Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Stoffán György: Önvizsgálat, választások után…
  2019-10-16 23:00:31, szerda
 
 


-




Stoffán György: ÖNVIZSGÁLAT, VÁLASZTÁSOK UTÁN...
2019. október 14., hétfő


Ma reggel mindenki siránkozik, csodálkozik, vagy ostobán reménykedik... de senkinek nem jut eszébe, hogy felmérje az okokat... valóban értékelje a választások eredményét. Fájó feladat, de megteszem, hiszen akik megtehetnék, azok ma még a Fideszből élnek, így illedelmesen, mindenféle ostobasággal magyarázzák a történteket, pedig teljesen világos minden ok, amely a balliberális győzelemhez vezette az országot.

A ,,nemzeti média" bűne

Legelső ok, az önhitt, alázat nélküli magatartás. Április nyolcadikán este, a harmadik kétharmad megszerzése után a Miniszterelnök úr kellő alázatról beszélt, de sok Fideszes könyöklő, haszonleső, talpnyaló ebből mit sem értett. Nemhogy a ,,kellő" szavunk értelmét nem tudták felfogni, de az ,,alázat" szó is ismeretlen volt számukra. Tehát, ennek következményeként eredményeinket hőstettekként mutatták be, noha ezeket kötelességtudatként, szolgálatként, valóban kellő alázattal kellett volna ismertetni.

Az önhitt, nagyképű nemzeti média már-már - bár azt is rosszul - átvette azt az alantas és primitív stílustalanságot, amelyben a trágárság, az ellenség lebecsülése, balga beszélgetős műsorokban való kiröhögcsélése volt az egyetlen irány a ,,győzelem felé", s amelyet követendőnek és üdvösnek tartott az az öt-hat jól fizetett ,,csókos arc", akiket egyre unalmasabbakként tart képernyőn a Hír-, és a Királyi TV. Noha alapvetés, hogy nem lehet évekig ugyanazokkal az arcokkal eredményesen dolgozni. Nincs tehát megfelelő szellemi irányítás e téren, a nemzeti oldalon. Nem volt médiastratégia a győzelem irányítására.

Számos alkalommal és sok cikkben próbáltak a nemzetért aggódó írástudók figyelmeztetni erre a rendkívül nagy és végzetes hibára, de süket füleken kívül mást nem talált meg a figyelmeztetés. Levelek és beszélgetések szóltak arról, mit kellene csinálni, mert veszteni fogunk... reagálás azonban nem érkezett. Változás nem állt be. Minden maradt a rossz, ostoba, nagyképű és a húsosfazekat féltő, trágárkodó és alázatot nem ismerő ,,legnagyobbak" kezében. És íme, a végeredmény... Lehet magyarázni a beszélgetős műsortokban, és lehet tovább is azt állítani, hogy miért jó ez a vereség, amely voltaképpen nem is az... 2022-ben visszatérünk rá.

A kiválasztott jelöltek

Rengeteg olyan Fideszes polgármester-jelölt volt, akik semmi mást nem láttak, mint a hatalommal járó, megszerezhető pénzt. Könyököltek, a maguk primitív módján tolták ugyan a Fidesz szekerét, miközben saját érdekeik mentén már a jövőt tervezve ígérgettek mindenkinek fűt-fát... szervezkedtek, de nem voltak tisztában azzal, hogy esélyük sincs saját környezetükben nyerni. Mert magatartásuk, addigi ismert életük ezt nem teszi lehetővé.

Kormány-közeliek bűne

A kormány is megszámlálhatatlanul sok stratégiai hibát vétett. Hiszen nem elég meghallgatni a Miniszterelnök beszédeit, és nagyokat tapsolni, majd önhitten távozni a kongresszusról, ünnepi alkalmakról... tenni kellett volna. Látni kellett volna minden nemzetben gondolkodó embernek, hogy munkahelyén a többség nem Fideszes. Látni kellett volna, hogy melyek azok a pontok, amelyeken változtatni kellene, és látni azt, hogy mivel nincs megelégedve a társadalom. Minden nemzeti érzésű embernek a helyén kellett volna ,,misszionáriusnak" lenni, egyben tájékoztatni az elégedetlenségről a kormányt, vagy magát a Miniszterelnököt. Fölösleges a ,,megörökölt elvek szerint" misét befizetni a Miniszterelnök születésnapjára, és közben a nemzetet szolgáló magyar embereket vádolni, lejáratni, rágalmazni önös érdekből, sokak előtt. Ezt a kommunista mentalitást ugyanis belső bomlasztásnak nevezik...

A társadalom félrevezetésének bűne

A társadalom, mint tudjuk olyan, mint az ökörcsorda. Annak engedelmeskedik, az terelheti, aki hangosabban üvölt rá és minél erősebben pattogtatja az ostort. Mindegy ki adja a friss füvet, a szénát... A társadalom hallotta a hangoskodást, a tüntetéseket, a gyalázkodó rágalmakat, és nem látott olyasmit, amit az ellenkezőjéről, meggyőzhette volna. Nem látta, hogy a bíróságok az erkölcsi normák és az igazság mellett áll, nem látta a feljelentéseket a csalás és lopás vádja, a trágár megnyilvánulások és az emberi méltóság védelme érdekében, s mert nem látta elhitte mindazt, amit a ,,demokrácia" nevében utcai tüntetéseken akár Beer püspök leveléből is kihallott. És ennek megfelelően szavazott...

A rendnélküliség a kormány bűne

A fentiekhez kapcsolódva meg kell jegyezni, hogy a demokrácia ostoba emlegetése, valamint a demokráciára való hivatkozással az anarchia megvalósulása a kormány és a kormányfő bűne is. De facto bűnözők, hazudozók és törvénysértők ellen a törvény kellő szigorával kellett volna és kellene fellépni, nem pedig azzal magyarázni a félelemkeltő és bukáshoz vezető eseményeket, hogy ,,a demokráciába ez is belefér". Mert nem fér bele! Ugyanis, ha a társadalom nem tapasztal rendet, törvényt, akkor a társadalom is úgy kezd viselkedni, ahogyan rend és törvény nélkül viselkedni lehet. A társadalomnak az igazságszolgáltatás és a hatalom adja a mintát, s olyanná válik, mint a hatalom és az igazságszolgáltatás összessége, kapcsolata. És akkor tetszik neki, ha rágalmazhat, ha leszólhatja az ország vezetőit, ha felveheti bírói engedéllyel az O1G pólóját, és senki nem veri pofán érte, hiszen a ,,demokráciába ez is belefér". A kormány legnagyobb bűne azonban az, hogy mulasztásaival, rendnélküliségével és a nemzeti gondolkodású emberek cserbenhagyásával, a nemzeti média ostobák és ,,haverok" kezére engedésével, nem csak önmaga ellen vétett, hanem az ország lakosságát teszi ki beláthatatlan következményeknek. Mert amit a társadalom nem tud és nem fog fel, azt a kormánynak a közmédia által kellene közvetítenie, megértetnie. Nem véleményezni, kiröhögni, trágár (szoci) módon élcelődni, hiszen a média elsődleges feladata a hírközlés, a második legfontosabb feladat pedig a tanítás, az olvasó, a társadalom pallérozása... A kormány nem gyakorolt kulturált felügyeletet, mert ,,a személyi politikája csapnivaló" a médiát illetően is. Ehelyett eltűrte a ,,nagy arcú szakértők" beszélgetős bölcsességműsorait. Rosszul tette! Íme, a következmény... A szavazótábor pedig, minden aggódó bírálat után, mintegy horda esett a bírálónak, átgondolás és megfontolás helyett. Lassan olyan lett a nemzeti média, mint egy-egy szerzetesrend vagy egyházközség belterjes havi értesítője... és ez a legrosszabb, ami létezhet egy választás előtt, mert kellett volna lennie legalább egy lapnak, amely az egész társadalomhoz szól!

A keresztény értékek védelmére való hivatkozás is homályos és érthetetlen, amikor erről a politika szintjén beszélünk. Hit nélkül nincs keresztény kulturális érték, hiszen pont a lényeg, azaz Isten hiányzik belőle. A mai Európát nézve épp elég és érthető volna a kulturális értékek védelméről beszélni. Nem mondhatunk olyat, hogy ,,mindegy ki hogyan áll Istennel, a keresztény értékek védelme a fontos". Eközben pedig négerek táncolnak a magyar óvodákban, hogy szokják a gyermekek a ,,másságot". Az oktatásban nem térünk vissza a léleképítéshez, nem tanítunk zenét, nem tanítunk művészetet, hanem gazdaságban felhasználható, mindennap tornaórára kötelezett eszközként tekintünk a gyermekre.

Summa summarum: 2019. október 13-án megbukott az eddigi nemzeti stratégia, a magyar társadalom bebizonyította, hogy évezredes ostobasága és árulási kényszere önmaga ellen is kiválóan működik. A liberális világ pénzén sikerült az ellenzéki a győzelmet elérni, és ez még drámaibb következményeket hoz majd azoknak, akik hittek és hisznek a nemzeti keresztény lét megmaradásában. Közben az rossz személyi politika miatt és a meg nem értett NER idején könyvek és filmek maradnak az íróasztalfiókokban, mert egy-egy nemzeti vagy keresztény tartalmú könyv kiadására koldulni kell a nyomdaköltséghez, noha nemzeti, egyháztörténeti értékekről, filmekről van szó. A nemzeti oldal néhány ,,nagysága" pedig egymást tünteti ki, mint egykor az antifasiszták szövetségében volt szokás.
Vesztettünk, és ez ma már tény. És ez a tény nem a liberál-bolsevik, internacionalista, migráns-kedvelők erénye és ügyessége, hanem az ostoba és rossz személyi feltételekkel rendelkező, sajátjaira sem odafigyelő, talpnyalóktól és haszonlesőktől hemzsegő, nagyképű és öntelt politika holdudvarának a bűne, amely nem hogy önmagát, de a rá szavazók társadalmát sem tudta megvédeni. És nem is akarta, hiszen Fejér megyei kis falumban egyetlen Fideszes képviselőt sem láttam kampányolni... és ez így lehetett más vidékeken is.

Várható következmények

Ezzel a hozzáállással és nagyképűséggel, trágárkodással és magabiztossággal 2022-ben elveszítjük az egész országot, mert ezzel a mentalitással nem lehet többé nyerni. Ez(!) a nemzeti média ma csak erre képes. Mert nem a Hazához, a Nemzethez, hanem csak a jól fizető a párthoz és saját jólétéhez hűséges. Magára marad majd a nemzeti érzésű magyar, mint Ferenc pápa egyházában a római katolikus...

Pio atya magyarokra vonatkozó - ismeretlen eredetű - próféciájában említett magyar kalitkára a liberális kommunisták, a Fidesz-média és a 2002-ből jól ismert Fideszes önteltség, cinizmus és alázat nélküliség rákattintották a lakatot... A lakat kulcsa azonban még nálunk van, és ha akarjuk, ha tudjuk, akkor használhatjuk is. Ehhez azonban mindenben(!) változtatni kell. Mert nem a Fideszről, nem a Miniszterelnökről, hanem a magyar nemzet megmaradásáról van szó! Azzal pedig - párthűségből és haszonért - hazaárulás volna tovább játszadozni. Vagy ez az egész cirkusz egy forgatókönyv jól kitervelt és végrehajtott része? - ki tudja...


Link






 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: unalmasabbakként, magabiztossággal, miniszterelnököt, félrevezetésének, megnyilvánulások, következményeket, stílustalanságot, misszionáriusnak, nyomdaköltséghez, születésnapjára, engedelmeskedik, egyháztörténeti, feljelentéseket, figyelmeztetni, miniszterelnök, bebizonyította, következmények, megmaradásában, ellenkezőjéről, kongresszusról, megmaradásáról, rákattintották, nagyképűséggel, léleképítéshez, haszonlesőktől, környezetükben, mulasztásaival, figyelmeztetés, eredményeinket, médiastratégia, felhasználható, trágárkodással, rendnélküliség, kiröhögcsélése, próféciájában, szolgálatként, választások eredményét, balliberális győzelemhez, harmadik kétharmad, ellenség lebecsülése, egyetlen irány, arcokkal eredményesen, nemzeti oldalon, győzelem irányítására, nemzetért aggódó, rendkívül nagy, húsosfazekat féltő, beszélgetős műsortokban, kiválasztott jelöltek, hatalommal járó, maguk primitív, jövőt tervezve, Stoffán György, VÁLASZTÁSOK UTÁN…, Királyi TV,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A gyomorrontás tojással is kez...  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Könnyáztatta asszonysorsok  Tavaszról álmodom,  Paul David Tripp Március 17  Facebookon kaptam  Minden jónak végeszakad egysze...  Jó éjszakát  Nem kellett volna!  Esti kép  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  Az ünnepről  Facebookon kaptam  Esti kép  Dóró Sándor: Ma  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Facebookon kaptam  Isten áldja  Facebookon kaptam  Március 15 emlékére virágba bo...  Nyíljatok meg  Esti kép  Szent-Györgyi Albert gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Mindenható Istenben bízva  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Egyet értesz?  A szív és a cselekvés egységes...  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  A közszereplő  Szép Álmokat  mindent a népért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A halolaj és a hal még a migré...  képre írva Március 15 -re emlé...  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A közszereplő  Amikor 5 éves voltam,  Ez a miénk!  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Nem kellett volna!  Nemzeti  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Tavaszról álmodom,  Minden jónak végeszakad egysze...  Nem mindegy  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Szeretettel  Nem kell ide békemenet  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Paul David Tripp Március 16  Isten áldja  Házi botox  Heltai Jenő: Szabadság  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Mély, puha álom - sárga féltés  Rochefoucauld - a bölcs  Dóró Sándor: Ma  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Házi botox  A szív és a cselekvés egységes...  A szív és a cselekvés egységes...  William Shakespeare-től idéze...  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Facebookon kaptam  Március  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Jó éjszakát  Kakaós piskóta  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szent Pio atya!  Facebookon kaptam  Rochefoucauld - a bölcs  Szeretettel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Csendes éjszakán  Esti kép  Facebookon kaptam Mírjam barát... 
Bejegyzés Címkék
választások eredményét, balliberális győzelemhez, harmadik kétharmad, ellenség lebecsülése, egyetlen irány, arcokkal eredményesen, nemzeti oldalon, győzelem irányítására, nemzetért aggódó, rendkívül nagy, húsosfazekat féltő, beszélgetős műsortokban, kiválasztott jelöltek, hatalommal járó, maguk primitív, jövőt tervezve, helyén kellett, nemzetet szolgáló, kommunista mentalitást, társadalom félrevezetésének, friss füvet, társadalom hallotta, gyalázkodó rágalmakat, erkölcsi normák, igazság mellett, trágár megnyilvánulások, emberi méltóság, kormány bűne, fentiekhez kapcsolódva, demokrácia ostoba, demokráciára való, anarchia megvalósulása, kormányfő bűne, törvény kellő, hatalom adja, ország vezetőit, kormány legnagyobb, nemzeti gondolkodású, nemzeti média, ország lakosságát, közmédia által, média elsődleges, második legfontosabb, társadalom pallérozása&#8230, személyi politikája, médiát illetően, szavazótábor pedig, választás előtt, egész társadalomhoz, keresztény értékek, politika szintjén, kulturális értékek, magyar óvodákban, eddigi nemzeti, magyar társadalom, liberális világ, győzelmet elérni, nemzeti keresztény, rossz személyi, nemzeti oldal, antifasiszták szövetségében, egész országot, nemzeti érzésű, római katolikus&#8230, liberális kommunisták, lakat kulcsa, magyar nemzet, egész cirkusz, unalmasabbakként, magabiztossággal, miniszterelnököt, félrevezetésének, megnyilvánulások, következményeket, stílustalanságot, misszionáriusnak, nyomdaköltséghez, születésnapjára, engedelmeskedik, egyháztörténeti, feljelentéseket, figyelmeztetni, miniszterelnök, bebizonyította, következmények, megmaradásában, ellenkezőjéről, kongresszusról, megmaradásáról, rákattintották, nagyképűséggel, léleképítéshez, haszonlesőktől, környezetükben, mulasztásaival, figyelmeztetés, eredményeinket, médiastratégia, felhasználható, trágárkodással, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 15 db bejegyzés
e év: 63 db bejegyzés
Összes: 4824 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 676
  • e Hét: 2172
  • e Hónap: 19316
  • e Év: 156688
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.