Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyílt levél a TVN részére! - 4.
  2020-01-12 17:45:39, vasárnap
 
 


NYÍLT LEVÉL A TVN RÉSZÉRE! - 4.


T. TVN!


A mai napon a Firefox a TVN-re való belépésem során ismét jelezte a korábban már ismert biztonsági kockázatot. Mint azt már korábban két izben is jeleztem, f.h 8-i és 10-i keltű e-mailban, a Firefox egy lehetséges biztonsági kockázatot észlelt, és nem lépett tovább a(z) tvn.hu oldalra. Ha felkeresem az oldalt, akkor támadók megpróbálhatják ellopni a jelszavamat, e-mailjeimet vagy bankkártya adataimat. A Firefox képernyőmön megjelent kiírását megküldtem a TVN részére, de szokásához híven mind a mai napig a TVN még válaszra sem méltatott. A Firefox javasolta a weboldal rendszergazdáját megkeresni a problémával kapcsolatban. A TVN közvetlen kapcsolatát lehetővé tevő hálózata - mint azt már korábban szintén több izben jeleztem - ugyancsak nem működik. Mindezen belépési problémák ellenére tegnap még - saját kockázatomra - sikerült a TVN oldalára belépnem, jelenleg MA MÁR EZ SEM SIKERÜLT - feltehetően a Firefox tiltására - vagy hogy a TVN semmit sem lépett az ügy megoldása érdekében!


Belépésem csak 17 óra körül sikerült!!!


Firefox mai értesítése képernyőmön keresztül:

"Figyelmeztetés: Lehetséges biztonsági kockázat következik

A Firefox egy lehetséges biztonsági kockázatot észlelt, és nem lépett tovább a(z) tvn.hu oldalra. Ha felkeresi ezt az oldalt, akkor támadók megpróbálhatják ellopni a jelszavait, e-mailjeit vagy bankkártyaadatait.

Mit tehet?

A probléma valószínűleg a weboldallal van, és semmit sem tehet a megoldása érdekében. Értesítheti a weboldal rendszergazdáját a problémáról.

További tudnivalók... Visszalépés ajánlott"


*

Másik problémám:

Az elmúlt napokban nagy megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy általában régebbi bejegyzéseimből szinte fűnyirószerűen rengeteg bejegyzés törölve lett. Olyan bejegyzések, melyeknek a törlése teljesen érthetetelen. Köztük olyanok, mint karácsonyi blogbejegyzések és hasonlóak is törlésre kerültek. Ráadásul olyan nagyobb terjedelmű blogbejegyzések is, amelyekbe érthetően jóval több befektetett időm is van.

,,Kedves Felhasználónk!
Mint tudja cégünk 2002 óta (16 éve) nyújtja a szolgáltatásait teljesen díjmentesen.
Sajnos cégünk a jelenlegi formában nem tudja tovább üzemeltetni a szolgáltatásokat.
Október 1-jétől zárt rendszerré alakítjuk át rendszerünket.
Fontos tudni, hogy a zárt rendszerbe áthelyezett felhasználók MINDEN ADATA MEG FOG MARADNI ÉS UGYANÚGY TUDJÁK HASZNÁLNI A SZOLGÁLTATÁSAINKAT A TOVÁBBIAKBAN"
/TVN.HU csapata 2018.09.02./

Sokan több éve itt vagyunk a TVN-en. Sokan szerettük, szeretjük ezt az oldalt, de ha ez így folytatódik tovább, lehúzhatjuk a rolót véglegesen. Megszerettük. A TVN tárolási lehetőséget igért, cserébe a a blogbejegyzéseink reklámfelületet biztosítottak a TVN-nek? A rendelkezésre álló tárolókapacitás, amit blogbejegyzéseink eredményeztek, a töredékét sem érik el ennek. Pláne ha a bejegyzéseink nagy része önhatalmúlag törlésre kerül és újabban ez még nagyobb erővel történik. Megjártam már néhány WEB oldalt, de sehol hasonló nem fordult elő! Az meg pláne nem, ami az utóbbi időben mind sűrűbben előfordul, hogy a bejegyzésekbe az oldalon belejavitások, résztörlések történnek. Amit persze mégsem értek, hogy ez miért csak a TVN-re jellemző, más WEB oldalakon ilyennel nem lehet találkozni! Pedig tudom, itt szinte mindenki szerette ezt az oldalt. Igaz, időközben nagyon sokan itt hagytak bennünket. Mi mégis azt kérnénk, akik itt maradtunk, tegyük újra ezt az oldalt olyanná, amilyen volt éveken keresztül. A TVN a 2010-es évek elején az év legjobb WEB oldala volt, tegyünk meg érte mindent, hogy ez újra így legyen. És minden változásról a tagságot is időben tájékoztassuk.


Nem tudom, mi indokolta a törléseket, azonban nem ez az első, ami törlésre került, kerülhetett, mint azt már korábban is több izben is jeleztem. Ráadásul olyan nagyobb terjedelmű blogbejegyzések is, amelyekbe jóval több befektetett időm van. Sok korábban törölt blogbejegyzést kénytelen voltam /leszek/ újból elkészíteni - nem kis időbefektetéssel. Nem valami jó üzleti kapcsolat, mi dolgozunk, a TVN pedig töröl - olyan bejegyzéseket, amelyeknél semmi sem indokolta azok törlését - pláne évekkel később!

Hát ez lenne az eredmény!!!

A zárt rendszerre való áttérés során egyébként is igéretet kaptunk a TVN-től, hogy törlésre semmi sem kerül, és a zárt rendszerbe áthelyezett felhasználók MINDEN ADATA MEG FOG MARADNI ÉS UGYANÚGY TUDJÁK HASZNÁLNI A SZOLGÁLTATÁSAINKAT A TOVÁBBIAKBAN"

Hát ez az igéret csak részben valósult meg. Mert a zárt rendszerre való átalakulás során az az igéret, hogy minden adatunk meg fog maradni, bizony nem valósult meg - legalábbis nálam. Hogy ugyan úgy tudjuk használni a szolgálatatásaikat a továbbiakban is, szintén nem. Egyedül a fizetés, ami igaz lett.

Sajnos ez nem így lett, így kérem a törölt bejegyzések visszaállítását! Tisztelettel kérem a T. Szolgáltatót, hogy a törölt bejegyzést állítsa vissza, mert amit egyszer ki lehetett törölni, azt vissza is lehet állítani!

A problémát privát e-mailban korábban szintén jeleztem, de mindeddig még csak választ azokra sem kaptam!

Többször kértem a jelzett problémáim kivizsgálását is. Egyszer, kétszer, háromszor, sokszor. Mivel levelezési cimem általában minden korábbi reklamációm ellenére sem működik, így válaszukat privát e-mail cimemre kértem, eddig válasz egyikre sem érkezett. Igy kénytelen vagyok sérelmemet ebben a formában itt közzétenni.

Végezetül most már befejezve, nagyon rövid leszek. Úgy érzem, a TVN egyenlő jogú tagjaként megilletne annyi tisztelet engemet is, hogy legalább válaszoljanak a leveleimre. Valószínűleg a zsúfolt napirendjük ezt mindeddig nem tette lehetővé Önöknek. Ettől azonban mégsem vesztettem el a reményt, hogy esetleg a következő napokban mégis soronkívül foglalkozni fognak az ügyemmel. Szeretném megismételni újólag, a bevezetésben már említett, a zárt rendszerre való átalakulás során az az igéret, hogy minden adatunk meg fog maradni, bizony így nem valósul meg, nem valósult meg - legalábbis nálam! Hogy ugyan úgy tudjuk használni a szolgálatatásaikat a továbbiakban is, mint korábban - szintén nem!!!

Azonban nem lehet csak úgy a szőnyeg alá söpörni egy ilyen ügyet. Mert hallgatásuk ezt támasztja alá!


Köszönettel:

menusgabor

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: rendszergazdáját, időbefektetéssel, szolgáltatásokat, visszaállítását, blogbejegyzések, szolgáltatásait, megpróbálhatják, bejegyzéseimből, tárolókapacitás, reklámfelületet, figyelmeztetés, blogbejegyzést, megdöbbenéssel, fűnyirószerűen, rendelkezésre, bejegyzéseket, rendszerünket, bejegyzéseink, tájékoztassuk, eredményeztek, biztosítottak, válaszoljanak, bejegyzésekbe, belejavitások, felhasználónk, kivizsgálását, továbbiakban, valószínűleg, tapasztaltam, érthetetelen, bevezetésben, tisztelettel, felhasználók, szolgáltatót, kapcsolatban, résztörlések, lehetséges biztonsági, weboldal rendszergazdáját, problémával kapcsolatban, probléma valószínűleg, megoldása érdekében, elmúlt napokban, törlése teljesen, szolgáltatásait teljesen, jelenlegi formában, zárt rendszerbe, rolót véglegesen, rendelkezésre álló, bejegyzéseink nagy, utóbbi időben, oldalon belejavitások, oldalt olyanná, NYÍLT LEVÉL TVN RÉSZÉRE, Kedves Felhasználónk, MINDEN ADATA MEG FOG MARADNI ÉS UGYANÚGY TUDJÁK HASZNÁLNI SZOLGÁLTATÁSAINKAT TOVÁBBIAKBAN,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Egy maradéktalanul uralt világ  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akarat  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Png virág  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png lepke  Facebookon kaptam  Alázat  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png telefon  Mindig jusson idő nevetni  Akarat  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Alázat  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png lepke  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Tavaszi kép  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Fehér virág  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Szép estét  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Nagyon különös  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png férfi  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Garai Gábor - Takarítás  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Reménység és erő Krisztustól e...  Leonardo da Vinci gondolata  Bounty krémes  Esti kép  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam Krisztinától  Png kutya  Régi emberek, akikre máig büsz...  Kaffka_Margit  Jónás Tamás – Végtelen b...  Szép estét  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Leonardo da Vinci gondolata  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Alázat  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  képre írva  Leonardo da Vinci gondolata  Erdőn  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
lehetséges biztonsági, weboldal rendszergazdáját, problémával kapcsolatban, probléma valószínűleg, megoldása érdekében, elmúlt napokban, törlése teljesen, szolgáltatásait teljesen, jelenlegi formában, zárt rendszerbe, rolót véglegesen, rendelkezésre álló, bejegyzéseink nagy, utóbbi időben, oldalon belejavitások, oldalt olyanná, 2010-es évek, zárt rendszerre, igéret csak, törölt bejegyzések, törölt bejegyzést, problémát privát, jelzett problémáim, zsúfolt napirendjük, következő napokban, ilyen ügyet, rendszergazdáját, időbefektetéssel, szolgáltatásokat, visszaállítását, blogbejegyzések, szolgáltatásait, megpróbálhatják, bejegyzéseimből, tárolókapacitás, reklámfelületet, figyelmeztetés, blogbejegyzést, megdöbbenéssel, fűnyirószerűen, rendelkezésre, bejegyzéseket, rendszerünket, bejegyzéseink, tájékoztassuk, eredményeztek, biztosítottak, válaszoljanak, bejegyzésekbe, belejavitások, felhasználónk, kivizsgálását, továbbiakban, valószínűleg, tapasztaltam, érthetetelen, bevezetésben, tisztelettel, felhasználók, szolgáltatót, kapcsolatban, résztörlések, megszerettük, önhatalmúlag, kockázatomra, megismételni, problémáról, áthelyezett, kapcsolatát, problémával, weboldallal, jelszavamat, képernyőmön, feltehetően, befektetett, elkészíteni, értesítheti, kerülhetett, lehúzhatjuk, üzemeltetni, díjmentesen, folytatódik, hallgatásuk, bejegyzések, lehetőséget, változásról, foglalkozni, reklamációm, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 83 db bejegyzés
Összes: 4844 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2132
  • e Hét: 10587
  • e Hónap: 50408
  • e Év: 228283
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.