon, mert ha a múltunkat őrizzük, azzal az ő ocsmány, jólétben töltendő jövőjüket gátoljuk meg. Gazembereknek, férgeknek is nevezhető ez a vérszomjas, mindenre képes kis csoport, amelynek tevékenysége a butaságtól, a primitívségtől és az erkölcstelenségtől bűzlik. Kihasználva az emberi természet, a buta ember legaljasabb érzelmeit, a kapzsiságot, az irigységet, a haszonlesést, a pénzéhséget, az ingyen leeső ital és kábítószer primitív szerzési vágyát a fiatalok körében.

Ám, ezekkel a gazemberekkel szemben jól vizsgázik a nemzet. Az idegesítő útlezárásokat, a jobboldali köntösben a ,,mi hazánkért" harcolók aljas köpönyegforgatásából eredő sikereket, az ország áhított megbénítását nem tudják tökélyre vinni, mert a józan magyar ész, a haza szeretete, a családok egységének védelme, a hit, valamint a nemzet igazi történetének feltárása, az ország fejlesztése, a gazdasági mutatók pozitív tendenciájának megtartása, a normális magyar embereknek előbbre való, mint néhány aljas féreg hatalomvágyának, pénzhajhászásának és hazaárulásának szolgálata. Hiszen e gazemberek szellemi elődei gyilkoltak, elárulták a nemzetet, idegen hatalmat szolgáltak, államosítottak, családok tízezreit tették tönkre megölve a családfőt, elvéve a nyomorúságos vállalkozásokat, s Gulágra küldve a lágerekből épp csak hazaérő zsidót. Harcolnak sajátjaink ellen is, akik jelenlegi határainkon kívül, de határainkon belül kénytelenek "rabszolgaságban" élni, idegen megszálló hatalmak elnyomása alatt... mert hozzájuk hasonló rongy emberek, mint Dan Tanasa is, feljelentésekkel és a jogállamiság sárba tiprásával igyekeznek megsemmisíteni a nyelvet, a kultúrát, az egyházat... Néhány éve pedig a mai szereplők egy része 167 milliárdot lopott el a metróépítésből és tönkretette a magyar közoktatást... de felsorolni sem lehet azt a rengeteg bűnt, amelyeknek a büntetése várat magára, de nem marad el!

Igen ez a mai tüntetéseket szervező söpredék, amelyet társadalmunk kis része... töredéke követ, előírásszerűen, bunkómód és trágár rigmusokkal hangoskodik, s néhány ostoba, soha munkát nem végző szakszervezeti vezető nagypofával lázít, s munkaszüneti napra szervez munkabeszüntetést... mert ha munkanapra tennék, minden bizonnyal nagyon elvernék azokat, akik elállják a gyárak kapuit vagy lezárják a munkahelyre vezető utakat.

Ócska söpredék ez a néhány lázító, hazudozó, képviselőségével visszaélő gazember. Lassan azonban lejár az idejük, lejár Európában is, ez a liberális szenny, s ahol marad, ott az ország is belevész a posványba. Erkölcs, hazaszeretet, tisztesség, tisztelet és hit nélkül nem maradhat fenn semmi. Sem ország, sem nemzet, sem hatalom. E söpredék pedig száz esztendeje próbálkozik kisebb-nagyobb sikerrel a magyarság kipusztításával. Most azonban vége ennek a száz éve tartó hazaáruló liberál-bolsevik próbálkozássorozatnak. A magyar nemzet nem kér még egyszer Kun Bélából, Rákosiból vagy Apró Antalból, és ha kell, a maga módján ezt a képviselő-, és jogász-söpredék értésére fogja adni. Hiszen a józan magyar dolgozó, a józan magyar polgár nem akarja gyermekeit vérbe fagyva látni, s nem akar koldusként bevándorlók között állandó rettegésben élni.

Békét, nyugalmat akar, és ezt meg is teremti magának...

És egy fogalomzavart is eloszlatnék...,,A rabszolgatartó társadalmak jogintézményekkel is támogatták emberek vagyontárgyként való kezelését, adás-vételét. A rabszolga kényszermunkát végez gazdájának. Ura önkényétől függően ezért kaphatott fizetést, de ezt jogilag nem lehetett kikényszeríteni, bármikor lehetett csökkenteni vagy akár el is venni. Egyes jogrendszerek biztosítottak bizonyos szintű jogokat, míg másokban a rabszolga teljes mértékben ki volt szolgáltatva gazdájának, aki kínozhatta, akár meg is ölhette."
(Forrás: Wikipedia)

Stoffán GyörgyJurák Kata - ELÉG VOLT BELŐLETEK!


Ti, akik azt képzelitek, hogy a saját elcseszett életetekért a kormány a bűnös, hogy a dühötöket a legegyszerűbb egy újságírón vagy egy operatőrön levezetni, aki éppen a munkáját végzi - mert ugye ott kell lenni, különben Brüsszelig szaladtok a jogaitokkal - , szóval TI, a Többség, a Valakik, a Nép vagy annak a hangja, amit annyira nagyon szerettek hangoztatni...Nevezhetitek magatokat akárhogyan, akkor is csak egy szerencsétlen, vesztét érző, gyűlölettől fröcsögő kommunista-ivadékok maradtok. Igen, azok vagytok, bármennyire is tagadjátok és húzzátok magatokra a liberalizmus és az emberi jogokért harcoló jótékony álarcot - egyesek még lila színű zászlót is bontanak vagy éppen szivárványosat - ti akkor sem tudtok mások lenni, mint ami a saját valótok: csak uszítani tudtok, csak rombolni.

Mert TI mindenen és mindenkin keresztül akartok gázolni, a tisztelet teljes hiányával övezve. Nektek nem számít a haza, a nemzet, a család vagy éppen az, ha valaki hisz Istenben. Ti gúnyolódhattok a keresztényeken, de mi tűrjük az Andrássy úton nyaranta a homokozót. Ti listázhatjátok a jobboldali közszereplőket, ti fenyegethetitek lámpavasra akasztással azokat, akik másként mernek gondolkodni, mint Ti. És mi tűrtünk. Eltűrtük a füttyögést a nemzeti ünnepünkön, a jelképeink gyalázását, mert nekünk “kötelességünk" megbocsátani.

De tudjátok, most van az a pont, amikor azt mondjuk: Eddig és ne tovább!

Hazudjatok, az belőletek fakad, olyan, mintha a véretekké vált volna. Nevetünk a bohóckomédiátokon a parlamentben és az oktogoni goa-partyba torkollott kormánybuktatásotokon, a céltalanul bolyongó hordáitokon a városban és azon is, hogyha rossz idő van, megszűnik a diktatúra. Őszintén szólva már azon sem lepődünk meg, hogy a televízióban sem tudtok intelligens módon megnyilvánulni. Kotkodácsoljatok és cöf-cöfözzetek csak nyugodtan. Nem számít. Tudjátok miért? Mert súlytalanok vagytok.

De azt nem tűrjük tovább, hogy a nemzeti oldal újságíróit inzultáljátok, verbálisan és fizikálisan is bántalmazzátok! Ha nem tűnt volna fel a megfelelően érzékenyített kis lelketeknek, ezek az emberek miattatok mennek oda, és éppen a munkájukat végzik!

És akkor most érkeztem el arra a pontra, hogy tényleg elég volt belőletek! Menjetek el, ha itt ilyen rossz, nem értem, miért vagytok még itt, hisz se Istenetek, se hazátok...Nektek csak a keserűség az úr az életetekben és a rosszindulat. “Be lettél oltva szeretet ellen" - ahogyan Ákos írta egy dalában. Persze tudom, Ákos is fasiszta, hímsoviniszta és elnyomó a szemetekben és miért ne lenne börtönben a helye, ahogyan nekem is, igaz?

És tudjátok, ha ezért a posztért újabb gyűlöletcunamit indít a balliberális média ellenem, akkor sem fogom tovább némán nézni, hogy a kollégáim testi épségét veszélyeztesse egy ellenzéki fehérjehalmaz, mert embernek nem nevezném az ilyet.

És még valamit véssetek jól az eszetekbe, ti, “a többség".

Nem fogjuk engedni, hogy megtehessétek újra azt, ami ma az Echo és a Hírtv stábjával történt, és ami a CEU tüntetéseken velem.
Fogjátok már fel végre, hogy kisebbségben vagytok, hiába törtök-zúztok...Mert ti a vesztesek vagytok. És azok is maradtok.

Jurák KataFogalomzavar, primitívség, lázítás avagy, kik is ezek valójában

LinkTüntetés tömeg nélkül

LinkÍgy tüntet az MSZP - videó

LinkJurák Kata - Elég volt belőletek!

Link

 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: összeköttetéseik, feljelentésekkel, képviselőségével, kotkodácsoljatok, törvénykönyvének, változtatásához, fenyegethetitek, viselkedésükkel, vállalkozásokat, hatalomvágyának, kikényszeríteni, vagyontárgyként, gyűlöletcunamit, kipusztításával, viselkedésükért, tisztességükből, rabszolgaságban, szakszervezeti, provokátorokon, bántalmazzátok, megnyilvánulni, megsemmisíteni, gúnyolódhattok, tendenciájának, szivárványosat, primitívségtől, kényszermunkát, rabszolgatartó, hazaárulásának, államosítottak, hazugságaikkal, közszereplőket, keresztényeken, veszélyeztesse, untermannjának, listázhatjátok, proli mentalitás, társadalom butább, egykori kommunista, tüntetéseiken azok, fizetett provokátorokon, ellenzéki pártok, magyar nemzetet, globális hatalom, alkotmányos rend, magyar nemzet, hazaárulás számukra, országban körülbelül, hazudozásait hiszi, sértődött embernek, oldalán állhat, ellenzék köré, EZEK VALÓJÁBAN, Sámuel Tibor, Munka Törvénykönyvének, Apró Antalból, Stoffán György, Jurák Kata, ELÉG VOLT BELŐLETEK, Mert TI,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
11.11. 22:32 Illegális bevándorlás - Az európai migrációs probléma szélesebb körű megold...
11.11. 21:42 Szakértő: rövid távon nem látszik a kiút Bolíviában
11.11. 21:42 Átadták a megújult kaposvári Csiky Gergely Színházat
11.11. 21:22 Júniusban úszik legközelebb Mányoki Attila, akiről dokumentumfilm készült
11.11. 21:11 Katalán válság - Függetlenségpárti tüntetők alkotnak útzárat a határ franci...
11.11. 20:52 Jövőre Sopron rendezi az U20-as női kosárlabda Eb-t
11.11. 20:22 Német képviselők: a Fidesznek a Néppártban a helye
11.11. 20:22 Emmi: a kormány továbbra is a párbeszéd híve, nyitott a szakmai egyeztetésr...
11.11. 20:12 Szörnyetegnek nevezte az általa feldarabolt lányt a szentpétervári történés...
11.11. 19:51 Daróczi Csaba: a nagy fotópályázatokon rendre jól szerepelnek a magyar term...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Őszi kép  Szíves üdvözlet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hit  Kellemes délutáni időtöltést  Facebookon kaptam  Pethes Mária : Portré  Teás kanna  Őzike  Aranyosi Ervin: Találtam egy s...  Jó reggelt , szép napot  Bővült a család  Rózsa csokor vázában  Facebookon kaptam  Esti kép  Virágok ládában  Őszi csokor  Bankár cica  Őszi kép  Őszi csokor  Pihenő nő  Facebookon kaptam  Isten gyermekei és ellenségei  A Szűzanyát kérjed_tan mese  Rózsa csokor vázában  Kellemes délutáni időtöltést  Rózsa csokor vázában  Őszi kép  Naplemente  Ablakban  Nyári mikulás  Esős este  Jó éjszakát  Útravaló – 2019. novembe...  Hit  Kellemes új hetet  Őszi kép  Őszi naplemente  13. az ellenünk vétkezőknek me...  Szép új hetet  Facebookon kaptam  Őszi kép  Idő,idő - Kétszázhuszonkettedi...  Facebookon kaptam  Havas téli kép  A kereszt  Tejes kannák  Idő,idő - Kétszázhuszonkettedi...  Őszi virágok  2019. november 12.  Ablakban  Őzike  Őszi kép  Love  Szent Jozafát püspök és vértan...  Érdekes  Jó reggelt , szép napot  Hit  Vasaló  Megváltás  Hit  Hit  Ámor elvétette  Rózsa csokor  Vasaló  Áprily Lajos: A csavargó halá...  Kék szemű  Hit  Őzike  Teás kanna  Margaretták  Bánatos tekintetű cicus .  Hit  Meg kell tanulnunk hálásnak le...  Őszi csendélet  Őszi csokor  Bánatos tekintetű cicus .  Kavicsportál - Kavicsképek - P...  Őszi levelek  Csend van mindenfelé...  Csodás új hetet  Őszi kép  Őszi kép  Őszi kép  Nyári mikulás  Facebookon kaptam  Rózsaszín rózsa  Vizsga  Érdekes  Fekete rózsa  Facebookon kaptam  Istent szeretni  Kék szemű  Őszi levelek  Hit  Ken Kesey  20191111_Szent Márton Ünnepe S...  Megváltás  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
proli mentalitás, társadalom butább, egykori kommunista, tüntetéseiken azok, fizetett provokátorokon, ellenzéki pártok, magyar nemzetet, globális hatalom, alkotmányos rend, magyar nemzet, hazaárulás számukra, országban körülbelül, hazudozásait hiszi, sértődött embernek, oldalán állhat, ellenzék köré, országgyűlési képviselő, idegen hatalom, magyar békét, értékmentést pedig, legnagyobb bűnként, múltunkat őrizzük, emberi természet, buta ember, ingyen leeső, fiatalok körében, gazemberekkel szemben, idegesítő útlezárásokat, jobboldali köntösben, ország áhított, józan magyar, haza szeretete, családok egységének, nemzet igazi, ország fejlesztése, gazdasági mutatók, normális magyar, nyomorúságos vállalkozásokat, jogállamiság sárba, magyar közoktatást, rengeteg bűnt, büntetése várat, gyárak kapuit, munkahelyre vezető, néhány lázító, liberális szenny, magyarság kipusztításával, maga módján, rabszolgatartó társadalmak, rabszolga kényszermunkát, rabszolga teljes, saját elcseszett, újságírón vagy, operatőrön levezetni, munkáját végzi, jogaitokkal &#8211, emberi jogokért, saját valótok, tisztelet teljes, család vagy, jobboldali közszereplőket, nemzeti ünnepünkön, jelképeink gyalázását, belőletek fakad, véretekké vált, oktogoni goa-partyba, céltalanul bolyongó, nemzeti oldal, megfelelően érzékenyített, emberek miattatok, munkájukat végzik, posztért újabb, balliberális média, kollégáim testi, ellenzéki fehérjehalmaz, vesztesek vagytok, összeköttetéseik, feljelentésekkel, képviselőségével, kotkodácsoljatok, törvénykönyvének, változtatásához, fenyegethetitek, viselkedésükkel, vállalkozásokat, hatalomvágyának, kikényszeríteni, vagyontárgyként, gyűlöletcunamit, kipusztításával, viselkedésükért, tisztességükből, rabszolgaságban, szakszervezeti, provokátorokon, bántalmazzátok, megnyilvánulni, megsemmisíteni, gúnyolódhattok, tendenciájának, szivárványosat, , ,
2019.10 2019. November 2019.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 231 db bejegyzés
Összes: 3861 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1898
  • e Hét: 5068
  • e Hónap: 15504
  • e Év: 365935
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.