Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gyógyítsa otthon
  2019-08-21 16:30:03, szerda
 
   
 


GYÓGYÍTSA OTTHON


Izraelben megtanultak gyógyítani a prosztata gyulladást egyszerre és mindenkorra mindössze 2-3 hét alatt.

Ugyanakkor Magyarországon: korrupt orvosok és gyógyszerészek évente eltitkolják az emberektől valóban hatékony ugyanakkor olcsó készítményeket, felírják helyettük nagyon drága hasonló gyógyszereket és megalázó kezeléseket! (Ha szeretnének megismerni az Izraeli módszert - figyelmesen olvassák el ezt a cikket)Prosztata gyulladás a legelterjedtebb betegség 40 év kor feletti férfiaknál, de az utóbbi évek során szakértők kezdtek megfigyelni egy borzasztó tendenciát, jelen diagnózis ,,fiatalodását". 20 és 30 év kor közötti férfiak egyre gyakrabban orvoshoz fordulnak prosztata gyulladás tüneteivel.A megbetegedés fejlődésének okai lehetnek a következők

- mozgás szegény életmód,
- rendszertelen nemi élet,
- Nemi úton kapható fertőző betegségek,
- Öröklődési hajlamosság,
- stressz és húgyúti megbetegedések,

Modern világban a prosztata problémákat nagyon egyszerű szerezni. Van akinél 25 éves korában jelennek meg, van akinél 45 éves korban - és csak az idő kérdése.Ellenőrizze, rendelkezik e a prosztata gyulladás tüneteivel:

2018 évben az egészségügyi minisztérium közzé tett egy szörnyű felmérést: 40 éves kor feletti férfiak 55% rendelkeznek a prosztata gyulladással kapcsolatos problémákkal. Megállapítani a férfinál prosztata gyulladást nagyon egyszerű még a minimális orvosi ismeretek nélkül is, mivel a tünetek többsége csak erre a betegségre jellemzőek:

Éles fájdalom:
- has alsó részén, ülepénél;
- nemi szervben vagy tájékán ;
Húgyúti rendszer zavar:
- gyakori vizelés, égési érzés a húgycsőben;
- Állandó érzés ,,megtelt húgyhólyag";
- nehézségek vizelés közben (gyenge sugár);
Szexuális zavarok:
- Nemi vágy hiánya ;
- erekció időtartama és minősége csökkenése;
Ejakuláció problémák:
- idő előtti magömlés, vagy fordítva - nehéz elérni a magömlést ;
- magömlési folyadék kicsi mennyisége

Valamint - megemelkedett fáradtság és ingerültség.

A nyilvánvaló kényelmetlenségek ellenére sok férfi éveken át éltek a prosztata gyulladással nem is gyanítva a lehetséges következményről, melyekből egy része - nem egyeztethető össze a mindennapos élettel.


A prosztata gyulladás, melyet nem kezelnek, mindig a prosztata ödémához vezet (»A férfi halála»)

Valamennyire meg lehet őket érteni, hiszen ilyen diagnózissal együtt gyakran eljön a súlyós depresszió. Ezen kívül, prosztata gyulladás megállapítása szükségét jelzi rendszeres urológus látogatásának, aki legvalószínűbb, hogy csak könnyíteni fogja a súlyos tüneteket olyan gyógyszerek segítségével, melyeket ,,gyógyszerészek javasolnak". Végül a férfi nem gyógyítja a betegségét! Csak egyszer hagyjon abba a felírt gyógyszerek szedését és a tünetek rögtön megjelennek.


Hogyan kezelik a prosztata gyulladást a mi országunkban (vagyis, hogyan NEM szabad kezelni)

A legszomorúbb ebben a helyzetben, hogy a prosztata gyulladástól nem lehet teljesen megszabadulni, még akkor is, ha nagyon sok maximális erőt fejti ki.Általános hozzáállás a kezeléshez:

Először az ember elmegy az állami klinikára, vagy a magán klinikára: lényegében nincs különbség, mert a végén az embernek akkor is fizetnie kell.
Az orvos megvizsgál, felírja számos vizsgálatot. Néhány vizsgálat közül nem fogja tartalmazni gyakorlatban értelmet és ezeket a vizsgálatokat csak a biztos, ami biztos esetre végzik el - hát ha találnak még valamit, amit ki lehet gyógyítani.
Mént az eredmények oda kerülnek az orvos elé, ő felállítja a diagnózist ,,prosztata gyulladás" és felírja a ,,javasolt gyógyszereket". Pontosan azok a gyógyszerek, melyek a tünetek könnyítésére vannak megjelölve, de semmiképpen sem a gyógyításra. Azon nyomban, felírják önnek ,,üres gyógyszereket" olyan gyógyszerész cégektől, melyeknek a képviselőjük már rég együtt működnek a klinika vezetőségével, megosztva együtt a nyereséget ön által megvásárolt placebóból. Nem fogjuk felsorolni a gyógyszerek elnevezéseit, úgyis mindenki tud róluk.
És most elérkeztünk a legérdekesebb pillanathoz. Miután az orvos felírta minden ,,gyógyszert", a jó doktor kiírja a beutalót a rektális prosztata masszázsra. Ez egy megalázó és rendkívül kellemetlen folyamat: masszázst újjal végzik el, melyet a hátsó nyíláson keresztül dugják be. Átlagosan szükséges 10-tól 14 -ig ilyen szeánszból és mindegyikért fizetni kell.És ez csak érem egyik oldala. Az alap kezeléshez kiegészítőként az orvos köteles felírni önnek készítményeket a potencia és sperma minőségének visszaállítására, valamint valamit, ami eltünteti negatív következményeket, melyeket korábban szedett gyógyszerek okozták.

Foglaljuk össze. A prosztata gyulladás kezelése Magyarországon körülbelül 1500-3000 euróba fog kerülni évente. Ezért ilyen nagy az intervallum az ár között, mert az urológus alakítja a terápia kurzusát első sorban a páciens anyagi lehetőségeihez. És a hatás ilyen kurzus után, függetlenül az árától, majdnem mindig ugyanaz: tünetek elmúlnak, a páciens jobban érzi magát. De a krónikus prosztata gyulladás nem tűnik el sehova és mindenképpen vissza jön a megújult erővel akkor, mikor orvosi utasításoknak lejár az érvényessége. Ezért a férfi évről évre kénytelen költeni több ezer eurót, bekerülve ez által csapdába, melyen fel van épülve egy egész gyógyszeripar.


Hogyan kezelik a prosztata gyulladást Izraelben

Izraelben a prosztata gyulladás kezeléséhez még csak nem is kell konzultálni az orvossal. Az első tünetek megjelenése után elegendő bemenni a gyógyszertárba és megvásárolni az egyik készítményt, melynek a hatékonysága ellenőrizve van év tizedeken át. Ezek a készítmények nem kerülnek be az országunkba csak azért, mert a segéltségükkel ki lehet gyógyítani a prosztata gyulladást egyszerre és mindenkorra! Természetesen, ilyen gyógyszer fenyegetést jelent a mi kapzsi gyógyszerész cégeinkre, hiszen sokkal jobban megéri rendelkezni egy emberrel, melynek évről évre kell eltüntetni a betegsége tüneteit, vásárolva minden alkalommal üres gyógyszereket, mint azzal, aki kigyógyítja a prosztata gyulladását egy olcsó, hatékony készítménynek köszönhetően. A mi országunkkal ellentétben. Izraelben nagyon jól van kifejlesztve magán egészségi biztosítás. Az egészség biztosítók érdekeltek abban, hogy a páciensek az orvost látogassák nem több, mint két szer évente, mivel ők maguk finanszírozzák az orvosok, melyeknek a fizetésük ott nagyon magasak, szolgáltatásait. Ezért is a társaságoknak megéri az, hogy a kezelés ne igényelje nagy pénz és idő kiadását.

Izraelben egészség biztosítási társaságok dominálnak a gyógyszerészeti társaságok felett, náluk pedig ez fordítva van. Ezért is Izraelben mindig lehet kapni igazán hatékony gyógyszert a prosztata gyulladás kezelésére...


Változni fog e a helyzet Magyarországon?

A legnagyobb sajnálatra, jelenleg nem figyelhető meg a pozitív változások ezen a téren, mivel a gyógyszerészeti társaságok sok milliárdos üzlete minden módon megakadályozza hatékony gyógyszerek forgalomba helyezését.

De, a gyógyszertárak már rég nem az egyetlen hely, ahol lehet megvásárolni a gyógyszert. Sokan most is rendelnek a készítményeket a hivatalos szállítók web oldalain keresztül. Vegyünk példának a Erogan készítményt, egyik a leghatékonyabb készítményekből Izraelben és az egyik a nem sok közül, melyek elérhetőek az országunkban. Gyakorlatilag azonnal a piacon megjelenése után nagy népszerűségnek örvend.


Hasonlítsunk össze, miben van különbség a Erogan és a legnépszerűbb gyógyszer a magyar gyógyszertárakban - Prostamol Uno között


Ár:
Erogan: Érvényes az ajánlat, mely szerint a Erogan megvásárolható 50%-os kedvezménnyel! Prostamol Uno: Körülbelül 52 euró a 90 kapszuláért. Átlagos árfolyam: 3 csomag =156 euró

Alap hatások:
Erogan: Egyszerre és mindenkorra teljesen megszünteti a prosztata gyulladást, még a krónikust is. Elegendő egy kezelési kurzus.
Prostamol Uno: Megszabadítja a betegség tüneteitől - elmaszkírozza a fájdalmat és elsimítja a vizelési problémákat.

Kiegészítő hatások:
Erogan:
Libidó emelkedése
º Idő előtti ejakuláció megelőzése
º Bíró képesség növelése
º Vizelés normalizálódása
º Vérkeringés visszaállítása
Prostamol Uno:
Széklet enyhítése, bél mozgás és gyomor működésének javulása

Mellékhatások
Erogan:
Nem léteznek, mivel az összes összetevő teljesen természetes
Prostamol Uno:
º Rendszeres használatnál előidézheti rossz indulatú daganatot a prosztatában
º Csökkenti a potenciát
º Előidézi emésztési problémákat
º Elnyomja az immunrendszert, hozzájárul az allergia fejlődéséhez
º Hasi fájdalmakat okozhatja

Működési elv:
Erogan:Hat az egész prosztatára, 6 természetes összetevőből speciálisan válogatott összetételnek köszönhetően. Gyulladás csökkentő és erősítő hatással rendelkezik. Eltávolítja az egész károkozó flórát a prosztatából és visszaállítja a szerkezetét és a funkcióit.
Prostamol Uno: Ideiglenesen eltünteti a fájdalmat, ezzel elmaszkírozza a megbetegedést. A páciens állapota rosszabbodik azonnal a készítmény szedésének befejezése után.

Összetétel:
Erogan:Természetes növényi összetevők és vitaminok
Prostamol Uno: Egyetlen természetes összetevő - összedarabolt törpe pálma gyümölcsei (még csak nem is kivonat). Összes többi kémia: titán dioxid, festékek (E124), vas oxid, stb.

Garancia:
Erogan: 365 nap - gyártó garanciája
Prostamol Uno: Nincs garancia

Még is, a gyógyszertárakkal való kialakult helyzet ellenére, az országunkban lehetséges megkapni a megfelelő kezelést! És ahhoz, hogy a kezelés jobban elérhető legyen, beindítottunk az állami programot ,,Férfi egészsége". Ilyen módon mindenki, akinek szüksége van megkaphatja a lehetőséget a prosztata kezelésére anélkül, hogy a rák daganat stádiumába menne át és függetlenül az anyagi lehetőségektől. A program keretében megkaphatja a Prostero-t 50%-os kedvezménnyel


Link


Lenkei nem kertelt: a kemoterápia gyilkos méreg! Nem hiszed el, mit ajánl helyette!

LinkUrotrin készítmény

Link 
 
0 komment , kategória:  Egészségünk érdekében...  
Címkék: következményeket, visszaállítására, készítményekből, legelterjedtebb, normalizálódása, következményről, szolgáltatásait, gyógyszerészeti, gyógyszertárba, lehetőségeihez, népszerűségnek, megakadályozza, készítményeket, kiegészítőként, legvalószínűbb, gyógyszertárak, lehetőségektől, megbetegedések, magyarországon, leghatékonyabb, megvásárolható, finanszírozzák, gyógyszerészek, visszaállítása, segéltségükkel, immunrendszert, megszabadítja, látogatásának, összetételnek, megszabadulni, gyógyszereket, összedarabolt, beindítottunk, megemelkedett, gyakorlatilag, természetesen, prosztata gyulladást, emberektől valóban, legelterjedtebb betegség, utóbbi évek, borzasztó tendenciát, megbetegedés fejlődésének, prosztata problémákat, prosztata gyulladás, egészségügyi minisztérium, szörnyű felmérést, prosztata gyulladással, férfinál prosztata, minimális orvosi, tünetek többsége, betegségre jellemzőek, nyilvánvaló kényelmetlenségek, GYÓGYÍTSA OTTHON, Ugyanakkor Magyarországon, Prostamol Uno,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Png virág  Délutáni mosoly.......  Szeretettel üdvözöllek  Kereszthordozás  Próbálok pozitív maradni  A sikeres és a sikertelen  Facebookon kaptam  Esély.....  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Ítélet a sikeres ember felett  Remélem a táncot választod!  Törékeny alkonyat .  Sikertelen ember  Kereszt  Tulipàn fa  Kijárási tilalomkor  Boldog születésnapot a ma ünne...  Az emberiség legősibb gyógymód...  Kellemes kávézást  Szép mai napot !........  Kalkantil ásvány  Méltóságnak hívják  Facebookon kaptam  Hidd el, az nem számít  Kellemes napot kívánok!  A sikeres és a sikertelen  Facebookon kaptam  Van egy óriási dolog az életbe...  Helyettesítés  Méltóságnak hívják  Szép estét  Miért feledkeztél meg rólam?  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam  Madárvilág......  Igen, itt a félelem  Harmónia......  Szárnyalhatunk.  Örültem a látogatásodnak, gyer...  Png nő  Megállapodni azt jelenti, hogy...  A jövőnek élek  Voltál-e már úgy  Felelősségteljes élet  Aranyosi Ervin: Szeretnél?  Az emberiség legősibb gyógymód...  Kalkantil ásvány  Szeretettel kedves Látogatóimn...  Hatvanfokos  Törékeny alkonyat .  Az ember eszköz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Kiengesztelődés  Igen, itt a félelem  Facebookon kaptam  Png nő  Van egy óriási dolog az életbe...  Kiengesztelődés  Györgyike virágok  Tulipànok  A híres SZEGEDI szalámi......  Facebookon kaptam  Akvamarin kristály  Facebookon kaptam  Kalkofyllit  Facebookon kaptam  Kislány virágkosárral  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Png virág  Kislány cicával  Png kislány  Tegyünk egyszer egy próbát. Zá...  Kapkodjuk a fejünket!  Png csokor  Szívapály  Facebookon kaptam  A sikeres és a sikertelen  Isten szeretete  Facebookon kaptam  Jézus hív, bár zúg, morajlik ...  Megelőző cselekedet  Miért feledkeztél meg rólam?  Az ember erősebb, mint a sors  Jézus szeretete  Facebookon kaptam  Az ember erősebb, mint a sors  Ha minden ember adna magából  Nősülés után.......  Az emberiség legősibb gyógymód...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  3706 az új fertőzött, elhunyt ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Árak  A vallásos ember botránya  Szép estét  3706 az új fertőzött, elhunyt ...  Remélem megértésre talál szava... 
Bejegyzés Címkék
prosztata gyulladást, emberektől valóban, legelterjedtebb betegség, utóbbi évek, borzasztó tendenciát, megbetegedés fejlődésének, prosztata problémákat, prosztata gyulladás, egészségügyi minisztérium, szörnyű felmérést, prosztata gyulladással, férfinál prosztata, minimális orvosi, tünetek többsége, betegségre jellemzőek, nyilvánvaló kényelmetlenségek, lehetséges következményről, része &#8211, mindennapos élettel, prosztata ödémához, férfi halála&#187, súlyós depresszió, súlyos tüneteket, felírt gyógyszerek, tünetek rögtön, legszomorúbb ebben, prosztata gyulladástól, ember elmegy, állami klinikára, magán klinikára, embernek akkor, orvos megvizsgál, vizsgálatokat csak, diagnózist &#8222, tünetek könnyítésére, klinika vezetőségével, gyógyszerek elnevezéseit, legérdekesebb pillanathoz, orvos felírta, rektális prosztata, hátsó nyíláson, alap kezeléshez, orvos köteles, urológus alakítja, terápia kurzusát, páciens anyagi, hatás ilyen, páciens jobban, krónikus prosztata, megújult erővel, férfi évről, egész gyógyszeripar, első tünetek, egyik készítményt, hatékonysága ellenőrizve, országunkba csak, betegsége tüneteit, prosztata gyulladását, egészség biztosítók, orvost látogassák, társaságoknak megéri, gyógyszerészeti társaságok, helyzet Magyarországon, legnagyobb sajnálatra, pozitív változások, egyetlen hely, hivatalos szállítók, leghatékonyabb készítményekből, piacon megjelenése, legnépszerűbb gyógyszer, magyar gyógyszertárakban, kezelési kurzus, betegség tüneteitől, vizelési problémákat, összes összetevő, allergia fejlődéséhez, egész prosztatára, egész károkozó, páciens állapota, készítmény szedésének, gyógyszertárakkal való, országunkban lehetséges, megfelelő kezelést, kezelés jobban, állami programot, prosztata kezelésére, anyagi lehetőségektől, program keretében, kemoterápia gyilkos, következményeket, visszaállítására, készítményekből, legelterjedtebb, normalizálódása, következményről, szolgáltatásait, gyógyszerészeti, gyógyszertárba, lehetőségeihez, népszerűségnek, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 24 db bejegyzés
e év: 112 db bejegyzés
Összes: 4101 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1422
  • e Hét: 7507
  • e Hónap: 37156
  • e Év: 184492
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.