Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Fogalomzavar, primitívség, lázítás avagy, kik is ezek valój
  2019-01-18 20:45:43, péntek
 
 










FOGALOMZAVAR, PRIMITÍVSÉG, LÁZÍTÁS... AVAGY, KIK IS EZEK VALÓJÁBAN?


Nem várhatunk semmivel többet a kommunista és liberális eszméket valló vagy nem valló, de magáról azt hirdető hazaáruló söpredéktől, mint amilyennek 1919-ben bemutatkozott Kun Béla és a vérszomjas, aberrált Sámuel Tibor vezetésével. A hazaárulás a vérükben van, a primitívség, a proli mentalitás pedig olyan számukra, mint a levegővétel. Természetes. Műveltségük és önbecsülésük nincs, hazudozással és vádaskodással használják ki a társadalom butább rétegét és még buta egyetemi ifjúságot, valamint az egykori kommunista nyuggereket. A tüntetéseiken azok hangoskodnak a fizetett provokátorokon kívül, akik vagy még, vagy már nem dolgoznak, így semmi közük nincs és nem is lehet a Munka Törvénykönyvének változtatásához, hiszen nem vonatkozik rájuk.

Az ellenzéki pártok mélyen erkölcstelen és aljas vezérei pedig hazudoznak és ócsárolják a magyar nemzetet, annak választott vezetőit, és semmire nincsenek tekintettel, és senkit nem tisztelnek. E senki által meg nem választott szószólók, akik listáról kerültek pénzért a parlamentbe, ma úgy tesznek, mintha a magyar nemzetet képviselnék, miközben nem tesznek mást, mint a globális hatalom untermannjának, Georg bácsinak pénzén, az alkotmányos rend szerint megválasztott magyar kormány ellen lázítanak, s lázítanak a törvények, de a magyar nemzet ellen is. A hazaárulás számukra természetes, jellemük pedig nincs, hiszen saját magukból is hülyét csinálnak óvodás viselkedésükkel, és még tinédzser-korban is szégyennek minősülő ostoba hazugságaikkal.

Kérdezhetnők, hogy akkor miért vannak szinte minden tüntetésen 4-5 ezren? Mert az országban körülbelül ennyi olyan ostoba barom él, aki ezeknek hisz, ezektől vár megváltást, ezeknek a hazudozásait hiszi el, vagy sértődött, de a nemzeti elkötelezettségről még nem hallott. Tehát a sértődött embernek mindegy, hogy kik mellé áll, kiknek az oldalán állhat bosszút azokon, akik véleménye szerint bántották, rosszat tettek neki, ellene... Magyarán: a primitív, buta emberek sereglenek az ellenzék köré, olyanokkal keveredve, akik még koruknál fogva csak a jó bulit látják ezekben a tüntetésekben.

A cirkuszoló, lázító, bohóckodó, közröhejnek örvendő és hazudozó ellenzéki képviselők azonban ártó, köztörvényes bűnözők, milliomosok, milliárdosok, akik soha nem dolgoztak, hanem összeköttetéseik, haverok által lettek azzá, akik. Ezek az országgyűlési képviselő gazemberek, jogász haverokkal felvértezve, önmagukat lejáratva, emberségükből és talán valaha volt tisztességükből kivetkőzve a hatalomért és az idegen hatalom által hazájuk elleni viselkedésükért kapott pénz reményében a magyar békét vérre, a biztonságot a magyar nemzet halálára akarják változtatni. A soha nem látott jólétet koldusok szintjére vinnék, az értékmentést pedig a legnagyobb bűnként tartják számon, mert ha a múltunkat őrizzük, azzal az ő ocsmány, jólétben töltendő jövőjüket gátoljuk meg. Gazembereknek, férgeknek is nevezhető ez a vérszomjas, mindenre képes kis csoport, amelynek tevékenysége a butaságtól, a primitívségtől és az erkölcstelenségtől bűzlik. Kihasználva az emberi természet, a buta ember legaljasabb érzelmeit, a kapzsiságot, az irigységet, a haszonlesést, a pénzéhséget, az ingyen leeső ital és kábítószer primitív szerzési vágyát a fiatalok körében.

Ám, ezekkel a gazemberekkel szemben jól vizsgázik a nemzet. Az idegesítő útlezárásokat, a jobboldali köntösben a ,,mi hazánkért" harcolók aljas köpönyegforgatásából eredő sikereket, az ország áhított megbénítását nem tudják tökélyre vinni, mert a józan magyar ész, a haza szeretete, a családok egységének védelme, a hit, valamint a nemzet igazi történetének feltárása, az ország fejlesztése, a gazdasági mutatók pozitív tendenciájának megtartása, a normális magyar embereknek előbbre való, mint néhány aljas féreg hatalomvágyának, pénzhajhászásának és hazaárulásának szolgálata. Hiszen e gazemberek szellemi elődei gyilkoltak, elárulták a nemzetet, idegen hatalmat szolgáltak, államosítottak, családok tízezreit tették tönkre megölve a családfőt, elvéve a nyomorúságos vállalkozásokat, s Gulágra küldve a lágerekből épp csak hazaérő zsidót. Harcolnak sajátjaink ellen is, akik jelenlegi határainkon kívül, de határainkon belül kénytelenek "rabszolgaságban" élni, idegen megszálló hatalmak elnyomása alatt... mert hozzájuk hasonló rongy emberek, mint Dan Tanasa is, feljelentésekkel és a jogállamiság sárba tiprásával igyekeznek megsemmisíteni a nyelvet, a kultúrát, az egyházat... Néhány éve pedig a mai szereplők egy része 167 milliárdot lopott el a metróépítésből és tönkretette a magyar közoktatást... de felsorolni sem lehet azt a rengeteg bűnt, amelyeknek a büntetése várat magára, de nem marad el!

Igen ez a mai tüntetéseket szervező söpredék, amelyet társadalmunk kis része... töredéke követ, előírásszerűen, bunkómód és trágár rigmusokkal hangoskodik, s néhány ostoba, soha munkát nem végző szakszervezeti vezető nagypofával lázít, s munkaszüneti napra szervez munkabeszüntetést... mert ha munkanapra tennék, minden bizonnyal nagyon elvernék azokat, akik elállják a gyárak kapuit vagy lezárják a munkahelyre vezető utakat.

Ócska söpredék ez a néhány lázító, hazudozó, képviselőségével visszaélő gazember. Lassan azonban lejár az idejük, lejár Európában is, ez a liberális szenny, s ahol marad, ott az ország is belevész a posványba. Erkölcs, hazaszeretet, tisztesség, tisztelet és hit nélkül nem maradhat fenn semmi. Sem ország, sem nemzet, sem hatalom. E söpredék pedig száz esztendeje próbálkozik kisebb-nagyobb sikerrel a magyarság kipusztításával. Most azonban vége ennek a száz éve tartó hazaáruló liberál-bolsevik próbálkozássorozatnak. A magyar nemzet nem kér még egyszer Kun Bélából, Rákosiból vagy Apró Antalból, és ha kell, a maga módján ezt a képviselő-, és jogász-söpredék értésére fogja adni. Hiszen a józan magyar dolgozó, a józan magyar polgár nem akarja gyermekeit vérbe fagyva látni, s nem akar koldusként bevándorlók között állandó rettegésben élni.

Békét, nyugalmat akar, és ezt meg is teremti magának...

És egy fogalomzavart is eloszlatnék...







,,A rabszolgatartó társadalmak jogintézményekkel is támogatták emberek vagyontárgyként való kezelését, adás-vételét. A rabszolga kényszermunkát végez gazdájának. Ura önkényétől függően ezért kaphatott fizetést, de ezt jogilag nem lehetett kikényszeríteni, bármikor lehetett csökkenteni vagy akár el is venni. Egyes jogrendszerek biztosítottak bizonyos szintű jogokat, míg másokban a rabszolga teljes mértékben ki volt szolgáltatva gazdájának, aki kínozhatta, akár meg is ölhette."
(Forrás: Wikipedia)

Stoffán György







Jurák Kata - ELÉG VOLT BELŐLETEK!


Ti, akik azt képzelitek, hogy a saját elcseszett életetekért a kormány a bűnös, hogy a dühötöket a legegyszerűbb egy újságírón vagy egy operatőrön levezetni, aki éppen a munkáját végzi - mert ugye ott kell lenni, különben Brüsszelig szaladtok a jogaitokkal - , szóval TI, a Többség, a Valakik, a Nép vagy annak a hangja, amit annyira nagyon szerettek hangoztatni...Nevezhetitek magatokat akárhogyan, akkor is csak egy szerencsétlen, vesztét érző, gyűlölettől fröcsögő kommunista-ivadékok maradtok. Igen, azok vagytok, bármennyire is tagadjátok és húzzátok magatokra a liberalizmus és az emberi jogokért harcoló jótékony álarcot - egyesek még lila színű zászlót is bontanak vagy éppen szivárványosat - ti akkor sem tudtok mások lenni, mint ami a saját valótok: csak uszítani tudtok, csak rombolni.

Mert TI mindenen és mindenkin keresztül akartok gázolni, a tisztelet teljes hiányával övezve. Nektek nem számít a haza, a nemzet, a család vagy éppen az, ha valaki hisz Istenben. Ti gúnyolódhattok a keresztényeken, de mi tűrjük az Andrássy úton nyaranta a homokozót. Ti listázhatjátok a jobboldali közszereplőket, ti fenyegethetitek lámpavasra akasztással azokat, akik másként mernek gondolkodni, mint Ti. És mi tűrtünk. Eltűrtük a füttyögést a nemzeti ünnepünkön, a jelképeink gyalázását, mert nekünk “kötelességünk" megbocsátani.

De tudjátok, most van az a pont, amikor azt mondjuk: Eddig és ne tovább!

Hazudjatok, az belőletek fakad, olyan, mintha a véretekké vált volna. Nevetünk a bohóckomédiátokon a parlamentben és az oktogoni goa-partyba torkollott kormánybuktatásotokon, a céltalanul bolyongó hordáitokon a városban és azon is, hogyha rossz idő van, megszűnik a diktatúra. Őszintén szólva már azon sem lepődünk meg, hogy a televízióban sem tudtok intelligens módon megnyilvánulni. Kotkodácsoljatok és cöf-cöfözzetek csak nyugodtan. Nem számít. Tudjátok miért? Mert súlytalanok vagytok.

De azt nem tűrjük tovább, hogy a nemzeti oldal újságíróit inzultáljátok, verbálisan és fizikálisan is bántalmazzátok! Ha nem tűnt volna fel a megfelelően érzékenyített kis lelketeknek, ezek az emberek miattatok mennek oda, és éppen a munkájukat végzik!

És akkor most érkeztem el arra a pontra, hogy tényleg elég volt belőletek! Menjetek el, ha itt ilyen rossz, nem értem, miért vagytok még itt, hisz se Istenetek, se hazátok...Nektek csak a keserűség az úr az életetekben és a rosszindulat. “Be lettél oltva szeretet ellen" - ahogyan Ákos írta egy dalában. Persze tudom, Ákos is fasiszta, hímsoviniszta és elnyomó a szemetekben és miért ne lenne börtönben a helye, ahogyan nekem is, igaz?

És tudjátok, ha ezért a posztért újabb gyűlöletcunamit indít a balliberális média ellenem, akkor sem fogom tovább némán nézni, hogy a kollégáim testi épségét veszélyeztesse egy ellenzéki fehérjehalmaz, mert embernek nem nevezném az ilyet.

És még valamit véssetek jól az eszetekbe, ti, “a többség".

Nem fogjuk engedni, hogy megtehessétek újra azt, ami ma az Echo és a Hírtv stábjával történt, és ami a CEU tüntetéseken velem.
Fogjátok már fel végre, hogy kisebbségben vagytok, hiába törtök-zúztok...Mert ti a vesztesek vagytok. És azok is maradtok.

Jurák Kata







Fogalomzavar, primitívség, lázítás avagy, kik is ezek valójában

Link



Tüntetés tömeg nélkül

Link



Így tüntet az MSZP - videó

Link



Jurák Kata - Elég volt belőletek!

Link













 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: összeköttetéseik, feljelentésekkel, képviselőségével, kotkodácsoljatok, törvénykönyvének, változtatásához, fenyegethetitek, viselkedésükkel, vállalkozásokat, hatalomvágyának, kikényszeríteni, vagyontárgyként, gyűlöletcunamit, kipusztításával, viselkedésükért, tisztességükből, rabszolgaságban, szakszervezeti, provokátorokon, bántalmazzátok, megnyilvánulni, megsemmisíteni, gúnyolódhattok, tendenciájának, szivárványosat, primitívségtől, kényszermunkát, rabszolgatartó, hazaárulásának, államosítottak, hazugságaikkal, közszereplőket, keresztényeken, veszélyeztesse, untermannjának, listázhatjátok, proli mentalitás, társadalom butább, egykori kommunista, tüntetéseiken azok, fizetett provokátorokon, ellenzéki pártok, magyar nemzetet, globális hatalom, alkotmányos rend, magyar nemzet, hazaárulás számukra, országban körülbelül, hazudozásait hiszi, sértődött embernek, oldalán állhat, ellenzék köré, EZEK VALÓJÁBAN, Sámuel Tibor, Munka Törvénykönyvének, Apró Antalból, Stoffán György, Jurák Kata, ELÉG VOLT BELŐLETEK, Mert TI,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mai harmónia kártyám  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  A televizió nem a kultúrát kép...  Egy lelki imádság  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Png kutya  A jó emberek mindig szépek mar...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Erdőn  Facebookon kaptam Annuska bar...  Alázat  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Akarat  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Próbálj meg ...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Radikális szeretet  Alázat  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Adakozás  Leonardo da Vinci gondolata  Szabolcska Mihály – Ákác...  Sokan azt tartják  Alázat  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Gonosz démon-álarc  Erdőn  Régi emberek, akikre máig büsz...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Bounty krémes  Kellemes délutánt kívánok  Nem számIt  Jó éjszakát  Png kutya  Nem tudhatod  Garai Gábor - Takarítás  Hazára minden embernek szükség...  Szép álmokat!  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  képre írva  Akarat  Akik bántanak téged  Rátalálsz  Mi lenne ha  Nem tudhatod  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Makszim Gorkij gondolata  Az engedelmesség miért nem vál...  Akarat  Fekete István - Akác  Akarat  Hiányzik  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Alázat  Png férfi  Fekete-erdő desszert  Neked tudnod kell  Az a nap, amelyik nevetés nélk... 
Bejegyzés Címkék
proli mentalitás, társadalom butább, egykori kommunista, tüntetéseiken azok, fizetett provokátorokon, ellenzéki pártok, magyar nemzetet, globális hatalom, alkotmányos rend, magyar nemzet, hazaárulás számukra, országban körülbelül, hazudozásait hiszi, sértődött embernek, oldalán állhat, ellenzék köré, országgyűlési képviselő, idegen hatalom, magyar békét, értékmentést pedig, legnagyobb bűnként, múltunkat őrizzük, emberi természet, buta ember, ingyen leeső, fiatalok körében, gazemberekkel szemben, idegesítő útlezárásokat, jobboldali köntösben, ország áhított, józan magyar, haza szeretete, családok egységének, nemzet igazi, ország fejlesztése, gazdasági mutatók, normális magyar, nyomorúságos vállalkozásokat, jogállamiság sárba, magyar közoktatást, rengeteg bűnt, büntetése várat, gyárak kapuit, munkahelyre vezető, néhány lázító, liberális szenny, magyarság kipusztításával, maga módján, rabszolgatartó társadalmak, rabszolga kényszermunkát, rabszolga teljes, saját elcseszett, újságírón vagy, operatőrön levezetni, munkáját végzi, jogaitokkal &#8211, emberi jogokért, saját valótok, tisztelet teljes, család vagy, jobboldali közszereplőket, nemzeti ünnepünkön, jelképeink gyalázását, belőletek fakad, véretekké vált, oktogoni goa-partyba, céltalanul bolyongó, nemzeti oldal, megfelelően érzékenyített, emberek miattatok, munkájukat végzik, posztért újabb, balliberális média, kollégáim testi, ellenzéki fehérjehalmaz, vesztesek vagytok, összeköttetéseik, feljelentésekkel, képviselőségével, kotkodácsoljatok, törvénykönyvének, változtatásához, fenyegethetitek, viselkedésükkel, vállalkozásokat, hatalomvágyának, kikényszeríteni, vagyontárgyként, gyűlöletcunamit, kipusztításával, viselkedésükért, tisztességükből, rabszolgaságban, szakszervezeti, provokátorokon, bántalmazzátok, megnyilvánulni, megsemmisíteni, gúnyolódhattok, tendenciájának, szivárványosat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 83 db bejegyzés
Összes: 4844 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3233
  • e Hét: 8455
  • e Hónap: 48276
  • e Év: 226151
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.